2003.12.19 15:19
2003.12.19 15:52

Megadták-megcsináltad: nem mindegy?
Amióta angolmból nyelvvizsgáztam, tudom, hogy vannak még csodák! Olvastam, hogy mennyire nem bízol a sikerben és az járt az eszemben, bárcsak úgy járnál, ahogy én! És lőn!

De tudtommal minden jó sofőr elsőre megbukik!
Dokival kapcsolatban már akarok írni egy ideje, hamarosan meg is teszem, rengeteg kérdésem van, készülj föl!
és sógornőmtől pedig Kis Vakond-os könyvet kapott, ami hirtelen minden mást feledtetett vele! Majd erről a vakondőrületről mesélek, páran már hallottátok.
)2003.12.19 16:30
Engem az enyém meggyőzött, hogy így lesz hiteles az eredmény - nem mondom, hogy húde jólesett, de kibírtam hányás nélkül! (Árminnal a 24. héten még a SOTE-ra jártam, vele uezt nem bírtam ki - úgyhogy terhességfüggő is)
2003.12.19 18:20
2003.12.19 18:49
Megúsztuk az egészet homeobogyókkal
... úgyhogy egész jó kedvem lett... Főleg mert végre lelkiismeretfurdalás nélkül aludhattam vele délután 

) ... Mikulás óta állandóan azt emlegeti, meg azt is, hogy majd a Jézuska hoz neki... 

Félő, hogy nekünk sem megy majd könnyen
... állítólag ez a tuti (biztos volt rossz tapasztalat) 

)2003.12.19 19:03
2003.12.19 20:04
Azt az ötletet mondták, hogy az aranyoldalakban lévő összes játékboltot felhívták, hogy van-e még. Szupermarketben állítólag már nincs.
Kínai piacon lehet kapni csúnya, gagyit, műanyagból, de villog és csipog! A Horváth cukrászdában (www.horvathcukraszda.hu)megkérdezheted, hogy adnak-e el külön kis tabi figurát, amit a tortára tesznek. Ez tömör gumiból van, kb. 8 cm-es, de elég drága (1800,-Ft).
Ma hajnalban 3-ra ért haza és 8-kor már ment is le Szolnokra, most oda kellett mennie tesztelni, persze még most is ott van, megint hajnla lesz, mire hazaér...
2003.12.19 20:16

Épp ideje volt!!!
2003.12.19 20:18

2003.12.19 21:37
Hamarosan.
2003.12.19 21:42
2003.12.19 22:10
Mikor is lesz nálatok tali?
Ezek után mondta a gyógyszertáros, hogy apránként kellett volna belekeverni. Szóval jót bénáztam. Na mindegy, csak kíváncsi voltam, hogy másnál hogy volt.
Majd drukkolok, hogy jó idő legyen a következőn, mert télen az is jól betehet. Ez a kocsisoros dolog már velem is megesett.
2003.12.20 07:34
2003.12.20 08:12

Teljesen maga alá temetett az ünnepi készülődés, csak azért ugrottam be, hogy kicsit megkésve kívánjak
2003.12.20 08:26
Most mar radfer egy kis pihenes
Nagyon tetszett, husi

mennek, hogy ne hanyjon szegeny.
Legalabb majd meg tudja magat vedeni az oviban.
) 

mennek, hogy jobb kedved legyen. 

Ha minden jol megy, a ferjem is itthon lesz ket hetig. Na persze ha nem jon kozbe valami a cegnel.
2003.12.20 13:27

2003.12.20 14:55
: )
én ilyenkor a fejéhez vágom, hogy egy őrült munkaalkoholista, de szerinte csak lelkiismeretes. Vígasztaljon, hogy általában a nagy hajtásnak meg is szokott lenni az eredménye. Kitartás neked meg Dorkának is
Ha megértőbb vagy a pároddal (tudom nagyon nehéz) tuti jobbat teszel neki, mintha szapulod miatta, amúgy is hulla fáradt meg beteg is szegény.
Ma reggel mikor ébredt próbáltam vele játszani, hogy egy picit pihenhessen még apa, erre ő inkább bemászott apához az ágyba és puszilgatta
, majd elkezdte simizni az arcát, ahogy én szoktam őt elalvás előtt. Mondtam mesélj is apának, hátha vissza tud aludni, erre suttogva "Annipanni szamóca" . Olyan nehéz volt röhögés nélkül megállni annyira édes volt
Később még egy labdával is bemászott apához, hogy apa labdázzon vele, én már nem is voltam jó.
Most alszik mind a kettő. 2003.12.20 15:18

Most mondjam hogy majd megszokod, tudod mit inkább azt kívánom hogy nektek sikeredjen másként élnetek kevesebb munkával is legyen annyi pénzecske ami elég négyőtöknek! Párodnak még mindíg jobbulást! 

2003.12.20 15:55

-ok! 

. 

Hogy jobb kedved legyen.
mozgalom keretében a cukorvizsgálatokkal is összeismerkedhetek

2003.12.20 16:21
ti hogy álltok a készülődéssel? mézeskalács nem lesz, elbaltáztam a tésztát
ugyanaznap égettem oda a lencsefőzeléket is...
: hétfőn volt 5,30kg, hurkásodik, egyelőre ezek a bélmozgások meg egyéb vegetatív tevékenységek kötik le leginkább
, de már mosolyog, sőt hangosan nevet, nézelődik, ugyanolyan nyugis, mint barni volt anno, és imádnivaló... az 56-os ruhák közül sok már feszül, a 62-es még lóg rajta, így kicsit szedett-vedett kinézetű
röviden ennyi, nem mintha nem tudnám folytatni
eltetted dóri szuper rajzát?
mi lesz az ajándék a bicaj helyett?
(szenteste nálunk lesz, ide jönnek anyuék+anyósomék
)
, de ma reggel össze-vissza ölelgette, és többször kihangsúlyozta, hogy így szejetem a boldi babát
már egész jól belejöttem abba, hogy minden este egyedül fürdetem-altatom őket
ez utóbbi kezdetben másfél óráig, tegnap csupán 40 percig tartott... egyszer elmesélem, milyen ez a gyakorlatban egy 2 éves csak cicin elaludni képes, és egy 1 hónapos, csak cicivel csöndben tartható csemetével
fekve

szerintünk is koravén barni 

! a kérdései is olyanok: pl mit csinál a vadász? na mit lehet erre mondani egy vadászó nagypapával és egy íjászó apával a családban??? kínosabb volt számomra, mintha a kisbaba gyártási módjáról érdeklődött volna
le kéne kandikamerázni
a fejről jut eszembe, tegnap bejövetelkor kérdezi barni végig a ruhadarabokat: ezt is levesszük? ezt is? és a fejemet? nem? az majad, itt a nyakamon?

2003.12.20 23:04

Engem nem ijesztettél el csak nem voltam egésznap.
Nincsenek új képek Boldiról? 2003.12.20 23:22
Ha jól számolom, 9 pocakos van...
Pocakra várók, hajrá
hehe
ma vettük meg a javát
Én hétfőre programozom a csomagolást...
Apának igaza van: ParAnya vagyok ezerrel...
-ot küldünk, hogy meggyógyuljatok Karácsonyra
2003.12.20 23:58
2003.12.21 09:33

2003.12.21 10:37
legalábbis szerintem.
2003.12.21 16:36
majd legközelebb, nekem is csak másodikra sikerült. mobil
És folyton itt vannak a gyerekek, kicsit nehéz lesz... 2003.12.21 18:17

Hihi nekünk is! 
2003.12.21 22:20
Idén én kihagyom, de jövőre majd megint más színű díszeket szeretnék. Most rózsaszínűek és lilák.
2003.12.22 01:23

Mikor lehet csomagolni? Ilyenkor, na nem ilyen későn, de amikor a lányok elaludtak, vagy ha délután szunyókálak, már amikor nem betegek ugye.... 

mert hogy nem nekem kellett utánna takarítani, egy szavad sem lehet már a bilibe is került valami! 2003.12.22 08:44
Ma még befejezem a csomagolást, aztán csak sütök még valamit, mert apósomék szeretik ugyan a sütit, de sosem sütnek, úgyhogy viszünk nekik.
Ha Peti nagyon virgonc, máskor is bevetjük.
2003.12.22 09:49
Ugyanid úgy döntöttük apával, hogy ha annyira kéri azt a biciklit a lány, kiszúrás lenne becsapni az első igazi Karácsonyán, így lesz bicikli is. Alig van elkényeztetve... 
Csak a vasárnapot kihagytam volna, mert nem szeretem a stresszt, főleg ezt a hulla csendes feszültséget. Vasárnap csúcspontja az volt, hogy anyósom bocsánatot kért, mert kapcsolatunk első 6-7 évében kicsit furán viselkedett velem. Most már jól kijövünk egymással (mióta van unoka), teljesen felesleges volt ez a dráma, semmi értelme nem volt, neki is elég kellemetlen volt. én meg nagyon zavarban voltam.
Nagyon édes lehet
Neked meg iszonyú nehéz lehet a szoptatással és a fürdetéssel, klassz mama vagy!
Milyen sütit sütsz? Apukád meggyógyult teljesen? Peti már most vitakozik a tesóval?
Annyira nőies a lányod, szerintem megfogják zabálni...
Ráadásul a bratyói miatt nagyon kis cserfes lesz!
Szünet van nálatok? Minden gyerek otthon? 2003.12.22 10:49
Nokia 3410-st vettünk. Ez lesz az enyém, és a Miki megkapja az én alig használt LG-met, a Nokiához kapott telcsi számmal. 

2003.12.22 11:38

2003.12.22 15:42
Én rohanok "karácsonyi készülődni", Hanga szülinapját megtartottuk szombaton (hogy ne a karácsonyi roham közepén legyen), volt igazi zsúr tortával és lufival meg persze kispajtásokkal
. 2003.12.22 16:14
a babanetes szüléskalkulátor szerint aug. 15-re vagyok kiírva, de szerintem inkább pár nappal későbbre... holnap megyek UH-ra, már látni kéne a szívműködést, és akkor kaphatok "igazolást" is a pocakról
Aztán irány a védőnő... ű
Én is
Nálunk régen otthon mindig ez volt, kétféle főfogás, hogy a "bőséget" szimbolizálja... ja és bejgli is lesz, diós, azt elfelejtettem írni a múltkor... 2003.12.22 19:21

Bocsi, de nem tudom, hogy lesz időm holnap, és nem akartam lemaradni, vagy elfelejteni!

Ma rájöttem, hogy nem is kell megijednem kaja ügyileg, mert a mélyhűtőben van halacska, amit ki tudok rántani, holnap meg csinálok egy kis francia salátát. Süti meg csak lesz valahogy.

2003.12.22 20:29

Mi volt az ajcsi, mit szólt hozzá?

2003.12.22 21:11
Majd írok még, már sokkal jobb kedvem van.
Akrobata picur is nagy élmény lehetett Petinek
2003.12.22 21:38

senki nem fizet, a rendőrség szerint ne reménykedjünk, hogy meglesz
Mindenki tud a reptéri lopásokról, de szerintük nem lehet semmit tenni. Ez Magyarország...
Amit a páromnak kinéztem, nem kapható... és fogalmam sincs mit vegyek neki, ruháról hallani sem akar
2003.12.22 22:06
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint