A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Edina igen!

Jött irok is minyá!KépKépKép

sasha

Kép
sasha

Nyulandi Kép
Nem, nekem semmit se mondtak. A Terhesgondozo adja az idopontot, mar ott szoltam, hogy nem lesz kicsit korai? Aztan a korhazi UH-n a meret szerint 11 het 1 napos volt, rairtak a leletemre, hogy nyaki redo nem merheto es ezzel el lett intezve a dolog. Voltam a dokimnal is, aki meg erre egyaltalan semmit se mondott. Kép
Most hasonlo a dolog az AFP-vel is, mert szamitasaim szerint pont 15.5 hetes leszek akkor, de most annyit kihuztam a dokibol, hogy majd mondjam meg a vervetelnel, hogy kisebb a koranal, es akkor a referencia ertekeket mashogy veszik figyeleme. (Pontosan nem tudom, hoyg ez mit jelent, csak sejteseim vannak...) Kép
Kesobb meg nem tudok menni, mert direkt ehhez az idoponthoz terveztuk a nyaralasunk kezdetenek az idejet.

Sasha, Kép
haaaat, majd hetfon, ha a 3D UH-n azt mondjak, hogy minden rendben, jo? Kép Koszi szepen. KépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Sziasztok lányok!

Bocsi, teljesen offtopic kérésem van, de mivel itt jó sokan vagyunk, talán tud közületek nekem ajánlani valaki egy jó bõrgyógyászt. Budapesten. Afféle bõrgyógyász-kozmetológus szerû orvos kellene. (Az SZTK-val nem voltak jó tapasztalataim.)

Köszi elõre is:

Kispici
15
kispici

Forti, Hóember!
Gratulálok Levi megérkezéséhez!!!Kép Nagyon várom ám Forti jelentkezését, addig is minden jót kívánok nektek!

Pusz,
Ilke és a ma 2 hetes Lili

KépKép
KépKép
ilke

Sasha,
bocsi,hogy így megkésve, csak közben hazaértem. Már nézem is a képeket.
Ja, hogy lehet azt megoldani, hogy a nevemre kattintva megjelenjen mindenféle adat? Mert a "profil"t már kitöltöttem, de valami ezek szerint nem stimmel.

Miszike
Miszike

Kispici,

ha még aktuális a téma szívesen megkérdezem a mamám, hogy kit tudna itt Pesten ajánlani, õ ugyanis nem itt dolgozik. Magánpraxist keresel?

Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sasha,
megnéztem, tényleg jónak tûnnek, majd megyek emelgetni Kép

Miszike
Miszike

Sziasztok,

Miszike,
Hat hogy tapasztalt azt majd meglatjuk mindenesetre azon leszek hogy jo tanacsokkal szolgaljak.Az mindig jol jonKép

Brokkoli,
En is ezeket szedem miota abbahagyam az Elevitet.
Hat igen a kerdeseket mindig elore felirom ha dokihoz vagy vedonohoz megyek mert ott tuti semmi nem jut az eszembe….

Brokkoli,
Hat igen nem jo ez a babaona dolog mert akkor mar nagy hassal nem nagyon van kedve az embernek vasarolni.En amr vettem kisagyat+matracot+kadat+babahordozot.
A babakocsit es a ruhakat majd szept elejen kezdem hogy a vegere minden meglegyen.
Amugy erdemes az akciokat nezni mert igy egy csomot tudsz venni jo aron.

Sasha,
Koszi a profi leirast.Tenyelg nagy szempont a suly es meg az is hogy mekkorara tudjuk osszecsukni hogy befer-e az auto csomagtartojaba.
Nekem egy ismerosom ugyjart hogy nem fer be a ababakocsi a Peugeot206-ba.
Hat nekem is kb ilyen kicsi az autom(a Mi autonk)meg kell nezni a merteket.

Kamelia,
Hat remelem igazad lesz es a babaeszi ami neki kell.En azt remeltem hogy majd a karomra labamara is megy egy kics husi de nem csak a hasamra.Tudom hogy hulyen hangzik de de en szeretnem ha maradna +5 kg na nem a hasamon csa ugy szepen elosztva,de amint nezem ez nem kivansagmusor.

Ecsv,
Udv itt nlunk.Minden jot tovabbra is.

Gomboc,
Nagyon szoritok am hetfon,de nincs miert mert minden OK.

Lanyok,
En ugy elfaradtam,hazajottem es takaritottam es utana meg jott a masszor aki jol meggyurt ugyhogy most alig elek de megyek es megeszem a dinnye adagomat es lefekszem pihibe.

Na puszi mindenkinek,
Kataa
27+3

Kép
Kép
kataa

Szassztok lányok!KépKépKép

FortiKépKépKép HóemberKépKépKép!
Szívbõl gratulálok Levente babához! Sok tejcit, türelmet, és fõleg nagyon sok boldogságot kívánok!
Kép

Timici!Kép
Sorry, nekem a profilod valamiért nem akar lejönni, de mostmár semmi akadálya, hogy menjen a túrótorta-recept!Kép
Kép

Kataa!KépKépKép
Köszi az érdeklõdést, megvagyunk, csak a párocskám vidéken van, ezért én sem ülök itthon egyedül, hanem a legtöbb idõmet a szüleimnél töltöm, meg végigjárom utoljára a haverokat...Õsszel ez már nem játszikKép
Ja, a súlygyarapodás miatt tényleg ne aggódj, én már vagy hat hete nem híztam semmit. Csak olyankor vagyok egy-két kilóval több, amikor exxxxtra-vizes vagyok. Amikor "jobb" az idõ, akkor megint kevesebbet mutat a mérleg. Lehet, hogy a babuli feléli a korábbi súlyfeleslegemet?KépKépKép

Na pusza mindenkinek!

iancsa
28+5

Kép
Kép
iancsa

Nyulika!

Én is X. kerületi vagyok, de nem itt fogok szülni hanem a Iv. kerületben. Tornára viszont a X. kerületi Bajcsy kórházba járok, semmi más nem kellett hozzá csak egy beutaló a házi orvostól. Teljesen ingyenes. Egy baj van, hogy csak heti 1x van, hétfõn 3-4-ig. 2 hetente pedig utána valami tanfolyamot is tartanak, addig erre még nem mentem el. ahol mindíg van valami megadott téma, pl légzés, meg ilyesmi, és erre is lehet menni, nem kérdezik hol fogsz szülni.

Manó
Névtelen

Sziasztok Kismamik!

Forti, Hoember, Levente HATALMAS GRATULA ES SOK SOK TEJCSIT,EGESZSEGET ES BOLDOGSAGOT KIVANOK!!!!KépKépKépKépKép

SASHA, haliho, TIMICI 14+0. Koszi +1x.
Egyebkent neha nekem is van ilyen nyilalas fele alulrol felfele a huvelyemben. Tenyleg mi ez? Kicsit kellemetlen, de nem tart soka szerencsere.Ha valaki megtud valamit, irja meg nekem is,koszi elore is.

Edina,
Haaaat, nem mondom a Te csomagod meroben mas, mint amit en kaptam. Mondjuk, ha ilyen bosegre nem is, de arra ami jar azert szamitanek. Ugyhogy ra fogok kerdezni, hogy a Varados mamak konyvet, ugyan miert is nem kaptam meg.
Elmult az a fura szurkalas vegre. Olyan idegesito tud lenni egy ilyen semmiseg is, ha az ember lanya nem tudja mi is az pontosan, abszolut meg tudlak erteni.KépKép

Miszike,
Koszi, igen ez az a konyv amit nem kaptam meg es a baratnom szerint is nagyon hasznos, foleg a csomag miatt. Igy hetfon elso dolgom lesz, hogy rakerdezek. De ari vagy, hogy megkerdezted nekem a boltban…ugy meghatodtam.Koszi.Kép Azert remelem, hogy csak elfelejtette odaadni es majd megkapom, nem pedig arrol van szo, hogy le akarja nyulni…nem is ertem ez miert lenne jo neki?

Franyo,Kép
De jo, jan.24. Igen szerintem se annyira fontos, de azert jobban orulnek, ha Vizonto lenne, az egy annyira jo jegy szemben a Bakkal. Hozzateszem, en KOS vagyok, igy talan szerencsesebb lenne egy kevesbe nyakas jegyu gyermekkel es hat a Bak az nem valami konnyu eset. Egyebkent a lenyeg, hogy akkor jojjon amikor jonni akar es egeszseges legyen, gondolom ebben itt mind egyet ertunk.KépKépKép

Iancsa,:0 koszi, nagyon varom am. Mindjart megyek es nezek levelket is.

Praxis rendelovek kapcs.-ban, hol kell regisztralni, hogy 1000 forinttal kevesebbet kelljen majd fizetni. HELP ME PLease, minden filler kell.:0

Mj Moni, hol vagy, aggodom am en is, orvos mit mondott, minden OK. Irj ha tudsz.

Kataa,Kép
Koszi az infokat, holnap megyek a Szendeihez(orvosom) es akkor majd tole megkerdezem, hogy hol is keszitik majd el az AFP-t, hatha tudja hi-hi :0
A terhestorna gondolom 700.-FT/ora, majd meg meggondolom, az az igazsag, hogy egyedul nem annyira van kedvem jarni…meg lusta is vagyok, de hatha…Kép
A foglalkozasok ingyenesek vagy fizetosek? Mivel munkanelkuli vagyok nem igazan van ra keret, pedig szivesen vegighallgatnam.

Kepzeljetek, mar egy jo ideje keresek munkat, de semmi…megtudtuk, hogy itt a baba, de nem fuggesztettem fel a keresest, hatha…hetfore behivtak egy interjura, haaat…nem tudom, szerintem azert mar latszik egy kisse a pocim es ugye a 3 honap probaido az szinte mindenhol megvan, na majd meglatjuk. Eleg szerencsetlenul jottek ki a dolgok, ezert most elkocogok a TB-be es megtudom mire is vagyunk jogosultak. Ugyanis a munkakorom tavaly szeptemberben szunt meg, utana tappenz, januartol munkanelkuli segely, ami oktober kozepeig tart, utana meg nem tudom mi lesz. De ez csak egy dolog, a masik, hogy jovore szulok es akkor az idei atlagfizetest veszik alapul. Hat igen, csak nekem iden nincs fizetesem, nem hogy atlag. Na ne tudjatok milyen bonyolult…

Na jo nem panaszkodom tovabb, jo hetveget es jo pocakosodast.
Pussssza
Timici
14+0
Timici

miert nem sikerult a nagyon vigyori fej?
Kép
Timici

most persze sikerult

bocs lanyok, csak probalgatom Kép
Timici

TimciKépKép
figyu mutatok még valamit Kép bibiKép

Miszike!

Hogy hogy nem sikerül? Ha ki van töltve akkor kell hogy menjen! Használod a jelszavad???? Ugyanis ahhoz hogy megjelenjen a profilod be kell irni az üzi végére az azonositon kivül a jelszot is... Ha viszont beirod akkor passz... Irjál a Szerkesztõ topikba.

cupppi
sasha
30+1

Kép
sasha

Sasha,
hogy TE miket tudsz...oda se merek nezni Kép
Timici
14+0

tessek bennunket majd javitani legyssssszi. Olyan jo mar, hogy igy mennek a hetek, alig varom, hogy mozogjon az en dragam.
Timici

ja, egyebkent mara visszarendelt a korzeti nogyogyi, visszamegyek, erre kiderult, higy csk arra akart ravenni, hogy itt szuljek a keruletben. Na ne... a Rakos uti rendelo egy fortelem. Ja es teljesen megsertodott, hogy a SOTE I-re jarok, a ksikonyvemet elkerte a nover, mikor az orvos jol lehordott, a vernyomasom az egekben szokott, vegul kozolte, hogy neki mindegy o csak jot akart, es en dontok, vegul is szabad orovsvalasztas van. Hat szerintem is. Aztan a kezembe nyomta a kiskonyvet, hogy majd egy honap mulva menjek megint, mikor kijottem csak akkor neztem meg es kepzeljetek... POfatlanul beirta a vernyomasomhoz, hogy 120/80, anelkul hogy megmerte volna es ami meg szebb beirta hogy a magzat szivhangja 140/perc. MEG SE HALLGATTA. Es ha mar nem elne, akkor mi van.
Annyira ideges lettem, hogy meg vagy 3 oran at nem tudtam feldolgozni...most is duhit. Hogy lehet ilyen bunko, csak azert mert nem akarok nala szulni.
Meg elmondta azt is, hogy ne higgyem azt, hogy a SOTE olyan jo es kulonben is van olyan doki ott akit o, tanitott. Persze hozzafuzte, hogy o nem csinal ebbol hiusagi kerdest. Hat szerintem meg nagyon is.

Lanyok, en olyan szerencsetlen vagyok.
Hulye vedono, sertodos es hulye korzeti nogyogyi es hat a sajat orvosom sem az a leanyalom...Miert????Kép

Timici
14+0
Timici

Gombóc! Ez akkor lehet, hogy ugyanaz a vizsgálat, amit nekem is megcsinálnak majd a normál SZTK-ultrahangon? A dokim ugyanis elküldött a 12-13. hétben (ez majd aug. 12-e utáni hét lesz) egy ultrahangra, ráírta a papíromra, hogy a nyaki redõ vizsgálatát kéri. Akkor ebbõl szûrik a Down-kórt? Csak azért kérdezem ennyire, mert ha ez az, akkor nem rohanok a 3D-ultrahangra, hanem majd elég akkor, ha már nagyobb lesz a baba. Viszont ha a 3D ultrahang többet ki tud szûrni, mint a normál, akkor mindenképp bejelentkezem arra a hétre oda is. Elõre is köszi a választ!
Pussz
Franyo
franyo

Sziasztok Kismamik!

Eddig csak olvasgattalak benneteket, de most már jövök én is! 32 éves vagyok, a második babámat várom, 2003. március 6-ra vagyok egyenlõre kiírva (nõnapi ajándékKép), most 8 hetesnek nézték a kis marslakót. Az elsõ produkt 2001. október 8-án született, szóval most 10 hónapos és Tímeának hívják. A profilomban van egy kép róla, de már sajna elég régi. Ha addig nem gondolom meg magam, akkor megint az Istvánban fogok szülni, bár nem egyértelmûek a korábbi tapasztalataim.
Egyébként pestinek születtem, de a munkám miatt több évig költözködtem az országban, de most végleg letelepedtünk Albertirsán. Ház nagy kerttel, gyümölcsfákkal, kutyával, no meg gyerekkel. Csak a pesti nyüzsgés hiányzik egy kicsit, meg hogy itt jóval kevesebb lehetõség van sokmindenreKép. PL nem keríthetek egy bébicsõszt, amíg Pestre kell mennem a kórházba. De hát ez van.
Sasha, ha kérhetném, vegyél fel a táblázatba engem is!
Bocs, hogy most csak magamról írtam, legközelebb hozzászólók mindenhez. Jó?

Jó éjt
Momo(8+2)

Momo
momo

Timci!

Hát elég dühitõ amit az a doki csinált! Vigasztalásul megmutatom a mérges fejet, ha tudod akkor isKép
Szóval: Forditott per jel: (alt gr-Q), utána beirod hogy: clipart, utána csucso zárójel: { (alt gr-B), utána: angry, legvégül csucsos zárójel bezáró fele: } (alt gr-N)
Igy néz ki: clipart {angri}
Persz mindez szóköz nélkül!!! cuppantás és nyugi!

Momo!

Szia! Üdvözlet a kismamik közöttKépKépKépGratulálok az újabb pocaklakóhoz! Én sem szeretnék több idõt két baba között, merthogy szeretnénk még vagy 3-atKép Illetve 4 gyerkõcöt terveztünk, de úgy hogy a 3. terhességnél ikrek lesznekKép Jó persze ez nem igy megyKép
Táblázatba beirtalakKép

puszi mindenkinek!!!
sasha
30+1

Kép
sasha

Timci!

Megkérdezhetem, hogy ki az "körzeti nõgyogyid " a Rákos úton? Csak azért érdekel, mert én is laktam a XV. ben pár évig és én meg voltam elégedve az ottani rendelõvel, és az orvossal, olyannyira hogy mégmost is visszajárok hozzá a város másik végébõl. Ezek után nagyon fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy ki viselkedett így. Bár egyébként a szívhanggal kapcsolatban nekem is vannak rossz tapasztalataim, azt eddig nekem se nézték soha (csak a fizetõs Mega Toys UH-on), mégis az utóbbi 2 hónapban be van írva hogy "jó". De legalább nem pontos érték. Majd ha végre eljutok a védõnõhöz nyaggatom egy kicsit hogy hallgasson szívhangot. (Eddig nem igen jártam hozzá a hülye rendelési idõ miatt.)

Manó (29+0)
Névtelen

Timci!

Megkérdezhetem hogy ki a "körzeti nõgyogyid"? Azért érdekelne, mert én is laktam a XV. kerületben és oda jártama Rákos útra, igaz többnyire egy orvoshoz, de énmeg voltam elégedve. És most nagyon fúrja a kiváncsiság, hogy ki viselkedett így?:-))) Már csak azért is mert én most is ehheza dokihoz járok, igaz már a magánrendelésére, bagyjából meg vagyok vele elégedve. Igaza szívhanggal kapcsolatban nekemi is van némi rossz tapasztalatom, mert eddig még sose hallgatták, kivéve a fizetõs Mega Toys Uh-on. Nemnagyon foglalkoztam vele, azt hittem hogy még nem lehet hallgatni, de az utóbbi két hónapban beírták a könyvbe hogy szívhang: "jó". Majd ha végre eljutok a védõnõhöz akkor nyaggatom egy kicsit hogy mutasson nekem szívhangot.:-)) Eddig nem igazán jártam hozzá, mert ezek a védõnõk olyanlehetetlen idõpontokban rendelnek, állandóan hétköznap délelõtt.

Sasha! Felvennáél engem is a táblázatba! Eddig is olvasgattalak titeket, sõt néha írtam is, de most azt hiszem hogy ahogy a vége felé közeledem olyan jó lenne látni a táblában is magam.:-)))) Köszönöm. Adatok 25 év, 1. baba, 2002.10.12. Újpesti Károlyi kórház Köszönöm!

Manó

29+0

Ui. Majd próbálom regisztrálni magam, hogy ne legyek Névtelen.
Névtelen

Sziasztok!

Csütörtökön jöttünk haza a kórházból, röviden megpróbálom leírni, hogy mi történt.

Kedden bementünk a kórházba vizsgálatra. Csináltak labort és UH-ot. A vérnyomásom már elég magas volt és a vizeletemben is kimutatták a fehérjét. Az UH pedig azt mutatta, hogy csak 1800g, a magzatvizem is nagyon kevés volt és a lepény is érettebb volt. Csináltak egy CTG-t és mondták, hogy most kellene kiszedni amig õ és én is jól vagyunk.
Hivták az orvosokat, engem elõkészítettek és már vittek is a mûtõbe. Elég félelmetes volt, abban a pillanatban azt gondoltam, hogy jobb lenne aludni. Az érzéstelenités nem fájt inkább csak feszitõ érzés volt. A mûtétbõl nem éreztem semmit csak ahogy kiszedték a babát.
13.58-kor szedték ki és egybõl elkezdett sírni de úgy mint egy kis macska. A gyerekorvos mondta is , hogy mit keres itt mert teljesen rendben van minden. 2300g és 51 cm lett (ennyit ér az UH). Nem semmi, hogy 500g-ot is tévedhet. A neve Petra csak a férjem nem akarta leírni mert, hogy én is ezen a néven vagyok bejelentkezve mert mikor megtaláltam ezt a lapot akkor már tudtam, hogy kislányunk lesz. Különben Áginak hivnak de most már maradok Petra.
Én csak egy pillanatra láttam mert felvitték az inkubátorba.
Nekem nagyon rossz érzés volt, hogy nem éreztem a lábamat de kb. 4 óra múlva kiment az érzéstelenitõ hatása. Utána annyira fájta hasam, hogy mozdulni sem bírtam. Az elsõ három nap volt nehéz, most már teljesen jól vagyok és tudok rendesen mozogni. Másnap felakartam menni megnézni de sajnos annyira rosszul voltam, hogy egész nap hánytam. Ez gondolom az érzéstelenités miatt volt.
Mikor elõször megláttam sírva fakadtam mert ott feküdt az inkubátorba, a kis buksijába ment az infuzió és a keze és a lába össze volt kötve, hogy ne tudja kihúzni az infúziós tût. Oxigén is kapoott. 6 napig volt az inkubátorba, utána besárgult és kékfényt is kapott. Ilyenkor szegénynek leragasztották a kis szemét. Most már szerencsére minden rendben van már próbál szopizni csak neki még nem alakult ki rendesen a szópó reflexe. Egésznap csak alszik úgy kell felébreszteni, hogy egyen. Szó szerint meg kell tömni, hogy meglegyen a napi folyadéka. Hát ennyi. Majd ha van idõm megpróbálok jelentkezni.

Nektek köszönöm szépen a jókívánságokat. Tejem van bõven napi 1 litert fejek le. Már tele van az egész mélyhûtõ anyatejjel.

Petra és a kis Petra
Petra

Sziasztok,

Iancsa.,
Jol teszed en sem ulnek otthon szivesen,attol az ember csak ideges lenne.
Amint vegeztem a munkaval 2 het mulva megyek 2 hetre nyaralni,utana megboven lesz idom itthon tenykedni.

Pocok,
De jo,gratulalok a mocorgashoz!Remelem jol kinyaraltatok magatokat.

Timici,
A foglalkozasok teljesen ingyenesek,es barki mehete nem csak a ki ott fog szulni.Annyira vicces amikor csak pocakos kismamak ulneka padokban…
Igen a torna 700 Ft/ora.Es elore kell bejelentkezni telefonon.
Ket het mulva lesz a tanfolyamon minden TB-val kapcsolatos info,szerintem menj el.Es ott adtak nekem is azt a lapot amin rajta van hogy miketes hol kell intezni,Gyas+gyed ugyben a baba szuletese utan.
Ne menj vissz a korzet inogyogyihoz ugyis van sajsat orvosod a kkor minek??Esn a klinikara jarok 3-4 hetente +a vedono havonta es ez eppen eleg.

Momo,
Udv a pocakosok tabpraban.Boldog babavarast es gratulalaok a nagyobbik manohoz is.

Agi,Petra,
Nagyon jo hogy jelentkeztel es minden rendben van a babaval.Minden jot kivaok megegyszer !

Miszike,Sasha,
Ma volta mabban a Baba boltab a Mester u sarkan.Tenyelg egy csomo minden van es nagyon jo aron.Majd mi is ott veszunk meg majdnem mindent.
Azok jelentosen alacsonyabbak voltak mint a nagy baba aruhazakban.

Puszi mindenkinek,
Kataa
27+4

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!!
Nem olvastam meg vissza,csak godoltam gyorsan bejelentkezem! Kép
Megjottem Balcsirol es nem birtam ki, egy het alatt 2x teljes csobbanas volt, de (kopp-kopp) semmi negativ tunet nincsen. 40 gyereket taboroztattunk es most olyan total egyedul erzem magam,ha egyedul kimegyek az utcara...Kép
Szoval vissza olvasgatok es meg jelentkezem! De nagyon hianyoztatok!!! Kép
Pussz
Norkini
(10+4)
norkini

Sziasztok lanyok!

Kepzeljetek par napja olyan kaparaszasfelet erzek a hasamban. Igy kezdodik a baba mozgasa, vagy csak hallucinalok? Vegulis talan mar itt lenne az ideje nem?
Irjatok le legyszi pontosan, mit erzunk az elejen!

Koszi, es puszi mindenkinek

Kakukkfu
18+3
kakukkfu

Sziasztok!

Forti, Hóember!

Sok boldogságot Nektek, és sok-sok tejcsit a picúrkának!!!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Franyo, Kép
a 3D-s UH-n szerintem nem fognak tobbet latni, mint neked a 2D-sen nyaki redo ugyileg, csak engem a doki "elfelejtett" visszarendelni. Vagyis egyaltalan nem erdekelte a dolog, engem viszont igen. Kép
Masreszt ami miatt szeretnek elmenni, az inkabb az egesz terhessegem soran ert negativ hatasok, szeretnek egy teljes egeszsegugyi kivizslatast kerni, hogy biztosan tudjuk, hogy eddig minden OK a babaval meg az en pocimmal (ill. kicsit alaposabban meg tudjak nezni a 8cm-es cisztamat, meg az esteleges beverzeseket). KépKép

Petra, Kép
NAgy gratula a KisPetrahoz! KépKépKép

Kataa Kép
Jo pihenest es hetveget! Milyen az a masszor es milyen idonkent jar hozzad? Kép Jol hangzik...KépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Sziasztok,

Gomboc,
Ez a masszor neni mar regota jar hozzank,regebben talpmasszazst csinalt nekem csak miota babu va nez nem ajanlott.Igy hat marad a hat es a derek maszzirozasa.
½ orat en es a masik ½-et meg a ferjecskem.Nagyon olcso de azt hiszem csak itt a keruletben jar hazhoz.De ha gondolod egyszer eljossz es kiprobalod milyen.

Kakukkfu,
Gratulalok,
Na az mar az,minha valaki simogana belulrol a pocidat.En is erzte mar ekkor igaza csak 2-3 naponta.De a doki szerint azert mert vekony vagyok.Aztan hortelen mar imniden este es reggel mocorgott,de mostanra maar sokat van fent napkozben is.Olyan jooooo.

Edit,
Te nagy mazlista vagy a dokiddal a korhhazban.
Majd ird meg legyszi hogy hol csinaltak a 3D-t az elso emeleten vagy tovabbra is a 3.-on jarsz az UH-ra.
Nagyon orulok neki hogy minden Ok es ne aggodj csak annyi ujja van mint aminek lennie kell.

Szep vasarnapot Mindenkinek

Kataa
27+5

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Timici!
Ez tényleg borzalmas, amit ez a doki csinált veled, szerintem se menj vissza hozzá, kár felidegesítened magad rajta.
Veszter!
Üdv köztünk! A mi babáink kb. egyidõsek... Kép
Petra!
Én is gratulálok a kicsidhez!!
Kakukkfu!
Szuper érzés lehet! Én sajna nem tudok neked válaszolni, mert ez az elsõ pocaklakóm, de már én is alig várom, hogy megérezzem, ahog mozog!!! (Még egy kicsit várnom kell...Kép)
Gombóc!
"Jó fej" a dokid, hogy elfelejtett visszarendelni! Remélem, mindent rendben fognak találni nálad! Drukkolok!!!
Edit!
Szerintem próbálj meg nem aggódni! Nézesd meg mással is azt a videót, hátha meg tudnak nyugtatni.
Puszi mindenkinek!
Franyo
9+??
franyo

Forti
Hatalmas nagy gratula Nektek!!!! Kép Kép Nagyon szép mamiságot kívánok!

Petra
Még egyszer gratulálok, s nagyon bosszant, hogy némi félreértések miatt elõbb kibújtatják a babukat. De azért jobb persze a biztonság. Kép

Zzsanci
veled mi a helyzet? Egyben vagytok még?

Új Kismamik
Üdv Kép

Lányok
Szorítsatok, hogy aug. 9-éig, de jövõ vasárnapig semmikép se legyen semmi nálun k, mert vasárnapig a dokim sincsen, 9-éig meg a párom lesz nagyon messze.
Mindenkinek jó pocakoskodást,

bringa
(36+5)
bringa

Sziasztok,

Remelem mindenki jol van, udvozlet az ujaknak is !!!Kép

Gratulalok Fortinak , gyonyoru meretekkel rendelkezik a kicsi Baboca!!!!Hoember biztos nagyon buszke apuka lehet most! Kép

Sziszike!

Neked is gratulalok, remelem tul vagy a mutet utani nehezen mar, meglatod ezek a kis emberkek minden szenvedest megernek.

Sasha,

Bocs hogy folyton Teged zaklatlak ilyenekkel, de Te vagy itt a fo szamitogepes guru. Ahogy leirtad probalok kepeket feltenni Kisnyuszirol az Ismerjuk meg egymast topicba, de nem tudom hogyan lehet a kepeket kisebbre csinalni. PLIZ HELP!!!KépKépKép
Kisnyuszi egyebkent jol van es gyonyoru, neha beesik egy kis hasfajas, de kezdem megszokni a 2-3 oras darabokban valo alvast.

Legyetek jok es gombolyuek!Kép

Nyuszi
Emilia Kisnyuszi(12 napos)
Nyuszi

Aki kivancsi a 16+2 hetes kisbabank 4D UH kepere, megtekintheto: Kép (az utolso 3 kep a 4D-s) Kép

[url=http://uh.freeweb.hu" TARGET="_top]http://uh.freeweb.hu[/url]

kamilla (16+3)
kamilla

Nyuszi!

Milyen képnézegetõd van a gépeden??? ACDSee???? Aminek az ikonja egy szem zöld szemhéjjal?Kép Már bocsi, de nekem az van és ha Te mással nézegeted akkor nem tudok segiteniKép p

Irtam a másik topikba, de akkor még nem láttam hogy irtál nekemKép
pzsi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,

kesz az album, a cime Emilia Kisnyuszi

Az Ismerjuk meg egymast topikban...

Nyuszi
Nyuszi

Sziasztok Lanyok!

Elöször is mindenkinek köszönjük szepen a gratulaciokat!
Most csak röviden irok,de ha kivancsiak vagytok en is elmeselem,hogy hogy is zajlott a szüles!

Sasha!HA jol lattam,a babas tablazatban meg nem szerepel,hogy Rebecca 48 cm hosszu,majd adando alkalommal kijavitod?

Lanyok!
KépKépKépKépKépAzt mar elöre bocsatom,hogy mindenkinek olyan szülest kivanok (legalabb) mit az enyem volt!KépKépKépKépKépKépKép:

Tovabbi jo pocaknövesztest kivanok!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss!

Azóta, már szerencsésen beirtam a táblázatban a baba hosszát, de még nem volt alkalom rá,hogy bizonyitsamKépKépKép Persze ezt nem tudhattadKép Azért inkább felrakom mégegyszer a babás táblicskut oké? De cserébe kérem a születés-story-t!!!!!KépKépKép

Nyuszi!

Nézem-nézem és majd kiesik a szememKép Csodás babaKépAztán ne tünj el végleg és ha idõd engedi, néha kukkants be hozzánkKép

Kryss-nek bizonyitékKépKépKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap
Ágota Ákos 3200 g, 55 cm 2002.07.11 ( - ) 3 nap
Nyuszi Emilia 2650 g, 51 cm 2002.07.16 napra pontos babaKép
Petra KislányKép 2300 g, 51 cm 2002.07.16 ( - ) 35 nap
Conti Bernadett 4000 g, 57 cm 2002.07.18 ( + ) 6 nap
Malacka Kristóf 3150 g, 53 cm 2002.07.18 ( - ) 21 nap
Kryss Rebecca 3400 g, 48 cm 2002.07.23 ( - ) 5 nap
Sziszike Réka 3150 g, 53 cm 2002.07.23 napra pontos babaKép
Forti Levente 3740 g, 53 cm 2002.07.26 ( - ) 14 nap</pre>

Kép
sasha

Sziasztok,

Edit,
Na latod senki nem latott semmit ugyhogy minden OK.Gondoltam hogy a 3D-t nem viszikaz Elso emeletre.Ez azert furcsa mindenesetre.Na ilyen dolgok miatt is valtottam mert az en doikim nem csinalt UH-t csak az ugyeletre mentem mindig es ott nagyon felgamak voltak orak utani varakozas utan is.
De latom neked szerencsed van es enne korulok.

Bringa,
Na akkor szoritunk hogy akkor jojjon a baba amikor nektek is jo,de szerintem ezt o is tudja odabent.

Nyuszi,
Iszonyu edes a kislany,nagyon irigyellek!!!!

Lanyok,
En ma olyan lusta voltam.Egesz nap csak jottem mentem a lakasban es fekudtem egyik helyrol a masikra.Hogy tudok ennyit aludni???

Na ennyit mara,
Pusz
Kataa
27+5

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Pocakosok!

Mindenkinek köszönjük a szurkolást és a sok-sok jókívánságot.

Réka babával jól vagyunk, immár 5 napja egyfolytában szemtõl-szemben ismerkedünk (ebbõl két napja itthon :-) ).

Bár a babuci császárral született, ha gondoljátok, amint felvesszünk valamilyen normális ritmust, szívesen elmesélem, nekünk milyen volt.

Kedves idõközben célba ért Anyuka-társak. Millió gratula nektek!

Sziszike

sziszike

Kamilla!
Én kíváncsi voltam, nagyon jó kis sztárfotók!!! Kép
Nyuszi!
Gyönyörû baba, gratulálok! Kép
Sasha!
Ha jól értelmeztem a helyzetet, akkor Petra lánya Petra KépKépKépKépKép
Pussz
Franyo
franyo

Sziasztok Pocisok,

Gratula a friss anyukakanak...most nem olvasok vissza, mert egy netbureao-ban ulok, es nemsoka utazunk tovabb. Holnap mar otthonrol majd irok tobbet, meg olvasagatok is (azt nem igerem, hogy ket hetet, de valamennyit csak sikerul behoznom a lemaradasbol)

puszi,

gombolyu (nem is tudom, hany hetes Kép
gombolyu

Franyo!

Igen! Tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép

Petra!

Ne haragudj, pedig olvastalak! Azt hittem kijavitottam, pedig még meg is néztem!!! Ehh nézd el léciKépKépKép Naaa léciKép

pusz
sasha
30+

Kép
sasha

Sziasztok!

Bringa!
Mi még egyben, csak költöztünk a hétvégén, és nincs netünk sem.
Most is csak átolvastam a topicot, de nincs idõm irni sajnos.
Szoritok neked is,
mindenkinek sok puszi

Zsanci
39
zsanci

Halihó kismamik!

Elõször is, nagyon sok boldogságot az új anyukáknak!KépKépKép

Nagyjából visszaolvastam az utóbbi pár napot, sajnos mostanában nem nagyon volt idõm netezni, mert a párom kórházba került, ráadásul a város másik végébe.KépKépKép
De holnap már valószínüleg hazajöhet!Kép
Szóval mi meg ittmaradtunk Malackával meg a kiscsajjal.
Lehet hogy a nyomi hangulatom eredménye, de mostanában válogatott parák gyötörnek, fõleg a fertõzésektõl. Szerintetek tényleg van olyan, hogy tünetmentes maradjon egy súlyos fertõzés? Mert most azt hallottam, hogy a nõgyogyónak minden második vizsgálatkor kenetet kell venni, hogy idejében észrevegye a fertõzést. Hát az enyém eddig csak egyszer vett, a legelején. Ráadásul most szabadságon van.Kép Még nem tudom, hogy fogom csinálni, de a héten mindenképp akarok egy ilyen vizsgálatot.

Kamilla, nagyon jól sikerültek a fotók!Kép

Nyuszi!
Egy kis tündérke!Kép

pusz mindenkinek
Zulu
(passz)

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,

Sziszike, nana, hogy akarjuk! Meselj! KépKép

Kataa, kepzeld Csik is. Kép Mail-ben mar megtargyaltuk, 5 hetes. Es ok is titokban tartjak...KépKépKép

Kamilla, megneztem a kepeiteket. Tok edes. Kép

Brekit keresem, nem tudjatok hogyan tudom elerni ot? Nincs megadva email cim se. Ugy tudom, azonos a dokink es lenne nehany kerdesem vele kapcsolatban...Breki jelentkezz, kerlek!!! Kép

Meg egy kerdes. Nektek csinalt a dokitok valami kenetvetelt (tenyesztesre) vagy ilyesmit? Szoval en januarban voltam rakszuresen, de a baba ota nem volt semmi ilyesmi. Ez normalis? Csak azert kerdezem, mert elegge beerosodott a folyasom az utobbi napokban (bar eddig se volt keves), es hogy ilyet kellett volna csinalni vagy sem. Koszi.

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!!

Beugrottam gratulálni az új Anyukáknak, Apukáknak és
Babáknak!KépKépKép

SOK BOLDOGSÁGOT és tejcsit!!Kép

Puszi Mindenkinek!

Sheila és Melissa babaKép aki kedden már 3 hónapos lesz!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Gombóc!

Az erõs folyás normális. A nagyon erõs is, ha szintelen és szagtalan! Sajnos ez van! Ha a baba elõtt volt rákszürés, akkor most minek mégegy? Pár hónap alatt a baba miatt nem fog kialakulni Természetes az erõs folyás amig semmilyen szine-szaga!!! Tessék megnyugodniKépKépKép

Zulu!

21+3 vagyKép Elvileg! Annyit tudok, hogy a baba nagyon védett helyen van! Oda be hozzá "szinte" nagyon kevés baci tudna bejutni! Rengeteg baktérium él a hüvelyben aminek kb a fele jótékony hatású. (ha nem több) A másik fele meg nem tud bejutni a méhbe! Ott van a külsõ-belsõ méhszáj a méh maga, a magzatburok és a nyákdugó ami a méhszáj elõtt van pontosan ezért!!!! Ha van olyan bacid (steptococcos- nem tudom hogy irják, herpesz, stb.) ami árthat a babánk, az is csakis abban az esetben amikor a szülõcsatornán áthalad!!! Ezeknek a szürését kötelezõen elvégzik a 34. vagy a 36. héten. Ha kezelés szükséges ez idõ alatt bõven kigyulsz belõle!Kép Nyugi a baba van a világon a legjobb helyen! Több "ajtó, lakat" vigyázza épségét, mint bárki mást!!!KépKépKépKép

Sheila!!!

Nem gyõzöm csodálkozni! 3 hónapos?KépKépKép De hiszen most volt....KépKépKépKép Örülök, hogy megint beugrottálKép

cuppa
sasha
30+4

Kép
sasha

Kepzeljetek, egeszen hihetetlen, de mar jo nehany napja erzem a mozgasat a babanak, de ma olyannyira rugkapalt, hogy meg a kispapi is erezte!!! Kép mindez a 17. heten Kép olyan szerencses vagyok Kép Kép Kép

kamilla (16+3)
kamilla

Na mesélek kicsit.
Tehát: Csütörtök 15.30-kor mondta Forti, hogy kicsit kellemettlenül érzi magát, én mondtam neki, hogy nem kellett volna annyit kajálni Kép Aztán ez a kicsit kellemettlen érzés, átment kissebb fájásokba. A lényeg, hogy 22 órára már 5 perces fájásai voltak. Mondtam is neki, hogy most akkor én alszom kicsit, mert tudtam hogy hosszu lesz az éjszaka. Rá egy órára becsattogtunk a korházba ( persze nem gyalog ), mondtuk hogy na akkor jöttünk szülni. Forti dokija pont ügyeletes volt.
Jött az elõkészités, beöntés, és egyébb nylánkságok. A fájások elviselhetõek voltak, hisz közben is beszélgettünk, figyeltük a CTG-t.A doki bejött, és megvizsgálta Forti,2 ujnyi volt, erre jött, hogy na akkor burkotrepesztünk. Mire kimentek a magzatviz, már 4 ujnyi volt. Itt jött a hidegzuhany ! Mondta a doki, hogy nincs idõ az epidural-ra.Mondtam a dokinak, ha nem adja be neki, akkor kidobom a 3-dik emeletrõl. Kicsit furcsán nézett rám Kép Ezek ellenére, hogy nem volt benne az epidurál Forti meg sem szólalt a fájások alatt, láttam rajta, hogy fájásai vannak, és a CTG is ezt mutatta. Már 1/2 4 volt, amikor mindenki berohant a szobába, elökészitették a helyet ahová a kicsi megszületik, és rá egy fél órára valóban megjelent a fiunk, szépen köszönt mindenkinek, és utána elkezdett bömbölni mint a fábaszórult féreg Kép
Annak ellenére, hogy nem volt epiduráll, Forti egy hang nélkül végigcsinálta az egészet.
Hirtelen ennyit tudok irni, de Forti a saját szemszögébõl, gondolom ir még hozzá.
Akármennyire is gyors szülés volt,de nemcsinálnám még1x végig.
Pusza nektek kismamákok.
Hoember ( apuka )
Hóember

Sziasztok Kismamik!

Hütlen kutya módra nem jelentkeztem, de annyira nem történik semmi babavonalon, hogy szinte elfelejtem, hogy ott van. Csak dolgozom, meg szabi után vágyakozom (ha minden igaz, szerda az uccsó napom 21-ig Kép), tünet meg semmi.
Igaz, néha érzek valami buborgást a hasam elején, de mivel még olyan picike, ez még biztos nem az ö mocorgása ... de azért jó azt hinni, hogy az.

Forti,
sok boldogságot és kitartás Levihez!

Miszike,
lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet: videóztatok már a szülöknél? Kiváncsi vagyok, mit szólnak Kép

Ma összekapirgálom a leleteimet az SZTK-ból, és holnap doki, biztos megUH-z, ha kérem ... olyan kiváncsi vagyok Kép új férjem Kapolcson lazul, úgy kell neki, nem láthatja Kép

Kataa,
miért nem javallt a talpmasszázs babával? ... kár, pedig azt úgy szeretem, vagy ez csak a valódi, speciális, erösen nyomó masszázsra érvényes?

Norkini,
most nézem csak, hogy nagyjából egykorúak vagyunk, mármint babavonalon Kép szabad majd direkt neked panaszkodni/dicsekedni a késöbb jelentkezö és egyre fokozódó tünetekröl? Kép

Muszáj visszakanyarodnom a melóhoz, ez nem igaz KépKépKép ha nem jelentkezem többet, akkor biztosra vehetitek, hogy megölt a munkaundor Kép

Pusz
Kangi
10+3
kangi

Hát sziasztok!

Itt a hétfõ és alig irtatok! Ejnye-bejnyeKép

Hóember!Kép

Kidobod a 3. emeletrõl mi?KépKépKép Mondtam is a kispapámnak, hogy látod, ezért is lesz jó, ha bent leszel! "Szegény, tehetetlen" kismamát majd jól megvéded a csúnya doktorbácsitólKépKépKép

Kamilla!!!!!

Gratulálok! Ez igen!!! Ez félreérthetetlen jele a pocaklakónakKép Olyan hihetetlen, hogy ott van bennt és mégisKép Most jönnek a legszebb napok hidd elKép De ha 1 nap nem érzed a babát, jusson eszedbe, hogy attól függetlenül Õ még nagyon picike és annyi helye van még a pocidban, hogy bármikor el tud bújni. És nem is minden nap aktiv! Szóval akkor nem megijedni, hogy baja van!KépKépKép

Szombaton voltunk a Kikában. Én csak ámultam és bámultam. Hááát el tudtunk volna költeni pár millió forintocskát. Mondjuk amilyen árai vannak nem lenne nezézKépKép A bababútor részleg nem olyan nagy, de azért volt mit nézniKép A szemem is kiesett, olyan pelenákázó komodokat láttam!!! Legalább van ötlet, hogy milyet csináltassunk 1/4 annyi pénzértKép Egyedül a kókuszmatracot vettük meg, mert az tényleg jó árban vanKép

Na és akkor most jöjjön a pocakos táblázatKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Zsanci 39 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]2.[/size] Hetty 39 / 0 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Csics 39 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]SOTE I. / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]4.[/size] Pszi 38 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]5.[/size] Djeszter 38 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]6.[/size] Bmary 36 / 4 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]7.[/size] Zsani 37 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] Bringa 36 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]9.[/size] Anda 35 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]10.[/size] Viktória 36 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Iddi 35 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]12.[/size] Nóra 33 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]13.[/size] lomis 34 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Anette 34 / 6 27 év/1.b. Lovasberény 09.04 [size=-2]Várpalota[/size]
[size=-2]15.[/size] Zsóka 32 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Kriszti 33 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]17.[/size] Nyusza 33 / 1 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]18.[/size] Dec8 33 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Pemeske 34 / 1 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]20.[/size] Gyöngyöske 32 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]21.[/size] Katka 32 / 3 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]22.[/size] ParaZita 32 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]23.[/size] Ancsi 32 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]24.[/size] Lella 32 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]25.[/size] Edina 31 / 6 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]26.[/size] Mona 31 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]27.[/size] Sasha 30 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]28.[/size] Bolegajudit 29 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]29.[/size] Sch_moncsi 28 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]30.[/size] Manó 29 / 3 25 év/1.b. Budapest 10.12 [size=-2]Újpesti Károly Kórház[/size]
[size=-2]31.[/size] I_ancsa 29 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]32.[/size] Ritasol 28 / 1 29 év/2.b. Budapest 10.20 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Ruzsvánszky[/size]
[size=-2]33.[/size] Kataa 27 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]34.[/size] Lora 27 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]35.[/size] Krizsi 27 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]36.[/size] Szilcsike 26 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]37.[/size] Csipkebogyó 26 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]38.[/size] Bmaass 26 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]39.[/size] Fodbetti 24 / 6 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]40.[/size] Mj (Móni) 23 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]41.[/size] Pilinke 23 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Nyulika 23 / 4 33 év/1.b. Budapest [size=-2]X.[/size] 11.21 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Déri Antal[/size]
[size=-2]43.[/size] Kamelia 23 / 2 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]44.[/size] Brokkoli 22 / 4 27 év/1.b. Budapest 11.28 [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]45.[/size] Zulu 21 / 4 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]46.[/size] Kisvakond 19 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]47.[/size] Gömbölyü 19 / 3 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Kakukkfu 18 / 5 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]49.[/size] Breki 17 / 3 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]50.[/size] Cinedit 17 / 2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]51.[/size] Orsoly 17 / 2 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]52.[/size] Kamilla 16 / 4 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]53.[/size] Ági 16 / 6 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 01. 13 [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]54.[/size] Hóvirág 14 / 1 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]55.[/size] Timci 14 / 3 28 év/1.b. Budapest 01.26 [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]56.[/size] Barbi 13 / 3 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]57.[/size] Tipu 13 / 3 [size=-2]???[/size] Espoo (Finland) 01.30 [size=-2]Helsinki / Nõi Klinika[/size]
[size=-2]58.[/size] Pocok 13 / 2 28 év/2.b. Budapest 02.01 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]59.[/size] Zsuzsi74 13 / 0 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]60.[/size] Miszike 12 / 1 22 év/1.b. Budapest 02.08 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]61.[/size] Norkini 10 / 6 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]62.[/size] Momo 8 / 6 32 év/2.b. Albertirsa 03.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]</FONT></FONT></pre>

cuppi
sasha

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: