A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lidinek én is boldog névnapot kívánok! Kép

Magunknak pedig boldog házassági évfordulót, ma vagyunk 23éves házasok!
Csak nem vagyok sajna ünneplős formában!
Majd a kislánykánk születése után bepótoljuk!

KépKép
csema

Mariann,
légyszi nekem is küldd el a beszámolód, ha nem gond... Címem a táblában.

Viko, itt vagy? Van Neked kis infom, ma voltam a szülésznőnél.

Sziasztok
Móni és Marci 36+4
kmoni

<font color="aa00aa">MoniKép Itt vagyok, tudunk mélezni?

CSemaKép Gyógy+++++++++++++++++++++++++ Kép</font>

indianyo

Viko,
perszepersze.... csak elfelejtettem a címedet :-)
Bocsi
kmoni

Viko,
bocsi, megtaláltam. Írok gyorsan..
kmoni

Mariannka! Ilyen elvvel lehetne tök nyilvános is a beszámolód... Kép Úgy tűnik mindenkit érdekel! Kép
Szóval én is kérem szépen! A táblában benne van a címem!

Puszi, köszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Köszi Vikó Neked is! Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
csema

Sziasztok Lányok!

Most olvasom, hogy Petrinek is meglett a babája. Hatalmas Gratula! Sok-sok tejcsikét a babához!

Lidikének Sok Boldog Névnapot!

Velünk egyelőre semmi érdekes nem történt. Ma összefutottam unokatesómékkal, és kiderült, hogy a neje 10 hetes terhes! Már egy pár éve vártak a babára, és most jött össze nekik némi segítséggel. Úgyhogy nálunk a családi-baráti körben mindenki babázik előbb utóbb! Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Azt a mindenit!!!! A hétvégén nem néztem be, és íme csodálatos hírek!

GRATULÁLOK NICIKÁÉKNAK és ANITÁÉKNAK!!!!
Nagyon sok örömet kívánok a babaákhoz!

Rita
35+0

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Jaj, bocsi
PETRIÉKNEK IS HATALMAS GRATULA!

Mariannka én is kérném, ha lehet (mi is császárosok leszünk) : mvrita@freemail.hu

Köszi: Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok lányok!

Napok óta olvasom a topikot, csak éppen lusta vagyok írni. Nagyon örülök és gratulálok az összes újszülött babához. Nagyon gyönyörűek, a mamáiknak kívánok sok-sok tejcsikét. Már én is nagyon várom azt a pillanatot, hogy a kezembe foghassam a kisfiamat.

Mariann!
Hogy van a kicsi István? van sok tejcid? hogy telnek az éjszakáid? Szeretném ha elküldenéd a szülési beszámolódat mert nagyon érdekel. Tudod én is a Szt. Imrében fogok szülni és kiváncsi vagyok az élményeidre (+/-).
Email:anzsu2@freemail.hu

Zsu69 36+2

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Én azt hiszem elköszönök mára, legyetek jók, utolsó napokban és hetekben lévőknek nyugikát és kitartást kívánok! Nekünk, a végén kullogóknak Kép pedig még több türelmet. Bár én már tűkön ülök, hogy mikor babázhatok, próbálok leszállni azokról a tűkről! Kép

Jóccakát! Nadine és Dorka 30+3 Kép
Kép

nadine81

Sziasztok Kép
Micsoda szombati babaeső Kép
Egy órája itt pityergek, szóhoz sem jutok, annyira meghatódtam a babaképektől Kép Én is szeretnék már itt tartani Kép

Nicika Kép
Hatalmas gratula a kis Szintihez Kép Gyönyörű szép baba, igazi lány Kép
Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Kép

Alina Kép
Óriási gratula Boti babához Kép Nagyon szép fiatok született Kép
Nagyon sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejcsit nektek is Kép

Petri Kép
Neked is gartulálok Tímeához Kép Sok örömet a kislányhoz Kép

Tünde-Peti Kép
Nagyon szép kislányotok van és hihetetlen nagy haja Kép

Babetta Kép
Szerintem nőtt a pocid Kép Nem semmi a pocid mérete, szép nagyra nőhet benne Levike Kép

Adri Kép
Jó mulatást nektek Kép
Te is már szép nagy pocit növesztettél Kép

Zsu Kép
Köszi az albumot Kép
Nem semmi a pocid Kép A csíkokat sajnálom, de majd elhalványodik Kép

Csema Kép
Sajnálom, hogy beteg a család és hogy úgy néz ki te is elkaptad Kép Jobbulást mindenkinek Kép
Vigyázz magadra és pihenj minél többet Kép Kicsi lányodnak meg üzenem, hogy várjon még egy kicsit a megszületéssel Kép

Mamacka Kép
Nagyon szép a pocid és tényleg nagyobbnak tűnik a ruhában Kép

Mariann Kép
Nagyon megköszönöm, ha nekem is elküldöd a szüléstörténetedet Kép Köszönöm Kép

Lidike Kép
Nagyon boldog első névnapot neked Kép

A hétvégénk jól sikerült, nagyon élveztük mindannyian Kép Voltunk disznó telepen, láttunk egész kicsi, néhány hetes malacokat is Kép A vendéglátóinknál voltak ciciák, a lányom teljesen oda volt értünk Kép
Szóval jó kis kikapcsolódás volt Kép

Kép

Annácska 32+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt,

olyan aranyosak vagytok, hogy így izgultok, de ahogy Nancsi is írta (édes vagy, hogy még fel is hívtál!!!) Kép még egyben, és semmi jel továbbra sem.
Tegnap pedig párom szülinapja volt, és ünnepeltünk, meg jöttek a családok, tesók, gyerekek, és jól ki is fáradtam, miután napok óta 1-2 órát aludtam éjszakánként.
Persze már nagyon mennék, meg apa is, de marad a türelem egyelőre, és hát a hivatalos kiíráshoz van még pár nap, másfél hét kb.

Holnap CTG és méhszájvizsgálat, meglássuk, hogy állunk. Kép

Pici babám már alig fér el, viszont napok óta először aludtam éjszaka, na jó nem egyben, ilyen illúzióm már nincs, de legalább 7 órát. Kép Úgyhogy most jó a kedvem.

Puszi mindenkinek!

Eszti
38+5
Vendég

Jó reggelt!

Nem semmi babaeső volt itt a hétvégén Kép Kíváncsi vagyok, mikor folytatódik. Én majd csütörtökön megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, mit mond.

Tegnap megérkezett a baby-bag-em Kép Szép csíkos Kép Remélem, a csajszi szeretni fogja Kép

cory 35+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, és mi van a pezsivel??? Kép Ha kell, megyek segíteni elhozni.....hihihi Kép Kép
Vendég

Eszti: azóta nem jártam arra Kép Ha minden igaz, holnap megyek legközelebb az oviba, de csak akkor, ha javult a letakarítás Kép Meg hát a Törley egyébként is csődben van, nem tudom, van-e szívem még egy láda pezsgővel is megrövidíteni őket Kép

cory
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

Annácska,
örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Kép

Eszti,
most már tényleg nincs sok, kitartás! Kép Az a 7 óra egyben irigylésre méltó! Kép

Nadine és Dorka 30+4 Kép
Kép

nadine81

<font color="aa00aa">EsztiKép Csatlakozom az irigykedőkhöz alvásügybenKép Nálam már csak 2 órák vannak egyszerre...

CoryKép Én is remélem, hogy kiscsajod szeretni fogja és majd jól megtanulom tőled, hogy hogy lehet kényelmessé tenni neki a táskátKép

Jó hetet mindenkinekKépKépKép</font>

indianyo

Jaj, az alvást ne is mondjátok. Ma tök kómásan keltem fel 6 óra alvás után, mert eddigre túl voltam már mindkét oldalon, háton alváson, és sajgott mindenem. Na, majd délután igyekszem behozni Kép

cory
Budapest

Én már sajnos fél óránál nem alszom egyszerre többet. Szörnyű, már alig bírom. Állandóan zsibbadok, most sem érzem a kezeimet. De most már nincs olyan sok hátra.Kép
Azt mondják még februárban megérkezik. Majd meglátjuk!

Scullyx
37+0

KépKép
KépKép
scullyx

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Szép napot!

Annácska!
Kira, h jól sikerült a hétvégétek.Kép Nem hoztál egy kis disznósajtot?Kép Fúú, de nagyon szeretemKép

Eszti!
Aztán írjál, ha beindulás van.Kép

Nadine!
Honnan szeded ezeket, a kis képecskéket? Olyan helyesek! Kép

Cory!
Király, h megjött a baby-bag-ed. Nagyüzemi vásárlás, akkor már beindult?Kép

Én már azt várom, h költözzünk, és neki tudjak esni a babacuccoknak. Meg a többit is be tudjam szerezni, ami még kell.Kép

Én úgy alszok mint akit fejbe vertek.Kép Éccaka van 1-2 pisi, de utána folytatom a durmolást. Aztán van mikor már 7-8 körül, fent vagyok (mint ma), és nem took aludni, de 1-2 óra körül olyankor kidőlök, és mikor apa haza jön, akkor ébredek fel.Kép
Aztán volt, h apa ébresztett majdnem délben, gondolta már régen fent vagyok, de tévedett! KépKépKépKépKép
Szal nekem hála az égnek nincs baj az alvókámmal.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 35+0 vagy 34+3, én már nem is tudom.Kép</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Annácska
A tegnap esti hozzászólásodban, szerintem Anitát akartál írni Alina helyett, nem??KépKép
Tök jó hogy ilyen jól telt a hétvégétek, a lányodnak pedíg tessék venni nyárra kiscicát!Kép
Kiírtam a számodat a táblából, ha megengededKép téged értesítenélek Márk születésérőlKép
Bár ez még úgy néz ki messze van! (szombaton tök zárt volt a méhszáj)

A. 39+5
Vendég

<font color="aa00aa">NancsikaKép Na, nappal én is tudnék aludni, csak éjszaka nem, amikor lehetneKép Nem is értem, honnan gyűlik oda az a sok pisi Kép
No, akkor jó munkát a hétre az új lakáshozKépKépKép

Hajrá, lányok, panaszkodjunk együttKépKépKép</font>

indianyo

Panaszkodjunk?Oké...
Én egész jól alszom éjjel, viszont most nálunk Apa beteg, tényleg, viszont olyan mint egy csecsemő!Kép
Teljesen le van robbanva, itthon alszik szinte egész nap, teljesen ki kell szolgálni, még a poharat is ki kell venni a kezéből, mert nem tud felülni hogy az asztalra tegye.Kép
Most épp a füle fáj, megyek és sót melegítek!

türelem, türelem...
Vendég

Alina!

Apa biztos érzi, hogy ez az utólsó esélye a teljes körű figyelmed kiharcolásáraKép

Rita
35+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

RitaKép
Hogy ez nem jutott eszembe!!Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Alina! Kitartás neked! Szegény párod (vagy szegény Te? Kép ) Apás szülést szeretnétek? Mert akkor mondd meg neki, hogy gyorsan szedje össze magát! Kép Nehogy úgy járjatok mint Niciék.

Ha már a panaszkodásnál tartunk, ma nekem is rövid éjjelem volt, mert 3-kor még buli volt a pocakban. Persze mindig olyankor van nehéz éjszakánk, amikor másnap nem alhatok délig... ma kezdődik az intim torna, ami 4 alkalom összesen, nem hiányozhatom már az elsőről... Kép

Nancsika! Irigylésre méltó az alvókád! Kép Milyen pózban nyomod? Kép

Eszti! Neked is megy a drukk! Ma nincs NST?

Annácska! Te hogy viseled a pocakod? Még nagyon aktívak vagytok! Mi a hétvégén a Szépművészetiben voltunk a Goya kiállításon, de másfél óra után már volt bajom... Kép

Egyik ismerős mesélte, hogy neki a Tesco közepén folyt el a magzatvíz. Azóta ezen gondolkodom, hogy most akkor az utolsó hetekben az ember jobb, ha ki sem mozdul? Elképzeltem, ahogy a Tesco közepén elöntöm a padlót... Ti hogy gondoljátok lányok?

Tegnap elkaptam az Irisz TV-n a Szülőszoba uccsó perceit. Nem semmi volt, egy 4,5 kilós, 60 cm-es baba született meg FAROSAN!!! És sikerült nekik császár nélkül, le a kalapot a doki előtt és a kismama előtt is. Az IStván kórházból közvetítettek.

Na jó eldugulok, lassan indulnom kell tornára.
Puszi:

Bartika
33+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!!!!

Eszti, Alina, rajta-rajta!!!!!!KépKépKép
Ti legyetek a következők!!!!!!!

Én tudnék aludni, de Olivér éjjel kétszer is nyivákolt, emiatt ébredtem fel, engem a pisi nem zavar, kimegyek, elintézem, aztán alszom továbbKép
Viszont ma nagyon korai volt a 7 órás ébredés, már várom, hogy délutáni alvás legyen, aztán durmolhassunk egy jót OlikávalKép

Rita, még múltkor kérdezted a kókuszmatrac vágását, mi valami metszőolló szerűséggel vágtuk 2 éve, kaptunk egy nagyot, de az ágyunk csak kicsi volt, muszáj volt beleszabni.De szerintem dekopífűrész is simán visziKép

Nancsi, jó költözködést, pakolászást.Ez tök izgi!!!
Mi pont egy éve, febr. elején költöztünk ide, az is jó időszak voltKép

Vikó, majd írok ám kérdéseket a Waldorfról, csak még megvárom, amíg jövő héten lesz egy közös szülői, az összes iskola bemutatkozik, aztán meglátom hova megyünk nyílt napokra, és ha aktuális lesz, akkor zaklatlakKép
Oké????
KépKép

Mariannka, nekem is lökheted a szüléstörténeted, vagy Vikó, vagy akinél épp megvan.Cím a táblában, vagy a profilomban.
KöszikeKép

Eszti, örülök, hogy ízlett a kuglóf, tényleg tök egyszerű, és finom.Kép
Tegnap meg egy túrós őzgerinces cuccot sütöttem, az is nyami voltKép

Most olvastam az oep honlapján, hogy megint ott van a tgyás-gyed igénylés, ahol régen volt, a Teve utca felől.
És megint tök sokat kell várni, pedig nekem is be kéne mennem,de annyira nincs kedvemKép

Bartika,mennyiért hozták ki az olajat, amit rendeltél, mert nekem nem ad ki postaköltséget, ha elkezdem rendelni.
És tényleg egy nap alatt kijött???Kép
Mert egy bioboltba nem kapok, nem szaladgálok már utána, akkor inkább megrendelem én is.

Ildikó 33+3
vas

Vas! Elég sok volt a postaköltség, összesen fizettem 2500-at azt hiszem (erre sajnos nem emlékszem pontosan, és már kidobtam sajna a számlát). Azt tudom, hogy felhúztam a szemöldököm a postaköltség miatt, de már mindegy volt. De télleg kijött a rendelés utáni napon, de mondjuk és itt lakok Zuglóban. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Mától én is a 9. hónapbanKép JuhééééééKép

És mellékesen ma vagyunk féléves házasokKépKépKép:KépKép természetesen ez annyiból áll, hogy veszek az uramnak vmi apróságot (holnap úgyis Bálint-nap) és várom hogy hazajöjjön a melóbólKép És aztán elkenődjek mert ő persze elfelejtetteKép Kíváncsi leszek ma mi lezsKép Tegnap szóltam nekiKép

És holnap Bálint napKép Holnap lesz egy éve, hogy kint fagyoskodtunk hajnali 3-tól az OKmányiroda előtt, hogy legyen esküvői időpontunk agusztus 13-raKép Emlékszem milyen jót nevetgéltünk a többi párocskával, hogy nekünk éppen Bálint-napon kell ott fagyoskodniKép De megegyeztünk hogy ez a legszebb kinyilatkoztatása szerelmünknekKép

Jaj és én nem panaszkodom, jól alszom. Néha nehéz elaludni, mert nem kapok levegőt, ilyenkor elcsaklizom a párom nagypárnáját megoldva a problémát. Ma is éjfélkor feküdtem le, egyszer voltam pisilni, utána fönt foltam pár percig, és fél 10-kor apa ébresztett telefonon...

Zsu
36+0
KépKépKépKépKépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi, Barti, akkor kb 6-700 ft lehet, de hát ha nem kapok sehol, akkor muszáj megrendelnem.Itt legalább tuti van, és pénteken betöltöm a 34. hetet, elkezdtetek masszírozgatniKép

Zsu, nagy gratula a 36. héthez is, meg a fél éves házassági évfordulóhoz isKép
Csema, neked is a ház. évfordulótokhoz tegnapraKép

Kép

ildi
vas

Jó reggelt lányok!

Előszőr is Nicika, Anita sok örömet kívánok a kis jövevényekhez.
Úgy látszik majdnem mindenki bajlódik az alvással. Nekem már több mint egy hete úgy fáj a medencém, szeméremcsontom, hogy 3 percbe tellik mire átfordulok jobbról-balra, ill. balról-jobbra. Ráadásul este 11-kor olyan mensis görcsöm volt, hogy azt hittem indulunk a kórházba. Azért jó lenne ezt a 2 hetet még kibírni.
Na jövök még, csak visszaolvasom a hétvégét rendesen.
Scullyx: Te is 11-re mész csütörtökön CTG-re? Téged megvizsgált múlt héten a doki? Velem csak beszélgetett, kicsit furi volt, hogy nem is nézte meg a méhszájamat (éppenséggel nyitva is lehetne már)

Kép

Kép
pgyöngyi

Bartika, meg is rendeltem.
Kösz az infót mégegyszerKép
vas

Csajszik
A vákumot mire használják a szülőszobán? Ha elfárad a kismama, ezzel segítik a kitolási szakaszban?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok Lányok!

Pgyöngyi!
Az Istvános előadáson azt mondták, hogy arra használják, hogy ha a baba feje arrcal van a "kijárat" felé, akkor azzal be lehet fordítani a fejét, hogy a "hegyesebb" feje búbja legyen kifelé, ezáltal könnyebb neki megszületni. Azt is mondták, hogy lehet emiatt kis pukli a baba fején, de az pár nap alatt elmúlik.

Alvás: Tegnap délig aludtam, az éjszaka pedig hajnal fél öt felé sikerült elaludni. A baba tornázott a pocimban, meg nem is voltam nagyon álmos. Bezzeg most aludnék, de ha megint alszok egész nap, akkor éjszaka megint nem és így tovább.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szoptatós anyucik! Mikortól érdemes fejni? Rögtön szülés után, vagy csak ha már beindult a tejci????

Ezt nem tudomKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép
Alina Kép
Igen Anitát akartam írni, bocsi Kép
Édes vagy köszönöm Kép Megtiszteltetésnek veszem, hogy én értesíthetem a lányokat Márk baba érkezéséről Kép
Sosem lehet tudni, hogy mikor kezd nyilni és milyen ütemben a méhszáj Kép Gondolom márte is nagyon várod a szülést Kép

Nancsi Kép
Disznósajtot nem hoztam, de rengeteg kolbászt meg húrkát azt igen Kép
A csülköt meg otthagytuk füstölni, abból lesz a jó kis csülkösbablevesem Kép

Úgy látszik most sokakat levera lábárol a nátha Kép Apa is egész hétvégén kinlódott, de most már jobban van Kép

Rita Kép
Lehet, hogy igazad van és nem csak a nagyobb gyerekek érzik a vesztüket, hanem apák is Kép

Bartika Kép
Jó tornázást neked Kép
Megpróbálok aktív lenni, bár a lányom nem sok pihenést hagyna amúgy sem Kép
A hétvégét viszont a pocakom nagyon megérezte, keményedett végig. Remélem azért nem lesz semmi gond, de ma úgy is megyek uh-ra, ctg-re meg dokihoz Kép

Annácska 33+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsuzsófi: ha veled lehet a babád és minden nyikkra mellre teszed, akkor általában egyáltalán nincs szükség fejésre. Ha nem tud veled lenni akármi miatt, akkor rögtön a szülés után érdemes elkezdeni a fejést. És persze a babát is már a tejbelövellés előtt mellre kell tenni lehetőleg minden nyikkra.
cory

cory
Budapest

Cory, köszi!

Pont ezért kérdeztem, mert Anno Bence két napig inkubátorban volt, és nem szoptathattamKép Szerintem ezért is nem indult be a tejem rendesenKép

A szezámkrémről mint tejszaporítóról hallottál???

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Alina!
Pasik már csak ilyenek.Kép

Bartika!
Én is csodálom magam, h mennyit bírok aludni.Kép Milyen pózban? Változó. Mindenhogy csak hason nem. Volt, h apa hason aludt, én meg arra ébredtem fel, h a hátán van a fejem.Kép
Milyen a torna?
Te meg Zuglóban lax? Még én is.Kép

Ildi!
Igen izgalmas, csak semmit nem csinálhatok. Gondoltam, ma leszedem a konyha szekrény tetejéről a cuccokat, amik ott vannak, és bedobozolom. Hívott apa, és mondtam mire készülök, erre jól letiltott, h meg ne próbáljam, majd Õ. Pedig kis lájtos dolgok vannak ott, nem nehezek. Meg létra is van. Na mind1, akkor ma is döglök egész nap.Kép

Ha már évforduló, vagy mi.Kép Mi meg tegnap voltunk 11 hónaposak.Kép Annyira hihetetlen, h egy éve sincs, h ismerjük egymást, és hozzá mentem okosan, és baba, és lakás...hihetetlen.Kép

Annácska!
Az is nyamika.Kép
Bableves... De szeressem azt is, csak apa nem engedi, h egyek! KépKépKépKépKép

Pussz,

Nancsika & Alex 35+0 vagy 34+3, én már nem is tudom.Kép</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Zsu
Én is gratulálok az évfordulóhozKép, és a 36. héthez isKép.

Vas Ildi
Bár mi lennénk a következőkKép

Annácska
KösziKép
Várom már tényleg a szülést, de tudod mi az érdekes?Éjjel fel kellett kellnem úgy görcsölt alúl a pocim, és nagyon-nagyon megijedtem hogy a fájások érkeztek meg!Kép Közbe csak hasmenésem lett(bocsi)Kép
UH-s eredményt várjuk!

Nancsika
Hát ilyenekKép
Ápolom, mit tehetekKép

A. 39+5
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, csak teszek fel egy képet Nicikáék Szintijéről! Kép
Kép

nadine81

Nancsika,
innen szoktam szemezgetni:
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=vegyes8

vagy

http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/

vagy

http://www.loogoos.hu/php/anigif.php?number=6

vagy

http://www.millan.net/anims/giffar.html

Pgyönygyi,
Nicinél pl azért volt vákuum, mert lelassultak a fájásai, nem voltak megfelelő erősségűek ahhoz, hogy ki tudja nyomni a babát, és a baba szívverése is hirtelen nagyon lelassult. Ezért kellett vákuummal kivenni, plusz még (hát bocsi mindenkitől), úgy húzták-nyomták. Picit be is lilult a hasa, ahogy nyomták neki. De mindettől függetlenül nagyon jól vannak, és Szinti fejéről másfél nap alatt vissza is húzódott az a púpocska, ami a vákuum miatt alakult ki.

nadine81

NadineKép köszi a képetKép Nicika! jó fej a babád, ahogy ott kukucskál a ruhahalom alólKép

indianyo

Kukucskál, ez jó! Kép De tényleg kukucskál! Kép

nadine81

Indianyó,
különben kaptál már rábólintást Marianntól, hogy küldheted a szüléstörténetét? Vagy még te sem olvastad?

nadine81

Sziasztok Mamik és (még) Kismamik!

Először is gratulálok a hétvégi baba-áradathoz!

Nicika, Anita, Petri!
Mindannyiótoknak sok-sok boldogságot és tejcit és kitartást és pihenést és örömet és mindent, amit szeretnétek!
Gyönyörűek a babák!!!!!!

Lidike!
Boldog első névnapot neked!

Mamacka,Babetta,
Csinik a pocakképek!

Lyly,
Szerintem a babáink csak irigykednek, hogy mennyire örülünk a többi babának. FéltékenyekKép

Mariannka,
Én is szeretném az írásodat, ha lehet.
medike@citromail.hu
Vikó,
Olvastam a becsípődésedet. Neked hol van? És mit tudsz tenni ellene?
Nekem sajnos rosszul tágultak a csontjaim és így a csípőizületemnél csípett be vmit. A doki azt mondta, hogy legyek türelmes.
De sajnos még dolgozom és napi 40 km-t autózom így nehéz türelmesnek lennem. Bár szerencsére csak állni és lépni nem tudok rendesen, vezetni meg ülve kellKép este viszont már nagyon fáj és éjszaka sem hagy aludni.Nincs vmi jó ötleted?

Képzeljétek, szombaton voltunk babavásár-túrán.
Igaz, hogy csak a megatoys-ba jutottunk el, de már van néhány dolga a törpének. A legnagyobb boldogság viszont az volt, hogy apuci mekkora lelkesedéssel nézelődött és vásárolgatott.
Nagyon örültemKép
Van már babakocsink, illetve "kisesztermobil"-unk, mert apuci így keresztelte el, míg összerakta. Holnap majd küldök képet is róla, csak tegnap már nem volt energiám.

Volt nektek ojan, hogy a baba teljesen keresztbe forduljon a pocakban? Engem két napig kínzott ígyKép Folyamatosan fognom kellett két oldalról a derekamat, mert mindenáron ott akart kijönniKép Édes volt, de nagyon kellemetlenKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Jaj, és még egy pozitív élménnyel tértem haza a kórházi látogatásból! Legalábbis engem meglepett. Szóval ott ültünk meg álltunk egy csomóan a folyosón, tényleg sokan voltak, mert másokhoz is jöttek. Arra jött éppen a dokim és egy széles mosoly kíséretében rámköszönt. Pár perc múlva pedig, amikor visszafelé jött, elment mellettünk (az az igazság, hogy ekkor én már rá se néztem, gondoltam minek), aztán pedig visszalépett mögém, megbökött, megfordultam és mosolyogva megkérdezte, hogy hozzá jöttem-e vagy látogatásra? Mondtam, hogy majd két hét múlva jövök UH-ra, ő pedig azt, hogy akkor majd találkozunk. Mindennek azért örültem, mert eddig életemben egyszer voltam nála privát rendelésen (akkor este, amikor véreztem), amúgy mindig csak a kórházban voltam rendelésen, illetve terhesgondozóban, ahonnan 5 perc alatt váltották egymást a kismamák. Szóval gondoltam annyi kismama és anyuka van ott, és én is csak egy vagyok, azt sem tudja ki vagyok. De ezek szerint jó az arcmemóriája. Kép
Szóval örültem neki, na. Kép

nadine81

Medike,
és meddig dolgozol még? Mit csinálsz?
A kisesztermobilra kíváncsiak vagyunk, várjuk a képeket! Kép
nekem még nem fordult keresztbe, legalábbis nem éreztem olyasmi érzést. Néha érzem, hogy egyik oldalamon jobban kinyomja valamijét, de nem tudom, hogy az az-e. Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: