A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

<font color="119911"> Eszti,
ez nagyon fincsi lehet. Tisztára beindultam, hogy holnap én is csinálok valami hasonlót. Kép

Köszi lányok, de ne dícsérjetek agyon. Csak azért írtam le, mert Bartika kérdezte.</font>
angi79

Hahó, na megjöttem a shoppingolásból... hát elég gáz. Nem tudom megszokni, hogy úgy lihegek egy kis cipekedéstől, mint az öreganyám, és 8-szor meg kell állni pihenni hazafelé... be fogok szerezni egy olyan nagymamás tologatós kocsit, mert nem állapot. Ti hogy oldjátok meg a cipekedést? Nem ti vásároltok?
Maminti! Gondoltam rád!!! Kép

Angi! Köszi az infót, akkor még jó vagyok, nekem olyan heti 0,5 kg jön fel, csak én sokalltam, de így már látva a tiedet, nem is olyan vészes, kb. hasonló a te gyarapodásodhoz. Kép

Eszti! NAgyon jól hangzik az ebéded! Bárcsak nekem is főzne valaki, magamra nem egy nagy élvezet... Kép Én jobbna szeretek másnak főzni. Kép

Szelivi! Édesek a rucik! Hányas méretek?

Én is tiszta kóma vagyok, megyek is aludni egyet, ha már itthon lehetek... nem tudom mi van az időjárásban, de alig bírom nyitvatartani a szemem... Na majd még jövök, pusza:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Lenne egy kérdésem.
Jövö héten megyek terheléses vércukorra. Kaptam egy receptet, amit ki kell váltanom, az lesz a lötyi. Szerintetek nem baj, ha pénteken váltom ki, és hétfön megyek vérvételre? Elromlik ez a lötty? Vagy nagyon butaságot kérdezek? Elöfordulhat!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti: A SOKKIA Kft-nél voltam az 1. emeleten az étteremmel szemben!
Én 2003. augusztustól vagyok itthon, de oda fogok visszamenni majd 3 év múlvaKép

Eszti: nagyon ügyi vagy a főzéssel kapcsolatban!
Sütni én is tudok, be van kötve a beépíthető sütő, úgyhogy ezt a finom husit én is megcsinálom! Most olyat akartam sütni, hogy csirkemell + bazsalikomos olívaolaj + paradicsom + mozarella sajt. Köretnek meg sütőben párolt tejszínes zöldség.

Angi: Én a 20. hétig híztam 5 kilót, azóta meg 9-et, úgyhogy tessék komolyan venni a dícséreteket!KépKép

Szelivi: akkor beindult nagyon a babaruha vásárlásKép, édes a sapi!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszti!
A Pluszokban meg a DMekben is szoktam látni sómentes szárított zöldségkeveréket.

Köszönöm a pocibókokat!
Olyan mókás, mindhárom gyerkő máshogy mocorgott a pocakban Kép Kép
KisFarkasnak mintha az lenne a célja, hogy mindenhez hozzápiszkáljon, amit elérhet, időnként egész hátul rugdalja a bordáimat. Meg befeszíti magát a hólyagom és a szegycsontom közé. Már most kész gazfickó KépKépKép

Angi! Hát nagyon ügyi vagy súlyügyben.

(Én itthon inkább kerülöm a mérlegünket - amúgy se túl megbízható, mióta Luca párszor megpróbálta ide-oda hurcolni a lakásban Kép Majd csütörtökön a védőnő lemázsál - tartok tőle, nem tett jót a karácsony)

Mariann! Sok-sok drukk a vérnyomásbeállításhoz!

A csipkebogyóteánál egy jobbat tudok: a párom nagymamája főzte csipkelekvár KépKépKép

Még egy csütörtöki program ötlet: 10-12-ig lesz LLL-es baba-mama klub az Attila úton, a Budai Családsegítőben. Mindenféle szopis kérdést fel lehet tenni, és kimondottan szivesen látják a pocisokat.

Borcsa 33+0

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Annácska: az e-mail cím: miklos.istvan@t-online.hu

Előre is nagyon köszönöm az infókat!

Mindenkinek szép napot!

István

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Maminti!
Nekem a receptre csak egy tasak szőlőcukrot adtak ki, amit aztán én oldogattam. Sztem te is csak egy tasak cukrot kapsz, annak kutya baja nem lesz hétfőig.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

MamintiKép

Ahogy Borcsa is irta a receptre csak 75 gr szőlőcukrot fogsz kapni egy zacsibanKépKép Kemény tizen, max huszon valahány forintértKépKép azt kell majd aznap feloldani két deci vizbe, amibe persze nem árt belecsavarni majd egy jó nagy citromot is, hogy iható legyen.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Megjöttem a könyvtárból, sétáltam is egy nagyot, meg összefutottam a lakóparkban egy ikres anyukával, és majd egy órát beszélgettünk. Tök jó volt Kép És most van Szoptatás könyvem, Kistestvér születik, meg Suttogó-m is Kép

Eszti:
Csipketeát imádom, de a fogaim vásnak tőle egy ideje Kép
Nagyon ügyi vagy a sótlan főzéseddel...és ahogy leírtad, nagyon ínycsiklandó Kép Megyek is mindjárt túrógombócozni Kép

Bartika:
25. héten fejvégű volt Bogyó, de aztán volt egy időszak, amikor meg naponta többször változtatta a helyzetét. Február: IGEN februárra vagyok beállva! A lányom is februári, és mikor terveztük kistesót, azt mondtam, hogy őt is februárra szeretném. És egyenlőre még nagy resélyem van rá, hisz februárra vagyok kiírva. Kép

FRONT: tuti front volt/van, mert ma kaptam sms-t, kolleganőm is tegnap szült meg. Minden rendben velük is.

Titati 35+6
titati

Na ha már a kilóknál tartunk, mint másik véglet én is leírom hogy eddig milyen ütemben szedtem fel a kilókat! 63 kilóról indultam, most vagyok 68kg!
20.hét - 0.5kg
22.hét - 1.0kg
24.hét - 1.5kg
26.hét - 2.0kg
27.hét - 3.0kg
28.hét - 3.0kg
29.hét - 3.0kg
30.hét - 3.5kg
31.hét - 4.0kg
32.hét - 5.0kg
33.hét - 5.0kg

KépKép
nicika

Borcsa, köszi, majd megnézem ezeken a helyeken is. Kép
Tünde, a te recepted sem rossz! Én majd legközelebb valami póréhagymás, tejszínes csirkét fogok csinálni. Ezeket sosem fix recept alapján csinálom, hanem ahogy érzem, hogy mi lenne a jó. És általában bejön. Meg a csirkemellel marha könnyű főzni.
Bartika, most kivételesen én is a piacra mentem, amúgy apával megyünk vásárolni, és így ő cipekedik mostanában.
Enyém gyerek mozgást illetően lecsillapodott, bár még mindig folyamatosan, de legalább nem rúgja le az egész hasfalamat. Szerintem lassan távozik a front. Kép
Vendég

<font color="119911"> Bartika,
szerintem is hasonlóan megy. Nincs okod az aggodalomra. A vásárlás már nekem is nehezen megy. Mi a piacozást szombaton szoktuk elintézni és akkor elmegyünk nagyobb bevásárlást csinálni.
Ettől függetlenül néha muszáj nekem is elmenni vásárolni. Viccesen mindig csak 2-3 db mandarint veszek pl. A taliga biztos nem rossz ötlet. Pihizz!
Tünde,
jó étvágyat! Nagyon jól hangzik a menütök.
Borts,
voltál már ilyen előadáson?
Maminti,
csak a cukrot tudod kiváltani. Bekeverni Neked kell 2dl vízben.

Lányok,
próbáltam bepakolni a kórházi cumót. Nem kevés és nem is fér egy táskába. Babunak még nem pakoltam egy ruhát se, plussz a férjemnek se tettem be a pólót, szabadidőalsót stb..</font>
angi79

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Mariannka!
Drukk, h rendbe jöjjön az a fránya vérnyomásod!

Angi!
Meg sem láccik az a 12 kila. Bezzeg rajtam az a 7.Kép

Autónk végre nem az út szélén ácsorog. Elvitettük egy szervizbe, ahol mindent intéznek. Nem nekem kell majd a biztosítóhoz rohangálni, miazmás.
Viszont hárman is rápillantottak szegény kis autónkra, és azt mondták, h 99,9%, h totálkárra veszi majd fel a biztosító.Kép Szegénykém. Annyira sajnálom. Úgy örültünk neki, amikor megvettük, erre tessék.
Viszont apu Debrecenből felhozza nekünk az egyik autóját, h ne legyünk teljesen meghalva. Holnapra itt is lesz. Egy luxuskocsi lesz, szép narisárga 120-as skoda! Kép Jobb, mint a semmi, legalább lesz mivel járni. Most ahogy elvittük az autót kőbányára, onnan 3-as vilingerrel jöttünk vissza. Hát a kedvesem kicsit orientáltan feszült volt, én meg majdnem kipakoltam olyan büdi volt.Kép

Na megyek elterelem a gondolataimat, mert szegény Imukán (az autó Imuka, mert IMU-xxx a rendszáma.Kép) agyalok egyfolytában.

Pussz!

Nancsika & Alex 29+1</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Angi, én is a múltkor gondolkodtam, hogy jó sok cucc kell azért. Nálatok is bent maradhat a férjed? Milyen szobában lesztek?

Remélem nekünk sikerülni fog az alapítványi, dehát ez mindig helyfüggő. Jó lenne.
Vendég

Sziasztok!

Reggel óta a tegnapi és mai termést olvasom. Nem semmi mennyiséget írtatok!

Nagy - nagy gratula Boriéknak a babákhoz!!!!!!!!!!

Angi
egyébként is célszerű két táskába pakolni. Egyikbe ami a szülöszobára kell a másikba meg ami utána.

Holnap megyek dokihoz, hihetetlen, hogy már megint elment 4 hét. Jövő hétfőre meg beneveztem egy 4D-s uh-ra, még így utoljára megkukkantjuk babót, hátha még a pofiját is megmutatja.

Szilvi
33+0

Szilvi és Katababa
szisz2

Angi!
Én Lucával egy időben egész rendszeresen jártam - az előadás része csak egy negyed óra a legelején, utána kötetlen beszélgetés van az egybegyűltek tapasztalatairól/kérdéseiről.

Kórházi motyó: sztem eleve érdemes ketté pakolni, ami már a szülőszobán kell, meg ami csak az ottartózkodáshoz.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

István: továbbra is drukkolok nektek Kép A tágulat csökkenése nagyon jó hír Kép
24 órás vérnyomásmérés a Szent Imrében is létezik. Azon is magasabbakat mérnek? Vagy azt nem is nézték?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Angi
Én is két csomagba pakolást akartam írni de látom már el vagy látva tanácsokkal!

Én megetettem a férjem... olyan jó, hogy haza tud jönni ebédelni... csak így nekem kicsit több a munkám, de megéri! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csajok, és ha már kétfelé csomagolás.
Mit a szülőszobaiba? Oda mi kell majd?
Vendég

Sziasztok Kép
Vas Kép
Fogalmam sincs miért nem tudok aludni Kép Csak forgolódom és sehogy sem kényelmes. Eddig a legjobban a nappaliban tudtam aludni, lehet, hogy ma kipróbálom Kép
Olivér biztos örül, hogy vele alszol, de azért lassan már más fogja bitorolni a helyét Kép

Vikó Kép
Most két hétog otthon én is napközben aludtam fél órákat, de ma már nem lehett.
Saját cégünk van, így abból nehéz kihúznom magam, meg kell is a pörgés Kép Szeretek dolgozni és nem is annyira megterhelő, de azért lassan már én is otthon leszek Kép

Ági Kép
Tényleg jóbb ha tudják, hogy kiknek kell előre hozni a szülőszoba látogatást. Most én is ebbe a csapatba fogok tartozni Kép
Akkor jövő héten tuti találkozunk Kép

Mamacka Kép
Nem irigylem a férjed, még jó, hogy nem kapott szívrohamot Kép

Nicika Kép
Ügyi vagy, hogy sikerült elkapni a lábújját Szintinek Kép

Angi Kép
Nagykönyvbe illően híztál Kép Gyönyörű egyenletes, gratula hozzá Kép

Szelivi Kép
Édesek nagyon a rucik és ügyi vagy a sapival Kép
Mekkora ruhákat vettél?

István Kép
Este küldöm amit találok Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Eszti

Apának papucs, szendvics(hogy nehogy elájuljon vagy éhenhaljon), szölőcukor, víz, neked papucs, esetleg zene, gondolom épp csak a lényeget hagytam ki... Kép de azért ezekre is gondolni kell....

Szelivi
Aranyos lett a sapi! Kép ügyi vagy nekem nem lenne türelmem! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem eddig még mindig kellett egy privát hálóing is Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ha jól tudom az Istvánban kórházi ruhában szülünk, utánnalehet a saját rucit használni, de nem 100%

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok Kép
Megjöttünk a 4D-ről Kép
Hihetelen élmény volt Kép Olyan jó volt látni a kicsi fiamat Kép
A lényeg minden rendben van, mindene meg van és teljesen egészséges Kép
A combhossza a korának megfelelő, minden más egy héttel idősebbnek látszott Kép Hatalmas baba, már most 1232 g Kép
Folyamatosan mozgolódott, a kezecskéjét szinte végig az arca előtt tartotta, de azért sikerült néhány jó képet csinálni Kép

Este tudok feltenni képet Kép
Nem tudom mi lesz így a végére, ha így folytatja a gyarapodást Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

EsztiKép

A szülőszobaiba is elég korház függő a dolog, de szvsz majdnem egyforma, igy leirom én nekem mit javasolt a szülésznőm:
bugyi, hálóing- hogy szülés után kicserélhesd rögtön, tisztálkodó szerek, de főként türülköző, pl vajudás közben ha lehet zuhizni ahhoz jól jönKép nem árt egy csomi szőlőcukor energia pótlásnak, citrom szomjoltónak. Telcsi ugye hogy lehessen majd mindenkit értesiteni a nagy hirről (töltő sem árt ha veled van, hátha lemerül) . Apás szülésnél rájuk is gondolva valami inni való meg valami nasi se árt, képesek gyorsabban elfáradni mint miKépKép , jah és a fényképező se árt ha ott van apa kezében majdKépKép
A többi cucc elég lesz már a gyerekágyra is. A ruhák az esetleges császárnál is nagyon jól jönnek, mármint a háló meg a bugyi.

Annácska Kép
Majd emlitsd meg IStvánéknak a tétényit is (Szent imre) én is oda járok a 24 órás ellenőrzés miatt, ha esetleg nem megy máshol érdemes ott is megprobálni a dolgot...

NicikaKép
Wow nagyon ügyi vagy hogy meg tudtad fogni Szinti kis lábikóját, nekem annyira be van ágyazódva Pocaklakó a hájamba hogy max a háta domborulatát simizhetemKép

Szelivi Kép
édesek a kis rucik és ügyi vagy a sapival is nagyon.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

...én szívesebben szülnék kórháziban....

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="119911"> Eszti,
igen, azt hiszem 2 csomag lesz. A szülőszobásba kell még tenni a Tena betétet/bugyit. Plussz akkor a baba ruháit. A papírokat (személyi, TB kártya, kiskönyv, leletek, apasági v. házassági akk.) Wc papír, Wc ülőkére papír, törölköző.A többit leírta Mamacka.
Mi is úgy tervezzük, hogy egyágyas alapítványiba megyünk, apával együtt. De az ő cuccait nem visszük most be, azért majd hazajön ő.
Nekünk azt mondta a szülésznő, hogy ha viszünk apának másik gúnyát, akkor nem kell neki felvenni a zöld festőknek gyártott, nem szellőző overált a szülőszobában.</font>
angi79

<font color="119911"> Annácska,
nagy gratula a nagyfiúhoz!!! Aztán várom a képeket!
Nici,
tényleg nagyon ügyi vagy a kilókkal.

Szülésnél talán jobb a kórházi hálóing, mert azzal utána nincs gond. Ja és zokniról is hallottam, hogy nem árt.

Most mentem boltba és a gyerekdokihoz.
Tessék mérsékelten sokat írni.</font> Kép
angi79

Eszti: mire megírom, már biztos más is írtaKép
szülőszobába: apának papucs, kényelmes ruha, szendvics, innivaló, fényképezőgép - kamera (feltöltve, persze, ha valamit meg akartok örökíteni), pzs, neked: szőlőcukor, ásványvíz, papucs, kis törölköző, törlőkendő, okmányok, iratok
Esetleg hálóing, nem tudom ott a kórházit kell-e használni szülés alatt. Úgy tudom az Istvánban már a szülés után a saját ruhájában lesz a pici, úgyhogy akkor neki is valami ruha.

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska kismamatársamKép hááát... Én ma reggel keltem 4.30-kor uszkve 3 órányi alvás után, fél 7 körül visszaaludtam, 10-kor ébredtem, majd 11.30-körül megint elszunyókáltam egészen idáig. Gondolom, még este lesz belőle egy újabb szundi.. Ez így megy karácsony óta! de bezzeg éjjel nem tudok...

2 oka is lehet: a front, meg az, hogy már sehogyse kényelmes....

És még 3 hónap Kép

Mamacka: azért a végén megúsztam a katonaságot Kép
Én is szoktam férjet etetni, már amikor együtt vagyunk és eszébe jut hazajönni Kép Főzni ő is szokott, imád, főleg, ha én vagyok a kukta Kép Ja, és vasalni kizárólag ő!!! Kép

Bartika, azért én meglepődtem, hogy neked kell cipekedned... Kép nem tudnátok egy heti nagybevásárlást közösen? Más dolog kedvtelésből vásárolni és megint más cipekedni...

MesiKép Én is ilyen frontérzékeny manó vagoyk, vérnyomás ilyenkor 70/70 körül mozog

Eszti, fincsit főztél! nálam még mindig a tegnapi céklás korhelyleves megy, nagyon szeretem a savanyú leveseket. Azért valami édességet benyomnék utána Kép

indianyo

Annácska gratula a kisfiúhoz!
Várjuk a képeket! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska! Nagy gratula a fiadhoz! Tényleg szép nagyra hízott már ! Kép

Ágiboszi! Ez már a második eset volt hogy el tudtam kapni a lábát! De ez is csak pár pillanatig tartott, mert azonnal elhúzta! Valószínűleg a sarkát kaphattam el, mert nagyon kemény volt! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nancsika,
én is nagyon sajnálom, ami a kocsitokkal történt, még az a legjobb hír, hogy párod jól van! És hogy lesz most mivel autózni! A Skoda is autó! Kép Gurul! Kép

Borcsa,
nagyon szép a pocakod! Kép

Eszti,
mi nem szoktunk csipkebogyót szedni, mert nem szeretem a csipkebogyó teát. Sőt. A gyülölcsteákon kívül mást meg sem iszok! Kép Se zöld, se fekete tea. Még a gyümölcsöset is csak akkor, ha tudok bele citromot tenni! Kép

István és Mariannka,
izgulok én is értetek, sajnálom, hogy bent kell még maradnia Mariannak. Az viszont jó hír, hogy csökkent a tágulat! Kép

Nici,
én múltkor hanyattfekve néztem a Tv-t és a hasamon feküdt egy plüss nyúl. Kép És ahogy néztem a Tv-t, egyszer csak megugrott egy picit a nyúl a hasamon... Tök jó volt. Kívülről még nem láttam eddig, csak belülről éreztem.. Nem nagyon, de a nyúlnak épp elég volt, hogy megmozduljon. Szóval várom én is, amikor már kitapintom a kis lábakat... Kép

nadine81

Köszi az infokat Kép, én is kb. ilyenekre gondoltam, de pl. szőlőcukorra nem is gondolnék. Az Istvánban ottaniban szülünk, szóval arra nem kell külön pakolni, de utána fel kell öltözni valamibe, szóval oda már kell hálóing és természetesen a babának, mert őt is azonnal sajátba öltöztetik.

Annácska, veled örülök, és este tedd fel a képeket, kíváncsi vagyok a kisfiadra!! Vagy inkább nagyfiadra??? Kép

Annácska, Titati, holnap jöttök tornára? Én igen! Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is Mindenkinek Boldog Új Évet!!!!

Megpróbálok visszaolvasni, de legalább 15 oldal áll előttem....

Olvasgattam a szopi ügyet: mákosnak mondhatom magunkat, mert Pipi 25 hónapos koráig szopizott, pedig cumizott is, meg cumis üvegezett is, meg bimbó védőzött is. Meg kellett küzdenie neki is meg nekem is egy begyulladt, beödémásodott, kisebesedett cicivel is, de ettől függetlenül is hatalmas függő volt szerencsére:-) Remélem a kicsivel is ilyen szerencsések leszünk! Prüntyi különben jól van, 31-én voltunk megint 4D, akkor volt 1222 gr, kisfiú még mindig és nemugrált túlzottan az ultrahangért, mert boxoló állásban volt és állandóan fintorgott:-) Puffancspofa.

Próbálok akkor olvasgatni, puszi nektek csajszik!:-)

Nyúlanyó 29+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Eszti:
Ha nem ömlik az eső, akkor megyek Kép

Istvánosok: jól értem, hogy a bent tartózkodás alatt nem adnak se hálóinget, se a babának ruhát? És a pelussal, popsitörlővel mi a helyzet?
Most kissé megrémísztettetek... A Nyírőben anno elláttak minket minden félével..

Annácska: kíváncsian várom a képeket Kép
titati

De adnak! Csak ha akarod ráadhatod a saját ruhácskát... én így tudom de majd rákérdezünk...
Pelus popsitörlő... elvileg adnak de nem árt ha van nálad hátha elfogy...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati, én úgy tudom, hogy nem adnak semmit...Kép Én mondjuk örülök, mert nekem jobb, hogy a saját cuccaiba teszem. De azért rá kell erre még kérdezni, mert nem tudom, hogy van-e különbség az alapítványi szobás ellátás, és a normál között.
Én a héten úgyis felveszem a kapcsolatot a szülésznővel, és majd pontosan utánakérdezek ennek is!
Vendég

Lányok Kép
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat Kép
Este rakom fel a képeket Kép

Annácska 27+1

annácska

Én vittem a szülőszobára saját WC ülőke papírt is, no meg saját WC papírt is, igaz, volt bekészítve papír (valami kórházi kézzel vagdosott), de azért a saját az mégis saját. Márpedig beöntés után szükség lesz rá. No meg komplett zuhanyzós cucc, beleértve a köntöst is. Borotválás, beöntés után el lehetett menni zuhizni, persze nem muszáj, csak aki akar, ja és a kórterembe nálunk már saját hálóingbe kell menni (ezt főként Nancsikának irom Kép )

Szilvi és Katababa
szisz2

Rékához kaptam egy db kórházit, de lehánytam Kép (bocsi), és másik nem volt tiszta... MÁV Kórház, 1993
Lucával igen nyomatékosan rákérdeztek, hogy ugye van saját hálóing... Szabolcs u. 2002
Itt amúgy lehet, hogy kaptam volna cégeset, ha nagyon akarok, de annyira nem érdekelt a téma.

Annácska KépKépKép Mozizni jó! Kép

Nadine! Nyuszi, hopp! KépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Mamacka:
Köszi

Eszti:
ha valamit megtudsz, továbbítsd felém légszi....
Meg ugye a hálóing is kérdés...van 2 elől gombosom, de az nem elég az 5 napra, ha ők nem adnak... pelust popsitörlőt tarcsiba mindneképp vinnék.
titati

Titati, most jól összezavartunk, de ha Mamacka ezt pontosan tudja, neki higgy, mert én csak félinfokkal rendelkezek!! Kép
Ja, és az Istvánban nincs kötelező borotválás, és beöntés..........nem tom ezzel jól vagy rosszul járunk-e......Kép
Vendég

Nyírő 2000, napi max 2 hálóing...szóval ha baleset érte, akkor volt csere is... bezzeg lepedő 2 naponta volt csak új, ha alaposan foltos lett, akkor is. A babák meg csini angolpólyában voltak Kép
titati

...az enyém sem 100% legjobb lesz ha rákérdezünk... esetleg szerdán! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Ha varrni kell akkor jobb, ha le van borotválva. A beöntés, hát az meg egy olyan dolog, hogy amikor jönnek a tolófájások, az úgy kezdődik mintha be akarnál kakilni, de kontrollálni nem nagyon tudod. Hallottam már olyat, hogy a kitolásnál a bébi egy kupaccal együtt érkezett. Persze előfordul az is, hogy nincs beöntés és mégsem.

Szilvi és Katababa
szisz2

Beöntés: ha volt már aznap "termés", érdemes kibújni alóla, mert akkor olyasmit bolygatnak meg, amit nem kéne, és pont a beavatkozás miatt érkezik a bébi a nagy magyar realitásba. Amúgy jól tud jönni, néha kifejezetten meggyorsítja a dolgokat.

A borotválást meg el lehet intézni otthon Apával édes kettesben - ez jó bevezető lehet az eszkimó szülésindításhoz KépKépKép.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Én a beöntéstől félek a legjobban. Még soha nem csinálták.

Scullyx
31+1

KépKép
KépKép
scullyx

Scully! Én is nagyon félek a beöntéstől! Állítólag nem túl kellemes...

Nicika 33+1

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: