[color=#ff0000]
Remélem, nem kapjátok el, bár Dani talán máris elkapta?!
Sajnos nem tudok semmi okos tanácsot írni, de majdcsak jönnek a tapasztaltabbak is!
BMárti
2004.02.04 19:37
akivel erről beszéltem. Hozzá lehet menni, hiszen én is oda járok!
Nagyon sajnálom, hogy nem alakul ez a dolog! Szólj, ha tudok segíteni! És fel a fejjel!
) 

És hajrá tejcsi!

Lesz majd valahol részletes beszámoló is? 

És nyugi, minden rendben lesz!
2004.02.04 20:00
)
Általában kevert tésztás recept, vajjal vagy olajjal, és sütőporral/szódabikarbónával készül. De sima tepsiben kisütve is jó, kockázva
2004.02.04 20:19
Nálunk nagyon gyakori eset a hányás. A lényeg ha hányt hogy kapjon folyadékot. Kortyonként még akkor is ha sokat akar inni, mert ugye szomjas lesz
Ez szörnyű, hogy üvölt, hogy inni szeretne de nem tudsz neki adni. Egyébként meg B6 vitamint adok neki vagy dedalonetta kúpot.
Azonnal írj ha van valami
2004.02.04 21:12
Sajna én nem bízok 100%-osan a gyógytornász véleményében sem, még ha ismerős is. Viszont barátnőmmel ma besézltem az apja hasi sebész szóval tuti segít majd, hogy megtutdjam csináltatni, ma kideríti nekem, hogy az apja csinál-e ilyen műtétet.
2004.02.04 21:33
2004.02.04 23:26

Örülök, hogy jól vagytok.
Sok tejcsit kívánok.

Gyógyok mennek.

2004.02.05 07:44

Jobbulást Nektek!
Mit éreztél? Mesélj! Olyan jó hallani az ilyesmit.

2004.02.05 10:05

Es persze szep is.
Mielobbi gyogyulast neki!
De mi nem tervezunk tobb gyerkocot. Mi ugy dontottunk kettonel megallunk.
Remeljuk mielobb megoldodik a problemad es talalsz egy rendes orvos. 

Gyogyulj meg hamarosan! 

Nalunk nagyon jol telnek a napok, foleg ugy, hogy ezen a heten a ferjem otthonrol dolgozik. A lanyok szerencsere jol vannak. Velem sincs semmi kulonos. 2004.02.05 11:32
2004.02.05 14:46
Örülök, hogy már meg is oldódott!
Azért a 155 oldal kicsit húzós mennyiségnek tűnik...

Ezek szerint nem minden hasonló korú gyerek csinálja ezt?
Ti azért nem írtok soha ilyesmiről, mert olyan régen természetes része a mindennapjaitoknak, hogy ez már nem is sztori, vagy azért, mert más gyerekek nem őszítik ilyesmivel az Anyukájukat?

Ez a konyha-meghódítás eddig a leghúzósabb korszaka.
Remélem, néhány hét alatt itt is megtanulja a szabályokat...
Ugyanis mikor megjött, elkocogtam az évek óta halogatott tüdőszűrésre, hogy akkor már legyen meg az is, mielőtt terhes leszek. Ha most kiderült volna, hogy máris az vagyok, tuti a kardomba dőlök...
Szerencsére én ma már jobban vagyok, remélem, te is hamarosan túl leszel rajta!
Mondom neki ma reggel, hogy olyan szépen süt a nap, menjünk le sétálani. Néz rám okosan, és azt feleli, hogy huhu (=csihuhu, gondolom, HÉV-ezni akart). Rázom a fejem, hogy nem, semmi huhu, gyalog megyünk. Lacika köti az ebet a karóhoz, hogy huhu. Én is nyomatékosítom az álláspontom, hogy nem huhu, sétafika. Erre Lacika szája fülig szalad, és lelkesen az orrába dugja a mutatóujját... 

2004.02.05 18:04
, akartalak hívni, ugyanis elfelejtettem, hogy szombaton bálba megyünk!
Legfeljebb hazaugrom szoptatni, Barnit elaltatni, és visszamegyek
2004.02.05 21:40
, talán Márti kivételével. Újpesten lakunk, holnap beteszem a profilba az útleírást. Gyertek! 2004.02.05 21:43
Tegnap délelőtt krumplifőzeléket csináltam, 11-re lett kész kb. 3 kg krumpliból
Nekem délután Zsófi szülőiére kellett mennem, utána meg a (tegnap még)pesti dokinénimhez, hogy kiír-e csütörtökre (nem írt ki). Ezalatt a gyerekek megsütötték a húst és megvacsoráztak. Tomi egyáltalán nem akart enni semmit, meg se kóstolt semmit! A többiek ettek, apa is később. Én 1/4 9-re értem haza, én is ettem, de már éreztem, hogy valami nem stimmel, savanyú volt a főzelék, valami furcsa mellékízzel. De mivel állati éhes voltam, faltam. Aztán megnéztem közelebbről a maradékot és elszörnyedtem: meg volt buggyanva
Persze kidobtam. Éjjel apa volt kint többször... reggel a 3 nagy gyerek felváltva, sokszor... De azért bevittem őket a suliba, mert kérték. Én aztán Tomival anyukámhoz mentem, de már az ajtóból rohantam a WC-re... Nemsokára hívott Dani, hogy többször hányt és irtó rosszul van, mentem érte, közben Juli is rosszul lett a suliban, ő is lejött a portára. Összeszedtem őket, anyuhoz, onnan haza. Közben persze gyógyszer, tea, ropi és alvás. Most már azt hiszem túl vagyunk a dolgon... Hát ismét nem sikerült eltennem láb alól a családomat
szerintem is nagggggyon szép
sok-sok vitamin!!! és gyógyok mennek
2004.02.05 21:54

Hú, gyógyuljatok meg gyorsan. Nagycsaládnál elég rossza mikor mindenki rosszul van, és csak egy, max 2 WC áll rendelkezésre. 

Hogy ebből mi lesz még éjjel....
Szegény annyira megijedt, én meg nem tudtam,hogy nevessek, vagy gyorsan szedjem le róla a ruhát. Végülis az utóbbi történt.
2004.02.05 22:09
Nagyon jol esett! Koszonom a jo tanacsokat is!!!
Pedig uuuuuuuuuuuuuugy drukkoltam! Tovabbra is drukkolok, jo?
Te teljesen rendbejottel mar a mutet ota? Nem is faj a sebed? 2004.02.05 22:33
semmire nem válaszol, hát ez nagyon szörnyű érzés. Remélem nem lesz ma éjjel semmi gond vele.
persze sajnálom a családodat,de elég viccesen hangzott
Majd mesélj.
Nagyon könnyen megszerette, eleinte mindig kimászott belőle, de aztán megtanulta, hogy nem mászkáálunk lefekvés után. 2004.02.05 22:36
Egyébként nálunk nincsenek ilyen hajmeresztő mutatványok. Én a fürdőszobát zárvatartom, de ha be is jut, akkor sem piszkálja sem a mosóport, sem a felmosóvizet. Max. a ruhákat pakolja be aztán ki a mosógépből
. A konyhában is csak akkor van, ha én is ott vagyok, azt nem tudom zárni, mert nincs rajta ajtó...de semmit nem hagyok elöl (kés, tészta, liszt...stb). Meg hát valahogy Hanga nem is csinál ilyeneket. Tuti én is ősz lennék. Mondjuk a számítógéphez Hanga is fel szokott ülni, de ha én nem vagyok ott neki sem engedem, és ezt nagyjából be is tartja. Valahogy vele ilyen szempontból nincsenek gondjaim. Viszont remekül adja az alkalmi süketet
. És nagyon tud parancsolgatni
. 

nagyon tetszik
.
, kb. november közepén. Remekül alszik benne, ha akar akkor kijön, nem ordít, hogy vegyem ki, szóval sokkal önállóbb. Egyébként pedig van támlája körben, csak a feljáró résznél nincs. Gyógyik nektek: 

2004.02.05 23:23
). WC, mosópor sosem izgatta, pedig mindig nyitva volt a fürdőszoba ajtó.
2004.02.05 23:45

Vagyis ez csak félig jo hir,mert sajnos a parizsi hely még mindig nem nyitott meg,pedig a paromék szerzodése mar elkezdodott.Szoval most nincs fizetés sem.
Legutoljara azt igérték,hogy majusban nyitnak és kifizetik ezeket a honapokat is.Még szép,hiszen az o hibajuk,hogy nincs munka.
,igaz a zsuri ott sem fair.

Igaz nalunk tényleg nincs még tervben a teso.
Nagyon sok a lemaradasom.Azt nem igérem,hogy az egész januart atolvasom,de igyekszem képben lenni.
2004.02.06 08:40
Na, meg fantáziában se, mert az ásványvizes kartontól kezdve a kiürített játékos dobozon át a babataxijáig bármire és mindenre feláll, ha éppen el szeretne érni valamit. 
Az már tuti, hogy az eredetileg tervezett hétvégi programunk elmarad, de még meg kell beszélnem Lacival. Papás tali lesz? 

Jobban vagytok már? 

Részben már válaszoltam is
, szóval a favár a bölcsödei játszócsoport berendezéséhez tartozik, ahová járni szoktunk, ha éppen nincs influenza járvány. 
Tegnap előtt este ugyanis Lacika beszerezte élete első vérző sérülését.
Mentek az Apjával fürödni, megbotlott, még két lépésnyi lendületett vett, hogy minél nagyobbat tudjon esni, és végül fejjel beleállt a felmosóvödörbe.
Azóta rengeteget nézegettem a vödröt, ami csupa lekerekítettség, sehol semmi éles vagy szögletes nincs rajta, egyszerűen gőzöm sincs, hogy a csúnya, mély horzsolt sebet hogyan okozhatta.
Leesés ellen az ágybetét és az ágydeszka közé be szoktam szúrni egy kemény táblás, hajtogatós könyvet szétnyitva. Nem tudom, mennyire sikerült érhetően megfogalmaznom.
Esetleg tudok róla feltenni egy képet.

), én válogatom ki a mosnivalót a szennyestartóból, ő meg nagy lelkesen hordja ki a mosógépbe. Aztán néha önállóskodik, és már mosom is a fekete zoknit a fehér bugyik közé.
Azok, amiket a multkor küldtél, kipróbált kedvenc receptjeid, vagy az is gyüjtemény? Megint akciós a CORAban egy fajta muffin sütő, de azt írja róla a honlap, hogy szilikon. El se tudom képzelni, hogy szilikon cuccban sütni lehet...

Persze eggyel könnyű...
Zsomának gratula! Milyen nagy fiú már ő is!
Az a minimum, hogy kifizetik a párodék gázsiját, ha egyszer már él a szerződés! Szerintem...
2004.02.06 09:36
Fogalmam sincs, hogy lehet leszedni azt az ezer szőrt minden darabról
Apa azzal vigasztalt, hogy így legalább minden cucc jó meleg lesz
És bármilyen ágyra rá lehet szerelni. Gyógyok
gyógyok
Juli is megy a vasárnapi gálára a barátnőjével
Állítólag valami nagyon jó helyük lesz, mert a barátnő kapta egy ismerősétől.
Húsleves romlott már meg nálam, de ilyen még nem történt. Zsoma hasra fordult? Hiszen még szinte most született!!!
Lacika - vödör
Ja, és Tomi se mászós fajta - egyelőre
Aztán majd megyünk sétálni! 2004.02.06 12:27
Azon röhögök, hogy csak a 4d-s uh mondta hogy lány, azóta se senki. Van szép rózsaszín baldachinunk, rugik, badyk, harisníyák, még az üvegmosó kefe is rózsaszín
Na ha mégis Gergő

hihihihihi
2004.02.06 13:52
Nagyon klasszakat hímzel!
, szegénykém jól megszenved.
Sajnálom, hogy nem jöttök talizni.
Gyertek talira! Riki tök sokat komolyodott a múltkori tali óta.
2004.02.06 14:19
Rátok jár rendesen!
A kismamás cikk alapján nekem is nagyon szimpi a drnő, meg másoktól is hallottam már, hogy nagyon jó. Majd mesélj!
Jó újra hallani felőletek!

, de már sűrűn keményedik a pocim, a szülésznő szerint alakul a dolog!
Doki nem vizsgált meg
- biztos nem mert
Annyit mondott, hogy türelem!
2004.02.06 14:31
Mentem dokihoz, baleset miatt állt a forgalom
, jó nagyot kerülve, de végül a megbeszélt időre eljutottam a dokihoz. Jó hír a babó szívhangja rendben, méhszáj zárt (most nem uh-n votlam), és doki szerint a szétment hasam tuti meg kell műteni, viszont a szülésnél nem okoz gondot, a méhtevékenység attól még működik és a hasprés is
.
Annyira kiborított. Szegény Vili éjfélig fennt volt, szerencsére nem lett más baja. Vili se értette, hogy álmos, de nem tud elaludni, úgy sajnáltam szegényt.
eddig meg csak rá mertem bízni, most már rá sem. Tudom, hogy most anyu nincs jó passzban, (lakás tatarozás kezdődik náluk és mindig szorong az ilyesmitől, főelg, hogy most volt az ablakcsere és úgy járt mint BMÁrtiék, hogy elronották, majd újra csinálták, de közben nem akartak visszemenni, befejezni, csak ígérgették, stb.) de akkor inkább ne vállalja el a gyerkőt, megoldom másképp
2004.02.06 14:45
Már úgy érzem, nekem is kapar a torkom, nagyon féltem a KisPicurt a hasamban.
A dokibácsinál Nelcsi ordított szokás szerint, de aztán kapott egy tigrises levonót, aminek annyira megörült, hogy nem akart hazamenni. Csak úgy repkedtek a puszik.
Mosásnál én mindig zsebkendőket felejtek a ruhák zsebében. Azt se könnyű levakarni. Aranyos lehetett a férjed, ahogy megnyugtatott.

2004.02.06 14:52
2004.02.06 15:06
. Mindjárt küldöm a 155 oldalt
, jó böngészést hozzá!
Ja, és akkor nekem tiszta mázli, hogy Hanga nem mászik széknél tovább
. kopp-kopp...
. 
. Azért akkor már nemsokára találkoztok a babóval
.
Úgyhogy én nem gyártanék napirendes táblázatot... Nyugodtan hagyd anyukádra
, bele fog jönni
. 

2004.02.06 15:17
szerencsére addigra pont hazaértem. 2004.02.06 15:25

2004.02.06 15:28
2004.02.06 16:08
De a legalább jó meleg lesz, kedves duma.
Talán egy-két alapelvet a szájukba lehet rágni a nagyszülőknek, pl. azt, hogy most volt beteg, és fontos, hogy egyen, de még azt se tuti, hogy betartják. Ettől én még boldogan rájuk bíznám Lacikát.
Lehet, hogy igazságtalan voltam vele?
Tegnap este pl. Halálugrást követett el egy nagyra nőtt fűrészfogas levelű pálma a könyvespolc tetejéről. Szegény nőt-nőt, és persze a fény felé. Mikor feltűnt, hogy milyen göfe, megfordítottam, hogy majd kiegyenesedik. Hát, nem egyenesedett ki, mert közben már a cserepét is kinőtte, meg öntözve is régen volt, így a cserép és a száraz föld súlya már nem bírta a göfe növényt megtartani. Este volt, én a konyhában serénykedtem, Életem Párja is be volt fogva egy kis krumpli hámozásra, a gyerek meg jött ment a lábunk alatt. Jót dumcsiztunk. Egyszer csak Lacika elindult a nappali felé, de nem jött be, hanem a küszöbön megállt, és bősz mutogatással, meg O! O! kiáltásokkal hivott minket. Mikor nagy nehezen rájöttünk, hogy akar tőlünk valamit, és bejöttünk, csak néztük döbbenten a kanapén fekvő virágot, és a sok szétszóródott virágföldet. Azután meg még döbbentebben a gyereket, aki nem élt a rosszcsontkodás felkínálkozó lehetőségével.
2004.02.06 16:50
Mondom: kakaót se??? Nem kért (méghogy nem kééért). Ja és elaludt magátóóól. Peeersze...
Ez nem is baj, csak beteg ne legyen a Peti..... 2004.02.06 17:21

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint