Sziasztok!
Sue, de jó, hogy nem töröltem a szopis tanácsadó mailjét!
Én azt kérdeztem tőle, hogy lehet-e az, hogy oltás után kevesebbet eszik, és 2 hétig egyáltalán nem hízik a baba? Ezt írta:
"Kedves Kriszti!
Igen, ilyen van, sőt elég gyakori, hogy oltás után jó bevitel mellett sem gyarapodnak a babák: másra megy el az energia. Ugyanúgy, ahogy ez betegségek idején is általános. De ne aggódj, majd behozza:o))"
A kulcsszó: ugyanúgy, mint betegség idején!!! Ha te náthás vagy, akkor te sem tudsz nagyon enni, mert a betegség legyengít. uez lehet Vikivel is.
És azt írtad, hogy a 20 gr után kacarászik...Hát egy biztos: az éhes baba sok mindent csinál, de nem nevetgél!

Szerintem akkor és ott annyi elég volt neki. Ne aggódj!!!! Most kisebb a kajaigénye, mert náthás (az orra is el lehet dugulva, úgy szopizni meg művészet), de Hízik!!!! tehát ő most így működik. Amíg nevet, nincs gond. szopiztasd, fejjél közben, és LÉGY NYUGODT!!!
mi sem eszünk minden étkezésnél uannyit...(még jó, úgy néznék ki, mint egy bálna...

)
Beuka, a pontos elérhetőséget Szkata írta le a múltkor, az lll honlapján volt.:
http://www.lll.hu/book/export/html/10
Edit24, hajrá, ne add fel, az eredményre kell egy-két napot várni, de szerintem jó úton vagy!!!
Krisszi, nagyon ügyes voltál vizsgaügyben (is)! meg teáztatás, hozzátáplálás ügyben is...én is néha emelt hangon elküldeném a família nagy részét melegebb éghajlatra, de ekkor olyan megalázóan tudnak beszélnivelem, meg jön az
"ez a hála, amiért felneveltünk/neked sosem jó, amit mi mondunk/ mész a saját fejed után, pedig csak segíteni akarunk/nekünk több a tapasztalatunk/nagyon nem jól látod a dolgokat..."
ettől legyen az embernek sok teje, ugyebár....
és ami a legirritálóbb, hogy hiába ugatom, hogy WHO így, szakirodalom úgy, szopipárti gyerekdokim így...NEM FIGYELNEK ODA!!!magyarázok az előtejről, erre: aha, és nem nagy neki a 68-as rugi?

ettől be lehet dilizni...
és ezt nem is szembe mondják, hanem anyósomnak, hogy "ezek a mai fiatalok, nem teáztatják azt a zsegény gyereket, pedig biztos szomjas, ha annyit eszik..." hogy hol a logika, passz....
-ha túl sokat eszik, akkor teáztassam
-ha túl keveset, akkor is, hogy ne legyen éhes...
-ha eleget-na olyan nincs, bizos elmértem vmit...azért adjak egy kis teát...

komolyan, ez már röhej...
Melódia, jaj, nagyon sajnálom a dolgot, de fogd fel úgy, hogy hamar, és végleg meggyógyulsz!!! nagyon drukkolok, hogy mielőbb újra szopizzatok! légy erős, és fejj szorgosan!!! és pihenj!!!!
Mamy, én is köszönöm a receptet!!! babahíd: mi ilyet még nem csináltunk, de úgy tűnik, Gesztike tornászlány lesz! ha örömét leli benne, akkor sztem nincs gond.
Nem evés: ha fáradtak, tényleg nem esznek, csak nyűglődnek,és előbb-utóbb elájulnaka fáradtságtól, de reggelre újra széles mosollyal ajándékozzák meg az addigra félig megőszült, kialvatlan szülőt

!
Ákata, Fitolac nekem sem jött be végül, pedig az első nap jó volt...visszatérek a laktoherbhez, igaz, abból én max. mennyiséget iszom. Ha viszont fáj a babapoci, akkor jobb a Fitolac...vagy homeós bogyik, esetleg. De a sör tényleg működik! próbáld ki!
Járóka: nem hiszitek el, de ma délután merült fel itthon, hogy kellene..! mi fát szeretnénk venni, abban meg tudnak kapaszkodni, és az ülésnél is jól megtámasztja őket. A hálós nekem nem bizalomgerjesztő, lelki szemeim előtt látom, hogy kiszakad,baba kiborul, jjaaaajjj...(jó, hülye vagyok, tudom

)
Holnap elnézünk a Corába, és a baby planetbe.
Nálunk Gergő a hálóban van, és ha főzök, vagy netezek

(a nappaliban), akkor nagyon rossz, hogy nem látom. A pihiszék nem szimpi, mert nem lehet egyenesre venni a hátát (nekem autósülésre hasonlít még mindig), és abban nem tudnak mozogni, forogni, kúszni-mászni.
Puszi, Angel