A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika: én akkor sem domestosoznám. Azt legalább 5-ször leöblíteném bő vízzel, hogy tuti ne maradjon semmi benne. A babák hajlamosak rágcsálni a kiságy rácsait.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Bori,
izgulunk értetek nagyon!!!! Kép

Kiságyat mi sem fogjuk fertőtleni, max a kis játékokat áttörölni olyan fertőtlenítő folyadékkal. Kádat szerintem nem kell. Nekem eszembe sem jutott.

Mamacka,
bocsi, de mi az, hogy félszuterén és alkóvos? Nem hallottam még..

nadine81

Hűűű, Boriiii, nagyon izgalmas! Kívánom, hgoy ez legyen életed legszebb élménye és minden úőgy alakuljon, ahogy elképzelted!

Mamacka! mive valók a barátok, ha nem arra, hgoy meghallgassanak és támogassanak??? Tessék csak nyavalyogni, az fontos! Vasalj gyöngyöt, látod, Nicikának is milyen jó kedve lett tőle Kép Én iylenkor monjuk fúrfaragni vagy festeni szoktam, valami fárasztóan lendületes kreatív az sokat segít Kép

Leánykák, ne dőljetek be a kereskedelmi propagandának, az egy maffia, a fertőtlenítés árt a gyerekeknek, gyengítitek vele az immunrendszerüket... Különös tekintettel érzékeny bőrű, ekcémára vagy asztmára hajlamosaknál! Elég az alapos mosás, azt se durva vegyszerel. A domestost meg hagyjátok a vécében, ha muszáj használni. Ecet és szódabikarbona mindent fertőtlenít és tisztítja a legmakacsabb szennyeződést is csempéről, kádról. Konmolyan. Én nem vagyok durván és bigottan köürnyezetvédő, bár ügyelek rá hogy ne bántsdam szegény földanyánkat, de textilpelus nálam se jön be Kép Viszont fertőtlenítőnek és öblítőnek nincs keresnivalója nálunk.

indianyo

Zsu,
nagyon jó ára van így együtt a bútoroknak! És biztosan nagyon szép. Ezek az együttesek nagyon jók tudnak lenni.. .)

nadine81

Bori, sok erőt és kitartást! Bár úgyse olvasod, de remélem érzed a feléd áramló jókívánságokat!!!!

Zsu
Juhé, meglesznek az első topic-babákKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jézus, tényleg rengeteget írunk!! Kép Már félek, mi lesz, ha hazamegyek, (ciki, nem ciki Kép) megnézem a Jóban Rosszban-t, vacsizok valamit, leülök a gép elé, és mit fogok itt találni!! Kép Rengeteg jön percről percre!! Jujj... Kép

nadine81

Eszti, én is kérek szépen Juliskazene összest mp3-ban (Nono unokahúg így hívja H.J-t Kép

Kösziiii!

indianyo

Nadine
A félszuterén azt jelenti, hogy félig a föld alatt van, az alkóv meg olyan szoba aminek nincs ablaka... ez így elég rosszul hangzik, de nagyon szépen fel van újjítva, nem kellene rákölteni.
...csak lehet, hogy az ember lánya hamar depis lenne a föld alatt! Kép

Viko
Köszi... akkor nyavajgok! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönjük a poci dicséretet, sajnos nagyon is jól látszik a 14 kiló csak jó a fényképezőgépünk szerintem.

Nicika
Néha tényleg úgy érzem, hogy szűk.

Tünde
Hazudtam a múltkor, mert 1 kiló plusz van, bár akkor nem tudtam, mert tegnap álltam mérlegre.

Vikó
Bocsi a fánk miatt.

Ágiboszi
Szerintem se kell túlzásba vinni a fertőtlenitést,mert az se jó.

Most már tényleg lépek.

Babetta és levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mi sem akarunk túl sterilizálni mindent... én azért gondolkodtam a Gyezsu féle peluson is környezetvédelmi megfontolásból... még nem tudom mi legyen...
Textilpelus nem csak pelenkázáshoz kell! Nagyon sok minden egyébre hasznos! Mi is beszerzünk majd párat... nem tudjátok a fürdőlepedőméretet pelus anyagból... mindenhol lehet kapni? Énmég nem futottam össze vele.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bori Kép
Hatalmas drukk netek KépKépKép
Küldök neked sok +++++++++++++++++++++++++++++++ energiát Kép

Annácska 27+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka,
hát így első hallásra tényleg nem a legjobb, de hozzáteszem, hogy én még tényleg nem hallottam.. de ha láttátok és tényleg szép, és nem kell rákölteni (ami manapság a legfontosabb egy használt lakás megvásárlása után), akkor elgondolkodtató lehet! Kép Depi ellen meg ott lesz a gyönyörű babátok! Kép

nadine81

Zsuzsófi! Nem is tudtam hogy létezik tesco gazdaságos törlőkendő! Ez konkrétan popsi törlő kendő?

KépKép
nicika

Textilpelus nekünk is van, 10 db-os csomag volt 8 euro. Szép mintás! De pl. kaptunk már unokatesómtól fehéret is, azt mondta böfiztetésre tökletes az is. Szép fehérek még, jó lesz nekünk is ilyen dolgokra. Mintás meg ide-oda, feje alá párna helyett, babakocsiba, stb.

nadine81

Nadin! Akkor az a 10 darabos mintás pelus tényleg megérte 8 euróért!

KépKép
nicika

<font color="119911">Hogy Ti mennyit tudtok írni pár óra alatt!!!
Bori,
nagyon izgulok és nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!!
Lányok,
ma meglesznek az első topikos babák!!! Kép
Vas, Babetta, Bartika,
nagyon szépek a pocik! Olyan helyesen növögetnek. Persze senkinek nem kell panaszkodni a plusszok miatt!!!
Annácska,
szupi, hogy holnap lesz a 4d! Utána gyere és tegyél fel képeket!
Vok,
látom kaptál vigasztaló szavakat! Nehéz az ügy, tényleg beszélni kell velük! Na, majd kidumáljuk csütörtökön a dolgot!
Anita,
ne akarj diétázni és az almanapot pedig tessék elfelejteni, ha ilyen sok a savad! És január 14 mindjárt itt van, aztán utána csak Botira "kell" koncentrálni! KITARTÁS!

Popsitörlő: mindegy, hogy milyen, csak Sensitiv legyen. Nekem DM-es van. A többi dologból pedig gyógyszertári lesz, holnap megyek a gyerekorvoshoz a receptekért.</font>
angi79

Kész vagyok Tőletek!Kép Most aztán bepótoljátok az elmúlt heteket!Kép

Popsitörlő: Penny Market: 299,-/db
Nívea: van egy vegyész barátnőm, hát a Nívea nem éppen babáknak valóKép, tele van veszélyes dolgokkal

Fertőtlenítés, Domestos: csak a wc-t! Bőrizgató hatású, ha szembe, szájba, bőrre kerül azonnal orvoshoz kell fordulniKép - ez van ráírva!

Majd felrakom a konyhaképet, ha kész leszKép

Én az Önkormányzatnál kértem egy házassági anyakönyvi kivonatot, ingyen kiállítják!

Bori: Már biztos el is indultatok, szorítok ezerrel, hogy minden OK legyen!!!

Eri: Jó, hogy jelentkeztél! Vigyázz magatoka!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Angi! Szerintem is meglesznek Bori babái még a mai nap folyamán, ugyanis császármetszés várható a harántfekvés miatt.
Tényleg, a dokik császármetszés előtt is megvajúdtatják a kismamát?

KépKép
nicika

Babetta, csak vicceltem ám! Fánk megbocsájtva Kép csináltam maradék káposztákból és céklából korhelyleveskét virslivel, fincsi savanyú és garantáltan kalória- és szénhidrátszegény Kép
Most már csak egy kis a fánk kéne Kép

indianyo

A fehér színű szórófejes domestosra rá van írva hogy javasolják például a gyermek etetőszékén fertőtlenítésére is! Na erre varrjunk gombot! A fene se érti ezeket a dolgokat!

KépKép
nicika

Angi,
a DM-es popsitörlő alatt a BabyLove-osat érted? Vagy van külön a DM-nek popsitörlője? Mert a Babylove-ról én is jókat hallottam. Árban is és minőségben is...

nadine81

Domestost én is csak wc-be használnám, tök mindegy milyen színű és szór-e a feje Kép vagy sem. Valahogy az, hogy DOMESTOS, nekem egyenlő a nagyon retkes felületek tisztítására alkalmas büdös vegyszerrel...

nadine81

Angi: szerintem nem kell sensitiv Kép

cory
Budapest

Pl. ha rámegy a kezemre egy csepp Domestos, még két nap múlva is hypo szaga van a kezemnek....Kép szóval szerintem gyerekcuccoktól távol tartandó, bármilyen szenzitiv is.
Vendég

<font color="119911"> Nici,
köszi a Boris infót. Nem tudtam, hogy császár lesz. Nem fogják nyaggatni, ez tuti.
Nadine,
igen a DM-es a Babylove. Pelusból is vettem ilyen márkájút, kisebb kiszerelésben. Aztán majd meglátjuk, hogy bejön e.

Domestosból én a kis kendőket szoktam használni. Nem hiszem, hogy ez baj lenne.</font>
angi79

Nicika, a császárnál ugyanúgy megvárják, hogy beinduljon a szülés, csak a befejezés más. Kép
Vendég

<font color="119911"> Cory,
nekem a védőnő mondta, hogy eleinte legyen sensitiv. De ezt mindenki maga dönti el.</font> Kép
angi79

Nekem vagy nem jelenik meg minden vagy figyelmetlenül olvasok....
ezek szerint Boriék szülnek????
Hűha nagyon izgalmas! Kép
Gondolunk rájuk! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nici,
különben én arra gondoltam (most, hogy Bori bejelentkezett), ha majd nálam beindul, lehet, hogy nem fogok felmászni ide a netre (hacsak épp nem előtte ülök Kép), hanem lehet, hogy dobok neked egy sms-t, ha nem baj. És elújságolod a többieknek. Te arra már úgyis babázol Kép és itt fogsz újra csevegni velünk. Sőt, arra már lehet, hogy mindenki babázik! Kép Nem baj, hogy zaklatlak majd? Kép Így terveztem, aztán ki tudja mi lesz addig! Lehet, hogy tényleg gép előtt csücsülök majd! Kép

nadine81

Angi: soha nem használtam sensitivet, mert a szagát sem bírom elviselni. Soha nem volt gond belőle.

cory
Budapest

Visszakerestem Bori bejelentkezését!
...hogy kerülhette el a figyelmem... biztos a nagy pörgésben ugrott az oldal...
több hsz is kimaradt....

Kép
Kép
Kép
mamacka

MamackaKép
nem csodálom, percek alatt egy csomó hsz készült akkor mikor Bori bejelentkezettKép

CoryKép
NEm csak némelyik sensitivnek büdi a szaga, de én simával is taliztam ami borzalom voltKép Valami citromos illattal vagy mivel akarták azonositani, ami inkább minden más volt csak nem kellemes... (pl a Tesco gazdaságos popsitörlő is ilen büdi nekem, bocsi attól akinek bejött)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nicika, igen van TG Popsitörlő, vastag 72 db-os és ha jól emlékszem 230 Ft. Nekem tökéletes. Meg a gyerkenek is ha le kell mosni a csokit a kézről-arcrólKép

Domestos felejtős, én is ecettel szoktam felmosni, lemosni. Öblítő nekem kell de a jó illat miatt....

Nálunk Persil+Silan Sensitive a menő. Mindent kiszedKép

Majd mindjárt feldobom a bútor képeit, csak most a lenti gépnél vagyok, az meg fent van:Kép

Zsu
30+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Van még egy nagyon jó törlőkendő, az Óbudai Gyémánt gyártja, semmi más nincs benne csak vízKép Ez pl leginkább száj, arc és kéztörlésre praktikus. De abszolut sensitiveKépKépKépKép Nézzetek utánaKép

Ági nekem nincs bajom a Tg-vel, jó nem babaillatú az tutiKép

Zsu
30+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi, beleolvastam a szakácskönyvbe, lényege az édes-erős lvesnek a gyömbér, szójaszósz, szezámolaj és nátrium-glutamát. Ezt utóbbira a nyugati emberek többsége allergiás - én is - ezért itthon nemigen használják a kínai vendéglőkben sem, ez nem más, mint egy mesterséges ízfokozó anyag. Lényege a levesnek, hogy zsírtalan húslevest készíts fokhagymával, szójaszósszal és szezámolajjal (ez utóbbi tényleg nem hagyható el, ha igazit akarsz, de hát nem valami olcsó Kép) majd teszel bele tésztát és tálalod. Az erős-savanyúba ecetet is tesznek, az erős-édesbe pedig értelemszerűen cukrot és némi paradicsomot is. A leves a kukoricakeményítőtől lesz olyan kis kocsonyás, kb. egy evőkanálnyit kell elkeverni a levesben.
Majd még keresek zöldségrecepteket, ha már így beindultam, van egy zseniális német szakácskönyvem mindenféle ázsiai finomságokkal.

Jaja, olyan romantikus, mksot láttam: a Jóban rosszbanban is kisbabája lesz valakinek... és karácsonykor ezt kapta a papa ajándékba Kép
Én annak idején még a reggeli első pisit se tudtam kivárni a teszthez, ahogy beértünk az irodába, azonnal rohantam a vécére, hgoy leelenőrizzem, amit már úgyis tudtunk és meg is mondtam férjecskének rögtön Kép

indianyo

Aha, akkor az Óbudai Gyámánt popsitörlő ezentúl Update 1-es kódot fog kapni Kép

indianyo

Vikóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!

Ez nagyon tetszettttttttttt!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

ez a konyha mostKép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vikó köszi, majd elmondom az uramnak, ő a szakácsKép

Nem hiszem hogy a kettő ua, mert az Óbudai Babavizen tényleg nagyon hülyén mutatna az Update 1-es kód. Vagy az most meg fog szünni?????? Na ne, én azt adom a gyereknek (nálunk arzéntartalmú az ivóvíz, így nem adok gyereknek. A kisállataink is meghaltak tőleKép) A Humana babavíz meg kicsit más árkategória..

Itt vannak a képek a bútorról:

Kép
Kép
Kép

Az ágy átalakítható gyerekheverővé...

Zsu
30+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadin! Nyugodtan jöhet majd az az sms ha megindul a szülésed! Sőt lehet hogy én is neked fogok üzenni ugyanebben a helyzetben! Egyébként majd bejössz minket meglátogatni a kórházba ha megszületett Szintia? MMS-t tud fogadni a telefonod? Mert akkor majd lehet hogy képet is küldök róla nektek a kórházból, aztán majd valaki feldobja a netre!

Egyébként akinek mms-es a telefonja az szóljon, meg az is szóljon aki fel tudja rakni a netre az mms-es képeket! Szóval?

KépKép
nicika

Zsu, Sajnos el kell, hogy keserítselek, Az Óbudai Gyémántot megvette Norbika, és mostantól Norbi Gyémánt Aqua-nak hívják Kép Már láttam a tévében a reklámját is Kép - nálunk nitrátos, az is életveszély Kép

A bútor nagyon szép Kép

Tünde, tiétek is KépKépKép

indianyo

Tünde! Nagyon jó a konyhátok! Kép

Zsuzsófi! Nagyon szépek ezek a butorok! Sajnos nekünk már nem fér bele a költségvetésbe a bútor vásárlás!

KépKép
nicika

Nikica,
lécci küldd el nekem a táblához a jelszót a katicuska@freemail.hu-ra!!!! Előre is köszi!
Meg akartam nézni, hogy Bori hány hetes...
Meg tudjátok mondani?
katicuska

37+0 kereken Bori!

KépKép
nicika

Katicuska! Küldtem a mailt! Kép

KépKép
nicika

Vikó, de az Óbudai gyémánt, és az Óbudai Gyémánt babavíz eddig két külön dolog volt, ezért kérdezem!

Na majd utánanézek, de apa hisztizik hogy engedjem ide. Én meg mondtam neki, hogy amíg nem borotválkozik meg, addig felejtse elKép

Nici nekünk se fért volna bele, ha anyóstól nem kapunk direkt erre 60e Ftot.

Vok, ismerősödék akik jönnek Szegedre autóval jönnek vagy vonattal? Ha autóval, mekkora autójuk van?
KösziKép

Na jáccok egy kicsit, aztán ideengedem apjukomat:9

Zsu
30+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és Nici, én is tudok MMS-s fogadni és fel is tudom tenni a netre. Így nekem is jöhet kép a babákról, garantálom hogy 5 percen belül a neten leszKép persze ha itthon vagyokKép

Na most már tényleg lépek egy kicsit!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Az egész céget vette meg Kép én is babavizet iszom itthon - legalábbis eddig azt ittam... mert a szúrósat utálom. Innám én a csapvizet is, ha lehetne Kép

indianyo

Na, sikerült megnéznem a táblát!
A csüt. UH után írok új infókat.
Scullyx meg én is oda járunk, ahol Bori szül.
Lehet, hogy meglátogatom csüt.ön
katicuska

Vikó még most is lehet kapni....vagy mikortól szűnik meg? Esküszöm betárazok egy tonnávalKépKépKépKép

Kép

Zsu
30+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: