A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Kriszti
Gratulálok a vizsgádhoz, Szolnoki fősulira még én járok,de a kihelyezett Pesti szakra így nem járok csak nagyon ritkán Szolnokon,de majd figyelek Kép Kép Kép

Hajna
egy kis segítség kellene,persze csak ha tudsz Kép A sulihoz kéne nekem a reklámmal kapcsolatos szak szavak.Szerinted ezeket meg tudom szerezni vhonnan,és ha igen honnan?

Viola
Még mindig szépek vagytokKép Kép felrakás Kép Kép Kép

Inimma
Új máj Kép ez nagyon jó hír gyors felépülést kívánok
A tortáról majd írj hogy sikerült Kép

Bandó egyszerűen nem hajlandó elaludni,még mindig fenn van,ma ezt különösen nehezen viselem,ez már nem normális,de bármit csinálok nem tudom előbb letenni Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

SziasztokKép

HajnaKép
Örülök, hogy Ti is jönnétekKép
Tali nálunk lesz: XIII., Jász u. 96. IV/10.
Bertók-Horváth van kiírva a kaputelefonon (20-as kódot kell benyomkodni)
A ház a Jász u. - Futár u. sarkán van.
1/2 4-től várunk mindenkit, mivel Marci még délelőtt is alszik, így a délutáni szunya elhúzódik.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

KrisztiKép Gratula nekedKépIstenem jó meleg fürdőKépKép

MosziKép Felraktam a kep.tar.hu-ra képeket. Kösz az útmutatástKép

AnyamanyaKép Jól megnéztem az útvonaltervezőben, hogy merre menjünk. A fél 4 nekünk oké, csak az a baj, hogy keveset tudunk így maradni, mert Kornél általában 6 körül kidőlKép Akkor is, ha 5-ig aludt előtte, szal mindegy.

Apáját ünnepélyesen gyógyultnak minősítették, szóval mi tudunk menni.Mit vigyünk? Sósat, édeset? Innivalót?

NikkKép Bandó nemalvásaKép Foga fáj?Gyakran csinálja?

HajnaKép SalsaKép Hmmm. Mindig is imádtam a latin táncokatKép Kubai férjKép Tök jó, hogy itt éltekKép
Tök jó lenne, ha tudnátok jönni Jázminnal a taliraKép

Vera

hvera

Kriszti, gratula a vizsgához!
Szolnokiak, vigyázat! Kép

Viola, szőkén is csinos vagy, nemcsak rózsaszínűn. Kép

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Harapnivaló:
Szerintem mindenki valami olyasmit hozzon, ami a saját babójának a legjobban megfelel, teljesen mindegy, hogy sós vagy édesKép Így biztosan mindenki jót tud kajcsizni.

Én sütök egy jó nagy adag cseresznyerakást + mákosgubátKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép
Most szerencsére könnyebb volt visszaolvasni, mint pár napja, de sajna időm reagálni nem sok vanKép

InimmaKép
Köszi az ortopos választ, akkor még várok, aztán oltáskor kérek beutalótKép
Tápszer.egyszerűen nem tudom, mikor lenne jó alkalom arra, hogy próbáljam adni neki, viszont a szívem szakad meg, hogy több ezer forintot szórjak ki az ablakon. Egyébként Humana HA 2-t kapott eddig(meg kap most is) a változás cak abban van, hogy nem HA. Ki érti a gyerekeket? Pedig ez az új édesebb is...

KormiKép
Fel a fejjelKép Waldemár miatt részvétem, de tényleg nem szenved már.
Depi ellen legjobb a sport. Nem tudsz elmenni úszni, pl? Vagy egy jót összeülni barátnőkkel, vagy velünk? Holnap tudsz jönni?

KataKép
Cserirakás, mákosgubaKép Mmmmmmmmmm, nyamiKép
Valszeg tudunk menni holnap. Még kitalálom mit vigyekKép
Bár a szőlő múltkor nagyon bejöttKép, lehet nem változtatok taktikátKép

CsirkeszKép
Mi újság?

MuhaKép
SziaKép
Jázmin nagyon édiKép

Szaladok, mert megyünk vásárolniKép

Móni

Kép
sunimum

csak MóninakKép
Én ezer félét próbáltam, nem HA-t és végül kétfélét eszik meg:
Hipp-et és Milupa-t. Ezek szerintem is finomak. A Humanatól nekem összeugrott a hányóidegem.
Most csak ennyire van időm.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Hali MamikKép
Bevallom nem nagyon volt mostanában olvasós-írós hangulatomKépKép Így aztán le is vagyok maradva az eseményeitekből, bocsKép

Most azért átfutottam az irományokat, és csak szemelvényekben írok röptiben, mert szunyi próbálnék, mielőtt az alvó oroszlán felkel.

KormiKép
Sajnálom szegény WaldemártKép
Mindig meghat, ha valaki ennyire tud ragaszkodni, szeretni egy állatot. Nekem gimiben pusztult el a kutyusom, azóta fura mód nem nagyon kötődöm állatokhoz.
Pocakbabával mizu?

HajnaKép
Üdv közöttünkKép
Sajna nem ismerem a salsa-t, de egy baráti pár jár tanulni, és ők imádják. Hmmm, kubai férj??!! Éljen az egzotikum!! Jázmin nagyon édi.

KataKép
Tali elméletileg oké, de az is lehet, hogy kölcsön kell adni a kocsit a sóginőnek. Most kezd új melóhelyen, de elmenne még egy másik interjúra is, és a távolság miatt kéne a kocsi. este megírom hogy alakult a helyzet.

ViolaKép
Nagggyon merész a séró a képen, én bevállalósnak tartottam magam eddig, de most megemelem előtted a kalapomKép

KrisztiKép
Vizgához gratula! Meglátod a közútit is ilyen pikk-pakk leteszed.

TcisKép
Köszi a sablont. Férjed barátjának drukkolok.

ReditkeKép
Te írtad nem is olyan régen, hogy a tesódék korababájának epilepsziás rohama volt a védőoltástól, ugye? Na beszéltem a dokker-barátnéval (gyerekorvos, gyerekideggyógyász és epileptológusKépKép jó az ilyen osmeretségKépKép) és feljött ez a téma is.
Azt mondja, hogy sajnos van aki érzékeny a Di-Per-Te oltásból a pertusszisz-szamárköhögés összetevőre. Van olyan Di-Te oltás, amiből a neve is mutatja, hiányzik ez az alkotórész, és nekik ezt szokták adni emlékeztető oltásként- erről a dokinak kéne beszélnie az érintett szülőkkel, mert ezt az oltást sajna meg kell rendelni, nem jár automatikusan.
de hangsúlyozta, hogy fontos, hogy a 3 éves, de legkésőbb 6 éves korban adandó emlékeztető védőoltást teljes egészében megkapja a gyerek, mert különben nem lesz védett a szamárköhögés ellen. Mióta pedig adható e komponens nélkül is a védőoltás, sajna van ilyen betegség, még ha ritkán fordul is elő, és nem lesz ellene védett.
Bocs, ha már tudtad ezt, nem okoskodni akartam, csak én most "tanultam" valamit, amit gondoltam megosztok Veled (illetve Veletek, AnyukákKép)
Õ is mondta, hogy megváltozik majd az oltási rendszer a 2006.01.01. után született babák számára, és csak azoknál van kavarás, akik idén születtek, így a mi nagyjaink itt a topikban nem kavarodnak majdKép
Annyi lesz a különbség, hogy mindent egy szuriban kepnak, és amíg eddig elhalt kórokozóval oltották a babákat, addig most sterilre lecsupaszított Mittoménmiket oltanak beléjük. A kettő ugyanolyan hatásos, nem kell a para - mondta nekemKép

Na megyek jobbra-balra dőlni, talán van még egy órám.

Csirkesz
(aki tegnap volt vérvételen, és már megint a fránya terheléses fajtánKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csajok,
annak ,akit erint vagy erdekel:
A Salusban hetfotol kaphatoak lesznek teli cipok.

Csani. Bocs,ezt nagyfiam keresere kellett leirnom,kicsit onimado a draga. Kép

Inimma
inimma

Teszt

Barbi
maass

Sziasztok lányok!

Mint mindig, most is csak kérdezni jövök, de valami fontosat.
Hetek óta nyüglödök émelygéssel, az elején mensis jellegü alhasi fájdalmakkal, most már a derekam is fáj, az egész így 2 terhesség után nagyon ismerösnek tünik, de: a kisebbik lánykám most volt 1 éves és még napjában többször szoptatom, ciklusom pedig a szülés óta nem volt. Emiatt is nem gondoltam eddig egy esetleges terhességre, de a hetek óta tartó hányinger miatt lassan mégis elkezdtem erre a változatra is gondolni.
Van közöttetek olyanvalaki, aki szintén "ciklus" nélkül esett teherbe? A biztonság kedvéért azért holnap elballagok tesztet venni, kíváncsi vagyok, mi jön ki belöle, ha meg negatív, akkor talán mégis el kéne egy akármilyen orvos felé látogatnom.

Válasznak nagyon örülnék, maradok változatlanul az olvasó üzemmódban, mint "csendes" társ.

Segítségeteket elöre is köszönöm!

Barbi

Barbi
maass

Szia BarbiKép

Ugyan érintett nem vagyok, de a terhesség lehetősége ciklus nélkül is simán fenn áll, akkor is ha szoptatsz, amennyiben nem védekeztek.
Barátnőméknél így született a második babaKép

Mindenképp menj el dokihoz, nehogy valami gubanc legyen!

Vera

hvera

Barbi!

Mivel az első peteérés megelőzi az első menzeszt, ezért ha nem védekeztetek, akkor simán lehetsz terhes.
A szoptatás védő hatása csak bizonyos körülmények között érvényesül. Itt van az LLL-nek erre vonatkozó cikke (írják, hogy ha két szopi között 6 óránál több eltelik, akkor már nem véd 100 %-osan):
http://www.lll.hu/node/12

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KataKép
Tali holnap okésKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

InimmaKép
Ez tenyleg jo hir orulok, hogy a baratnodnek sikerult a mutetKép Szoritunk neki, hogy minnel hamarabb felepuljon. Remelyuk a mi baratunk is jobban lesz.

GnéKrisztiKép
Gratula a viszgadhozKép Szolnok fele nem tervezek menni mostanaban, ugyhogy megmenekultemKép Banki hitel ugyben szoritunk nektek.

MuhaKép
UdvKép Jasmin kislanyod nagyon aranyos es a neve is gyonyoruKép SalsaKép Kubai ferjKép

Szules tema: En termeszetes uton szultem es szerencsere csak 5 orat vajudtam. Az se volt szornyu mivel a ferjem is bent birt maradni aki kulonben egy inyekciotol is osszeesik. Nekem 3/4 9 kor fakasztottak el a magzatvizet utanna mentem be a szuloszobaba es kinezetre valami nyitott eleju vodorre ultettek a ferjemet pedig mogem. Kb 10 perc mulva szoltam a szulesznonek (kb 25-30 eves aranyos fiatal holgy), hogy erzem a fejet akkor felfektettek az agyra es ki is nyomtam gyorsan. 9.24-kor. Orvost csak akkor lattam amikor osszevart 3 oltessel. Mindig azzal ijezgettek, hogy minnel kesobb szulok annal nehezebb lesz mert nem tagulnak a csontok. Szerencsere ez nalam nem igy volt.

ReditkeKép
Ez a szobafogsag eleg rosszul hangzik, foleg ilyen hamar eggyik a masik utanKép

KormiKép
Waldemar elvesztese bisztossan nem konnyu, de gondolj arra, hogy legalabb nem szenved tovabb. Ha a gyerekek picit megnonek bisztossan tudsz majd ujra kis goriket tartani. A sulit en sem fejeztem be van meg 3 vizsgam de ettol meg nem erzem magam alacsonyabb rendunek, es neked se kell. Az anyasag viszont nagyon csodalatos dolog azt viszont nem hiszem el, hogy nem vagy jo anya. Tudom ilyenkor sokkal erzekenyebb az ember de probald a dolgok szebbik oldalat nezni. Ott van veled a gyonyoru pici fiad es a kis pocaklako es ez a legfontossabb.

Tovabbra is koszonjuk az eggyutterzeseket. Szombatonk megyunk latogatoba, ma beszeltek a ferjemmel es majd csak hetfon kezdik a kezelest.

Talisokra irigy, de azert erezzetek jol magatokatKép Kepeket varjuk.

Tcis

Kép

Kép
tcis

ReditkeKép
Nagyon köszi, aranyos vagy(a csak nekem miattKép)
Tényleg nem jó a Humana, de nem kóstoltad a HA fajtáját....az még rosszabb, keserűbb.Lili imádja(azt szokta meg). Még próbálom, majd meglátjuk. Max kap mást...

BarbiKép
Irány a patikaKép
Simán lehetsz terhesKép, vagy Kép

KataKép
Tali nekünk is okés, ma "jól" aludt lánykámKép

GnékrisztiKép
Gratula, ha eddig nem írtam volna!

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok!

Nikk
Válaszolok magánban, nem biztos, hogy mindenkit érdekel a szakmai válaszom.

Kata
Köszönöm a címet, megpróbálunk elmenni, de elég zsúfolt napom lesz holnap, csak napközben fogom látni, hogy odaérünk-e. Én nagyon szeretném.

Csirkesz
Hova járnak táncolni tanulni a barátaid? Bírnám, ha kiderülne, hogy hozzánk, bár nem valószínű, mert most már elég sok ilyen iskola van.

Lányok, olvastam itt az ortopédiai vizsgálatról, meg a DI-PER-TE oltásról.
Meg tudjátok írni, hogy melyik mikor esedékes?
Én Jázminnal csak születése után pár héttel voltam ortopédián. Mivel 9,5 hónaposan elindult, talán jó lenne, ha látná egy szakember, hogy a csontjait nem terhelte-e nagyon meg. A fent említett oltás neve sem igen ismerős.

Hajna
muha

Hajna
Köszi ,a címem a profilomban KépDpt néven szerepel ez a z oltás a kiskönyvben amiben a baba dolgait vezetik és 3, 4, 5 hósan kapják majd 3 évesen.Ortopédiára nekem a doki adott beutalót és azt mondta hogy mikor már a baba 2-3 hete biztonsággal jár vigyem el .Bandó 1 hete járt mikor mi elmentünk ,de nálunk a boka miatt kellett is Kép

Vera
Az alvása sajnos mindig ilyen,ha jó napom van 11 körül le tudom tenni Kép

Inimma
Köszi a cipőt Kép

Tcis
Szerencsés szülésed volt,én is ilyen gyorsra terveztem , de hát .... Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

KataKép
sajna mi nem tudunk holnap menni.Kép
Csomó dolog összejött, pedig olyan jó lett volna.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Hajna
Most néztem,megjött a levél Kép Köszi köszi köszi

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
nagyon röviden:

Kata!!
Bocsesz, de nekünk sem jön össze, mert Lili megkapta tegnap /javítok, így jócskán éjfél után már tegnapelőtt/ a 15hós oltáshegyeket, és a dokker néni azt mondta, hogy most 1 hétig nem ajánlja hogy gyerektársaságba menjünk, az kisebb korosztályt meg különösen nem.. Kép

Reditke! Némi szolidaritást azért át tudok veled
érezni, bár mi most csak egy hét félig-meddig háziőrizetet kaptunk.. Kép Allergológust nem ismerek, de a mi dokker nénink pullmonológus (légúti okosságok) + homeópata + tb kártyára fogad betegeket. Szerintem próbáljátok ki őt.. ha gondolod megadom a számot, elérhetőséget, címet....stb

Kormi! Nagyon együttérzek vele, de én is imádom az állatkáim, és kivagyok, ha véletlen valamelyinek menni kell. Puszi neked, de depit ne hagyd elhatalmasodni!!

Hajna! most csak röviden tömören: ÜDV! Kép

Kriszti! Én már nélküled is állandóan rettegek az utakon.. Kép Szolnokon én sem járok, mert szintén a kihelyezett tagozaton tanulok itt Pesten.. Kép

Nikk! 2 het3e még én is itt nyavalyogtam,hogy 1/2 1kor még ugrált a gyerek, aztán kijött a 8. fog, és azóta kicsit korábban alszik el. Na nem ált még vissza igazi gyerekidőre, de azért alakulgat! Kép Kitartás, nálatok is jobb lesz!

Jóéjt, puszi mindnekinek

Macs,
aki tulajdonképpen egy jólálcázott
Bagoly
maccs

Hali

KataKép
Mi is megyünkKép

Kormi
Sajnálom a göriketKép remélem már jobb a hangulatodKép

Hajna
ÜdvKép

Maccs
Ki a dokitok? engem érdekelne, megadnád az elérhetőséget? fodroczy@axelero.hu. köccike.

Judy
(megvan az első vizsgámKép)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok lányok!

Köszönöm a gyors válaszokat, mindjárt elballagok a patikába. Mihelyst valami bíztató kiderül, jelentkezem. Párom nagyon boldog lenne, azt mondta tegnap, hogy örülne ha terhes lennék, mert akkor biztosan tudnánk, hogy nem vagyok beteg és ez megnyugtatná. A másik dolog pedig, hogy egy harmadikat amúgy is szeretnénk, noha februárban akartam csak teherbe esni, hogy tarthassuk a 2 évet és használni tudjuk a gyerekruhákat...
Éljen a derékfájás és a hányinger! :-)

Puszi:
Barbi

Barbi
maass

SziasztokKép

NikkKép Rémes lehet az altatás. Bevallom nálunk mostanában fél7-kor fürcsi aztán szunya. Nem is írtam inkább le, nehogy nagyon vacakul érezzétek magatokat.Most aztán viszont tényleg ne!

HajnaKép Tök jó lenne, ha tudnál jönni. Ha Jázmin nem kapta meg a védőoltásokat, akkor vigyázz, és menj el a körzeti védőnőhöz, mert különben nem veszik fel bölcsibe, oviba, isibe.

KataKép Tudom, hogy már írtad, de néhány gyalogos útvonaltervet is adnál? Én a 32-es busszal mennék a Béke térig és ott szállnák át a 14-es villamosra. Merre kell mennem vele? Hány megálló? Tudod, a városházától. Asszem Muffint sütökKép BanánosastKép

KormiKép Írjál jó!? Rengeteget gondolok rátok!!!

JudyKép VizsgaKép

Innima.) Önimádó nagyfiúKép Szerintem az enyém kicsiben is eléggé önimádóKép

MaccsKép Minidg a frász kerülget, hogy mikor alszod te ki magad. Lili mellett? Havonta egyszer?

Tali!!!!!Ráadásul ma jön anyósom és én jól takarítokKépKiselejteztem egy csomó ruhát, ami vöröskeresztes lesz, ha minden igaz, akkor új konyhabútorunk lesz Karácsonyra. HawaiiKépKépKép Törpénk miatt a szobaátrendezés is sedékes, de csak selejtezés után lehetKép
Most megyek, mert kristálytiszta anya anya felhangok a háttérben.

Üdv;
Vera

hvera

SziasztokKép

Mi is jól vagyunk, úgyhogy talinak semmi akadályaKépKépKépKép

VeraKép
A 14-es villamossal Káposztásmegyer felé kell elindulni, a Béke tér után a 2. megállónál szálljatok le.

Sajnálom, hogy néhányan nem tudnak jönni, de tényleg nem lehet találni olyan időpontot, ami mindenkinek megfelelneKép

A többiekkel akkor találkozunk délutánKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Dino, Maccs, kár, hogy nem jöttök ma.

Judy, gratula a vizsgához!

Kép

Kép
liv

KataKép
bocs, tali sajna mégsem okésKép úgy tűnik nálunk a csütörtök vált a foschós nappá. most botin van a sor, az eddigi összes "akciója" szandálig szaladt, így nem mozdulunk ki itthonról, és szigorú diéta lesz a műsor.
Judy és KisG velünk jöttek volna, hívtam őket is a helyzet miatt, de Judyéknál meg KisG takonykór gyanús, így ők is passzolnak mára szomorú szívvel.
ha boti alszik, majd jelentkezem bővebben.

csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

HaliKép

Csirkesz, JutiKép
De sajnálomKépKépKépKép Remélem egyikőtöknél sem lesz komoly nyavalya, úgy látom most Nálatok kavart be Murphy-törvényeKép vagy Kép

Akkor ma kik is jönnek?
Én így okoskodtam:
Beszti
Noémi
Liv
HVera
Áron/Andi
Macsek
Sunimum
Hajna

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

LauKép
Hatalmas drukk az uccsó kezeléshez!!!!Kép

NikkKép
Nagy-nagy puszi Bandónak, amiért ilyen kis ügyi a tornánKép
Földön alvásKépKép
Lift, bojlerKép

VeraKép
JogászságKép Én a melóhelyemen rengeteg jogásszal találkoztam, ilyennel is-olyannal isKép Szóval te a normális fajtából való vagy?Kép

MóniKép
Esztit is szokták fiúnak nézni. Legutóbb pl. amikor piros nadrág volt rajta és sárga csat virított a hajábanKépKép De mivel nincs fülbevalója, így biztos fiúKép
Én is vettem sütős-főzős ujsikat, kicsit többet vártam tőlükKép

MacsekKép
Cicinézéssel én is így vagyok (illetve a dokim)Kép

PleditKép
Kajálás: reggel kis szopi, utána velem reggeli (vajas kifli, kenőmájasos kifli, sajt, stb), tízórai (ha kér): alma, banán, túrós cucc vagy gyümis babakaja, esetleg szopi, vagy semmiKép, ebéd: üveges babakaja, vagy a felnőtt kaja, délután: ld. tízórainál, vacsi: ld. reggelinél. Elalvás előtt minimális szopi. Ha nagyon alszik napközben, előfordul, hogy kimarad a kisétkezésKép És a változatosság kedvéért napközben néha egy-egy kis szopi is van, csak úgyKépKép
Inni ásványvíz, tea, őszilé.
Ja, csak érdekességként: természetesen a párizsit imádja, de csak azért, mert azt nem nagyon akartam neki adni. Már nem is próbálkozom...Kép
Egyébként Esztit nov. 2-án mérték utoljára: 8700 gramm és 73 centi volt. Másnap volt az első szülinapja. Ránézésre szerintem többnek látszik, sőt ránézésre annyira jó húsban van, hogy csak na!KépKép

ViolaKép
A hajad nagyon szipi-szupi volt a rózsaszín korszakodbanKépKép Tényleg nagyon tetszik! Lehet, hogy ki kéne próbálnom?Kép
UdvarlóüldözésKép Apa nálunk is azt mondja állandóan, hogy a padláson már sorakoznak a baseball ütők, amiket a pasik elhajtására faragottKépKép
A lakás is nagyon klassz, jó, hogy tettél fel fotót rólaKép
"Anyu": jó érzés lehetettKép Eszti ezt kevesebbet próbálja mondani, mint az "Apa"-t.
Isteniek, ahogy a kis kezükkel mutogatnak. Eszti is így csinál, ha mondjuk a macska eltűnik az ablakból, kérdezem, hogy "hova tűnt a cica? elment?", erre ő széttárja a kezeit és néz nagy boci szemekkelKépKép
Meg ha mutatom, hogy "nézd, milyen sok könyv!", akkor is széttárja a kezét és nyújtogatja a nyakát felfelé, hogy lássa a könyvespolc tetejét isKép

TcisKép
Szép a kis családKép
Elisa meg kifejezetten gyönyörű!KépKép

PocóKép
Egyszerűen csodaszépek a lánykáid!!Kép
Tök jó, hogy Dóri bölcsijében ilyen sok foglalkozás van, ami segít a fejlődésbenKép

Áron-AndiKép
Szerintem is rosszat álmodott ÁronKép Meg az is igaz, hogy ha már felfogja, hogy Apa kimegy az ajtón és csak este jön be rajta, akkor már sok minden megfordul a kis fejecskéjében.
Azóta hogy alszik?
Eszti a nemet kicsit németesen ejti, de folyamatosan tudja hajtogatniKép Általában áll a tiltott dolog (pl. konnektor) előtt és kiabál, hogy "náj-náj-náj-náj..."KépKép

HajnaKép
ÜdvKép
Édes a lánykádKép

ReditkeKép
Bálint hogy van?

Kormi!
Nagyon sajnálom a görénykédetKépKép
Meg, hogy a többiek sincsenek most veledKép

TonticaKép
Fiúk jobban vannak?

GnékrisztiKép
Nagy gratula a vizsgához!!KépKép

Velünk most nincs semmi extra, csak nem akartam lemaradni, így bejelentkeztemKép

Eszti este kilenckor elaludt, de tizenegykor felébredt, mert itt hatalmas vihar volt, így aztán velünk aludt reggeligKép
És most fél kilenc óta megint durmolKép

A betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!Kép

Jó talizást!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép

Akik taliznak azoknak jó babázást,legalább a kep.tar.hu-n a babatalis galériába is kerülnek képekKép

Minden kis betegeskedőnek javulást,Botinak is a hasmarsból!

VeraKép

Szuper ajándék lesz a konyhabútor karácsonyra,selejtezést most én is tökélyre fejlesztettem a költözések alattKép.Nem is értem,hogy maradt még mindig annyi minden,meg azóta újra nekiálltam halmozni...

JudyKép

Ügyes vagy,gratula a sikeres vizsgához!

MaccsKép

Te egy HÕS vagy mind tanulás,mind nem alvás terén!!!Én sem alszom túl sokat,de a Te adagoddal nem bírnám hosszútávonKép!Míra is ezzel a fránya 8.dik foggal küzd,bár éjjel alszik de amennyit "nyühög",hisztizik napközben azt ki kell pihennieKép.Megint úgy rág mint valami kis kutya,nyála meg csak ömlik,de csak nem bír áttörni a fogacskaKép.

NikkKép

Elég rosszul hangzik györörű Bandusod alvása,de gondolom akkor reggel sokáig húzza a lóbőrt?!Én nem is hallottam,hogy ha önállóan jár akkor érdemes megmutatni ortopédusnak,majd erre is rákérdezek oltáskor.Dévényezéshez kitartás,millió puszi Nektek!

GnékrisztiKép

Gratula a vizsgádhoz,Szombathely elég messze esik Tőletek,ezért nem félekKép.Lassan nekem is újra kell vizsgáznom,amióta terhes lettem Mírával alig vezetekKép.(pedig 17 évesen már volt jogsim)

Csajok,valami jó ötlet kellene nekem polc ügyben!Esetleg ha valakinek van otthon un. lebegő polca,nehéz feltenni,mennyit bír el?Fénykép is jöhetneKép!Másik:a tévé fölé szeretnék valami szép képet,mi illenne a tejüveges szekrény és az ezüst színek mellé leginkább???Itt annyian vagyunk,bizti lesz valami jó ötletKépKépKép.Előre is köszönöm!

Szép napot MINDENKINEK!

Ui:Anita hol vagy,hiányzol ám meg szépséges Eszti baba is!

Puszi:Viola
h_viola

Na, ez gyorsan ment, mert Boti már alszik is. Közben sikerült úgy beleharapnia a motorjába, hogy felrepedt a szája. Kár, hogy nem megyünk talira, mert tuti minden kislányt elcsábítana, olyan csókosra dagadt fel neki. Persze mindez azzal a mellékhatással járt, hogy most mindektten úgy nézünk ki, mint aki disznót öltKépKép Én a hátam közepéig (beleértve a tarkómat), ő a hasa közepéig véresKép Még jó, hogy nem éjszaka van, mert akkor tuti ránk támadtak volna még a vámpírok is, a sok friss vér miatt.
De szerintem ez a motor-harapás is azért volt, mert gyengül kicsit a Főhősöm. Azért képeket várunk ámKép

LauKép
Mindjárt vége a hétnek!!!!!!! Hipp-hipp hurrá! remélem ezt is olyan jól viseled, mint a többitm és a vizsgálat azt mutatja majd, hogy nincs szükség több kezelésre. Apropó vizsgálat, mikor is kell majd menned?
Szorítok Neked, Te, JóhajúKépKép

JudyKép
Vizsgához itt is gratula. Nem tudom hogy csináltad KisG mellet a tanulást, de le a kalappal.

És minden Mama előtt, aki kölök mellett tanul és vizsgázik.

HajnaKép
Nem tudom hol salsa-znak, de majd rákérdezek. Te hol tanultad? Vagy a férjed miatt szerelmesedtél bele a táncba? Hogy lett belőled oktató? Teljesen bezsongtam tegnap, amikor olvastam mivel foglalkozol.
Az ortopédiai vizsgálat nem kötelező. Ha gondolod mutasd meg Jázmint a gyerekdokitoknak az egyéves státus-vizsgálat alkalmával, kérd ki a véleményét ortopédia terén. Aztán ha kell mennetek, úgyis ad beutalót.
A Di-Per-Te oltást a kiskönyvben DPT álnév alatt találod meg. Eddig már 3x esedékes volt megkapnia babócádnak.

MacsKép
Ennyire gáz ez a 15 hós bökkencs??!! Már kezdem kapisgálni, miért hozták nálunk két héttel előbbre, hogy ne karácsonykor kapja.
Boti egyetlen kedvenc állata, amit felismer és utánozza a hangját, az a bagolyKépKép Igaz, hogy nem u betűvel huhog, hanem o-val, de engem levesz a lábamrólKép

ReditkeKép
Én már egy ideje TERHES vagyok. Ráadásul mienk baba olyan mint Kormiéké, ugrődeszkának tekinti az összes porcikámat, és folyton ugrál. Most elérte azt a stádiumot, amikor már nem hirtelen rúg, hanem hosszan, elnyújtottan ficereg, de ezt órákig képes csinálniKép
Bálint kórságaKép Anya szobafogságaKépKépKép

BarbiKép
Naaaaaa?????? Mi a helyzet zebráéknál????
Kistesóval én is borzadályos derékfájással kezdtemKép Csak utólag jötteünk rá, hogy nem az idegek játszottak becsípősödősdit, hanem a baba beágyazósditKép

Eldugulok.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

AnitaKép

Mi ez ha nem telepátiaKépKépKépKép!

Puszi
h_viola

Kata!

Nekünk se megy, pedig szerettem volna.
Most jöttünk meg az orvostól.
Hannának folyik az orra, és köhög (lehet, hogy az orrváladék miatt). Hajnalban és ma reggel az autóban annyira köhögött, hogy kijött belőle a szopizott tejcsi egy az egyben teljesen (örült a párom az éjszakai ágyhúzásnak én meg annak, hogy a mosógépben nem mosható autóüléssel szórakozhatok (azért betettem a mosógépbe, mert szerintem a kímélő programom kíméletesebb, mint kézzel és alaposabb is)).
Az orvos szerint szerencsére nincs komoly baja, csak megfázott.
Bocsi!!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ja, egyébként szedtetek le már autósülés-huzatot és öveket (mert persze Hanna azokat sem kímélteKép)? A diplomásként is 1/2 óráig tartott, mert nem értettem a leírást, hogy mit akarnak... Pedig nem ez volt az első huzatlevétel életemben! Csak Nátánnak más ülése van.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Kata,
ha nem baj, hogy ilyen későn jelentkezünk, mi is szeretnénk elmenni a talira. Hogy ilyen szép napos idő lett, nem okoz gondot, hogy hetek óta nem találom az esővédőnket.

Írok mindjárt bővebben, csak most telefonom van.

Tegnapi kép:
Kép

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

SziasztokKép

BesztiKép
BetegségKép Jobbulást HannánakKép Akkor majd legközelebb.

KormiKép
Persze, hogy jöhettek ! Legalább a kismama pajtások egy kicsit felvidítanakKépKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!
Titokban remenykedtem hatha mi is beferunk a taliba, de azert kummantottam, mert tegnap mar kohogott a gyerek. Ma elvittem a dokibahoz, aki persze rakerdezett, hogy szopizik-e. Mondtam, hogy igenKép De most nem cseszett le erte. Csak javasolta, hogy legyek eros es vonjam meg tole.Amugy nagyon csunya a torka es kapott egy csomo gyogyszert. mivel en is vettem meg pluszba sterimart meg cebiont, igy 7500ft-t hagytam a gyogyszertarban. Jo mi? mi lenne ha komoly baja lennne? Vagy a tb nem finanszirozna a gyogyszereket?

Udv:
csengo
Vendég

KataKép
Mi még mindig megyünkKépMost feküdt le, azt hiszem most bolti sütit viszek, nem volt időm készíteni.

KormiKép
Nekünk meg nincs is esővédőnkKép
Legalább több fiú lesz, és tud válogatni HelénaKépKép

Noémi
fantikbaba

BesztiKép
Szedtünk. A férjem, aki egy végtelenül türelmes ember, de káromkodott rendesen Kép

MaccsKép
Dokker adatokat megköszönöm.

KormiKép
Gyere jelentkezz! Sokat gondolok rátok!

Csirkesz Kép
Jobbulást a kis fosos motorevőnek Kép
Enyém törpe is szétrúgja a testemet...
De a nagy is a kicsit Kép
Állandóan csókolgatja a hasamat Bálint és most azt imádja, hogy a zsájával pukizik rajta. Persze erre Milán odabenn jól berezonál és hatalmas rúgásokkal/ütésekkel válaszol Kép
Jól elvagyunk.

KataKép és talisok.
Aztán gyártsatok sok képet!!!!

Minden betegnek gyógyulást!
Bálint olyan rekedt, mint egy repedt fazék, de azért jó, mert jobban tudom hagyni bőgni az elalvásoknál, ugyanis sokkal gyengébb így a hangja Kép Tudom, fújj, gonosz anya!

Párom ma lefoglalta a január eleji síelést Ausztriában. Mégse Szilveszterkor megyünk, mert horror ár van, hanem csak 5 éjszakára január 2-7 között, bár a dokim még nem tud róla, hogy 31 hetesen lelépek az országból....

ViolaKép
Ha arra gondolsz, ami nekünk van, akkor van lebegő poc. Ez az, aminek a vas tartóját falbafúrod és ráhúzod magát a polcot? Ha igen, akkor k. sokat elbír. Ez IKEA-s. Fotót nem tudok, mert apának kellett ma a melóba az apparat, így nincs itthon.
Kép ötlet egyelőre nincs, túl vizuális vagyok.
Na, kiabál a törpe, jóllakott szerintem.
Megyek.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Benedek nagyon jóképű pasi Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Itt vagyok megint.

Nagyon-nagyon köszönöm az együttérzéseteket, most már sokkal jobban is vagyok. Igazából a családon, az egyszem legeslegjobb barátnőmön és rajtatok kívül nem tartok kapcsolatot, nem beszélek szinte senkivel. Totál babanet függőként egész nap, ha erre járok, nyomom a frissítésgombot, hogy mi újság nálatok, nagyon sokat jelent, hogy itt annyi mindent tudok olvasni a babákról, mégha sokszor nem is vagyok képes írni.

Noémi,
én Benedek helyében nehezen tudnék ellenállni Heléna szép szemeinek, bár már eligérkeztünk Mirának meg a fürtöcskéinek (majd lesznek újra), csak sajnos nagyon messze lakik...

Bocsánat, még sokat akartam írni, de most meg Benedek sírt fel tele tüdővel, asszem vége a déli alvásnak...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Editke!

Ha jól emlékszem nektek is Römer van, ugye?KépKép
Pedig egyébként az ülés szuper (most, hogy szédszedtem méginkább tetszikKép), és hogy már beletanultam az Isofix is könnyen használható.
Más: azért kellett egy kis idő, míg kiderítettem mi az a "zsájával pukizik"KépKép.
Ugyen azért te nem síelsz majd? Vagy igen???

Csengo!

Légy erős és vond meg tőle?KépKépKép Hajrá dokibácsi! Várom szeretettel hozzánk amikor épp megvonni készülök majd Hannát. De egy szobában legyen vele!!KépKép Ha a szopi 5 percet késik, vagy épp nincs kilátásban azonnal (mert pl. megkérem apját, fogja meg amíg WC-re megyek) olyan ordítást tud Hanna produkálni, hogy ihaj! Képzelem mi lenne, ha nem kaphatna!Kép
De (bár örülnék ha kicsit csökkentené a mennyiséget) nekem eszem ágában sincs elválasztani. Főleg nem betegen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SziasztokKép

ViolaKép
TelepátiaKép Amúgy is olyan nekem, mintha már régóta ismernélekKépKép
SelejtezésKép Hihetetlen hogy nálunk is mi volt a padláson (ami egyszer majd tetőtér lesz). Szerencsére még itt a faluban is csinálnak időnként lomtalanítást, így végre úgy tűnik a felesleges dolgok nagy része eltűntKép
Polc: én IKEA mániás vagyok, de lebegő polcunk pont nincs. Viszont én is úgy tudom, hogy sokat kibír. Mint általában az IKEA-s cuccok. Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunkKép
Kép: szerintem a tejüveget, meg az ezüstöt már lágyítani kéne. Én biztos valami virágos képet tennék ki. Mindjárt dobok egy fotót, hogy nekünk a nappaliban milyen van (persze IKEA-sKép) Remélem jól látszik, ha nem, szólj, próbálok jobbat csinálniKép
Hajrá fogacska!!!Kép

CsirkeszKép
FosikaKép Még mindig tart szegény Botinak?
"Motorbaleset"Kép (mondjuk a szája miatt:Kép)
HuhogásKépKép De ha ő ho-val huhog, akkor már tud úgy csinálni, mint a télapó, meg a micimackós tigris: ők is HOHOHO-znakKépKép
Kistesó tornaKép

KormiKép
Hááát, ez a srác tényleg nagyon jóképű. Nem baj, hogy Miráé, Esztinek már van Donát vőlegényeKép És ő már NÉGY évesKép

Jaj, mennyi beteg babóKépKép
Megy a sok gyógypuszi!!!Kép

ReditkeKép
Tesók édik lehetnekKépKép Én biztos elsírnám magamKép

No, megyek tovább... Eszti most pakolta szét a CD-ket. De ügyes, mert egyidejűleg az én bugyis fiókomat is ki tudta pakolni és most a melltartókat húzgálja a fejéreKépKépKép

Ja, Viola, a fotó (május végi, ezért olyan csepp a lánykaKép)

Kép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Úgy látom mindenki lebetegedett. Sajnos minket sem kímélt a kór. Várjuk a doktornénit. Bernát úgy nézett ki reggelre, mint akinek bemostak egyet, az egyik szeme teljesen be volt/van dagadva, mellette köhög is. Remélem dokinéni kisüt valami okosságot, bár már rettentően elegem van a sok betegségből.

AnitaKép
azért Apának csak lassan azokkal a baseballütőkkel, Donát judózni jár, így ha el akarja kergetni Eszti mellől, jobb lesz ha felköti a gatyát. A Többi kérőt hessegetheti, de nekünk komolyak a szándékaink!Kép

Minden betegeskedőnek jobbulást!

JudyKép
gratula a vizsgához!

ViolaKép
nekem sajna nincsen semmi ötletem, nem rendelkezem túl nagy képzelőerővel, sajna.

HajnaKép
Üdv közöttünk!

Taliról tegyetek fel sok-sok képet!Kép

Gyorsan megyek főzni, amíg alszik törpicsek.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

BesztiKép
Igen, Römer és Isofixes. lehet ugyanaz Kép vagyis ugyanolyan Kép

ZsájaKép Kép akkor lehetne zsálya is akár Kép Kép

Síelés: persze hogy nem fogok, de apának muszáj Kép Mert március elejére vagyok kiírva és akkor ugye már nem mehet sehová...ezért ez a nagy igyekezet, pedig egyébként évek óta márciusban járunk, akkor már szépen süt a nap, nem kell szétfagyni stb...

ViolaKép
Én is valami színes, élénk színt tennék be, hogy ne legyen túl rideg. persze, ha hipermodern techno stílust nyomtok, akkor jöhet valami fémkütyü is Kép

Babám alszik. ma visszaálltunk napi 2-re. Mi lesz ebből este???!!!

BarbiKép
Mizujs??!!

KormiKép
Örülök, hogy jobban. Azért gyere sűrűn írni is!

AnitaKép
Először én is elsírtam magam, amikor magától odajött, felhúzta a pólómat, mondta hogy babbba és megpuszilta. Most viszont mivel naponta kb 20x eljátssza, mindenféle hangokat ad neki, eteti-itatja a hasamat, sikítozik befelé és előszeretettel a köldökömet basztatjaKép, ezért már nem sírok, hanem röhögök rajtaKép
Persze a hasamnál sokszor feljebb kerül a póló és nézi a cicimet és csak mosolyog-mosolyog sokat sejtetően Kép

DinoKép
Nem ijesztegetlek, csak megemlítem, hogy nálunk az arcüreggyuszi alkalmával (amivel sajnos kórházba kerültünk) volt feldagadva és belilulva Bálint szeme alatt. De mondjuk neki nagyon magas láza is lett és sűrű váladékos volt az orra. Valami vérbőség vagy mi a szösz, azt mondták a kórházban. Persze anyukáméknál lévő gyermekorvos (mert ugye pont nagyszülőzni voltunk vidéken) 100%-ig állította, hogy kutya baja, csak valami csípés Kép

Már én is akartam feltenni a házikóról képet. Most végre csináltam. Ez a hátsó udvar felől van és előtérben Süti kutya Kép

Képzeljétek, meséltem talán múlt héten, hogy nagy a dilemma hogy a mostani garázsból lenne szoba és hátra az udvarra építünk egy dupla garázst, de így nagy rész a szép kertből elveszik és ettől apa is én is fázunk. Viszont muszáj megcsinálni, mert Milán márciusban jön és valahol "tárolni" kell Kép
Megvannak az engedélyek, kiválasztottuk a kivitelezőt, megvannak az ajánlatok, mindenki ugrásra kész, hogy még idén elkészüljön, de párom és én csak nem vagyunk képesek megadni a kezdő lövést.
Valahogy olyan szörnyű, de nem visz rá minket a lélek. Lehet, hogy teljesen nagy baromság, amit csinálunk, de most ott tartunk, hogy biztos hogy van valami oka, hogy egyszerűen nem tudjuk elhatározni magunkat.
Most az a helyzet (a tegnap esti legutolsó), hogy várunk tavaszig.
Milánnak megcsináljuk babaszobának a mi hálónkat (átépítés esetén is ez volt a terv és miénk lenne a mostani garázsból készülő majdani szoba), hogy neki legyen fix a helye és ha jön, akkor kész helyre érkezzen és mi meg átmenetileg ki fogunk költözni a nappaliba.
Tudom, hogy tök ésszerűtlen, mert mindenki igyekszik a baba érkezése előtt ilyen típusú dolgokat megcsinálni, de valahogy nem tudunk lépni.
Úgy gondoljuk, majd kiderül miért nem, de most itt tartunk.
Bár nem tervünk eladni, de ki tudja, lehet hogy időközben eladjuk a házat és újat veszünk, vagy mit tudom én.
Igazából az a legvalószínűbb, hogy Milán megszületik, beköltözik a mi mostani szobánkba és mi meg belefáradunk a nappalis dologba és szépen tavasszal nekiállunk az átépítésnek, de most valahogy nem megy.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, de valahogy muszáj volt leírnom.
Meg k. drága az átalakítás (kb 7 millióba kerül majd), és még az is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha csak Bálinthoz betennénk egy másik rácsos ágyat (megúsznánk kb 50 ezer Ft-ból) és mégis egy szobában aludnának a fiúk (mert ha már átaludt éjszakák lesznek úgyis összeköltöznek) , akkor meg átalakítani sem kell, amíg nem jön a 3., az meg ki tudja mikor jön, ha jön egyáltalán.
Szóval megy a dilemma, de nagyon.

Talisokra irigy-irigy!!!! Kép

Na, készítek valami vacsit, amíg tökös alszik.
Edit
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Még 3 képet fel kell tennem. Bocs Kép

Itt kisfiam olyan jókisfiú, mint még soha életében. Mint egy kis angyal. csücsül a macijával. Apja szerint épp kixserélték és egy hibás klónt adtak vissza.

Kép

Itt épp azon törte a fejét, hogy Sütinek hogyan tudná jól megcsípni a fejét és kellően csibész képet is vág hozzá

Kép

Süti ellentámadásba lendült, és bár finoman, de azért jól odadörgölte a fejét Kép Bálint persze röhög rajta Kép

Kép

Na, nem lesz vacsi, ha még itt okosítok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok'
Gyerek itt nyusszog mellettem es mondogatja, hogy sziiiiszz ssziiiiszzz, persze ez cicat jelent, de Reditkeek kutyajat neziKép

Beszti! Nalunk sem menne a megvonas, mert kepes a kezemen az anyajegyet szopizni, meg mindent ami en vagyok.Kép Dokibacsinak meg majd megmondom, hogy akaratgyenge rossz anya vagyok.

Hu csajok en meg nem mostam az autosulest, de ekkora gaz? Romer King TS PLuszt vettunk. Vagy ez nem ugyanaz? Persze a kocsiban mi nem etetjuk es foleg nem hanytatjuk a gyereketKép (na jo, ha nyugos kiveszem es szabalyellenesen az ulemben van, pedig a biztonsag miatt vettunk meregdraga ulest.)

Lau, jelentkezz! Persze csak ha tudsz irni.

Talisok meg tessek felrakni a kepeket. Persze biztosan elfelejtitek megint a cerka mustrat.....

csengo
Vendég

Reditke!

Kell külön szoba biztosan? Végülis fiúk... Nem férnek el együtt? Mekkora Bálint szobája?
Nekünk épül a házunk, de ott Beninek és Nátánnak nem lesz külön szobája, pedig lehetne. Két ablakot terveztettünk rá (pontosabban 3 lett rajta), hogy majd el lehessen választani, de most még egy szobába fognak kerülni.

Csengo!

Valami autós-szótárt mellékelj magad mellé mielőtt nekikezdenél majd először levenni az üléshuzatot...KépKép Ha jól emlékszem majdnem ugyanolyanok az ülések, csak a mienk Isofixes.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Holnap szigorlatozom pááánik Kép Kép
Most gyorsan visszaolvasok

Kép
Kép
nikk0830

Lanyok,
csak egy gyors kerdes.
Olvastam,hogy leguti betegsegekre nagyon jo a Salvus gyogyvizet parologtatni. Be lehet onteni elektromos parasitoba is.Ma vettem,viszont kicsit lehidaltam az aran,1,5 l 459 Ft.
Nem hallottatok vmi olcsobb alternativ megoldasrol?
Csongi eddig csak ejjel kohogott,ma reggel ota viszont egesz nap es megint folyik az orra.

Bocs,most nem tudok visszaolvasni (meg par napig),mert itt vannak a szuleim. Kép

Mindenkinek szep hetveget kivanok,gyogyulgatosat a betegeknek.
Azert benezek hatha irtok nekem valamit. Kép

Inimma
inimma

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: