BMárti
Igen, engem kifejezetten zavar amikor olvasok egy jó könyvet aztán megnézem és a nagy része kimarad. Így viszont tetszett hasonló dolgok miatt mint amiket írtál.
Solya
A mindenit sosem gondoltam volna hogy ez is az eszükbe tud jutni, mostantól még jobban ellenörzőm a rosszcsontomat mit kevereg a WC közelében. Remélem már minden rendben. Sok puszi nektek!
Bogancsi
Ne vedd magatokra ha valamelyik iskola országossan is jó eredményeket ér el, akkor természetes hogy próbálják gáncsolgatni. Az a lényeg hogy a te gyerekeid jól érzik ott magukat és sikeresek is amit azért maguknak köszönhetnek első sorban.
Egy dologban nem értek csak egyet miszerint ha nem tetszik az iskola vagy az óvoda vigyem máshová. Na igen ezt ti többségében megtehetitek de pl. én nem és még nagyon sokan rajtam kívül.
Tehát tetszik vagy nem alkalmazkodnunk kell rendessen mert nem vonatozhatok minden nap a gyerekekkel csak mert mások az elveim.
Másrészt én foghatom szigorúan ha hiszed ha nem ha nincs meg benne egy belső hajtóerő, akkor.....
Pedig elhiheted hogy mindenki sikeres boldog gyerekekre vágyik.
Nyuszimanó
Ne is írj olyasmit hogy "Kit érdekel az, hogy én pl. milyen ovit keresek, milyen választásaink vannak, aztán milyen cipőt vegyünk tavaszra, stb..."
Engem és még sokunkat biztos lehetsz benne, miért ne írnád meg, tudjuk hogy más mint itt, ettől csak még érdekesebb.
Szerintem alapjaiban úgy is hasonló mi szülők vagyunk, vannak gyerekeink meg a nevelők akik igyekeznek okítani őket, úgy hogy csak gyere és mesélj!

A sulis hozzászólásodra annyit mondanék hogy nem kötelezőek a délutáni foglalkozások ha valaki sehová sem iratja be a gyermekét hozzáteszem drága pénzért akkor nem teszi, nem gond.
A kérdéseid viszont elgondolkodtatóak, miszerint mi a jobb ha a gyerek csak csavarog vagy valami ellenőrizhető elfoglaltsága van.
Puszi: Dzsili

Azért néha adhatnál neki rendes ebédet is