Igaz, hogy egy nap késéssel
Tegnap néztem a születettet, ráadásul megjött, hulla vagyok:( Na, de majd túlélem ezt is
Ma viszem a gyerekeket méretkezésre. Kíváncsi leszek Zsombi hol tart, de szerintem 12kg fölött.
Kniki!
Egerben sajna csak Spar van, Miskolcon a legközelebb, de utazási költséggel már nem érné meg a sütifaló. Viszont tesóm Pesten van, riasztottam
Csniki!
Dani jobban van? Nagyon ügyesen motorozik! Csak néztem, hogy milyen ügyes
Az orrát szerintem szívjad vagy fél percig, mert ha konkrétan az orrában nincs is váladék, de a légutakból kiszívja a porszívós.
Winnie!
Sajnálom, hogy Réka így viselte a távolléted
Jesszus, 570 tejcsi!
Örülök, hogy megúsztátok a dokit sírás nélkül. Tudják ezek a gyerekek, hogy mikor akarunk jót nekik
Rena!
Úgy tudom, hogy a csipkebogyó is allergizál, és valameddig nem lehet velük itatni. Amúgy a nestlétől kaptam vmi újságot, abban volt, hogy igen, az eper allergizál, de ők úgy készítik a bébiételt, hogy az allergizáló dologtól megszabadítják az epret, így nyugodtan adható babáknak. Inkább mégsem adom. Persze mindenkinek egyéni döntése
http://finomvolt.freeblog.hu/categories/Baba_kaja/
Itt az van, hogy 1,5 éves kor után, de inkább azért linkeltem be, mert egész jó oldal.
Nekem nagyapám Sándor volt, apukám József, szerettem volna (ha a férjem a Zsombor névre nem bólint rá), hogy a kicsi fiam Benedek legyen, de majd legközelebb
Ante!
Nem is tudtam, hogy ti is házikót vesztek. HAJRÁ!
Most mi is gondolkodunk könnyűszerkezetesben. Van valakinek vmilyen tapasztalata erről?
Falexa!
Nagypapa
Kismama!
Nagyon szép kisfiúvá cseperedett Patrik! ÉS úgy látom, őt is megáldotta az isten hajjal
(és tudod, rossz gyerek nincs, csak eleven
Én is mosom már Zsombi fogát, csak nem ilyen sima fogkefével, hanem nenedenttel. Asszem élvezi
Mi a házban mindenhová padlószőnyeget raktunk, pont a gyerekek miatt, sőt a konyhában is pvc van járólap helyett, mert ez csak nem olyan hideg, aztán később majd rakunk le azt is.
Ihianya!
Sajnálom, hogy Norbi beteg lett, és az éjszakátokat is
Khm, khm, én hagytam sírni Jázit kb fél év át nem aludt éjszaka után.....
Őzi!
Kitartást a tanuláshoz, és egy kalappal a vizsgához! Nem irigyellek...
Tinu!
Sajnálom, hogy Tünde beteg. Te meg ne légy depis!
Cic Lénájának és Őzi Leventéjének boldog hófordulót!
Ez meg most találtam, aranyos
Szép napot mindenkinek,
Brigó

[/url]
[/