Nici!
Azt kívánom neked, hogy ne izgulj ennyi mindenen! Mindig új és új izgalmakat csinálsz magadnak és nem tudom, hogy ez mennyire jó Szintinek meg Neked! Teljesen megértelek, hogy Patrik "nemtörődömsége" bánt, de csak az előttem szólókhoz tudnék csatlakozni. Nem akar ő téged bántani. Olvass el egy-két Mars-Vénusz könyvet. (John Gray: A férfiak a marsról, a nők a vénurszól jöttek, vagy Mindegyik mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit) Nagyon sokat fog segíteni a kölcsönös megértésben. Remélem nem érzed kioktatásnak, amit írtam! Nem annak szántam!
Mamacka!
De megelőztél több mint 1 héttel!!!
Nálunk annyi idős volt a törpe az uhn, mint mensi szerint számolva. Igaz, mi pontosan tudjuk, hogy mikor jött hozzánk a drága. Tünde!
Remlem Dorina jobban van már és nem kell kórházba mennie. Nagyon durvák ezek a betegségek. Nem is értem néha. Nem emlékszem arra, hogy a mi időnkben is sok ilyen volt-e, de mostanság egyre többet hallani.
Cory!
Na, csak hogy minden tuti legyen, kedden nálam is ismét járt rókakoma.
Jó éreztem, hogy készülőben van.
Vikó!
Hogy vagy? Pocak? Haladsz a melóval?
Rólunk:
Nálunk nincsen semmi különös. A törpe most már majnem a bordáimnál rúgdos, igaz, még mindig egy picit féloldalasn feküdhet, mert folyton a jobb oldalamat célozza.
Édesanyám megvígasztalt, hogy a rubeolán és a mumszon kívül (a rubeolára azt mondja, hogy abban nem voltak biztosak a dokik) semmi fertőző gyerekbetegségem nem volt. Bent voltam az oviban, mindenki beteg volt kürölöttem, én meg nem kaptam meg.
De mindent hazahoztam és akinek nem volt még a családban, az meg is kapta.
Szóval naaagyon kíváncsi leszek, hogy én miket fogok elkapni.
Sok puszi!
Eszter

Akkor már biztos nyomja a gyomrodat a lányod!