Linda
2005.09.07 17:35
2005.09.07 19:47
Pedig el is mentettem, de csak vágólapra és azóta már volt kikapcsolva a gép, és a gonosz nem jegyezte meg. Brühühü
És még ha elképzelem mellé, hogy hogy borogatják ki a festékes vizet! Mert gondolom ez is előferdülhet...
Ami annyit jelent, hogy reggel kifejezetten gyorsan ott vagyok, ez két óra vonatutat jelent három átszálással. De csak 6.45-kor indul a vonat. Este viszont minimum négy óra haza a busz út. Tehát éjfél előtt nem érek haza. Eredeti terveimben az szerepelt, hogy mivel levelező tagozat, nem kell sűrűn járni, és abba bele fért volna az autózás. De így nem megy, főleg ilyen benzinárak mellett.
Mivel menjek az Árpád hídtól (feltételezem ott van vmi nagyobb buszállomás, ha oda megy a váci busz) a Stadionig (merthogy innen jön a busz Egerbe) este kilenckor? Előre be vagyok szarva hogy ott kell kutyagolnom a sötétben egyedül. Eléggé félek ilyen helyzetekben.

2005.09.07 20:29
Lilla édes.
Örülök,hogy jól alakul az ovi.
Milka tehén
Csatlakozom a csordához,mi is 3-4 -szer szopizunk még éjjel.
Amitől most kissé meg vagyok rémülve,hogy képolvasással tanulnak olvasni.Ez borzasztó!!!! Én még ilyet nem láttam,és nem is nagyon értem.
Éjszakáitok azóta is jók? Nálunk egész jól beállt a 2,5-3 óránkénti ébredésre,de ma extra sz@r volt.
Reggelre kiderült,hogy kibújt 2 rágófogacska csücske.
Most adtam Neki Panadolt,remélem ma alszunk azért.
Olyan édesen próbálkozik.
2005.09.07 20:46
Állítólag hamar megnyugszik.
Egyébként már az egész folyosó ismeri,olyan hangosan zokog minden reggel.
2005.09.08 06:27
Lili jo sok puszit adott Mira-nak. Vera ferje csinalt kepet is, majd gondolom felteszik ide. Olyan edesek egyutt. Majd elmentem megrendelni Lili jatszoteret es utana hazajottem Lilivel, aki mar a kocsiban olyan melyen elaludt, hogy csak be kellett tennem az agyaba. Majd delutan mentem meglatogatni nagymamamat a korhazban. Csipoprotezist kapott. Mar 2 hete bent fekszik.
Es most ujbol fel kellett tarni a mutet helyet, mert begyulladt.
Nagyon sajnalom szegenyt. Mar alig varom, hogy hazamehessen, ami meg sajnos odebb van.
Balazs is nagyon ugyes.
Olyan edesek nem, amikor beszelnek.
Lilinek meg olyan kislanyos hangja van.
Tegnap mondta eloszor, hogy kutya es Aldo (o az egyik kutyam neve).
Megneztem es lattam, hogy pont a pastasno volt az.
De nem minden gyereket visel meg.
Biztos sokat kell rohangalnod a ket energikus gyerek utan.
Neked meg sportolnod sem kell. Ovi.
Jo hir.
Erdekes ez a beszoktatasos modszer. Kep nagyon jo.
Latom Gergo ott is hogy porog az asztalon.
Hogy vagy? Vannak mar rosszulletek? A suli nincs olyan messze. A Fogarasi uti Tesco-val van szemben. En innen Godrol ramegyek az uj 2-esre, majd az M3-ra, majd Nagy Lajos k. útja es a Fogarasi út. Kb. 30-40 perc lesz, mert Szombaton forgalom sincsen.
nem semmi az az ut amit megteszel.
Batorsag kell hozza az igaz. Kep nagyon edes.
2005.09.08 10:11
Szerencsére Gergő még nem esett nagyot. Igaz nálunk is volt már vér, mert egyik nap elesett és a játék, ami a kezében volt felsértette a szája belső részét, ami nagyon tud vérezni. De pár perc múlva már semmi nem volt.
Menyi az a sok? Nekünk Karcsi fog csinálni, de csak jövőre.
"CSak" rándulás, de állítólag ez rosszabb, mint a törés. 2 hét fekvő és 3 hét járógipsz.
Azért Õ már indulásnál jól belehúzott, persze hogy jól lehagy mindenkit.
Hát annak én is elmenék!
Anyukám mindig hüledezik, hogy még mindig mennyi tejem van!
Ugye engem is bevesztek? Akkor ismét együtt lesz a trió!
Már csak Panó hiányzik!
2005.09.08 10:12
2005.09.08 11:56
2005.09.08 12:05
Bocsika, hogy itt kínlódok nektek, de azért a legtöbben közületek pestiek...szóval bennetek minden bizodalmam.
2005.09.08 12:44
2005.09.08 12:45
De ha rogton jon a metro, vagy par perc alatt, vagy a vonat pontos, akkor meg hamarabb.
2005.09.08 15:02

2005.09.08 16:51

2005.09.08 17:17
Tiszta hülye vagyok ahelyett hogy örülnék.
De nem volt semmi gond vele, sőt mikor meglátott majdnem sírva fakadt hogy ő még maradni akar. Ha így haladunk megpróbálom jövő héten az ottalvást.
Legdurvább az volt mikor Marci két évesen elharapta a nyelvét és 3 öltéssel össze kellett varrni.
2005.09.08 19:55
Megbeszéljük és megyünk Gergővel!
Doki
Majd kérünk híreket!
Az enyém is próbálkozik, de még egész elviselhető. Néha ki akarom tüsszenteni az agyamat az orromon keresztül, de amúgy nem vészes.
Ilyet Gergő is csinál, meg a szánkba is imád nyúlkálni.
Ja és imádja, ha etethet minket, legtöbbször azonban olyat akar adni, amit az Õ szájából vett ki.
És csodálkozik, hogy akkor miért nem esszük meg Apával.
De ezen még ráérek gondolkozni, mert mégis úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk a tesóval már most ősszel.
Aztán majd meglátjuk, hogy sikerül-e?
Ettől én is nagyon félek, mert Gergő is állandóan kidugdossa! A tesóm sógoráék egyik gyereke is ugyanilyen csúnán elharapta, mint a Te Marcid.
2005.09.08 20:35
A lányok nagyon édesek, manó is jól mutatott volna ott, beleillik a szőke sorba
[
[2005.09.08 22:01

Eszti bömbölt, és majdnem én is!ÚÚÚÚtálom ezeket a szurikat, de muszály!Annyira nyügös volt ma, hogy már majdnem kiabáltam vele, mert elfogyott a türelmem, de aztán visszafogtamn magam
Meg is mérték, 9350g, és 78cm-ek vagyunk
2,5 hónap alatt fél kg-ot hízott, és 5cm-ert nőtt!!!!
Akkor sorstársak vagyunk, mert én meg még asztmás is
Kész vagyok ettől a qu....a parlagfűtől!Valamennyire írtja itt az önkori, de túlzásba nem viszik!A városban meg a por, kosz, és a benzingőz miatt fuldoklom
Kupont én is szívesen adok át, ha kell még mert újságokat én is mindíg megveszem
Igazi kis NÕ, ebben a kötöttben naon, naon arika
azt hogy csináljátok, hogy nincs piros szem?vagy olyan jó gép kell hozzá? 

hát ez katasztrófa lehet!Nem irigyellek, mennyi idő elmegy az életedből vele. De a vizsgákra majd tudsz legalább tutira 3 órát tanulni
Hány éves ez a suli, mennyit kell ingáznod? 

Én lassan szeretném leszoktatni, már 2 napja nem kap reggel!De eddig viseli. Te meddig gondoltad? 2005.09.09 07:44
Nagyon sokat felsirt Lili. Az also szemfogai erzekenyek meg erintesre is. Mar nagyon feherlik, ha hozzaerek erzodik a foginy alatt a fog, de meg nem bujt ki. Ugyhogy ma veszek homeos bogyot a fogzasra. Valaki kerdezte, ez a Chamomilla Vulgaris nevu bogyo.
Esztinek azert nagyon szep meretei vannak.
O mar reggelire lekvaros zsemlet vagy sonkas zsemlet eszik. A lekvart imadja (en csinaltam). Delben es este az en foztomet eszi. Tegnap este jo etvaggyal evett spagettit.
Egyenlore nem husevo. A sonkat se szivesen eszi. A csirket meg ki is kopi. Ma zoldborso levest csinalok es turos gombocot.
2005.09.09 08:41
.
. De napkozben viszont tunemenyesen aranyos es msolygos, aktiv, szoval nem tudom mit tehetnek...Probalom azt, hogy ha mar sokszor ebred, akkor legalabb az agyaban aludjon, mert koztunk melege van, forgolodik, Laci kohogesere felebred, stb...De nehez nagyon, mar nagyon mellenk szokott. 
Balazs is etet minket, utanoz, ami neki nem kell, azt kikopi es nyujtja az en szamba es mondja, hogy: hamm.
En neha megeszem, az apja soha, igy mindig nekem nyujtja. Es ha a keze kajas lesz, akkor azt is nyujtja, hogy nyaljam le.
). Nalatok van tizorai vagy uzsonna? Nekunk a 3 foetkezesen kivul meg van d.e es d.u joghurt/kremturo vagy gyumolcs.
) es az nagyon tetszik neki, akkor megmarad a "kulso" vizsgalatnal.
2005.09.09 09:09
Méretek!
2005.09.09 09:19
) foglalkozás, körbe ülnek a babák és a mamák a szőnyegen és különböző dalokra rázhatnak mindenféle egyszerű kis hangszert. Bizonyos Forrai Katalin dolgozta ki a módszert és Anyu az ő könyvéből tanította anno az ovisokat és meg volt vele elégedve. Nagyjából ennyit tudok róla most, majd kedden megírom hogy milyen volt. Ismertőseim nagyon dícsérték.
Hajnali fél 1-től fél 3-ig csitítgatás a foga miatt. Ezt a homeós bogyót lehet kapni recept nélkül? Valamit kell nekem is venni mert a Dentinox már nem használ. Nagyon szívesen találkoznék már veletek, csak eddig mindig közbejött valami. Megkérdezhetem hogy mennyibe kerül ez a játszótér? Ugyan mi még tömbbe lakunk de majd szeretnénk elköltözni és jó lenne nekünk is egy. Képzeld én is csináltam eperdzsemet de csak pár üveggel mert most csináltam először és már el is fogyott. manó is imádja a lekvárt, még jó hogy anyósom gyártott egy csomó sárgabarackosat.
Jó persze ez a fogának köszönhető.
Nekem ez az egy manó is lemeríti minden energiámat és tuti hogy nem bírnék még egy pici babával foglalkozni
[
[2005.09.09 11:40
[
[2005.09.09 15:44
De ti mekkorkák vagytok?Ezek tényleg nagy méretek???
Köszi
De a mézzel vigyázzatok, én azt hallottam, hogy azt is jobb 2 éves korig nem adni
Nekünk csak hinta, és homokozó van, meg a hinta mellett rá lehet akasztani mászókát/kötélből/.Igaz nem annyira profi mint a tiétek, de nálunk azért olyan kincs mert APA csinálta, így nagy becsben tartjuk

2005.09.09 18:41
Egesz nap hintaztunk, kiveve, amikor setaltunk. A zoldeseget is ugy pucoltam meg, hogy kivittem egy szeket es ott pucoltam, mikozben Lilit lokdostem.
De mertekkel adok. Most a leggyakoribb csemege a szolo. Az a nassolnivaloja Lilinek. Ebed utan meg kap egy pudingot, joghurtot vagy egy kremturot. Mindig mast.
Lili imadja. Mar akartam irni, hogy szerintem Veronika es Vera Miraja nagyon hasonlitanak egymasra!
Mintha testverek lennenek.
En is es a ferjem is nagyon hajas babak voltunk.
Most is azok vagyunk.
Lili amugy is nagy es sok hajjal szuletett.
mezet meg nem adok neki.
Tetoszerkezet, falazas, vakolas, festes.
Ugyhogy erre mar nem jutna iden ideje. Igy vettunk egyet, illetve a mamamek vettek ajandekba Lilinek. A ferjem nem akart csuzdat, mert nagyon aggodo tipus, de aztan mondtam, hogy az a gyerekek egyik kedvenc jateka a hinta mellett, igy belement nagy nehezen.
2005.09.09 19:29
2005.09.09 20:43
Mi meg nem.
Jó nagy cicimániások ezek a fiúk.
Gondolom egy vagyon lehet. Részletre vettétek?
Karcsinak további kitartást!
Olyan szép ez az időszak.
Én is szivesen gyűjtöm neked azokat a kuponokat, nekem is jár a Kismama! Mi Gergővel voltunk 3D-n és nagyon klassz volt.
Ma viszont miután átöltöztünk, kiderült, hogy az óvónénije dokinál van és a helyettes óvónéni másik teremben, a saját csoportjába fogadja a kölköket. Dani nem volt hajlandó maradni, mert neki az ő óvónénije, csop.szobája kell. A csop.társak még nem igazán számítanak úgy látom.
Így hát elhoztam. Minden olyan jól ment eddig, nem akartam egy buta eröltetéssel elrontani az egészet.
Én se bírom , ezt nem lehet megszokni. Valahogy mindig sírhatnékom támad és győzök nem elpityeredni a rendelőben.
2005.09.10 09:43
[
[2005.09.10 13:15
Aranyos! Ennyi idő alatt még nem fog kötődni más gyerekekhez a tesón kívül szerintem. A felnőtteket jobban ismeri, és általában bízik bennük talán ezért, no ha pedig ráadásnak az ovonéni is ügyes, akkor nem csoda, ha máris ragaszkodik hozzá!
2005.09.10 13:55
2005.09.10 14:23
Most adott egy lökést, hogy megtudtam, semmi különbség nincs, ha GYED, vagy GYES alatt szülök újra. Igazándiból van, hogy úgy gondolom legyen 2 év, aztán Gergő lefáraszt és megint visszakozom.
Most úgy gondolom, bízzuk a természetre és meglátjuk.
Áruld már el, hogy mennyiért vesztegetnek egy ilyet? Annyira kíváncsi vagyok!
2005.09.11 07:08
Vegre egy jobb ejszakank. Csak 1x sirt fel a Lili.
Nem hiszem, hogy ott a felsogodi fatelepen adnak reszletfizetesi lehetoseget.
Mi lesz a szopival ha terhes leszel? 2005.09.11 09:38
2005.09.11 13:19
Ráadásul, ha nekünk is sikerül az ősszel, akkor nem is sok különbség lesz köztük!
Gondolhatjátok milyen boldog a család!
A kissrác ide-oda tologatta a traktoron, Gergő meg baromira élvezte!
2005.09.12 14:18
2005.09.12 15:25
[
[2005.09.12 21:06
2005.09.12 21:31
Azért a tietek komolyabb!Csúzdánk nincs, de jól tetted, hogy rábeszélted a férjed, mert tényleg szeretik!Esztinek is bejön, a játszón szoktunk
/is/Mi még mindíg turmixolunk, de már vannak benne darabok is. A reggelit viszont meg tudja rágni,érdekes
Szóval szerintem van némi lustaság a dologban
Szőlőt Eszti is szereti, de másnap azért a maradványokat megtalálom a bugyiban!Mag, héjja
Tejet viszont még mindíg nem adtam, de már el fogom kezdeni a feles változatot
Cici is már csak este van.
E-mail címem a profilomban!
2005.09.12 21:32
A beszoktatásom nagyon nyögvenyelősen megy, hiányzik Dani és szinte unatkozom. Rendbe tudom tenni a lakást... Gergőnek is hiányzik Dani. Mikor meglátja odarohan öleli, puszilgatja. Én meg majd elolvadok
2005.09.13 11:20
De Gergő sem számolással fogant, hanem "csak úgy".
Erre mondtam, hogy hát szopi az még van, mire ő, hogy akkor viszont nem kéne arra törekedni, hogy terhes legyek, mert a hormonháztartás, sárgatest...szóval ő nem nagyon támogatja. Így nem tudom mit fogok csinálni, ha mégis jön a 2. baba, mert ha a doki nem fog így elvállalni, akkor mennem kell máshová.
De ki tudja, még az is lehet, hogy a sok szopi miatt nem sikerül. Akkor is gáz lesz, mert akkor 2 évesen muszáj leszek visszamenni dolgozni, viszont akkor nem tudom, hogy oldjuk meg a gyerekfelügyeletet, mert ugye most már ott lesz a Hugim is és nem sajátíthatom ki Anyukámat. Viszont a bölcsi nálunk nem jön össze, mert eleve nincs is helyben, Gödöllőre kéne menni és mi délután 6-ig tanítunk mind a ketten, akkor ki hozza el Mókuskát a bölcsiből? Szóval most kicsit kivagyok, de úgy döntöttem akkor is belevágok és majd alakulnak a dolgok.
Ilyen jó gyerkőc Bivalybill?
Mert én rendesen ügyeskedek, hogy sikerüljön megcsinálnom 1-2 dolgot itthon! Gergő folyamatosan a nyomomban van.
Tegnap mondjuk tündér volt, mindig sikerült valamivel lefoglalnom és így ki tudtam teregetni, meg kivasaltam, szóval jó nap volt. De van, hogy semmire nem jutok Tőle.
Nagyon édesek lehetnek! És Dani olyankor mit csinál?
2005.09.13 11:52
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint