Boldog 1. szülinapot!
Maci_2
2004.03.27 21:47
Gyerektartas
Timea, Adrienn, Emese, tok jol hangzik! 2004.03.27 22:28
- mehettek konzultálni, vagy legalábbis tanácsot adni
Mindenki ott nevetett, hogy hogy lehet feladat kellős közepén így elaludni.
2004.03.27 22:31
2004.03.28 00:11
Én nagyon örülnék most a következőnek egy kislányhoz,-gondolom Te igy vagy a kisfiúval?

na szóval akkor most mi van?Azért akkorát nem nőtt!!

2004.03.28 08:51
És bár mindig mondod, hogy milyen rosszak, a képeken úgy tűnik, hogy áldott jó kis angyalkák
NA jó lovaglásos kép azért sejtet valamit
Szerintem, bár közhely szintű mondat, de tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen. És így legalább lesz 3 kis kritikusod is, aki majd öreg korodban, mikor mész a nyugdíjas klubba, azt mondja, hogy "Anya ne viccelj már, ebben a ruhában...????" Egy fiú max. a haverjainak meséli el, hogy "Anyám ma olyan bénán nézettt ki!"
Én is megnyírtam Danit, de inkább nem mutatom meg, olyan kis kuglifejű lett

2004.03.28 10:07

2004.03.28 11:49
Nem irigyellek
Remélem, hamarosan túljuttok a nehézségeken!!!

Fura is lett volna egy fiúval, nem?!

Úgyhogy csak irigykedem Apacukára, aki bezzeg ...

Igen, ez a pép-para nálunk volt, szóval nem elképzelhetetlen, hogy Dani is felnőttesíteni akarja már magát - hát kapjon darab husikat, ha azt szereti! ... persze, mert én vagyok a főmumus, aki minden gyereknek gigászi kajadarabokat nyom a szájába, mikor az anyák nem néznek oda 

2004.03.28 12:04
2004.03.28 13:36
Új tulaj mit szólt hozzájuk?
A 3. lánynál már szerintem te is emlegetsz majd némi igazságtalanságot

Viszont apánál a 3 lyány sem indok több csemetére, ő már a 3.-at is kicsit berzenkedve hagyta jóvá
2004.03.28 16:10
2004.03.28 17:08
2004.03.28 18:19
A vacsit már fürdés előtt megejtjük, mert a szopi édes kevés a jóllakáshoz
, de így se kell nagyon strapálnom magam, mert alig eszik a lyány
Ma pl.csak 3x bírtam egyáltalán kanálközelbe terelni, pedig nem nassol két evés között és csak vizet iszik
Ő a férjem nevelése, de gondolom, nem kell ecsetelnem, milyen kényelmes így az esti műsor, se hiszti, se esti mese, sokan el se hiszik

2004.03.28 19:39
Valahol mélyen én is úgy éreztem,hogy lányod lesz.Nálunk a férjem anyukája és az én anyukámék is 3-an voltak lány tesók.
Estimese olvasás és miegymás még nincs....Petra 9 hónapos.
Cipellők teccenek és megérték az árukat szerintem így ránézésre.
Jó vásárt csaptál!
Barinőnek nem lehet könnyű két egykorú kis poronttyal.
Konditerembe járásért irigy.Gratu,hogy Kevin sokáig bírta,míg anya "szenvedett".

2004.03.28 19:47
Most eppen alszik, a 7 orai szopiba belealudt, igy csuszunk az egesszel. Megnyirt fiad nagyon edes!
De jo lenne!
. Pedig ezerszer mondtam mar neki, hogy ne vegyen nekem semmit, plane muszalas ruhat amiben rosszul vagyok (lehet, hogy direkt ezert)! Borinak is vett egy termo egyuttest talan nyarra jo lesz a merete, meg egy elektromos nyuszit ami sipol es ugral. Kozben meg sir, hogy, mennyire nincs penze, ami igaz is, foleg ha ilyen sz@rokra kolti. Na kimorogtam magam. 2004.03.28 19:54
Na erre csak azt tudom mondani,hogy ma itt voltak a barataink egy 2,5 eves krapekkal.A lakasunk romokban, kisse kipurcantunk es Apa miutan kikiserte oket,azzal jott vissza, hogy "remelem a masodik is kislany lesz"
Szoval annyira ne band!
Na de lassan jon a nyar, be se lehet minket rangatni majd a vizpartrol!
2004.03.28 20:10
Bár nem igazán értek hozzá, csak szeretnék. Tavaly vettünk balkonládát, de levitte a szél
Azóta nincs másik... Ezért is vágyom kertes házra.
Örülök, hogy gyűlnek rajta a pipák
És ahogy olvasom ezekkel nincs gond
Mi lesz ha már főzit is fog enni Bori
ez a fejlődéshez tartozik. Persze amikor Roni csinálja, néha én is plafonon vagyok
2004.03.28 20:14
. Ugye otthon készült a kép Jázminról? Na, én átnéztem egy örökmozgó, rosszcsont fiú anyukájának szemével és nálunk semmi nem lehetne ilyen szabadon
vagy inkább
. Szal nálunk pl. maga a számítógép egy dobozzal van letakarva, CDk, könyvek felpakolva, illetve teljesen elpakolva és ha lenne ilyen szekrényünk, akkor össze kellene kötni az ajtókat. Remélem a következő csemete lány lesz és nem ennyire rosszasággyerek
.
. 2004.03.28 20:18
Én sem tartozom a "minden simán megy" társaságba. Azért drukk neked, hogy bevegyenek
Drukk neki!
Már mindet olvastam.
Roni is így evett a szülinapi tortájából, de a vajaskenyér is hasonló sorsra jut
), hogy narancsbőrre (persze masszázs, torna, egészséges étkezés mellett) jó a nyírfalé. Úgy nézett ki mint a pálinka
, ráadásul reggel és este 1 kupicával kell inni
Barátbabák is édesek
És nyújtózkodik, hogy vegyem fel, bele akar ülni.
Nem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk
2004.03.28 21:10
Ez genetikán múlik nem azon hogy fiú vagy lány. 2004.03.28 21:11
Hintalovas attrakció láttán, lehet hogy szívbajt kapnék
2004.03.28 21:24
)
Ezt lehet, hogy kipróbálom. De ti hogy fértek akkor hozzá? Kérek egy fotót, mert egyszer letöri a cd-tartót. Az állandó ki-bekapcsolásról ne is beszéljünk. Bár most a legújabb a monitorkapcs. Azt is lefedjem???
2004.03.28 21:26

2004.03.28 22:27
Es ebben a nemetek nagyon jok!!!
A kockas hasat meg kifejezetten irigylem!
2004.03.29 06:13
2004.03.29 07:07
. Meg amúgy sem egy szép látvány
.
.
és nem nemtől függ. 2004.03.29 07:44
, kezdhetem majdnem elölről... 
?) 
Többi is
fogadd részvétem 

, mert szteroid, esetleg akkor gyógyulhat ki belőle az ember, ha tudják a kiváltó okot, na ezt nem szokták tudni)
Kiscipőcskék klasszak

, ajándékok pláne

addig jó, amíg nem szteroidoznak...
, mi Szandival vitatkozunk, hogy akkor most "igazából" mennyi az idő

De 11 hónapig szopott Zsombi
Elfelejtettem, hogy mentek (Pápára?)

2004.03.29 08:05
2004.03.29 08:50
2004.03.29 10:02
.
.Azért kíváncsi lennék, hogy sokszor hogyan bírsz velük.Minden elismerésem a tiéd. Hiszen áltom én, nem egy magamban elücsörgő fiúcskákról van ám szó
.
. Jó a frizurája.
.
.
édesek nagyon a gyerkőcök.
?lehet, hogy csak én rontottam el eddig valamit, de nagyon... 2004.03.29 10:13
2004.03.29 12:17
. Soha nem aludt velünk (csak kétszer, amikor beteg volt 1-1 éjszakát), mert akkor én nem tudtam pihenni. Egyszerűen nem bírtam elaludni, annyira rá figyeltem.
. 2004.03.29 12:29
pedig ősszel megy bölcsibe, ott nem fogják teáztatni. 2004.03.29 12:34
). Én nem tudom egy órán át hallgatni a sírását. Így ha szerencsénk van, az esti tápiba belealszik, de általában nincs szerencsénk
.
-t

. Játszottunk babásat is, mondtam neki, hogy ő a baba és mondja, hogy "oá", Zsombi mondta hogy "oá" vagy ha úgy sikerült, akkor azt mondta, hogy "áoá"
2004.03.29 12:44
), azt én sem bírtam, de azért ők ebebn is változnak, már olyna 8 hónapso koa körül max 15 percet sírt, de aztán rájöttem hogy mindk hagyjam sírni ha ott állok az ágya mellett akkor 10 perc alatt elalszik. Moat meg már ahogy írtma nem sír ha kijövök és álmos, max 1- percet, d eha bemygek és rászólok hogy tessék aludni akkro nem sír tovább. Szóval azért okosodnak ám ők ebben is, érdemes kísérletezni kicsit
Már feltéve ha a mostani módszer az anyukának már nagyon fárasztó, mert ha nem akkor nem
2004.03.29 12:46
2004.03.29 12:53
. Én rengeteg könyvet, tanácsot elolvastam, meghallgattam, de a 2. gyereknél jöttem rá, hogy a siker legfontosabb tényezője a gyerek alkata, egy icipicit lehet alakítani a neveléssel, de alapvetően vannak a jóalvók és a rosszalvók, nálunk tiszta röhej, hogy a kicsi már vidáman elalszik egyedül, átalussza az éjszakát, a 3.5 évest pedig altatni kell, és min. egyszer felébred éjjel...
) 2004.03.29 12:59
2004.03.29 13:33
a kanalat már tuti, hogy nem akarja, és a pépeset sem, úgyhogy főztem neki egy krumplit, még forrón ráreszeltem egy kis sajtot, puhára pároltam egy almát, és kivettem a mélyhűtőből egy adag turmixolt husit. Falatonként adtam a szájába, hol ezt, hol azt, néha a kezébe kellett adni, azt hol betette a szájába, hol ledobta a földre
de majdnem minden elfogyott!!! úgyhogy most nagyon örülök
nem godnoltad volna, ugye, amikor még a bátor zsiráffal kellett győzködni Ronit?
és egyre több mindent megért, ha kérdezem hol az autó, a csacsi..., akkor rámutat vagy odahozza
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint