Apa már megint chat-elt! Tuti, mire ideérek, mindenki elmegy aludni. Nem baj, akkor szólózok!
Melinda!
Gép
Aranygaluska sajnos elfogyott, mert én is nyam-nyam
De azért a gyros se utolsó! Védőnőt én kiutáltam, de ide már úgyse jönne
Bea!
Jó kis vacsi lehetett
! Orsi!
Séta
Eszter már vagy 2 hónapja nyáladzik, de sehol semmi, mármint fogacskák.
Szépek a szerkók, de a modell sem akármilyen
Annikó!
Sajna nagyfogyasztó vagyok én is
! Mérleg
Mucska!
Én mindig az utolsó voltam a tornasorban, csak széltemben nőttem
Motorozás: ez ismerős, tuti, hogy a kisasszony akkor büfizik még egy pempőset, mikor már átöltöztünk. De ez a motorozás most nagyon tetszik neki, egész este csinálta, csak pempő nélkül
A húsos kajákat már én is nézegettem, itt 4. hónap utántól vannak, de még nem mertem kipróbálni. Viszont ma megpróbáltuk a Hipp-es őszibarackot, az nagyon nem ízlett neki. Faramuci egy ízlése lesz a leányzónak, mert ez például szerintem finom, ami meg neki ízlik, szerintem förtelmes. Mindegy, csak egyen valamit
A Szülőszobára majdnem jelentkeztünk mi is, de aztán meggondoltam, valahogy nem akartam ország-világ előtt szülni. De a sorozat jó, kár, hogy most ez is kimarad. Amúgy a Kandász Andrea most külföldön szülő magyar nőket keres, valószínűleg lesz egy kis összehasonlítás kis hazánk meg a külföldi szülészetek között.
Hajni!
A tejre én se lettem allergiás, de nem is szeretem, még a szagától is írtózom. Max. a kávéban iszom meg, akkor nem érzem a szagát.
Most el, lassan irányba veszem a fürdőszobát!
Szép jó éjt mindenkinek!
Kriszta