A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Kópé kisfiam:

Kép
Kép

Kép

Kép
macsek11

Köszönöm, hogy ilyen sokan érdeklődtetek bátyámék kisfia és felesége iránt és hogy szorítotok értük, de most van igazán nagyon-nagy szükség a szorításra.
Rövid történet:
hétfő reggel 1,5 kg-mal 33 hétre megszületett. Baba nem került gépre és stabil volt, anyuka toxémia miatt intenzívre került.
Kedd napközben anyuka vérnyomása-pulzusa nagyjából helyreállt, baba továbbra is jól. Rendeződni látszott a helyzet.
Tegnap este érkezett egy sms, mely szerint baba nyelőcsöve elzárult, azonnal átszállították valamelyik gyerekklinikára, ma műtik, 5 napig altatásban lesz és utána ha sikerült a műtét még 1 hónapig megfigyelés alatt.
Hallott már valaki ilyenről?
Tesómat nem akarom folyamatosan zaklatni, kisebb baja is nagyobb annál, hogy engem informáljon.
Szóval pici babának kérek pozitív energiákat, hogy jól vészelje ezt a megpróbáltatást és végül egészséges felnőtt válhasson belőle.
Köszi
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Anita, nagyon egyszerű: a karfiolt megfőztem, pépesre turmixoltam, a paradicsomot pár percig forraltam, átpasszíroztam, hozzá egy mk olaj, összekeverni, és kész. Nagyon finom.
Ma karfiol lesz sütőtökkel és krumplival.

Edit, nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az index korababák topikjában próbálj érdeklődni, ott elég sok mindenben tudnak segíteni, infókat adni a lányok.
Irj, ha tudsz valamit!
Tényleg hihetetlenül szorítok nekik.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

A habtapi rágást végül megálltam, inkább Livike combiját rágcsáltam meg Kép.

AnitaKép: mikor még anyukámnál laktunk, oda is átjártak a sünikKép. De nálunk este, ha nyitva volt az ajtó, akkor simán bejöttek a lakásba, és úgy ették a macska kajáját Kép. (meg is lepődtem akkor, hogy megeszik) Mindig a macskák fújolására mentünk ki, és láttuk, hogy a sünik bejöttek Kép. (csináltam én is képeket, de sajnos nem digitálisak) Hol laktok, ahol épül ez a lakópark?

MacsekKép: nagyon szexi az alsó kép Kép. Még jó, hogy Livike alszik, és nem látta meg Kép.

Vasalás: én ma hajnali 3-kor álltam neki vasalni. (a férjemet felhívta a huga, hogy menjen érte, mert nem tud hazamenni, aztán már nem tudtam aludni) De legalább megcsináltam, mert már ott állt napok óta Kép. Nem baj, estére úgyis lesz másik kupac a helyén Kép.

Edit: borzalmas, ami a bátyádék babájával történik Kép. Reméljük, hamar meggyógyul és erőre kap!

Más: Találtam jó kis babanapszemcsiket:
www.dealtech.hu/babybanz.htm

Timi

Kép
Kép
timóca

Edit, mi is drukkolunk, tényleg olvasd át a korababák topicot, biztos van benne hasznos!

Timi Kép
Én már ráérdeklődtem: 3.990 Ft. Kép
És amióta kiderült, hogy néhány Ray-ban napszemüvegnek rosszabb az UV szűrése, mint a kínainak ˝ötcáé˝, azóta a tanúsítványokban sem hiszek.
kyrandia

ReditkeKép
A vőfélyünk nővérének is korababája volt, de neki a szívét kellett műteni, mert fel volt cserélődve a két fő véna. Utána meg azért, mert meg voltak csavarodva. Mára egy aranyos, egészséges 2,5 éves kismanó. Sokat kibírnak ezek a babák, de nagyon-nagyon drukkolok a bátyádéknak.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Aranyosak vagytok köszönöm.

Bocsánat, hogy ilyen szörnyűséggel jelentkezem a topikon, de sajnos most ez tölti ki a napjainkat és sjnos ez is az élet része.
Mint kiderült születési rendellenesség nála, a nyelőcső alsó része nem fejlődött ki, együtt van a légcsővel. Megnyitják délután a mellkasát és akkor látják milyen hosszú ez az alsó szakasz. Itt tizedmilliméterekről van szó. Ha elég hosszú, szétválasztják és utána azért kell az 5 nap mélyaltatás (hívhatjuk kómának is), hogy nehogy köhögés/nyelés stb hatására elmozduljon. Prof mondta tesómnak, hogy nagyon pici az esély és nagyon rizikós, de egyelőre nincs más lehetőség, meg kell próbálni.
Borzalmas.
Na nem rondítom tovább a topikot.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Én is nagyon drukkolok a pici babónak (és persze anyájának és apájának is). Szörnyű, hogy milyen pici és megműtik. De tényleg igaz, amit Csirkesz is írt, hihetetlenül erősek és kitartóak ezek a kisbabák. A szülőknek nagyon erősnek kell most lenniük, a picurnak most leginkább a törődés és szeretet használ, szerintem ezeket tuti érzi egy ilyen pici baba is.
(Én a szülők helyében halálra lennék rémülve egyébként)
Sok-sok pozitív energiát küldök arrafeléKép

TimócaKép
Az előző hsz-omban írtam, hogy Vasadon lakunkKép
Bp-től 35 km-re van, Monor mellett. Pesten dolgozik a férjem, én is ott dolgoztam, a bejárás nem vészes, van aki Pesten belül közlekedik ennyit. Ha nem túl nagy a forgalom 40 perc, ha nagy, akkor olyan 1 óra.

CsengoKép
Igazad van az alvástanítással kapcsolatban. Egy elméleti dolgot nem lehet minden babára ráhúzni. Ez a te babád és te látod, mire hogy reagál. Szerintem így hamar eljönnek a várva várt átalvós éjszakákKép

MacsekKép
Márk édes nagyon a fotókonKép Tényleg kis kópé így ránézésreKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok

Reditke
Én is nagyon szorítok a csöppségért. Sok erőt és kitartást nektek. Dehogy rondítod a topikot, szerintem mindenki együttérez Veletek és drukkol és várjuk a híreket.

Macsek
Márkod továbbra is nagyon teccKép De ezt már a talin bizonyította GellértKép

Kyrandia
LebegésKép

Anita
SüniKép anyuméknál mókusok szoktak a teraszra merészkedni, mindig tesz ki nekik diótKép

Csengő
Drukk az alváhozKép

Csirkesz
Gratula az ácsorgáshozKép

Taki: csak előre mondom, hogy később a helyzet fokozódikKépKép nálunk már van kakaófolt a falon, toll a falon, kimoshatatlan hányásfolt a szőnyegenKépKép és ugye a sáros-homokos göncök, a naponta szétszedett lakás, az egyedül evés nyomai naponta többször és társaik. szóval ha már kinőtték a gyerkőcök a művészi hajlamaikat jöhet a lakásfelújításKépKép jobb ha felkészültökKépKép

Más: sjna Kisgét elkapta picit ez a takonykór, elvittük azért dokibácsihoz. kap gyógyikat. és sajna szájpenésze vanKép még egyik gyerkőcnbek se volt eddigKép

na megyek is ápolni
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok Kép

Egy ideig most biztos nem tudok jönni, azért a képeket most gyorsan megnéztem.

Meghalt anyum tegnap.

Azért sokat gondolok Rátok és szorítok mindenkinek: fogacskákért, alvásért, mosolygós babákért Kép

Cedit
cedit

Cedit
Nagyon sajnálomKép nem is tudok mit írniKépNeked is sok erőt és kitartást kívánok. Jajj, ma csupa rossz hírKép
Azért gyere ha tudsz, itt mindenkire számíthatsz és próbálj erőt meríteni AndristólKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

CeditKép
Én is nagyon sajnálomKép Nem tudom, hogy váratlanul történt-e, vagy betegség miatt ment el az anyud, mindenképpen szomorú. Kívánok neked sok-sok erőt, hogy fel tudd dolgozni a távozását. Most ne ránk gondolj, hanem magadra, a babádra, és a szeretteidre. Egy fogacska körüli kalamajka fontossága eltörpül most.

ReditkeKép
Neked sem tudok mit írni, mint hogy sajnálom. Mindent meg kell próbálni, ebben nagyon igazad van. Csak nehéz lehet eldönteni, hogy mit milyen áron vállal a ember, hiszen mi is itt a topikban (ugyanúgy mint anyák milliói a világon) azt kívánjuk, hogy a gyerekünk teljes értékű, emberhez méltó életet tudjon élni. Drukkolok nagyon, hogy az a pici esély valóra váljon, és sikerüljön a műtét. Mikor lehet majd tudni, hogy sikerrel jártak-e?

Már nem is merek panaszkodni, pedig ma nagyon ki akartam önteni itt a háborgó lelkemet. Olyan pekkkkkes napom van, hogy kevés ilyen volt idáig. De most, hogy beleolvastam a hsz-okba, szégyenlem magam, amiért én a "hatalmas" gondjaimmal nem bírok elbánni. Kétszer rúgtam bele az ágy lábába, egyszer egy üvegbe, kétszer öltöztem át mert olyan bénán mosogattam, hogy totál víz lettem, egyszer vertem be a könyökömet, de már lilul. Most érzem csak igazán, hogy ilyen apróságokon kár mérgelődni, ez van, kész.

JudyKép
Szegény kisG. Szájpenész mennyi idő alatt múlik el? Fáj neki? Jó kis kilátások lakásrend terénKépKép Ha jól sejtem nálunk Apa a csíntalankodók mellé fog állni, de majd éjszakánként hagyok neki időt takizni isKép

CsengőKép
Igazad van ezzel az elaltatás dologgal. Jó, hogy ezt így kialakítottad magadban, és örülök, hogy szépen haladtok. Ügyi vagyKép

MacsekKép
Márkod igazi kis kópé. Ezt a habtapira terített valamit Te varrtad?

KyrKép
Lebegés nagyon jól néz ki. Olyan aranyos, ahogy tornázik, próbálkozik. A lábikója is nagyon tündéri.

TimiKép
Hihetetlen lekierővel rendelkezel, mind a habtapinak való ellenállás terén, mind az éjszakai vasalásén. A húgot partiból kellett hazavinni, vagy melózott?

GnéKrisztiKép
Ez a tömörítés nem egyszerű, mert két kritériumra kell figyelni. Egyrész a pixeleknek vagy 500 x 600 nak (vagy kevesebbnek) kell lenniük, ÉS a kép mérete nem lehet 200 kilobyte-nál nagyobb. Ha mindkettő stimmel, engedi a rdsz a kép feltevését.
Utolsó szurihoz vegyetek egy nagy levegőt, aztán lesz egy kis szünet. Jó lehet nektek is ez a sok-sok állatka. A gyerekruha-árak meg szinte a perverzió határát súrolják, mert most évzáróra ugyan jók lesznek, de őszre sajna úgyis kinövi őket Ágota, nem?

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Cedit!
Fogadd őszinte részvétünket!Rettenetesen sajnálom!!!!!
Edit!
Sok erőt kívánok a tesódéknak!Ez egyszerűen szörnyű.Az jutott eszembe,hogy mennyire bepánikoltam amikor Adriennek kiderült a ficama.Hát azt kell mondjam az semmi nem volt ehhez képest!Kitartás!!!!!!!!!!!
GnéKriszti
gnékriszti

Lányok.
A prof szerint jól sikerült a műtét. Most pár napig mély altatásban van, reméljük elég erős lesz és nem omlik össze a szervezete, de a lényeg most, hogy az első lépés jól sikerült és bízni kell.
Nagyon köszönöm a drukkokat és ha kicsi van még tarsolyotokban, kérünk még.
köszönöm

Edit
Kép

Kép
reditke

Cedit

Õszinte részvétem,potyognak a könnyeim annyira átérzem a történteket.Legyél nagyon erős,kitartás az elkövetkező időkben.

Reditke

Ilyen dolgok mellett minden egyéb eltörpül,annyi pozitív energiát küldök a picinek amennyit csak bírok,remélem sikerül a műtét!

Most ennyi,mindenkit üdvözlök.

Puszi:Viola
h_viola

Reditke Kép
Ez nagyon jó hír!!! Persze, hogy van még drukk, küldöm!

Cedit
Fogadd részvétem. Az én anyukám 1 hónapja halt meg, bár a mi viszonyunk nem volt felhőtlen, átérzem a fájdalmad!
kyrandia

ReditkeKép
Ez nagyszerű, egész nap a picurka jár az eszemben. Persze, hogy van még pozitív energia. Már megy isKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Reditke!
Tőlünk is megy a drukk a picurkának! Kép

Cedit! Részvétünk! Kép

Macsek!
Van egy "jó" hírem a rossz hírek között, hogy együtt érzek veled, mert Viki is óránként kelt, szerencsére csak 3-ig. Kép Kép
Nem lehet, hogy valami front van? Nagyon nyüszi volt tegnap és ma is a csöpplányom. Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

SziasztokKép

Mostanában nem sok időm van jönni, de igyekszem követni az eseményeket. Tegnap kint voltunk a telken, jó nagy volt a fű, bokrot irtottunk, Balázs meg hatalmasat aludt a kertben a babakocsiban. Ákossal fociztunk, egész jól éreztük magunkatKép

Cedit: fogadd őszinte részvétem!!Kép Ilyen helyzetben nemigazán lehet mit írni, én is sok erőt és kitartást kivánok neked!!

EditkeKép Pici babának szorítok nagyon, remélem, hogy rendbejön hamar. Itt is bagatell szinte minden...kitartást kívánok az egész családnak!!

Nálunk is megy a pakolás ezerrel, Balázs is kipakolta már apája cd-it, meg a videókazikat a helyükről, múltkor majdnem a fürdőszobába araszolt, mikor teregettemKép Rengeteget dumál, most már azért ő is húzza fel magát egyre többször. Igaz, hogy hétvégén sikerült neki 1x felállni, de egyelőre ezt nem erőltette tovább, most térdelve pakol mindentKép
Éjjel éjféltől 3-ig 3/4 óránként kelt, megivott két cumisüveg teát, este szopizott meg tápszert is kapott, tehát valószínű, hogy nem volt éhes, lehet, hogy a foga jön?? Lehet, hogy mi is kipróbáljuk majd a Dentinoxot, mert a végén már tántorogtam, mint egy részeg kocsis, mikor mentem hozzá a kiságyhozKép

Most mennem kell, szülőire megyek.
Sziasztok
Lau
lau

Cedit,
nagyon-nagyon sajnálom, ami történtKép
Én is csak sok erőt tudok kívánni Neked!
Anita

KépKép
KépKép
vasani

ReditkeKép
Ez nagyon jó hír!Kép
Természetesen továbbra is megy a drukk és a pozitív energia ezerrel!

Anita

KépKép
KépKép
vasani

CeditKép
Õszinte részvétem! Sok erőt kívánok!

ReditkeKép
Tőlünk is megy a drukk ezerrel. Remélem mihamarabb felépül a pici baba. Testvéredéknek is sok erőt és kitartást kívánok ezekben a nehéz napokban!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Mennyi szomorú esemény...Kép

Cedit,
fogad részvétem!

Reditke,
örülök, hogy már kis jó hír is van a rosszban, megy az energia!!!

Moszi, Lau,
"megnyugtató", hogy nálatok is felkeltek a gyerkőcök. Lehet, hogy volt valami a levegőben. Amúgy most nappal is elég dinka az én lurkóm.

Márk nevében is köszönöm a fotós dícséreteket!

Csirkesz,
én, varrni? Áááá... Sima törcsi, a Metróban vették neki anyuék.

Judy,
kisG-nek jobbulást!!! Ilyenkor is kialakulhat még szájpenész? azt hittem, hogy csak az újszülötteknél van.

Mindenkinek nyugis és pozitív napot kívánok, remélem, holnapra jobb hírek fognak köszönteni minket.

Kép

Kép
macsek11

Cedit, nagyon-nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok neked.

Edit, írj majd a babáról, ha lesznek újabb híreid! Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok!

Judy, a szájpenész mitől alakul ki?

Dávid ma sütőtökös krumplis karfiolos pulykamellet evett, nagyon ízlett neki! Kép

Kép

Kép
liv

Cedit
Nagyon nagyon sok erőt kivánok neked,Andris majd segit

Redit
+++++++++++++++++++++++++++++++++ energia megy nektek ezerrel

Nálunkis rémes éjszaka volt.Bandó még hajnali 2 kor fenn volt és ma is egész nap nyűgös Kép

Mindenkinek szép napot

Kép
Kép
nikk0830

SziasztokKép!

CeditKép,

Nagyon sajnálom, ami történt. Én is nagyon sok eröt kívánok Neked!

ReditkeKép,

Nagyon jó hír, hogy jól sikerült a mütét. Nagyon szurkolok a továbbiakhozKép

CsirkeszKép,

Nagyon szupi az utánfutóKép Még meg is irigyelltemKép Gratula Botinak az ácsorgáshozKép Nagyon kis ügyesKép

MacsKép,

Május 24-én megyek haza és majd 4 hétig leszek, úgyhogy tudok menni a talira. Viszont majd szeretném újra elkérni a telcsiszámodat, hogy a tali miatt tudjak érdeklödni. A kártyám le lett tiltva és az összes számom odaveszettKép

AnitaKép

Gratula a fogacskákhozKép Én csak itt irígykedem, hogy milyen szép helyen laktokKép

JudyKép

Szuperek a képek a fiúkrólKép Remélem KisGé mihamarabb meggyógyulKép

TimiKép

Gratula Livikének a felüléshezKép

NikkKép

19-20 fokKép Tudom milyen azKép Sajnos nekünk télen nem nagyon volt fütésünk és áltlában 18-19 foknál nem volt több a lakásban. Szerencsére kibírta GabrielKép Most már csak tavasz lesz egyszerKép

GnéKrisztiKép,

Nagyon szépek a lánykáidKép

MacsekKép

Nagyon édi a kis Márk isKép

Bocs, ha kihagytam valakitKép

Jó éjszakát!

Moncsi

Már régen raktam fel képet. Íme egy kép, amin a papájával vanKép
minike

A képet csak a profilomba sikerült felraknomKép
minike

Sziasztok!

Nagyon sok nehézség támadt itt hirtelen a topikon, pedig a Haley üstökös nem járt errefelé mostanában.. Kép

Cedit! Nagyon sok erőt kívánok neked. Szüleink elvesztése nagyon nehéz, de ennek ez a rendje. Van aki előbb, van a ki később esik át ezen. Sajnos az élet tele van fájdalommal és néha van egy kis öröm is benne. Talán emlékszel még a pillangós hasonlatra, ez vigasztoljon egy kicsit.

Reditke!
Hidd el ezek a kis tündérek nagyon ügyesek, Liv babájáért is sokat drukkoltunk, és milyen gyönyörű egészséges ügyes nagyfiú lett!! A nyári topikon ott van Timi Lillája, aki ha jól emlékszem majdnem egy hónapot volt külön az anyukájától kórházban, gépen, stb. és most már tolja maga előtt a babakocsit és úgy megy magától. Szóval nagy most az ijedtség, de azért bizzunk, hogy minden olyan jól alakul majd, mint a fenti példáknál. Azért az jó hír, hogy a műtét sikerült!

Puszi:
Macs
maccs

Moncsi! Szivesen megadom a számom, a régi e-mailed még működik? Oda mehet?

Macs
maccs

Sziasztok!

Cedit!
Részvétem, sok lelki erőt kívánok.

Reditke!

Olvastam a történteket, a picinek és a mamájának sok sok energiát, nagyon drukkolok nekik.A sikeres műtét az első lépés a gyógyulás felé.

A babák továbbra is csodaszépek és egyre ügyesebbek.

Vizsgázóknak egy kalappal.

UI:
Mi jól vagyunk, de még mindig takonykórosan.Próbálkozunk a mászással hátrafeléKépVan aki így kezdete, mármint háttal?
Nem tudom ki írt a fejdobállásról, de Heléna is csinálja amikor ül a kocsiban, vagy az etetőszékben, fogalamam sincs miért csinálja, de általában akkor amikor énekelek, vagy szokatlan zajt hall.Nem tetszik neki ahogyan énekelek?

Sajnos időm még mindig kevés, nem tudom hogy lesz ebből államvizsgaKép

Puszi
Noémi
fantikbaba

Sziasztok!Nincs sok jó hírem nekem sem!Tegnap megkapta Adrienn az öt hónapos oltást.Hazajöttünk adtam neki kúpot.Estére már38,2 volt a láza.5:00-kor 39,2 megint kúp.7:00-kor 38,3.Hívtam a dokinéni azt mondta,hogy a tetanusz miatt volt.De még mindig nem vitte le a kúp rendesen a lázát.Ha éjszaka még mindig lesz láz reggel vissza kell vinnem.A doki néni szerint ha gond van az a vizeletben lehet mert ő megvizsgálta és tiszta volt a tüdő stb.Én csak remélni tudom,hogy nem lesz semmi és valóban csak az oltás csinálja ezt az állapotot.
Tegnap(hogy a nap még jobb legyen)Ágota is lázas lett.Most gyógyszert eszik de ment oviba mert ma van a fotózkodás és kérte az óvónéni,hogy engedjem mert szomorú lenne ha lemaradna róla.Nem tudom mi ez a nyavaja de szinte meg sem gyógyul máris beteg.
Ennyi a panasz.Megyek kotyvasztok valamit.
GnéKriszti
gnékriszti

NoémiKép
Én írtam a fejdobálást. Komolyan nagyon örülök, hogy más is lát hasonlótKép
Megpróbáltam utánanézni, nem sok helyen van szó róla. Ha jól emlékszem, a babaszoba egyik topicjában írnak erről. Szóval tök normális dolog. Csak néha ijesztő. Én már le is filmeztem, ha esetleg meg kell mutatni valahol (tudom, hülye vagyokKép)
Sok inger találkozhat ilyenkor vagy ilyesmi. Egy-két anyuka írt erről és náluk egyik napról a másikra elmúlt. Az egyik anyuka egyértelműen a fogzáshoz tudta kapcsolni. Ki tudja...
Egyébként Eszti is van, hogy akkor csinálja, amikor énekelek vagy verset mondok.Kép

A múltkor eszembe jutott, hogy amikor olyan hétéves voltam, született egy unokatesóm. Az ő első versikéje, amit megtanult, ez volt:

"Kipp-kopp, ki kopog? Egy kiscinke ébreszt,
Kicsi csőrét koppintja ablaküvegéhez,
Jó reggelt, jó reggelt, hóvirágot láttam,
Gyönyörűszép fehér ünneplő ruhában
Sebesen szárnyaltam a jóhírrel hozzád
Örülj! Itt a tavasz! Napsugarak hozták!"

Szerintem gyönyörűKépKép Eszti imádja. Olyan hangsúllyal mondom neki, ahogy annak idején a kis uncsitesóm szavalta. Eszti annyira figyel ilyenkor, hogy a férjem rendszeresen elsírja magátKép

Hátrafelé mászásKépKép Úgy emlékszem itt jó sokan írtak errőlKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

MacsKép

Az emilem még a régi. Elöre is köszönöm a számotKép

GnéKrisztiKép

Jobbulást a lányoknak. Szorírok, hogy mielöbb meggyógyuljanakKép

NoémiKép

Gábriel mondjuk nem dobálja a fejét, hanem rázza inkább, mintha azt mondaná, hogy nem, de lehet, hogy hasonló a dolog. Én akkor vettem ezt észre nála, amikor álmos, fáradt.

Moncsi
minike

MoncsiKép
Esztim is így csinálja a fejlóbászást. Õ is folyton azt mondja, hogy "nem-nem-nem"KépKép
De jó, most, hogy ketten is írtatok erről, egyre jobban megnyugszom, köszi!Kép
Gábriel-Apa: édesek nagyonKép

GnékrisztiKép
Küldök sok gyógypuszit a lánykáknakKép Megnéztem a kalapos fotójukat, kis szépikékKép
Reméljük, most, hogy jön a jobb idő, gyorsabban meggyógyulnakKép

Eszti most nem sokat aludt éjjel, sokszor fent voltunk. Hallottam ahogy kuruttyol a pocija, meg sokat durrogtatott is. Ez lehet a pépes almától? A kakiban viszontláttam az almát úgy, ahogy kellKép
Azért szerintetek folytathatjuk az almázást, vagy most váltsak a krumplira?

Anita

KépKép
KépKép
vasani

AnitaKép

Köszönjük a bókotKép
Eleinte én is mindent ugyanúgy láttam vissza kakiban, mint ahogy berültKép Úgyhogy emiatt ne aggódj. A gyomornak hozzá kell szoknia az új, "szilárd" dolgok emésztéséhez. De persze azért megpróbálhatod a krumplit, hátha az jobban megyKép Vagy tegyél az almához egy kis almalevet és úgy turmixold össze, akkor teljesen pépes lesz. Én legalább is így csináltam, mert ráadásul Gabriel öklendezett a reszelt almától.

Moncsi
minike

AnitaKép
szerintem próbáld meg turmixolva adni először az almát nem reszelve, úgy könnyebben megemésztik. Én még a nagyobbnál emlékszem, hogy elég sokáig egyben visszaköszöntek a dolgok. Nálunk az alma nem csinált semmi gondot.
Versike nagyon aranyos!
Nagyon szép helyen laktok, csak az a lakópark ne épülne oda, biztos el fogja űzni ezeket az állatkákat onnan.
Kérdezted Bernátot: Hát naggggyon rosszul viseli a szemletakarástKép. Az alatt az egy óra alatt végig kézben kell lennie, mert különben folyamatosan sír. Így is volt már, hogy kínjában inkább elaludt pedig előtte kelt fel, szóval nehezen viseljük.

GnékrisztiKép
jobbulást a lányoknak!

MoncsiKép
nagyon jó a kép!Kép

ReditkeKép
Hogy van a kicsi baba?

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Ceditke,
Õszinte részvétemKép. Nagyon sajnálom...

Reditke, drukkolok, hogy minden rendben legyen a babával!

Régen jártam erre, mindig van valami dolgom. Pipike életveszélyes műveleteket hajt végre. Gingyolja a virágokat, rendszerezi a dvd-ket, a bébikompban totyotva jön-megy a lakásban. Kezd erőszakos lenni!!! Nem nagyon viseli el, ha valamire azt mondom: "nem szabad!".
Sajnos Szoboszlón hagytuk a fényképezőgépet, de holnap megyünk és hazahozzuk. Majd csinálok fotókat a bébikompos közlekedésrőlKép.

Amúgy most már tuti, hogy nem költözünk. Legalábbis egy darabig. Viszont ősszel visszamegyek dolgozni. Vagy ezt már írtam???
Tervezi vki még rajtam kívül, hogy a közeljövőben bölcsiba adja a babát?

Üdv,
Andi
Vendég

Sziasztok.
Nnna, most vissza is olvastam, nemcsak a saját dolgaimmal jövök.

Cedit Kép Nem tudok mit írni, mert olyan közhelynek tűnik ilyenkor minden, de nagyon sok erőt küldök neked.

Köszönöm a drukkokat pici babának, még kérünk-kérünk-kérünk.
Dino Kép Hát most mély altatásban van, olyan kb 40-es pulzussal, úgyhogy jelentem egyelőre semmi különös, szerencsére.

nnnna, Bálint felébredt.
De legalább visszaolvastam, hozzászólni majd legközelebb.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok lanyok!

Most csak gyorsan beugrottam.

Szoval ha megy valaki szombaton a borzere es nem ott akar sorbaallni a jegyert, akkor nekem van egy foloslegesse valt jegyem ugyanis a papanak tovabbkepzesre kell mennie igy potyara vettem meg a jegyet.
Szoval ha kell valakinek, akkor hivjatok.
20/209-8088

Magi

Kép
Vendég

Sziasztok

Helyzetjelentés: Kisgé még taknyos, de talán javulgat, remélem holnap el tudunk utazni.

A szájpenészt kérdeztétek páran, igen még most is kialakulhat sajna. Hogy mitől, azt nem tudom, cumi, cumisüveg nálunk nem igen van. Szerintem bárhol benyalhatta, ez gomba. Bórax glicerinnel kell most is kezelni, de biztos nem egyszerű megszabadulni tőleKép

Csirkesz
Fájni nem fáj neki szerencsére, jókedvűKép

Reditke
Továbbra is megy a drukkKép

Minike
De jó, hogy tudzs jönni taliraKép KépKép

Anita
Párolva is megróbálhatod az almát először, úgy nem bántja a pocakot.

Kriszti
JobbulástKép

ha már nem jövök, kellemes hosszú hétvégétKép
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szia Judy!
Csak gyorsan. Szájpenész nálunk is volt, de 1 nap alatt irtható. Néha kiújul, de abszolut nem gáz. Legalábbis nálunk nem volt az. Kornél üvölt, szóval megyek. Üdv;
Vera

hvera

Judy Kép
Hát nálunk sajnos sokáig tartott, még az elején, ráadásul szopi miatt oda-vissza fertőztük egymást. De a babának nem fáj, gyors javulást nektek.

Köszönöm a drukkokat továbbra is.

Ezt el kell mesélnem. Képzeljétek ma voltunk Bálinttal sebészeten, mert ez a kis perpetum mobile magára rántotta a széket, ami a kezére esett, amin a gyűrűsujj belilult, bedagadt. Sebészet-röntgen, de kiderült hogy nem törés csak zúzódás. Kis manóm megkezdte az önpusztító férfilétet Kép

Na most csak ennyi. Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

SziasztokKép
Úgy látszik, mindenkit elkapott a pünkösdi készülődés szelleme és nem enged ide senkit a netre kikapcsolódniKép
Én is csak azért néztem be, hogy vasárnapig elköszönjek. Ma jönnek fél háromra a sógornőmék, és aligha fogok idejutni, amíg itt vannak.
Kívánok mindenkinek nagyon kellemes, szép pünkösdi napokat a családokkal!

EditekKép
Nektek továbbra is szorítok, hogy a körülményekhez képest lehető legjobban teljenek a napjaitokKép

Csirkesz
(aki megint sütött egy mennyei gyümitortát, mert Apája ma 30 évesKépKép - végre egy kis ünneplésKépKép)

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Jó rég nem jelentkeztem, és örömmel látom, hogy a többség még mindig itt van.
Kérlek segítsetek nekem SOS, mert lassan bedilizek.
Most töltötte be Aténa a 7 hónapot, de még mindig nem fogad el mást csak tejcsit. Illetve még vizet, de azt pohárból és kanálból is. Pedig már nagyon kellene valamit ennie pluszban, mert az előző hónapban semmit nem hízott. Én már kezdek idegroncs lenni, szinte minden próbálkozás után sírásban török ki és néha már türelmem sincs elég.
Volt valakinek hasonló problémája? Próbálkoztunk már bébiétellel, tejpéppel, saját "főzelékkel" semmi nem kell neki. A répát szívesen rágcsálja (foga még nincs), de megfőzbe már nem kell neki. A banánt is elfogadja, de csak egészben cuppog rajta egy kicsit, ha összetöröm már nem kell neki.
A kanál láttán már ki sem nyitja a száját, már a D vitamint is nehéz beadni neki. A csőrös pohár sem megoldás, mert sosem cumizott és nem is cumisüvegezett, így minden műanyag dolgot kilök egyből a szájából.
Szóval még a szájába sem tudom juttatni a kaját.
Mivel nagyon ritkán jutok netközelbe kérlek emailt küldjetek nekem (azt tudom olvasni wapon) a kolozsvarineolgi@freemail.hu címre

Szánjatok meg és lássatok el sok tanáccsal, az egyik csak beválik.

Köszi

Olgi
aticica

Szia Olgi!

Ezek az én ötleteim, elküldöm mail-ben is:

Próbáld meg, hogy kanál helyett az ujjadat mártod a hamiba, hátha arról lenyalogatja. Kínáld naponta többször. Gyümölcslé se kell neki? Ha a kanálra sikerül rávenned, csináld a hamit először nagyon folyósra és ha nem elég édes szÕlőcukorral lehet finomabbá tenni, aztán ha rákap, akkor fokozatosan kivonni belőle a cukrot. Próbálj nagyon nyugodt lenni, mert ha feszült vagy érzi rajtad és nem eszik. Próbáld közben lekötni a figyelmét énekléssel, bohóckodással és csak mellékesen etetni. Én eleinte az összes etetést végigénekeltem, most már nem kell. Sajna több ötletem nincs.
Kitartást!

Hello többiek! Kép

Látom nagy a pangás, mindenkinek szép hétvégét kívánunk!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Olgi!

Küldtem mailt.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Olgi, én is küldtem mailt Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!
Olyan jó, hogy tegnap szép idő volt, 4 órát Állatkerteztünk! (Kaptunk levelet, hogy a Liza által örökbefogadott vidrát Svájcba vitték, úgyhogy válasszon másikat. Ahelyett, hogy vittek volna minket Svájcba vidrát látogatni! Kép)

Szerintetek lehet 2 napig a hűtőben tárolni főzeléket? (Tudom, bármeddig lehet, max. kivirágzik... Kép) Most van időm és gyártanék a 3 napra, hogy ha megyünk csavarogni, csak be kelljen dobni valahol a mikróba.

Csirkesz, te torta-mágus Kép
kyrandia

Lányok, kérdéseim lennének.

1. 16 éves lány keresztelőjére mit lehet venni?

2. Saját gyerkőc keresztelőjén mi a szülők teendője azonkívül, hogy utána vendégül látják a meghívottakat?

3. Lehet, hogy hülye kérdés, mindegy: a saját gyerkőc keresztelőjére a szülők vesznek ajándékot?

4. Van-e ötletetek, mitől lehet:
Dávid nagyon régóta átalussza az éjszakát, egyszer sem kelünk, kivéve az utolsó 2 hétben. Álmában felsír, és vigasztalhatatlan. El lehet ringatni, de most éjjel pl. félóránként ébredt. Nem hiszem, hogy fáj neki vmi, biztos, hogy nem, mert most már kapásból ilyenkor magunk közé tesszük, mert nincs lelkierőnk óránkéntelringatni, és így alszik reggelig. Ezek szerint csak a közelséget igényli. Nem zavar, mert imádok vele aludni!!!!!!!!!! Kép Csak kíváncsi vagyok, másnál is van-e ilyen.

Liv

Kép

Kép
liv

Tudnátok nekem mondani vmi jó receptet babáknak cukkiniből?

Kép

Kép
liv

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: