2005.09.14 13:32
Nem te irtad pár napja , hogy nem hízik mostanában ? Ha nem akkor ne haragudj !!!

2005.09.14 13:34
2005.09.14 13:47
Lányom esküszöm, hogy újszülöttként sem aludt nappal annyit, mint mostanság, kb 3,5-4 órát, általában két részletben. Elkiabálni nbem akarom, de napok óta nemhogy sírni nem sírt de még nyafogás is csak elvétve. És napközben is egyedül, magától a kiságyában alszik el. Hát remélem nem rontom el...
.
. Nekem még így is megéri, csak a macera nem hiányzik. Mázlim van, mert anyukám tud vigyázni a Picúrra, szeretik egymást nagyon
. De aki nem tudja kire bízni a babáját, mit csináljon? 2005.09.14 14:09
2005.09.14 15:02
Valóban nem hízott most 3 hét alatt semmit, de ez nem aggaszt
2005.09.14 19:42
Ez a lényeg. A többi csak lehetőség, és ez a Wellness Brunch csak vasárnap van.
2005.09.14 19:46
Bendi mindjárt fél éves de még nem tud így ülni. 2005.09.14 19:53
2005.09.14 20:01
Kicsiny elemlámpával világítottam a szájába, és olyan aranyos volt, megpróbálta bekapni.
Jó deltás leszek a fogzás végére.
Pussz Maja hercegnőnek
Köszi, hogy gondoltál ránk, lehet, hogy érdekes lesz, mert nov-ben lesz a 10 éves évfordulónk és valami jó kis romantikus meglepit akarok a férjemnek.
Állítólag ő is gondolkodik már.
2005.09.14 20:16
, itthon voltam akkor
. De, azért elgondolkodtam, hogy hol is voltam, hátha öntudatlanul bolyongtam a városban
De nem
A férjem szerint is itthon voltam
, olyan rendi vagy, hogy még képet is tettél fel a dugaszolóról. Mi nem ilyet használtunk, az biztos, az olyan puklis volt. Ez is megváltozott akkor, ezt biztos kényelmesebb használni.
) és vannak félkész dolgok, pl a terasz szélénél leeshet stb. Meg a nagylányok dolgait se lenne jó ha megenné Rozi, vagy szétcincálná. Hát, majd kialakul, majd éber leszek erősen, nehogy baj legyen.
).
2005.09.14 20:25
De, el van fogadva az alibid
Marcika édes a képeken, imádom, tényleg
A férjed influenzás?
Milyen gyorsan jönnek a fogai! Nekünk még nincs,de nem bánom, amíg szpoik, minél később van foga, nekem annál jobb
2005.09.14 20:36
,lehet valaki ezért hülyének néz,de ez van (volt).Vallottam,ha nem félek és nem bántom ő sem engem,míg a barátnőm nagypofájú rotija meg nem kóstólt.Játszottam vele és oda ült mellém és dumcsiztam a gazdijával közben vakargattam a fülét egyszer csak elkapta a csuklóm,nem ijedtem meg csak néztem a barátnőmre szedd már le ez hülye mondtam neki és azt hittem csak megkapott.Széldzseki volt rajtam nem éreztem szinte semmit,bementünk a lakásba leengedtem a kezem és kb egy méter átmérőjű vértócsa lett,a barátnőm rosszul lett,bekellett menni a kórházba tetanusz és fincsi varrás következett,meg is van a heg,majdnem olyan mintha felakartam volna vágni az ereimet.És csak figyelmeztetett a kutya,ahogy átfogta a csuklóm ott a foga helye is és néha frontkor érzem hogy sajog,jó erősen megszorította a dög.Elég jól bírom a fájdalmat,az agyam viszont szeret mozogni állandóan arra gondoltam mi van ha a torkomba harap így vagy beleharap egy érbe,vagy ha megijedek és nem helyesen cselekszek(az eset után holt nyugodt voltam én is és a kutya is).Szóval azóta nem bírom a nagytestű kutyukat,akaratlanul görcsbe rándul a gyomrom,már teljesen soha nem fogok bennük megbízni.Na biztos untatlak.Ahogy ma beszéltük a macsekot gondoltam kicsit barátkoztatom Maját és Francit egész jól elvoltak,Maja sikongatott neki Franci nézte ,majd amikor Maja tetemes nyálmennyiségét ráköpte,börröge elmenekült
Lesznek még nehéz napjai az én macsekomnak
2005.09.14 20:38
Pár nap és már nem lesz fogatlan öregember!
Apa azt a vírust kapta el ami a gyereken ment át, utána engem döntött le.Valami vírusos torok gyulladás volt; egy csomó ismerősöm beteg!
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy Marcipán is vigyorgott rá).

2005.09.14 21:10
Én meg hova mászkáljak bigyókért a manóval? Szóval egy szemét.
De szombaton talán jobb lenne, nem, mint vasárnap? Bár nekünk tul.képpen mindegy.2005.09.14 21:11
2005.09.14 21:13
Meg szerencsések is
, mármint hogy nem lett nagyobb baj.
Bocsi
) Komolyan, csak olyan vicces, mert nők, anyukák magas lázzal is kénytelenek csinálni mindent (sokszor nincs más megoldás), a férfiak egy része meg hamar kidől egy kis orrfújástól is. Tibi biztos nem ilyen
, ugye? 2005.09.14 21:46
, és nála az van, hogy egész jól elvan egyedül akár fél órákat is, kivéve, mikor új dolgokat tanul, és még nem megy, és folyton segíteni kell neki. Pl. amikor tanult fogni, és még nem tudta felszedegetni egyedül a játékait, oda kellett adogatnom, most meg fel kell ültetnem folyton, aztán meg vigyázni, hogy ne boruljon nagyot, mikor elfárad.2005.09.14 21:48

2005.09.14 21:49

2005.09.14 22:00
2005.09.14 22:04
tapasztalom, h. arra senki nem reagált, h. hétfőn írtam, h. Natinak van egy foga, és még csak 5 hónapos. Közlöm Veletek, h. tegnap óta már 2 van neki.
Igazán a mi érdemünk, sokat tettünk érte.

Továbbmegyek: a 2 gyerekemnek összesen 22 foga van! Nekünk a párommal nincs annyi!
) mondom, h. Marcinak szőlő lett a jele az oviban. 2005.09.14 22:06
Pont most kellene anyagi szempontból biztonság, na mindegy, nagyon sajnálom azért. Néha belegondolok, hogy rossz érzés nem hozzájárulni a családi kasszához, de a férjem ilyenkor nem is érti miről beszélek. Neki meg így természetes.
tényleg egy bunkó = bunkó burkoló (milyen szép alliteráció
) 2005.09.14 22:09
2005.09.14 22:24
, de ti igenis!!!Ha lett volna anyóséknál net én is aktívkodtam volna.....
éjszaka mi is kelünk párszor, egy kis szopi utána pedig alvás...tegnapelőtt éjszaka olyan édes volt a fiam, szopizás után visszavarázsoltam azaz csak szerettem volna visszatenni a kiságyba, hogy aludjon, de amint a fenekéhez ért a matrac heves tiltakozásba kezdett, aztán ölbe vettem és kicsit ringatni kezdtem. Pár perc múlva álmában elmosolyodott és utána hangosan nevetett párat...
annyira mókás volt látni, vajon mit álmodhatott??
2005.09.14 23:34
2005.09.15 06:52
munkaidő alatt!

2005.09.15 07:18
Lassan mindenben lehagynak bennünket a többiek, pl forgásban is.
Hogy tudok-e llást? Ezen nem gondolkodtam még, pl saját cukrászda, az eszembe jutott. Egyszer kitaláltam, hogy a Lánchídnál, Budán, ahol az üres telek van , építtetnék egy gyönyörű cukit, panorámás terasszal és Herendi porcelánban szolgálnám fel a legklasszabb édes finomságokat és a habos kakaót stb. De: nincs rá pénzem, meg nem enyém a telek, és egy irodaház lesz ott
, jó ronda
.
2005.09.15 07:29
).Mi a "faluban" mamámék a "hegyen" (volt egy híd és így oszlott fel,valamint a hegyen jobban idősek laktak és erdő alatt volt).Mamáméknál rengeteget voltam,imádtam az erdőt járni.Mint minden falusi ház úgyvolt hogy van a konyha ott a főbejárat és abból nyílott két szoba jobbra-balra.Lehettem vagy 6 éves,kiakartam menni a szobából az udvarra amikor látom,hogy egy bazi nagy kígyó elöttem egy méterre tekereg be a konyhába,elkezdtem ordítani,de mivel volt egy műkígyóm és azzal szoktam hülyéskedni senki nem sietett segíteni,én meg ott álltam beszarva,hogy hátha kijön és elkap (bebújt a szekrény alá),kimásztam az ablakon és nagynehezen elhitték hogy nem hülyéskedek,amikor a papám bekukkantott a szekrény alá meglepődött,kivágott a kígyó,megfogta és kinyírta.Gondolhatod,hogy utána lestem minden zegbe-zugba.de van még egy csomó story a kisfa wc-be feltekeredett kígyóról stb...de nem borzolom tovább a kedélyeket.Utálom a hüllőket.Brrrr.
2005.09.15 07:30
, már úgysem hívogatnak, meg érdeklődnek annyit, mint a terhességem végén, meg a baba első heteiben. Szombaton megpróbálom összehozni őket
és felköszöntjük a kis Ro-t. Miért, van ötleted esetleg? Az ünneplésre?
Nagyon fáradt vagyok, pedig csak reggel van.
Vince is volt, még lehet, hogy megküzdenek egymással a fiúk. De Rozi idősebb Ákosnál, az nem baj , ugye?
2005.09.15 07:51
Nem értem ezt a babanetet néha.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint