2004.01.28 11:06

2004.01.28 12:05

2004.01.28 12:11

Meg érzem is, hogy Pocakpeti lefele kotorászik erőteljesen!

És nem szeretnék beelőzni semmiképpen! 2004.01.28 12:48

2004.01.28 13:31
De látom én is kiderültem.
Köszi mindenkinek a köszöntést.
Te meg még húzzad kicsit egyben. A kívülrőlt úgy érted, hogy már torzulsz rendesen?

Ez a matematika tanáros megszólalás nagyon tuti volt.
2004.01.28 13:33

Irigy-irigy a kis kiruccanás miatt. Én is el tudnék képzelni valami hasonlót! De hát mindig csak a munka.
Én biztos nem találtam volna ki. Nálunk Nelcsi vagy két hétig őrjített azzal, hogy " sehal sedöm" mi meg néztünk rá, s próbáltunk néha helyeselni, néha meg legalább értelmes képet vágni, mintha tudnánk miről van szó, de iszonyúan szenvedtünk, mert fogalmunk se volt, mit mond. Reménytelen volt egészen tegnapig, mikor is hozzá tette azt is, hogy Anya kapcsold be! Ekkor már kezdtem kapizsgálni, hogy valami zene lehet, s beütött az Isteni szikra: Se hall, se lát Dömötör kellett a kis Drágámnak. Ha láttátok volna azt a képet, mikor megszólalt a hetek óta áhított zene..

)2004.01.28 13:44
Az én lányom amúgy könnyű megérteni, mert már elmúlt 3, de én a sehalsedömből is egyből tudtam mi lesz!
Viszont pont ezért volt nagyon nehéz megállni, hogy ne találjam ki, mit szeretnének, hanem tanulják meg elmondani!
De én is adhatok Borcsának kilókat ugye?
2004.01.28 15:02
2004.01.28 15:13
Anyukád hogy van?
Olló
- szerintem hasonlók mindenkivel előfordulnak - legalábbis emlékeim szerint gyerekkoromban mi is csináltunk néhány "érdekes" dolgot
Apám az idei karácsonyon hallotta először egyik kedvenc gyerekkori játékunkat: éjjel kiosontunk a karácsonyfához a vendéggyerekekkel (öten) az előszobába és mindannyiunk bekapott egy-egy világító karácsonyfaégőt és így pirosan világított az arcunk ... hihetetlenül jól szórakoztunk... éveken át... apám úgy 25 év távlatából és fehér hajjal is beleőszült a sztoriba
És épeszű szülőnek nem jut eszébe ilyesmire felkészülni, ebben biztos vagyok
Irígyellek! Hogy állsz a vizsgákkal?
Cipős sztorik szinte szó szerint fordultak elő nálunk is - szerencsére Ármin sem volt hajlandó elindulni cipő nélkül
De az jó volt: csúsztunk együtt a dombról, én nagyon élveztem 

aztán még húzgáltam is a parkban, azt játszottuk, ő Boribon én meg Annipanni
Aztán majdnem elaludt a szánkón, úgyhogy hazajöttünk 

Drukk, hogy ne legyen!
2004.01.28 15:26
2004.01.28 16:07

2004.01.28 20:22

)
már úgy várom, hogy adsl-ünk legyen!
), lelógatta, és közölte, hogy "ledobom!". sikerült kikapnom a kezéből (olyat sprinteltem
), de megfordult a fejemben, hogy még a lábát is eltörte volna, ha tényleg rádobja... azt sem tudom, megtette-e volna, ha nem érek oda záros időn belül.
a gyerekkori játékotokat viszont úúúúúúgy kipróbálnám
hogy ez akkor miért nem jutott eszembe?! eddig az a 2 szori tetszett a legjobban, hogy a lakótelepen összeszedték a gyerekek az otthon található zöldségeket, és eladták az utcán (hú de mérges lennék, ha a gyerekeim csinálnák
), illetve hogy tesók uszodát akartak készíteni a szobában/ból: bezárták az ajtókat és hordták be lavórral a vizet... mire a szülők megjelentek,úszott a szőnyeg (régi bérházban) de a tied veri ezeket! 

vezetés jó ötlet! és igen, bele a dzsumbujba!
tornának nekem a callanetics és a vízitorna vált be, de a tikk-féle engem is érdekelne! 

és TI?
) 2004.01.28 20:45
apránként egyél keveset és könnyűt. valamit, amit szeretsz! ha lesz normális netünk, megnézem a képeket, így sajnos veszett kutya nyele (vagy mi). a pincéres marha jó lehetett! barni ebédlőasztalnál szokta közöli, hogy "pukiztam"...
megváltozott a szüleid hozzáállása? nem is tudtam, hogy dolgozol és nelcsi bölcsis - vagy csak elkerülte a figyelmemet. mivel foglalkozol?
érdekes, hogy nekem is egész mások voltak másodszorra a fájásaim: sokkal lejjebb, és kifejezetten szúróak. 2004.01.28 21:41
Nelcsinél is kaptam még a terhesség idején AntiD-t, mert többször vérezgettem, de nem mindegyik vérzésnél keptam meg sajnos, mert mint kiderült, megjelent az ellenanyag. Most még nem tudom, mi van, pénteken megyek a védőnőhöz, aki majd megmondja, mikor kell vérvételre mennem emiatt. A dokim fokozott ellenőrzést írt elő, szóval sokszor szúrkálnak majd, de hát ez a legkevesebb.
Szorítsatok! Nekem nagyon kell ez a gyerek!!!
Valami félreérthetőt írtam volna? Szüleim hozzáállása mintha kissé módosulna, Apu megkérdezte, hogy mit mondott az orvos és hogy hány hónapos terhes vagyok, sőt főzött nekem levest, hátha az jót tesz a gyomromnak. Anyukám pánikol nagyon a vércsoport miatt, valahogy nem meri beleélni magát úgy érzem.
Neked még semmi tünet? 2004.01.28 21:50

Amúgy ma mi is szánkóztunk a bölcsi előtt van negy domb, na min 15x fel kellett húzni és lecsúsztatni. Nagyon élvezte, egyszer majdnem borult, de csak nevetett, hogy ajaj
2004.01.28 23:03

)2004.01.28 23:35

remélem megúszom...
Kapott Napocs egy szuper babát és egy rajztáblát, nagy sikerük volt. Napocs is hányt és hasmenése volt, de ma már jobban van. Betegeknek Dzsili is jobbulást kíván!
2004.01.29 14:25
nekem továbbra sincs lázam, de alig élek. Vilinél viszont, már nem csak a torka piros hanem lentebb is. Kapott anitbogyót. Estére azért már volt étvágya is. Viszont éjjel kért vizet és azt a köhögéstől kihányta
Ráadás míg fürödtem ő ment be Vilihez reggel és azonkívül hogy megszeretgette, kivette az ágyból, nem kérdezte meg éhes-e, szomjas-e, orrát ki kell-e fújni, nem cserélt pelust, stb. Persze mire elkészültem a gyerkőc ordított, hogy didi, pedig nem szokott. Ja és apa az egész éjszakai tortúrából is elegánsan kivonta magát, mivel beteg
.
2004.01.29 14:35

Úgy tűnik, hogy a Kisfalvihoz kerülök... 2004.01.29 16:01
2004.01.29 17:24

) 

hegyek nektek! 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint