2003.12.02 09:45
2003.12.02 11:10
Én is az voltam. A vizeleteredmény pedig tuti jó.
Én még hozzá sem kezdtem.
Kori viszont csúnyán köhögött éjszaka.
Gyorsan elvittem drnénihez, nehogy tüdőgyuszija legyen. Szerencsére csak köptető és orrcsepp kell neki. Remélem hétvégére már jól lesz.
Nálunk is hasonló kellemes hangulatban telt. Após feljött egy májassal és leült az asztalhoz vacsorázni 5-kor a lányával. Ez még hagyján , de az összes munkája az asztalon volt apának a hétvégi elszámoláshoz és az axelerós szerződés amin a kód van a nethez. Na ebbe a papírba csomagolva akart a kutyának levinni maradékot apósom. A páromnak meg elborult az agya és csúnyán kiosztotta őket. Volt nagy ramazuri.Brrrr.
A számítógép bedöglött, újra kellett telepíteni mindent. Közben meg egy másik gépen elmenteni az összes adatot. Ami persze csak egyik barátunknál volt lehetséges. Estére rendbe rakták a számítógépet én meg hozzáláttam az elszámnak. Éjszakára be is fejeztem, pedig miapánk tüntetőleg elment aludni és így nem segített. Egy csomó dolgot én nem tudok fejből ami neki ripsz-ropsz ment volna.

Zsomának is gyógyik.

Próbáld meg a friss bababáknál ott van egy anyuci aki nagyon ért a homeós bogyókhoz. 
2003.12.02 13:53

2003.12.02 13:53
2003.12.02 15:08
kap, amiben van benzinkút, meg autóslift, meg parkoló, meg autómosó, persze a megfelelő méretekben. Egyébként tapasztalat, hogy a játékboltban ezekre a Little People dobozokra nyúlt rá a szentem.
Sára pedig egy Baby Chou Chou Rock-a-bye babát kap. Azt hiszem ringasd el Chou-Chounak fordították. A család eköré vesz firleflancot

2003.12.02 15:22
. De azért mosolyog, attól még, hogy sárga, látod?
Aztán írj ám, hogy mi volt!!!
2003.12.02 21:32
Na, de azért félretéve a viccet: fantasztikus Barni és Helena rajza is! Szerintem én sem tudnék szebbet rajzolni - de ez alig-alig vicc
az jó, emlékszem, az egy előrelépés a fürdetésnél is. Ja és Barni olyan mint egy korai Picasso
Naná, hogy Romi hagyja játszani szegény apját
Érdekes votl az offod, sajnos.
Próbáltalak elképzelni hordónak, hát nem igazán ment, majd meglátom pénteken ...
Majd kinövi... Én drukkolok mindenesetre!
Szédületes kis pofa
Írtam már, hogy miket mond újabban? Ha nem, akkor hagyjátok ki! otopálya = autópálya; víszíhá =Vígszínház (merthogy reggelente ott megyünk a kocsival); gyeje mama; baázs =Balázs; oto váá =autó vár = letette a kád mellé és az autó megvárja, míg ő fürdik
és imád bent lenni - szerencsére. Ja, és ma is tegnap is volt a sóbarlangban, ami egy szoba a bölcsiben, berendezve sóterápiára. Lehet, hogy attól javult a köhögése.
!!! 2003.12.02 23:17
Fú, nagyon örülök, hogy a topicos Mikit választottam, tiszta hüle lettem volna, ha a cégesre megyek... Mondjuk ott meg lesz bábelőadás, Bácu már múlt évben, 1 évesen is le volt tőle nyűgözve, de a sok osztálytárs-pajtás fontosabb

Aki rocky-val kezdi...
Adott egyet a dokinő, mert mondtam, hogy megyünk MikiBuliba, meg baba-mama tornára, és hogy ott sok kis pajtás lesz, erre egyből írt egy igazolást, majd elviszem pénteken
2003.12.02 23:58
! Szerintem jobban, mint Hanga
.
). Sőt, még a télapónak is rajzolt, és meg is címezte a borítékot
, ez nem vicc
.
. Megint van valami határidős melójuk.
2003.12.03 00:15
2003.12.03 00:22
neth@index.hu
, én nagyon szarul vagyok - nem tudom, mitől, mert betartom a diétát, az egyetlen mai "kihágásom"egy kis párolt alma volt - amit amúgy szabad, csak vhogy nekem nem tesz jót
Vilka megkapta végre az 5 hós oltását és ma megkóstolt egy kis almát
Persze, a pároltból - neki szerencsére ízlett és nem is ártott meg - igaz, ő csak max. másfél mokkáskanálnyit evett
Nekem is csak annyit kellett volna, azt hiszem
Rajzolni nem rajzol "érthetően", de szerelni, meg kocsikat felismerni, meg minden gépet, meg hogy melyik mire való, stb, stb, na, az nagyon megy
Örülök, hogy jöttök végül is ti is
- nem, mintha nem lennék álmos, nagyon az vagyok, deez a gymorsav+felpüffedés megöl 

2003.12.03 08:48
2003.12.03 10:21
ja igen, boldi is beszél: kétszer azt mondta, hogy HÖ!!! 

ez azért is vicces, mert barni se a h, se az ö hangot nem tudja kiejteni...
2003.12.03 10:31
2003.12.03 11:58
2003.12.03 12:01
2003.12.03 12:32
Szerencsére csak kismamaként zaklatott. Nem irigyellek. Semmi nem használ rá? Vagy ami használna azt nem szabad? Nem nagyon értek hozzá.

2003.12.03 13:04
, igaz rengetegett evett ebédre, ma reggel meg nem akart enni, csak inni attól meg megint hányt, inkább bukott egyet. Drukkoljatok, hogy ne vírus legyen, hanem tényleg gyomorrontás. Láza nincs, hasmenése sincs, oké kicsit többször kakilt mint szokott, de nem hasmenés. Az éjszakát meg teljesen jól végigaludta. Kedélye jó, ma csak főtt krumplit meg főtt sütőtök kockákat evett, most alszik. 2003.12.03 13:06

SE magánélet, se külön Vilkázás, se fürdés, se semmi... becsuktam Ármint a gyerekszobába - nagyon gonosz vagyok???? Úgy érzem, igen
, de egyszerűen nem bírom már, hogy egyetlen perc szabadidőt sem hagy 

2003.12.03 14:00
, úgyhogy csak néhány régi "tartozás" gyorsan:
Az, hogy a számla a lánykori nevemen maradt, közel se zavar ennyire.
Lacika nagyon élvezi a helyzetet.
Ő meg elkezdte a dackorszakot.
Sokat gondolok mostanában arra, hogy miket írtatok erről...
Írjatok valami biztatót is, úgye hamar elmúlik?! Ha valami nem úgy van, ahogy Őlacikasága szeretné, akkor újabban üvölt, üt, vág, rúg, és iszonyúakat harap. Mint egy kicsi fúria.
Szerencsére nem gyakoriak a rohamai, de pl. a játszótérről elhozni kész életveszély.
Tegnap kitaláltam a tutit, 1,5 órára gyakorlatilag kivontam a forgalomból a kölköt, hogy tudjak az alsó konyhaszekrényekben is pakolni. Leírom, hátha másnak is bejön. Szóval beültettem az etetőszékbe, adtam neki egy kis üvegpoharat, egy porcelán kávéscsészét, és egy kis áttetsző műanyag dobozkát. Kellett még hozzá két különböző kanál és egy deci víz, és előállt a tökéletes Lacika-játék. Időnként a vizét pótolni kellett, de mikor 1,5 óra múlva kivettem az etetőszékből, még fel volt háborodva.
2003.12.03 14:04
2003.12.03 14:58
2003.12.03 15:03
, és egyébként tök csöndben van, csak néha "zavarja" meg egy-két kurjantgatással
. 
2003.12.03 15:36
Olyan jó volna, ha el tudnátok jönni! 2003.12.03 16:10
2003.12.03 16:30
Ne hagyd, hogy fél ötkor aludjon, még akkor sem, ha egész nap azt a másfél órát várod
, és utána fent legyen éjfélig! A kötelező déli csendespihenő "á la Szila" nekem teszik (bár nálunk nem működne
) 2003.12.03 17:34
Ha sír, akkor viszont elalszik. Viszont este mindenképpen normális (legalábbis nekünk) idően történik a lefektetés. Ha tetszik, ha nem. Ha nem akar aludni, akkor akár tízig is képes eljátszani...
mindenféle sírás nélkül. 2003.12.03 19:00
2003.12.03 19:06

2003.12.03 20:59
2003.12.03 21:09
2003.12.03 21:27
Csak drukkolni tudok Neked, de ötletem nincs, mert Tomi mindig jól aludt.
Zsófi se aludt már a bölcsiben sem, igaz lefeküdt 8-kor és aludt reggelig.
Vigyázz magatokra nagyon!!!
Van már nyelvvizsgaeredményed? Zsófiét holnapra ígérték, kíváncsi vagyok!
Jó kisfiú volt, jól evett, jó aludt és senkit sem harapott meg
És várja a Mikulást! A bölcsibe délelőtt 10-kor jön és ezért remélem, hogy délután már nem fog félni a második Mikulástól
Ja, és én is tudok büszkélkedni: Tomi egész jól "elénekli" a boci-boci-tarkát"! Teljesen felismerhető a dallam, a szöveg csak kicsit
2003.12.03 21:48
ajaj. Jókor ecsetelem ezt. 2003.12.03 22:02
máltkor még túrórudit is nyomott a köldökömbe! Fantasztikusan mondja a mondókákat, dalokat nála a dallam nem, de a szöveg tökéletesen felismerhető. Jó pár mondókát elmondunk párbeszéd formájában ebből kedvenc a "Dombon áll egy házikó" ezt végig tudja. 2003.12.03 23:34
, tudjátok, Bácu picinek is jól aludt, most meg egy kész mormota... Mostanában ő maga kéri, hogy fektessem be az ágyába ebéd után.
Köszönöm!
Mindig Csengu foga után bújik ki a miénk is pár héttel, ezt már megfigyeltem!
De jó Nektek
Írnál nekem mailt, hogy végül is hol kötöttél ki? Már ha van időd és kedved... köszi
( Az elsőt lekakilta, a második nem ragadt oda rendesen a herezacsi alatt, kifolyt a pisi, benne maradt úgy 3-4 csepp, aztán a harmadik zacsiba végre termeltünk 15 ml-t

Bevittem, mondtam, ne nevessenek hangosan, ennyi van, kész... elégedjenek meg vele. Aszonták, elég
Holnap reggel nyomulok az eredményért. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint