A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babetta, ha anyuci nem tudja kinyomni a babát (mert gyenge, fáradt, stb) akkor a baba fejére helyeznek egy szívótölcsért, és a vákum segítségével húzzák ki a babát. Maradandó hátránya nincs, kissés megváltoztatja a fejformát, de ez egy-két napon belül rendeződik.

Én is ekkora babát fogok szülni szerintem mint Nicika. Lehet nem ártana beszereznem egy pár 50-es rucit? mert csak három tipegőnk van ami ilyen icuri-picuri.

Zsu
35+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hurrá-hurrá!
Nici, Anita! Hatalmas gratula! KépKépKépKépKépKépKép
Borcsa
38+4

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok

Rég nem voltam, mert nem működött a net rendesen.
Látom sokan babáznak már - nekik gratulálok sok boldogságot és tejcsit.

Cory
Néztem az új táblát és nem találom magam. A régibe benne van a nevem. Megtennéd, hogy megnézed? Vagy nálad bejön és én vagyok béna? Nagyon köszi.

Ildi
29+1
ivildi

Ildi: bocsánat, betettelek Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Anita férje vagyok.
Botond és anyukája jól vannak, a császárra megmondom őszintén nem voltam felkészülve, ezért nagyon izgultam, de az orvosok elmondása szerint így volt biztosítható a baba egészsége. Beszűkült ugyanis és a köldökzsinórnál problémák lehettek volna.Anita egyébként nagyon ügyes volt, büszke vagy rá.
A lényeg, hogy most már jól vannak, alig várom, hogy itthon legyenek. Ha sikerül, felteszek két képet.
Sziasztok. Jó egészséget mindenkinek.

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita férje: nagyon édes Botond baba Kép Gratulálok hozzá!

cory
Budapest

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita család! Jaj de gyönyörű, kerek, egészséges babácska!!! KösziKépKépKép

indianyo

Jaj nagyon gyönyörű Boti baba!!!!
Anita most írt sms-t puszil mindenkit!

KépKép
csema

EsztipesztiKép Mi van veled???? Láttam, hogy rövidet írtál, még jól bírod?

indianyo

Anita-apuka, óriási gratulaKép gyönyörű óriásbébiKép

Jaj nagyon írigy vagyokKép

Zsu
35+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok kismamik és anyucik! Kép

Jaj de jó, hogy benéztem! Kép Kép Kép

Isten hozta az újdons(z)ült kis emberkéket a nagyvilágban.

Nici és Anita
Nagyon sok boldogságot és gyors felépülést nektek!

Botibaba gyönyörű! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
A férjem is idekukkantott és elámult a gyönyörű Botibabától! (kérte, hogy írjam ide...)Õ is teljes szívből gratulál! Isten áldjon benneteket! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory
Köszi.

Anita
Gyönyörű a baba.

Ildi
ivildi

Mindjárt teszek fel képet Nici kislányáról, mert küldött!

KépKép
csema

Nicika
Gratulálok... sok boldogságot Nektek! Kép

Anita és Apuka
Nagyon szép babátok született...Kép
Lettymama2

KépÍme Szinti

KépKép
csema

Hú, micsoda hírekkel fogadtokKépKép
Anitána, Nicinek és a családjuknak nagyon sok boldogságot kívánok, és hatalmas nagy gratuláció mindenkienk KépKépKép
Kép

Boti nagyon szép kisbabaKépKép

Ildikó 33+1
vas

Jaj de kis csöpp Szintike!

Milyen kis aranyos!

Még egyszer nagyon sok boldogságot nektek! Isten áldja kis családotokat! Kép

marcsiádámáron

Kép
Kép
Kép
mamacka

Közben megjelent Szintike képe is, hú de kis aranyosKépKép, kis picuri cukifalatKép
Ildi
vas

Anita
Nagyon szép kisfiad lett....Kép
Lettymama2

Sziasztok!

Hatalmas gratula Anitáéknak Botondhoz és Niciéknek Szintihez! Kép
Kép
Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok mindkét családnak! Kép

Engem Nici délelőtt hívott, hogy megszületett Szinti. Amikor láttam a nevét a kijelzőn, gondoltam, hogy van valami, hisz tegnap beszéltünk, gondoltam akkor csak valami olyasmi miatt hív! Kép És igen! Kép

Mindkét baba nagyon szép, Botond is és Szinti is! Kép Még egyszer is gratulálok nektek! Kép Ügyesek voltatok! Kép

Nadine és Dorka 30+2 Kép

nadine81

Hű, azta micsoda hírek!
ANita, Nici! GRATULÁLOK! Gyönyörűek, egyszerűen tökéletesek a babók! Kívánok sok boldogságot!!!

Teljesen elérzékenyültem, olyan irígy vagyok!!!!! Kép
Azért félelmetes, hogy micsoda erők vannak, amik képesek ilyen babaesőt csinálni. Kép

Az viszont megnyugtat, hogy egyik baba sem volt eddig 52 cm-nél nagyobb, mert mi kismillió 56-os rucit kaptunk. Kép

Még egyszer gratuláok lányok! Most aztán már nem mer senki találgatni ki lesz a következő, mi? Kép Mert lehetetlen megjósolni... Kép

Puszi mindenkinek, szép hétvégét!

Bartika+Pötty
32+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nicika
Gyönyörű...

Fiús anyai szemmel nézem ám a lányokat...Kép Kép
Lettymama2

Sziasztok Lányok!

De gyönyörűek a babák! Tiszta irigy vagyok! Ennyi szép babát látva, már alig várom, hogy a miénket puszilgathassam. Kép De még van pár hetünk addig.

Sziasztok!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita férje, Tibi, Kép

Gyönyörű fiatok van, és büszke lehetsz a feleségedre mindenképp! Jó családdá válást, és még jobb babázást nektek!

Nicika, te is büszke anyuci lehetsz, és a kiscsajod annyira kis icuri-picuri, mint Bori kislányai, de olyan csajosan bájos.
Nektek is minden jót és sok-sok boldogságot!

Vikó, köszi kérdésed, vagyok még, éjszaka megint nem aludtam, és jöttek rendszertelen fájások, de most nappalra megszűntek. Várok tovább türelemmel! Kép
A pocim ma reggelre nagyon leszállt. Kép

Cory, nagyon jó a tábla, köszi! Kép

Puszi mindenkinek!

Eszti
38+3
Vendég

Ildi, és a többiek,

megcsináltam a kuglófot, és tényleg nagyon fincsi! Köszi a receptet! Kép Ajánlom mindenkinek, mert tényleg nagyon egyszerű!
Vendég

Nicika, Anita hatalmas nagy gratula ezekhez a GYÖNYÖRÛ, TÜNDÉRI KICSI BABÁKHOZ!

<font color="0000ff">Annyira örülök Nektek! Remélem mindketten jól vagytok! Mielőbbi felépülést kívánok!

Szandra és Marci 36+5</font>

KépKép
KépKép
foria

Lányok, feltettem a babáinkat egy albumba a babaneten. Az album nem publikus, mindenki mentse le a címétKép Minden újabb babát oda fogok betenniKép

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8655&p=8512786

Zsu
35+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
nagyon jó az album, ügyes vagy!! Kép
Az jó, ha én a "Kedvencek"-hez mentettem? Onnan mindig meg tudom majd nyitni? És akkor már mindig a frisset?

nadine81

Zsuzsófi szerintem nyugodtan lehet publikus.
Hiszen büszkék vagyunk rájuk nem?

Én így nemtudom a képeket csak kis mnéretben megnézni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szerintetek??? ...többi kismami...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: elvileg meg tudod nagyítani is a képeket simán rákattintva.
Mondjuk ha itt nyilvánosan fent van a nem publikus link, akkor már publikus is az album, hisz bárki rákattinthat olyan is, akit nem ismerünk.

cory
Budapest

Ez aztán a meglepetés!
Minden jót kívánok a pici babáknak és szüleiknek!
Nagyon meghatóak ezek a hírek! Kép

Melitta

Kép
nyf

De édesek ezek a babók! Teljesen elérzékenyültem...

Képzeljétek, ma ebédfőzés közben úgy elvágtam az ujjam, hogy nem tudtam befejezni a főzést. Felhívtam apucit, hogy siessen haza, mert baj van. Nagyon vérzett, és emiatt teljesen bepánikoltam, pedig nem szokásom. Egy hisztis liba voltam.Kép Tiszta horror voltKépKép

Zsu!
Jó ötlet volt ez az album! Szerintem is lehet publikus, persze ehhez minden kismami beleegyezése kell.Kép

Most megyek fürdeni, este biliárdozni megyünk, szépnek kell lennem.Kép

Adri+Levike

Kép

Kép
adriana

Cory, azért is írtam hogy egyetlen egyszer teszem fel a linket. De ha lehet publikus, akkor legyen, máris módosítomKép Ezen ne múljonKép
Örülök hogy jó ötletnek tartjátokKép
Zsu

35+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nagy örömmel olvastam hogy megszületett két baba is!! Hurrá!!!
Gratulálok ANITA, NICIKA! Nagyon szépek és édesek a kisbabák!KépKépKépKépKépKépKép
DE izgis!

Mi is voltunk dokinál. Nem piszkállt meg egyáltalán, nagyon kis gyengéd volt!Kép
A méhszáj teljesen zárt, úgyhogy a kiírt 15.-e csúszik picit. Azt mondta Apának, hogy ez a gyerek be van betonozva a pocimba!Kép
Úgyhogy azt gondolom a "türelmetlenségét" mi értettük félre, tudta ő hogy a méhszáj pár napig még zárt marad, már pedig a pár nap nálam már túlhordást jelent!

Vikó
Igazából senki nem mehet a szülőszoba környékére, ezt nem írtam tegnap, csak én voltam aki elsétafikállt arra, mert várnom kellett a CTG-re, és jobban esett a séta mint az ülés, és azért láthattam be, mert pont az ajtó előtt mentem el amikor kijött a 2 nővér aki a kismamánál bennt volt.

A. 39+3. hetes Márk babóca
Vendég

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="aa00aa">AlinaKép Akkor jó, bár én láttam már szülésfelkészítő-tanfolyamot a II. Klinikán, mikor babát nézni voltam, ahol látogatták a szülőszobát vagy huszan és némi sezrencsével szülést is. Na arra voltam én kiakadva leginkább.. elképzeltem szegény szülő kismamit, amint ott belekíváncsiskodnak az életébe...
Örülök, hogy jól vagyKép</font>

indianyo

Nagyon szépek a babák!KépKép:
Én is irigy vagyok.Kép

Eszti
Most már tényleg te jössz Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Anita, Nicika
Nagyon szépek a babáitok. Kép

Kíváncsi leszek ki lesz a következő, egy biztos, nem én. Kép

Alina
csatlakozom hozzád, az enyém is be van betonozva Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Anita, Nicika Kép Szívből gratulálok Nektek ezekhez a csodálatos kisbabákhoz.

És köszönjük szépen a csodás fényképeket. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Kép
36 hetes
és
37hetes
Kép
Van változás?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">SzilviKép

Azt írtad, hogy 27-28-a körül befektetnek, ha nem jön a baba, ugye? Hát addig még olyan sok idő vanKép De azért akkor téged is beveszlek a listába, jó lenne a jövő héten is egy klassz kis babaeső nekünkKép</font>

indianyo

ikerbabák a spektrumon mostKép

indianyo

Vikó
Igen, hát épp ez az, hogy 28-a = indított szülés, és túlhordás. A kiscsaj meg már állítólag most 4 kg-os, mi lesz így még addig. Olyan jó lenne ha 3 terhességből 1 legalább spontán beindulna.
28-án pedig már 41+4 leszek, hivatalosan 17-re vagyok kiírva(lusta voltam Nicikával kijavíttatni Kép 3 nap ide vagy oda Kép )

Szilvi és Katababa
szisz2

SzilviKép 17 is odébb van még, ne aggódjKép És ne feledd, hogy ha itt az idő, egy kis bábakoktél tuti hatásKép sok +++++++++++++++ Kép

indianyo

Na, egyszer nem nézek fel és rögtön 2 baba is vár. Kép Lányok! Csak szóljaotk és ritkábban járok erre, hátha bejön. KépKépKép

HATALMAS GRATULA ANITÁNAK ÉS NICINEK! Sok-sok örömet kívánok nektek és a papáknak a picikhez! Kép

Eszti!
Gondolok rád sokat! Kép Hajrá! Kép

Na, már megint nem jut eszembe több... Sebaj. majd a következő üziben. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vikó
a múltkor felírtam a bábakoktél receptedet Kép
Igy a végefelé már annyira türelmetlen az ember. És ahhoz képest, hogy Anita és Nicika is későbbre volt kiírva mint mi.......... De persze egyszer csak eljön az én időm is. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

<font color="0077aa">Sziasztok lányok!
bocsi hogy benéztem hozzátok,de úgyérzem megdícsérném a babáitokat nagyon szépek,aranyosak-mindenkinek nagyon jó egészséget s sok-sok tejcsit kívánok.
L.Marcsi+Martin(5hét+3nap)téliektől.

UI:külön gratulálok Kincsőnek,-én is jan.30án születtem.
mindenkinek jó éjt.</font>

Kép
Kép
l_marcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: