A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Nici!
Azt kívánom neked, hogy ne izgulj ennyi mindenen! Mindig új és új izgalmakat csinálsz magadnak és nem tudom, hogy ez mennyire jó Szintinek meg Neked! Teljesen megértelek, hogy Patrik "nemtörődömsége" bánt, de csak az előttem szólókhoz tudnék csatlakozni. Nem akar ő téged bántani. Olvass el egy-két Mars-Vénusz könyvet. (John Gray: A férfiak a marsról, a nők a vénurszól jöttek, vagy Mindegyik mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit) Nagyon sokat fog segíteni a kölcsönös megértésben. Remélem nem érzed kioktatásnak, amit írtam! Nem annak szántam!

Mamacka!
De megelőztél több mint 1 héttel!!! Kép Nálunk annyi idős volt a törpe az uhn, mint mensi szerint számolva. Igaz, mi pontosan tudjuk, hogy mikor jött hozzánk a drága. :D

Tünde!
Remlem Dorina jobban van már és nem kell kórházba mennie. Nagyon durvák ezek a betegségek. Nem is értem néha. Nem emlékszem arra, hogy a mi időnkben is sok ilyen volt-e, de mostanság egyre többet hallani.

Cory!
Na, csak hogy minden tuti legyen, kedden nálam is ismét járt rókakoma. Kép Jó éreztem, hogy készülőben van. Kép

Vikó!
Hogy vagy? Pocak? Haladsz a melóval?

Rólunk:
Nálunk nincsen semmi különös. A törpe most már majnem a bordáimnál rúgdos, igaz, még mindig egy picit féloldalasn feküdhet, mert folyton a jobb oldalamat célozza. Kép
Édesanyám megvígasztalt, hogy a rubeolán és a mumszon kívül (a rubeolára azt mondja, hogy abban nem voltak biztosak a dokik) semmi fertőző gyerekbetegségem nem volt. Bent voltam az oviban, mindenki beteg volt kürölöttem, én meg nem kaptam meg. Kép De mindent hazahoztam és akinek nem volt még a családban, az meg is kapta. Kép Szóval naaagyon kíváncsi leszek, hogy én miket fogok elkapni. Kép

Sok puszi!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: én vasárnap óta megint minden nap hányok. Már kész vagyok...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok
Nálunk már a legeslegelején nagyobbnak nézték egy héttel, márpedig azok még pontosabb mérések.
És benned még az is lehet, hogy lányka van nem? ..vagy már tudjátok a nemét?

Nembaj... Áron így jó ahogy van, az a lényeg, hogy egészséges! ...csak győzzem megszülni... Kép

Nici
Kijavíthatod, de április 20 az maradhat... szülinapi ajándékra tréningezünk! Kép Kép Kép

Gyezsu írt mostanában? nekem úgy tűnt hogy eltűnt... vagy csak figyelmetlen vagyok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Már 2-3 napja nem jártam nálatok, van is mit visszaolvasni. Valahogy nem volt az igazi sem a hangulatom, sem a fizikai állapotom. A babával és a pocakommal minden rendben volt, ezt tudtam, de a lábam, hátam, és az általános közértzetem eléggé rosszalkodott. No és sok elintéznivalóm is volt. Esténként néha menni is alig bírtam.
Na de most. Az előbb értem haza a dokitól. Amint azt éreztem is, MINDEN OK. A baba utolérte a számított hét szerinti méreteit. Azt mondta a dokibá, hogy "nem vékony". Kép Ez nagyon teszett! És persze mindene egészségesnek látszik, a méhszájam teljesen zárt, tehát hivatalosan is 23 hetes a manóka. Ja, és úgy gondolja, hogy izguljunk csak, ő ugyan meg nem mutatja nekünk, hogy lány-é avagy fiú. Meglepetésnek szánja a dolgot. (egyébként már ő maga is az!) A nagyoknál már 16 hetesen egyértelműen látszott a "hovatartozásuk", hát ő meg nem hajlandó beállni a sorba. Ez tetszik, így még izgalmasabb. Annál kívácsibb vagyok, hogy ne kérdezzem meg, de ha nem látszik, nem tehetek semmit. Így viszont gondolkodhatunk két névem is!
Most ennyit belőlem, mostanság kezdem visszaolvasni a lemaradásom, de biztos sok szép és jó hírt írtatok. Vigyázzatok magatokra, és szép napot kívánok nektek.
Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Jujj Cory ...ez elég vacak lehet...
Kitartást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nyf,
én májusban végzek, ősszel akarok kezdeni egy kiegészítő szakot.
Én is dolgoztam végig az egyetem mellett, de az utóbbi 2 évben csak feketén. Sajnos.
katicuska

Még csak átlapoztam a tegnap délutánt, de látom Vikó, kéred a mailemet. goldsusikukacenternetponthu (egyébként azt hiszem, benne van a táblicskuban.

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Zsugyu! Nagyon örülök hogy minden rendben a picivel! És tényleg izgi hogy milyen kis szégyenlős! Akár az enyém! De mi azért már kikukkoltuk a lányságát! Kép

KépKép
nicika

Cory!
Jujjj! Kép Akkor már biztos nyomja a gyomrodat a lányod! Kép Kitartás! Most már nincsen sok hátra! Amint megszülöd, úgy se hánysz majd tőle többet. Kép Most gondolom nagyon felvidítottalak a dologgal. Kép

Mamacka!
Majd a 30dik héten megyünk legközelebb uhra. Addig még nem lehet tudni, hogy Ádám vagy Hanna. Kép
GyeZsu azt mondta a Vikónak, hogy olvas, de nincsen ideje írni. Ez kb 3 hete volt...

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Megjöttünk az NST-ről. Kép
A szülésznő nagyon jópofa és kedves volt, viszont kérte hogyha lehet ne jan végén és febr.4-ig szüljek mert akkor síel, hanem utánaKép
Úgyhogy remélem az én kis drágám nyugton lesz, febr. 10-ig!
Szívhanggal minden rendben, végigcsuklotta az egész vizsgálatot, aminek ugyebár most hangja is volt, úgyhogy a gépet le kellett halkítani, hogy tudjunk dumálni.Kép
Következő jövőhét csüti.
Doki is megvizsgált, abszolút zárt a méhszáj, nincs változás. És ami még lényeges: NINCS KÓKUSZOM!!!!KépKépKépKépKép
Baktérium tenyészet negatív.

Na most megyek csinálok egy kis tojásos-nokedlitKép, aztán jövök és persze visszaolvasok.

A. 36+1 és Márk
Vendég

Megjött a kádam meg a hozzá tartozó állvány és még pár apróság amit a www.babaruhabolt.hu -ról rendeltem! Kép
Aki olcsón akar jó kis kádat rendelni annak bátran ajánlom, mert nagyon stabil, szép is, csúszásgátlós is és ha 7000ft felett rendeltek akkor ingyenes a szállítás! Ja a kád 2090ft, a kádállvány 2990ft volt!
Itt van ni:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na és itt volnának az apróságok:
Kép
Cumi és cumisüveg mosó kefe (a cumimosó része a nyelében van) 390ft

Kép
Fésű-hajkefe szett 490ft

Kép
Disney csörgő (van Tigrises, Malackás és Füleses) 490ft

Kép
Disney kanál-villa szett 690ft

KépKép
nicika

Alina! Örülök hogy minden rendben volt a CTG-n! Kép Belegondoltál már hogy meglehet hogy a te kisfiad lesz az első fiú-topicbaba? Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Talán sikerül pár percet rátok szánnom, de amilyen a szerencsém, biztos felébred valamelyik gyerek.Kép
Szóval elég sűrű az életünk, főleg az éjszakák... A másfél hét itthonlét alatt annyira elfáradtam, hogy szabad perceimben is csak ülök és nézek ki a fejemből. Egyébként minden rendben, leszámítva, hogy Luca szopijával kapcsolatban elkiabáltam a kezdeti sikereket. Sajnos az aluszékony, rossz technikával szopó kislányom egy hét alatt semmit sem hízott, sőt fogyott, így el kellett kezdenünk az üvegből való etetést (lefejt anyatej). Ugyan minden alkalommal cicire teszem, de elenyésző mennyiséget képes csak kiszívni. A védőnő szerint kanállal kéne etetnem, hogy ne felejtse el véglegesen a szopi technikáját, de 4 gyerek mellett se időm, se energiám a kanalazgatáshoz. Kicsit elszomorodtam emiatt, de azért bízom abban, hogy ha kicsit megerősödik, megtanul szopizni. Én mindent megteszek majd ennek érdekében, de most úgy érzem, hogy először nekem kell erőre kapnom.Eszterrel ilyen problémák nincsenek, ő egy kis "bömbölő szopigép". Állandóan csak a cicin lógna.Kép
Nagyon megköszönném, ha valaki röviden összefoglaná a 1,5 hét alatt történteket, mert reménytelen, hogy ennyit visszaolvassak.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Bori! Remélem Luca mihamarabb erőre kap és elkezd hízni! És ugyanígy remélem hogy te is megerősödsz! Nem lehet könnyű neked!
Hogy mi történt nálunk?
Angi túl van már a 3. NST-n is, minden rendben a kiscsajjal!
Titati is már 3 NST-n volt eddig, velük is oké minden! Félő hogy a lánya elkapja az oviban a bárányhimlőt! Titati félti a picit is!
Tünde is már volt egyszer NST-n, ott oké volt minden, ráadásul a kislánya befordult fejvégű fekvésbe. Viszont szegény Dorina lánya nagyon beteg, ami bemegy az ki is jön belőle! Most szurkolunk hogy ne kelljen kórházba menni vele! Meg hogy ne induljon be még a szülés! Folyt. köv.

KépKép
nicika

Szia Bori!
Szopival kapcsolatban igaza van a védőnőnek, de ha nem is kiskanálból, akkor esetleg fecskendőből jobb lenne, és az gyorsabban halad, és talán a szopiba sem kavar be. Illetve beszélnék szopis tanácsadóval, hogy hogy lehetne megtanítani hatékonyan szopizni.
Kitartás!!!!
cory

cory
Budapest

Bori! Remélem Luca mihamarabb erőre kap és elkezd hízni! És ugyanígy remélem hogy te is megerősödsz! Nem lehet könnyű neked!
Hogy mi történt nálunk?
Angi túl van már a 3. NST-n is, minden rendben a kiscsajjal!
Titati is már 3 NST-n volt eddig, velük is oké minden! Félő hogy a lánya elkapja az oviban a bárányhimlőt! Titati félti a picit is!
Tünde is már volt egyszer NST-n, ott oké volt minden, ráadásul a kislánya befordult fejvégű fekvésbe. Viszont szegény Dorina lánya nagyon beteg, ami bemegy az ki is jön belőle! Most szurkolunk hogy ne kelljen kórházba menni vele! Meg hogy ne induljon be még a szülés! Folyt. köv.

KépKép
nicika

Szia Bori!
Szopival kapcsolatban igaza van a védőnőnek, de ha nem is kiskanálból, akkor esetleg fecskendőből jobb lenne, és az gyorsabban halad, és talán a szopiba sem kavar be. Illetve beszélnék szopis tanácsadóval, hogy hogy lehetne megtanítani hatékonyan szopizni.
Kitartás!!!!
cory

cory
Budapest

Alina is volt már NST-n! Ott is minden rendben volt!
Aztán ami még eszembe jut hírtelen:
Nadin kórházban volt pár napig mert vérzett egy picit, a doki azt mondta hogy közel van a lepény a méhszájhoz és ezért volt a vérzés. De minden rendben velük. Ja és kiderült hogy kislányt vár! A doki kiírta táppénzre, sokat kell pihennie, nem ücsöröghet és állhat sokáig!
Vannak új kismamáink is mindenféle terhességi kórból!
Amúgy az egész topic szinte diétázik! Na én azért nem, mert még mindig csak 5.5 kilót híztam! Már szinte mindenki terhes (és nem állapotos) a topicból! Jönnek a fájdalmak, jóslók, stb.
Csema is sokat görcsölget, de azért jól van!
Mariannkának is vannak gondjai, nem okés a vizelete, valószínűleg pár nap múlva befektetik!
Én is voltam UH-on ahol a doki megerősítette hogy kislányt várok, egészséges a pici és nagyjából korának megfelelő! A méhszájam már 2100! Hétfőn megyek az első NST-re!
Most hirtelen ennyi jutott eszembe! Annyian vagyunk hogy én sem tudok mindent fejben tartani! Kép

KépKép
nicika

nicika,
már sokat töprengtem rajta, hogy mért van Nancsi Nyúlanyó előtt és előttem a táblában. Volt vmi UH ami alapján nagyobb a baba mint mensi alapján?

Sajnálom a szopis dolgot... Nehéz ügy. ÉN tök tapasztalatlan vagyok ebben, de ha az anyuka mindent megpróbál és mégse megy akkor nincs mit tenni...
katicuska

Katicuska! Azt tudom hogy a Nancsika kisfia jó nagy baba! Valószínűleg UH alapján számolják a heteket!

KépKép
nicika

<font color="119911"> Sziasztok!
Alina,
szuper, hogy jó lett a kenet eredménye! Örülök, hogy az NST is oké lett. A febr. 10-et pedig jól beszéld meg a kisfiaddal!!!! Kép
Nici,
szép a kád, jó vásárt kaptál!
Olgo,
kiváncsi vagyok kiket ajánl majd. DE nagyon igazad van, mert tényleg rendes mindegyik szülésznő a Péterfyben. Kép
Csema,
klassz lett nagyon a fal a bordűrrel!!!
Bori,
nagyon sokszor eszembe jutsz és elhsizem, hogy alig van már erőd. A nagyokra vigyáznak néha a nagyszülők? A szopis dologhoz szorítok, hogy menjen maajd. Eszter meg bömböl sokat?

Mi: voltam vérvételen reggel. Megszúrtak ismét 3*, mire sikerült vénát találni és 4 ampullát levenni.

Puszi. Angi (38+5)</font>
angi79

Sziasztok!! Kép

Csema,
nagyon szép lett s zoba, szép élénk színek! Én láttam ám, hogy 2 db a kép figyel ott! Kép Remélem már jobban vagy picit és előbb utóbb a vérnyomásod is rendbe jön!

Nici,
írtam volna én is sok okosságot lelki dolgokkal kapcsolatban, de sokan megelőztek! Kép A lényeg, hogy minden rendben van, újra vidám vagy és nagyon örülsz a megérkezett dolgoknak! Én állandóan cipelem a lakásban valamelyik új kisruhát, vagy nyomogatom a pelenkázólapot! Kép

Alina,
gratula az NST-hez, és hogy nincs kókuszod!! Kép

Szelivi,
már levonták a számláról a biztosítást, így nemsokára küldik azt a hülye papírt is. Ezen a héten szerencsére nem sokat használjuk az autót, így kerüljük a fakabátokat is! Kép
Fejed fáj még?

Mamacka,
akkor már értem miért vagytok ti nagyobbak! Kép

Olgo,
a pelenkázólapot mi kicsit drágábban vettük, mert a Tesco csak a második állomás volt és a p.lapot nem láttam az újságban, így azt előtte fél órával megvettük egy babaáruházban 3.490,-ért. Ez van. Kép
Viszont nem tudom mennyire voltunk lükék, mert ugyan megvan a blokk, de elfelejtettünk odamenni a vevőszolgálati pulthoz és kérni azt az 1.000 Ft-os bónt. Ha máskor megyek, oda lehet még vinni még azt a számlát és így utólag kérni az utalványt? Persze úgy, hogy még bent vagyunk januárban vagy február elején...

Bori,
örülünk, hogy jelentkeztél, nem semmi teljesítmény ennyi gyerkőc mellől ideülni picit. Kép Én még egy babát sem szoptattam, nem hogy kettőt egyszerre, így okos tanácsot nem tudok adni, csak szorítok nagyon, hogy a kis Luca ellesse a falatozás technikáját Esztertől és ő is hamar megerősödjön! Kép

Nadine 27+0 Kép

nadine81

Sziasztok!! Kép

Csema,
nagyon szép lett s zoba, szép élénk színek! Én láttam ám, hogy 2 db a kép figyel ott! Kép Remélem már jobban vagy picit és előbb utóbb a vérnyomásod is rendbe jön!

Nici,
írtam volna én is sok okosságot lelki dolgokkal kapcsolatban, de sokan megelőztek! Kép A lényeg, hogy minden rendben van, újra vidám vagy és nagyon örülsz a megérkezett dolgoknak! Én állandóan cipelem a lakásban valamelyik új kisruhát, vagy nyomogatom a pelenkázólapot! Kép

Alina,
gratula az NST-hez, és hogy nincs kókuszod!! Kép

Szelivi,
már levonták a számláról a biztosítást, így nemsokára küldik azt a hülye papírt is. Ezen a héten szerencsére nem sokat használjuk az autót, így kerüljük a fakabátokat is! Kép
Fejed fáj még?

Mamacka,
akkor már értem miért vagytok ti nagyobbak! Kép

Olgo,
a pelenkázólapot mi kicsit drágábban vettük, mert a Tesco csak a második állomás volt és a p.lapot nem láttam az újságban, így azt előtte fél órával megvettük egy babaáruházban 3.490,-ért. Ez van. Kép
Viszont nem tudom mennyire voltunk lükék, mert ugyan megvan a blokk, de elfelejtettünk odamenni a vevőszolgálati pulthoz és kérni azt az 1.000 Ft-os bónt. Ha máskor megyek, oda lehet még vinni még azt a számlát és így utólag kérni az utalványt? Persze úgy, hogy még bent vagyunk januárban vagy február elején...

Bori,
örülünk, hogy jelentkeztél, nem semmi teljesítmény ennyi gyerkőc mellől ideülni picit. Kép Én még egy babát sem szoptattam, nem hogy kettőt egyszerre, így okos tanácsot nem tudok adni, csak szorítok nagyon, hogy a kis Luca ellesse a falatozás technikáját Esztertől és ő is hamar megerősödjön! Kép

Nadine 27+0 Kép

nadine81

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Katicuska!
Nem tudom pontosan mi alapján számol az orvosom, de az tény, h mensi alapján mögöttetek vagyok. De így is sanszos, h hamarább fog jönni Alex, mint március 24. Én gyúrok arra, h akkor jöjjön, mert apának névnapi ajesznak jó lenne.Kép Dokim így is parázik, h hogy fogunk így szülni, mert nagy babám lesz. UH szerint jó 2 héttel korábban jönne (legutolsó 4D-s UH alapján március 12, ha jól emléxek, csak most nem találom a papirkámat, hová tettem). Ezt csak a Jóisten tudja, h mikor fog jönni. Aztán még az is lehet, h túlhordom.Kép
De remélem, ezen nem fogunk összeveszni, h emiatt beelőztelek benneteket a táblában?Kép
Lakással hogy álltok?

Megyek pakolászok tovább, de majd jövök még!

Pussz,

Nancsika & Alex 31+3</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Nadin! Szerintem ha még mostanában mentek, akkor a blokk alapján megkapjátok az 1000ft-os vásárlási utalványt!

KépKép
nicika

Nadin! Szerintem ha még mostanában mentek, akkor a blokk alapján megkapjátok az 1000ft-os vásárlási utalványt!

KépKép
nicika

Sziasztok! Kép
Itt vagyok, csak a délelötti vasalástól megint kidőltem, most ébredtem fel!
BoriKép
de jó, hogy rövid időre azért be tudtál kukkantani!Kép
Hát bizony egy babával sem könnyű az első időben, hát még kettővel!
A szoptatásról:Mert kis ideig pótólsz, nem fogja elfelejteni a szopizást, ne izgulj emiatt!
Csak hát strapásabb fárasztobb szopni! Ha megerősödik akkor biztosan fog!
NadinKép
Kösz szépen! A vérnyomásom meg remélem rendeződik, most emelt a doktornő a gyógyszer adagomon beszéltem Vele telefonon!
NicikaKép
köszi a drukkot, de sajna nem jött össze, 5 nap miatt! Ha 5 nappal kevesebbet lettem volna táppénzen a múltévben akkor járt volna, így nem!
Legalább írtak volna ki 5 nap szabit táppénz helyett, az ugyis bennt maradt!
Hát ez van így járrtam!Kép

KépKép
csema

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint bepofátlankodok (mint tettem azt korábban a PC babakocsimmal), de szeretném figyelmetekbe ajánlani egy nagyon kedves barátnőm szép, megkímélt eladó hordozóját.
Típusa: CONCORD Comfort-line, újszülött-szűkítővel és napellenzővel.

Kép

Ár: 10.000,-
Tel: 06/20/3310821

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.....visszaolvasni képtelen vagyok és most itt az uccsó oldalon jó volt olvasni Nici összefoglalóját, mert én sem tudom követni az eseményeket. Rajtam van a fészekrakás, pedig még csak 31+2 vagyok, de már mindent kimostam, kivasaltam és a babaszoba is majdnem kész van teljesen. Én is kész vagyok teljesen:-( Depi nálam is van, ma behányt a mosógép, ettől annyira kibuktam, hogy fél órás síró görcsöm volt és kib... magányosság és letargia tört rám. Persze a páromnak telefonáltam, megszakadt vele a vonal, ettől mégjobban bőgtem, de szegénykém 5 perc múlva otthon volt, teljesen ki volt borulva, mert nem tudta mi bajom, annyira szeretem....A lányom meg szó nélkül elpakolta a játékait és csöndben vévignézte, ahogy anyukája totál defektes lesz, ez is bánt, mert ilyeneket nem kellene látnia....persze a mosógépet a párom megcsinálta, nem volt nagy baja, csak az agyammal van......bocs a nyafiért, de jó volt leírni.

Kérdésem is lenne, bár lehet volt ez is már téma: bébipihenőt használt vagy használni fog majd valaki? Nici, neked is írnék néhány adatot: már 8 kg híztam, a baba utolsó uh (12.31.) 1222gr volt és fejvégű, a méhszájam zárt, megkezdődtek a josló fájások is (ezt is kihagynám az életemből...), a nevei a picinek valószínű, hogy Tamás Botond lesz.
Köszönöm.

Még egyszer bocsi a depiért......de ti tuti megértitek.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Itt egy kép Prüntyiről, ekkor volt 28+4 naposKép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi,
amúgy ha kívárod a februárt Lidivel,akkor valószínűleg találkozni fogunk az osztályon mert febr.-ban kezdődik a szülészet gyakorlatom.Kép
Nadine,
még oda tudjátok adni a blokkot a vevőszolgálatnál,nem késtetek le róla. Kép
Trose,
sárga az alapszíne, de Nadine is ugyanilyet vett és feltette a fényképét tegnap. Kukkantsd meg. Kép
Bori,
nem lehet most könnyű neked. Reméljük Luca újra bekapcsolódik majd a szopizásba. Édesek nagyon a picik.Kép
Alina,
gratula a jó eredményekhez. Szeretnék már én is az NST-nél tartani!! Kép
Nicika,
ennyi babás cucc és program mellett elhiszem,hogy feldobódsz!! KépKép

Kép
olgo

Csema! Nagyon sajnálom! Ez bizony rossz hír! Azért remélem valahogy sikerül dűlőre jutnotok!

Nyúlanyó! Sajnálom hogy ma nálad is depis időszak van! Illetve remélem hogy csak volt!
Bébipihenőhöz nem tudok hozzászólni, nekünk nem lesz, de szerintem nem lehet rossz dolog! Csak olyan drága! Az adataidat pedig frissítem a táblában!

KépKép
nicika

Nyúlanyó! Nagyon aranyos a babó az UH képen! Jól sikerült!

Ja és a védőnő ma reggel telefonált hogy kedden mehetünk megnézni a szülőszobát! Úgy várom! Kép

KépKép
nicika

OlgoKép
akkor mi biztosan fogunk találkozni, mert én februártól valószínű bennt leszek míg meg nem szülök!
Nicika Kép
Köszönöm, bízom benne, hogy megoldódik!
Biztosan megérti majd a csaj, ha meg nem....
NyúlanyóKép
Aranyos a kisfiad, a kezecskéjét már megtalálta!

KépKép
csema

Sziasztok!

Ágiboszi! Kép Megkaptam az üzidet "odaát"! Előre is köszi, hogy foglalkozol velem! Várom a fejleményeket!

Hello (21+2)
hello

Sziasztok!

Meglett az eredménye a sok jókívánságnak!!KépKép
Köszönöm Lányok!!
Dorina reggelre jól lett, kért enni, persze csak sós vízbe főtt krumplit merek adni egyelőre, abból már vagy 4-szer kértKépKép A folyadék is megmarad benne, ma még nem volt kakiKép
Ilyenkor az ember a kis dolgoknak is annyira tud örülni. Akinek itt már van gyereke az tudja mennyit lehet aggódni betegség idején. bár a pocaklakókért is állandóan izgulunk!

Ma reggel Dorina kicsit hisztizett, hogy tegyek be neki egy mesét és annyira örültem, hogy tud már hisztizni és nemcsak kábán fekszikKép
Pár éve amikor valaki panaszkodott, hogy mennyit sír a babája és milyen fárasztó az egész anyaság, akkor egy lány írt, hogy jó neki, mert az övé legalább sír. Neki meg meghalt a babája.
Hát igen, inkább legyen egy gyerek "rossz", mint beteg!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Nagyon örülök hogy jobban van Dorina! Erős kiscsaj! Kép És most már akkor te is megnyugodhatsz!

KépKép
nicika

Jaj Tündi, de jó, hogy a gyógyulás utjára léptetek!
Ügyes vagy Dorina!
Ezt Neked küldöm!
Kép

KépKép
csema

Nyúlanyó,
nagyon édes Prüntyőtök! Kép Ez a kép elfúj majd minden felhőt! Kép Addig is gyönyörködj a kimosott, kivasalt holmikban. Nekünk még tényleg csak pár dolog van meg, de állandóan a gyerekszobában kajtatok nézelődni. Apa tegnap meg is kérdezte, hogy: "Na? Megvan minden? Nem tűnt el semmi az előző fél órában, amíg nem mentél be a szobába?" Kép De persze mindezt kedvesen, mosolyogva. Persze ő! Ma lementünk anyuékhoz (ott van a tegnap megvett babakocsi) és ő alighogy beértünk a lakásba, ment megnézni a kocsit, hogy milyen, hogy nem változott-e tegnap óta! Kép

Tünde,
örülök én is, hogy Dorina jobban van! Kép

nadine81

Szelivi: remélem hamar elmúlik a fejfájás, csúnya hidegfront jön..

Csema: neked is drukkolok mindig, hogy minden rendben legyen!

Mamacka: tegnap végül néztetek lakást?

Olgo: én utálom a tescot, olyan piszkos és összevissza szokott lenni, de most rábeszéltélKép

Titati: szerintem jól csinálják a kórházban, hogy ennyire ösztönzik a szopit, nekem is csak így sikerült a szopi Dorinával, hogy az első időkben állandóan cicin volt. Patríciát 3 óránként hozták, 2 hetesen már pótolni kellett.
tényleg, írtad a múltkor, hogy a kislányod nem tudott szopni, mi volt a baj?

Vas: én Patríciával voltam kórházban 4 éve, amikor bárányhimlős szövődménye volt, szörnyűKépKép

Cory: sajnálom a hányástKép, még jó, hogy az előző kettővel megúsztad! A barátnőmnek azért nincs testvére, mert az anyukája a szülésig hányt és nem vállalt több babát.

Zsuzsi: örülök, hogy minden rendben a babával!!KépKép

Alina: Az nagyon jó, hoyg nincs "kókusz" és hogy az NST is rendben volt!Kép

Bori: sok sikert a szopihoz és a lánycsapathoz! Kitartás, később biztos könyebb lesz!!!
Egyébként mindkét ciciből szopik mindkettő, vagy csak az egyikből? Azért kérdezem, mert nem egyforma a két mell, lehet hogy Lucának a nehezebb jut?

Angi: miért kellett vérvétel? nekem a 35. héten volt az utolső szülés előtt.

Viko: jól vagy?

Nyúlanyó: depi mindenkinél van, én is tegnap sírógörcsöt kaptam a betegség és a lakás állapota miatt. Nem láttam a végét, ma már sokkal jobbKép Aranyos a lurkóKépKép

Tünde 37+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nyúlanyó,
nagyon édes Prüntyőtök! Kép Ez a kép elfúj majd minden felhőt! Kép Addig is gyönyörködj a kimosott, kivasalt holmikban. Nekünk még tényleg csak pár dolog van meg, de állandóan a gyerekszobában kajtatok nézelődni. Apa tegnap meg is kérdezte, hogy: "Na? Megvan minden? Nem tűnt el semmi az előző fél órában, amíg nem mentél be a szobába?" Kép De persze mindezt kedvesen, mosolyogva. Persze ő! Ma lementünk anyuékhoz (ott van a tegnap megvett babakocsi) és ő alighogy beértünk a lakásba, ment megnézni a kocsit, hogy milyen, hogy nem változott-e tegnap óta! Kép

Tünde,
örülök én is, hogy Dorina jobban van! Kép

nadine81

Lányok! Kíváncsi voltam hogy mi a különbség a Spinális és az epudurális érzéstelenítés (EDA) között, úgyhogy rákerestem a neten! Andre oldalán nagyon jó leírást találtam! Akit érdekel olvassa el!
http://inetcom.hu/andrea/babasmamas/erzestelenites.html

KépKép
nicika

Sziasztok!

Pár napig nem jártam köztetek, sem lelkileg, sem pedig fizikailag nem állok a helyzet magaslatán.Gyakorlatilag semmit nem alszok éjszakánként, nagyon fáj a májam, a savam is sok lett, na, attól meg "ég" az egész nyelőcsövem. Aztán még kedvenc éjszakai időtöltésemet, a pisilést sem hagynám ki a sorból, amit óránként meg is ejtek. A lényeg, hogy hulla fáradt vagyok, nyílván ettől sem rózsás a kedvem. Kép

De legalább kaptam ma magamnak 2 pizsamát, elöl gombolósat. Bugyit is szerettem volna, olyat, ami jól tartja a betétet, de csak nagyon csúnyák voltak meg nagyon drágák is. Az eladó azon tréfálkozott, hogy nagymamásat szeretnék-e, de ezek aztán extra nagymamásak voltak! Kép Nem tudjátok hol lehet venni viszonylag normális áron?

Annácska, Ágiboszi, köszi, most már én is tudok ilyet Kép , meg ilyet Kép , és még ilyet is Kép !

Annácska, ma vagy holnap én is rakok fel képeket, a nagyfiamról is szeretnék meg pocifotót is, de ez utóbbit csináltatnom kell a férjemmel, mert a legutóbbi nem mostanában készült. azóta pedig hatalmasat nőtt Marci! Kép

Mennem kell, lejárt a mosógép, (én állandóan mosok, sosincs vége Kép ) remélem, ma még tudok jönni. Mindenki vigyázzon Magára !

Szandra és Marcika 33+3

KépKép
KépKép
foria

Nadine: aranyos a történet,hát igen, APÁK lettek!

Nicika: tegnap, amikor Peti elkezte csinálni a konyhát és szerelt én néztem, ő meg azt mondta, hogy nincs más dolgom? Azt mondta, legszívesebben csak akkor mutatná meg, ha már teljesen kész! ekkor eszembe jutottál, hogy Patrik is biztos azért "látna szívesen az ajtón kívül", mert azt szeretné, ha akkor lásd a művét amikor kész van. akkor kell majd "elájulni"KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Meglehet hogy igazad van! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok lányok!
Jók az új hírek, ilyenkor olyan jó benneteket olvasni. Kép Hajrá Dorina!
Mamacka, Titati, Eszti! Az előadás jó volt, a várandósság élettani jeleiről, a szervrendszerek produkcióiról volt szó, plusz általánosságban az osztály és a szülőszoba működéséről. Ez volt a 6-os sorozat első előadása, aminek kifejezetten örültem, mint "kezdő". Új dolgokat nem mondtak, talán, ami engem meglepett, hogy a várandósság alatti vízvisszatartást -ha az nem extrém persze- nem kell kezelni, mert teljesen normális állapot ilyen helyzetben. Aztán megnéztük a szülőszobát, ahol éppen egy picuri született (sajnos vákuummal)és előttünk tették rendbe. Nagyjából ennyi. Ja és nagyon ajánlották a kórházi kismamatornát, ami 2x van hetente.
De ezek nektek már nem újdonságok... Kép
Katicuska! Most kukkoltam bele a profilodba és teljesen ledöbbentem, hogy hol laksz Kép ugyanis kb. vagy pontosan 7 km-re töltöttem a nyaraimat... vagyis szinte cseperedtem fel... Kép
Indianyó! Ugye, jól vagy? Már sok-sok este nem jelentkeztél... Naaaa!
Szép délutánt nektek!
Nyf

Melitta

Kép
nyf

<font color="119911"> Tünde,
de jó, hogy jól van Dorina. Szépen lassan biztos teljesen jól lesz!
Elfelejtették, hogy mennem kellett volna, ezért küldtek el most. Kép
Olgo,
ok, akkor Veled is találkozunk talán. Kép</font>
angi79

TündeKép jól vagyunk, köszike Kép Örülök, hogy megnyugodtatok KépKépKép

indianyo

Szandra: jobbulás neked! Bár lehet ez az éjszakai rosszullét csak a szülés után javul. Nem vagy egyedül! ez vígasztal?
Én a Corában vettem a múlt héten bugyikat 100,-/db nem nagymamás, olyan kis egyszerű.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nyf, nincs kedvem írni, de olvasok azért és képben vagyok Kép

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: