A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kispici,
Én is vagy 5 kilót hiztam az elején, pontosan a rosszulétek miatt, de aztán elmúlt, és sokáig semmit sem szedtem föl, söt, még fogytam is. Aztán a vége felé ugye megint van egy hizási fázis Kép
Tényleg nem érdemes nagyon feltankolni terhesruhákból - 1. Kölcsön kell kérni, 2. Olyan darabokat venni, amik nem-terhesen is hordhatók.
Persze elkerülhetetlen, hogy 1-2 kimondottan kismamacuccot is vegyél - ez benne van a pakliban. Legalább lesz mit kölcsönadni majd másoknak Kép Nekem is muszáj volt vennem pár "szalonképes" darabot, amiben dolgozni tudok járni...

Zita
30+6
ParaZita

Cinedit! Neked hogyhogy mar levettek az AFP-t?Kép Mi egyidosek vagyunk napra, de nekem kb egy het mulva veszik majd le.....nem volt korai ez egy picit?Kép

Tegnap tudtam meg hogy a legjobb baratnommel ket het elteressel fogunk szulniKép Tok jo, minidg ezt beszeltuk, hogy klassz lenneKép

orsoly 15+5

Ps: tegnap annak is nagyon megorultem, hogy anyukam elismerte, mar nem csak a "vedoreteg" latszik a pocimonKép
orsoly

Kispici,
Hát igen, a tél öltözködési szempontból elég rossz... Próbálkozz inkább a több réteg bö pulóver + vékonyabb dzseki megoldással.
Ruhát nem csak más kismamáktól lehet szerválni, hanem pl. "testesebb" rokonoktól, ismerösöktöl is. Nekem is van ilyen Kép

Zita
ParaZita

Sziasztok Lányok!

Már megint írok, mert megmondom Nektek õszintén, õrült jó dolog köztetek lenni!!! Köszönöm szépen a tanácsokat és Nyulikának a szülinapi köszöntést!

A dinnyérõl annyit, hogy én is kétkézzel eszem. Nagyon fincsi! A fejfájás nálam sajnos napi jelenség, mert iszonyú érzékeny vagyok az idõjárás változásokra, pláne a meleg frontra, amibõl mostanában van bõven. Persze ettõl függetlenül gyógyszert már csak végsõ esetben veszek be.

Ági
ági

Zita,
ja, már vadul gondolkodom, hogy anyukámon kívül (mert -szerencsémre ;-) rajta van már pár kiló plusz) még kitõl tudnék majd õszi-téli ruhadarabokat szerezni. Kép Majd meglátjuk, addig van még pár hónap...
A plusz 5 kilón eddig pont azért nem estem annyira kétségbe, merthogy reméltem a hányás elmaradtával már nem kell annyit ennem, és mivel nem is vagyok egy hízásra hajlamos valaki, szóval valszeg megáll a dolog. Vagy ha nem akkor, azt is kibirom. ;-)
Anyukám velem alig hízott, a hugommal meg felszedett 20-at és azt is simán leadta.

Kispici
13
kispici

Kispici,
nekem is ugyanez a problémám... Kimentem a kínaira és vettem egy jóóó bõ gatyeszt, ami derékban gumis, és egész jól néz ki. Ezen kívül a kispapa bermudáit hordom, és a régi divatú megkötõs szoknyákat. De hogy mi lesz télen?! Nekem is szûkített a kabátom, venni egy újat pedig elég pazarlás. Viszont nagyon fázós vagyok, ami nehezíti a választást. De a pénzszûke és egyebek mellett én szeretnék csinos maradni! Majd mehetünk együtt a turkálóba, ha gondolod! Kép

Ági,
üdv a kismamik közt! Kép

Miszike
10+4
Miszike

Sziasztok,
Annyira edes itt mindenki hogy aggodik a fogamert.Hat en is azt hiszem hogy elemgyek ma es ha a doki azt mondja hogy semmi valtozas akkor kihuzatom.BRRRR....Kép

Zulu,
hat igen ezek a kis trenerk jobbak mint a Norbi Fitness es elvezetesebbek is.Es hatugye te tapasztalatbol beszelszKép

Kispici,
Igen a kolcsokerese a legjobb mert hat ezek nem tul hordott darabok senkinel sem.En kaptam kolcson a tesomtol meg2 baratnomtol.Es vettem 2 nadragot+4 feslot(amit lehet aztan kesobb bodyk fole hordani)ossz 20eFt-ert igaz nem itthon.
De nalam is a fo indok a munkahely volt a hiusag mellett.
De ugy szeretem amikor megdicsernek hogy milyen csinike vagyok.Kép

Sasha,
tenyleg eltunt Lehet hogy elvezi a huvi idot es kutyussal setalgatKép

Forti,
Nekem ma nagyon bejott a kaja:Erdei gyumolcsleves+vadas csirke tesztaval.Te mit ettel???Kép

kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Kispici,
szerintem is a tél lesz húzós. Én már beleéltem magam, hogy az utcsó hónapot a lakásban töltömKép. A nyár az nem egy nagy kaland öltözködésileg, kis utánajárással meg lehet oldani, hogy olyan ruhákat vegyél, amit poci nélkül is lehet hordani. Szerencsére mostanában rengeteg gumis derekú szoknyát lehet kapni. Vannak ám tuti lelõhelyeimKép!

Zita,Kép
mi van a Fittmamában?

Orsoly,
az nagyon jó, ha egyszerre szültök a barátnõddel!Kép Fõleg a babáknak, mert már tuti megvan az elsõ haverkájuk.KépKép
Zulu
20+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Petra férje vagyok.Kedden (júl.16.) 13.57-kor megszületett a Kislányunk. 2300gr 51cm,igaz 1hónappal elõbb jött, de rendben van a baba, egészséges és nagyon nyugodt.A Kismama is jól van.Azt üzeni, ha otthon lesz elmesél mindent.

Minden jót kivánok!

Boldog Kispapa
Petra

Petrának, Kispapának gratula!!!KépKépKép
Hogy hívják a babát?
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Petrának ezer gratuláció! Kép

Miszike,
Ok. Ha jön az õsz, a tél kifogyunk/kifagyunk/és kihízunk ;-) a lenge nyári ruhákból, jöhet a turka! Kép

Zulu,
eddig én mindössze egy hosszú pólót, egy megkötõs derekú szoknyát, és egy vászonruhát vettem, és persze mindhármat turkáltam... ;-)) De ha vannak jó lelõhelyeid, oszdd meg velünk. Amire nagyon vágyom, az egy jó hosszú, kb. térdig érõ póló, amiben otthon lehetne flangálni. Már voltam pár helyen, de eddig még nem leltem.

Kispici
13
kispici

Petrának, gyerkõcnek, Papának nagy gratula! :D

Nyulika
22
nyulika

Kispici,
én a férjem pólóit minõsítettem át otthonkánakKép Meg még a nyár elején vettem a La Halle-ban két spagettipántos pamutrucit, térdig érõt. Gumis szoknyákkal tele van a Mammutban a T&T, a Duna Plazaban a XoXo, meg az összes Mayo Chix üzlet. A Manu Art-ban szintén vannak kismamiruhák, emberbarát áron, most vettem ott egy lenvászon nacit.
Egyébként én imádok a Westend aljában levõ noném butikokban böngészni, a múltkor kifogtam 1600 pénzért egy remek len szoknyát, ami kötõs, és még jövõre is jó lesz.
ja, és amit szerintem nagyon jól ki lehet használni, az egy nagy fehér ing.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de bennem most úgy tünik, tombolnak a nõi hormonok, életemben ennyit nem foglalkoztam a ruhatárammal, mint most. Talán a kiscsaj miatt? Végül is kétszeres mennyiségû nõi hormon kering bennem...KépKép Kispapa mondta, hogy ha mégegy táskát vagy ruhát merészelek venni, kidobja.KépKép Hüpp-hüpp.Kép
Zulu
20+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu,

Ne hallgass Kispapára, vedd csak meg. Én is vásárolok, pedig nem is tudom, hogy lányom lesz-e vagy nem. Apa csak mosolyog és megkérdezi, hogy ez most épp mibe került nekünk. KépKép

És mondd mennyi volt az a naci a Manu Art-ban? Nekem is javasolták, hogy ott nézzek körül. Szeretnék valami homok színû nacit, ami könnyû, lezser. Már amennyire az én méreteimmel lehetséges. Kép

Puszi
Nyulika
22
nyulika

Zulu,
köszi a tippeket, körül fogok arrafele is nézni. A nacira én is ráizgultam. ;-))
Egyébként a Kispapa nálunk is kekec,és árgus szemekkel figyeli a költekezésemet. Kép Mivel az elmúlt két hónapban kissé többet ettem a szokásosnál, -mondhatjuk azt is, hogy zabáltam Kép, azóta állandóan azzal cukkol, hogy a teljes fizetésünket az én kajámra költjük, pedig minek, amikor úgyis kihányom a felét! És újabban Daginak szólít. Kép
Úgyhogy lassan itt az ideje, hogy hazamenjek. ...enni... Kép

Kispici
13
kispici

Sziasztok!

Elõkerültem! Nagyon aranyosak voltatok hogy hiányoltatok, tényleg nagyon jól esettKépKépKép

No elõször is reggel jöttem ám 10 után olvasni, de valahogy nem volt kedvem irni. Aztán jöttem volna dél körül, de akkor látom, hogy lehalt a linuxos szerverünk és mivel a "férfiak" dolgozni voltak én meg nem értek hozzá ezért maradt az egész úgy ahogy van. 4-kor megérkezett az elsõ jelölt aki sikeresen beizzitotta a gépet és kiderült hogy a bios-ban valami másként volt beállitva és én hiába inditottam újra...
Mindegy mert addig is aludtam 1-4-ig egy hatalmasat és utána sétáltam egyet a kutyival és most értem a mai termés végére, úgyhogy most hozzászólok egy-két dologhoz, de neveket most nem irok, bocsi! (csak amire emlékszemKép)

Csics!

Egy szál ádámkosztümben alszok! Nem is tudnám elviselni, hogy még azt a lenge alig érezhetõ szellõt is felfogja valamilyen ruhadarab... Télen más, de csakis egy darab pólóban alszom, bugyi akkor is sincs, mert csak zavar... viszont a vállam meg kilóg ezért fázom

Kataa!

STOP! Biztos hogy ki kell húzni azt a fogat??????? Noncs semmi remény? Hány orvos látta és mondta hogy a fogadnak annyi? Nekem megmentették a fogamat, pedig 2 másik helyen azt mondták ki kell húzni a bölcssségfogammal együtt! Ebbõl csak a bölcsességfogat húzták ki mert az úgy ketté volt törve és bele nõtt a számba, hogy attól már én akartam megszabadulni, de a mellette lévõért a doki mindent megtett és azóta is müködik!Kép Igaz, belekerült nem kevés lóvéba, de megérte! Akkor most jobb felül hiányozna jó nagy részen a rágófog! Mert az a fog igen széles amit megmentett! A fogászati kérdésben leirtam a tapasztalataimat azzal a fogászattal kapcsolatban és a neve, cime is ott van.

Ja igen!

Hízás!
Idáig 13+ tartok! Ami az elején úgy alakult, hogy havi 1 kg. Aztán havi 3-4 kg. Most legutóbb megint 1 hónap alatt 1,5 kg jött fel aminek nagyon örülök.
Ruházkodás melegben nem gond! Kint a kõbánya bazárban vettem 350! forintért ilyen rövid ujjatlan ruhát, messzire nem mennék benne, talán ha másmilyen lenne a szine, de ebben a nagy méretben csak ez volt. Jaaaaa és középen valahol láttam kertésznacikat is és mikor kérdeztem az árát azt mondták rá hogy kb 5000-tõl vannak! És mondta a nõci, hogy (akkorhoz számitva jõvõ héten) jönnek új kismamaruhák, minden méretben!!!! Amellett meg van egy db hoszú kismamaruhám amit Anyóssal túrkáltunk 850 forintért! Voltak kismamanadrágok is csak rám kicsik voltak! Ez nem azt jelenti hogy rátok is kicsi, de az én 103 kg-omnak bizony kicsi! Meg szintén a kõbanyabazarban vettm 4XL-es nadrágot még nyár elején, azt a nagyon nyúlós anyagút, ami "elegáns" szerkókhoz is tökéletes 2300 forintért, már 1 cm-er hely sincs benne, de még jó rámKép

Csikok!
Hát nem tudom hogy minek mennyi köze van a dologhoz, DE: Babaolajat használok minden zuhanyzás után. 2 hétig nem volt itthon (még testápoló sem) és egybõl elrepedt a hasam! Tiszta csik a köldököm két oldalánál! Szörnyü érzés volt meglátni!!! Majdnem kicsordult a könnyem!!! Most sem vagyok vele kibékülve, de ez van, ezt kell szeretni és majd kihalványodik, mert most még pirosaslila!

LÁnyok tudjátok emlitettem, hogy mostanában alig mozog a baba, de amint elkezdek aggódni, mindig ad magáról valami életjelet! Hát most nagyon eleven volt! Szerintem érzi, hogy kellemesen érzem magam, vagy nem tudom, de ma egész nap ficergett és nyomogatta ki a kis lábacskáit a gyomrom alatt! Fejjel lefelé van még mindig, ebbõl gondolom, ogy a lába volt! Éreztem a kezecskéit is ám!!!Kép Meg csuklott! 10 másodpercenként megremegett, de nem tartott sokáig!
Olyan jó volt!!!

Ági!

Üdvözöllek a kismamik táborában! A legjobb helyre jöttélKép

Edina!

Jajj de örülök hogy kezd jó hangulatod lenni és mégjobban örülök, mert látom milyen aktiv vagy ma!KépKépKép

És hogy ne legyek olyan rövid! A babááááááás táblázat!

<pre>
[color=#ff0000]Anyuka
Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Margaréta Lili 3350 g, 50 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Mano ??? 3650 g, 57 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap
Ágota Ákos 3200 g, 55 cm 2002.07.11 ( - ) 3 nap
Nyuszi Emilia 2650 g, 51 cm 2002.07.16 napra pontos babaKép
Petra KislányKép 2300 g, 51 cm 2002.07.16 ( - ) 35 nap</pre>

Finises lányok! Nagyon beelõztek benneteket!!! Tessék mán behozni a lemaradástKépKépKép

cupp mindenkinek
sasha
29+1

Kép
sasha

Ó, mi már dupla hûtõvel mûködünk...KépKépKép

Naci: kb.6000 pénz. Vannak nagyon jó pólók is, én imádom az enyémet, elég hosszú, de nem bálnásít, hanem helyes kis pocit csinál.
Zulu
20+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Lányok
Most jöttem uh-ról. Olyanjó volt! Kép A babu 2663 gr, a méhlepény 2-es, 3-as, magzatvíz átlagos, fej alapján csak 332 hetes, viszont mellkas alapján 38 hetes! Hallott már vki ilyet? A doki szerint ez teljesen normális, kicsit kisebb a feje (85 mm), de ez nem baj. Ja, és be van fordulva, eléggé lent a feje. Méhszáj 2000-es.
A méhlepény alapján picit elõbb is jöhet. Kép

Lányok. A légzésfigyelõvel kapcsolatban van egy tapasztalat: a banõmék vettek apnoe alarm-ot (30ezer a Megatoys-ban, 37ezer a Brendonban, s azt lehet kölcsönözni 6500/hó-ért a www.babamerleg.hu alapján). A gond csak az vele, hogy teljesen hölyeség megvenni, mert állandóan tévesen riaszt. Tegnap éjjel a bnúmék állandó riasztásban voltak, s amikor felhívták az ügyeletet, a dokinõ elsõ kérdése az volt, hogy rózsaszínû légzésfigyelõjük van-e? Állandóan tévesen riaszt. Az a gond, hogy a jobbak nagyon drágák. Én mindenképpen akartam venni, mert sokat leszek egyedül a babával, de ezek után ilyet nem fogok!

Zsanci
Csak nem te is??? Már tegnap óta nem jelentkeztél Kép

Ági
Üdv Kép És boldog szülinapot! Én kék niveával kenem magam, nagyon jó. Néha babaolajjal, s máskor pedig a milupa krémmel.

Edit
Akkortájt, ahol most vagy, én is nagyon szenvedtem a fejfájástól. Mindenki azzal riogatott, hogy ez most már így is marad. De képzeld, azóta elmúlt, pedig nagyon durva volt, ógyhogy bízzál ebben te is Kép

Petra
Hatalmas gratula!!!! Látod, nem is olyan picike! Jól beelõztetek! Kép Nagyon kíváncsiak vagyunk ám!!!!!

bringa
(most már nem tudom mennyi. Vagy 35+2 vagy 36) Kép
bringa

Sziasztok!
Emlékeztek még rám?Annyira rossz, hogy nem tudok olyan gyakran írni, mint ti. Úgy érzem, mindenbõl kimaradok.Kép de mindig bepótolom a lemaradásomat.

GRATULÁLOK A KISBABÁZÓKNAK!:o SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJCSIT MINDENKINEKKép

Üdv az új kismamáknak.Sajnos az én barátnõm még mindig csak engem kérdezget, pedig itt sok kispocissal meg tudná beszélni a gondokat. Akkor jobban elhinné, hogy EZ NORMÁLISKép

Holnap megyek a 32 hetes uh-ra. Anyukám megparancsolta, hogy vetessem fel, ne legyek már olyan smucig.Már van egy 12 hetes felvétel, de ez neki nem elég. Már úgy várom, hogy láthassam a mi kis Angyalkánkat.

Sasha!
Te nem szedtél össze semmit a fürdõzéseknél? Én voltam a Tiszán, úsztam is, és most mintha más lenne a folyásom. Hogy rohadna meg. Dehát olyan meleg voltKép

Lányok!
Segítsetek légyszi!Vettem monapelt, de nem tudom, hol kérdezhetnék rá a mosására, ugyanis az összes pelenkás topicot már hónapok óta nem nézte senki.Tudtok errõl vmit? Mármint, hogy akik használják, mivel mossák?

Forti!
Ma fel kellett vennem a félcipõmet az esõ miatt, és alig tudtam beletömködni.Csoda, hogy eljutottam benne a postára. Nekem sem segít semmi.

A mi Grétababánk minden este menetrendszerûen csuklik egy csomót.Úgy sajnálom, pedig tudom, hogy nem rossz neki.

ÉLJEN AZ ESÕ!!!!Kép

Pusszancs
Pemeske 32
pemeske

Bringa!
Hogy bírod 332 hete!?KépKépKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Edit!

Az elõbb szerettm volna irni, de elfelejtettem, szóval!
Nekem is fájt a fejem!!! Most hirtelen nem tudom, de 15 hetes kor körül azt hiszem! Sokáig tartott, csak néha múlt el! Több hétig, majd megbolondultam! Ugyanúgy mint nálad! Az agyam ki akarta fesziteni a koponyámat! Semmit nem vettem be, mert cataflant nem akartam, az algopyrin meg sosem használt nekem! Fõleg nem egy hatalmas fogfájás közben jól hozzászoktam a cataflan erõsségü gyogyikhoz, igy esélyem sem volt! Nem emlékszem hogy és mikor maradt abba a fejfájás! Egyszercsak nem fájt! Az ember ha jól érzi magát és semmi baja az nem tünik fel, de ha valami van akkor...KépKépKép

Pemeske!

Persze hogy emlékszem rád! A fürdõzéssel nem szedtem össze semmit! De (el is felejtettem irniKép) most 1-2 hete!!! Összeszedtem valahol egy kis gombát!Kép Foggalmam sincs hogy a Balcsi és a Szelidi tó után itthon hogy lehetett! A dokit kérdeztem és õ sem tudta! Viszont valami hüvelykúpot kaptam, ami 3!!! nap alatt rendbetett és azóta se semmi!

cupp
sasha
29+1

Kép
sasha

Sziasztok!

Ezer köszönet a sok gratulációért, amit kaptunk! A kispapa behozta nekem a kórházba, amit írtatok, nagyon jól esett! Kép

Peti gyönyörû és nagyon aranyos, nem tudunk betelni vele. Igazi boldogság.

Sasha!
Küldök Petirõl képet, ugye megteszed, hogy felteszed a képtárba? Köszi elõre is.

A szüléstörténetet nem felejtettem el, le fogom írni, csak még össze kell szednem a gondolataimat.

Mindenkinek minden jót, az új kismamiknak boldog gömbölyödést, az új szülõknek sok boldogságot a babákhoz! Kép

Dió és a 8 napos Peti
Dió

Sziasztok!

PETRA! SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK NEKTEK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!! KépKépKép Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babával, látod, szépen meghízott!Kép

Bringa! Köszi az érdeklõdést, nincs semmi, csak itt volt anyukám két napig és nem akartam órákig ülni a gép elõtt, ezért mindig csak átfutottam a topicot, de nem írtam. Gratulálok a babádhoz, szép nagy!Kép

Mióta voltam a dokinál, borzasztó rosszul alszom, mind a két éjjel attól féltem, hogy lesz valami... De szerencsére ma éjjel már jön haza a kispapa, úgyhogy most már Fannika is jöhet, ha nagyon akar. Bár jobb lenne, ha még maradna, mert a költözéssel meg a hitellel kapcsolatban annyi minden dolgunk van még... Most ebben a négy napban, amíg a férjem nem volt itthon, egyfolytában szaladgáltam, meg idegeskedtem.

Ági! Szia!Kép És boldog szülinapot!Kép A krémekrõl én is azt hallottam, hogy nem igazán segítenek, ha hajlamos vagy a csíkosodásra, de olyat is olvastam, hogy a Milupa nagyon jó. Én egy Yves Rocher-krémet vettem még a 3. vagy 4. hónapban, de azóta sem fogyott még el... Én is utálom kenegetni magamat. De csíkok még nincsenek rajtam.

A hízás miatt szerintem se érdemes annyit aggódni, de persze mindenkit bánt... De igazán csak szülés után érdemes foglalkozni a kilókkal.

Kataa! Az én fogdokim is megment minden fogat, lehet, hogy tényleg nem kellene húzni.
Én ma voltam a fogszabályzóban, minden héten kell járnom és már azt hittem, meg vagyok edzõdve, de még mindig meg tudnak nyomorgatni.Kép

Pemeske! Tényleg jó régen írtál! Mi az a monapel? Valami mosható pelenka?

Ruhák: A Manu Art-ban én is vettem egy nadrágot, de nem tudtam hordani, mert nem lehet rendesen állítgatni a derekát. Most már biztos jó lenne rám, csak már meleg. De egyébként jó cuccok vannak ott. Én most így utólag örülök, hogy nyáron van nagy pocakom, mert két nadrággal meg két felsõvel megúsztam a ruházkodást. Bár én az utolsó három hónapban itthon voltam, így nem kellett "felöltöznöm" minden nap a munkához.

Ma éjszaka végre lehet aludni, jó hûvös van!Kép

Sziasztok, puszi:

Zsanci
37+3
zsanci

Pemeske!
Mi Monapelt használunk, és nagyon meg vagyok vele elégedve. viszont arra azért számíts, hogy az els&#337; pár héten nem igazán jó, mert óriási lesz a babára, és minden kifolyik bel&#337;le. Legalábbis mi a barátn&#337;mmel így tapasztaltuk. De kb. 6 hetes kortól szuper! Mosás: használat után 20%-os ecettel készült melegvizes(bár ez tökmindegy, úgyis kihülKép) oldatban ázik a cucc mosásig. A tép&#337;zárakat hajtsd vissza mosás el&#337;tt.(én már így teszem a vödörbe, egyszer&#369;bb) Nekem 2 vödröm van, igazából nem különítem el a kakist a pisist&#337;l, kicsit átöblítem kézzel, aztán húz be a többihez a kakis is. Mosás 70 fokon, mosószódával,(egy teáscsészényi) egy kis mosóporral(2 ek), öblítés ecettel. A küls&#337;ket egy ideig kézzel mostam, de most már azt is bedobom a gyerekruhák közé 40 fokba.(egy kispárnahuzatot kineveztem mosózsáknak, abba teszem &#337;ket.)
Egyéb praktikák: eleinte nem kell bele a betét, csak mikor már nagyobb a baba. Én a betétet körbe szoktam tekerni Novotex pelenkabetéttel, ez szárazon tartja a baba b&#337;rét, és a kakit is egy laza mozdulattal be tudom hajítani vele a Wc-be.
Fontos, hogy klórozni, kif&#337;zni, hypózni nem szabad.
Pusz
Z

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,

Na a fogorvos neni adott meg hetfoig haldekot a fogamnak,mert hogy kezd lemenni a gyulladasa.Kaptam ecsetelot es remelem jobb lesz.

Sasha,
Hat nekem is pont ez a fogam a bolcsesseg utani kovetkezo 3 gyokeres,gondolhatod azert harcolok en is erte.

Orsoly,
Tenyleg jo ha egyszerrre szultok,bar nekem nincs ilyen szerencsem de csak 3 honappal oregebb az egyik es 6 honappal a masik baratnom babaja.ja es mindeketto Marci ,pedig nem is ismerik egymast.Ez most nagyon divatos nev.

Petra,
Nagyon gratulalok es minden jot kivanok nektek es a kislanyotoknak is!

Zulu,
Hat az embernek ilyenkor is csinosnak kell lenni.A vasarlas meg noi dolog,minden ferfi utalja,es csak mosolyognak hogy minek vettel ilyet mar 3 ilyen van.De ha egyszer az nem ugyanolyan azt nem kepesek megerteni.

Zita,
Ma a tanfolyamon rakerdeztem az eleslatas dologra es a azt mondta a dokino hogy ez nem igaz igy mert a 36-40.hetben mar csak a sulya novekszik semmi jelentos fejlodes nincs mar ilyenkor csak a kg-ok.
Hat en ezt hallottam.

Na jo ejszakat mindenkinek.
Pusz
Kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. 33 hetes vagyok szept. 4-re vagyok kiírva, de a dokim szerint elõbb meglesz. mert a méhszájam 2100.Szerintetek mennyivel jöhet elõbb a bébi, aki egyébként kistökös és Zalán lesz a neve.
Akik már megszültek gratulálok, a többieknek pedig kitartást ezekre a forró napokra, bár a mai különösen kellemes volt.
anette
anette

Kataa!

Szerintem menj el olyan orvoshoz aki nem akarja kihúzni! Engem azzal a foggal szájsebészhez küldtek a Király utcai non-stop fogászatról! Mivel aZ István kórházi szájsebészekrõl nagyon rosszakat hallottam, és be is jött, mert majdnem kihúzták!!! Nem hagytam magam és milyen jól tetem!!!! Elmentem az Asztóriánál lévõ ProfiDent fogászatra (15ezer forintot hagytam ott 2 alkalomra) ahol egy kultúrált körülmények között, jó fej doki MEGMENTETTE a fogam! Gyökérkezelte, de nem hónapokig ahogy máshol teszik, hanem összesen 2x kellett mennem! Mindezt fájdalom nélkül tette! Amikor 2.x-ra mentem több mint 1 órát ültem a székben, addig csinálta, amig készen nem lett! Több gondom nem volt vele. Nem kellett mászkálnom!

Lányok bocsi az offért!

cupp
sasha

Kép
sasha

Zulu!
Köszi az infot.Én is csodálkoztam, milyen nagy a pelus, de akkor majd az elején eldobhatót használok. Bocs, egy kicsit kihagy az agyam. A mosószódát és a mosóport egy helyre szórod? És hol veszed a mosószódát? Bármilyen mosópor jó?Csak mert azt irta a hszn. utasítás, hogy a szemcsék eltömítik a pelus anyagát. Bocsi, hogy faggatlakKép

Sasha!
Jövõ héten megyek dokihoz, majd én is panaszkodok.

Pemeske32
pemeske

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula minden megszuletett kisbabanak es az edesanyaiknak, udvozlet az igazan friss kismamiknak! Nev szerint azert nem emlitek senkit, mert nem szeretnem, ha veletlenul valaki kimaradna szetszort agyam miatt.

Tegnap voltam terheleses cukron, hetfon lesz eredmeny, remelem, hogy minden oke, semmi kedvem dietazni. Baboca eloszeretettel dugdossa ki valamelyik kemeny, hosszukas porcikajat, valoszinu a karjat, annyira jo vegigsimogatni!!! Tegnap elott en is bogtem vmi hulyesegen, biztosan valami front hatott igy rank. Ma voltam szemdokinal es semmi baja a szememnek a - 6.25 dioptriat leszamitva, tehat ismet huvelyi szules nek nezunk elebe.

Lanyok, segitsetek legyszi! Nagyon szeretnem, ha Apuci aktiv resztvevoje lenne a szulesnek, es olyan tanfolyamot, szulesre felkeszitot keresek, ahol a gyakorlati teendoket mutatjak be, legzes, masszirozas, stb. Tud valaki ilyenrol? Egyre szorit az ido, nagyon megkoszonnem a segitseget.

Kataa! Szoval mar aludni es furdeni tud miben a gyermek. De jo! Anno mi is mindent aprankent vettunk meg, igy tobbszor orultunk es gyonyorkodtunk. Fogadnak kuldok gyogypuszikat! A cukrodnak orulok.

Sziasztok!

Mona/30+4/
Mona

Pemeske!Kép
Faggass csak nyugodtan!
Egy helyre szoktam szórni. A mi mosógépünkön az elõmosáshoz is van egy rekesz, abba is szoktam tenni egy keveset, de a nagy részét a másikba szórom. Sokáig a Lovella mosóport használtam, de mostanában nem kapok, úgyhogy most Persillel mosom. Szerintem semmi baja nem lesz a pelusnak, mert ez annyira kis mennyiség, hogy tényleg szinte jelképes.
Mosószódát a Vadász u.29.-ben lehet kapni, az Öko szolgálatnál, de valaki írta már itt a neten, hogy néhány Azúrban is van. Meg egyszer a MiniMamóban is azt mondta az eladó, hogy náluk is lehet majd kapni.
Egyébként nagyon olcsó, kilója 2-300 Ft, és nagyon szépen fehérít.(a mi fehér ruháinkhoz is szoktam tenni belõle)

Kataa,
remélem hamar túl leszel ezen a fogfájáson.

Szia Anette!KépKépKép

Kép

Kép

Kép
zulu

Zulu néni kissé szét van már esve, és elfelejtette aláírni.
szóval
pusz
Zulu
20+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Pemeske!

En is moshato anyagpelust hasznalok,ez itt Ausztriaban a popolino.De gondolom,hasonlo termek mint a monapel.
Zulu mar ugyan elöttem leirta,hogyan kell banni vele,en csak az en tapasztalatomat tennem hozza.
En csak 60 fokban mosom,az is eleg.
Es nehogy valami fele öblitöt hasznalj,az nagyon rontja a nedvszivokepesseget.Persze az ecet,ahogy Zulu irja,OK!

Petra!

Gratulalok a babatokhoz!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Es mint mostanaban mindig,hianyzik az alairas!Kép

Kryss(39)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Zulu, Kryss!
Köszi, nagyon rendesek vagytok.Kép

Zsanci!
Bocsi, igen, ez egy mosható pelus, de már biztosan rájöttél.

Jóccakát!
Pemeske32
pemeske

Sziasztok!

Petra és a Boldog kispapa!

Gratulálunk a picilányhoz, aki nem is lett olyan pici! KépKépKép
Sok boldogságot nektek, és sok-sok tejcsit a kicsinek!!!!!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Hogy mennyit írtatok reggel óta!!!! Ez iszonyat mennyiség, de sajna nem tudtam jönni olvasni, lévén hogy most jó idõ van, hozzá fogtunk kispapával kifesteni a szobát és a konyhát is. Nekem elegem van a fekvésbõl, a lábam ígyis-úgyis dagad, tehát segítettem neki egy kicsit. Kép

Ági
Üdv. közöttünk. Gratulálok a pocaklakódhoz. És boldog születésnapot kívánok. Azt nem tudom hogy pocak kenés ügyben kinek mi vált be, de én semmi extrát nem használtam, csak a "Garnier Intenzív száraz bõrre" való krémet! Mondjuk ezt minden nap már kispocisan is, jó vastagon a hasimra kentem. Nekem bejött, egy darab csík sincs rajtam.

Kataa
Gratula a jó cuki eredményedhez. Én ma elfelejtettem felhívni a kórházat hogy milyen lett a kontroll eredményem.
Ma nálunk Frankfurti leves+Borsos tokány tört krumplival/és vagy Töltött csirkecomb krumplival volt. Ez egész jó volt. De visszatérünk az alagastroyal-hoz, az tényleg bejött. Holnapi menünk: Milánói sertésborda lesz. Neked?

Petra
Sok boldogságot a bébihez, sok tejcsit. Legyetek nagyon boldogok.

Sasha
Az én kincsem is ma majd szétszedte a babaházat. Lehet hogy ma kellett volna ctg-re menni, mert abban a szörnyû melegben hiába noszogattam hogy mozogjon, tojt a fejemre. Biztos õk is érzik hogy nekünk melegünk van esetleg, vagy éppen jól érezzük magunkat.

Bringa
Gratu. a jó uh-hoz. Kép

Pemeske
Én ma nem mozdultam ki, és szerintem most már nem nagyon fogok. Szülni pedig szerintem mezitláb megyek, ha addigra nem változik semmi. Hiába volt ma nagyon jó idõ, a lábam nem ment le, marad minden a régiben. Kép

Anette
Üdv. közöttünk. Az hogy a méhnyak már csak 2100-es, önmagában még nem jelenti azt hogy elõbb jön a baba. Nekem a 29. hét óta 1100-es a méhnyak és még itt vagyok! Kép Kép Úgyhogy ezt ne vedd alapul.

Mona
Drukkolok a cukor eredményed miatt!

No és most értem a mai termésetek végére!!! Iszonyat mennyiség volt. De azért igyekszem tartani a tempót! Kép Kép

Jó éjszakát mindenkinek

Forti (37)

Kép
Kép
forti

Szemeske!

Sajnos az én barátn&otilde;m még mindig csak engem kérdezget, pedig itt sok kispocissal meg tudná beszélni a gondokat

Há mondd meg neki holnap! Én is mondom neki, de para az van mindig! Kép

Tudodki Kép
fekete_bárány

Jo reggelt Kép
Orsoly
az én pocaklakomnak is rögtön lesz kivel haverkodniaKép mert a tesom meg babája meg az én pocaklakom közt elméletileg csak 3-4 hét különbségleszKép

Bringa
Grt a jo UH Kép akor már a te méhlepényed is olyan állapotba lehet mint az enyém Kép mert nekem is az van ráirva az UH papira hogy 2fokba éret de remélem hogy még kitart 2 hétig Kép

Petra
sok boldogságot és tejcit a picinek Kép

Ruha téma
ugylátszik még is jobb nyáron babázniKép én is vetem egy kismama együtes még tavaszal most nyáron meg olyan ujjatlan ruhákat kaptam amikbe csak belekel bujnom meg vanak néhány olyan darabok amik harangszabásuak ezeket is feltudom venni .

Sasha
nem hiném hogy a viztöl letél gombás mert én télen még kispocis koromban voltam sokat gombás meg felfázva és én is kaptam rá olyan 3db gyogyszert ami elmulasztota a gombát .szerintem a gombák szeretik a kismamákatKép

Bringa
légzésfigyelöt az elején én is szeretem volna pedig nekem itthon van éjel a kispapa de lebeszét eröl hogy felesleges ugy látszik igaza volt ha nagyon kéne akor inkább kölcsönöznék .

na megyek alszom még egy kicsit mert álmos vagyok
Pusz csics 37 hetes Kép
csics

Sziasztok!

Tegnap 15.20-kor megszületett Bernadett!!! 57 cm, és pontosan 4 kg. Conti részletesebben elmeséli, ha hazajöttek egy apától elégedjetek meg ennyivel. Nagyon boldogok vagyunk, nektek is hasonló örömöket kívánunk!

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Conti és Conti kispapa!!!

Gratulálok Bernadetthez! Legyetek nagyon boldogok, sok tejcsit a babának és a mamának is! Úgy látszik használt a tegnapi hidegfront! Kép Kép

Forti (37+1)

Kép
Kép
forti

Ja lányok és Ilke!!!

Feltettem Lilike képeit a képtárba. Ilke nagyon gartulálok nagyon édes kislány! Elhiszem hogy könnybe lábad a szemed ha ránézel. Kép

Forti (37+1)

Kép
Kép
forti

Szia Sasha,
Jó hallani rólad!

Conti, Petra,
Sok tejet és boldogságot a babákhoz!!!

Kataa,
Köszi, hogy utánakérdeztél a szem-dolognak: nekem is gyanús volt Kép
A párom is most kínlódott a fogával (ráadásul gyökértömött, hidas fog volt), de neki sajnos ki kellett húzni, mert nagyon begennyedt, és már nem lehetett megmenteni.

Orsoly,
Nálunk is a tesómék 2-3 héttel az enyém utánra várják a babát, ráadásul mindkettö fiúnak néz ki, úgyhogy lesz haddelhadd...Kép

Bringa, Csics,
A légzésfigyelö állítólag tényleg nem sokat ér. Most voltam egy bababoltban, ahol az eladó mesélte, hogy teszteltek egy légzésfigyelöt, ami viszont nem tévesen riasztott, hanem épp ellenkezöleg: már majdnem megfulladtak, mert percek óta nem vettek leveg&#337;t, a szerkezet viszont meg se nyikkant...

Hurrá, holnaptól 2 hét szabadság! Kép Csak azt sajnálom, hogy emiatt ritkábban tudok majd benézni hozzátok Kép

Üdv:
Zita
31
ParaZita

Sziasztok Lányok Kép
bocs, de teljesen bele vagyunk csavarodva az ülésrendbe meg a munkahelybe, úgyhogy jól lemaradtam. Mostanra olvastam végig a tegnap reggel óta bekerülteket, hát szép termés Kép

Petra, Conti,
nagyonnagyon gratula, jó egészséget és sok tejcsit kivánok!

Zita,
Mázár Peti nekünk is nagy cimboránk, párommal dolgoztak együtt, a növére meg föleg jó arc Kép
Viszonylag középen voltunk a tüzünkkel, és nagy volt nálunk a vidámság, szurkolótáborunk cigánykerekezett, bukfencezett stb Kép

Csics,
pucéron alszunk, kispapa és én is. Meghalnék átizzadt hálóingben!

Ruházkodás: igen mókás, mint már irtam, de 9 hetes létemre vicces pocim van. Viszont ifjú leány koromban elég sok bö ruhát (Manu-Art stilus) szereztem be, igy azok most vidáman takargatják a púpot, és mivel van közöttük hosszú ujjú, meleg tipus, télre sem félek. Ezenkivül van egy turkált téli jellegü kabátom, 38-as, tehát rám már gigászi, mikor felveszem, olyan vagyok, mint Gavroche a Nyomorultakból Kép az jó lesz télre, majd kicsit aláöltözöm, mert nem vatelines.
Kertésznacit majd veszek Köbányán, mert a derekam nekem is fázós. Bö pólóm van még pár, szintén viharos lánykoromból Kép

Apropó, lánykor, ma van lányságom utolsó napja!!!
Holnaptól a volt barátommal alszom egy ágyban.
Meg a férjemmel.
Hát ez elég pikáns Kép

Na megyek, szervezkedem tovább, és még dolgoznom is kell Kép

Pusz
Kangi
9+0
kangi

Sziasztok Lányok!

Elõször is nagyon gratulálok Petráéknak és Contiéknak az egészséges kisbabákhoz és sok boldogságot kívánok Nekik!!!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat a szülcsi-napcsimmal kapcsolatban. Tulajdonképpen azon kívül, hogy tegnap vacsi után elpakoltam a kalácsot a hûtõbe és végig szenvedtem az éjszakát kínzó fejfájással, ma reggelre egész jól lettem. Ennek örömére meg is leptem magam a Milupa krémmel, gondoltam kipróbálom.

Már alig várom, hogy megmozduljon a kis pocaklakóm, mert az ultrahangon kívül nekem sincs semmi visszajelzésem róla, a rosszullétek már elmúltak és csak akkor jön vissza a hányingerem ha éhes vagyok.

Mindenkinek szép napot, még egyszer sok-sok boldogságot kívánok a megszületett kisbabákhoz:

Ági
14+6
Ági

KangiKép
Hát igen, furcsa lesz, hogy a nagy Ö már a férjed, de ugyanakkor naggggyon jóóóóKépKépKépKép

Légzésfigyelö témában:
Végigolvastam rengeteg topikot ezzel kapcsolatban. Tényleg nagyon drágák, viszont találtam egy helyet éppen tegnap, ahol tutira beszerzek egyet, ha valóban olyan amilyennek elmondták.

A légzésfigyelö lényege az, hogy sajnos sokszor olyan kicsi, hogy csak a párnarész alá teszed be. No ez sz..t sem ér. Nagy kell, mert a gyerek elkóricál az ágyban, mozog, forgolódik és ekkor persze, hogy beriaszt a készülék.

Viszont ez amit találtam, (telefonon találtam, és még soha nem láttam ilyen szerkentyüt, csak elmondás alapján ismerem öket) úgyhogy ezt csak tájékoztatásképpen mondom, az egész ágyat befedi, matrac alá kell rakni (ne kérdezd hogy pontosan hogyan müxik, mert foggalmam sincs), a neve Angel care és nemcsak légzésfigyelöként, hanem bébiõrként is müxik (amikor hallod, hogy mit csinál a gyerek a másik szobából egy mikrofonon keresztül) Az ára 29 900.-. XIV. Nagy Lajos kir. útja 112. Tel: 251-3126.

Ezen felül a topikok is jó véleménnyel vannak erröl a típusról, csakúgy mint a baby-sense típusról. Itt ezen a helyen még bérelni is lehet valami másik típusut havi 2500 -ért +20E letéti díjért. Én úgy gondolom megveszem az Angel care-t, mert máskülönben bérelnék. De két gyereket szeretnék, úgyhogy akkor már inkább megéri megvenni. Engem megnyugtat majd a tudat, hogy van.

Szóval, ha választani kell akkor Angel care vagy Baby sense-t vegyetek vagy béreljetek.

Remélem a fentiek segítenekKép

Üdv,
Moni
22
mj

Conti
Hatalmas gratula! Nagyon szép méretek! Kép Sok boldogságot, nagyon szép mamiságot kívánok! Kép

bringa(35+3)
bringa

Conti!

Gratulalok a kis(de meg se olyan kisKép) lanyodhoz!Sok örömet az egesz csaladnak!KépKép

Kryss(39)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

sziasztok
Conti
nagy-nagy gratula a kislányhoz Kép

Pusz Csics 37 hetesKép
csics

Lányok! Sziasztok!

Dió! Lányzók!

Felraktam Petibabáról képet a képtárba! Nagyon édi baba, gratula hozzáKép

Anette!

Szia! Tegnap azt hiszem nem reagáltam a hozzászólásodra, bocsi! Persze hogy csatlakozhatszKépKépKép Nagyon örülök hogy jöttél! A kérdésem már csak az hogy, a táblázatra is értetted? Márminthogy abba is be szeretnél kerülni, mert ez nem volt világos számomraKépKépKépKépKép

Forti!

Én már kb 4 napja nem ettem dinnyét, de a lábimon mégis van viz és a kezem is zsibbadKép Úgyhogy nem biztos hogy a dinnye a bünös, de akkor multkor miért múlt el?
A lakás bizti szép lettKép A baba ma is rugkapál, fõleg mikor felébredtem és még pihiztem kicsit az ágyban, na olyan müsor voltKép Szerintem is érzik hogy ha jól vagyunkKép

Csics!

ElképzelhetõKép A doki is mondta hogy minden második kismama jön ilyen gombás panasszalKép De én nem aggódtam túl a dolgot, csak zavart! A babának baja nem lesz tõle, akkor meg?KépKépKép

Zita!

Ejnye-ejnye! Hát fél napig nem jövök és már ennyire hiányzom, hogy jó hallani felõlemKépKépKép Nagyon ari vagyKép KöszönömKép

Lányok! HIHI Ma nem lesz rövid a hozzászólásomKép

Elõször is a babás táblázat!

<pre>
[color=#ff0000]Anyuka
Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Margaréta Lili 3350 g, 50 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Mano ??? 3650 g, 57 cm 2002.05.28 ( + ) 3 nap
Kata007 Dóra 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap
Blano Noel 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Pucúr Dóra Napsugár 3350 g, 56 cm 2002.06.12 ( - ) 3 nap
Kato Ádám 3100 g, 51 cm 2002.06.13 ( - ) 4 nap
Vicamama Réka 4600 g, 52 cm 2002.06.04 ( + ) 9 nap
Halacska Anna Míra 2500 g, 50 cm 2002.06.30 ( - ) 17 nap
Gumicukor Dániel 2900 g, 51 cm 2002.07.02 ( - ) 3 nap
Beszti Nátán 3400 g, 56 cm 2002.07.07 ( + ) 1 nap
Dió Péter 3650 g, 56 cm 2002.07.10 napra pontos babaKép
Ilke Lili 3200 g, 52 cm 2002.07.12 ( - ) 3 nap
Ágota Ákos 3200 g, 55 cm 2002.07.11 ( - ) 3 nap
Nyuszi Emilia 2650 g, 51 cm 2002.07.16 napra pontos babaKép
Petra KislányKép 2300 g, 51 cm 2002.07.16 ( - ) 35 nap
Conti Bernadett 4000 g, 57 cm 2002.07.18 ( + ) 6 nap</pre>

És a kismama táblázat! hihi

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Sziszike 39 / 1 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.23 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]2.[/size] Kryss 39 / 6 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Zsanci 37 / 4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]4.[/size] Hetty 37 / 4 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Malacka 37 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]6.[/size] Csics 38 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]SOTE I. / Dr. Krasznai.[/size]
[size=-2]7.[/size] Forti 37 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]8.[/size] Pszi 36 / 5 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]9.[/size] Djeszter 36 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]10.[/size] Bmary 35 / 1 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]11.[/size] Zsani 35 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Bringa 35 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]13.[/size] Anda 34 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]14.[/size] Viktória 35 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Iddi 34 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]16.[/size] Nóra 32 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]17.[/size] lomis 33 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Zsóka 31 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Kriszti 31 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]20.[/size] Nyusza 31 / 5 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]21.[/size] Dec8 31 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Pemeske 32 / 4 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Gyöngyöske 31 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]24.[/size] Katka 31 / 0 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]25.[/size] ParaZita 31 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]26.[/size] Ancsi 30 / 6 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Lella 30 / 6 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]28.[/size] Edina 30 / 3 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]29.[/size] Mona 29 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]30.[/size] Sasha 29 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]31.[/size] Bolegajudit 28 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]32.[/size] Sch_moncsi 27 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]33.[/size] I_ancsa 27 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]34.[/size] Ritasol 26 / 5 29 év/2.b. Budapest 10.20 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Ruzsvánszky[/size]
[size=-2]35.[/size] Kataa 26 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]36.[/size] Lora 26 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]37.[/size] Krizsi 26 / 2 30 év/1.b. Ócsa 10.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.[/size]
[size=-2]38.[/size] Szilcsike 25 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]39.[/size] Csipkebogyó 25 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]40.[/size] Bmaass 25 / 1 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]41.[/size] Fodbetti 23 / 3 26 év/1.b. Kecskemét 11.12 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Mj (Móni) 22 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]43.[/size] Pilinke 22 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]44.[/size] Nyulika 23 / 1 33 év/1.b. Budapest [size=-2]X.[/size] 11.21 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Déri Antal[/size]
[size=-2]45.[/size] Kamelia 21 / 6 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]46.[/size] Zulu 20 / 1 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Kisvakond 17 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]48.[/size] Gömbölyü 18 / 0 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]49.[/size] Kakukkfu 17 / 2 26 év/1.b. Budapest 12.25 [size=-2]SOTE II. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]50.[/size] Breki 16 / 0 30 év/1.b. Budapest 01.03 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] Cinedit 15 / 6 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]52.[/size] Orsoly 15 / 6 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]53.[/size] Kamilla 15 / 1 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]54.[/size] Hóvirág 12 / 5 26 év/1.b. Szigethalom 01.18 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]55.[/size] Timci 11 / 0 28 év/1.b. Budapest 01.26 [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]56.[/size] Barbi 12 / 0 25 év/1.b. Tatabánya 01.28 [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]57.[/size] Pocok 11 / 6 28 év/2.b. Budapest 02.01 [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]58.[/size] Zsuzsi74 11 / 4 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]59.[/size] Miszike 10 / 5 22 év/1.b. Budapest 02.08 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]60.[/size] Norkini 9 / 3 24 év/1.b. Pécs 02.17 [size=-2]POTE[/size]</FONT></pre>}

puszi mindenkinek!

sasha
29+2

Kép
sasha

Petra+ kiscsalad es Conti csalad nagyon gratulalok a babatokhoz! Sok boldogsagot es tejcit kivanok nektek. Azert a hideg front, az hideg front! Kép

Kispici, Miszike
Kabat temaban en egy pelerinnel igyexem majd megoldani a dolgot, ami mar megvan par eve. Eddig sem nagyon faztam benne es belefer majd a pocakom is boven es kesobb is hordhato!

Tegnap voltam dokinal de csak augusztusban (masodikan) lesz az elso UH.Akkor mar 11 hetes leszek. Nem keso ez egy kicsit szerintetek? Kerdeztem a dokit,hogy mikor kell laborra mennem eloszor es azt mondta,hogy majd csak a 16ik heten. Ti sem voltatok elobb?? Nem tudom, ugy tunik,hogy nem veszi komolyan a dolgot,de lehet,hogy csak en erzem igy, mert egyebkent a doki rendes meg ugy erzem,hogy erti a dogat. Csak olvasom,hogy masok 9 hetesen mar a masodik UHnal tartanak. Szoval nem tudom..Kép

En is furodtem egy Pecs melletti toban. Vegul nem birtam ki,de nekem sem lett semmi valtozas szerencsere. Jovo 7en pedig Balcsi. Attol azert kicsit felek.

Puszka
norkini
(9+3)
norkini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: