A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007 tavaszi babák

Timo!Gyed! Nekem a munkáltató intézi. Menj fel az OEP honlapjára töltsd le a letölthető doc. közül a foglalkoztatónak és a magánszemélyneknek cimű nyomtatványt. Amit a munkáltatónak kell kitölteni az fontos hogy minden olal alá legyen írva és pecsételve!!! Majd a gyerkőc anyakönyvi kivonata és be a Teve utcai TB.hez. Kb: 20 perc alatt el lehet intézni. :) Remélem érthetően írtam szólj ha nem!

KépKép
csongria

Lorca!
Még nem voltunk oltáson, de ha így esik, lehet, hoyg nem is megyünk. Jó lesz az csüt-ön is! :lol: :lol:
Lillus negyed 10 óta alszik. Biztos az eső miatt! :)

És köszi mindenkinek a köszöntést a durmoló Lillus nevében! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi! Egy pillanatig ne gondold hogy rossz anya vagy amiért szükséged van önmagadra.. Ez nállam is így van! Én is voltam bent szülésnél és ha tehetném minden hónapba bejárnék egyhez. De nem azért mert nem szeretek Benivel lenni hanem mert egyszerüen szükségem van rá. Amikor be léptem a szülőszobára és vittem hátra a beöntő kannát elfogott az a jólismert érzés olyan jó volt. Nem mindenkit elégit ki maradéktalanul hogy évekig otthon legyen a babával de attól szerintem nem rosszabb anya... Sőt nagyon úgy tünik hogy minden héten egyszer magánrendelni fogok az egyik dokival. Nekem is jó lesz de főleg a pénz az nagyon kell sajnos...

KépKép
csongria

Jonapot.

Nanica!
Eleg csaloka nalunk, idebent mindig huvosebb van, mint kint. Es csak a suvito szelet lattam - azt nem gondoltam, hogy a szel 40 fokos lesz. Igy eloszor kapta a hosszuujju polot + zoknit. Utobbit mar az elso 10 m utan leszedtem. Masodjara mar csak ujjatlan body-t kapott. A farmerrel volt a legkisebb gond, azon atfuj a szel, alig er hozza Aronhoz, olyan bo...

Agiboldi!
Attol meg, hogy OTTHON dolgozol, klassz anya vagy (es csinalja barki utanad)! En is forditgatok es ki lehet birni, meg lehet szokni gyorsan. Ugyhogy emiatt ne aggodj. Azon tord inkabb a fejed, mivel tudja majd egyedul is lekotni magat Boldi. nekem mondjuk nagy szerencsem van (vagy ki tudja) a fiammal, mert ra se kell nezni, szorakoztatja magat (lasd, fejre ragadt csokifolia) Nem plussjatekok kellenek neki, hanem fapados akarmik, mostanaban ezek a csokipapirok-foliak es fel literes-literes vizesflakonok jonnek be. Azokon eldobolgat, mikozben a labaval fogja a flakont... Szoval hatha Boldinak is bejonnek ezek a dolgok, keszits neki oda ilyesmiket.

Mondjuk ennek kapcsan en elgondolkodtam, hogy lehet, hogy Aron hiperaktiv baba. Vagy ez normalis, hogy le se all egesz nap? Obegat, rendetlenkedik, dobol, kuszik-maszik, igazi Duracell-nyuszi. Es napkozben alig alszik, akkor is max felorakat. Roki! (Azert nem Lorca, mert o epp most irta, hogy 4 honaposan fordult Nati eloszor) Zsuzsa is eleg aktivnak nez ki most - o milyen kisbaba volt???
kami

helló csajok

róki
n köszi a talit, n n jól éreztük magunkat. én pl nem is tudom, mikor viháncoltam ennyit utoljára, köszi csajok! :wink: a pizzaelőrendelés szupi ötlet volt (majus a kajagép :)), nem beszélve az ollóval szeletelésről! mi alapból boldipajtás miatt indultunk, de egyébként is vlh így terveztük. egyrészt a meghívóban benne volt, h 12-4 ig, másrészt hozzánk vendég is jött még. kele egyébként nem dőlt ki, aludt egy keveset hazafelé, aztán meg nevetgélt estig.

anyaragaszkodás
hát én azért sem értem. egyrészt 3hónaposan nem hinném,h szeparációs szorongás, másrészt az apukája baromi sokat foglalkozik vele a kezdetektől, kifejezetten jó érzékkel. így nekem (és akkor őt meg sem említem) még jobban fáj, h kele ilyen kis dinnye, pár napja ordít a kezében :(

timo
baliapu n cuki! vidám lehet vele az élet! isten éltesse a 4hónapos lillust!

ria
sajnálom az újabb fogdokit (maradt még az üdülési csekkből? :? )

sági
a te fogad okés?

barbi
miért nem mentek emmával együtt hármasban? sztm neki nem kell fizetni

ágiboldi
muszáj mindenbe beleártanom magam :D arra gondoltam, h csütin elviszem neked az anyatejgyűjtő kagylóimat. én régen amikor fejtem és akkor tényleg baromi sok tejem volt szopi közben azt használtam, h ne vesszen kárba. esetleg pár órára hordjad otthon, és akkor látod, h mennyi folyik el.

majus3

Május, ááá, köszi, nem is kell elhoznod, elég volt emlékeztetni!!! :lol: :D Merhogy van nekem olyanom, csak valahova elsüllyesztettem mióta nem nagyon fejek... Tényleg, mikor feszül, mint ma, magamra kapom. Kár, h aludni nem lehet benne :( Van még az Aventnek min dolgoznia, ha esetleg azt hitték, h a drága babaápolási cuccok piaca véget ért a tápszeradagolóval :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Ma van az első esős nap, ami nem üti ki Emmát :) Reggel óta azt játszuk, hogy megfordul, én meg visszaforgatom :D Egyre többet van hason, látszik rajta, hogy élvezi, hogy tud úgy is nézelődni :D

Kami! Akkor a mai napot jövő kedden pótoljuk!

Róki! Nekünk f5kor volt etetés, arra haza akartam érni és így a csúcsidőben menő fullos buszt is kikerültük ;)

Május! Mi hármasban akarunk menni, ez a "szuper" ötlet csak anyósomtól jött :evil:

Nanica! 100x100ast vettünk, de úgy nézem, hogy ez bőven elég lesz :D

Lorca! Miért gndolod, hogy az időre etetett babáknál több a hasfájás? Kamiéknál pl pont ez volt a megoldás :roll:

Ágiboldi! Nehogy rosszul érezd magad amiért dolgozni fogsz! Nagyanyáinknak 6 (!!!) hét volt a szülési szabadság és kész! Mégse volt mindenki rossz anya :wink: Ez baromira nem ezen múlik!!!

Orsi! Jó utat nektek :P

Ja és Lillusnak boldog hófordulót :P
Vendég

Sziasztok!

Timo,
Lillusnak Boldog Hófordulót!!! :D :D :D

Ági,
Miért lennél rossz anya amiért dolgozol, menjél már!!!!!! Én is mennék néha dolgozni egy kicsit.... :oops:

Május,
Egyáltalán nem fáj a fogam. Csütörtökön reggel megyek vissza és akkor kapok egy rendes tömést.

Lorca,
Az oltást talán még jobban viselte mint eddig. Egy nyikkanás volt és mire észbekapott már megkapta mind a két szurit és az ölemben már el is hallgatot. M ost a kötelező mellé megkapta a második Prevenart. Augusztus végén megkapja az utolsó Prevenart és a Neis-Vac-ot is. Aztán egy időre vége a szuriknak. :D

Tejtéma,
Asszem én voltam a nagy napirendes emberke. Felhagytam vele! :D Egyszerűen etetek amikor neki jólesik, van amikor 3 óra, van amikor csak kettő, de volt már 5 óra is. Sőt a hozzátáplálást sem kezdem el csak 6 hónaposan. Félek az allergiától, nem szeretném ha nála is előjönne!!!
Vendég

Barbi,
Akartam kérdezni, hogy nem véletlenül az én anyósomról írtál??? Nulla érzékkel rendelkezik Petihez. Még a kezébe se adom a gyereket, nem is volt sokszor, akkor inkább az apósnak, egy fokkal jobb!!! :D
Vendég

Sági! Kár, hogy nem jöttetek tegnap!
Vendég

Ne sajnáld, Peti nagyon nem volt a toppon és ebből eredően és sem! :lol:
Vendég

Sági! Amikor anyós kibulizta, hogy fürdetésre jöjjenek, mert megtudta, hogy anyu már fürdette Emmát, akkor égnek állt a hajam. Előre mondtam Gábornak, hogy álljon ott mellette és legyen résen - szerencsére ő is egyetértett velem ;) Aztán amikor itt voltak, akkor közölte anyósom, hogy nem meri megfurdetni :shock: Mondtuk, OK, nem erőszak. Gábor betette a vízbe a jó csúszós krémmel bekent gyereket, majd anyós közölte, hogy mégis akarja fürdetni és átveszi :shock: A csúszós gyereket a vízben :shock: Na, itt jöttem ki a szobából... Arról már nem is beszélek, hogy neki a sírás egyenlő azzal, hogy éhes :shock: Meg sem fordul a fejében, hogy más baja is lehet :evil: Na EZÉRT nem bízom rá...
Ígérem, befejeztem az anyós témát :lol: ...mára ;)
Vendég

Pedig mennyit lehetne a kedves anyósokról írni.... :lol:
Vendég

Az enyemmel halistennek nincs baj. Sot, mindig mondja, hogy menjek, lakjak ott 1-2 hetig ( :shock: ), de aztan mondja azt is, hogy hat ekkor meg ekkor ne menjek, mert dolga van, aztan meg megint, de majd egyeztessunk :D Igy aztan nem megyunk sosem (mar 2. honapja huzzuk) es tavolrol meg nagyon szeretjuk egymast :D De egyebkent kozelrol sincs gond, csak neha sok, amikor megijed, hogy Aron mar 3 napja nem kakil, meg hogy folkel ejszaka enni, stb... regen babazott o mar, na, es akkor is tapis volt...
kami

Megjöttünk az oltásról!
Lillus meg se nyikkant, most viszont nyüszít az ágyában! :(
Megmérték a súlyát és a hosszát is. Hát, hosszban összement! :lol: :lol:
A dokinéni mondta, hogy meg van duzzadva az alsó ajka! Lehet, hogy tényleg jön a foga? :shock: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Nálunk a reggeli anyós sztori, amit írtam is, folytatódott a vélt és valós sérelmek egymás szemére hányással, úgyhogy most fasírt van! :(
Nem bánom, mert állandóan mi engedünk, folyton a homokba dugjuk a fejünket a konfliktus elkerülése végett! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska

Timo! Es ilyenkor nem felsz, hogy Balit megbantod? Ha megtudja, miket irtal az anyosodnak, nem fogja csovalni a fejet?
kami

Kami!
Már mondtam Balinak, hogy mi van. Nem szoktam veszekedni, de ez most nagyon kijött belőlem. Persze, hogy bántja, mert mégis csak az anyja, de tudja, hogy nekünk van igazunk. Csak egy 56 éves nőt megváltoztatni már nem lehet... :( :( Nem is akarjuk, csak akkor ne támadással reagáljon a tényekre. És még ezer meg egy dolgot a fejéhez tudtam volna vágni, de Bali miatt visszafogtam magam. De ez egy nagyon-nagyon hosszú történet.. :(

Timi
Kép Kép
timocska

Jaj, Kami, én nem tudom, h Áronnal csináltál vmt vagy már így kaptad, h elszórakoztatja magát? Én most teljesen kétségbe vagyok esve. ha nem bohóckodok neki, akkor 10 percnél többet nincs el egyedül, hanem sír. Akárhol van. Most pl. az ágyában, de már a pihenőszék, játszószőnyeg leszerepelt. Miért nem nézegeti a kezét vagy mittomén...
Többi gyerek egyedül elvan?
Na jó, nagy ritkán, pl. ma reggel a mi ágyunkba nézelődött, de ez semmiképp sem általános. Már megszoktam, h úgy mosogatok, mosok, teregetek, elpakolok, h közben FOLYAMATOSAN sír a háttérben.

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Megjöttünk a fülésztől. Hálistennek minden rendbe nem kell már menni remélem soha többet! Bár ha az jelent valamit hogy én nagyon nagyon fülfájos volta?! :roll:

Gratula Lillusnak hogy nem volt gond a szurinál... :D

Sági nállatok van a családban allergiás??? Ha igen mire??? Az apu tejcukorérzékeny de ő nem az édesapu ezért nem vettük számba amikor kérdezték.

Barbi megvettétek a járókát? Használja Emma? Tetszik neki? Ja és akartam kérdezni hogy átküldenéd a freemailre amit Beniről készítettél képet??? :)

KépKép
csongria

Jaja, kepzelem.
En ilyenkor Gabornak szolnek, hogy allitsa le az anyukajat, mert ha en teszem, az fajni fog. Aprosagokban volt mar ilyen (pl hogy nem megy minden hetvegen haza, mint azelott, es az anyukaja emiatt pampogott, asszem amikor en beleptem a kepbe, akkor voltak kis haboruk) es hat Gabor nem akarna, hogy en veszek ossze az anyukajaval, ugyhogy elintezi a maga mondjan. Nem is pampog azota az anyukaja... es nekem ennyi epp eleg. Messze is lakik ahhoz, hogy veszekedjen es ha velem fasirtban van, tudja, hogy meg annyiszor se latja Gabort, na meg mosma Aront, mint eddig... mert en nem mennek es akkor Gabor se...
kami

Anyós! Na most meg azt mondta hogy eltíltjuk tőlle a gyereket mert vasárnap délelőtt 10-kor felhívott minket hogy akkor jönne, 2 hónap után megnézni az unokáját, de mi már el voltunk igérkezve az uncsimhoz. Nagyon megsértődött! :evil: Na nehogy máá miatta mondjam le a progit... Hálisten Sanci a mi pártunkon van, nincs oda érte néha még nekem kell csitítgatnom. :roll: Őrület ezek a fius anyák!!! :lol:

KépKép
csongria

Ági!
Lillusnak, ha jó napja van, akkor fél órát is elvan a játszószőnyegén. Ha nem, akkor megy a nyafi. De én viszem magammal pl. a konyhába is mosogatni. Felteszem a pihenőszéket az asztalra és ő onnan figyel! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Ági,
Nálunk is gyakran hasonló a helyzet, igaz nálunk elég ha hallja a hangomat, de van, hogy "szól", hogy nézzek rá és akkor ok minden. Én azt gondolom azért van, mert én az első perctől "szórakoztattam".

Ria,
Igen, én is allergiás vagyok és a nagyim is mindenféle pollenre. Sajna ez hajlamosító tényező bármilyen allergiára-étel, pollen. Nem akarok még rásegíteni a hozzátáplálással.

Timi,
Lillus is egy kis hős!!!Petit annyira "megviselte" a szuri, hogy már aludt is másfél órát és most nézi a Minimaxot és sikongat. :lol:
Vendég

Ági!
Lilla most alszik! De gyanítom, estére még nyüszisebb lesz. Alapból is az szokott lenni, most meg az oltás miatt gondolom mégjobban! :(
Szerintem is ráérsz még a hozzátápival. Amíg elég neki a tejcsi, nincs gond! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Most ez a kedvencem. Hát nem szép? :oops:
Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Ria! Igen, megvettük! Nagyon élvezi, hogy más szögből lát mindent :) Na és hogy van helye forgolódni úgy, hogy biztonságban van ;)
A képeket átküldhetem, de ugyanakkora méretben van csak meg amekkorában ide feltettem, úgyhogy az az egyszerűbb, ha innen mented le :? (jobb gomb a képen és "save as")
Örülök, hogy Beni fülével minden okés :P

A nagyobb kaliberű dolgokat nálunk is Gábor tisztázza az anyjával. Apróságokért mostmár én is rászólok (pl hogy ne puszilgassa a gyerek kezét, mert a nyállal terjed a legtöbb baci, Emma meg tömi a kezét a szájába), de mi tisztáztuk Gáborral, hogy inkább ő tegye helyre az anyját ha kell.
Vendég

Ági! Nálunk ugyanaz megy, mint Ságiéknál: sokszor elég ha hallja a hangom ;) Újabban ha már unom az éneklést és mondókázást, akkor elkezdem mondani neki, hogy éppen mit csinálok :oops: Olyan, mintha magamban beszélnék :oops: :roll: Csak nehogy megszokjam és máshol is csináljam :lol: Mint a múltkor, amikor az Auchanban megálltam egy pult előtt és elkezdtem tologatni a bevásárlókocsit megszokásból :roll: :oops: :lol:
Vendég

Sági! Az rossz hogy allergiásak vagytok és én is egyetértek hohy ráérsz még a hozzátápival. Az anyatej a legjobb neki!!! :D Én se kezdtem volna ha nincs tápszer!

Szép a kép Lillusról! :)

KépKép
csongria

Én is mindig mondom Lillusnak, hogy mit csinálok. Aztán néha úgy belejövök, hogy észre se veszem, hogy a bébi elaludt a játszószőnyegen, nekem meg csak jár a szám.. meg néha Bali is megkérdi, kivel beszélek, mert ők pl. a nappaliban játszanak, én meg a fürdőben vagyok.. :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Na, megint Pesten vagyunk és megint itt.

Ági- nem, nem, nem! Nem minden kisbaba nézelődik el magában, élő példa vagyok. Néha nézi a lábait, a kezeit és a csüggőkéket, de leginkább nyüszizik, hogy sétáljunk. Ugyanis függőlegesben szereti a világot.
Nem fér bele a keretbe, hogy bébiszittert keress?
Elvileg fél éves kortól beviheted a bölcsibe is, megbeszéled velük, hogy csak néhány órára.Mondjuk a betegségeket fél óra alatt is elkapja, de a szoptatással még ez talán nem lenne szörnyű...

Szotatás-időrend és igény szerint- hát engem a zászlajára tűzhetne a LL Liga, mert terveim ellenére megint igény szerint szoptatok. Pedig, még itt is írkáltam másoknak a tanácsot, hogy hagyjon időt az emésztésre.
Dehát, ez van, egyszerűen tényleg éhes a gyerek és nem is nyugszik meg mástól, csak a szopitól.

Na, majd máskor folytatom. :(

Bella

Kép

Kép
bella2

Hát beszélek én, meg énekelek, meg fütyülök, meg minden...de ha már megunta az egyedül nézelődést, akkor ez nem elég. Az van, amit Bella mond, függőlegesen akar sétálgatni :)

Kép
Kép
agiboldi

Beni elég sokáig el van magába nem pnaszkodom. Tegnap például egész nap azzal volt elfoglalva hogy kiszabaditsa magát a pihenőszék csattjából. :shock: Feszített lógótt lefelé oldalra mintha ki akarna mászni!!! :lol: Ma pedig egész nap dumál be nem áll a szája és közben már kétszer leköpött. :lol:

KépKép
csongria

Barbi elküldted már? Hova mert nem kaptam meg.

KépKép
csongria

Ria! Nem tudod lementeni?
Vendég

Ja hogy innen??!! Nagyon nehezen esik le! :oops:

KépKép
csongria

Ja hogy innen??!! Nagyon nehezen esik le! :oops:

KépKép
csongria

Bella!
Lehet, hogy híg az agyam, de nekem nem rémlik, hogy láttunk volna képet a fiacskádról! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Jóreggelt!

Szilvi is "elromlott". Eddig kétszer kelt éjjelente, tegnap éjjel 1:30-ig háromszor ébredt, utána meg már nem emlékszem mert ottmaradtam vele a másik szobában az ágyon, de rémlik, hogy így se hagyott aludni. :? Most bezzeg szunyál, miután fél hatkor kipattantak a szemei és elkezdett nagyon édesen társalogni, buborékokat fújni és fogdosni a lábacskáit.

Kami:

Szerintem nem termelődik teljesen újra szopi alatt a tej, ez nyilvánvaló, hiszen akkor az ember ugyanolyan telt mellekkel végezné mint ahogy kezdte, és ezt azért tudjuk hogy nem így van. Mindössze szopi alatt gyorsabban termelődik a tej, illetve mivel üres a mell, ezért a szervezet igyekszik megtölteni, felturbózza a tejtermelést. Mikor tele a mell, akkor lassítja a termelést, mert már nincs több hely ahova elférne. Ergo ha valaki szaporítani akar, akkor arra kell törekednie, minél üresebbek legyenek a mellei. Ezt lehet gyakori szopival vagy fejéssel elérni.

Egyébként utólag jutott eszembe, hogy te fejsz, ugye? Rendszeresen? Mert még a fejés az, amivel az időre szopit fent lehet tartani - állandó túltermelést fenntartani annak érdekében hogy sose a babának kelljen szaporítania a tejet, és megmaradhasson az időrend.

Na idáig jutottam ma reggel...

Most van negyedórám mielőtt csípőszűrésre megyünk.

Ági:

Az én tejem akkor szokott csorogni, ha megindul a tejleadó reflex, ami akkor szokott gyakrabban előfordulni, ha már nagyon tele van a mellem. Szerintem az, hogy csorog a tej és feszül a melled, nagyon jó!!! Mert azt jelzi, van elég tej Boldinak, jól működik a te szervezeted, csak valami oknál fogva ő jobban szereti cumisüvegből megkapni a kajáját. Mert írtad, hajlamosabb elfogadni a cicit ha nyugodtabb vagy álmosabb. Szerintem a cumizavar sem olyan egyértelmű dolog, hogy a cumizavaros gyerek CSAK cumiból hajlandó enni, és szopizni nem... mint ahogy ha megnézzük, a babák egyetlen jelzése sem igazán egyértelmű. Legalábbis számomra nem annyira.

Na most felébresztem Szilvit (:?) és megyünk csípőszűrésre...

Megjártuk a csípőszűrést, csak a beutalót felejtettem el. :? Azért külön el kellett menni a gyerekorvosi rendelőbe, ahol kiderült, elvesztették. Szerencsére pont rendelt az orvosunk és kaptunk egy másikat. Szilvi csípőjével minden rendben, ő meg mosolygott a doktornőre mint a tejbetök, pedig úgy ébresztettem fel hogy átvigyem.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ria, elküldöm én szívesen, de így egyszerűbb ;)

Kami! Írok privit!
Vendég

Nem evésnek megvan az oka, délelőtt elkezdtem vérezni... gondolom már a mensi lesz :evil:

gyerekszórakoztatás: én bevallom sok ötletet innen lesek el. Ma pl délelőt azzal volt Linus elfoglalva, hogy a játszószönyeg íves bigyójára terítettem a szopihoz használt textilpelust, úgy, hogy pont eléreje. Lerántani nem tudta, mert a plüshöz úgy tapadt a pelus, mintha tépőzár lenne. A lányom meg felfedezte, hogy a segítségével tud húzódzkodni, amivel gyakorolta az oldalra fordulást (hasonlóan mint a mi császárosok az ágy végéhez kötött kötéllel annak idején)

Lorca: szerintem még nem is olvasta el a párom a levelet :)

Na megyek, felébredt..

nanica

Nanica!
Te mázlista! Hogy neked volt kötél az ágyad végében??? Nekünk a nagy büdös semmi! :evil: :evil:

Róki!
Örülök, hogy minden okés Szilvi csípőjével! :) És :cry: :cry: :cry: :cry: a sz.r éjszakátokhoz!

Timi
Kép Kép
timocska

Roki! Csak 100 millit gyujtok ossze minden nap - 2 fejessel meg is van, max 3-mal. Es azokat nem is mindig kaja utan csinalom, abszolute random. Estere jol jon ez a plusz mennyiseg. Ha mar csak ejfelkor alszik el rettenetrossz gyermekem, legalabb aludjon sokat...

Ajron ma igy szorakoztatja magat fokent:

Kép Kép

De volt ilyen is:

Kép Kép

Most is hallom, hogy valamit rendetlenkedik, megyek is megnezem, nehogy valami veszelyeset csinaljon... viszem a fenykepezot is a biztonsag kedveert :D

Barbi, koszi a privit!!!
kami

Timi!
Nem híg az agyad, tényleg adós vagyok! :oops: Szegéynkéről kevés kép van, legalábbis a nagyobbikhoz képest, lehet, majd reklamálni fog nagykorában. Gyorsan teszek fel hármat- régebbiek.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép

Kép

Bella

Kép

Kép
bella2

Sziasztok,
Ma eddig szuper napunk volt,de az előbb volt egy fél óra sírósság, az meg nálunk elég hangos (akik ott voltak Rokicánál élőben is hallhatták). Másik gyerkenek azért nincs ekkora hangja.
Szóval, azért Zsófi sincs el magában annyira, de gyakran elvan ha foglalkoznak vele (a hordozgatás nálunk nem annyira működik, de a duma az sokszor működik), vagy cumival. Most pl. megint az segített hogy beadtam a cumit. Egyszerűen nem tudom elvonni, mert már nem nyugtatja meg. Cici csak akkor jó, ha tényleg éhes. Végül is ez tökéletes lenne, ha nem sírna cicin néha, mert attól idegbajt lehet kapni. De lehet, hogy csak jobban oda kellene fiyelni, hogy mikor éhes (lehet hogy én sem vagyok egy szuperanya, ha ezt nem tudom :cry: ).

Timi,
Nagyon aranyos Lillus azon a képen. :D

SNorsi
Kép törlés: Rákattintasz a képre jobb oldalt az utolsó előtti felirat: Delete this photo

KépKép
bozotka

Na nagyon meg vagyok elégedve magammal! Rendet tettem, elmosogattam, felporszívztam felmostam :D Hát a vasalásra nem vitt rá a lélek :?

Vettünk habtapit de mikor össze akarom szedni mindig szétesik!!! :evil: de most fogtam és összecelluxoztam az alját!!! :twisted:

Hál istennek meló után jön a hugom és legalább elszórakoztatja Benit. Egy kicsit mentesülök!!! Lehet hogy még szoliba is elszaladok!!! :D

KépKép
csongria

Barbi sikerült köszi!!!

KépKép
csongria

Bella!
Nálunk is a tesómról van egy valag kép, rólam meg szinte semmi! Úgyhogy tessék fényképezni a kicsit is, mert tényleg nem jó!! :D

Kami!
Látod, milyen szupi kéztámasza van Áronnak? A haja nem kevesebb? Vagy csak a képen tűnik úgy.

Timi
Kép Kép
timocska

Apa ma megveszi a járókát (remélem). Ha hazajön, összerakjuk és kicsit lelépek itthonról. Elmegyek bevásárolni! :? Micsoda kikapcsolódás! :)
Lillus nagyon nyűgi! :evil: :evil:

Ria!
Gyere hozzám is! :) Bár most én is felmostam! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Timo!
Szep keztamasz az mar vam, jaja. Naprol napra magasabbra tamaszt. Most folfedezte, hogy igy tok kozel tud kerulni a szines halacskakhoz es ezt nagyon elvezte.

Most lett vege a 3-as szopinak es beajult, remelem ezuttal 10 percnel tobbet alszik, meg ha megint ejfelkor dol is kis...

Es mit vasarolsz? Kajat? Rucikat?
kami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: