Tegnap este már nem tudtam jönni, elfelejtettem, hogy a legjobbik barinőm 30. szülinapját ünnepeljük
Hétvégén meg vásárolgatunk, készülődünk, mert kicsit szervezettebben szeretnék utazni, mint a múltkor (aznap reggel csomagoltunk el mindent, délben indultunk, csak 1x áltunk meg, szegény Kevin eleve a hordozóban hosszú órákat, plussz nyakig sz*ros volt, mire odaértünk, szóval most 2-3 óránként szigorúan fél óra pihi, de ehhez ugye időben kell elindulni.)
Szóval mire felvenném megint a ritmust, elutazunk
de inkább
nagyon várom, és remélem, jobb lesz, mint az előző. Akikkel megyünk tökjó fejek, és valszeg én is ki tudom próbálni a síelést, amit még soha...
Évi
Mosogatógép: szerintem fontos a féltöltésű program, meg hogy viszonylag jó, megbízható márka legyen. Meglátod, nagyon fogod szeretni, kézzel sosem olyan csillogó a pohár...
Heni,
Megjött az összes mailed
Réka,
De, azt megkaptam (talán tegnap?) nem felejtettelek el!
Maci2
Nagyon együttérzek veled, és én is majdnem bőgtem most, hogy elolvastam a cicihez bújó Ronit
Nagyon sz*r lehet
Kangi
Kész nagylányod van ám neked is
Angéla
Igen, júni 13 PÉNTEK, és így végre van nekünk is ikertesónk a topicban!!
Zsuzsi
Boldog Ház.Évfordulót!!!
Toffi,
te csak ne irigykedj a torna miatt, mingyá’ pattanhacc a görkorira, itt a tavasz
Zsuzsó,
Nekem lehet, hogy megvan, csak Kevin szunyál
, és nála van elrakva a doboz. Ha felkel és megtalálom, mélek, jó? Most nagyon örülök, Beu segítségével szereztem egy foglalkoztató "tálcát" Kevinnek, telefonos,gombos, húzogatós kütyük, ami nagyon tecc neki múltkor vendégségben
pusza
Elli

nem semmi, engem bizony nem zavart volna, akár sértődik, akár nem, hogy lehet valaki ilyen figyelmetlen? Már eleve az, hogy tudta, hogy beteg, és nem maradt otthon, ráadásul még tapizza is a kicsit, grrrr