Nagyon nagyon gratula!
Most komolyan irigyellek, tok jo egy kisteso!
En amikor megemlitem a paromnak a temat ugy tesz mintha suket lenne.
Pedig milyen oreg
mar a fiam jo lenne egy kissebb.
Ani
2005.06.02 22:16
2005.06.02 23:07
Gratula, ez gyorsan összejött.
Úhh, ez a tüdő dolog rosszul hangzik. Szorítok, hogy magától megoldódjon.
gratula nektek.
Boldogot.
akkor gondolom Maccsot értesíted a helyszínről, mert én ígértem neki itt múltkor írásban, hogy szólok hol lesz, de holnaptól nem leszek netközelben. 2005.06.03 06:44
Remélem
Nagyon szépen áll a kisfickó!!
Kúszikmászik (mi is így nevezzük)
2005.06.03 07:24

Ti aztán gyorsak voltatok
Nagy-nagy gratula hozzá!

Reméljük kiderül, hogy nem az. 
Mivel nekem lánykám van, nem tudok segíteni, de azt én is észrevettem, hogy ezer féle tanács, vélemény van arról, hogy mit lehet és mit nem

2005.06.03 08:13
.
: ne hibáztasd magad, nem tehetsz róla! Tényleg minden orvost mást mond ezzel kapcsolatban, kinek higyjen az ember? (még egyszer: de jó, hogy lányom van
- 15 év múlva majd lehet,hogy mást mondok
)
: gratula a kistesóhoz
. Irigykedek ám én is, de én Livike mellett most még nem mernék még bevállalni egy kistesót, talán majd 2 év múlva
.
: gratula Esztinek a 7 hóhoz
. Édes ez a kép
. 2005.06.03 08:35
2005.06.03 09:09
2005.06.03 09:51
2005.06.03 09:58
Bocsika ma vilagvege hangulatom van! 2005.06.03 10:14

BOCS, de majd mostantól tudni fogom.

2005.06.03 11:18

) Na én nem tudom kinek higyjek, én húzogatok, mert a barátnőm meg ezt javasolta. Fütykös javul, de nem tudom mi lenne, ha nem csinálnánk. 
2005.06.03 11:19
:
: mi is a kórházban kaptuk meg a születésit. De ha neked nincsenek ott a papírok, akkor addig nem állítják ki a születésidet (nem a kórház állítja, hanem az önkormányzat) - utólag lehet intézni. Ez csak egy segítség a kórház részéről, hogyha megvannak az iratok, akkor elintézik ők az önkormányzatnál. (azért is jó minél elöbb megcsináltatni a születésit, mert egy csomó mindent csak azzal tudsz intézni pl. anyasági támogatás...) 2005.06.03 11:46
, boldog névnapot, és mindenképpen jobb kedvet kívánok neked.
2005.06.03 11:54
2005.06.03 20:00
Hát persze, hogy Neked is Boldog Névnapot kívánok én is!! Sajna, én sem tudtam, hogy Anita vagy, vagy lehet, hogy elkerülte a figyelmemet. Bocsi!
De nem mondanám, hogy teljesen reálisan irigykedem, mert már van két gyerkőc, és nem is terveztünk többet, azért olyan jó hallani
Vigyázz magadra nagyon!!
Úgy imádja a kisbabákat, Balázs előtt is nagyon szerette, de azóta meg még jobban
A talit úgy beszéltük meg, hogy minden hónap második szerdája, és mindig a helyet fixáljuk időben. Elég hűvöset mondtak jövő hétre, menjünk megint az Állatkerti Játszóházba? Vagy már késő ilyenkor helyet foglalni?
2005.06.03 21:39
2005.06.04 11:47
! 

.Lakásnézők jönnek mennek,de semmi konkrét idegeim kötélen lógnak,alig alszom mert nagyon szorít az idő az eladásban

.Bocs a panaszkodásért...
!

!Jelezz ám ha jöttök Kőszegre!
2005.06.05 20:44
az evős-alvós kép címlapkategória
és persze a tesósak is szupik
Gellértke is kedvet kapott tőle, mától ő is csacsog
De ő még csak kúszik és csücsül.
2005.06.05 22:22
Szoritok a lakásért,hogy jöjjön már az a vevő aki el is viszi
Elkzdett mászni rendesen,egyedül felül feltérdel, kibujt a második fogacskája hihetetlen
2005.06.06 08:12

Már épp írni akartam, hogy mennyire eltűntél, de szerencsére megvagy
Továbbra is csak drukkolni tudok, de azt nagggyyoonn!!
Kitartás!

És persze a fogacskához!

Hátrafelé eddig is ment, de most már előre is halad
2005.06.06 10:58
, nem semmi, gratulálok! Azoknak, akik hamarosan szeretnének még egy kisbabát, pedig kitartást kívánok. Én asszem, kettőnél megállok és az ő életüket próbálom egyengetni. Nikivel nem könnyű, 8 évesen már elérte a "pubertáskori" szemtelenkedés, flegmaság, stb... Elég húzós napokat élünk át mostanában vele, de megoldjuk
. 
2005.06.06 15:15
: az en fiamnak is le volt tapadva, lehuzta neki a doki es azt mondta, hogy minden heten egyszer huzzam le es mossam ki, ennyi, nem nott vissza, szegenykemnek az egyik hereje nem szallt le igy meg kell majd operalni kesobb.
: nagyon edesek a fiuk!!!
: Nagyon drukkolok, hogy sikeruljon a koltozes tudom milyen a szomszedok miatt szenvedni, szerencsere a mieink meg az elviselheto kategoriaban vannak.
: Pipike valtozatlanul nagyon gyonyoru!
: mikor mesz dokihoz? Beszeltem a paromman, azt mondta ne rohanjak annyira
ugyhogy fekezek de teso nalunk is lesz ha torik ha szakad!!!
2005.06.06 15:38
, 2005.06.07 00:39
Szerintem lehetne kint is, olyan klassz az idő, ne töltsük bent valami söütét zárt helyen..
De nekem tulajdonképpen mind1. Mondjuk sütikészítéssel már így sem hiszem hogy tudnék készülni..
Múlt hétvégén meg a vizsgák sikeres befejezésére való tekintettel elmentünk bulizni, de mivel a nagyiék vidéken voltak, jött a manó is a kertipartira. 12 ig nyomta a dance-et a műanyag kerti székbe kapaszkodva!!!
A sok éjjeli tanulástól teljesen ki vagyok piurcanva, minden este már 11kor ko vagyok, pedig a kislányom már napok óta egyfolytában üvölt este, és csak cicivel a szájban hajlandó ellenni, még akkor is ha már elszunnyadt, ha kicibálom magam a fogai közül felébred, felsír, és kezdhetem az egészet előről. Ezek most már remélem tényleg a felső fogacskák lesznek, bár már majdnem egy hónappal ezelőtt is a fogakra akartuk fognai a lázat, és azóta sincs több egy csücsöknyivel sem!
Ez nem jó hír, már most is elvonási tüneteim voltak
Nem is tudom mikor lesz
Majd talán anyuéákltól a hétvégéken..
Boldog névnapot!
Direkt volt, vagy nem jött be a páfrányos teszt?
Még hogy ágyhiány!!
Nem lesz kicsit gyors ez a tempó? Bár te nagyon bevállalós vagy.

2005.06.07 12:02
Épp szabin van a dokink, majd csak csütörtökön lesz, de egy másik dokinéni írt fel vasat és folsavat, hogy kezdjük el szedni. Viszont a súlya most szépen gyarapszik, előző hónapban nem hízott, sőt fogyott, most viszont két hét alatt 80 dekát is felszedett magára
irigy-irigy Balcsi miatt
Képek szuperek, Lili is milyen sokat nőtt!! Költözés nem jó, de utána mennyivel jobb lesz!
Mekkora lesz a ház, van róla kép?
Mi is úgy gondoltuk, hogy kettőnél megállunk, azt hiszem, bőven elég lesz úgy foglalkozni mindkettőjükkel, ahogy igénylik

2005.06.07 15:26
. Nekem szakdolgozatot kellene írnom, de valahogy nincs ihletem
. Inkább vizsgáznék én is. Balcsi
) Ha jól tudom, nem feltétele az intenetnek a vonalas telcsi
. Mobilon, kábeltv-n is lehet internetezni. Nagyon jók a képek!
Te csináltad?
.
. Vashiány
A nem hízáson kívül volt még valami tünete? Felállás kádban
Áron eddig alma, sütőtök és őszibarack kombinácikat eszik. Tegnap kipróbáltuk a körtét, de csalán kiütések jelentek meg a karján és a hasán. Uzsira már megeszik egy egész üveg gyümölcsöt, szopi nem is kell. Holnap elkezdek egy kis főzeléket adni Áronnnak. Nálatok mi a helyzet? 2005.06.07 15:45
Hawai!!!!

Gratula a kstsóhoz. Én is meséltem a férjemnek. Mondta, hogy lesz tesó, de nem most
Persze így terveztük, de olyan jó lenne újra babát várni
Irigy irigy! Na jó, a pocakos Boti után rohangálást nem irigylem
De szurkolok
Esések
Nálunk is volt! az asztal széle
Nálunk is rémesek az éjszakák
Már megtanultam álmomban átmnenni és szoptatni
Tiszta alvajárás!
Költözés Lilivel
jó kihívás!Jól sikerült a gyereknap
Vevőért megy a drukk ezerrel!
Képek
a fiúk nagyon édesek! Jó, hogy most csak egy örökmozgó foglalkoztat. Jó kirándulást nektek! Balázsnak sok sok beépülő vasmolekulát!
fiús mamák
A szomszédasszonyom mesélte, hogy a sebészeti beavatkozás elég durva, de nekik jó fej orvosuk volt, aki vágás és vérző húzás helyett egy krémet írt fel a másfél éves fiának, ami 4 hét alatt megszüntette a letapadást. Majd megkérdezem a krém nevét.
Bandus mászása
Gratula!
Be nem áll a szája. Már mondja, hogy anya, baba, tete, néha apa is.
Gratula a kúszáshoz.Vagy mászás? Ha nincs lenn a pocak, akkor az szerintem mászás
A sírás miatt ne aggódj, Kornél is sír, ha szem elől veszít! Sajna megtanult toporzékolni is, ezzel szinesíti
a műsort.
Pipike nagyon édes a bébikompban!
Kerti party
képek! 2005.06.07 18:36
2005.06.08 00:59
/ ! Na jó, azért ilyen lájmolós nem vagyok!
Mobilon elég húzós lenne, kbtv meg csak upc parabolával van (mocskos drágán.
) Remélem ez a vezetéknélküli dolog működni fog.
Szumó-öv!
micsoda asszociációs készséged van!
Jó hírekeknek nagyon örülök!
Ez a szókép most bevillant a lelkiszemeim előtt, elég ocsmány!
) lenni, csak már annyira vártam!
Azért remélem majd a jövő héten összejön!
Moncsi /Minike/ is többször hívott már, hogy mi újsi, ő is nagyon jönne!
Ákos remélem jól érzi magát a táborban!
Lilinek is írtak fel vasat, de még elfelejtettem elkezdeni beadni neki..
Igaz én a D vitamint is már hónapok óta elfelejtetttem bedani, pedig minden nap 2-3x megakad a szemem a polcon a cseppeken, aztán amikor kajázunk jól elfelejtem..
Egyre trehányabb kismama vagyok!
Mi van a szívzörejekkel?
Azt szoktuk csinálni, hogy a gumicsónakot megtöltjük vizzel, kiteszzük a napra, és a meleg vizben este a sötétben pucéran az udvaron fürdünk. Ilyenkor általában megjelenik a sarkon a szemetes autó hatalmas borostyánsárga villogóval, és akkor supri be a házba!
Idén extra jó volt, mert Lili nagy medencéjében pancsiztunk, és kukások sem értek ide időben..
Bent a házban van egy két lapos rezsó. Szúnyogháló tépett, és a ház is nehezen nevezhető háznak, nekem a telken a szerszámos bódém madjnem különb!
Szóval finoman szólva is vadregényes, főleg egy ilyen kis mukival, de nem panaszkodom egy hangot sem, mert a vízpart 50 méterre van és ingyen, jó szívvel adják..
Milyen komoly nagylány már Helénád!
Klassz ez a hinta, a játszótéren van ahova járni szoktatok? Felénk nincsenek ilyenek.. Na majd Bián keresek!
Szakdoli elbírálás alatt?? Kipárnázás felesleges, megtalálja azt a negyed nézetmétert, ahol be tudja ütni magát, ezt már Lilivel kitapasztaltam..
Házassági évfordulóhoz grat!
De jó lehet egy ilyen anyóssal!
amúgy jól kijöttök?
Kornél nem eszi meg a homokot? Lili még 2 kézzel tömi a szájába!
Szavakhoz grat, igazán ügyi a nagyfiad!
Klasz lehet hallani!
mászáshoz GRATULA!
Én mindig mondom, hogy ezek a kis manók napról napra képesek meglepni az ember az újabb tudományaikkal!
2005.06.08 07:50
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint