Krisy!
A gyakori bukás ellenére gyarapszik rendesen Dávid? Mert akkor én sem értem, miért ajánlgatja a doki néni a tápszert...
Pann:
Szilvi állandóan néz engem, egész pici korától fogva van szemkontaktus. Ő nagyon interaktív baba, mindig figyel, és mostanában már azért is hajlamos sírni, ha nem lát, vagy egyedül érzi magát. Ellenben Zsuzsa szinte sose nézett rám szopi közben. Szóval más minden gyerek.
Én elejétől fogva együtt mosok mindent... nincs energiám még arra is hogy a babacuccokat szétválogassam. Úgyhogy Szilvi immunrendszere edződik.
Kifele hordozás hordozókendőben:
Ugyan nem olvastam az illetékes topikot, de Kami hozzászólását olvasva az merült fel bennem, hogy lehet hozzá valami köze a mellméretnek. Ugye mi mindketten eléggé bőkeblűek vagyunk, és az pont a gyerek nyakánál támasztja meg őt, ha kifele van fordítva. Úgyhogy nekem Szilvi feje akkor se bukott se előre se hátra mikor kifele fordítva elaludt a kendőben.
Na most ezt már elküldtem egyszer vajon? Ezer bocs ha igen...
SnOrsi!
Jók a képfelszólítások!

Kár hogy most modemen vagyok, ezért tényleges képet nem tudok felrakni. Na majd otthonról. Rólam készült egy kép mikor indultunk a kórházba hajnali 3-kor, 6-ra meglett a baba... csak az a baj hogy anyukám csinálta nem digitális képpel és ő arról híres hogy még a Zsuzsa születésekor készült képeket sem hívatta elő. Csak kattogni szeret vele, az előhívás már nem olyan fontos.
Barbi:
Egyik anyuka pont most rakott fel olyan képet Zsuzsa topikjában, hogy apuka hátán a 22 hónapos, a hasán meg a 6 hónapos babájuk... jó erőben van apuka.

(Gyorsan számolva, egyik gyerek kb 12 kiló, másik gyerek kb 8 kiló, a kenguru is biztos megvan 1 kg, a fémvázas hátihordozó pedig akár 3 is... tehát majdnem 25 kg-t cipelt...)
Egyébként ezek a fémvázas hátihordozók úgy vannak kiképezve (legtöbb) hogy még lehet bele pakolni, de hát már alapjáraton elég nehezek, plussz a gyerek, plussz még cucc is???
Hátfájással maximálisan szimpatizálok, nekem azt mondta az ortopéd orvos, hogy a legfontosabb a napi rendszerességű torna, lehet gerinctorna vagy pilates. Ő kifejezetten ezeket említette.
2 gyerek hordozása:
Eddig háromfélét próbáltunk:
1. Mindkettőt én viszem.

Nem túl egészséges. Ez úgy szokott előfordulni, hogy Szilvi kendőben és Zsuzsa felveteti magát. Esetleg Szilvi autósülésben, Zsuzsát meg a hónom alá csapom, különben leszalad az úttestre.
2. Zsuzsa a babakocsiban, Szilvi kendőben. Egy fokkal jobb. Biztonsági fokozat maximális, mindkettő fixálva van.
3. Szilvi babakocsiban, Zsuzsa testvérfellépőn. Tehermentesítés szempontjából a legjobb, de nem túl biztonságos. Zsuzsa még mindig lelép a fellépőről váratlan pillanatokban, és ha nyűgös, akkor teljesen megbízhatatlan, mert egy piros lámpát nem vár ki a zebránál, hanem önállósítja magát.
És a jövőbeli:
4. Ikerbabakocsi.

Csak férjünk ki vele a házból...