Orsi, köszi a jókívánságokat !
Nem nagyon tudok én jönni oda se meg ide se mert alig van időm valamire a lány mellett. Most is aludt kemény 20 percet! Meg reggel fél órát, ennyi.
puszi,
chello
2005.01.07 13:51
2005.01.07 14:04
En is vagyom tengerpartra.
De varunk vissza!
2005.01.07 17:18
Nálunk a maximum másfél óra, de az olyan ritka, mint a fehér holló. Az átlag olyan 30-45 perc.
Nem vitatkozásképpen, de Ádám retteg a porszívótól. pedig minden másnap muszáj használnom mióta kúszik és mióta ezerrel hullik ahajm. Tehát megszokhatta volna,. De sajna, nem. De tény, hogy sok gyerek imádja.
Ilyenkor már hisztis. Mármint a fiam.
2005.01.07 21:18
Én meg már alig állok a lábamon és előre rettegek az éjszakától, hogy az milyen lesz.
Ez van.
Nagyon klassz lehet Neked!
Állandóan elégedetlen vagyok magammal, nem szeretek tükörbe se nézni!
Nem tudom meddig lehet bírni ezt a nem alvást, de elég gáz, ha 1 éven keresztül az ember nem alszik egy jót és én nem hiszem, hogy jobbra számíthatok.
2005.01.08 18:46

2005.01.08 20:01
Szekrények:szuper pasi ez a Karcsi!
Borzasztó ez az egész.
Érdekes,hogy idegenben jobban alszik.Lányod is gyönyörű.
Mennyi idős is?
mennyi fogatok van!!!Szoktatok sétálni errefelé?
2005.01.08 22:29
Igaz a múlt éjszaka nem volt olyan vészes, de most a fejem fáj, szerintem a frontot érzem.
Hiába szép ez a tél, de azért frontokat hozott rendesen és ezt úúúútálom!
Amúgy jobb a kedvem (Shine
), ma voltunk bent a Skálában és vettem végre jó ágyneműt leértéketet és Karcsinak 2 boxergatyát, de azt a testhezállót, nagyon sexi benne.
Már fel is vette nekem mind a kettőt.
Gergőt ma egy próbafülkében szoptattam meg, mert a Skálában nincs semmi, így pelenkázni meg a vevőszolgálaton pelenkáztam be.
Tök kedves volt a csaj, azért mentünk, hogy megkérdezzük van-e pelenkázó, mire mondta, hogy nincs, de itt nyugodtan megcsinálhatom.
Volt egy tök nagy asztal, szóval még kényelmesebb is volt!
Az idő is gyönyörű volt, szóval ma nagyon jó nap volt, Gergő is nagyon jól érezte magát!
Remélem éjszakára is így marad!
Már én is nagyon várom, hogy Gergő legalább kússzon, akkor könnyebben meg fogja tudni közelíteni a játékait és talán nem fog annyit kiabálni utánnam.
Szeretnék megfelelni a környezetemnek is és magamnak is és sajnos nem sikerül, szalad a ház, fáradt vagyok és amikor ez elér egy szintet, akkor kicsit kiakadok és depis leszek.
De aztán hamar elmúlik szerencsére! Még jó, hogy ilyen alkat vagyok és e miatt nem tart sokáig.
Bence miatt meg ne aggódj, gondolom másnak is van gyereke, megértette!

Eger nekem a szívem csücske, ott születtem és éltem 10 éves koromig, nagyon szeretem! Még mindig sok helyre eltalálok, jól ismerem.
2005.01.08 22:53
2005.01.08 23:20
2005.01.09 14:17
De meg a Lilinek is lesznek rossz napjai. Lilit most tettem le az ebed utani alvasra es 2 perc utan elaludt.
Van bo 2-3 oram.
Megyek a kutyakkal setalni.
latod ezt Lili nem tudja.
Szerintem neki ez meg odebb van.
Ha van idod, gyere el.
Altalaban 14 oratol 16.30-17 oraig alszik. Ma bevagott egy jo nagy adag sutotokot es meg szopizott is utana.
Vartam egy kicsit. 5 perc mulva, mar eppen menni akartam hozza mikor visszatette a fejet az agyra es visszaaludt.
2005.01.09 17:22
Disznóság! Ennyire primitívnek lenni, nem semmi!
De hátha! Mondjuk, ha éjjel többet aludna egyben, akkor nem szólnék semmit. 

2005.01.09 17:27
Remélem szép lesz! Meg Karcsi Apukájának a képeire rendeltünk keretet és egy régi tükörre újat, ugyanolyat mint a fürdőszobai, csak más színben.
Ha kész lesznek kedden és Karcsi felszereli őket majd teszek fel képeket.
Igyekszünk!
Az biztos, hogy ha rajtunk múlik Ritával, akkor ez a topik nem fog meghalni!
Holnap egyedül megyek be Pestre Gergővel a volt ofőmhöz, ha jól sikerül, akkor megbeszélhetjük és valamelyik nap elmennénk hozzátok.
Karcsi majd gyalog megy a suliba én meg Gergővel csavargok!
Anyukám szerint én is ilyen voltam, deolyan jó látni, hogy ilyen barátságos gyerekem van!
Abszolút nem fél az idegenektől, sőt! 

2005.01.09 17:30
Szokás szerint.
Amúgy tényleg rendesek voltak, de nekem eddig még szerencsére nem volt rossz tapasztalatom. Kopp-kopp!
2005.01.09 21:44
2005.01.10 07:38
Ilynekor én is mindig örülök. Ádám egy kicsit távolságtartó. A karomban vagy a babakocsiban mosolyog, de ha idegen közelít felé, megijed. Eddig a nagyszülőktől is félt néha, de most már kezdi őket megszokni (pedig hetente-kéthetente látja őket, és imádják).
Leszámítva, hogy hulla vagyok. Tegnap is éjjel 2-kor kelt. Gondoltam hagyom sírni, hátha visszaalszikl. 6 percig sírt, de egyre erősebben. Így, hogy ne ébredjenek fel a szomszédok (panel lakás), felvettem. Lányok, olyan éhes volt, hogy már az arcom, szám elkezdte szopni, és szabályosan őrjöngött, amíg nem indult be rendesen a tej.
Úgyhogy Ádám tényleg éhes. Így aztán nem tudom, fogok-e valaha is aludni.
Aztán 5-től fennvan. most aludt csak vissaz. én már nem tudok, pedig hulla vagyok. 
2005.01.10 09:55
Tegnap is tök jó volt, 3/4 2, majd 5 óra, de ez is csak azért 5 volt, mert kakilnia kellett, az ébresztette fel. Szopizott és azzal ki is jött a kaki.
De aztán 10 perc alatt visszaaludt.
Én az ilyen éjszakákat nagyon csípem, egész kipihent vagyok!
2005.01.10 14:05
Igen mi Godon vagyunk. Barmikor johetsz hozzank, csak szolj elotte.
Inkabb cumizott rajta. Ezt szokta meg. De most mar egyre kevesebbszer kell neki ejszaka, es ha fel is sir par perc alatt visszaalszik reggelig.
Reka nyugos most a fogzas miatt? 2005.01.10 19:32
Gergő tündér volt, befelé is és hazafelé is aludt a kocsiban, az ofőmnél vigyorgott, dumált, nagyon cuki volt.
Az ofő el volt Tőle ájulva!
2005.01.10 23:01

2005.01.10 23:04
viszont végigolvastam mindent becsületesen, csak jegyzetelni nem volt már időm
talán nekem is meg kellene próbálnom valami hasonlót napközben, mert az elég nehézkes...ma is aludt 3x 25-30 percet. Az éjszakák változóak, általában kelünk 1-2 alkalommal
a szekrények is szuperek, ügyes a párod
majd legközelebb
és sosem harapnak rá a cicidre a gyerkők? Dorka néha elszórakozik rajtam
szólok Dorkának is erről a vágyamról

2005.01.11 07:58
Orulok, hogy ennyien irtatok.
Hogy megy a hozzatapi? Lili is felkel 1x, de olyan 5-6 kozott reggel. Szopizik, es visszateszem mindig az agyba, igy mindig visszaalszik reggel 7.30-8-ig.
Nagyon kiraly volt! Nagyon jo a hely is es 1 ora 500 Ft. De van gyermekmegorzo is, es a Marika neni, aki vigyaz a gyerekekre es babakra vallal piciket is, mint a Lili. Nagyon kedves a neni es nem kell erte fizetni. Es a fitnessterembol ralatas van a gyermekmegorzobe. Filozom rajta, hogy elvigyem-e egyszer Lilit kiprobalni, a jatszoszonyegevel es jatekaival egyutt, csak nem tudom ez hogyan hat a lelkere. Bar o nagyon jol kijon barkivel, ezt tapasztalatbol tudom.
Ez azert lenne jo, mert delelottonkent tudnek jarni. 2005.01.11 11:40
Nem tudtunk ma sétálni, mert itt iszonyú köd van, így nem aludt nagyot, szóval kicsit tartok a mai naptól.
2005.01.11 14:18
én is szeretném elkezdeni hamarosan, de azt hiszem, a step aerobik nem nekem való
valami nyugisabbra vágyom.
jövő héten lesz barack, de sajna nincs fagyasztottam, így Hippes. DE lehet, hogy ehelyett inkább sütőtök vagy krumpli lesz, hazai.
Fürdőgatya: persze van rajta, ez nem eldobható, hanem speckó béléses, tépőzáras.
Bár felnőttkoromra már egészen megszelidült, és jól tudom kezelni

és a kirándulásotok is
szalonna?!
imádni fogja az édesanyja főztjét
Dorka semmi ilyesmire nem hajlandó, de büszke, ha felültetem és megtámasztom
2005.01.11 14:42
Es delutan nagy alvas. Mint most is. Mar fel oraja melyen alszik. Mikor letettem 10 percig dumalt es csapkodott, aztan elaludt.
Tegnap is 3 orat aludt delutan.
Majd meselek.
2005.01.11 20:23
.
a szőnyegre, annyira kutatott lent oldalt a kezével, szerencsére a földön volt, nem esett nagyott csak megilyedt, mostmár mindig be kell kötnöm!!!! 

. 2005.01.11 22:29
Mi baja Alinának?
Ti Ügyesebbek vagytok!
jók a fotók nagyon! Mozarttal vagy valami könnyedebb boci-boci tarkával kezditek a zenei képzését a gyerkôcnek?
, de ennek is egyszer vége lesz, olyan gyorsan elfelejtjük ezt az idôszakot 
2005.01.12 07:45
)
.
2005.01.12 10:58
2005.01.12 10:59
2005.01.12 11:11
Tomika olvas boszen rajta? ezt senki sem kerdezte, aztan nalatok nem egyertelmu!!!
, Soraya
2005.01.12 18:42
Most ébredtünk egy kis szunyókából Mókuskámmal, olyan jól esett! De persze végig úgy "aludt", hogy újra és újra bekapta a cicimet.
Biztos, ami biztos, nehogy elmenjek.
Így muszáj voltam én is aludni egy kicsit.
A popsikenőcs annyira szuper, soha nem volt kicsit sem piros a popsija!
Gergő most érdekesen adja elő, szinte semmit nem hajlandó egyedül játszani, csak baromi kevés ideig, a hátán már egyáltalán nem akar lenni, a hasán meg elfárad, szóval ülünk együtt a játszószőnyegén és én tartom, Ő meg nyúlkál a játékokért.
Aztán mikor már muszáj vagyok valamit csinálni, jön velem a hordozóban, a számítógépnél lévő gurulós széken tolom
és onnan nézi, hogy teregetek, mosogatok, vasalok és nagyon jól elvan.
Érdekes, hogy háton unja magát, de mostanában lusta megfordulni. Hason meg kicsit próbálkozik a visszafordulással, de nem olyan nagyon, szóval most olyan kis lusti.
Fuvolaszonátákat hallgatunk, meg Karcsi trombitás felvételeit, de a rendes rádiót is szereti.
Alig várom már, hogy tavasz legyen és ne kelljen ennyire beöltözni, akkor még könnyebben fogunk tudni kimozdulni.
Sajna zöldség ügyben itt a környéken nem merek venni, Auchanos eleve kizárva, szóval nem is baj, hogy egyelőre csak almázni fogunk. Kérdeztem a bébikajáról, de mondta, hogy azt inkább csak utazáshoz ajánlja, szóval ezerrel a szopit mondta és úgy érzem hallgatok rá. Aztán majd kiderül, hogy Gergő mennyire igényli a más kaját. Meg aztán bőven van szerencsére tejcsi, bőven elég az én kis vasgyúrómnak (valószínűleg már 9 kiló, ma fogjuk mérni
), szóval amilyen sokáig csak lehet szeretném szoptatni.
2005.01.12 22:03
2005.01.13 07:38
Egymassal szemben konyokoltek es dumaltak meg simogattak egymast. Lili pedig neha adott egy pofont Bencenek, meg megtepte a hajacskajat, de nem volt veszes. Volt, hogy Lili elvette Bence jatekat, de Bence olyan jo kisfiu, hogy csak mosolygott utana.
Hogy van a nagyfiu? Sokat forog, kuszik-maszik? Miket csinal?
Az anyatej mar minosegileg nem eleg Lilinek. Ha este 6-kor kap egy gyumit, es furdetes utan meg szopit, nagyon jol alszik! Mint most is.
Es minden puret nagyra tatott szajjal koveteli.
En ilyen sokaig nem szeretnek szoptatni.
2005.01.13 08:59
Hozzátápi éppen most téma a Kismamában,jó tanácsok vannak benne.
Fotót rendeltél?
2005.01.13 09:57
Gondolom ha már tud majd oda-vissza forogni, meg mászni, akkor nekem is könnyebb lesz. De így sem panaszkodom, mert szerencsére nem ölbebaba.
Ha csak 1 sort írsz annak is örülünk, legalábbis én nagyon! Elvégre a Legkedvesebb Pocaktársam vagy!
2005.01.13 16:07
2005.01.14 07:05
Lili meg szunyokal este 8.30 ota megszakitas nelkul.
De szoljal elotte!
2005.01.14 08:17
2005.01.14 08:57
2005.01.14 09:10
Februartol adok neki csirkehusit is.
Hat igen. Biztos, ha nekem is lesz majd egy masik gyerek en se fogok raerni annyit.
Ki is ontottem. Mitol romolhatott meg? Ezek szerint az osszeset kidobhatom? 2005.01.14 10:28
.
.
. 2005.01.14 13:55
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint