A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lyly-ről tudunk valamit?
titati

Nancsi, nem irigyellek, de hajrá.
Becsi, a Materassoban vettük, aminek van itt Pesten több szaküzlete, asszem a Soroksári úti Auchan-ban, és tán a Dózsa Gy. úton. Mi kimentünk Vecsésre a mintaboltba, és ott vettük, mert ott decemberben akciós volt (25000 Ft). De lehet kapni, az biztos. Kép
Olyan hihetetlen, hogy Bori ma már mindkét kisbabáját magához ölelheti, és megetetheti.......átfut rajtam az izgalom, ha erre gondolok, és már nekünk sincs sok hátra!

Angi, te vagy a következő! Kép
Azért később biztosan lesznek a sorrendben cserék, ahogy egyre sűrűbben következünk....Kép

Tegnap este beáztattam csipkebogyót, amit nyáron szedtünk és szárítottunk, és most olyan fincsi tea van belőle. Imádom. Kép Ti szoktatok csinálni? Én minden nyáron! És télre megvan az igazi C vitamin forrás. Kép

Eszti
32+5
Vendég

<font color="119911"> Borcsa,
szép nagy ez a pocak. Nem lehet semmi cipelni.
Nancsi,
sajnálom az autós sztorit. Majd írj, hogy mit intéztetek ma.
Maminti,
még nem baj, hogy nincs egy cucca se, van még időtök. Örülök, hogy akkor most már rendben vagytok! Kitartás a munkához!
Titati,
Lyly még karácsony előtt írt. Biztos az építéssel vannak lefoglalva.</font>
angi79

<font color="119911"> Köszi Eszti.Kép De szerintem Titati be fog előzni és esetleg Tünde is. Vagy ki tudja.
Megmértem a súlyomat. Most kerek 60 kg vagyok, ez tehát +12. Na remélem még max 2 jön fel.</font>
angi79

Sziasztok Kép
Nanacsi Kép
Nagyon sajnálom a kocsitokat Kép
Azért bízz benne, hogy el lehet intézni a javítást a biztosító számlájára. A biztosítónak biztos van szerződése valamilyen karosszéria szervízzel Kép

Mamiti Kép
Én is majd bele haltam a reggeli felkelésbe, de a lányomat muszály volt suliba vinni Kép
Mi volt a baj a szíveddel?

Ildi Kép
Gőzöm sincs mi lelt tegnap mindenkit, de ha ma is hasonló lesz a termés, akkor tuti sosoem érem utol a csapatot Kép
Köszi a drukkot Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Titati Kép
Lylyéknek most nincs nete, de azt igérte majd jelentkezik Kép

Angi Kép
Azért én rád szavazok mint következő friss anyuka Kép

Annácska 27+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!
A szívbillentyüm nem zár jól, visszafolyik egy kis vér a kamrába. Eddig tünetmentes volt, de a baba nagy megterhelés a szívnek, és egy csomó mindent elvett (vas, magnézium), ami kellett volna, úgyhogy szépen rosszul lettem. Most, hogy ezeket pótolom, már megint tünetmentes. És majd azért kell antibiot kapnom, mert a baktériumok nagyon jól meg tudnak ott tapadni, ahol visszafolyik a vér, és szívizomgyulladás alakulhat ki.

Nancsika!
Én is sajnálom!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti Kép
Nem semmi Kép Még ilyenről nem is hallottam.
Azért remélem egyikőtöknek sem lesz emmi baja Kép

Annácska

annácska

Maminti Kép
Egyébként ezt hogy vették észre?

Annácska

annácska

Szerintem tegnap tuti front volt!!!! Kép
Vendég

Angi:
Én januárban nem vagyok hajlandó szülni Kép Megelégszem a bronzéremmel is Kép

Köszi a Lyly infót...
Annácska Neked meg az esti sms-t, csak már addigra aludtunk Kép Cserébe küldtem képeket...

Most könyvtárba el, amíg nem esik....
titati

Sziasztok! A fiam ráöntötte a teát a billentyűzetre, így nézzétek el ha egy-két betű kimaradKép Bár leginkább a bal shiftel van bajom, pedig azt szoktam nyomogatniKép

Nancsi neked akartam írni, hogy mindenképp van lehetőségetek megjavíttatni az autót lóvé nélkül is.
Mert vagy van szerződött szervize a biztosítónak, vagy kérhettek előrefizetést, úgy ahogy vmelyik lány már mondta.
És ami fontos! Jogotokban áll csereautót kérni!
A biztosítónak fizetnie kell!

Na lépek, délelőtt gyerekdoki, vásárlás, du nőgyógyász, szorítsatok hogy ne nyíljon a méhszájamKép

Pusz

Zsu
30+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Borcsa: nem semmi pocakKép

Nancsi: sajnálom én is a kocsit, de tényleg jó, hogy apa jól van...

Eszti: én nem szoktam csikebogyóteát készíteni, csak boltit. De szeretem! Egészségetekre! Rossz volt az este a kispapa nélkül, mi?

Angi: nem lennék én benne biztos,hogy beelőznek téged... Persze, majd Lidi intézi a sorsod, úgy is ő dönt, mikor akar előbújniKép Mindenesetre már nagyon izgulok érted! Hogy paráztassalakKép... belegondoltál már, hogy reális esély van arra is,hogy akár 2 hét múlva magadhoz öleld a lányod? Annyira fantasztikus!Kép

Medike: jó,hogy jelentkeztél! Sajnálom,hogy megint munka... nem lehet egyszerű! Meddig nyomod még? Jó,hogy most már minden rendben veled!

Hát, én sem tudom,hogy fogok bekapcsolódni,ha megint annyit írtok,mint tegnapKép

Éjszakáztam kicsit, és annyira hulla vagyok... Lehet eltolom a csüt-i vizsgát keddre, még így is végzek 16-áig... Még meglátom,hogy haladok ma...

Szép napot mamikák!

Anita (32+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati Kép
Szívesen Kép A képeket sajnos csak este tudom megnézni.
Jó neked, hogy az alvókáddal nincs semmi gondod.Mostanában rettenetesen alszom. Ma éjjel is kemény 3 órát sikerült aludnom Kép

Anita Kép
Már neked sincs sok hátra a szülésig Kép Olyan hihetelen, hogy már így elrohant az idő Kép
A lányomma reggel mondta, hogy milyen gyorsan telik ez babahordási idő Kép

Annácska 27+1

annácska

<font color="119911"> Anita,
szerintem is inkább told el a vizsgát, csak ne terheld túl magad. Az a 2 nap már nem számít.
Köszi a paráztatást! Majd én is ezt fogom tenni Veletek! Kép De tényleg azt gondolom, hogy csak februárban jön Lidi. Persze apa minden este elmondja, hogy de jó, mert nem sokára itt fog sírni mellettünk. Kép A kollégái olyan rendesek, megkérdezték, hogy bevállal e még egy londoni utat. De persze nem. Kép
Eszti,
a csipkebogyó nagyon jó. Tényleg tudtál aludni apa nélkül? Ma már jön?
Annácska,
akkor már Te se dolgozol? Elhiszem, hogy nehéz volt felkelni reggel.
Bea,
jó olvasgatást! Én most kaptam egy könyvet, Kismama naplója. Ebben a csajnak nagy babát jósoltak, végül a 39. héten 2950 gramm lett. És combcsontja volt mindig hosszabb a babának, ezért saccolt az uh nagyobb súlyt. Ennyit a becslésről!
Puszi.
Angi (36+3)</font>
angi79

Sziasztok!

A feleségem még mindig a kórházban van. A vérnyomásra gyógyszert szed, dopegytet, naponta 3x3-as adagolásban. A mért értékek még mindig magasak, általában 150 és 160/100 között vannak. Viszont a vizeletében nincs továbbra sem fehérje. Feltűnő viszont a különbség a saját és a kórházi mérő által mért értékek között. A doktor hajlik a rendeszeres saját mérős értékek elfogadására. Egyelőre remény sincs, hogy kiengedjék. A baba szerencsére egészséges, sőt a vesemedence tágulata csökkenőben van.

Boldog új évet mindekinek!

István

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó reggelt mindenkinek!

Szegény Nancsim! De a lányok annyi sok okos dolgot mondtak itt, ne adjuk fel a reményt, hogy nem kell nektek fizetni. Kép Örüljünk tényleg annak, hogy apának nem lett baja, mert én most átérezhettem milyen az, ha nem lehet apára számítani pár hetet...
Ki volt a hibás amúgy?

Borcsa! Szép kis babaház... Kép

Ritaa! UH is lesz ma?

Becsi! Próbálj meg pihengetni! Még nem Te jössz! Kép 9-én kell menni dokihoz?

Maminti, szerintem se vagy késésben, még mi is csak pár ruhát vettünk meg. Most jön a java. Ti is egyszerre fogtok mindent megvenni?

Esztipeszti, énis szoktam ősszel szedni csipkebogyót, hmmmm... Nagyon rá is kívántam, most hogy írtad. De egyelőre még a reggelim felett nyammogok... joghurtos túró meggyel összeturmixolva. Kép

Angi! Gratulálok a súlyodhoz!!!! Azt felírtad, hogy milyen arányban jöttek fel a kilók? Úgy értem arányosan, vagy hol több, hol kevesebb? Szerintem már nem jön fel +2 kg ilyenkor.

Titati! Szóval Te februárra gyúrsz? Kép Mióta fejvégű a babád? Tényleg igaz, hogy ha ilyenkor már fejvégű akkor úgy is marad?

Anita! Hajrá a vizsgákkal, de szerintem se vidd túlzásba!!! Minden elismerésem a kitartásodhoz. Képtelen lennék most tanulással foglalkozni. Ma éjjel már a babával álmodtam (szerintem Boriéknak köszönhetően), szoptattam és annnnnyyyirrrra jóóóóóóóó érzés volt!!! Kép

Bartika+Pötty
27+1

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mariannkának továbbra is sok drukk! Kép István, köszönjük az infokat!

Angi, Anita, hát tényleg nem volt jó itthon apa nélkül, de azért túléltük, és ma már jön haza, és egyenesen megyünk dokibácsihoz. Kép A héten pedig még a maradék dolgokat megvesszük.

Barti, jól hangzik ez a reggeli! Ilyet én is szoktam, de nálam ma csak szimpla müzli volt! Kép Én is már álmodtam azt, hogy szoptatom a babámat, és tényleg nagyon nagyon jó érzés volt. Kép

Most pedig megyek, és veszek sómentes vegetát, csirkemellet, pulykát, zöldséget. Ma zöldséges csirkét párolok, imádom! Kép

Puszi nektek.
Vendég

Angi Kép
De dolgozom Kép Bár nem erőltetem túl magam Kép
Meg ma is lelépek az uh miatt Kép

István Kép
Köszi a jentkezést. Szegény Mariann Kép Nem irigylem, de sok-sok kitartást neki.
Azt hiszem a HIETE-nek van 24 órás vérnyomásfigyelője, ahol az adatokat számítógépen keresztül küldi naponta a korháznak. Ezt pont azért találták ki, hogy ne kelljen a kismamának egésznap a kórházban lennie. Ha gondolod utána nézek pontosan.

Annácska 27+1

annácska

Sziasztok!

Annácska!

Nagyon szépen megköszöném ezt a dolgot, mivel csak emiatt valóban nem érdemes több, mint egy hónapig kórházban lenni.

István

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="119911"> Köszi Bartika, felírtam hogy mikor mennyi volt. Teljesen arányosan jött fel ennyi.
Egészségedre a reggelit.</font> Kép
angi79

Jó reggelt mindenkinek!

Bori!!!! Nagy-ngy gartula nektek! Kép Sok örömöt és kitartást a picikhez! Kép

István/Mariann! Nektek is sok erőt kívánok! Nehéz lehet ilyen sokáig bent lenni! Írtam Mariannak smst. Kép

Angi! Én nem találgatok. Kép Majd eldöntik a törpék, hogy mikor óhajtanak kijönni. Kép

Anna! Front volt/van egész héten. Szerintem attól nem aludthatttál. Kép

Anita! Légyszi pihenjél sokat! A stressz alapvetően nem tesz ugye jót se nekünk, se a kicsinek. Drukk a maradék viszgához!

Szerintem tegnap sokan voltunk net közelben és mindg mindere szintenazonnal reagáltunk. Az utolsó időszakban szerintem végig ez lesz. Kép Majd több órás visszaolvasást kell tartania annak, aki elmegy valamilyen vizsgálatra napközben. Kép

Vikó! Hogy állsz akkor a csütörtökkel???? Hányra kéne menned? Ha én nem kocsikázom el a tétényiig, hanem valahol út közben talizunk az jó neked?

Nancsi! Nagyon sajnálom a kocsis dolgot. Megértelek, nálunk is volt ilyen. Kép A biztosító (mivel nem ti okoztátok a kárt, ha jól értem) mindenképp előre fizet!!!! Szóval már majd csak azt kell kivárni, hogy megcsinálják... Az se lesz sajna 2 perc. Kép Mi 2 vagy 3 hetet vártunk arra, hogy megállapítsák mekkora totálkárra ítélik a párom kocsiját.... Szóval lassúak, mint a dög. Kép

Cory! Mit kaptál szülinapodra? Kép

GyeZsut láttam régen. Tud róla vaalki valamit????

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

István Kép
Akkor kérlek add meg az email címed és amit tudok azt átküldöm Kép

Eszter Kép
Remélem, hogy valóban a front miatt van ez, mert huzamosabb ideig nem fogom bírni a 3 óra alvást.

Annácska

annácska

Becsi! Akkor tessék sokat pihenni, nagyon vigyázz magadra mert még korai lenne a baba érkezése!

Maminti! Szívügyileg te is nagyon-nagyon vigyázz magadra! Így is szülhetsz természetes úton?

Angi! Szerintem is te leszel a következő, aztán Titati fog követni a sorban!

Mariannkának kitartást kívánok! Most már jó helyen van! Bár azért reméljük hogy hamarosan hazamehet!

KépKép
nicika

Megy a drukk MAriannkának! Szegénykém, nem lenne szerencsés, ha az utolsó két hónapot bent kellene töltenie... Kép

Angi, megkérdezhetem, hogy mennyi volt az az arányos? Heti mennyit híztál a 27. héttől? Csak azért foglalkozok ezzel ennyit, mert én azt tapasztaltam, hogy csak könnyebb most odafigyelni, mint szülés után... Kép

Én most idulok ki a piacra, bár olyan búbánatos idő van kint, hogy semmi kedvem kimozdulni, de ha enni akarunk, akkor muszáj. Még jó, hogy nincs messze a Bosnyák téri piac!

Puszi, majd még jövök!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nicika!
Küldtem neked mailt!
Egyébként szülhetek természetes úton, csak antibiót kell kapnom.

Bartika!
A piacnál tekints fel arra a nagy épületre a templom mellett, és gondolj rám!Kép

Annácska!
Már évekkel ezelött kiderítették, hogy ez a bajom, akkor is rosszul lettem, megszívuh-ztak, csak azóta teljesen tünetmentes volt.

Kép
Kép
maminti81

Bartika, vigyázz ilyen csúnya időbenKép
Nekem az orrom sincs kedvem kidugni.

Annácska, szegény, csak 3 órát tudtál aludni?
De miért?
Én olyan jókat alszom, vagyis aludnék, de engem Olivér nem hagy.Nem nagyon jött össze az átköltöztetés, mivel minden éjjel ott alszom mellette, szegény papa meg egyedülKép.
Mi meg Olivérrel ketten a vendégágyon, ami kezd kényelmetlenné válniKép

Maminti, vigyázz a szívedre nagyonKép
Mariannak további kitartás, és tényleg jó lenne, az a 24 órás folymatos vérnyomi mérőKép

Angi, 12 kiló az totál jó.KépUtólsó hónapban már nem nagyon szokott feljönni.Van , hogy még csökken is a súly.

Ildi
vas

halihó!

VOK: 8-ra visz öcsike, tekintve, hogy én nem vagyok mobilis, odaútban tudnánk találkozni, de akkor nagyon korán kéne kelned Kép Utána nem tudom a programot, mert Győző dolgozik közben ott valahol, az pedig soha nem meghatározható... számítógépes ügyeknél nem lehet előre tudni. Te hgoy képzelted a csütörtököt?

Gyezsu nagyon el van havazva, olvasó üzemmódban van, nincs ideje reagálni.

indianyo

Sziasztok!

Én is GRATULÁLOK Boriéknak! Fantasztikus, hogy szépen megvárták a kicsik, hogy jól megnőjenek és időben szülessenek!

Maminti: Neked kívánom, hogy ne okozzon további bonyodalmat a szíved! Biztos minden rendben lesz!!

Mariannka/István: jobbulást Mariannak és kívánom, hogy kijöhessen a kórházból mielőbb!

Nancsika: Sajnálom, ami történt, tényleg nagyon jó, hogy férjednek semmi baja, a kocsit pedig biztos sikerül ingyen megjavíttatni!

Nekem éjjel többször begörcsölt a hasam, nem csak keményedett, de fájt is hozzá. Már teljesen beparáztam, hogy mi van. Biztos igazatok van a fronttal kapcsolatban. Remélem nem én leszek a következő, még korai lenne! Bár a harmadik gyerek jöhet előbb.

Tünde 34+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska, én is ilyeneket alszom egyszerre, max. 2-3 órát, de én vissza tudok napközben is néhányszor aludni. Te miért dolgozol még mindig? Bocs, ha indiszkrét...

indianyo

Maminti: a Cartográfia épületében dolgozol??
Én ott dolgoztam!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

IStvánKép

Köszönjük az infot a párodról. Én is dopegytet szedek ugyan csak 3*2 őt, de mellé még cordaflexet is napi 2*1 et, mert a sima dopegytezés nem segitett teljesen, sőt az a gyógyszer vagy egy bő hét után kezdi csak kifejteni a hatását, vagyis nem rögtön sajna... Egyet tudok majd még nektek javasolni hogy arra figyeljetek hogy csináljanak a párodnak legalább 3 hét után vérképet, mert sajnos a dopegytnek van egy májkárositó hatása Kép és ti szemszámban többet szedtek eggyel mint az igazán megengedett (4*2).

Vok Kép
Nekem is kell mennem csütörtökön vérnyomimérőért a tétényibe végül, mert mint kiderült ma kellett volna mennem, csak rosszul irtam fel az időpontot igy eltettük csütörtökre...

Bori!Kép
Hatalmas gratula az egész családnak a kis jövevényekhez!! Sok boldogságot, egészséget nektek! Babóknak meg sok sok tejcsit kivánunkKép

AnnácskaKép
Lehet hogy ha sikerül leadnom Danit kedden akkor én is benézek a szülésfelkészitőre, bár az első alkalommal nem sok mindent fog történni, max ahhoz lesz jó hogy felmérje a védőnő hogy kik azok akik nem jutnak a végére mert addigra megszülnekKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

nnnnaa... visszaolvastam... nem semmi...

Sziasztok kismamik!

Első sorban Isten éltesse Boriékat!!! Kép Kép Kép
Tegnap este örömömben átszaladtam férjemhez aki a másik sobában dolgozot...
"Képzeld szivárog a magzatvíz!!!......... az egyik babanetes anyukának..." szegény majdnem lefordult ijedtében a székről! Kép Kép

Borcsa
Nagyon kedves a karácsonyi pocakos kép!

Nancsika
...nagyon sajnálom az autót... Kép hála Istennek nem lett baja a férjecskédnek! Kép

Viko
A besorozáson jót nevettem! Kép

Csema
...vigyázz magatokra!

Eszti
Mi is szoktunk mindenfélét gyűjtögetni! Férjemnek az egyik kirándulás alkalmával összeszedett vackorból készült zselé a kedvence! Kép de bodzát és csipkebogyót is szoktunk. Feketeszederből is nagyon finom lekvár készül csak felér egy véradással a szüret! Kép

Angi
60 kiló!!!! irigyellek... én örülöük ha visszafogyok ennyire bár igaz kicsit többel kezdtem... Kép milyen magas vagy?
Ilyenkor már megáll a hízás üteme sőt fogyás is jelentkezhet!

Maminti
Jobbulást a szívednek!

Marianka
Gondolunk rátok! Kitartást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika ,Nicika!

Pihenek ezerrel, ezzel nincs gondKépés magasan jobb állapotban vagyok most mint az előző kettővel ilyenkor, remélem így is marad.

Köszi Eszti az infot.

Becsi
becsi
Iklad

Tünde!
Igen, az az épület. Hol dolgoztál? De csak ha nem túl indiszkrétKép És meddig? És csak másfél éve vagyok itt.

Kép
Kép
maminti81

Becsi! Mi is reméljük hogy minden oké lesz! Kép

KépKép
nicika

István: Mariann-nak továbbra is jobbulást! Sok erőt, kitartást nektek! Jó lenne, ha működne az Annácska által ajánlott dolog, drukkolunk! Az viszont nagyon jó hír, hogy a vesetágulat csökkenKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én is egész éjjel görcsöltem!
Leht, hogy ez a hülye idő... Élni sincs kedvem.
Este sokat gondoltam az új babákra Kép
Kéredztétek az albumom címét:

Baba és pocifotók: Pici Peti UH képei.
Majd lehet, hogy adok neki vmi olyan nevet, hogy lehessen tudni, hogy az enyém.
katicuska

Ági! Akkor mi csütörtökön talizunk? Már ha olyan korán reggel be tudsz jönni... mert 8 és 10 között leszek ott kábé, ha nem küldenek el uh-ra. Akkor Eszterrel egyeztetünk, és ha olyan korána Boráros tér felé járna, át tudnánk venni a te párnádat is...
De mondjuk ez mindkettőtöknek hajnali kelést jelentene Kép

indianyo

KAticuska, te állandóan valami titkos albumcímet adsz meg Kép

indianyo

Képzeljétek reggel ébredés után Szintike rugdosott felfelé és én elkaptam a lábiját! Olyan fura volt és kemény! Kép

KépKép
nicika

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Na sikerült ma is felkelnem. Bár többször felébredtem már, de mindig visszaaludtam. Most meg el vagyok havazva, mindent kéne egyszerre csinálnom.

Maminti!
Vigyázz a szívedre! Tessék elmenni betegállományba, ha rosszul vagy, esetleg rosszullét nélkül is. Pihenj sokat!

Mariann/István!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Sajnos a digitális vérnyomásmérők csalhatnak. Remélem hamarosan kijöhet Mariann a kórházból!

Ja és tegnap elfelejtettem felteni képeket. egnap vettünk a babának egy-két rucit, meg végre befejeztem a füles sapit is.

Kép

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Bori
Nagyon sok boldogságot!

Vok
Holnaptól a héten (kiv. csüt du., mert akkor UH-ra megyek)úgy néz ki, hogy bármikor meg tudom szerezni az autót és akkor talizhatnánk, ha jössz a városba. Ha nem, semmi gond, akkor jövő héten.

Scullyx
31+1

KépKép
KépKép
scullyx

Katicuska! Betettem a táblába a képeid elérhetőségét! Kép Szóval ott mindenki levadászhatja őket! Kép

KépKép
nicika

Szelivi! Nagyon édesek a ruhácskák és a sapi is nagyon szuper lett! Ügyi vagy! Kép

KépKép
nicika

<font color="119911"> Mamacka, Vas,
köszi a megnyugtatást. Nem vagyok magas, csak 160.
Bartika,
leírom szívesen hogy hogyan jöttek fel a kilók.
36.hét 12
35.hét 11
34.hét 10
33. hét 9
30. hét 8
28. hét 7
26. hét 6
23. hét 5
21. hét 4
18. hét 3
16. hét 2
13. hét 1
Mariann,
nagyon drukkolok Nektek! Kitartás a kórházban! Az jó, hogy baba jól van és remélhetőleg hamarosan ismét otthon lehettek!</font>
angi79

Hűha!
Ez nagyon szép egyenletes!
Biztos megdícsért a védőnéni!

Akkor azért megnyugodtam, hogy talán mégsem vagyok annyira duci... én 165 vagyok és alapjáraton 63 kiló (az esküvőn 58 voltam a sok idegeskedéstől de hamar visszamászott)! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi, én ilyen egyenletes kilófelszedést még nem is láttam! Ügyi vagy! Kép

Képzeljétek, ma főztem először úgy, hogy nem sóztam semmit, csak finom fűszerekkel sütöttem a csirkemellcsíkokat, és tök fini lett. Oregánót, kakukkfüvet, rozmaringot tettem rá, és pici mustárt, így pároltam, sütöttem. És nem lett sótlan, bármilyen hihetetlen. Tettem mellé répát, zöldbabot. A krumplipürét pedig csak tejföllel csináltam, ebbe se tettem sót (a főzővízbe se), pici sajtot beleolvasztottam. Tudom, hogy ebben van só, és ez pont elég is volt.
Persze egy boltban sem kaptam sómentes vegetát, de állítólag a Sparban van.
Tök örülök, azt hittem, hogy borzalmas lesz, de nem is rossz így főzni. Kép
Vendég

Angi! Tényleg nagyon szép egyenletes a hízásod!

Eszti! Biztos finom lehet a husi amit csináltál! Nyami! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: