2002.08.26 17:50
2002.08.26 18:05
2002.08.26 19:48

, 2002.08.26 20:16
2002.08.26 20:35

Én is sajnálom, hogy nem maradtatok!
Csak nehogy rászokjanak a közös portyákra! 
- Andi! Ti ültetek rossz helyre a fa alá! 

, tüsszögök, kapar, könnyezik, ég, stb. - de én sosem voltam allergiás! Nagyon szenvedek! 

Jó, hogy végre titeket is láttalak személyesen is! Sikerült gond nélkül beérni apához?
2002.08.26 21:19

Szoval epp egy szemhunyasnyit aludt, mig odaertem, aztan porgott estig. Itthon hetkor evett fel pepet, meg a fel fozit, amit du. meghagyott, 8kor furdes, aztan alvoscici
, es fel kilencre beajult...
Azota alszik...

2002.08.27 03:44
2002.08.27 07:11
Az jó ötlet, hogy többször adj neki, elõször cici, aztán fõzelék. Nem kell, hogy teljesen jóllakjon tejjel. Legyen olyan étkezés (mondjuk az ebéd) amikor annyit ehet, amennyit enne, ha nem adnál +-ba semmit, kínáld utána meg kajával. Meg legyen olyan, mikor szinte csak iszik (hogy nyugodjon meg a cici nem szaladt el
), és akkor biztos többet fog enni! Azt se felejsd el, hogy elvileg a babák 1 éves korukig szinte élhetnek anyatejen. BMártitól kaptam az ötletet, hogy evés közben itatom (pohárból), így egyszerre is több folyadékot vesz magához, több kaját is eszik így. Ha nem kell neki a gyümölcslé, jó a víz is. Ha több folyadékot iszik, rendezõdik a széklete. Esetleg, te is igyál rostosat, hogy még a tejcin keresztül is hasson. (bébiételben van szilva, körte az is szokott segíteni) 
2002.08.27 07:31
2002.08.27 08:12
4-5 nap teljesen normális, anyatejes babáknál a 10 is! (Az én Árminom most 9,5 hónapos, két hete a 12. (!!!!) napon kakilt egy nagyot, na, akkor azért már én is aggódtam egy kicsit. Õ is szinte még csak anyatejes, nem fájt semmije, stb.) Írj még magatokról! (gyerekeid neve, stb), Szila beír téged is az új táblázatba!
Akkor elõbb-utóbb látunk titeket is személyesen!
KÉpzeld, tegnap én is megint odaégettem egy liter vizet
Mik miatt aggódsz? 

Viszketek kívül-belül, fõleg a fejem! 2002.08.27 09:18
2002.08.27 11:00
De tényleg, nagyon rossz lehet neked most! Együttérzek veled!
-kat! 2002.08.27 11:18
2002.08.27 13:36
2002.08.27 14:01
(de ha a mosolygós fölé mész az egérrel, akkor látszódni is fog, hogy mibõl áll).
Fenti adatok (amiket Tenonak írtam) kellenek, hogy bentlégy a táblázatban.
Esetleg megpróbálhatod kendõben magadra kötni, és akkor szabad a kezed.
).2002.08.27 14:04
2002.08.27 14:20
2002.08.27 15:29

2002.08.27 15:38
/
. Nem baj, egyszer majd csak belejövök. Küldöm a mi dadtainkat, hogy sikeresen bekerülhessünk az osztályba: 2002.08.27 17:54
.
2002.08.27 18:17
és kipakolta a játékait ami neki már "dedós" és elhozta Vilinek. Aszem plüss álatott nem kell vennünk már. Tele velük a nagyszoba, most már legalább apa is motiválva lesz, hogy felrakja a polcokat Vilinél.
beakart rendelni, hogy írjak alá valami papírt, hogy átsoroljanak magasabb fizetési kategóráiba, könyörgõm szünetel a munkaviszonyom, míg itthon vagyok, ha meg tényleg olyan fontos hát feltalálták a postát. Ezenkívül szakvizsgáznom is kell majd, aminek még nem tudom az idõpontját. 2002.08.27 18:21
nekem arra, hogy akiknek ugyanilyenek az ejszakai es szopinal Nalatok is olyan erovel szopizik a baba mintha regen nem evett volna? Lehet, hogy valami fejlodesi kiugrason megy at? Tegnap volt itt egy baratnom akinek nagyobb fia van, megmutattam Dani inyet es szerinte is a fogacskaja fog noni...
Tenyleg hatalmas a fiad!
Dani most 8 honapos es kb. 7.25 kg Van otthon segitseged? Nori is egesz nap otthon van Veled?
Ugyi vagy! Nekem is szoktak szorongasaim lenni. En mindig attol rettegek, hogy lesz egy foldrenges - itt eleg foldrenges gyanus helyen elunk...
2002.08.27 18:36

2002.08.27 20:06
) 
Tök jó, hogy kész a szakdolid! Honnan tudod a nyelvvizsgás infót??? (sógoromnak pont jól jönne ez az új rendelet, szóval légyszi írd le, hol hallottad, mindenkire vonatkozik-e!)
!!!)2002.08.27 20:17
Szorítsatok nekünk holnap, megyünk megnézni álmaim otthonát, megismerni az anyagi oldalát, és egyéb részletkérdéseket
is. Addig babonából inkább nem írok róla semmit...
Az õszibaracklé akkor is használ, ha te iszod, a tejen keresztül is hat. A fõzelékezés nálunk is örök gond, csak a gyümölcsök a menõk. A hozzátáplálás topikban már jó sokat dumcsiztunk ilyesmirõl, ha lesz rá idõd, gyere át oda is!
Ja, és mégegy dolog, azóta, hogy éjszaka ilyen rosszul alszik, a nappali alvások is oda vannak. Eddig délelõtt aludt 1-1,5 órát, és délután 2-2,5 órát, szinte önként, nem is volt gond komoly az elaltatása. Most meg már akkor elkezd üvölteni, ha megsejti, hogy el akarom altatni. Percekben volt mérhetõ, amennyit ma napközben aludt. Fél9 körül tettem le, azóta egyszer ébredt fel sírva. Eddig...

2002.08.27 20:28
Ha a lányok kérnek valamit, csak meglóbálod elõttük a papírt, hogy egy hétig "nem vagy szolgálatban"!
) urológiáját és megkérdezni, mit is mondanak valójában.
, vagyis elkezdtem próbálkozni, hogy majd, ha eljön Ármin elsõ szülinapja, milyen tortát csináljak neki, amiben nincs sem tojás, sem tejtermék, sem idegen adalékanyagok, szóval, hogy ehessen belõle majd az ünnepelt is. Az elsõ kísérlet fényesen sikerült
, nekünk ízlett, Ármin nem kapott még belõle. Egyébként azért kellett a sok almát eltenni, mert ez a tiszai kertünkben nõ, nagyon finom, garantáltan vegyszermentes, viszont nem télálló. És ez a mennyiség sajnos csak kis töredéke annak, ami tárolókapacitás híján elrohad
Merrõl jönnétek?
(Na, még "szerencse", hogy nem vettek fel idén, nagyon elhülyültem, látom
)
Nem semmi méretei vannak Bálintnak!
2002.08.27 20:39
2002.08.27 20:53

! - ugyanis ahogy elküldtem a levelet, AZONNAL lefagyott 

(Itt van mellettünk) 

Olyan, mintha infliuenzás lennék, fáj minden tagom, de még a hajas fejbõröm is, ahogy András simogat, be van dagadva torkom, fejem, szemem, orrom, kétszázat tüsszögök/óra (ez különösen szoptatáskor nagyon klassz
). Már bevettem homeopátiás izéket, talán enyhül tõle egy idõre, de utána újult erõvel tombol! Van, aki allergiás? Hogy bírjátok ki? Nálunk András márciustól novemberig - de csak most látom, mit szenvedhet tõle! 2002.08.27 21:16
, csak amikor irtam még más volt, mint amikor már elküldtem.... Még jó, hogy a férjem számítógépekkel foglalkozik. 2002.08.27 21:22
Az ELTE-n meg hallani sem akartak a dologról... Szóval éredeklõdjetek a saját intézményben, úgyis ott dõl el minden ...
Ma nagyon jó dolgom volt, mert a párom elvitte magával csavarogni, hogy egy kicsit tudjak napozni/pihenni
(Amikor felhívtam, hogy hogyan boldogul, hatalmas kacagást, meg visítozást hallottam
a csupa "izomagy" testépítõt levette a lábáról, "táncolt" a bárpulton, és egyéb huncutságokat mûvelt
) Mondjuk rám is fért egy kis pihenés. Tegnap sem volt egy alvóbajnok, hajnali fél3-4-ig "bulizott", nekem sikeresen kiverte a szemembõl az álmot, volt vagy 6 óra, mire visszaaludtam... 7-kor meg szopizott megint, de akkor félájult voltam, nem viselt meg annyira a dolog

2002.08.27 21:33
/
/
/ jobb nem piszkálni. 2002.08.27 21:45
ha fáj a foga, akkor nagyon harap, ha nagyon hiányoztam neki, akkor is nagyon szopizik, de különben általában elég neki csak az, ha érzi a cicit, és rögtön megnyugszik.
Nekünk már volt ilyen 3 napos lázunk, Dorka borzasztóan nézett ki a kiütésekkel, úgy sajnáltam. Remélem ti szebbek maradtok
2002.08.27 22:15
2002.08.28 00:24

2002.08.28 07:27

2002.08.28 07:41
Köszi, nagyon gyors voltál! 
. Tényleg, próbáltad a kalciumot? A férjemnek szokott segíteni, õ is szenved tõle, tudom, milyen sz*r lehet. Én Menta doktornéni
tanácsára ittam itthon egy extra adagot, azóta jobban vagyok. Sikerült egy kicsit pihennem is. A dokinénihez készülök, ha rosszabbodik, mindenképpen elmegyek. Attól félek, hogy a lányokat nem igazán érdekelné, ha én átmenetileg papíron ki lennék vonva a forgalomból...
Szerinted?
Majd mesélj!
Az ottfelejtett játékotok nálam van.
Akkor talizunk a héten? Zsófi kérdezte, hogy holnap is megyünk a Barniékhoz?
Igaz, szeptembertõl napközben csak 1 gyerekem lesz, a nagylányom oviba megy. Gyertek el valamelyik talira, a 3 évesednek viszek játszótársat.
Merre laktok a XVI. ker-ben? 2002.08.28 09:28

2002.08.28 10:29
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint