Göndörzsóf
Igen ez az!

tökre belezúgtam.......
Benianyu
De jó hogy ítt vagy,kicsit aggódtam,hogy ma mindenki kidőlt,Te esetleg elmentél szülni.....
de még szerencsére nem,úgyhogy belevágok,talán nem lesz nagyon OFF és mivel nincs ma este túl nagy forgalom,talán a többiek elnézik nekem,hogy ma be sem áll a klaviatúrám!
Szóval én is a Szent Imrében szülök majd,de amolyan outsider-ként,erről majd írok többet priviben,hogy hogyan és miért.....
A "második dokim" Barna dr.lesz,mint neked!
Ha visszajött akkor fogok talizni vele először,még nem is láttam,nem tudok róla semmit,gondoltam bíztatásként mondhatbnál róla néhány szót,hiszen gondolom te nem véletlenül választottad őt!
Aztán a szülésznő kérdés!
neked ki lesz?
Miért ő?
Mi a tarifája?
Szerinted van hátrány ha ne válsztok?
Jelenlegi felállásban: én+ a dokim+ Barna dr.+ a férjem....kell szülésznő????Vagy akkor is lesz,ha nem válsztok???
Egyátalán befér még valaki a szülőszobába?!?

.....tudom kicsit bonyolultul hangzik!
Próbáltam az "öreg motoros"Szt.Imrésekkel felvenni a kapcsolatot,nem sok sikerrel,ezért is bombázlak most téged,jaj,nagyon fárasztó vagyok???
Kórházi cucc:
Nem tudok semmit(!!!!) a helyi szokásokról mi az amit vinni kell(nekem és a babának),mi az amit adnak???
Pl.:
-kórházi hálóing kell-e vagy adnak?
-mellszívót vigyek,ne,lehet sterilizálni,vagy kórházit használnak?
-babának mi kell,ruha,pelus,krém,popsitörlő?vagy adnak?
-csecsemősök normélisak?van hozzátáplálás?odaadják a lefejt tejet ha én azt szeretném?van cukrosvíz adás?tápszer gyerekbe öntés?

stb.
Annyira nem vagyok képben!!!!!!!!

Tök gáz!
Segíts légyszi!!!!
Most lezuhanyozok,aztán jövök vissza!OK?