Mi nem megyünk holnap!
BMárti
2004.02.06 18:28
2004.02.06 18:31

. 

hegyek!
, pulcsi
, párod
. 

.
) Hazafele felesbe mentünk két illetve négylábon
. Azért igen boldog voltam, hogy hazaértünk
. 

2004.02.06 18:51
Lányok, mondjatok már valami bíztatót! Légyszi. Tényleg kivagyok. Asszem ilyenkor kellene egy kis depibogyó meg elvonulás a világtól, ahogy a sztárok csinálják. De nekem hétfőn dolgoznom kell, ha a fene fenét eszik is, mert most kb. két hónapig óriási hajtás lesz bent. És most már egyszerűen nem hiányozhatok többet. És nem győzöm a kaják kitalálását és megcsinálását, és a mosásokat, leszedéseket, a folytonos szervezést. Most sikítani szeretnék... Gyerek szeretnék lenni! 2004.02.06 19:43
2004.02.07 00:13

... Nálunk még minden OK, bár szerdán a ctg-n nem alkotott mintaszerű görbét... kivételesen aludt
... aztán szegényt jól megtaszajgatta kívülről a doki. Volt eredmény... csak aztán úgy elbújt jobb oldalra, hogy még 2 poronty simán elfért volna bent...
Nem értem, akkor máskor miért nem akar elférni...
ja... megint mondtam a dokinak, hogy nekem erre a 3 hétre még szükségem van, hogy elkészüljünk ....
Ennyire nem tudott előre mondani semmit... de a hétre még igen... szerinte még bent marad
De azért már elkezdtem összepakolgatni a cuccot... legalább a sajátomat
De úgy néz ki, megmaradok... De nem fertőznék senkit...
ráadásul vírust sem tudott hazahozni...
Most megpróbálom magam meg Csengust is távol tartani ezektől... egyikünknek sem hiányzik az influenza...
Lehet, hogy tényleg felfogja már? 

... helyes
Csenge olyanokok kiakad, hogy na... pl. hogy ő nem Csenge, hanem Csenguska...
ha úgy akar lépcsőzni, hogy a kezem fogja, de én csak a kabátját fogom, mert kb. 5 baba van a kezében... akkor hiszti... olyankor egyszerűbb visszamenni a lépcső aljára, és előről kezdeni... inkább ez, mint a fél napos hiszti...
Az egyik leggyakrabban hallot mondat: Csak én, mindig csak én... egyedül
ismerős?
2004.02.07 08:09
A kényeztetés az meg minden gyereknek jár és sok-sok pici engedmény is, hisz mi is úgy nőttünk fel annak idején, s imádtuk a nagyikat is ezért. De egy picit segíteni kell nekik, de tényleg úgy, hogy ne sértődjenek meg, ők régen voltak anyukák, s nagyinak lenni sokkal kevesebb felelőséggel jár.
MAjd mi is megtudjuk.
2004.02.07 10:22

Bogancsi nem tudjátok ezeket a napokat egyszerű kajákkal kihúzni, amit a lányok is meg tudnak csinálni (szilvásgombóc, mákos/sajtos/bolognai tészta stb...) vagy pizzát rendeltek? Nem is tudom mit lehet ilyenkor csinálni, csak túlélni kell! Remélem ma már jobb napod lesz. A szöszös ruhákra én azt szoktam csinálni, hogy vagy még 2-3 öblítőprogramra teszem az egészet, persze a lámaszőrös pulcsi nélkül vagy szépen a megszáradt ruhákat celluxos kézzel (a kezemre tekerem fordítva, hogy ragadjon) és szépen egyenként leszedem a szöszöket...Nagyon idegesítő dolog, de más megoldást én sem találtam..

Riki hatalmas lett! Dorka is tud bukfencezni, nagyon élvezi, de ugrálni még mindig nem tudunk, nem értem Dorkát mert az egyszerűbb dolgokat nem tudja (lépcsőzés pl. elég bizonytalanul megy), de bukfencezni és gyertyába állni, biciklizni a lábaival, az meg megy... Rikivel szoktál tornázni, milyen gyakorlatokat érdemes ilyenkor csinálni???
2004.02.07 16:01
2004.02.07 16:10
Hogy miért nem volt fair a zsuri?Mint mindenhol itt is mar elore tudta a zsuri,hogy kinek mit fog adni.Hiaba volt nekik mindenkinél nagyobb sikeruk és ezt nem elfogultsagbol mondom.Ja,kulondijnak Monaco varos kulondijat nyerték.
Az pedig egy nagy kupa.
Hanyadik hétben vagy?Légyszi pocakosok irjatok le nekem,mert nem tudtam kovetni,kinek mennyi idos a pocakbabaja! 

Valami megoldast tényleg probaljatok meg talalni,mert a kimerultségtol sem tudsz szerintem meggyogyulni.
Remélem hamar megoldodik ez a kényszerhelyzet.
Egy darabig mi se jottunk ra,hogy Riki akar valamit.De a hangsulybol tudom mar,hogy olyankor mutatni akar valamit.De szol,ha kiboritott valamit,vagy o csinalt valami olyat.
2004.02.07 16:45
2004.02.07 16:54
Gyorsak vagytok nagyon! 2004.02.07 18:31
2004.02.07 21:53

Annyira unom már, hogy minden percben arra gondolok, hogy menjünk már szülni... pedig hát elvileg még van 2 hetem. Mindenki azzal jött, hogy tuti nem várja ki az idejét a baba és én el is hittem nekik, most meg itt türelmetlenkedek!

Annyira szeretném meggyőzni magam, hogy nyugi, ráérünk, de mégis minden gondolatom ekörül forog! Minden este úgy fekszem le, hogy talán ma éjjel! Egyet fájdul vagy keményedik a pocim, már rögtön az órát figyelem, hogy na akkor most majd jön valami rendszer... Jaj, nagyon rossz ám!

2004.02.07 22:24

2004.02.07 22:37

Ki fog bújni!!! 

2004.02.07 23:07
Hogy sikerült a baldachin? Varrtál mást is?
Különben most jön egy hidegfront. Múltkor azt hiszem félrenéztem a naptáromat és nem most lesz telihold, hanem pont 20-án, tehát ha nem a hidegfront, akkor a telihold biztosan érezteti a hatását!
Mikor jártok játszótérre, néha találkozhatnánk!
Nagyon kellemes volt, hogy végre a férjem pénteken 4-kor már otthon volt, így azért más minden...
)
Ahogy beszélnek, játszanak, utánoznak minket, figyelnek...

2004.02.08 09:08

De azt hiszem mi extrém vizöntő szülőket kaptunk ki, nagyon jó ünneplést kívánok ebben a csodálatos napsütéses időben!!!!
2004.02.08 13:35
Szoval februar 22-én(vasarnap) lesz leadva az RTL Klubbon a Kolyokklub cimu musorban.
Nélkule sehova sem megy!
Tegnap egyutt altattuk ugy,hogy kozben a novérem mesélt.A mese végére pont kiesett az ujja a szajabol.Ebbol lehet tudni,hogy rendesen elaludt.

,de mar csak egyszer ébredunk.
Igazan nem tudom megmondani,hogy mit érzek,egyszeruen rossz a kozérzetem.A gyomromat érzem inkabb és kohogni is elkezdtem sajnos.
2004.02.08 21:06
Gyógyok mennek, nehogy az legyen! Ha mégis, akkor MUSZÁJ feküdni !!! Én mégegyszer nem csinálnám azt, amit az elmúlt 2 hétben végigcsináltam, hanem elmennék egy csöndes helyre és egész nap csak aludnék...
Boldog szülinapot minden illetékesnek
No meg folyton viccelődik
Tominak mondtam ma este, hogy holnap korán kelünk, mert megyünk suliba és dolgozni, ő pedig Nagyihoz. A korán-nál mondta, hogy nem, a Nagyinál meg vigyorgott
Ja, és holnap fizetem be a csekkeket... össz. 12ezer ft.! Pedig csak 3 helyre jelentkezik a lyány. Van, aki 10 helyre is...
Jó éjt! 2004.02.08 22:29

Peti pedig egy angyal volt, tök jól eljátszogatott, hagyott minket is játszani.
2004.02.08 22:35
): 

??? 

A Mit álmodtál? kérdésre az a válasz: "Álmodtam." Abban sem vagyok biztos, hogy tudja-e már, hogy mi az, hogy álom.
Ha esetleg verbálisan is kívánsz nyavajogni, tudod a számom
-okat, remélem, nem esel vissza betegségileg!
2004.02.09 06:52
2004.02.09 09:48

Vagyis mindegy, nem akarom, hogy jöjjenek, de hagyjanak már békében az ötleteikkel 

megpróbálok ma eljutni vele a szemészetre. 2004.02.09 10:07
2004.02.09 10:29

2004.02.09 10:45
Buták a nagyszülők és kész! Ne törödj velük! Különben nálunk olyan szél van, hogy max. a közeli óvodába megyünk le, hogy érdeklődjek. A nagyszülők nagyon tudnak okoskodni, de szerencsére két fülünk van
Gratulálok a nagy pocihoz, kistesó is nagy baba lesz? Nevek vannak már?
Csak az én apám és a barátnőm anyja, akik mindketten február 8-án születtek, igazán nehéz természetűek, de az nem azt jelenti, hogy nem lennének pozitív tulajdonságaik (kreatív, lehengerlő modorú, magabiztos, okos, művelt, kifinomult izlés...) Kárpótlásul ime a heti horoszkópotok: 
2004.02.09 11:02

Anyudnak, párodnak és húgodnak is nagyon boldog szülinapot.

2004.02.09 11:47

(apukám is az volt és a férjemuram is az)
És tényleg nagyon fúj a szél, zörögnek az ablakok nálunk!
A nap szépen süt, az igaz, de csak üvegen keresztül élvezhető!
2004.02.09 12:09
2004.02.09 12:35

Bea ma már ment bölcsibe, bár nem vagyok benne 100 %-ig biztos, hogy nem csak 2 napos hete lesz megint a bölcsiben.
Majd meglátjuk, mondta a vak.
Bár, néha én is nehezen viselem el magam, hát még a környezetem...

De, úgy összességében szerintem vannak rosszabb jegyek is.
)

2004.02.09 13:25
Azóta is az van amit ő akar nagyjából
Ő általában a kisvakonddal álmodik, bár ma azt mondta: anyával álmodtam, vagyis inkább a kisvakonddal
Bár magas lázzal és köhögéssel jár

2004.02.09 13:29
Akkor hangosan és nyíltan is elmondom majd a véleményemet a párom családjának. Szerintem meg lehet beszélni.
de azt hiszem olyan borzalmas hangja lesz, mitn nekem
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint