A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Sziasztok!

először is:
Korminak még tartozom Benedekről egy képpel a taliról, íme: Kép
Kép
Aztán ha már a képeknél tartok felteszem annak a kislánynak a képét, akinek a kutyájuk szétmarta az arcát. "ANNYIRA" nem vészes így a plasztikák után, de ha belegondlunk, hogy milyen volt "originálba".. Még fogják műteni, de biztos maradnak sebhelyek. Kép
Kép

Liv! akkor majd még jelentkezem! Kép

Nikk! Energiám van a legkevesebb, de én egy nagyon egy makacs nőszemély vagyok, és ha eldöntöm, hogy márpedig én befejezem a sulit, akkor ha bele döglök is befejezem a sulit! Kép A sváb garasoskodásról nem is beszélve: ha belegondolok mennyi pénzt (és pénzre át nem váltható szabadidőt) öltem már bele a dologba, nem tudom veszni hagyni Kép

Moncsi! Boldog névnapot utólag is Kép Gyere egy kicsit gyakrabban! Kép És dobj egy képet a kékszemű Gábriel angyalkádról, ha már a talira nem tudtatok eljönni! Kép Azt írtad június körül jöttök Ti is haza, nem? Nem tudtok eljönni arra a talira?

Csirkesz! Egy fenét van jó idő: helyzet dettó olyan mint nálatok: bár néha kisüt a nap irtó hűvös és nagyon szeles az idő.. Kép Most már jó lenne, ha kitavaszodna Kép
Cuccok klasszak Kép Édes a kis utánfutótók. A vers jutott eszembe: "fut robog a kicsikocsi, benn ül a Haragosi din-don-diridongó. ha felborul az a kocsi kirepül a Haragosi, din-don-diridongó!"Azért remélem Haragosid nem röpül ki belőle! Kép Bár ott azért nincsenek akkor kátyúk az utakon Kép
Alvás: hmmm... várj csak, megkeresem az értelmező szótárban! Kép

Jóéjt:
Macs
maccs

SziasztokKép

MaccsKép kitartás a tanuláshoz. Valszeg csak én nem tudom, de miből okosodsz?

CsirkeszKépÉljen az egészséges éltmód. Nagy sportember lesz BotibólKép

LivKép Grtula a gagyarászó Dávidnak. A kutyázás egyébként elég esetleges dolog. Kornél nagyon kevés ideig csinálta, és röviddel utána már állt is fel.

Kornél ma reggel végre nem sírva ébredtKép Igaz 2X evett éjszakaKép Nem csináltunk ilyet már kb 4 hónapja, de ma van apája első munkanapja, szóval csöndet szerettem volna.MOst épp az ágy szélét rágja minden gond nélkül.
Utálom ezt az időjárást. Már hetek óta nagy ping-ponng partit szeretnék a férjemmel a ház előtt, de ilyen szélben persze nem lehetKép
Tegnap este fél órát ordított Kornél, mire végre rájötttem, hogy csak Dentinoxot szeretne. Hülye szülő!!! Egész addig ordított veszettül, majd amikor megkpt a falnak fordult és fél perc múlva aludt is. Még, hogy nem okosak ezek a töpörtyűkKép. Most a szélcsengőt babrálja. Hiába, a zenei nevelésKép

MoncsiKép ÜdvKép
KyrKép A kajálás ismerős. Én mostanában vagy az etetőszékbe rakom, vagy terror -mutterkéntKép beszíjazomKép.

Vera

hvera

Kép

Így állok fel ügyesen az ágyban. sajnos anyáék nem mindig díjazzák, pedig ugye ügyes vagyok?

Kornél

hvera

Vera Kép
Liza még nem tud ülni, úgyhogy etetőszék sajna kizárva, ha beszíjaztam, akkor meg sztrájkol. Marad a fekve evés, úgy viszont falja a kaját!

Igen, én is fel szoktam kiáltani, hogy Hülye szülő!, persze a probléma megoldás után már kézenfekfő, hogy a gyerek igenis jelezte, hogy mit akar. Kép v. Kép

Csirkesz Kép
Jó is a sportos életmód!!! Gondolom Boti élvezi az utánfutót.
Az ágyban Liza hanyatt van, bár tény, hogy volt 1-2 próbálkozás hason etetés ügyben. Elég magasra emeli hozzá a fejét, de értékelhető mennyiséget nem lehet úgy beletolni.
Egy fényképet azért lehet, hogy megér... Kép
kyrandia

Sziasztok!

Tök hideg van, utálom! Tegnap meg szélvihar volt, mai nálunk egyenlő a dilis gyerek egész nappal.

Vera,
Kornél tündérien áll, nagyon ügyi! Kép

Kyrandia,
nem félsz, hogy a lányod félrenyel fekve evéskor? Szerintem nagyon veszélyes. A helyedben megpróbálnám ölben fogni és úgy etetni, igaz körülményesebb, meg te is maszatos leszel, de talán működik, ha türelmes vagy.

Csirkesz,
szupi az utánfutó! Boti királyként utazik! Kép
És gartula a térdeléshez! Kép
Meg köszi a tippet, hogy láttál már bébivizenfenntartógöncöt. Kép Keresgetünk itthon, hátha látunk valami jót.

Maccs,
minden elismerésem a sok tanulásért!

Más. Most nagyon szomorú vagyok, mert reggel hallottam a hírt az egyik kolléganőmről, aki velünk egykorú, hogy meghalt. Kb. 1 hónapja derült ki róla, hogy rákos, és ilyen rövid idő alatt elvitte. Van egy 10 éves kisfia. Ne haragudjatok, hogy szomorú dolgot írok, de annyira megrázott és annyira nem tudom felfogni, hogy miért történnek ilyenek az életben. Kép Kép

Megint más. Börzére mentek? Gyerekkel vagy nélküle? Volt már valaki kint korábbin? Nagyon durva a tömeg?

Márk mostanában olyat csinál, hogy hason fekvésben elkezd tekeregni, mint egy kukac, meg mintha előre hátra mozogna. Szerintetek ez már a kúszásnak az első halvány jele lenne? Ja és mostanában a keze helyett a lábával fog, nagyon édi! Kismajom. Kép

Süss fel nap, fényes nap...

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Halló Mamák és BabákKép

remélem nektek jobb a mai napotok, mint a mienk. Boti ébredés óta egyet bömbölKép kapott cicit, kapott Dentinoxot (egy kisebb csikónak elegendő adagotKép), volt ölben mesét olvasva - könyvet nézegetve, volt simán magamhoz ölelve, mászhatott amerre akart, de semmi nem segít. Csak egy: a tilos dolgok macerálása. Amint odaért a függönyhöz, és ráncigálta, már vigyorgott is ezerrel. De ugye következetes szülőként nem hagyhatomKép Gyerekre rászóltam, függönytől elhoztam (mert magától erre nem hajlandó), és hallgattam újra a sírást. Szívem szerint csatlakoznék hozzá én is, de nagyon ortopédul néznénk ki, ha kórusban üvöltenénk.

A bicajutánfutót szerintem szereti, bár azt nem mondhatnám, hogy végig vigyorog az út alatt. De nem sír, ami azért jó jel, és alszik is simán, ami szintén bíztató. Már tervezzük, hogy nyáron körbebicajozzuk a Balcsit.

Szóval otthon is kergén jár az idő. Ha csak belegondolok, hogy 3 hét múlva elvileg már nyár lesz... Erre ma reggel itt 2 fok volt. A fenének sincs így kedve kimozdulni, már csak azért sem, mert a szél helyből kapná le a skalpomatKép

KyrKép
Azért azt a képet megnézném, amit ígérgettél a kajálásrólKépKép

MacsekKép
Engem is mindig megráz, ha hasonlót hallok. Szegény anyósom ugye pont aznap hunyt el, amikor Boti született. Azóta én hiába örvendezek, hogy Boti már ennyi hónapos, annyi hetes, a férjemen, apósomon mindig látom, hogy abban a pillanatban kapcsolnak, és arra gondolnak, hogy az anyósom pont ennyi ideje ment elKép Egy kicsit sajnálom, hogy ez mindig el fogja kísérni Botit, de azt hiszem erről a szomorú helyzetről senki nem tehet.

Szeva KornélKép
Tutira ügyi vagy. Nem értem én az anyudékat, hogy miért nem díjazzák a mutatványaidat, szerintem baró, hogy milyen pöpec trükköket tudsz. Kisággyal a fogaid között felállni... Papáááám, ez ám a valamiKépKép

MacsKép
Döbrögi eddig még nem pottyant ki, és addig biztonságban is lesz, amíg nem tudja az övet kikapcsolni. Hogy azután hova tesszük a lakatot, még nem tudomKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
nagyon szupi Boti új járgánya, merészek vagytok, hogy így neki mertek indulni, bár lehet, hogy ez csak nekem tűnik merészségnek, mert én úgy félek a bringázástól, hogy csak na... Gartula a térdeléshezKép Azért hagyjál Botinak valami rosszalkodnivalót, ha már attól érzi olyan jól magát.Kép

MoncsiKép
utólag is boldog névnapot kívánok!

MacsKép
jó, hogy már legalább egy vizsgán túl vagy, kitartás a többihez.

VeraKép
nagyon ügyes Kornél, Bernát is szereti az ágyát rágcsálniKép

MacsekKép
Így utólag, szerenénk mi is boldog névnapot kívánni! A babaszobán láttam hírdetni valakit, olyan fürdőrucit gyereknek ami fenntartja a vizen őket, ha megtalálom megírom, hogy hol lelehető az ilyen. Én megyek a börzére, de egyedül, szerintem nem érdemes gyerekkel menni elég nagy a tömeg. Mi egyszer voltunk kint gyerekkel, akkor megfogadtam, hogy többet soha, azóta egyedül megyek. De érdemes odaugrasztani valakit autóval, mert a pelus ott elég olcsó és érdemes belőle betankolni.
Márk édi lehet, mint kismajom, biztos valami haladási formát próbál kieszelni, azért tekeregKép
KolléganőKépKép

NikkKép
neked is jó tanulást. Próbáltam mailt írni neked, de mindig visszadobtaKép

Kajálás nálunk is úgy megy, hogy többet látom a gyerek hátát, mint az elejét.Kép Még mindig nem hajlandó semmi zöldséget és tejpépet megenni, egyedül a gyümölcsöt, főleg akkor ha banán is található benne.

Én is nagyon várom már a jóidőt, nálunk olyan hideg van, hogy már kockára fagytam, mert ezek az okosok már egyáltalán nem fűtenek.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

SziasztokKép

Húú, de sokat írtatokKép Még nem mindent tudtam végigolvasni, igyekszem bepótolniKép

A fotókat azért gyorsan megnéztemKép

CsirkeszKép
Klasszak vagytok nagyonKép

KormiKép
Nagyhajú Benedek isteni a fotónKép

Pici KornélKép
Szerintem is csúcsügyes vagy a kiságyevéses-felállássalKép Csak így tovább!KépKép

Bocs, csajok, most tényleg csak a fotókra volt időm, délután megpróbálom visszaolvasni az irományokatKép

Esztinek csütörtök óta KETTÕ foga vanKépKépKép
Ma kicsit nyügi, remélem nem rontottam a helyzeten azzal, hogy ma már nem almalét, hanem almapépet kapott, persze csak egy kiskanállal. Ez is bejött neki, remélem a pocakja sem bánja.Kép

Kép

Puszi mindenkinek
Anita

KépKép
KépKép
vasani

Hali

Nekünk sincs jó naounk, Kisgé betaknyosodott. Persze mert a hülye anyja kivitte a szélben egy kicsit. Pedig gyorsan meg kell gyógyulnia, mert hétvégeén Kenesére szeretnénk menni.
Mi is vettünk hátihordozót, mert lesznek kirándulások is.

Macs
Jaj, ez a szegény kislányKép engem nagyon megrázott a fotója. Nagygé is imádja ugyanis a kuytyusokat, a miénknek a hátán szokott lovagolni. ügyi vagy a tancsikázással.

Anita
TelefonzsinórKép nálunk is menő.

Csirkesz
Remélem már megyzűnt a nyügiKép nálunk éjjel volt sok sírás, mert nem kapott az orrán levegőt, hiába szívtuk ki. végül rajtam fekve tudott elaludniKépKép
szupi hintója van a kis királyfinakKép Te is csini vagyKép és ki fényképezett? Holle anyó vagy Jancsi és Juliska? esetleg csizmás kandúr? asszem én sem merném vinni, de csak azért mert béna vagyokKépKép

Macsek
KolléganődKép nagyon sajnálom.

Vera
Szupi a képKép nekem a nagyfiam rágcsálta szét a faágyát annoKép

na mennem kell nyafi van
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

küldök én is képeket

Kép
Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Továbbra is örömmel nézegetem a babák fotóit Kép. Hihetetlen, hogy már milyen nagy mindegyikük Kép.

AnitaKép: Eszti fogaira irigy-irigy Kép.
Nálunk már napok óta megint csak folyamatos sírás, éjszaka alig alvás van Kép. (persze most cserébe nappal alszik 3 órákat Kép) Még mindig tartom, hogy nekünk sose lesz fogunk Kép.

Más: képzeljétek, Livike szombaton fogta magát, és felült Kép. Azóta is gyakorolgatja Kép. Fotó még nem készült róla, mert mire előveszem, és feltölt a vaku, addigra már átvált kúszó pozícióba Kép. Ha valamibe megkapaszkodik, akkor térdelni is fel szokott Kép. Tényleg ügyes, okos baba, csak azok a fogak ne lennének... (vagy inkább lennének Kép).

Timi

Kép
Kép
timóca

Sziasztok!

Továbbra is örömmel nézegetem a babák fotóit Kép. Hihetetlen, hogy már milyen nagy mindegyikük Kép.

AnitaKép: Eszti fogaira irigy-irigy Kép.
Nálunk már napok óta megint csak folyamatos sírás, éjszaka alig alvás van Kép. (persze most cserébe nappal alszik 3 órákat Kép) Még mindig tartom, hogy nekünk sose lesz fogunk Kép.

Más: képzeljétek, Livike szombaton fogta magát, és felült Kép. Azóta is gyakorolgatja Kép. Fotó még nem készült róla, mert mire előveszem, és feltölt a vaku, addigra már átvált kúszó pozícióba Kép. Ha valamibe megkapaszkodik, akkor térdelni is fel szokott Kép. Tényleg ügyes, okos baba, csak azok a fogak ne lennének... (vagy inkább lennének Kép).

Timi

Kép
Kép
timóca

Huhhh, túl vagyunk az első bömbin. Most alszik a sakálkaKépKép Jól megéhezhetett a visongatásba, mert akkora adag pulykahusis főzit becsapott, hogy én magam is csak lestem, főleg amikor lekísérte egy egész körtével és egy szelet sárgadinnyével. A főzit mindenkinek ajánlom, mert nekünk bejöttKép Összetevői: 1 krumpli + 1 sárgarépa + 2 spárga (de mindegyiknek csak a zsenge fele) + 5-6 szelet cukkini + 6-7 szál snidling + pici só + turmixoláskor pici margarin. Erre még a férjem is azt mondta, ha neki szántam volna ezt a főzit, akkor ő marhára örülne neki, mert finomKép

JudyKép
Nagyon jó látni a G-ket, milyen aranyosak együtt is, meg külön-külön is. NagyG már a nyári strandoláshoz gyakorol??Kép Milyen jó hosszú lábai vannak! Megy már a fordulás a bicajjal?
Jobbulást KisG-nek.
A fényképet én csináltam, csak időzítve. Szinte mindig én fényképezek, így alig van olyan kép, amint együtt vagyok BotivalKép De Apának valahogy sosem jut eszébe...

AnitaKép
Gratula a 2 fogacskáhozKép Most már akkor kezdhet félni a telefonzsinór, mert eljött a "megrágcsállak" időszakKép

DinoKép
Nem olyan nagy merészség ám ez a kordé. A gyerkőc úgy bele van rögzítva, hogy jobb helye van, mint az autóban (szinte). Csak arra kell figyelni, hogy a hepehupás útszakaszokat kikerülje az ember.
Bevallom, én tegnap úgy kikészültem attól, hogy a falu aljáról feltekerünk egy meredek utcán a falu tetejére. Izzadtam, lihetgtem, és elkenődtem, hogy milyen pocsék formában vagyok. Kondim szinte semmi. Így aztán nem is bánom, ha apa húzza a kiskocsit.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Beszti
Kifejezetten koraszülött baba szoptatással kapcsolatban tudnál adni egy szopis tanácsadó kontaktot?
ma reggel bátyáméknak 33 hétre megszületett a kisfiuk.
Köszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, az lll-en is van koraszülött babák szoptatásával kapcsolatban tájékoztatóanyag.
Jól van a baba? Mekkora? Minden oké velük?
(Dávid is 33 hétre született, így ha bármiben segíthetek, szólj!)

Most visszaolvasni nincs időm, így a többire majd később reagálok.

Kép

Kép
liv

Sziasztok!

Csirkesz!
Én nem szoktam rögtön rohanni hozzá, nappal. Éjjel megyek, és először cumit nyomok a szájába, mert addigra kiesik, és volt már rá példa, hogy megelégedett azzal is.

Lau! Nevezzed el Ákost villámkezű Ákosnak. Kép

Megnyugtatatok, hogy nem az én lányom hepje a "pacizás". Akkor hagyom, hagy játsszon így.

Liv! Kutyázás: Kép

Csirkesz! Térdelés: Kép
Én néha szoktam utánozni Vikit. Mikor tudom, hogy ölbe akar menni, vagy hasonló, akkor néha kórusban bömbizünk. Apa jókat mosolyog rajtunk. Kép

Édesek a babák! És milyen ügyesek!

Dino! Milyen pelusról írtál? No name, vagy márkásak is? És mennyire olcsók kb?

Redikte! Sok tejcsit kívánunk Vikivel a picurka babának, hogy gyorsan megerősödjön!

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Maccs, a kislánynak, akit megharapott a kutya, a lelki traumát nem kell orvosolni? Lelkileg hogy van azóta?

A találkozóra még vissza kell térnünk, mert Dávid picit még mindig náthás, és nem akarom, hogy Lili is elkapja.

Liv

Kép

Kép
liv

Liv Kép
Köszi.
Nekem nem jön csak be az www.lll.hu vagy másnak sem?
1,5 kilogramm, csak most délután lesznek meg a vizsgálati eredmények, de remélem nincs fertőzés.
Légzése, keringése úgy néz ki jó, nincs is gépen.
Most csak ennyi, majd visszaolvasok.

Edit
Kép

Kép
reditke

már bejött, köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Remélem minden rendben van a babával!!!

MosziKép
csak a Liberora emlékszem akkor azt keresetem, de akkor a két nagycsomagos pelus került 5000 forintba. Tavasszal pedig ugyanennyi volt csak akkor még járt hozzá ajándékba egy videókazetta is. De a Pampers is kint szokott lenni, meg sok más cég is pl.: Johnson, Nivea stb. Nekem akkor olcsónak tűnt, mert még akciósan sem láttam akkor ennyiért sehol sem.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Reditke!

Az LLL-es tanácsadók közül én W. Ungváry Renátát ajánlanám. Õ nagyon otthon van a témában, ráadásul személyesen is érintett volt.

W. Ungváry Renáta
(30) 202-0870
vagy este 21-23 óráig (26) 328-694

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LányokKép

Most csak gyorsan:
ugye szerintetek sem baj, hogy Eszti eszi (azaz csócsálja) a haptapit?

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Ja!

ViolaKép
Pici Mírának boldog névnapot!KépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok,

Reditke, ha tudsz, majd írj a bátyádék babájáról! Remélem minden rendben lesz. Koraszülött baba létére "Nagy" babaKép

CsengoKép Ha jól emlékszem a te férjed keres informatikus munkát. Az enyém tegnap kezdett itt:
http://www.topsec.hu/Fejlesztoallas/ és még elvileg keresnek munkatársat.

Eszti, Kisg és Nagyg imádnivalóakKép

Fogacskára én is irigy irigy, mert nálunk csak a sírás van meg részemrőkl a fogaknak csikorgatásaKép

Most ennyi, hív a nagyfőnökKép

Vera

hvera

Hali, csak gyorsan.
ugyan már, Kornél már a készlet felét végiográgtaKép Ne aggódj! Csak a lenyelhető részeket gyorsan távolítsd el.

Vera

hvera

Edit, hogy van a baba?

Maccs, asszem, halasztanunk kell a randit. A férjem is megfázott, most én is kezdek. Nehogy elkapjátok.

Lányok, szerintetek korai még vagy nem, hogy Dávidot magunkkal vigyük egy szalonnasütésre?

Másik: a fagyasztott anyatejet kb. mennyivel előbb kell kivenni a fagyasztóból főzés előtt? És csak úgy kiolvad magától, vagy tegyem egy edénybe meleg vízbe? Tejberizst szeretnék csinálni Dávidnak. Azt se tudom, mennyi tejet vegyek ki hozzá.

Harmadik: tökre nyomaszt néha, hogy mindig van vmi takarítanivaló, egyszerűen sose érek a rendrakás, takarítás végére. És tartok tőle, hogy ez egy darabig így is lesz, hiába igyekszem. Õszintén: rajtam kívül itt mindenkinél ragyog a lakás?
(Csak megnyugtató, azaz nemleges válaszokat kérek. Kép)

Liv

Kép

Kép
liv

AnitaKép
gratula a fogacskákhoz. Kép KépKép
Bernát is rágja a habtapit, nekem semmi kifogásom nincsen ellene.Kép

JudyKép
jobbulást kívánunk! Képek nagyon szupik!

TimiKép
felüléshez gratulálok!

LivKép
jobbulást nektek is. Utoljára nálunk 4 és fél évvel ezelőtt ragyogott a lakás amikor még nem volt gyerek. Azóta 5 percnél hosszabb ideig nincsen rend és tisztaság, úgyhogy ez egy ördögi kör. A fagyasztott anyatajet én mindig meleg vízben olvasztom fel, de nem forralom és csak azelőtt veszem ki mielőtt szükség lenne rá.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

LivKép: nálunk is mindig ugyanez a helyzet Kép. Sose érünk végére a rendrakásnak Kép. De ezek szerint ez normális ilyen kisgyerekeknél, úgyhogy én is megnyugodtam Kép.

Timi

Kép
Kép
timóca

Reditke
Hogy van a csöppség? remélem minden rendben van vele. szopi ügyben jutottatok valamire?

Csirkesz
Látom nem csökkent Boti étvágyaKépKép
erőnlétem nekem is béka segge alattKépKép gondoltam megcsinálom a kazimról a szülés utáni regenerációs tornát (így 7 hónappal szülés után nagyon aktuálisKépKép), az úgyis ilyen nyugdíjas csigáknak való, mint én, hát totál be vagyok rozsdásodvaKép
Nagygé bicajos fordulása úgy működik, hogy ha az út végére ér: ANA,VISSZAFORDULUNK!!! és anyja engedelmeskedikKépKép nem uncsi, ááááááááááááá
hát igen, nagggyon erős nálunk esténként a napsütés a fürdőszobában, úgyhogy anya napszemüje elengedhetetlen kellék.

Liv
Nálunk aztán seggen csúszik a porszem a három pasi mellett, gondolhatodKépKép de nem érdekel, hetente egyszer kitakizok, aztán próbálok romeltakarítani. teljsen improduktív a takizás nálunk. úgyhogy inkább a gyerekezek.

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SziasztokKép

Minden percemet leköti az új lakással kapcsolatos intézkedések sora,sajna nem tolonganak a mostaniért,de majd csak meg jön rá az emberünk...

AnitaKép

Köszönöm szépen Míra nevében is a köszöntést,mi is a neten kerestük meg a névnapját,mert a naptárakban elvétve van benn.Látod megérkeztek a fogacskák gyönyörű lánykádnak is,tényleg ezért lehetett nyugtalanabb elötte.Míra mostanában engem harapdál előszeretettel,a lábamon látszik is a nyomaKép.

Nikk,MaccsKép

Kitartást a magoláshoz,felnézek mindkettőtökre!Talán jövöre ha nyugisabb helyre költözünk végre én is bele fogok valami tanulásba,jelenleg le vagyok agyilag nullázva a sok stressztőlKép(3 hete nem érnek ide az önkormányzattól a kutya ügyében,ez azért elég gáz)

CsirkeszKép

Elképzeltelek bennetek a kőszegi szerpentineken az utánfutóvalKépKépKép.Nagyon jók a képek.Míraba is belebújt a kis ördög,pikk-pakk elér a lakás bármelyik zugába és ROSSZALKODIK!!!Már több apró balesete volt,akkor aztán megy a bömbi,sőt ha mondom neki,hogy nem csak azért is ezerrel.

TimócaKép

Gratula a felüléshez és már tényleg bujjon elő az a fránya fogacska!

ReditkeKép

Nagy gratula a bátyádéknak,erősödjön meg hamar a picur!

Mindenkinek sok puszi,igyekszem legalább olvasó üzemmódban jelen lenniKép!

Viola
h_viola

SziasztokKép

DinoKép
Köszi a habtapis hsz-tKép Bernát ugye már foggal rág? Ugye úgy sem tudják széttépni? Csak azért, mert Eszti néha olyan beleéléssel marja, mint egy oroszlán és örömmel használja közben újdonsült fogaitKépKép
Nem is írtál arról, hogy Bernát mit szólt a szemletakaráshoz. Jól viseli?

LivKép
Nálunk sincs "ragyogás" lakásilagKép Örülök, ha az alapdolgokat meg tudom csinálni. Mostanság Eszti az első, inkább vele foglalkozom. Ha alszik, akkor megpróbálok egy kis látszatrendet teremteniKép
Jaj, de aranyos lehet a "mamázás" és "babázás"KépKép
Szalonnasütés: szerintem semmi probléma vele, de akkor Dávid is kapjon néhány jó falatotKépKépKép
Gyógyuljatok!Kép

VeraKép
Köszi a habtapis hsz-t neked isKép

ReditkeKép
Remélem a picurka és a szülők jól vannakKép Drukkolok nagyon nekik, hogy gyorsan túl legyenek a nehezénKép

CsirkeszKép
Remélem Botinak mára elmúlt a nyüszije.Kép Aki ilyen finomakat eszik, az biztos hamar jókedvre derülKép
Gratula a térdeléshezKép
Fényképezéssel én is így vagyok. Rólam és Esztiről (együtt) néhány fotó van csak, abból is van, amit én csináltam időzítettel.Kép

TimócaKép
Gratula a felüléshez és térdeléshezKép Látod, Eszti a fogára izzít, Livike meg az ülésre és miegyébreKépKép

JutiKép
Olyan szépek a srácok!KépKép
Kisgének gyors gyógyulást!Kép

MacsekKép
KolléganőKépKépKép
Édes lehet a tekergő MárkKépKép

Szép napot!KépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

CsajokKép
Ezt már tegnap fel akartam tenni.
Rögtön a kerítésünk előtt volt két nyuszi!Kép

Kép

A konyhaablakból kinézve meg négy őzikét láttunk kergetőzni, ők is tök közel voltak, csak le volt húzva a redőny és elég csíkos lett volna a fotó.

KépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

AnitaKép: nem semmi, milyen helyen laktok Kép. Õzikék és nyuszik Kép.

Kép
Kép
timóca

Dino!
Köszi az infót. Most néztem meg, hogy szombaton lesz. Sajna nem tudok kimenni, mert megyünk haza vidékre a nagyiékhoz. Kép Kép Pedig nagyon jó lett volna. Mi pont liberót használunk. Így nagyon megérte volna, ha ki tudok menni.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

LivKép
Ott egye meg a fene a háztartást, ahol van. Én is örökké le vagyok maradva. Ha meg a végére érnék (ami csak itt ebben a kis albérletben lehetséges, az otthoni lakásban nemKép), akkor meg a halom vasalnivaló kacsintgat rám egy fotelból. Aztán nekiállok Botinak kaját csinálni, és máris minden kezdődik előről. Inkább nem is veszek tudomást a háztartás ilyen kihívásairólKép
Gyógyuljatok mihamarabb. Szerintem egy kis szabadtéri program mindenkinek jót tesz. Te is kikapcsolódhatsz, Dávid is új körülményekkel ismerkedik - biztos vagyok benne, hogy élveznétek.

AnitaKép
Jó a nyulambulamos képKép A habtapi masszív, én megpróbáltam leharapni belőle egyrészt, csak úgy teszt gyanánt, és nem ment. Így Boti a 6 fogával, Eszti a 2-vel, nem jelent nagy veszélyt a habtapiraKép

ViolaKép
Boldog névnapot rosszalkodós MíránakKép
A lakáseladáshoz türelmet, és egyben jó vevőt is kívánokKép Azért a kőszegi hegyekközött én is megnézném apájátKépKép az utánfutóval.

JudyKép
Na ja, az étvégya remek, de csak akkor ha hasonló főziket kreálok. Ami nincs valahogy ízesítve, nincs benne minimum 4 alkotórész, az nem kell, csak nyammogKép Úgyhogy minden nap a kutyulás felsőfokon a délelőtti program része.
ANA, akkor elég sokat rohangálhatsz, ha az út mindkét végén fordulni kellKép Milyen háti hordozót vettetek? Kenesén meddig lesztek?

VeraKép
Milyen volt Apa elsőnapi éles bevetése?

ReditkeKép
Drukk a bátyádék babájának, de szerintem minden rendben lesz. Itt van nekünk tökéletes példának Táltos-Dávid, aki tulajdonképpen mostanra teljesen utolérte kortársait.

Nálunk csuda jól alakult a tegnapi délután, a hisztis délelőtt után. Maszatgyerek szunyt vagy 2,5 órát a szokásos 30-40 perc helyett, és a varázsfőzeléknek, meg a nagy pihinek köszönhetően lábraállKép Persze szigorúan kapaszkodva, 15-20 cm-t kilengve, de már áll. Amellett, hogy nagyon örülök, egyfolytában motoszkál bennem valami. Méghozzá az, hogy akiknek gyógytornára kell(ett) vinni a gyerkőcöt, mindenki írta, hogy feszes az izomzat, sokat spiccel, stb... Boti spiccelve áll. Ez most akkor normális, vagy ha hazaértünk, irány vele rögtön a gyerekdoki, onnan meg a gyógyitorna? Mamák, akiknek már áll a gyerkőce, ők spiccelve kezdtek, vagy rögtön teletalppal?
A másik nagy hír, hogy Boti végre hajlandó inni. Eddig ugye csak a csipkebogyó teámból volt hajlandó kortyokat elfogadni, de azt csakis és kizárólag egyesével kortyolva. Tegnap kapott Hohes C szűretlen 100%-os almalevet. Na ha láttatok már csodátKép Úgy rácuppant a pohárra, hogy szinte alig hagyott benne valamit, egyik kortyot nyelte a másik után egyhuzamban. A csúcs, hogy még üvegből is tudott inni az almalé kedvéértKép De ezt már csak poénból próbáltuk ki, ő meg komolyan vetteKép

Az állásba az éjszaka folyamán úgy belejött, hogy ma reggel már állva kezdte el kipakolni az egyik Pampers-ös kartondobozból a cd-ket. Mint fizikából tudjuk, a rendszer mindig a rendezetlen állapot felé törekszik, nálunk immár Boti is a rendszert segítiKép

Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsirkeszKép
Ez a Boti fiú nagyon ügyesen állKépKép És isteni a képen, a feltűrt ujjú polóban, mint aki most veselkedik neki, hogy felemeli az a dobozotKépKépKép
Nagy gratula neki az iváshoz!Kép
Az előbb majd megszakadtam a röhögéstől itt magamban. Nekem eszembe sem jutott, hogy megpróbáljam a habtapi-harapást. Na, most, hogy írtad, megharaptamKép És úgy, hogy lejött egy darabKépKépKép
Azon röhögök, hogy ha ezt valaki látta volna...KépKép
Na, de azért a lurkóknak nyilván nincs ilyen erős harapásukKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

dobozot=doboztKép

KépKép
KépKép
vasani

Csirkesz Kép: tényleg nem kellett volna írnod ezt a haptapi rágást Kép. Mióta olvastam, azzal küszködök, hogy ne próbáljam ki Kép. Nem tudom, meddig tudok még ellenállni Kép.

Kép
Kép
timóca

Köszi a megnyugtató válaszokat takarításügyben.

Anita, merre laktok, hogy őzikéket lehet látni az ablakotokból?

Csirkesz, megpróbáltál leharapni egy darabot a habtapiból? Kép Ez jó.
Anitának sikerült, ezek szerint ő erősebb, mint te, bibibiiii Kép
Timi, fogadjunk, hogy már megtört az ellenállásod! Kép

Csirkesz, gratula Botinak a felálláshoz, nagyon ügyes! Kép
Eleinte természetes még a lábujjhegyezés, én úgy tudom.

Próbáltátok már a karfiolt paradicsommal és pulykahusival? Dávid ma azt ebédelt.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

Apája túlélte az első napot, és ma már kétszer hívott, hogy szeretKép Nem tudom mire vélni. Na jó, mást is mondott, de az végül is csak kifogás voltKép Remélem, mert nem sok mindenre emlékszemKép ( Kornél rajtam mászott közben)

AnitaKép A nyuszik meg az őzek csúúúcs!

Liv, én most azt vezettem be, hogy írom, ha nagy nehezen sikerül valamit megcsinálnom. Viccen kívül. Ajánlom. Így tök nagy dolognak tűnik a mosogatás, a felmosás! Egyébként is az 1 vagy több ugráló manó mellett.
A szalonnasütésre nyugodtan vigyétek. Már Kornél is túl van az első grill-partyján. Azért szalonnát ne adj még nekiKép a végén még megennéKép

CsirkeszKép Boti a melósKépGratula az álldigához, meg az ivászathozKép Nálunk is lábujjhegyezés megy, főleg mert csak így érjük fel a járóka rácsátKép
Habtapi rágás! Naggyon cool! Valld be Csirkesz, te a második gyerekkorodat éledKép

ViolaKép Boldog Míra napot a porontynak. Az én naptáramban egyébként benne volt. Be is karikáztamKép

TimócaKép a habtapi rágásról azért kérünk beszámolót! Vasani foga már nehézfegyverzetnek minősülKép
A betegeknek Judynál és LIvnél gyógyulást!

Üdv,
Vera

hvera

sziasztok

nem nagyon tudok jönni mostanában,még olvsni sincs időm,igy nem is reagálok mindenre előre ia bocsi

Reditke
Bátyádéknak sok sok erőt és megy a drukk nekik

Dino
holnap irok sms-t de sétának jó a szerda du vagy csüt de vagy du vagy péntek du du a szokásost jelenti de meg 10 körül Kép nem ültem géphez már 3 napja,de majd megnézem a mailokat

Macs
a sulival én is igy vagyok,mindenképp szeretném befejezni ha már ennyit áldoztam rá

Viola
Mirának boldog névnapot kivánok én is Kép

velünk minden oké.Még mindig csak 1 fogunk van,még nem nőtt ki teljesen,de alakul Kép nagyon sokat kutyázik az utóbbi pár napban de még mindig nem mászik nem is állt még fel .Igaz ha felveszem rajtam mindig kinyomja magát állásba Kép Az elöbb az egyik jegyzetemet ette meg Kép Mikor nem figyeltem oda,egy kis darab hiányzik belőle Kép Kép Kép Rengeteget dumál,mindig talál vmi uj berregést Kép Rosszcsontkodás nálunk is megvan Kép Mindig hiit kapcsolgatja,zenét hallgat meg mindenfelé kúszik,mindig az kell amit nem lehet,ha elveszem hatalmas hiszti van KépRemélem ezt azért kinövi Kép
Börzére mi se tudunk menni mert aznap vizsgázom Kép Pedig a pelus tényleg jó árban van meg a popsitörlő is .
Lakásban 19-20 fok van miota nincs fütés és bejött ez a hideg Kép Kép szerencsére még nem beteg Bandó remélem nem is lesz Majd megfagyunk,ő meg jól fel van öltöztetve Na most már mennem kell Jó éjt mindenkinek Kép

Kép
Kép
nikk0830

Liv Kép
Mivel áruljuk a lakást, a nézelődők miatt hetente 1* csodát kell tennem. Apa is segít, de azt szokta mondani: nem múzeum, lakunk benne! Kép (Akkor is ezt mondta, amikor a lakásavatón egy barátunk 1 lendülettel hányta le a falat, a kanapét és a padlószőnyeget...)

Viola Kép
Türelem, az ingatlanos azt mondta, minden lakást el lehet adni, jön az a tuti vevő, érdemes várni! Kép

AnitaKép
Nyuszi, őzike Kép Nem semmi kilátás!

Csirkesz Kép
Lizának narancslevet és szőlőlevet is adtam egy kortyot, mert a nyakamba volt kötve és nem hagyott inni. Amíg cuppogott, enyém volt a pálya! Kép
Boti naon ügyes, olyan drágák, amikor ácsorognak! Liza is próbálkozik, a kutyázást már unja, most ˝lebeg˝ Kép
Kép

Vera Kép
Mit nem tudsz mire vélni? Hogy munka közben hívott vagy hogy szeret? Kép

Nikk Kép
Bandó lehet, hogy azt akarta jelezni, hogy edd meg a jegyzeteidet, hamarabb szívódik fel a tudomány!
Uh, elég zimankó lehet nálatok! Sétáljatok sokat, kinnt jobb idő van. Kép
kyrandia

Sziasztok!
Még alszik a kicsi remélem addig nem is kel fel amíg írok.
Ma kapja meg (állítólag) az öt hónapos oltást.Jó lenne már túl lenni rajta.Ágota oviban van remélem a májust már kihúzza betegség nélkül mert nagyon elég ebből a sok nyavajából.
Most lesz az évzáró is és mint minden "rendes" anya elmentem ünneplős ruhát,kardigánt,cipőt nézni neki.Hát kész voltam az áraktól.Cipő:7000Ft,kardigán:4200FT(Lollipopp),ruha5000Ft.Megveszem neki de felháborít,hogy 15000Ft-ba kerülnek ezek a pici cuccok.Tudom nem kötelező de én is szeretném ha csini lenne a lányom.
Adriennek két foga van.Kutyázik,próbál mászni,nem feláll csak ha fogom a kezét kirugja magát.És rettenetesen huncut.
Anita!Mi is ilyen állatokkal dúsított helyen lakunk.Tavaly egy őzmama lakott a kertünkben a kicsinyével.Fácánok látogatják a borsónkat.Nyuszik rágcsálják a salátánkat.Ágota imádja őket.Reggel rengeteg kimadár van a gyepünköm.Ilyenkor eszik tele magukat!
Adrrienn egyre ügyesebben eszik.Nem szereti a bébi kajákat.Levesből szoktam kivenni minden finomságot.Na azokat befalja.Szombaton volt előszőr tőlünk távol.Anyósomnál voltunk,bementünk Pestre és ő a mamával maradt.Semmi gondja nem volt igaz kétszer evett ciciből,plussz még reggelizett is.Tehát telepocakkal hagytam ott.Délben rohantam hozzá.Mert fétem,hogy éhen hal.Erre ott ül az etetőszékben és falatozott.De azért megörült,hogy látott.Még mindig sokat cicizk.Kaja előtt és után is.Annyira szereti a cicit,hogy ha megkínálom soha nem tiltakozik.Adrienn Kubut iszik pohárból ügyesen.
Nekem nem megy ez a képtömörítés(béna vagyok)ezért aztán a profilomba rakok képet a lányokról.
GnéKriszti
gnékriszti

Új kép a profilomban!
GnéKriszti
gnékriszti

GnéKriszti Kép
Én már megnéztem, bájosak!
kyrandia

SziasztokKép

TimócaKép
Na, kipróbáltad már a habtapit?Kép

LivKép
Mi még nem eszünk karfiolt, stb-t, de azért leírhatnád, hogy csinálod ezt a kajcsit, mert később jól jönne, köszi!Kép
Mi Bp-től 35 km-re, Monor mellett egy kis községben lakunk (Vasad), de a falu legszélénKép

Egyébként most egy pasi megvette a mögöttünk lévő területet és 60 házból álló lakóparkot épít. Nem nagyon örülök neki, mert az már nem olyan lesz, mint most, de az a szerencse, hogy a mi házunk, teraszunk a másik irányba néz, így az új lakókat csak akkor látjuk majd, ha a konyhaablakból lesekedünk rájukKép
Szóljatok, ha valakit érdekel, mert még csak a tervek vannak meg, úgy tudom még nincsen vevő minden házikóraKép Nem nagy hodály házak lesznek, csak olyan kis normálisakKép

VeraKép
Apa-telefonKépKép

NikkKép
JegyzethamiKépKép
A vizsgához sok szerencsét!Kép
Tényleg szörnyű ez az időjárás. Én is ki-be kapcsolgatom a fűtést.Kép

KyrandiaKép
Liza "lebegése" szuperKépKép Miket tudnak ezek a gyerkőcökKép
Mi Apával néha kipróbáljuk, amit Eszti éppen gyakorolKép Hát, igen fárasztó tud lenni pl. az ejtőernyőzés.KépKép

GnékrisztiKép
Legyetek túl gyorsan ezen az uccsó szurin, aztán egy évig nem kell ezzel foglalkozniKép Megy hozzá a drukkKép
Az előbb még nem láttam a lányok fotóit, már felraktad?
Ti merre laktok? Hozzánk is nagyon közelre merészkednek az állatkákKép Az első itteni télen, amikor még nem volt kerítésünk, minden reggel láttuk a ház körül a hóban a nyuszitappancs-nyomokatKép
Két nyárral ezelőtt meg volt egy sünink, teljesen ideszokott és először csak lopkodta, később már teljesen nyugisan falatozta a macsiknak kitett szárazkajcsitKépKép
Ja, igen, a kismadárhad nálunk is szokott legelészni, Zénó és a macskák legnagyobb döbbenetéreKépKép

Eszti tegnap nagyon jókat aludt napközben. Az éjszakát át szokta durmolni, de napközben nem mindig megy. Gyanítom, hogy az előző nap megevett mákostésztám hatással volt rá. Már megfigyeltem, hogy a mákos kajcsi után egy nappal nagyobbakat alszik a lány (ez nem tipp a nemalvós lurkók altatásához!). Ezért csak ritkán merek enni ilyesmit.

Ma is nagyon szép idő vanKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Bocsi,
találtam egy fotót a macskakaját falatozó süniről, felrakom, nem baj?Kép

Kép

KépKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Anita Kép
Pont egy sünit hiányoltam, de tényleg!!!

El tudom képzelni, ahogy apával tornáztok... Kép
kyrandia

Sziasztok!
Nem igen van idom irogatni, persze mindenki megertheti, mert amiota maszik a baba, egy percem sincs. Miki nagyon vagany, mindenhol felhuzza magat es aztan nagyokat esik. Takaritas nalunk is ugy megy hogy ha alszik 20 perc alatt oszedobalok mindent, amitol rendnek nez ki a dolog. De ha kinyitok egy szekrenyt mar latszik a turpissag. Amugyis amiota nagyokat koppan a feje a foldon, az osszes agynemut leteritem a foldre, igy egy csatater a lakas.

Vera, koszi a linket bekuld a ferjem is egy oneletrajzot. Engem mar egyre jobban aggaszt, hogy fele eve keres munkat es sehonnan semmi visszajelzes.

Mi most az egyedul alvasra szoktatjuk a fiatalurat. Megelegeltem, hogy nem alszom szinte semmit. Persze en is olvastam mindenfele varazskonyveket, meg a lll-es iromanyokat is es tobb helyrol szarmazo infokbol gyartom a sajat alvaselmeletemet. Az aludj jol es tarsai dologgal az a bajom, hogy ha hagynam kicsit sirdogalni, abbol nem lenne alvas. Inkabb megjobban felhergeli magat es a fejet beveri a kisagyba. Ha mar annyira faradt, hogy a siras kozben elalszik, akkor meg a sirastol folyik az orra es csupatakony a gyerek. Sot egy huje probalkozas utan bementem nezni, hogy mostmar alszik e, es a takony az egesz arcan szetkenve, raszaradva ott volt. Inkabb ereztem magam egy rossz anyanak (vagy inkabb allatnak), mint egy celtudatos program megvalositojanak. Szoval most iegenis napkozben cicin alhat, este pedig a szokasos, furdes , oltozes, jatek, cici rituale utan enekelgetek neki a vallamon hordozva. Eloszor igy aludt el, aztan mar eleg neki, az enekles es a kisagyban nevetgelve egyszercsak oldalra fordul es elalszik. Szoval most annak a hive vagyok, hogy mindenki keresse meg, a sajat babajahoz mi passzol a legjobban. Most kulon szobaban van, es mivel itt a gep, igy nem nagyon tudok este netezni. Ejjel amikor felkel, akkor athozom hozzank es mar csak 2-3szor ebred fel. Szoval hosszu es turelmes munkaval latom a celtKép Ja egy masik dolog, ha nagyon rag mindent es nyugos, akkor egy tripla adat dentinoxot kap a szajaba. Jo tudom ez hulyen hangzik, de neha szukseg van raKép

Udv mindekinek es varom a kovetkezo talit:
csengo
Vendég

Sziasztok!

Tök hulla vagyok, Márk éjszaka óránként kelt, nem tudom mi baja volt. Lehet, hogy fog? Még mindig nem látszódik semmi.

Takaríás: ne is mondjátok, minden reggel kb. 1 óráig pakolok össze, mosógép indítás, mosogatás, főzöcske, délutánra ismét rumli van és a vasalnivaló sose fogy el... Ha besokallok, akkor fogom Márkot és elmegyünk itthonról, addig se látom a felfordulást.

Dinó,
köszi a bababörzés választ!

Nikk,
kitartást a vizsgákhoz! Bandó, biztos okosodni akart és mivel olvasni nem tud így a nyelvével szívta fel az infót. Kép

Anita,
szép helyen laktok, igazi kis mesevilág. Kép

Kyrandia,
Liza jó erőben van, artistának készül lehet. Kép

Csirkesz,
habtapi kóstolás. Kép Boti nagyon ügyi. Úgy hallottam, hogy minden gyerek az első lábraálláskor lábujjhegyen áll, ez nem baj. Csak ha x idő után nem változat rajta, akkor kell dokihoz vinni, de nem tudom, mennyi ez az idő.

Vera,
jó, hogy dolgozik a férjed! Kép Lehet, hogy azért hívott többször, mert egy kicsit egyedül érezte magát az új helyen.

Kriszti,
aranyosak a lányok! Kép Tényleg jó drágák a ruhák. Kép

Most hirtelen ennyit. Nálunk is hideg van a lakásban, várom a jó időt!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: