2004.01.09 22:48
Dorka még mindig nincs 85 cm!!! (max.84
) Ti nem tudnátok befutni a taliba?
Ha én is elmentem volna most dolgozni, tuti nem most tervezném a tesókát. De ha csak azért sóhajtozol, mert szíved szerint követnél minket, akkor hajrá!!!!
mi biztosan szurkolni fogunk!
Remélem nincs rosszul!
Próbálj megnyugodni és relaxálni, biztosan valami miatt feszült vagy és ezt érzi Vilka, ha jobban érzed magad lelkileg Vilka is rögtön jó kislány lesz!
Nem tud valaki egy picit felváltani, legalább egy jó fürdő erejéig?
Az vigasztaljon, ennél már csak jobb lesz! Zsoma ujjacskája gyorsan meggyógyul, holnapután már nem látszik semmi!
Balu meg legalább megtanul az építőkockákon fakírkodni!
de a szülést mégis milyen szépen végigcsinálták!
2004.01.10 07:30
Nagyon jo szovege van Vilinek
Zafival.
Jol esett. Egyenlore a rohamok elmultak, minden normalis. Remelem kitartok meg a ferjem kedd esti hazajoveteleig. Ha meg sem, akkor sem olyan veszes a helyzet, vannak itt barataink, van koztuk egy gyermektelen par, akik elvallaltak a lanyokat ha korabban kellene megis muteni. Nagyon aranyosak. Igy mar nem izgulok annyira. Azaz megis. A mutet miatt nem, inkabb a lanyok miatt. Fatussal tudom nem lesz gond, de Madikevel igen. Szerencsere eleg jol ismeri a baratainkat. Eddig jol el volt veluk, igaz meg sosem hagytuk ott oket naluk. 

Nagyon ari lehetett ahogy allva elaludt.
Jobbulast neki!
De jo hogy ilyen jol el van a bolcsiben. 2004.01.10 09:12

Én is megértelek, nekem is egyre gyakrabban fogy el a türelmem!
Borzasztó érzés, ilyenkor annyira rossz anyának érzem magam! Ha megtudod úgy oldani, ahogy múltkor mondtad (hogy András közel dolgozik) gyertek akár már korán reggel és addig maradtok, ameddig csak akartok! "sok lúd disznót győz"

2004.01.10 17:05
Lacika bezzeg még most is csak a velem való szórakozásra használja a bilit.
Köszönöm, hogy gondoltám rám, most teljesen el is bizonytalanodtam.
Zafiék nagyon messze laknak tőlünk... viszont csak egy átszállás... de ocsmány az idő, nem tudunk babakocsit vinni... viszont elég jól ismerem a környéket (a MOL-ban dolgoztam)... sziklaszilárdan bizonytalan vagyok...
Bár az én képességeimmel... 

Laci mind a 10 ujjamat megnyalta utána, és csókjait küldi neked is.
Azután este hazajött az Apja, megdícsért, hogy milyen ügyes vagyok, majd 2 perc múlva lazán vett magának egy szaloncukrot, és elkezdte enni Lacika előtt...

2004.01.10 17:28
Még az is lehet, hogy nem viszek kocsit
Általában szendvicset vagy útközben vett péksütit szoktunk vinni. Esetleg egy zacskó kekszet. Vagy ha valakinek nagyon olyanja van, süt, és hozza. Ennek sikere szokott lenni, de ritka
2004.01.10 19:22
2004.01.10 19:57
, csak 2 megálló után le akar szállni és így rövid időn belül idegronccsá válok. Kedden a tornára is babakocsi nélkül akarunk menni. Kíváncsi leszek.
2004.01.10 20:19
2004.01.10 21:23
Van egyszer 3 fok és egyszer 4 fok lépcső a lifitg.
Én úgy tudom, hogy az a lényeg emelésnél, hogy ne hasból emelj. Guggolj le és úgy emeld fel, ha nagyon muszáj. És a tali most hétfőn lesz, bár senki nem szavazott, de így döntöttem!

2004.01.10 21:29
Hanga tuti nem fog így aludni délután, de nem baj, legalább hamarabb kidől este. Ha meg álmos, akkor elalszik rajtam
.
. 

, Balu fenekére is gyógyok
. 2004.01.10 22:57
Nem te vagy az első, akinek kis korkülönbséggel második gyerkőce születik majd és kutya baja nem lesz
Nem mondom, hogy én nem szoktam parázni, meg pl. a múlkori fürdetés utáni görcs engem is jól megijesztett, de lehet figyelni. Én is guggolva, és leginkább karizomból emelek. Ha babakocsizunk, akkor megkérem Vilit, hogy másszon bele, stb. HA BKv-val megyünk akkor mindig babakocsi nélkül, pelenkázást is inkább földön, kanapén intézzük, stb. Szóval nem mondom, hogy nem emelek, de ha lehet elkerülöm, bár az elején így is őrülten keményedett a pocim, amire szed(t)em a magneb6-ot.
Ma szerencsére nem volt.
Vilinek annyira tetszett, hogy a jó nagy lejtőkön lecsúszkáltak.
. Arra is figyelek, hogy akár mennyit eszik délután leülünk szertartsásoan vacsizni, ha nem éhes úgy sem eszik és ezzel el van intzéve. 2004.01.11 01:52
Tudom, ez a VILÁGHÁLÓ, amit bárki ELOLVASHAT, de szerintem ez nem jogosít fel senkit arra, hogy nyomtatásban KÖZZÉTEGYE egy országos hetilapban az itt olvasottakat.
Szerintetek? 2004.01.11 08:54
Pont a hazafelé úton való elalvástól parázok kicsit, mert mi tuti nem viszünk kocsit. Itt valami borzasztóak az útviszonyok, nem takarítják le a havat a járdákról, csak felszórják valamivel. Letapossák, azután feltöredezik, megolvad és újra lefagy, nagy jeges göröngyök színesítik a mély latyakot, rémes. Amióta hó van, ki se toltam a babakocsit, tavaly télen annyit kinlódtam emiatt, hogy már tudom, megpróbálni se érdemes.
) enni vagy feküdni, meg az ég tudja, mi mindent ki nem próbáltunk már.
Nem veszem beleszólásnak, sőt, köszönöm a segíteni akarást, hiszen mindig lehet olyasmi, ami nekem nem jutott az eszembe.
utána meg teleordibálnák a világot azzal, amit kihallgattak.
Már tényleg szinte bűnözőnek, de mindenképpen megvetendő pletykaládának érzem magam, amikor a gépet bekapcsolom.
2004.01.11 11:16
2004.01.11 13:14
2004.01.11 13:22
Majd igyekszünk
Most épp úgy tűnik, babakocsi nélkül megyünk mi is
2004.01.11 13:46

de jó, hogy írtál!
majd válaszolok ám a levélre is!
De ne aggódj, még hétfőn el is jövünk...
Lehet, hogy holnapra báránybőrbe, angyalruhácskába vagy egyéb megtévesztő szerkóba bújnak, de higgyetek majd nekem, ha kicsit panaszkodom, jóóó?????
2004.01.11 14:45
2004.01.11 14:54
2004.01.11 16:26
Csak pudingot főztem
babapiskótás, pudingos, gesztenyés sütit csináltam
Egyedül
2004.01.11 21:39
Opel embléma
Könnyű mondani, de türelem! Sokszor hibázik az ember a nevelésben, már csak azért is mert gyereke van és nevelni próbálja
Lehet, hogy pár hét, hónap múlva simán megcsináljátok az egész átrendezést! Mindenesetre mi drukkolunk nektek!!!
Nem tudom, hogy most az oltástól vagy amúgy is, vagy mi a fene ez...
A bölcsiben holnap lesz doktornéni, majd üzenek neki, hogy nézze már meg. Aztán meg, lehet, hogy kitilt megint minket... Csak ne legyen beteg!!!
Építettek egy kis hóembert is, tök helyes - volt ma délig, mert már elkezdett olvadozni. Délután IKEAztam Tomival kettesben. Annyira élvezte a sok játékot
Vettem neki egy paplant és ma este ki is próbált/juk. Nagyon tetszik neki, hogy nincs begubózva, hanem szabadon lehet
Mindjárt bemegyek és ellenőrzöm a betakarást. Mindenesetre adtam a pizsama alá egy bodyt is, meg egy zoknit. Remélem, jól tettem.
2004.01.11 22:32

Kár, hogy holnap sem tudunk talizni, de majd egyszer...
2004.01.11 23:06
(: ) szóköz nélkül) A nagylányod tiszta apja, a picik pedig rád hasonlítanak!
Kint éltek vagy egyszer haza is jöttök?
(Most Szilvi van nagyon közel, de őt szerintem már a kórházban látogathatnánk, így Zafi a legközelebbi).
2004.01.12 01:13

, hogy ne betegedj meg. 2004.01.12 11:09

Ami a jó: műtét után jó eséllyel nem lesz ebbajod se!: 

2004.01.12 11:39
2004.01.12 13:47
, és majd Hangára jó lesz....na, a csizma felét persze elhagytam, gyereket leadtam a szomszédba, elindultam csizmát keresni...szerencsére meglett. Aztán hazajöttünk, ebédeltünk, és még csak most tudtam letenni Hangát, aki ma - nem szokott egyébként - különösen hisztis.
. A telefon meg teljesen kiment a fejemből. 2004.01.12 16:00
Zafi, köszi a szervezést!
Külön öröm volt megismerni Linatot és Korit, valamint BMártival és Dzsilivel is találkozni. Zsomát pedig meg kell zabálni, úgy tud mosolyogni.
2004.01.12 16:51
Szuper klassz idő volt ránk, ahogy hazafelé jöttünk, buta Szilárd meg összehordott hetet-havat-ónos esőt, hogy elijesszen bennünket a kimozdulástól.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, Zafi, köszönjük még egyszer a vendéglátást! Jó volt személyesen is találkozni, csak még egy csomó mindenkivel egy csomó mindenről szerettem volna dumcsizni.
De amikor Lacika elkezdett Baluval elveszemesdit játszani, akkor tudtam, hogy neki mára elég volt.
Pedig édes volt a két nagyfiú, ahogy rivalizáltak egymással, de Lacikára ez egyáltalán nem jellemző, így egyértelmű volt, hogy ez már a túlfáradás miatti csakazértis rosszalkodás. Paráztam kicsit a hazaúttól, úgyhogy szedtük a sátorfánkat. Szerencsére nem volt nagy gáz, buszon, HÉV-en nem balhézott, csak végig cipeltette magát. 
2004.01.12 17:37
Én is csak azt tudom írni, hogy annyi mindenről beszélgettem volna még. És nagyon édes a pocid
Remélem előbb utóbb mindenkivel sikerül találkoznunk.
2004.01.12 21:31
Márti különben fantasztikusan nézett ki, de ezt úgyis tagadni fogja
2004.01.12 22:26
2004.01.13 07:52
Nem is gondoltam eddig, hogy milyen nehéz úgy átvészelni a napot, hogy itt van egy másik kölök is, aki maximális figyelmet kíván és igencsak tartani kell magam mellette.
A friss levegő nekem is nagyon jót tesz, úgyhogy amíg csak bírjuk lent vagyunk.
Most egy pár lábbelinek mindig az ablakban kell lenni, hogy majd érte jön a madárka.
Nagyon szépek a lánykáid!
2004.01.13 09:05
Őrületesen sípolva veszi a levegőt, egész éjjel fent voltunk, köhögött, este majdnem megfulladt, olyan köhögés jött rá... Szörcsög is, de az orra nem folyik és kap levegőt. Délután elviszem a doktornénihez
Nekem szörnyen fáj a fejem a szélvihartól meg a nemalvástól... 2004.01.13 09:23
Jobbulást neki és puszi a nózijára!
Úgyhogy ezért. Néha mindent elolvasok néha csak nagyvonalakan.
2004.01.13 10:25
Pedig hazaért már 7-kor, mert úgy döntött, hogy a hétfői edzéseket rábízza a segédedzőre szülésig, hogy ne kelljen az esti programot egyedül csinálnom!
Annyira jólesik, hogy kezdi észrevenni, hogy mivel tud a legjobban segíteni!
És még ananászshaket is hozott, teljesen rákattantam az ananászra!
Sok-sok gyógyot neki

! 2004.01.13 12:32
, hogy Zsani kedve szerint tíltakozott a bili ellen, holott nagyon jól tudta, mire való és már magától is bele-beletermelt valamit, ha épp olyan kedve volt. Ez kb. 3 hónapig tartott, aztán jött az újév!
Nem igazán lepődtünk meg rajta, hogy egyik napról a másikra csak bilibe végezte a dolgát, ezzel is bebizonyosodott, hogy már korábban is képes lett volna rá, de addig jó szórakozás volt neki.
A néhány hete kezdődött fájdogálásoknak köszönhetően a cervixem 1100, ami nálam csodaszámba megy!
Szóval a lényeg, hogy 1 ujjnyira kinyílt a külső méhszájam, ami Zsaninál sosem történt meg. Egyre nagyobb esély van arra, hogy talán az "eredeti" útvonalat választja a Kismanónk és nem lesz csaszi.
Pénteken megyek CTG-re és UH is lesz!

(-12 nap)2004.01.13 17:19
Nekem is csak a sokadik próbálkozásra sikerült megnézni őket, de én egy makacs vagyok.

is húzós. Szuper, hogy a párod gondol erre!
Ha Lacika "szól", hogy vetkőztessem le, mert a bilire akar ülni, annak semmi köze ahhoz, hogy pisilnie kell, az még most is csak játék, igazából levetkőzni akar.
Ha ráül, és pisil a bilibe, akkor is kitelik tőle, hogy ne az "egész készletet" eressze ki, szóval az se segít, ha bizonyos időközönként ráültetem.

2004.01.13 17:50
Már egy hónapja nem kap Lacika tejterméket, de azóta se jött teljesen rendbe a bőre, úgy látom, hogy csak az örökös krémezgetés tartja kordában valamennyire. Sokszor még álmában is vakarássza szegény, úgy sajnálom. Ja, és a főételekkel is bajban vagyok. Tejtermék nélkül nem tudok még csak egy főzeléket se csinálni.
Tudsz esetleg valami receptgyüjteményt ajánlani? Te hogyan oldod (oldottad) meg ezt a problémát? Mit mondtak Romira az orvosok? Kinőheti még? Holnap megyünk a Heim Pálba kuki-vizitre, megpróbálok valami bőrgyógyászati rendelésre is bejutni. A honlapjuk szerint szerdánként van allergia vizsgálat, remélem, fogadnak majd bennünket. Valahogy egyre kevésbé bízok a dokinőnk diagnózisában, mert hiába kinlódok a tejmentes étrend összeállításával, semmit nem segít.
a teljes és pontos szövegéért!
Nincs meg véletlenül valakinek? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint