neked akkora lelked van! Mégis mindig döbbenek, hogy fér bele mindenki?
Irigyellek.
Bárcsak én tudnék így odafigyelni, szeretni, és átadni a szeretetemet. Solya
2003.10.20 14:12

Csak 6-tól rendel a doki, de addig is drukkoljatok, hogy ne legyen baja! Nagyon megijedtem! Volt vkinél ilyesmi? Jaj, úgy féltem őt!

2003.10.20 15:37
-t küldünk!
-t!!! 
... Szóval remény!!!
.. persze, mert nem volt kötelező, hanem játék... a suliban aztán akár unatkozhattam is volna, de nagyon "modern" falusi iskolába jártam: 1-2. osztályban a teremben hátul voltak könyvek, játékok, egy szőnyeg... aki készen volt, az hátra mehetett
jó, 13-an voltunk, így azért könnyebb lehetett a tanítónéninknek is... bár volt egy igaziból kisegítő iskolába való osztálytársam is, de 2. végére ő is megtanult olvasni... Unatkozni 3.-ban kezdtem... már Bp-en, a II. kerületben sőt Rózsadombon, a hűűűdeelit iskolában... 

Múlt szerdán még labdáztak Csengussal... 2003.10.20 15:41

2003.10.20 15:44
Anya szokott rozslisztes mézes sütit sütni... Csengus kedvence...ő nevezte el macisütinek... 

2003.10.20 16:25
2003.10.20 16:38

Ne akadj ki,hogy rosszul vagy a gyereked hányásától,én pocaklakó nélkül is nehezen viselem az ilyen "illatokat".
Napocs nagyon édesen beszél,biztos jól eldumcsiznak majd Korival.
Vilkának gyógyok gyorsan,gyorsan.

Jobbulást,minél hamarabb.

2003.10.20 16:58

2003.10.20 17:07

2003.10.20 19:33

Mi már nagyon jól vagyunk, rosszabb, mint a 2 fiú együtt volt.

2003.10.20 19:39

2003.10.20 19:40
Annyira boldog vagyok!

2003.10.20 20:10
Persze én mindkétszer leizzadtam az öltöztetéssel
2003.10.20 20:28
Reggel is apához bújt
2003.10.20 20:49
Szerencsére mi még jól vagyunk. 
, remélem, nincs semmi komoly baja.
Hana
Részvétem....

.
Legfeljebb onnan buszozunk majd Gyöngyösre tovább. 2003.10.20 21:05
A doki azt mondta, vagy sima hasmenés és amiatt vérzik is - ebben én három ilyen után nem hiszek, vagy vmi vírus, holnap kell székletmintát vinni a Váci útra az ÁNTSZ-hez. Normál esetben 48 óra alatt megvan a kitenyésztés és az eredmény - de most a 4 napos hétvége miatt csak jövő hétfőre 

Nem értem, hogy tehetik meg, hogy egy ilyen labort is szüneteltessenek négy napig??? Egyelőre nem kapott Vilka semmit, sokat kell szopiznia, ha rosszabbul van (vagyis, ha rosszul, mert szerencsére a kedélye tökéletes
), akkor vissza kell vinni a dokihoz ill. hétvégén ügyeletet hívni. Fertőzőnek állítólag nem fertőző, de a biztonság kedvéért mi semmiképp nem megyünk talizni
Hát, majd tavasszal!
De azért ti érezzétek nagyon jól magatokat és csináljatok sok-sok képet, hogy irígykedhessenek az otthonmaradók

Az anyai szív csodákra képes
Nem kérdeztétek a nemét? Hana
Tejtermékes infot köszi, akkor erre is figyelek! Vezetéssel hogy állsz? És neked is lehet gratulálni a szopivizsgához?
nőjön csak így tovább! 

Mi dokihoz menet-jövet áztunk ... hm ... sz@rrá... kendővel mentünk, András értünk jött az eső miatt kocsival, és mégis
Lehet, hogy holnap megpróbálok még futni egy kört, hogy legyen korábban laboreredmény! 2003.10.20 21:12
Szerintem az életben nem valósulnak meg az esetleges ötleteim.
A gyurmát Peti is szereti, főleg apró darabokra szedegetni, amit aztán belepüföl a szőnyegbe...
Nem aggódom ám annyira.
Miért zavar az AFP? A bizonytalansága miatt vagy a vérvétel maga a gond? Jó, hogy a doki partner ezekben a kérdésekben. 

A férjeket meg befogni sofőrnek! 2003.10.20 21:20
Mind jó rá
KÁr hogy a pizsiket csak utána tetted fel. Most gondolkozok, hogy egyrészes pizsit veszek Hannának, mert indig kivan a dereka, ha meg bodyt is adok rá, akkor meg melege van.
Most egy kicsit pihenek legalább. 2003.10.20 21:29
2003.10.20 21:39
Remélem, a kitenyésztés eredménye is megnyugtató lesz
, akkor megyünk, mert nagyon vágyunk (vágyom
) látni titeket - de csak akkor merek, ha tényleg minden OK!
2003.10.20 21:53
, a másik fajta pedig 6 éves kortól adható. 

), kezdetnek nem rossz! Sajnos a táncházban már nem tudtunk maradni, de így is olyan jó volt egy kicsit hallani-látni őket!
Barni csalódott volt, mondta, hogy "Meg se néztük a pici babát!"2003.10.20 22:02
Részvétem!
Örülök, hogy minden rendben és hogy ilyen jól megértitek egymást a dokival

2003.10.20 22:03
Kaja nélkül is lehet ám!
2003.10.20 22:15
2003.10.20 22:23
2003.10.20 22:28
2003.10.20 22:32
Attila hogy viseli?
Szerintem a 2 gyereket már annyi idő alatt tudom felöltöztetni, mint tavaly Romit egyedül. (Hallod, BMárti? Idővel ez is egyszerűbb.
)
. 2003.10.20 22:33

2003.10.20 22:41
holnapra biztosan jobban lesznek a gyerkőcök, ne aggódj! Hogy tetszik az ovi, enm meséltél róla?!
én nem bírok ennyit bírkózni Dórival, ahhoz képest, hogy 10,5 kiló, úgy ledönt engem. Szopival hogy álltok? 2003.10.20 23:48
2003.10.21 06:13
, így a konyhában Zsani naplóját folytattam, úgyis le vagyok maradva vele.
Azért nagyon szép kort élt meg a dédi.
Drukk, hogy minden hamar rendbejöjjön.
Viszont a kis Ünnepelt meglepett ám bennünket! Végre megtaláltuk az okot az 1-2 hete elkezdődött sok nyüszire: alul +2 foga lett, azaz 18 foggal vághatott neki a diótortának!!!

2003.10.21 07:33
Szegeny nagymama
megertem, ha ennyire osszenottek nem is csodallom, hogy nem erzi jol magat egyedul.
Nagyon ari. 

es Armin is nagyon ari. Egyre szebbek

Nagyon ugyes.
Nagyon szepen gyarapodik Zsoma.
Fatusi meg egy angyal. Nagyon nagy segitseg. Mindenben allandoan segiteni akar, mondvan egyedul vagyok veluk. Es olyan jol kijonnek egymassal. Nagyon szeretik egymas. 2003.10.21 12:07
2003.10.21 12:20

/Anya levesétől meg a sok szeretettől./
A gyurmával vigyázzatok,mert amikor Miléna 2 éves volt beletunkolta az orrába és alig tudtam kiszedni.

Megnéztem a képeket.Hanna nagyon édes kislány.

2003.10.21 15:05
Pedig annyira, de annyira szerettem volna menni
azt hittem elolvadok. Mindenkinek ilyen hálás evő gyerkőcöt kívánok, ezért megéri esténként fentmaradni főzőcskézni, akármilyen fáradt vagyok
Ha körül nézek a baráti körömben sokan tanultak tanárnak, sokuknak még szvsz jó érzéke is lenne hozzá még sem mennek el tanítani, részben a fizetés, részben a kollegák miatt, inkább cégeknél keresekdelmi, vagy kommunikációs asszisztensként helyezkedtek el, és közben szereztek valami gazdasági jellegű diplomát is. Amikor gyakorlóiskolába jártam, azok a "kistanárok" akiket szerettünk, diákként jónak ítéltünk meg (=eszünkbe nem jutott szívatni
) pont ők nem akrtak sohasem igazán tanárok lenni.
Én is így voltam vele, hogy végre el tudtunk menni Vityával kettesben Vili nélkül, meg már Vilivel is mindenhova lehet menni. Egyre fogékonyabb mindenre, stb. Nyáron a szexi ruháimban (ha van nekem olyan) feszítettem már. Valahogy megérintett a szabadság íze
, de valahogy rájöttem,hogyha ezen a nehezebb időszakon túl vagyok, akkor előbb fog újra megérinteni ugyanez az érzés, másrészt az együtt négyesben érézse is. (Majd ha iskolások lesznek akkor tervezzük a harmadikat) Másrészt első gyerek előtt én mindig azt hajtogattam Vityának (akkor még nekem kellett őt győzködni), hogy nem érdemes ezt halogatni, mert úgyis mindig lehet olyan ürügyet találni, hogy most épp miért ne, aztán meg 40 évesen rádöbbenünk, hogy késő. No ő nekem u.ezt mondta a második előtt. És igaza van.
Tényleg így van ez és olyan nagyon jó érzés. 2003.10.21 15:37
Szintén kis létszámú falusi iskolába jártam, de sajnos nem abba, amelyikbe te. 

Persze pocsék lehet tehetetlenül várni, hogy mi lesz, és aggódni.

Ettől őrülök meg, hogy semmi nem tetszik, semmi nem jó, mindenben talál valami hibát, mintha sportot űzne belőle, hogy mindent szétkritizáljon. Persze a csupasz fal, és a székekre ledobált kabátok azok jók.
Egyébként pedig nem egy kötözködős típus, talán az áruházak iránti utálata váltja ki nála ezt a viselkedést.
Persze megértem, ha nem szívesen megy el egy teljesen idegen társaságba, de biztos vagyok benne, hogy a sorstárs kispapák remekül megértenék egymást.
Irígy vagyok az orvosodért!
Én olyan rémült kis liba voltam az első terhességem alatt, talán csak rajtam múlt, hogy az orvosom nem tudott engem partnerként kezelni.
Most már jobban fogjuk ismerni egymást, hátha másként alakul...
Ja, és a Kinder Luuf balzsam is sokat segített nekem.
Azért az biztató, hogy a kedélye jó, akkor a közérzete se lehet nagyon rossz.
2003.10.21 17:22
Ezek szerint megérted a helyzetem berendezkedés ügyben...
Az azért különösen bosszantó lehet, ha éppen ezt tanulod, és nem élheted ki magad.
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább sose legyen, de nem fogok ezen veszekedni.
Szóval ki lehet fogni, hogy valaki valami különös ok miatt mégis eladja.
Valami rettenetesen topis lett, de be volt bugyolálva.
Én persze előre felöltöztem, hogy ne ő melegedjen be a bunda-cuccba, a hátamon ömlött a víz a túlfűtött kórteremben, Laci meg nézett rémülten, hogy már itt a következő szoptatás ideje, és még el se sikerült indulnunk haza.
Na, ilyesmi a második babánál tényleg nem valószínű, hogy előfordulhat.
Lacika meg már szinte egyedül öltözik.
neveddel.
Én is élveztem nyáron a szexi blúzocskában cukkolni a Páromat
, de azt is imádtam, amikor a pocakomat simogatta átszellemült arccal, és a PocakLa(c)kó odabújt a keze alá.
Én semmi esetre se akarok a gyerekek között visszamenni dolgozni, mert az én szakmámban olyan gyors a fejlődés, olyan tempóval változik a világ, hogy már most is újra be kellene tanulnom. Nem sok értelme lenne mondjuk 1-2 évre visszamennem, mire belerázódnék, és újra olyan szinten tudnám végezni a munkám, hogy örömömet is leljem benne, jöhetnék el megint. Úgy is búcsúztam el, hogy 6-8 év múlva jövök, előbb ne is várjatok.
Lehet, hogy vissza se vennének, végleges szerződéssel vették fel az utódomat. 
2003.10.21 19:21

Napocsnak még a jobb aksó szemfoga hiányzik, illetve nagyon látszik csak még az ínyt nem törte át! 

velünk is volt ilyen roppant lassan dolgoznak ezek a baciügyisek, tényleg spontán gyógyul a gyerek mire adnának neki valamit! 

2003.10.21 22:45
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint