2005.10.13 09:37

2005.10.13 09:43
2005.10.13 09:45
Nézzétek meg milyen szép volt keresek egy képet.
Rugalmas kötöző vagy mi fene,de ami volt már olyan szűk volt,úgy nézet ki a combi,mint a kötözött sonka,így jó nagyra hagytam
Drakula várát is megakarom nézni
Annyi de annyi helyre szeretnék eljuti,de nem fogok sajnos
Azért néha számolj ám be mi történik.
2005.10.13 10:09
)
2005.10.13 10:24
Csók Majának.
Nagyon sajnálom, hogy a sebészetre kell menni. Vígasztaljon, hogy ha megejtik a beavatkozást, nem lesz már fájdalma szegény apró emberkének.
2005.10.13 10:29
2005.10.13 10:35

2005.10.13 10:55

Tudom milyen rossz.
A mostani éjszakánk aranyérmes lett nemalvás szempontjából. Miután minden körülmény ideálisan alakult: nem aludt sokat du, szépen fürdött, evett , ivott, szopizott, mégis hajnali 2-ig 4x kelt fel és aztán úgy kb 4.20-ig fenn volt. Kinnt ültem vele a konyhában, meg tologattam a babakocsiban, és persze volt szopi is. Így aztán este 11-től 2-ig aludtam, aztán kb fél öttől fél hétig.
Aztán amikor elment a család, egy maratoni szopi után aludtunk 10-ig.
, csak nem írom le itt minden nap. Minek írjam le, nem panaszkodok itt Nektek állandóan. 2005.10.13 11:12
Sajnos, nem tudok segíteni, nekünk nem volt ilyen. Szegény Marci! De a tökfödők édesek, akárcsak a fiad maga! 

És micsoda tortátok volt! Benne volt a virág is? Tényleg, Ti tudtatok enni az esküvőtökön? Mi szó szerint éheztünk, nem volt időnk enni
Pedig szupi kaják voltak, állítólag.Mi csak láttuk őket.
Én is hiánytolalak!!! 
A babkocsi-dolog megoldódik? És gratulálok, hogy Panni már beszél is! 
eszi szépen a kásákat? Miket adsz neki még, írd le, ha lesz kicsi időd, jó? 2005.10.13 11:23

Mert nem találtuk meg a helyet, nem ismerjük Debrecent annyira. És két helyen is lehet esküdni. A Nagytemplomot meg sétatér veszi körül és nem tudtuk, hol lehet parkolni. Vhogy azt hittem együtt megyünk majd a többi kocsival, ezért nem készültünk fel. Ha a násznép nem ismeri az adott várost, mint esküvőszervező, fogok figyelni arra, hogy kapjanak térképet majd, személyre szabottat.

Gyógyulgassatok
Puszi Ákosnak! 2005.10.13 11:49
2005.10.13 12:11
Két napja szinte csak a kezemben volt hajlandó aludni!
Tegnap tornázni és úszni sem volt kedve!
, az egyik egy ismerősünkhöz fog kerülni és mindig meglátogathatom, a másikat pedig eladjuk, mert most van abban a korban, hogy tenyészteni lehet.
Kitartás!!!!! 2005.10.13 12:43
Írj,várom
.Nálunk hagyományos kaják voltak,tyúkhúsleves házi tikból
,rántott húsok,fasírt,pörkölt,rizs,krumpli,cigánypecsenye,sok-sok süti és pogácsa,torta,éjfélkor töltött káposzta.Csináltak ezek a nénik olyan finom vitamin salátát,hogy csak csoda.Amúgyis nagyon finom volt minden,mert nagyon jól,háziasan főztek ezek a nénik.
2005.10.13 12:50
2005.10.13 13:03
Hat hónapos kor előtt van egyébként egy növekedési ugrás, nem lehet attól - már persze nem Vezsóéknál.
2005.10.13 13:28
Elvonás azért kell, hogy a család együtt lehessen. Apa is olyankor van csak itthon, és közös programokat szervezünk, vagy csak egyszerűen apára szánom az időmet, amit itt töltenék.
pedig nem is eszik olyat, még mindig csak anyatejet kap. Mitől lehet???
Mindegy, ha nem gond, akkor ha eszembe jutnak azokat is felteszem
2005.10.13 13:34

2005.10.13 13:36
Fiatalabb babák fognak minket fogzásban megelőzni???
Szóval amikor potyogtak a tejfogak, ez maradt, mert semmi sem lökte kifelé, aztán mert rendes gyökere nincs hát eddig birta. Szegény lány... most csináltathat fogat. 2005.10.13 13:52
2005.10.13 13:58
2005.10.13 14:22
.Igen ott feltrancsíroztam egy klpofolóval,olyan beszólások mellett,hogy Timi miért vered hát bántott az téged?
stb.Jó móka,ott elosztogattam majdnem az egészet,alig maradt,de az is eltűnt utána.Et a fajta tortát nagyon nehéz csinálni forón kell formázni,én biztos nem csinálnám.
,van hogy veszettül harap és sír olyankor gondolom a foga csesteti,de hogy mikor jön már ki?és hol?majd meglátjuk. 2005.10.13 14:30
Nem baj, azért nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen
2005.10.13 14:33

Ilyenkor délelőtt anyós (
), délután valamelyik barátnőm vigyáz a lányra. Semmi gond nincs. Mielőtt elmegyek szopizunk. És csak első alkalommal anyósomnak volt az utolsó fél órában nyűgös. Sírt. Azóta se volt probléma.
3 hetesen jött velünk először a Corába vásárolni. Én sz.rrá idegeskedtem magam közben, de ő bírta.
Úgy szeretem amikor egy pasi beismeri, hogy hülye volt.
Beszélek hozzá időnként, énekelek, stb. Elvagyunk.
2005.10.13 14:45
2005.10.13 14:51
Én általában egy héten egyszer megyek be az irodába lerendezni
a csajokat, egy-két gyors tárgyalást lebonyolítani. Ez egy-másfél óra, a legtöbb idő két és fél óra volt, akkor 3 meetinget tartottunk egymást után. Igaz, ezt mindig úgy időzítem, hogy akkor megyek, amikor alszik LucaZsófi. Jön anyukám, azt mindig megvárom, hogy találkozzanak, aztán szopi, éneklés és alvás, kb 2 órán keresztül. Legtöbbször már itthon vagyok, mire felébred.
. Igaz, inkább az esti altatás után szoktam menni, egyszer ki is rúgtam a hámból, s torna után pletyiztünk a barátnőmmel, s megittam egy (alkoholmentes) koktélt. Remélem nem vettek meg érte, de nekem szükségem van arra, hogy néha mást is csináljak, s utána feltöltődve tudok babázni. Szerintem nagyon fontos, hogy az ember tudatosan szakítson időt arra, hogy kettesben legyen a párjával, találkozzon a barátnőivel, stb. Ez persze szervezést igényel, s persze az ember sokszor elvárná, hogy vki magától ajánlja fel a segítséget, de ez ritkán jön össze. Korábban én is "fűnyíróztam", hogy anyu biztos nem jön majd segíteni, de szerencsére máshogy alakult, pedig mi korábban nem nagyon voltunk jóban, szóval nem számítottam erre. Most jön, imádja az unokáját, s vasalni is szokott, szóval dupla haszon
. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy kérjetek segítséget, család, barátok, ha mást nem este altalás után után biztos szívesen őrzik a kisdedek álmát.. Tudom, én könnyen beszélek, mert LucaZsófi egész éjjel durmol... Vezso: szerintem kérd meg anyukádat, hogy segítsen!
Balázs jóképű kishapsi, jó, hogy láttunk róla képet!
A tátátá,dididi és egyéb karattyolás már régóta megy. 2005.10.13 15:06
2005.10.13 15:31
Még nem vágyom másra.
Lehet, hogy begyöpösödöttnek tűnök, de mivel Ákos este gyorsan el szokott aludni, van időnk egymásra a párommal.

2005.10.13 15:36
Nagyon szép vagy az esküvős képen is.Láttam kerestél msn-en,de csak most jutottam géphez,itt volt a gyerek dédije,babáztunk.Este nem tudom leszek -e,mert a férjem tegnap is dührohamot kapott,h minden este a gép előtt ülök.(Persze amikor ő játsza a számítógépes játékait,az teljesen rendben van
Marcipán lába remélem javul már,nagyon drukkolok!!
Vagy mi a helyzet?
Akartam még neked írni,h esetleg a barátnőd elolvashatná Oriana Fallacitól a Levél egy meg nem született gyermekhez című könyvet,nekem és egy barátnőmnek,aki szintén elvetélt,sokat segített a gyászban.gyönyörű,szomorú könyv én végigbőgtem már akkor is,amikor még nem is tudtam mi az a terhesség tini koromban,de a vetélés után kifejezetten jót tett,h elolvastam újra.Ha gondolod,ajánld neki.
most tuti letennék róla!Ez iszonyúan fáj!Mit is tanácsolt neked Connie?Én is hiába mondom h nem szabad röhög rajta
Martin nagyon sokat nőtt,gyönyörű szemei vannak
Úgy visszaaludnék én is.Ma éjjel már sík ideg voltam,mert 2 óránként kelt a gyerek,6kor már bevettük az ágyunkba,pedig én nagyon nem akarom h beszokjon,de képtelen voltam vele kint ücsörögni.És hiába tömöm meg már én is banánnal délután,meg szopizik is sokat,csak nem alszik az istennek se.Nem tudom meddig lehet ezt bírni,jó annak aki el tudja fogadni,h ez van.
Le vagyok törve,mint a bili füle,pedig nem kérnék sokat,csak legalább 4-5 órát hagy aludjak egyben,de két hónapja össz ennyit alszom 3-4-5 részletben.Kiborító. 2005.10.13 15:45
2005.10.13 15:51
Szombat reggel fél 6-kor az utcán ordított velünk amikor indultunk Szarvasra!
Végre megismerhetlek titeket személyesen is!!!
Martin is kíváncsi a haverokra meg a csajokra még ha ők már foglaltak is! 
2005.10.13 16:31
Nem is nagyon van közös témánk. És különben is, most vett lakást, költi a százezreket a berendezésre, és közben folyton panaszkodik, hogy semmire nincs pénze. Az ilyentől a falra mászok.
2005.10.13 19:53
Te barátnőid
De itt vagyunk mi virtuális és többen ténylegesen is.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint