A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

ja,és nagyon-nagyon jó volt,hogy ott lehettem,köszönöm!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

CSODÁSAK A KÉPEKKép
Káááár, hogy mi nem tudtunk menniKép

Malvinka!
Állítólag a Nestlé BEBA H.A. az jó.
Nekem van 1 dobozzal 200g-os bontatlan.
Ha budapesti vagy, akkor szívesen odaadom.
A lejárata ez év 11 hó, de a doki szerint még felhasználható decemberig, ha esetleg kellene.
Végülis még 5 napig tuti jóKép

Na, Erhard megint bömbizik.
Ma szinte nem is aludt.

Sziasztok!
Angelani&Erhard
11+3

Kép
angelani

Bocsi, csak annyit, hogy NEM csak akkor adom oda, ha budapesti vagyKép
De gáááz.
Csak mert mire postán vidékre leérne, addigra megoldódna a probléma.
DE BÁRKINEK ODAADOM!

Sziasztok!

Kép
angelani

Kriszta, megírnád a mail-címedet, mert másik gépem van már, és még nem töltötte át párom a laptopról az adatokat, így a címed sincs meg.

Köszi!
Jó éjt!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Meg nem olvastam vissza, csak eszembe jutott Pgsuska. Elvileg karira kivantam neki egy pozitiv tesztet, szal eppen itt az ido kivitelezniuk a dolgot. Remelem 1 honap mulva tud nekunk meglepest hozni!
falina

Malvinka!
Manapsag a Nestle Beba-t es a Humana tapszereket nyomjak nagyon, a gyogyszertarak ezekbol adnak el a legtobbet. Mi az elobbit esszuk, de valszeg kiprobaljuk a 2.-at, mert nem emeszti meg rendesen a mostanit. Legalabbis kaki sotetzold, a vege meg ilyen emesztetlen sarga szinu es nyulosszeru.

Megann,
a HA tapi is tehentejbol keszul. Kép Csupan ebben jobban lebontjak a t.tej feherjeket.
falina

Es akkor most a talirol.

Kriszti, koszonjuk mi is a placcot, a faradozast!
Nagyon orulok, hogy megismerkedhettem veletek live-ban is. Igaz epp, hogy csak beugrottunk, de igy is nagyon megerte! A csigakat sem volt idom megkostolni. Kép A csokis keksz tekercset viszont igen (az kisebb volt) es isteni finom! En azt a receptet is szeretnem elkerni.
Babak nyugisak voltak, hiaba, ezek az oszi topikos lurkok tudnak vmit.
Igazabol ott rontottam el, hogy apat nem fogtam be este (bealudt ido elott sajna), hogy mig o etet, en tudjak hajat mosni stb. Reggel meg leanyzo is ratett egy lapattal, 20 perc helyett 1 egesz ora kellett, hogy beslupaza a hamikajat. Igy jol elkestunk Krisztiektol es mivel utana fix programunk volt, 20 perc utan fajo szivvel le kellett lepnunk.
Remelem ferjem nem zavart be tulzottan a noi szakaszba! Term. nem akart feljonni, de en megdumaltam. Hm, kivancsi vagyok mikor tudom hasonlora legkozelebb rabeszelni. ;) Azert gondolom oldodott, mikor jonehanyan megdicsertetek a multkori beajulos kep miatt! Kép
Csinaljunk minel hamarabb megint talit! En felajanlanam a pecot, de igen jelentos helyhiannyal kuzdunk.

Hm, meg az iment volt a fejemben par dolog a talival kapocs, de faradok ugy tunik igy 2 ora fele. Kép El is teszem magam inkabb alcsizni, talan reggelre eszembe jut.

Falina es Mimi, aki 3 es fel honapos
falina

Kukurikú!!!!!!
tali,
tényleg nagyon jó volt,Benianyu volt az,akit mindenki elsőre megismert(biztos jól esett nekiKép),Falinát meg,aki nem szeret a fotókon lenni,a múltkori díjnyertes SZOPI UTÁNI ELÉGEDETT VIGYOR képe miatt ismertük meg a csöpsége miattKép!fura volt ennyi baba egy helyen,de izgi volt látni,hogy ahány mama,annyi baba!helyesek voltak!
nekem a lakásban a konyha tetszett a legjobbanKép,nagyon sok finomság volt,én a csigákat,a meggyes kockát és egy kis kenyeret is befaltam,ISTENI VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
más nem fért belém sajnosKépPL:tortaKép(((((

Pinklady és Kisnyúl találkozása:
tulajdonképpen elmaradtKép,mi rendes pasi lévén már az elsők között ott voltunk és próbáltuk elfoglalni magunkat,mire végre megérkezett hőn áhitott szerelmünk,aki rendes lány lévén jól megváratott minket. De még mielött ránézhettünk volna beájultunk a nagy izgalomtól(nem túl férfias megnyilvánulás),erre Pinklady kiköltözött a másik szobába,ahova nem nagyon jutottunk ki,és mire Pinklady végre kivonult,hogy "na akkor itt vagyok,meg lehet csodálni engem",mi már pont beöltöztünk és útra keltünkKép,így plátói szerelem továbbra is az ő kapcsolatukKép!
megjegyzem,ha Pinklady sokáig kelleti magát van ám bőven jelentkező,ott van kapásból Zsuska baba,aki hajzuhatagával szintén megigézett minket(irtó jó fej a legyező sérójaKép) csak mondom!Kép

BKriszta,nagyon köszönjük mégegyszer a vendéglátást,jó fej vagy,hogy megszervezted!
Nagylányodért meg oda vagyok,nagyon jó fej és még szép is,pár mondatot váltottunk a konyhába,ahol szegény a sok kismamás csemege között keresett vlmi főtt ételt magának,sikertelenül.én meg közben tömtem a fejemKép

egyszóval nagyon jól éreztem magam és Kisnyúl is,akivel megint sikert arattunk az altatási módszerünkkel,ami nem túl szokványos,igaz lányok?!Képés mocskosul berotyiztunk hasonfekve,a nyakunkig sárgák voltunkKép!ilyen még nem volt!Barbapapáék is alakítottak kaki ügybenKépebben is hasonlítottunkKép)))))
Egy jót beszélgettem Rókicával is a konyhában,pedig mi itt a neten nem is nagyon komunikáltunk egymással,ezért is megérte útra kelniKép

remélem megtalálta mindenki az albumot,nem írtam szöveget,mert siettem,bocsika,majd lehet bepótolom!
Nyúlné és a 8+3napos Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

már íram kis szövegetKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!Kép

De jó látni a képeket és az élménybezsámolókat olvasni a taliról.
Örülök, hogy ilyen jól sikerültKép
Nagyon édes az a sok pici baba az ágyon, akik már nem is olyan picikKépKépKép
Zsuzsa baba haja gyönyörűKép

Megann!Kép
Nem haragszom, nekünk egyből ezt írták fel és kérdezték, hogy volt e allergiás a családban és nálunk nem volt és nekünk szerncsére nem lett kiütés sem tőle 1 db semKép
Nekünk bevált meg én szeretem a régebbi dolgokat a többit most agyon reklámozzák és nem biztos hogy jobb.
Én kérdeztem a másik dokit is, akihez most járunk hogy enm jobb a Humana stb. és azt mondta nem a Nurtilon is ugyanolyan jó.
A lényeg nekünk bevált,bár még kicsit bukunkKép
De most már nem hiszem hoy fogunk váltani de azért a bukás miatt megkérdezem a dokinőt a3 hós oltánál(beeee, de nem várom a szurit!!!:

Mea
mea

Falina...

Ba...a meg...
Akkor engem jól félreinformáltak tápi ügyben...
Na majd jó tüzetesen elolvasom a dobozokat...nehogy már ilyen sötét legyek, amikor kisbabám vanKépKép

Mea!
Örülök hogy nem vetted okoskodásnak...
Egyébként nekem is ott csücsül a fiókban még egy bontatlan nutrilonKép
Ezek szerint nem túl jó váltogatni, ugye???
Mi most Humana-z-unk...jövő héten mennem is kell egy receptért...Kép

Ja és Léna megint nem kajál sokat...most pl 100-akat eszik....

Nyúlné!
Esetleg felajánlom neked az én Léna lányomat...KépKépKép
Igazi kis hercegnő, akit körül kell udvarolni...KépKép
Majd dobok egy új képet, hátha megtetszik Kisnyúlnak az Én KisnyulamKépKépKépKépKép
És el ne tűnj adósod vagyok még egy nyulas képpelKépKépKépKép
Már keresem is...

Megann 10+3

Kép

Kép
megann

Mea!

Ja és én allergiás vagyok...bár szerencsére nem kajára, hanem a nyomorult parlagfűre...Kép
Akkor lehet hogy ezért kezdtünk mi HA-s-val...megjegyzem nálunk azóta is jönnek mennek a pöttyök..(talán attól függően, hogy én mennyi tejet merészelek inniKépKépKép)

M.

Kép

Kép
megann

NYULNE!!!!!!

Ime egy csabito kep....

Kép

Kép

Kép
megann

NYULNE...

MI ILYEN BABAZSAKOT VETTUNK AZ ARUTOROBEN...
DIREKT NEKED CSINALTAM A KEPET...NO MEG KISNYULNAK...

Kép

Kép

Kép
megann

Lányok......!!!!!!!!!!!

ELÕRE IS ELNÉZÉST KÉREK MINDENKITÕL DE A KÖVETKEZÕ KÉPET MUSZÁj FELTENNEM, TUDOM HOGY MÁR-MÁR A JÓÍZLÉS HATÁRÁT SÚROLJA, ÉS TALÁN SOKMINDNKIBEN ELLENÉRZÉST FOG KIVÁLTANI, DE KÉRLEK TITEKET, HOGY PRÓBÁLJÁTOK MEG "HUMORKÉNT ÉS POÉNKÉNT FOGFOGNI", MERTHOGY POÉNKÉNT KÉSZÜLT A KÉP..és ráadásul én voltam az ötletgazda...

A kép története...szintén vannak babás barátaink és fura módon jelenleg szinte az én kislányom az egyetlen kiscsaj így az egyetlen "potenciális menyasszonyjelölt".
Kivált egy 2 éves kisfiú szülei(párom gyerekkori barátjáék) pályáznak a kezére...KépKépKépKép
Nekik készült a kép, hogy ösztönözzük a kis 2 évest, hogy bizony-bizony "Jól jár" a mi kislányunkkalKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
MINT ISMÉTLEM AZ EGÉSZ TISZTA POÉN....REMÉLEM NEM FOGTOK MOST KÍGYÓT BÉKÁT KIABÁLNI RÁM...JUJJ NAGYON FÉLEK......KépKépKépKépKépKép
De nem állom meg hogy ne tegyem föl, mert mi azóta is fetrengünk a nevetéstől.....

Akkor jöhet a kép????

M

Kép

Kép
megann

AKKKOR J0N:

Elsosorban KISNYUL FIGYELMEBE...

Kép

M...

Kép

Kép
megann

Megann,elég meggyőző!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nagyon helyes a kiscsaj!nyuszis cuccért is odavagyok!Kép))))))))))))))
ja és bocsi,hogy figyelmetlen olvasó vagyok(a fejéses számok),így azért másKép!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!Kép

Nagyon édes LénaKép

Azért még Lívi is versenybe szállhat Kisnyúlért????Kép

Dobok is fel képetKép

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Újabb kemény sérós képKépKépKép
Hát lehet már nem is fogunk tetszeni KisnyúlnakKépKépKép

Kép

Mea
mea

Jesszusom Mami!!!Kép

Kép

Mea
mea

Játék közbenKép

Kép

Mea
mea

Jaj képzeljétek már nem sír egyből hason és már szépne tartja fel a fejét, az utolsó képen már elfáradt és ott már nem igen tartja a buksijátKép

Mea
mea

Mea!

Persze, hogy versenybeszállhat...
Küzdjenek meg Kisnyúlért mint nő a nővelKépKépKépKépKép
Azért nekünk mégnőnünk kell Livihez képest, mert súlyban és hajbanKépKépKép is felülübereli Lénámat....KépKépKépKép

Nyúlné!
Köszi, hogy van humorérzékedKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!

HasonfekvésKépDe jóKépRemélem mi is lejutunk ideKépKép
Mivel most cseréltem le a 62-es terpeszpelust 68-ra, még kisebb az esély hogy hason tudom tartani...
Talán megpróbálom minden pelenkázáskor....Kép

Benianyu!

Képzeld el....ma reggelre volt kakiKép
de azért köszönöm a tippet...ha ma kijutok, akkor veszek egy ananászt..és kipróbálom, ha másra nem legalább a zsírégető hatása jó leszKépKépKép
Továbbra is stabil 9 kiló van rajtam..KépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nagyon tündériek a talis képek. Olyan jó lehetett. Ennyi picike és az anyukájuk egykupacban!:-)

Rokica
Priviben kérdeznék Tőled valamit. Ha esetleg leírnád a mail címedet írnék Neked.
Köszönöm

Megann

A kép valóban meggyőző. Ez a kislány tiszta Te vagy!

Benianyu
Én azt hiszem láttalak Titeket. Én is Kápon lakom.
Sétáltatok valamikor a múlthéten Benivel meg egy középkorú hölggyel.

Még tegyetek talis képeket fel légyszi! Olyan aranyosak a babák!

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann!Kép
képzeld 3 napja még sírt egyből és én is csak a pelenkázón 5 percekre tettem hasra és ez lett az eredmény, de Léna fiatalabb kb. 2 héttel úgy hogy még ráérKép
Meg súlyban is hajban is van még 2 hete behozni LivitKép
Amúgy hány kiló Léna mert nem néz ki kicsinek egyáltalán Lívihez képest szerintem.

Mea
mea

Mea

Livinek nagyon cuki a haja!!! Még be is lehetne fonni.(szinte)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Lányok, annyira aranyosak a talis képekKép!

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Malvinka, Emi is Humana HA1-es tápszert kap.

Õ még csak most lesz 1 hónapos, 2 hetes kora óta kapja, nem volt vele gond, csak pár napja nehezebben kakil.
De ez nem biztos, hogy a táptól van, a hasonló korú anyatejes babáknál is van ilyen.

Egy evésnek kb. fele-harmada az anyatej, a többi tápszer.

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

Köszi JuciKép
MegpróbáomKépKépKép

Mea
mea

Köszi JuciKép
MegpróbálomKépKépKép

Mea
mea

Juci!Kép
KösziKép
Megpróbáom befonni mindjártKépKépKép

Mea
mea

Malvinka!
A történeted 1 az 1ben hasolnít az enyémre. Múlthét pénteken jött meg a menszeszem,nagyon erősen véreztem 1 hétig, a tejem fokozatosan elapadt. Kértem tőletek tanácsot, aztán vészes lett a helyzet, szaladtam a dokihoz, aki felírta a Nestlé BEBA HA START tápszerét, ezzel kellett kiegészítenem a szopit. Aztán Boti cicisztrájkba kezdett, csak a cumisüvegtől nyugodott meg. Nagyon sajnáltam volna,ha leszokik a ciciről, ezért kikértem a szoptatási szaktanácsadó véleményét, amit sokat segített. Legszívesebben leírnám neked,mert kimentettem, de túl sok helyet foglalna itt el, ezért ha érdekel add meg az emilcímedet, elküldöm. A lényeg, NE ADD FEL a szoptatást!!! Én 2 óránként ráerőltettem Botit, akármennyire nem akarta, sokat kínlódtunk, de tegnapra teljesen elmúlt a menszeszem és a sok szopitól,meg fejéstől 1,5 annyi tejem van,mint az elején!!! Így visszam is szokott rá Boti, igaz 1 hát kemény munka árán. Nagyon következetesnek kell lenni és csak szopi után szabad tápit adni. Sok sikert!!, meglátod vissza fog jönni a tejcsi, mert magától NEM TUD elapadni (tanácsadó írta és igaza lett).
helga22

A talit tényleg megismételhetnénk majd, nagyon jó volt!

Benianyut és Nyúlnét én is rögtön fölismertem, de egy kis gondolkodás után Harit, Zsófyt is. Kép

Mi már nem szállunk versenybe Kisnyúlért. Sacinak Benianyu Danija tetszett meg, megbűvölve nézte őt alvás közben (sőt, még a leendő anyósjelöltet -mármint Benianyut - is nagy szemekkel figyelte - ez a nézd meg az anyját, vedd el a fiát??? Kép)

Andnak és Kóbornak köszönjük a ragacsokat, este már kis is próbáltuk!!!

A kakaós-diós csigát én is ki fogom próbálni! És várjuk annak a csokis keksz tekercsnek is a receptjét!

Na, megyek. Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci6!

Köszönjük a bókotKép, anyukám mondta hogy picinek dettó így néztem ki és ha vasárnap jönnek keresztanyámmal, akkor keres nekem ilyen képetKépKépKépKép
Tök jóKép

Uxi!
Sajnos székrekedés gyakoribb a tápis babáknál...
Tejcsivel hogy álltok?
Fejsz néha néha, vagy megpróbálod szaporítani???
Mennyit eszik Emi??

Megann

Kép

Kép
megann

Malvinka,

...a Nestlé tápszerről még annyit, hogy vény nélkül 2000 Ft körül van, vénnyel fele ennyi. Boti egyébként imádja..be tudna nyakalni belőle 200 ml is egyből, de cici után 100-at adtam neki minden alkalommal, akármennyire követelte még a cumisüveget. .és most, hogy már annyira jön a ciciből a tej,mint az üvegből a tápi, nem is követeli annyira. Persze még nem nyugszik meg szopi után, mert jól összezavarodott ebben a felfordulásban (menszesz óta napi 8x evette, előtte csak 5x), de azért már visszaszokott rám Kép
helga22

Helga22!

Nagyon bíztató amit Malvinkának írtál...
ez azt jelenti, hogyha én fejek rendszeresen(tudod, mi csak cumisüvegezünkKép), akkor NEM TUD elapadni a tejem????
De jó lenne még kihúzni így egy-két hónapotKép

Egyébként a titkos segítőmtől kapok egy mailt ma állítólag, amiben egyik kismama(valamelyik fórumról), dettó azt csinálta mint most én, hogy fejt és csak cumisüvegből evett a pici és kihúzták 5 HÓNAPIGKépKépKépKép
Nagyon várom a mailt...ha érdekel valakit felteszem ide is, hátha UXI, vagy Zozo vagy bárki hasznát veszi....

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Bodza, Te sem fényképeztél?

Zsófy, hazaértetek?

Milyen csokis keksztekercs, én olyat nem is láttam! Egy kekszesről tudok, de azt én csináltam. Csíkos volt a süti. Nem arról van szó, ugye?

Ezen a hétvégén megint kettesben vagyunk Gergővel, Apa és Balázs elutaztak anyósékhoz. Remélem, nem lesz gond az úton, arrafelé nagy a hó! Kábé két óra múlva érnek oda.

Szép hétvégét!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Egy másik fórumról jutott eszembe hogy ígértem nektek fényképet a letéliesített Bergon kocsiról.....

Valakinek valami gondja volt kocsiügyben...talán a kép segít...

Bergon egy hátránya, hogy dögnehéz...viszont...nagyon jól téliesíthető és szuper nagy a hely benneKép(kész lakosztályKép)

M.

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Megann,
tuti, hogy így nem fog elapadni a tejed! A szaktanácsadó idézete:

Valóban KIZÁRT DOLOG, hogy magától elapadjon a tej. a szoptatás ugyanúgy a szervezet "normális kerékvágása", ez nem rendellenes vagy természetellenes működés.
Az, hogy nem sikerül fejni, az a világon semmit nem jelent. a kifejhető mennyiség köszönő viszonyban nincs a tényleges tejmennyiséggel. -(én ugyanis nem tudtam eddig fejni,most már dől belőle)Kép -Az persze lehet, hogy abban a mellben lecsökkent némileg a mennyiség, hiszen Boti nem szopizott olyan jól belőle, a tej pedig a kereslet-kínálat elve szerint termelődik.
ha gyakrabban teszi mellre a babáját, akkor_alkalmanként_nyilván kevesebbeket fog szopizni a baba, hiszen ha félóránként eszünk, mi sem tudunk együltő helyünkben annyit beburkolni, mintha 2x egy nap. Az összmennyiséget kell nézni.
helga22

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
hari

Hari!

Jujjjj de szép jó fotókKép
Még.még..még.)KépKép

M.

Kép

Kép
megann

Nekem sajna csak ennyi voltKép Most már sajnálom, de ott nem nagyon akartam a vaku miatt többet csinálni, nem akartam felébreszteni az alvó oroszlánokatKép

Itthon is ezért készül olyan kevés. Amikor ébren van, akkor leköti a két kezem, mikor alszik akkor meg nem akarom még véletlenül se, hogy felébredjenKép

Most is alszik olyan kis édes. De ki tudja meddig. Reggel 8 óta altattam, és most 1-kor sikerült letennem, de már úgy látom ébredezik isKép Nem értem én ezt. Ok hogy most már kevesebbet alszanak, de ennyivel? Jóformán egyáltalán nem alszik már nappal.

Tudom, tegnap a talin aludt egy sort, de aztán itthon.... Zsófy tanusíthatja, hogy nem igazán volt szó alvásról. Igaz este 8-kor már aludt, de addig nem.

Na megyek, mert hív a lányom, majd még próbálok jönni.

Kép
Kép
hari

én azért a fotóalbumba tettem,mert olyan lassú átméretezni a képeket,ugye nem baj???Õszibabatali néven fut!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea,naná hogy versenyben vagytok,ilyen hajkoronával!Kép))))nagyon cukiKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann

Engem érdekelne amit kapsz mailen.
Ha a többieket nem, akkor kérlek küld át nekem a
doncos@freemail-re!
Köszönöm
A babakocsi valóban nagyon tuti. Ebben nem fázik gondolom a kisasszony.
Nekem is a kiskori képemre hasonlít nagyon Marci jelenlegi pofija. De egyébként nem nagyon mondják azt, hogy hasonlítana rám. Ezért azt a képet szoktam lengetni mindenkinek amin régen én is pont ilyen voltam.Meg mutogatom a lábujjaimat meg az Övét, mert az is pont olyan, mint az enyém.
Legalább ennyi:-)

Mea
Befontad?:-)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Kicsit nem tudok jönni és annyit írtok, hogy képtelenség visszaolvasni! :-)

A képeket viszont megnéztem és nagyon nagyon édes ez a sok pici baba egy helyen. Biztos nagyon jó volt a tali. Kár hogy mi ilyen messze vagyunk.

További szép napot mindenkinek!

Viki 10+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: