Néhány gyógyika még Lucnak

! Edit!
Rikinek is

, nagyon édes olyan mosolygósan huncut ezen a képen! Dzsili
2003.10.27 01:13
)
2003.10.27 08:59

Hát bocsi.
Ez van.
Ehhez nem kell bezárkózni.
Nagyon lassan tölt a képtár és kicsi formátumban pedig nem látom őket.
2003.10.27 12:42
Azt, hogy új monitor, TV, videó vagy éppen autó kellene, az én Párom is észreveszi. Hamarabb, mint én.
Bezzeg azt, hogy kellene pár cucc nekem, vagy éppen ronda már a festés a lakásban, hiába mondogatom.
Bár ő azt, hogy egy bútor hosszú távú beruházás, éppen a saját javára fordítja. Egyrészt ugye nem vehetünk meg olyasmit, ami neki nem egyértelműen és teljesen tetszik, mert utána évekig, évtizedekig nézheti. Másrészt meg mi is tervezünk költözést, igaz, csak 2-3 év múlva, de akkor is, ki tudja előre, hogy amit most megvennénk, az illene-e majd az új lakásunkba...
Már ez is nagy szó, hogy ezekbe az Apukám-csinálta dolgokba belement, de azt hiszem, a költözésig már be kell érnem ennyivel.
Akárhová megyünk, ha egy repülő hangját meghallja, a földbe gyökerezik a lába, és vadul kémleli az eget, hogy hol lehet.
Apósom elvitte tegnap buszozni, úgyhogy lehet, hogy az lesz a következő főkedvenc.
Hol voltatok repülőt nézegetni? Biztosan Lacika is élvezné, de lehet, hogy ebben a hidegben én már nem vállalom be.
Volt nagy hó, volt cudar hideg, szerintem ennyi elég is volt a télből, én a magam részéről mostmár követelem a tavaszt, vagy elvonulok téli álmot aludni!!! 

2003.10.27 13:11
Kedvencem András és Márti!
Nagyon jól sikerült az a fotó!

Szerintem most hanyagold a fújni tanítást, nálunk csak rosszabb lett, mert Réka fújás helyett szívta az orrát!
Az orrszívó a legbiztosabb! 

Itthon lesz netetek? 

2003.10.27 13:43
Főleg a két kicsi: Toncsi és Vilka!

2003.10.27 13:45
, a kert pedig - hát az épp oly csúnyácska, mint a valóságban!
A gyerekekről-felnőttekről készültek klassz pillanatok!
Van egy másik kép is róla, a kapuban Mártiékkal!
Lesz cseresznye, meggy, őszi- és sárgabarack, szilva, körte!
!
!!!
(+Andris)2003.10.27 14:08
Vagy csak most fogadkozunk... Bár végülis te már jócskán benne vagy, ha neked sikerül, akkor van remény.
Az nem mond nekem semmit, hogy ki a dokid, nem olvastam a MÁV-os topikot. Mondtad, hogy majd leírod, kértem, hogy küld el nekem is, nem tudom, elmaradt a megírása, vagy csak lemaradtam a címzettek listájáról.
Azóta ha nem jön első szóra, akkor leülök enni nélküle. Mire a második falatot lenyelem, már ott toporzékol, hogy ő is, ő is.
Most, a hétvégén, mire kimásztam reggel az ágyból, a Nagyfiú már a Papája mellett ült az asztalnál, és vidám nyam-nyam csatakiáltásokkal ette a Nagyapja reggelijéből kapott falatkákat.
Mondjuk ez az én hibám, csak magamat szidhatom érte.
Mindenesetre a leszoktatás húzós lehet... 

Mert mi ugye vagy a gyerek előtt veszekszünk, vagy soha, mert amikor már alszik, akkor se alkalmas a pillanat a vokálozásra. Ráadásul Laci az a típus, aki ha dühös, akkor rögtön akar "elégtételt venni", vele nem lehet majd később megbeszélni a dolgokat. Így mostanában már sokszor inkább lenyelem, ha valami nem tetszik, pedig nagyon nem ilyen típus vagyok.
Viszont Lacikán is egyértelműen meglátszik, hogy mennyire megviseli, ha egyszer-egyszer elragadtatjuk magunkat, és összeveszünk előtte.
Akkor legalább nem fázok.
De attól sírni tudtam volna, ahogy a fákat letördelte ez a hirtelen havazás Sopronban.
Jóformán nem lehetett épp fát látni a városban, hatalmas ágak törtek, szakadtak le, borzasztóan nézett ki.

Hát én már soha nem érem utól magam?! 
2003.10.27 14:28
Az orrszívót a lányok is utálták,de már megszerették.A Miléna már 4 éves múlt mégsem tudja kifújni az orrát,hiába próbáltuk megtanítani neki már kb.ezerszer.Kori még csak 21 hónapos mégis tudja.Édes a kép a profilban!
2003.10.27 14:34
Este 10-kor még sikongatva rohangált és már azt hittük el sem fog aludni. Valószinűleg az autóban az a fél órás szundi elég volt neki.

Ezek szerint nekem is menni fog?
Egyáltalán nem engedi, hogy valamit beletegyél a hajába? Pedig jó dús haja van, ha megnőne lenne ám copfja!
Nagyon jó pillanatban fotóztatok!
A profilodban olyan nagyfiús szerkóban van! Megnéztem az albumot is és ott láttam, hogy születése után 11 napot volt Riki kórházban.
A szívzörej miatt?
Azért még küldjük a gyógyókat!
Remélem estére már kész lesz a kórházi csomagod, mert mostmár bármikor szükséged lehet rá.
Igaz Zsaninak szinte csak pizsi kellett, de most aztán van belőle elég! 
2003.10.27 15:44
, és ettől lehiggad egy kicsit. Nem is gondoltam volna, hogy ez mennyire fontos neki, de éppen a múlt héten kedden borult nagyot nálunk a bili. Engem iszonyúan kiakasztottak (q. citibank
), és egyszerűen képtelen voltam rá, hogy megértően hallgassam a szokásos durrogását. Ő is dühösebb volt a szokásosnál, és fel nem foghatta, hogy miért nem sz..rom le a citibankot, miért érzem becsapottnak és megalázottnak magam, ahelyett, hogy őrá figyelnék, meghallgatnám és megérteném őt, és biztosítanám róla, hogy tényleg mindenki hülye, és ő tényleg villanyoszlop. 
Tudnál esetleg jó könyvet ajánlani róla? Nekem a pasasokkal való kommunikációban a Nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek vált be nagyon.
Hogy bírta a megpróbáltatásokat?
Jól kijöttek egymással a kispapák, amikor már többen is "összeverődtek"?

Lacika imádja az övét, és ez az első játéka, amit nem, és nem un meg.
A Mária bababoltban láttam kantáros naci és dzseki együtteseket sötét színekben. Szvsz nem voltak túl klasszak, de "fetrengőnek" lehet, hogy jók lennének. Meg a BabyShop-ban nagyon szuperet tejeskávé barnában, de sajnos az Sopronban volt, és Lacika méretében nem volt egyforma színű nadrág és dzseki.

Csöpögő magzatvízzel akarsz csomagolni, mint BMárti?! 

Néha úgy érzem, a békében élés záloga, hogy mindent ráhagyjak, megcsináljak nélküle, stb. De akkor egymás mellett, és nem együtt élünk, akkor meg minek?! 

2003.10.27 16:09
, és szuper volt. Innen van szintén hasonló összegért (500) egy másik teletabis készlet: a tabi hasába lehet pakolni gumiból készült mega blocks építőelemeket. Ez amúgy 10000 forintba kerülne, ha ép lenne.
.
, már várom nagyon
.
2003.10.27 17:34
2003.10.27 17:41
SZóval, ezeket ajánlom olvasásra - bár azt sajnos nem állíthatom, hogy nálunk itthon soha ne lennének konfliktusok
Igaz, nem gyakoriak
Azt ugyan nem értem, hogy hogy kerülhettünk Zafinál és Mentánál is első helyre
, de nagyon jólesett, köszi! 

Venni nagyon kevés dolgot tudtam, mert nagyon kellett rohannom, nehogy Vilka sokáig éhezzen itthon. Vettem egy babakocsiba való zsákot, amiben Vilka tuti, hogy nem fog fázni télen
, Árminnak egy vízhatlan kantáros gatyót - de azt hiszem, csak 1-2 év múlva lesz jó
. Pedig ott jó méretnek látszott - a számozása számomra ismeretlen rendszerű volt. Meg Árminnak karácsonyi játékot is vettem, meg gyerekkönyveket
SZerettem volna még néhány dolgot, de nem volt rá idő
SZerintemalig-alig hasonlít Vilka Árminhoz - de biztosan más "kívülről" nézve
Helena várja már a kistesót? Hányingered elmúlt? Retek 

Bizony, szerintem ios pakolj, inkább előbb, mint induláskor!
Vilkával én is el voltam kissé maradva, és folyó magzatvízzel keresgettem még ezt-azt - és meg se találtam
És hát hiába vagy 20-ra kiírva, most már bármikor jöhet és időben lesz!
Én is szeretném a kolbászos husi receptjét, onnan kezdve, hogy hogy kell hozzáű husit választani
és a sonkatekercs sonkamárkáját is, mert nagyon fini volt
Igaz, a férjed sem érezte végül rosszul magát?
2003.10.27 17:50
. Jó tömeg volt és elküldtek a fészkes fenébe, hogy minek buszozok babakocsival, miért nem várok másik buszt (hozzánk csak a 7A jó, így is negyedórát vártunk rá), egy darabig úgy utaztunk hogy a lépcsőn állva félig fent a babakocsi félig a lépcsőn, a tolókarja a poackomban
Megkérdeztem, hogy komolyan gondolják, hogy majd minden megállóban én fogok lerepülni a babakocsival, hogy mások le tudjanak szállni, mikor van kijelölt hely a babakocsinak és ha picit odébb mennének még el is férnénk. Ebből olyan összeszólalkozás lett, pedig igyekeztem higgadt maradni, végül erőszakkal a lábakon át betoltam a babakocsit a kijelölt helyre. Elmebetegtől kezdve mindennek lemondtak. Azt hiszem utoljára békávéztam. Vili persze anya felékiálásokkal sírt, ez se hatott meg senkit
2003.10.27 18:40
Cumi nálunk csak dísznek van.Nálunk a szopis ujj vált be.
Sok felnőtt nem tűri ilyen higgadtan,ha bezáródik valahova.Sikerült a zárat kicserélni vagy megjavjtani?
Óraállítás jókor jött,mert hajnalban keltünk a börze miatt.Sajnos a lányok is felébredtek,de Anyukám egész jól bírt velük.Viszont ahogy hazaértünk délután 1-re ő azonnal hazament,mert úgy elfáradt.
Rékának

2003.10.27 18:58
Azután a büszkeségtől ragyogó arccal tapicskolt benne a kis kezével, hogy vegyem már észre, mit csinált.
2003.10.27 21:00
Én a paradicsomot kívánom örökké, a végén még Vili is megszerette
jókor.
Olyan jó, hogy így feldobódott mindenki utána.
Sajna azóta se volt tv maci a tv-ben, az mikor van? Ő meg azóta is mondogatja a tv előtt, hogy maci.
(mármint a háztartással) 2003.10.27 21:21
Remélem most már gyógyultok! A Gorsiék-féle talit én is támogatom, legyek már én is kicsit pofátlan!
(ha kell, szívesen sütök megint palacsintát
)
2003.10.27 21:40

Es persze a legrosszabbkor, mikor a ferjem meg nem volt itthon

Megtanulta a Fatustol. Szerencsere nem nyeli le a ragot, ha megunja, akkor odaadja a kezunkbe ha nincs szemetes a kozelben, ha van, akkor kidobja. Es egyre tobbet beszel. 2003.10.27 23:23
Nagyon sajnálom, hogy ilyen élmény ért, ilyenkor még érzékenyebb az ember és ráadásul Vili sírásával biztosan még nehezebb lehetett elviselni. De mennyit tud már Vili!!!
Nagyot fejlődött az elmúlt hónapokban! Dorkának ma tücsökzene elvonási tünetei voltak, már jó ideje nem tudtunk elmenni, így ma több Gryllus CD-t, Regélőt, Mese lemezt kellett végig hallgatnunk és persze énekelnünk.
Vannak még csodák!
Anyám barátjának a sárgabarackfája 2 év után már akkora volt, mint más 5-6 éves fa és több termése is volt! Remélem nektek is szerencsétek lesz és ilyen hálás fát kaptatok!

Mi csak a tabit nézzük rendszeresen tévén, és ha nekem többet kell mosogatnom, akkor nézzük tovább a programot. Bár be kell vallanom, szerintem KIKA annyira szinvonalas, hogy nem hiszem, hogy bármi kárt okozna a gyerekekben. Pl. ma éppen egy pilótának a munkáját mutatták be, a pilóta kislánya magyarázta el apukája munkáját, előtte meg tornáztunk Twinies -ék segítségével
minket is megszoktak büntetni, ráadásul én mindig beszólok, így kb. 1 ezressel feljebb megy a büntetés. Mit kapott különben Márk szülinapjára?
Bútorokat is hoztok? Itthon hol fogtok lakni? Nagyon jó a kép Rikiről! 
2003.10.27 23:27
Es koszonjuk a bokokat is a képre.Szerintem kicsit csal a kép,mert Riki nem igazan novoget.
Legalabbis én ugy latom.Tuti nincs még 80 centi sem.De majd otthon a dokinéni mérlegén megtudjuk az igazsagot.
Nagyon ugyi Sara,hogy nem panikolt be.
Lehet,hogy elobb az orrszivot kéne megszerettetni vele.Csinalja o egyedul is,de ugye az nem olyan hatasos.
Majd igyekszek elsonek odamenni,hogy tudjak is beszélni mindenkivel
.Eddig csak messzirol kuksoltam,mert megkozeliteni senkit nem tudtam,vagy mar mély csevegésben voltatok,amit nekem nem szokasom félbeszakitani.Itthon nem lesz netunk.
Biztos tetszeni fog Helenanak a porszivo.
Danimamarol Szila szokott informalni minket,én is kivancsi lennék rajuk!
Koszonom a tippet.Milyen az a hideg zsiroldo?
Milyen taho emberek vannak!!!Bocs,de ezen kiakadtam.Segiteni luxus!
Hihetetlen!

A repulo bamulas detto,mint Riki.
Foldbegyokerezett labak,ég kémlelés hol bukkan fel a repi.
2003.10.27 23:48
Én is nagyobbnak látom Rikit, akárcsak a többiek!
Nagyon ügyesek voltatok!
De egyszer összeszedem magam és meglátogatunk!
Úgy látszik, nem egyszeri eset volt 

Nagyon sajnálom, hogy ilyen emberekkel utaztál! Egy kis vigasz: 

Fatusnak gratula!
Nem veszélyes Meadikének a rágó? Én még nem mernék adni Árminnak!
, de hát ki lássa annak, ha én nem??? .O

, úgyhogy nyomáááás pakolni!!! 

De most a fotókon jól megnéztem
MEg rád is
Kiderült azóta, mi van Hangával? REmélem, nem beteg! 

Igaz, teljesen jól van és a doki szerint sem lehet gond, de azért mégis jó lenne tudni! És még Ármin allergiaeredményét sem kaptuk meg a Heim Pálból, pedig oda már rájuk is telefonáltam!
Már egy hónapja itt kéne lennie! Jó, telefonon elmondattam, deakkor sem értem, hogy tévedhetnek így el a leletek?????
2003.10.28 07:20
, először úgy kellett berakni, hogy ne vegye észre, aztán v alahogy megértette, hogy csini lesz tőle
, mindig nézegeti magát ilyenkor a nagy tükörben
.
.2003.10.28 07:32
Most viszont már jóval nagyobb a pocim, mint Zsanival volt ilyenkor
, de a babó is nagyobbnak tűnik(talán átlépjük a bűvös 50cm és 3 kg-ot?
)
Annyira bunkók tudnak lenni az emberek...
Makacsabb esetben a CIF... A költözködés miatt én sem irigyellek. 

Tegnap derült ki, hogy kb. 2 hét múlva tud csak jönni a víz-gázszerelő a beigért október közepe helyett, pedig már augusztusban megbeszéltük. Annyira bíztam benne, de így inkább a szobánkat próbálom úgy átrendezni, hogy mindkét gyerkőcnek legyen elég helye. Pedig Zsani már ki is választotta az új szobáját és boldogan mutogatja mindenkinek...hát majd tavasszal, addig pedig a régi házban tili-tolizunk
.
(27+4, most nem felejtettem le
)2003.10.28 07:47
2003.10.28 08:13
Miután elmentünk Peti jól beszunyált, így este 7-kor kelt és még 11-kor is nyitogatta a szemem meg méltatlankodott, hogy miért nem játszunk.
, akkor jó, legyen, de nem tudom, mikor, nem feltétlenül muszáj hétfői nap. Megbeszéljük, ajánljatok időpontokat. A jövő hétfő szerintem még necces, ui. jól megfáztam, fáj a torkom, fejem, stb., azon túl kéne esni, de utána bármikor. 2003.10.28 08:43

2003.10.28 10:44
! Nagyon köszönjük mi is a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!!! Nagyon szépek vagytok, barátságos, szép otthonotok van, nekem nagyon tetszik
Én is Márti+András fotójára szavazok
Akár nálunk is, bár nekünk közel sincs akkora helyünk, mint Heniéknél volt... De hát sok jó ember kis helyen is... nem igaz?
2003.10.28 11:16

Azért remélem, nem lesz több ilyenben részed!
olyan jó, hogy nincs már betét a lábaim között
2003.10.28 15:34
Én is nézegettem azt az akciós kosarat, de persze a Lacik nem hagytak bámészkodni.
Türelmetlen népség.
A videót köszi, de ne küld el, mert a számítógép és környéke az egyetlen tabusított terület, ahová Lacika nem teheti be a lábát, így nem tudná megnézni. Ha meg behoznám néha teletabit vagy éppen egyszervolt.hu-t nézegetni, sose Babanetezhetnék többé nyugodtan.

Téli cipőt én is most vettem Lacikának, expressz ajánlva Sopronban, ahogy a hó leesett.
De nagyon bejött, valami ASSO márkanevű (magyar gyártmány), magas szárú cipőcske, bundabéléses még a talpa is, és csak 6.990,- Ft. volt. Szerintem minőségben ott van, ahol a Siesták 12K fölötti árakon. Megjárattuk pénteken térdig érő hóban, és szombaton ugyanakkora sárban is, és mindkétszer szárazon és melegen került elő belőle Lacika lábacskája.
Azt hiszem, a tegnapi siker véletlen lehetett, mert bár ma is lelkesen ráült a bilire, az bizony száraz maradt.
Persze tudom én, hogy nem megy ez egyik napról a másikra.
Csakis azt a férjet illeti meg a jog, hogy igaza lehessen, aki elismeréssel és dícsérőleg szól az ő kedves kicsi asszonykájáról! 

Punk-tum! 

Szegény éppen vadul klímaxolt, és felháborodva elküldte a rendőrt melegebb éghajlatra. Közölte vele, hogy neki személyes szabadságában áll akár öngyilkosnak is lenni, és rajta kívül senkinek nem lehet attól baja, ha ő nem kapcsolja be az övét, stb. A rendőr végül sajnálkozó - együttérző pillantással Apámra nézett, és intett, hogy menjenek. Anyu (aki egyébként egyáltalán nem egy hárpia) még otthon is mondta a magáét a fojtogató biztonsági övekről és a kekec rendőrökről. 

A 80-as méretű cuccokat egy évig hordta, a 86-osakat meg mire megvettem, és kimostam, hogy hordhassa, szinte már ki is nőtte.
Jobban vagy már? Nem kellene orvosnak megmutatni?
Emlékszem, amikor megszültem, mennyire vártam, hogy most már fogok tudni hason aludni... és tényleg, MOST MÁR (hetek óta) tudok hason aludni!

Murphy irányítja a világot!!!! 

2003.10.28 16:00
Hidd el ez már komoly lépés a szobatisztaság felé! Zsaninál is így kezdődött kb. 1 hónapja és szépen lassan eljutott odáig, hogy mostmár alig megy a pelusba pisi(éjszaka is). Mi hagytuk, hogy Zsani döntse el mikor akar belepisilni és mikor nem. Néha megkérdeztük, hogy kell-e pisilnie és bármit is mondott elhittük neki. Most már időben szól, ha pisilnie kell és rohan a bilihez. Persze a kaki az más, az még csak a pelusba megy és szertartása van!
Elbújik az ágyához, erősen megkapaszkodik benne és komoly koncentrálás után szól, hogy "Bekaka!"
Ha "akció" közben véletlenül mégis arra járok, akkor mérgesen elzavar, ami persze érthető is.
Úgyhogy csak így tovább Lacika!
Eleinte úgy örültem, hogy Zsani születése után végre ismét hasom alhatok. Na, persze csak azt hittem...
Dokival majd megnézetem magamat a héten, remélem csak vaklárma. 2003.10.28 16:53
!Nálunk a skoda felícia csak simán "koda".Miért szaladsz a háztartás után,nem vár meg?Esetleg valaki megelőz és helyetted megcsinálja?
Ha már te elvitted ők is vehetnék a fáradtságot,hogy értesítenek az eredményről.De jó,hogy Vilka jól van.

2003.10.28 20:33
Pont az a problémám, hogy gyönyörű nagy haja van Rékának és még gyorsan is nő, de akármit beleteszek, azonnal kiveszi. Nyáron ezért kellett megint levágni, most újból növesztem neki!
Örülnék nagyon, ha tényleg tudnánk egyszer úgy is talizni, hogy többet dumálunk a hogyvagytok-nál!
(főleg Márti+András
)

2003.10.28 21:13
Gyógyok mennek
nagyon ügyesen kereskedtél
Korinak gyógyok
télikabátot! A tavalyit kinőtte és a héten meg kell vennünk, különben megfagy
De Danival vásárolni, neki, hát az egy rémálom, ne tudjátok meg. Semmi nem jó neki. Na, mindegy, majd csak veszünk valamit.
Bezzeg, mikor még nem volt kártyám, nem vásároltam annyit...
Annyira édes Riki a profilodban !!!
Férj hihihi
Egész beleborzongtam, én rosszul bírom a bezártságot. Jó, hogy Sára ilyen jól viselte
Lacika "egyél-egyél"-je nagyon tetszik
bilihez gratula ! Anyukád és a rendőr
Sárgabarackfát stoppoltam
Nyami a recept
Hajrá, csomagolj!!!
Tomi is úgy kezdte ... Gyógyok mennek
Passat
Most hirtelen ennyi.
De az nem baj. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint