A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Conti
Igyál egy kis tonikot!!! Meg kispapával is akciózzatok, hátha! Én nagyon szorítok! Kép
bringa
bringa

Sziasztok!

Nyuszicsaládnak nagy gratula!!!KépKépKép

Conti, drukkolok!Kép

Kispici, nekem is azt mondta a dokim, hogy soxor csak ránéznek, látják hogy OK., és nem méregetik külön. Mondjuk nekem annyit azért mondott az orvosom, hogy rendben van, de a leletre nem került fel semmi.

Kangi,
én akkor nem éreztem magam kismaminak, mikor már elmúlt a hányinger, de még nem volt poci, és nem éreztem a mozgást.
Egyébként nekem a kisfiam születése után az volt fura, hogy valahogy nem tudtam összetenni, hogy Õ volt az a kis gazfickó is, aki odabent dörömbölt. Talán mert hirtelen olyan valóságossá vált.

Képzeljétek, voltam ma UH-n, minden OK., és úgy tünik, KISLÁNY!!! Kép Annyira boldog vagyok, hogy ma még a hülye Keravillos szállítók sem tudtak felidegesíteni, pedig a pasi minden emeleten megjegyzést tett, hogy milyen dögnehéz hûtõt vettünk.
Pusz
Zulu
19+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Conti
Szorítok neked, mihamarabb visszavárunk mint ujdonsült anyuci!!!! Várjuk a kispapa értesítését! Köszi a drukkot!

Bringa
Én is úgy tudtam hogy azt az uh-n mondják meg. Akkor azt a jövõ héten megtudom, kedden megyek uh-ra, nagyon remélem hogy minden okés lesz.

Lányok én azt hittem hogy a lábdagadás nem fokozható!!! Tévedtem! A lábamon az ujjaim nem érnek össze, úgy be van dagadva a lábam. Igaz hogy csak boka fölöttig, de szó szerint fáj ha menni kell. Már az az egy szem árva papucs sem jön a lábamra amit eddig hordani tudtam. Olyan a lábam mint egy nagy sült szalonna amit kakastaréjban sütöttek meg! Kép Borogatom, eszem a túrót, almát, de semmi! Kép Kép Kép

Forti (36+6)

Kép
Kép
forti

Sziasztok,

Ilke,
Orulok hogy otthon vgytok es minden OK.Nagyon irigyellek am….
Nagy puszi Lilikenek szerintem itt mindenkitol.Gondolom ossze vissza puszilgatjatok ugyhogy nehany csak belefer a mi nevunkben is.

Forti,

Nagyon sajnallaka labdagadas miatt es azt hiszem en sem fogom elkerulni mert nekm is mar a 22.hettol dagad de most hogy ennyire d..g meleg van neha mar reggelre sem megy le.
A szandiba meg beleferek,de kerdes meddig.
Nem akrok gyogyszert bevenni a fajdalomra ugyhogy Jagermisterrel oblogetem.Jol mutatok a pocakommal kezemben az alkohols uveggel…

Conti,
Mindent bele es dtukkolunk nagyon!!!

Zulu,
De jo akkor megvan amerleg masik oldala.Te aztan profi vagy egy batty utan egy hugica.!

Kismamaas erzes:
Neha ha belenezek a tukorbe meg most is meglepodom hogy mar ekkora vagyok.Meg ha jol erzem magam egy hirteln mozdulatnal elfelejtem a babat de aztan jelentkezik es lassitok a tempon.
En mindig is vagytam erre az erzesre es most olyan jo hogy vegre itt van.

Egy kerdes azokhoz akik tappenzen vannak>
En szept 1-tol leszek azon es akerdesem az hogy hany hetente kell mennia korzetihez papirert amit aztan tovabbitok a munkaltatomnak?
Mert ugye ha havonta megyek mire a cegem elkuldi a TB-nekazok meg utalnak valamit egy joparszor lemegy a nap.
Koszi elore is a valaszokat.

Jo ejszakat mindenkinek.
Kataa
26+1

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Kis- és Nagypocakosok!

Köszönöm a sok gratulációt, nagyon kedvesek vagytok, igazán jól esett.

Ma elõször van egy szabad 10 percem, hogy írjak Nektek, Ákos baba nem igazán engedi, hogy a régi életemet éljem, de ma már mintha engedett volna a pórázon.
Hétfõ óta vagyunk itthon és azóta aludtam összesen kb. 10 órát, de sebaj, a babóca minden álmos pillanatért kárpótol.

Sasha, lehet, hogy a párom az izgatottság hevében elírta a dátumot: nem 07.14 -én, hanem 07.11 -én született a pici fiú.
Mindenkinek ajánlom a programozott szülést, ha nagyon szeretne egy bizonyos napon szülni, nekem ui. napra pontosan bejött. Igaz, hogy én 07.10 -re terveztem és csak 07.11 -én született meg a fiúka, de a vajúdás már aznap beindult, csak éppen túl hosszúra sikerült, így másnap reggel 6:25 -kor jött a világra.
Ha kíváncsi vki, hogyan beszéltem meg vele ezt a napot, szívesen elmesélem.
Mára ennyit, mindenkinek jó babavárást!

Üdv: Ágota és Ákos baba, aki holnap lesz 1 hetes
Ágota

Sziasztok!
Van most itt valaki, aki tud képet felrakni? Mert akkor küldenék!

Miszike
Miszike

Sziasztok!

Nyuszinak hatalmas gratulaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Conti!
Szorítok Neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kívánok neked könnyû és gyors szülést, sok boldogságot a picúrral és mihamarabb tejcsit neki!

Miszike!
Küldheted nekeim is: kata@kgb.hu
Ha itt a kép, küldöm a jelszót!

Sasha!
Mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kataa
Én most még táppénzen vagyok május 01-tõl, én úgy beszéltem meg a dokimmal hogy havonta 1x megyek papírért és viszem be a munkahelyemre. Gondolom ha te azt mondod hogy neked 2 hetente kell, belemegy, nekik mindegy hogy mikor írják a papírodat.
Aztán nehogy megártson az a sok pia!! Kép Kép

Mára elköszönök, további kellemes csevegést.

Forti (36+6)

Ui: Képet nekem is küldhettek, emil cím a profilomban, én is szívesen felrakom!!

Kép
Kép
forti

Sziasztok Kismamák!

Kangi!
Ha addig nem történik semmi, az én kis Buborcim tutira kibújik jövõ kedden. Ennek ellenére, hogy már sok csodálatos közös élményen túl vagyunk elég hihetetlen felfogni, hogy anyuka leszek. Egyszerûen megfoghatatlan.
Persze mindenki másképp reagál, de a lényeg, élvezd a terhesség minden pillanatát.

Kispici!
A kikapcsolódás nagyon jót tesz a kismamának... és így a kis pocaklakónak is. A világ végére is elmehetsz, ha közben vigyázol magadra. Én kb. 6 hetes kismami voltam , amikor egy álló napig repültem, aztán a z 5. hónapban ismét nekivágtam és egy 40 fokos sivatagot is bevállaltam. Szuper volt, teljesen feltöltõdtem. Egy szónka is száz a vége, menjetek csak.

Kataa!
Én amikor táppénzen voltam a körzeti két hetente óhajtott látni, azt hiszem ez egyféle standard.

Hogyan vezessük be a családot a titokba téma:
Kb 3 hets voltam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok és az Anyukámnak éppen akkortájt volt a neve napja. A terhességi tesztet beleraktam a neki szánt pulcsiba. Majd alig bírtam kivárni és noszogattam, hogy az ünnepi ebéd elõtt nézze már meg alaposabban is a csomagot. Elsõre persze nem esett le, de aztán mindenki kapcsolt.

Szép álmokat!

Sziszike
akinek max. 4 nap és 2 éjszaka van hátra :-)

sziszike

Kata,
emil ment!

Miszike
Miszike

Miszike!

Felraktam a képedet, és mail ment!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Ágota
Én nagyon kíváncsi vagyok!!!! Kép

Kataa
Nekem is kéthetente kell járnom a papírért, de a tb-hez elég havonta leadni a kettõt egyszerre.

bringa
(35+1)
bringa

Kata,
köszi szépen! Nézegetem!

Miszike
Miszike

Jo reggelt mindenkinek Kép
na tegnap voltam a CTG megint egy fél napot otöltötem és már megint aludt ezért tegnap 2szer csinálták meg mert az elsöt ugy végig durmolta mint a medveKép a másodon már nem aludt anyit de az is sokáig tartot és álandoan ébreszgetni kellet .

Kispici
nyugotan elmehetsz nyaralni 5 honaposan nem fog megártani a pihenés meg csak jot tesz .

Conti
Hajrá és várjuk az értesitéstKép

Kataa
nagyon sajnálak a fogad miatt és szurkolok hogy minden rendbe menyen a huzásnál

Puszancs Csics 37 hetes Kép
csics

jo reggelt mindenkinek
Iancsa
köszi a turotorta receptet ki fogom probálniKép

Lányok
tegnap voltam a CTG hát a tegnapi nem volt valami könyü a pocaklako miatt 2 szer csinálták meg mert elsönél aludt igy elküldtek édeséget enni hogy hátha felkel hát nem nagyon kellt fel ugy kelet rázogatni meg bökdösni hogy keljen már fel .utána meg a doktora kellet várnom pedig csak egy recept kelet de még az sem biztos hogy jo a recept mert tegnap nem tudtam kiváltani ugy hogy ma még elmegyek egy másik patikába hátha ut ki tudom váltani de ha nem akor mehetek uj receptér azt meg nem akarok Kép

Kispici
szerintem nyugodtan elmehetsz nyaralni 5 honaposan jot fog teni .

Conti
Hajrá és szurkolunk neked Kép remélem minden ugy alakul ahogy szeretnéd

Kataa
neked is drukolok hogy minden rendben menyen a fogorvosnál

csics

Bocsi 2szer küldtem el Kép
CSics Kép
csics

Jó reggelt lányok!!!!

Itt SZAKAD AZ ESÕ!!!!!! Kép Kép Kép
Annyira jól érzem magam, végre nagyon kellemes a hõmérséklet!

Jó ébredezést!
Forti (37)

Kép
Kép
forti

Orsi!

ELTE TTK. És tényleg, nem voltam 29 mire lett egy iskolás fiam, és most 30 évesen háromnak veszem a cuccot a suliba. Hogy ez jó vagy sem, tényleg egyéni kérdés... Minden jót kívánok nektek!

Ildi

Ildi
pildi

JO reggelt Mindenkinek,

Vegre esik az eso es nincs melegem!!!KépKép
Es a masik jo hir hogy majdnem elmult a fogfajasom,lehet hogy az alkoholos oblogetes segitett.Na mindegy delutan meg konzultalok a fogorvossal hogy mi legyen menjek vagy ne menjek.
Olyan jol aludtam es a kedvem is jo annak ellenere hogy esik.Gondoltatok volna hogy orulni is fogunk az esonek.
A masik meg hogykanikula terhes ruham nem sok van viszont 25 fokra nagyon flkeszult kollekcioval rendelkezem.Kép

Edina,
Mi tavaly amikor a naszutat tervezgettuk gondolkodtunk Portugalian is mert nagyon szrettuk volna latni de vegul Costa del Sol maradt es az is hihetelen volt.
De jo nekd hogy ott elhetsz es nem ebben a rohano kozep EuropabanKépMilyen gyakran jartok haza???

Agota,
Na akkor mar belecsoppentel a nem alvasba.Na de egy Akos baba azert jo indok nem?Tovabbra is minden jot nekedKép

Sziszike
ez a kedd itt mar hagyomany Nyuszi ota.De addig mar nem sok van hatraKép

Csics,
Na akkor jo lenne ha majd kint is ennyit aludna nem?De a lenyeg hog minden OK,sajnos az ember nem ussza meg a felnapi orvos latogatoasokat.
En ma megyek megint tanfolyamra 4-re,kar hogy nem ma kellett menned..

Lanyok
Koszi szepen a tappenzes hozzaszolasokat,akkor megbeszelem a dokimmal hogy mit szeretne.

Puszi mindenkinek es vegyettek jo mely hus levegot amig lehetKép

Kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Olyan, de olyan jó idö vanKépKépKépKép, JUHÉ, máris jobb a kedvemKép

Kataa,
Ha van idöpontod a foghúzáshoz és valóban ki kell húzni ne halasztgasd. Nem jársz jobban vele, mert 1-2 nap és megint elkezd iszonyatosan fájni és megint kérhetsz idöpontot. Ismerem, az én fogam is így szokta csinálni, de minidig kifogok rajta. Ha már nem fáj akkor is megcsináltatom, mert tudom, azután csak rosszabb lesz.

Úgyhogy nagy levegö aztán ki vele. Sajnálom, hogy ki kell húzniKép

Tegnap ráálltam a mérlegre. Majdnem lefordultamKép. Le sem merem írni mennyit híztam 3 hét alatt. Talán vissza kellene fognom magam. Söt biztos. Csak egy kicsit. Mondjuk az édességekkel. Jól elsírtam bánatom páromnak meg tesócskámnak. Most már kezdek túllenni a sokkhatáson.

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Itt is szakad az esö! Kb. egy hét óta ma kapok elöször rendesen levegöt! Imádom!

Kangi,
Ez a halászléversenyes dolog tényleg vicces... Akkor ti voltatok középen? Engem elég nehéz volt nem észrevenni, mert senkinek sem volt akkora hasa, mint nekem Kép Mi a szakadék széle mellett voltunk középen, a párom barátját Mázár Péternek hívják. Sajnos elöbb el kellett mennünk délután, de a levünk amuúgy sem lett lezsürizve, mert a.)alig maradt, majdnem mindet megettük, b.)a maradék is kiborult.
Én sajnos nem emlékszem rád, mert annyi volt az ismeretlen arc...

Kispici,
Ez a legjobb idö az utazásra... Én Amerikában voltam tizenvalahány hetesen, és nem volt semmi gond. A tenger pedig a lehetö legjobb fürdési lehetöség kismamáknak, abba nyugodtan bele lehet menni.

Orsi,
A +5 a napokat jelenti... Az utolsó menstruációd elsö napja számit a fordulónapnak, ami nálam péntek, tehát tudom, hogy mindig pénteken töltöm be teljesen az adott hetet, és ahhoz képest van mindig a plusz 1,2,3 stb. nap.
Nálunk úgy volt ez a gyerek-dolog, hogy nem hajtottunk rá, de nem is tettünk semmit ellene. Néha irigylem a fiatal kismamákat, de azt hiszem, nekem szükségem volt arra, hogy kibulizzam és kipasizzam magam - így van elég élettapasztalatom ahhoz, hogy kellöképpen tudjam értékelni a páromat, aki szerintem nagyon-nagyon jó apa lesz...Kép Mielött az ember gyereket szülne, szerintem fel kell tennie magának a kérdést, hogy "akarom én, hogy a gyerekemnek ez a pasi legyen a példa, a társ?", és ha a válasz "nem", akkor nincs miröl beszélni...

Ilke,
Nagyon örülök nektek! Sok-sok boldogságot!

Conti,
Most már tényleg mindjárt babázol!

Bringa,
Sajna nincs nálam a Ladó, merthogy onnan néztük ki a Sólyom nevet. Kezdetben csak vicc volt - tavaly, amikor egyszer már úgy nézett ki, hogy babás vagyok (aztán mégse), elkezdtük nézegetni az utónévkönyvet, és a párom egyszercsak örömmel felordított, hogy "Sólyom, ez marha jó! és lehetne Solyminak becézni!". Nagyon jól szórakoztunk, de most, mikor tényleg babás lettem, egyböl ez jutott eszembe terhesség alatti "munkanévnek", és mindenkinek úgy tetszik, hogy arra gondoltunk, megtartjuk második névként...

Zita
30+6
ParaZita

Jó reggelt! Kép

Kispici,
Én még mindenképp el akartam menni párommal "kettesben" nyaralni, mielõtt lesz nekünk Nyulunk. Kép
Már nagyon várom, de szeptember még elég messze van...

Ágota,
Ismeretlenül is gratula Ákosodhoz és sok boldogágot Nektek!
Engem nagyon is érdekelne ez a megbeszélés dolog! Mesélj légyszives!

Sziszike,
Gondolom megint csak késõ este nézel be, de álljon itt egy üzenet Neked, csak hogy tudd: telefonom ma éjjel is be lesz kapcsolva, ha kellenék! (Amúgy meg meló után megyek! Kép )

Puszi

Nyulika
23
nyulika

Én rájöttem, hogy már megint elírtam a heteim számát (ezt már másik fórumon is megtettemKép ) Szóval ma töltöttem be a 22.-et, holnap kezdem a 23.-at

Szóval:

Nyulika
22 Kép
nyulika

sziasztokKép
itt is esik az ESÖ Képés a kedvem is jobb lett ugynézki csak rendesen ki kelet magamat aludnomKép

Kataa
az tényleg jo lene ha ennyit aludna kint is mert akor talán mindenre jutna idömKép

Puszi Csics 37 hetes Kép
csics

Lányok
Ti mi mibe alszotok ebe a nagy melegbe ? mert én ép most döbentetem le anyukámat és a hugomat azal hogy én semmit nem huzok magamra minek ugy is rám melegszik

na megyek talán már el állt az esö anyira hogy le tudjak menni vásárolniKép

Pusz CSics 37 hetes Kép
csics

Csics,
Én sem húzok magamra semmit. Takarót sem. Így is alig kapok levegõt, hát még tetõtõl talpig pizsiben!

Pussz
Nyulika
22
nyulika

Kedves Pocakosok,

remélem mindenki jobban érzi magát ebben a kellemes idõben, és senki sem vetemedett arra, amire én sajnos, hogy megpróbál közlekedni a városban, mert azt nem lehet. Egyik dugó a másik után. Javaslom aki megteheti, maradjon otthon, és élvezze, hogy ilyen kellemesen hûs a levegõ.
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CsicsKép
Egy szál börbenKép, vagyis a saját börömben alszom, minden nélkül, még télen is. Ez a legkényelmesebb szerintem isKép (már máshogy nem is nagyon megy)

Moni
22+
mj

Mj,
Mondasz valamit csak hat felek mint egy gyava nyulKép
Mennyi az az annyi a merlegen???Olyan durva csak nem lehet.LEgalabbis itt mindenki megerti,hidd el.

Zita,
En is voltam Amerikaban 7 hetesen mentem es 9-jottemKépHat eleg sz..r volt foleg a le es felszallas volt vicces mert a zacsko a kezem ugyebe volt mindigKép

Csics,
En is csak egy kis haloingben alszom,ami pantos es ennyiKépMiota kiturtam a kispapat az ablak kozvetlen kozelebol azota aderekamat betakarom nehogy felfazzzak.

Icsilya,
Hat en emg a dugo elott jottem be dolgozni,de el tudom kepzelni mi lehetKép

Pusza
kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Csics,
Én is minden nélkül alszom, csak egy lepedöt tartok kéznél, ha esetleg mégis be akarnék takarózni valamivel.

Kataa,
Mi is elöbb mentünk volna az USA-ba, de direkt elhalasztottam az utat pár héttel, mert nem lett volna értelme, amíg tök rosszul vagyok... Visszafelé a London-Bp. járaton még így is majdnem kidobtam a taccsot, de az már inkább a kimerültségtöl volt (amúgy sosem vagyok rosszul a repülön).

Nálunk itt a hegyen úgy ömlött le a víz az úton, mint az Amazonas (a csatorna eldugult, és kifelé zubogott belöle a viz ahelyett, hogy lefolyt volna). Nem volt semmi. Képzelem a várost...

Zita
30+6
ParaZita

KataaKép
BátorságKépKépKép Gondolj a szülésre és akkor már nem is fog fájniKép

3 hét alatt rámjött 4 kiló! Szerintem ez sok. Eddig összesen 7 kilót híztam. Szóval a 19. hétig 3 kiló+, amivel még ki is békültem volna, node most ez a 4????? Ez túl gyors nekemmmmmmmKép és ezért vagyok megrémülve, hogy mi lesz még itt??????

Üdv,
Moni
22+
mj

Mj,
Ne izgulj nem minden 3 het alatt fogsz 4 kg-t hizni.
En most vagyok +7-nel es az elso 14 hetben inkabb fogytam es ez a 7 ramjott a 23.hetig azota semmi.De hat a hasam novoget es ez a lenyeg.

Zita,
Hat en is mentem volna kesobb de a jegyem mar megvolt es nem a krtam atesomat sem varatni mert mar ugy vart mint a messiast.Azt remelte majd a segitsegere leszek a ket kis fickohoz,de en tobbnyire csak aludta vagy hanyingerem volt.Persze jatszottunk ezerrelKép
A veg az volt amikor mar en is csak bebi etelt kivantam,foleg a gyumolcsos fajtakatKép.Azt mondta na van ket gyerekem erre jon egy harmadik isKép

Na megyek ebedelni,

Pusz
Kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Móni,

Mi kb. egyidõsek vagyunk és én 9+ kilónál tartok. Sajna elõfordul, de nehogy elkeseredj emiatt. Biztosan kell a babónak valamire!
Tényleg figyelj egy kicsit jobban a cukorra, szénhidrátra, de nehogy diétázni kezdj! Le fog menni, ha kint lesz a pici, figyeld meg!

Puszi
Nyulika
22
nyulika

Sziasztok lányok!

Elõször is gratula az újszülötteknek, és a mamiknak! Nagyon sok boldogságot a jövevényekhez! Kép

Éljen, esik az esõ!! Király! Kép Viszont reggel benéztem a szekrénybe, és rádöbbentem, hogy semmi sincs, amit fel tudnék venni ilyen hüvösebb idõre. Kép Aztán elõszedtem egy gombos farmert, amin csak a legalsó gombot tudtam begombolni, meg egy hosszú pólót. Ez most még oké, de úgy látom kell vennem valami ruhadarabokat. Éljen-éljen... végre a kispapa sem moroghat, hogy már megint vásárolok. Láthatja, hogy muszáj... hihihi...Kép

Amúgy meg én is elszámoltam magam. Tegnap jöttem rá, hogy ez még csak a 13-ik hetem, és péntektõl lesz 14.

Moni,
Nálam volt olyan, hogy egyik nap 3 kilóval több voltam, mint két nappal késõbb. Pedig kétlem, hogy két nap alatt három kilót fogytam volna, minden fogyókúra nélkül... ;-) És mégis...

Lányok,
mindenkinek köszi a nyaralásra vonatkozó sorait, teljesen megnyugtattatok. Ha minden jól alakul, akkor remélem el tudunk majd menni.

Kispici
aki még csak 13
kispici

mj,
Én is megrémültem, amikor a védönö 3 kilóval többet mért most, mint a múltkor, pedig abszolut konszolidáltan eszem... De remélem, hogy a nagyja víz meg a baba, és igyekszem még konszolidáltabban kajálni - erre legalább jó a meleg.

A FittMama magazint csak erös idegzetüek vegyék a kezükbe - én teljesen depresszióba estem töle... Kép Kép

Zita
30+6
ParaZita

LányoooooooooooooooooooookKép
Örök hálám. Most megnyugodtamKép
Moni
mj

Sziasztok Pocisok!

Nyulika!
Nem tudtam estig várni, mert nem nagyon találom a helyem. Meló után akkkor várunk! Pussz!

Csics!
Leginkább én sem veszek magamra semmit és így is alig bírom elviselni. Éppen azon gondolkodtam, mi lesz velem a kórházban, mert ugye az ember lánya nem rohangál "nesztelenül", mint otthon.

Moni!
A kilók miatt tényleg ne aggódj, legalábbis nem érdemes. Én sajna pontos kilót nem tudok mondani, hogy mennyit híztam így a végéig, mert nem írtam fel a kezdõ súlyomat, de a lényeg az, hogy már túl vagyok a doki által említett maximumon. És még csak rá se kérdez, és bevallom nekem sincs fogalmam, hol van rajtam ennyi +. Szóval ha leletek rendben, meg jól érzed magad, akkor csak így tovább, ezt úgysem tudnád lényegesen befolyásolni.

Most megyek és élvezem az esõillatot.

Sziszike

sziszike

Sziasztok!

Ilke
Nekem is konnyes lett a szemem ahogy olvastalak, mi lesz kesobb mikor atelem nem is tudom. Nagyon sok boldogsagot megegyszer!

Conti
Akkor mar nem sok kell es babazol! De jo! Szoritunk neked!

Zulu!
Gratulalok a kislanyhoz! Kép

Kataa
Tenyleg vicces latvany lehetsz, meg zugivonak is nezhetnek Kép
Nyaranta es karacsonykor jarunk haza. Ha gondolod egy januari babas talalkozoban benne vagyok! Ha mar a kismamas nem nagyon jossz ossze akkor szervezzunk babasat! Kép

Agota!
Csupa ful vagyok!

Sziszike!
Mar neked is csak par nap! En is babazni akarok! Nagyon sok boldogsagot, konnyu suzlest! es persze visszavarunk!

Moni
Lehet, hogy te is olyan vagy mint en, az elejen hiztam nagyon gyorsan de azota lassult szerencsere, na nem mondom, hogy keveset hiztam, ketjegyu a dolog de alkat kerdese, utana meg ugyis lemegy. na mosthogy olvasom a szmaokat is akkor itt vagyok peldakent hatha ez megnyugtat. az elso 20 hetben +10 jott ram, azota 10 het alatt meg 3, szoval +13nal tartok. Tegnap a dkineni meg is dicsert milyen jol tartom magam (hihi o nem latta amit a merleg mutatott) csinos vagyok, az persze igaz, hogy en tehennek erzem magam, neha az utcara nincs kedvem kimenni. De azert nem dietazom, mar kezdek bekulni a dologgal, majd lemegy.

Sasha!
Hol vagy? Olyan csendes vagy mostanaban. Ugye minden rendben csak a zuhany alol nincs kedved kimaszni es ugye oda nem viheted a gepet Kép

Kepzeljetek tegnap megkaptam anyumek csomagjat es most sportszeletet eszek! Kép
Az esot kuldhetnetek errefele!

Edina 30+2
edina

Sziasztok!

Már napok óta olvasgatom a levelezéseiteket és annyira jó érzés köztetek lenni, hogy nem bírom tovább, szeretnék csatlakozni Hozzátok.

Áginak hívnak, 29 éves leszek holnap, a terhességem pedig 15 hetes lesz szombaton. Sajnos a kiló problémákkal én is küszködöm. Terhességem elõtt kb. 2 hónappal szoktam le a cigirõl, úgyhogy eleve nem a versenysúlyomról indultam... Sajna azóta 4 kilót szedtem fel. Persze kicsit hiúsági kérdés is ez, de nehezem emésztem. Mindenesetre a cigirõl a lehetõ legjobbkor mondtam le azt hiszem.

Szeretném kérdezni Tõletek, hogy mivel kenitek a hasitokat, hogy ne legyenek rajta csíkok? Én még csak érdeklõdés szintén állok, de a gyógyszertárban azt mondták az elõbb, hogy 1 ilyen termékük van a Milupától. Nem akartam beleugrani a megvételébe, ha tudtok valami jó kis ötletet, nagyon örülnék neki.

A már megszületett kisbabákhoz szívbõl gratulálok mindenkinek, a pocakosoknak pedig kitartás, most talán egy kicsit jobb az esõ miatt! Sziasztok: Ági
ági

Agi

Udv koztunk, kellemes babavarast!
A csikokrol annyit, hogy szerintem ez is ugyanugy mint a hizas alkatkerdes. En szemely szerint irtozom a kremektol csak akkor kenem magam ha muszaj, ha hetente egyet mondok akkor mar tulzok es 30 hetesen meg csak jele sincs (kippkopp) hogy csikosodnek, visoznt van aki szorgalmasan a legszuperebb kremmel akar naponta tobbszor is kenegeti es megis. Persze a megelozes fontos, de te ismered magad. Ha megengedheted magadnak azt a kremet akkor nyugodtan hasznald.

Edina 30+2
edina

sziasztok
Moni
ne aggodj a sulyod miatt le fog menni ha a babo meglesz én most tartok +12kg és én is ugy érzem magam mint egy elefánt pedig mindenki azt mondja hogy nem is hiztam sokat söt anyukám szerint még keveset is és idáig azal ilyeszgetet hogy ha nem eszek eleget akor nem lesz egéséges a babo ugy hogy álandoan tömni akart csak a multheti UH után tudtam megnyugtatni hogy a pocaklako egéséges és szépen fejlödik mert már 2700g ugy nem kell tomni engem mert anélkül is növekszik és hizik a pocaklako Kép

Sasha
hol vagy ?

csics

Ági
üdv köztünkKép
én nem kenem semmivel a csikjaimat pedig vanak igaz csak a hátsofertájamon meg egy kicsi a combomon de én ugy gondoltam hogyha majd meg lesz a baba akor fogom elkezdeni kenegetni a csikos részeimet meg ha lesz majd idöm akor ujra viszatérek a kedvenc kiapcsolodásomhoz a biciklizéshez Kép mert azt nagyon megszeretem Kép

Pusz Csics 37 hetes Kép
csics

Kispici,
Akkor nincs mese vasarolni kell es kesz.Bar ha meglatod az arakat majd leulsz,de hat ez van.
En kulfoldon mindent 4-ed araert vettem.
Igy elonyben Edina,Kamelia,Csipkebogyo,Tipu,bocs ha valaki kimaradtKép

Zita,
Az mondjak egyszulrsnellejon 10-12 kg es ami megmarad az kell a szoptatashoz utana meg majd ugyis lemegy ha rohangaszunk a futkosok utan.Kép

Edina,
Hat nagy banatomra nem nagyon akart osszejonni ez a talaka.Pedig olyan jo lenne eloben is beszelgetni mindenkivel,leglabbis a raer.
De en benne vagyok minden joban januarban is csak akkor mar babavalKép
Szoval lanyok mi legyen????

Pusz
Kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Agi,
Udv nalunkKép
En kenem Milupaval minden este de nincs meg csik es ne is legyen,bar en hajlamos sem vagyok ra de igy egyaltalan nem viszket a hasamKép

Cinedit,
Orulok hogy jol vagyKépNekem is fajt a fejem iszonyan...
De a hidegvizes borogas segitett csak,de azt is fekve es csukott szemelKép

Lanyok ,
Megjott a cukor eredmenyem es jo lett,ugyhogy minden OKKép
Azert is orulok mert nem birtam volna ki gyumi nelkulKép

Puszi
Kataa
26+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa!Kép
Akkor ez a nap csupa jót hozott.Kép Hüsi, no fogfájás. De azért szerintem is használd ki, hogy most nem fáj annyira, és ess túl a fogügyeken.

Moni! Sorstársam!Kép
Nekem is felugrott "néhány" kilócska, szinte napok alatt. De mindig arra gondolok, hogy a múltkor is ez volt, és milyen szépen eltünt a szülés után. Ilyenkor már azért beindul a vízvisszatartás is rendesen, ez is sokat számít. Ha úgy érzed, nem eszel extrém sokat, akkor ne izgulj!Kép Nemsokára ott lesz a miniatûr személyi trénered, és olyan kíméletlenül leszedi rólad a kilókat, hogy csak lesel!KépKépKép

Zulu
20+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Szia Ági!KépKépKép
Jó pocakosodást!
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziszike,

Ezek szerint nem alszol. Kép Felhívlak mindjárt jól!

Ági,
Én egy teljesen mezei "The Body Shop" által gyártott testápolóval kenegetem magamat. Eddig nem látok semmi csíkot. Remélem ez után se.
Továbbá BOLDOG SZÜLINAPOT Neked, így elõre is! Kép)

Pussz
Nyulika
22
nyulika

Szia Ági,
üdv a fedélzeten! Kép
Hogy ne érezd magad egyedül: én 13+6 napos vagyok, és már rajtam is van nemhogy plusz 4, hanem 5 kiló, pedig én még csak nem is cigiztem korábban. Igaz, a hányinger miatt folyton ettem a második-harmadik hónapban, ez azért szerencsére kicsit most már javulgat, és nem kell folyton ennem valamit.
Úgyhogy remélem nem fogok ilyen ütemben hízni végig. ;-)

Edit,
szegény, az a fejgörcs nagyon vacak. Én is megtapasztaltam valamelyik nap, pedig soha nem szokott a fejem fájni. Együttérzek veled. Kép

Kispici
13
kispici

Kispici

En nem vettem semmilyen terhes ruhat, igaz mindennapos gondom, hogy nincs egy rongyom amit felvegyek. De kaptam kolcosn ket terhes nacit , isoznyu hulyen all de ez van, erre jottek ra a sajat toppjaim meg kardigan, most vagyok en is gondban, hogy a kardigan lekerult (nalunk meg csak most kezdodott igazan a nyar) hiz megsem mutogathatom a pocakom Kép de pl a gumis dereku szoknyam meg mindig tudom hordani 98al pocakkal is Kép igaz felhuzom a nyakamba Kép
Nem tudsz esetleg kolcsonkerni vkitol? en meg anyostol is kertem egy inget Kép baratnok, anyukad ?
Igaz mindig ugy faj a szivem mikor meglatom a csinosabbnal csinosabb rhakban a kismamakat, de ez van. Inkabb a picire koltom azt a kicist is ami van, mint egy olyan ruhadarabra amit max megegyszer az eletben hordok par honapig es soha tobbet.
Edina
edina

Edina,
Köszi az ötletet. Az, hogy kölcsönkérjek eddig nem is jutott eszembe. Kép Bár igazából most még nem annyira vészes a helyzet, a nyarat talán kihúzom még valahogy, inkább majd csak az õsz, és tél az ami aggaszt. A télikabátom egy eléggé szûkített fazon, abba tutira nem fogok beleférni, pedig január közepéig valamit csak kell hordani! Pár ezer forintot még csak-csak kiköhög az ember lánya valami hordható darabra, na de egy télikabát!!! Húsz-harmincezreket nem fogok kiadni egy kabátra, amit összesen tudok hordani max három hónapig és kész. Pedig télikabátot valszeg nem tudok kitõl kölcsönkérni, mert 177 centi vagyok, és az összes barátnõim, akiknek volt már kismamaságuk, legalább 15 cenitvel kisebbek nálam.

Kispici
13
kispici

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: