Suncsi! TEssek elokerulni...
szoszi
2005.06.11 14:55
2005.06.11 16:58

Semmihez nem volt kedvem, olyan hülyén éreztem magam.
Ma kisütött a nap és gyorsan ki is takarítottam.
2005.06.11 18:42
2005.06.12 10:34
En is szeretnek utolag Davidkanak es Andriskanak sok Boldog elso Szuletesnapot kivanni!
Szerintitek Suncsi olvassa a babanet-et? nagyon de nagyon eltunt mar regota. Nem is tudom mi van vele.
De mar muszaj volt. Most elegge kisfius lett.
Nagyon jol alszik mostanaban. Tegnap reggel 7-ig aludt, anelkul, hogy 5-kor felkelt volna a tejecskeert. Ma viszont felkelt 5-kor, de a tejecske utan visszaaludt fel nyolcig.
Van idonkent, hogy felsir, de csak azert mert beveri magat a racsba, de ilyenkor csak vissza kell huznom az agy kozepere es alszik tovabb.
Kibujt alul baloldalt a harmadik fogacska. Erzem, ahogy szur. Ugy nez ki ez a fog nem viselte meg.
Meg nem dontottunk.
Eloszor is le kell fogynom.
remelem nagyon, hogy nem lesz esos ido, bar a meterologia nem sok jot josol.
remeljuk nem lesz igazuk.
2005.06.12 21:40
Szerencsére az elalvással nincs gond, nagyon szépen önállóan elalszik Emma, de 12 és fél 4 között felriad és akkor ordít
Sajnos eddig csak szopival nyugodt meg, talán ha több energiám lesz, akkor megpróbálom más módszerrel megnyugtatni és a szopit éjszakára elfelejtetni... A legrosszabb az, hogy nem tudom sírni hagyni, mert olyan hangos, hogy Dóri, Emma nővére nagyon rosszul alszik ilyenkor, ez azt jelenti, hogy 2 gyereket kell egyszerre megnyugtatnom...
2005.06.13 06:47
Annyit meg úgysem esznek meg belőle a manók, hogy gond lenne. VAgyis én nem hagytam egy fél szeletnél többet enni tortánként!
2005.06.13 06:59
Van valakinek errol receptje? 2005.06.13 07:09
2005.06.13 07:28
, de szerencsére nem az volt, csak valami jó kis gyulladás. Gyógyszerrel helyrejött. Remélem hamar elmúlik Neked!
Így is biztos cuki!
Viszont ha fogják a kezét tök jól sétál és otthon állandóan bébikompozik, valószínűleg ezért maradt ki nála a mászás. Úgyhogy én most már tökre örülök, hogy Gergő túl nagy volt a bébikompba, így nem tudtuk használni. El is fogom adni! Olyan fura volt látni, hogy a kissrác csak evickélt a hasán, Gergő meg tekert, mint a csík.
2005.06.13 07:50
Legalabbis eddig semmi jelet nem mutattak, hogy allergiasak lennenek, pedig azert kaptak olyan eteleket. Ha ekcemas lenne a Lili, vagy valamilyen tejallergiaja lenne, biztosan en se adnek neki. De szerencsere semmi nincs neki.
Sok helyen hallottam, de en hulye nem tudom mi az. Talan a fejlodo magyar tudasszotaramban nincsen benne.
Utana irjal!
2005.06.13 10:44
2005.06.13 10:45
2005.06.13 11:25
2005.06.13 12:58
2005.06.13 14:45
2005.06.13 21:47
2005.06.14 05:57
Tulajdonkeppen most mar folyamatosan atalussza az ejszakakat. 11 honapos kora ota.
Amiota nem szopizik. Ennek nem orulok, de hat o akarta igy.
Remeljuk csutortokon is ilyen lesz.
Egyebkent arra a gyogymasszazs kivalo es termeszetesen az uszas is. El kene menned gyogytornaszhoz. Csodakat tudnak muvelni.
Lilit a nagy haja miatt mindig is idosebbnek neztek. Bar most csutortokon meglatjatok mennyivel rovidebb a haja.
Olyan kisfius! Hallod Orsi! Lehet, hogy Gergonek igy be se jon Lili.
A fejlodo magyar tudasszotaram nem szereti a bepofatlankodas szot.
Hidd el, hogy nemcsak en, hanem mas is nagyon orulne ha jonnel. De ha ugy gondolod Dori betegsege, vagy valami mas miatt nem tudtok jonni, azt meg elfogadom.
Nem lehet elfeledni a multat?
2005.06.14 09:12
2005.06.14 10:23
2005.06.14 10:37
(a sorrendet a pocakom diktálta bocsi!
)
2005.06.14 14:39
Nagyon szeretném, ha eljönnétek!!! Remélem valaki el tud hozni! Macs esetleg?
Aznap van a szülinapom, akkor mégsem jó, mert családi szülinapozás lesz nálunk. Pedig vettem volna pelust, biztos olcsóbb lesz!
De jól csinálod, én is vettem nagyobbat régebben abból, ami olcsóbb volt és most tök jó Gergőre.
Én nem tudok hozzászólni, mert az én Mókuskám szinte soha nem aludt el egyedül, vagy cicin, vagy utána vállon.
Vagy a meleg, vagy a foga?
2005.06.14 15:41
Levente oriasi.
Nagyon szep helyen is laknak.
Hat nem semmi. Hogy tortent?
O a budai hegyekbol jon. Meg tudod vele beszelni? Vagy Nanda talan olvas minket?
Talan a fogzas.
Nalunk is ez volt fogzaskor.
Aztan leszokott rola, ahogy elmult.
2005.06.14 15:43
Nemsoká megy el az évzáróra, de aztán már egész nyárra szabad lesz!
Elindultunk, első próbának a Pólus Centert gondoltuk. Az első boltban csak olyan bikinik voltak, amiknek a felső része elől dezska csajokra van kitalálva, némelyikben igencsak röhelyesen néztem ki.
Szerencsére a második üzlet fehérneműs volt, és komolyan ha nem volt 2000 fajta fürdőruha, akkor egy sem! Ráadásul a 2 csaj annyira rendes és szolgálatkész volt, hogy az ilyen nagyon ritka! Nem tudom hány fürdőruhát próbáltam fel, de sok volt és szó nélkül hozták, ilyen kosars, olyan kosaras, ilyen fazon, olyan fazon, és még segítettek is, hogy milyen lenne jó! És találtam egy szuper fürdőrucit 1 óra próbálgatás után, amiben nem nézek ki tejcsárdának!
Aztán a Húgommal azt beszéltük, hogy az a baj, hogy az ilyen kiszolgágás kéne, hogy természetes legyen és az ember meglepődik rajta, mert nincs hozzászokva.
2005.06.14 19:44
Mindig csodálkozom, hogy hogy nem fáj a térde?
) Ha valami nem tetszik neki, akkor veri magát, megfeszíti a testét, dobog a lábával.
. 2005.06.14 19:59
És az még klasszabb, hogy hírt is adtál magatokról!
Gergő is tud, de azért Õ még nem csinál semmit, csak sír ezerrel. Néha hagyom, de nagyon ritka, hogy feladja, általában Õ a kitartóbb.
Gergő még mindig nagyon cicista, ma sem evett 2 kanálnál többet. Mondjuk gyümölcsöt hajlandó, de főzeléket nem nagyon.
Olyan jó lenne, ha eljönnétek a talira!
2005.06.14 20:02
2005.06.14 20:11
Furdorucis kepet kaphatunk?
O ilyenkor ul es a foldbe veri a fejet.
De o nagyon jol elvan egyedul barhol. Feltalalja magat es nem keredzkedik fel hozzam gyakran, csak akkor amikor faj valamilye, vagy faradt, vagy egy kis anyai puszira vagy kenyeztetesre vagyik.
De nem szeret olben lenni, ha fel is veszed, mar rugja ki magat a karjaidbol.
Es az idot ugy osztom be ahogy akarom.
2005.06.14 20:15
2005.06.14 21:39
rá mikor múltkor írtad,hogy mit csinálsz
Ésw már ki is próbáltam,úszásra is nagyon jó
.Azóta kaptam szülire úszóbérletet és nagyon jót tett a hátamnak.Igaz csak 3x voltam még csak,de már nagyon jó
Csak a hajnal 6-os kelés fárasztó,meg ha nem süt hajnalban a nap akkor hidegebbnek tűnik a víz
de tök jó
Bár szerintem ennek Robi nem igazán örül h.hajnalban megyek strandra,mert nem tudja magát kipihenni
Arra kel állandóan Míra áll az ágyban és üvőlt
Csak elkezdtük enni
De jó volt
Míra volt hogy negyedórán keresztül ült a földön és "sírt".Ahogy felvettem hüppögött kettőt és boldogan elégedetten nézett rám,hogy elérte amit akart

2005.06.14 22:09
2005.06.14 22:30
Gyertek el!!!! Please!!!
Olyan jót nevettem, nagyon édesek vagytok mind a ketten!
Az a kis járgány tök jó! Hol lehet ilyet venni? És nagyon drága?
Majd ha a torna használ, akkor talán.
2005.06.15 05:41
De azert irok sms-t, mert lehet, hogy nem olvasol. Somloi.
Neked is Boldog szulinapot, ha most volt.
2005.06.15 07:16
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint