először is:
Korminak még tartozom Benedekről egy képpel a taliról, íme:
Aztán ha már a képeknél tartok felteszem annak a kislánynak a képét, akinek a kutyájuk szétmarta az arcát. "ANNYIRA" nem vészes így a plasztikák után, de ha belegondlunk, hogy milyen volt "originálba".. Még fogják műteni, de biztos maradnak sebhelyek.
Liv! akkor majd még jelentkezem!
Nikk! Energiám van a legkevesebb, de én egy nagyon egy makacs nőszemély vagyok, és ha eldöntöm, hogy márpedig én befejezem a sulit, akkor ha bele döglök is befejezem a sulit!
A sváb garasoskodásról nem is beszélve: ha belegondolok mennyi pénzt (és pénzre át nem váltható szabadidőt) öltem már bele a dologba, nem tudom veszni hagyni
Moncsi! Boldog névnapot utólag is
Gyere egy kicsit gyakrabban!
És dobj egy képet a kékszemű Gábriel angyalkádról, ha már a talira nem tudtatok eljönni!
Azt írtad június körül jöttök Ti is haza, nem? Nem tudtok eljönni arra a talira? Csirkesz! Egy fenét van jó idő: helyzet dettó olyan mint nálatok: bár néha kisüt a nap irtó hűvös és nagyon szeles az idő..
Most már jó lenne, ha kitavaszodna
Cuccok klasszak
Édes a kis utánfutótók. A vers jutott eszembe: "fut robog a kicsikocsi, benn ül a Haragosi din-don-diridongó. ha felborul az a kocsi kirepül a Haragosi, din-don-diridongó!"Azért remélem Haragosid nem röpül ki belőle!
Bár ott azért nincsenek akkor kátyúk az utakon
Alvás: hmmm... várj csak, megkeresem az értelmező szótárban!
Jóéjt:
Macs

. Most a szélcsengőt babrálja. Hiába, a zenei nevelés