Sok-sok gyógyot küldünk az egész családnak!

Mi is jelentkeztünk ám!
Szerintem együtt kéne menni, csak jobb többen, nem? Gorsi
2003.10.18 21:28
Egyenlőre nálunk is laza nátha ütötte fel a fejét,de remélem hamar kilábalunk belőle.Nektek nagyon gyors gyógyulást kívánunk.
Nagyon jó,hogy megy anyukád pár napra.Nővéred gyerekeivel pedig tréningezhettél a több gyerekes anyaságra.
Itt lesz a párom nagylánya is nálunk,másnap pedig börzére megyünk korán reggel.)Azért ha változik a helyzet majd szólok.

2003.10.18 22:41
2003.10.19 07:34
) SZóval, szerintem is növekszik az ember sírástűrőképessége
, mert egyszerűen muszáj. Sokszor érzem azt, hogy most épp az egyiktől vagy a másiktól veszek el időt - ez nagyon rossz érzés
De mikor látom, hogy hogy örülnek egymásnak, akkor nagyon boldog vagyok, és ez naponta többször is megtörténik.
És ha arra gondolok, hogy milyen nagyon jó, hogy nekem van testvérem (pedig nagyon különbözőek vagyunk!), akkor azt hiszem, nekem mindent megér, hogy ketten (sőt, többen) legyenek
Én a 34. szülinapom előtt 2,5 hónappal szültem Ármint, a 35. után 4-gyel Vilkát, inkább fiatalodtam tőlük, mint öregedtem
- szóval, ráérni épp ráérsz még
És nem rábeszélni akarlak, elhiszem, hogy vannak, akik egy gyerekkel érzik teljesnek és kerekkek a világot - csak te kérted, írjunk vmi bíztatót két gyerek -ügyeben
Nos: Hajrá, BMárti!
Én sütikben nem vagyok jó
, de szívesen viszek akár salátát (krumpli, francia, bármi más), és/vagy egybesült fasírtot, esetleg kenyérre kenhető dolgot (úgyis sok receptet írtam róluk
). Nos?

Hogy vagytok? Remélem, már mindannyian jobban!

Írj ám, hogy milyen kettejükkel! 2003.10.19 10:45
Gyerekügyben: én 26, 27, 30 és 41 !!! évesen szültem
A férj hazajövésének módja ismerős
És Telki felől menve tudnánk vinni 1 mamát és 1 babát.
De legalább egyszerre túl lesztek rajta! Gyógyok mennek
Csak éppen fogy a könyvkészletünk, mert mindet megrágja ...
Olyan csönd van itthon
2003.10.19 11:24

.. igaz, hogy 88 éves, de akkor is hirtelen jött
2003.10.19 13:03
2003.10.19 13:26
, másrészt meg szvsz minden anya maga tudja, mi a jó az ő gyerekének. Én csak nem is tudom mit csináljak
, mert Lacikát pont úgy érdeklik a betűk, mint a képek. Ez egy madár, az egy A betű... De talán mire ők iskolába kerülnek, fel lesz már készülve az oktatási rendszer arra, hogy az elsősök egy része tud olvasni, másik része meg nem. Remélem. 
. Nem arról van szó, hogy egy gyerekkel érezném teljesnek a világot, nagyon is szeretnék nagy családot, csak egyszerűen annyira leköt ez az egy is, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan boldogulnék kettővel.

De legalább használ.
A szemébe menni csak akkor szokott, ha hirtelen elrántja a fejét.
A korom meg (ezek szerint
) tényleg nem kifogás.
Szegény Nagymamák, nagyon rájuk jár a rúd!
Aki megégette magát, az jobban van már? 2003.10.19 14:51
BMárti, igen én is garantálni tudom, hogy a 2. babó egy tündér lesz
, majd hajnali 5-6 körül megint, még ekkor sem kell altatni, végül 8-9 körül kel fel
HIHETETLEN
Nappal meg nézelődik, nagyon figyel már minket, aki látja, azt hiszi, hogy elmúlt már 1 hónapos. Amúgy álmában már tud mosolyogni, már várom ám a tudatos mosolyt, szeretnék olvadozni.
2003.10.19 15:59
Nem semmi humora van Petinek
Valamelyik fiad hozta haza a suliból? Gyógyok, gyógyok mennek
Azért mit mondanak, van reménye a nagyinak? Súlyos agyvérzése volt?
2003.10.19 16:42
Bár talán, az, hogy lányzó a szentem, az is biztató nem? Vagy a lányok is tudnak égetnivalók lenni?
na akkor aztán volt bőgés - hányás.....a franciaágy közepén. De örültem
Csak azt használunk, már ha nem fújja el egy alkalommal az egészet. 

csak ajánlani tudom
2003.10.19 19:17
Ármin hízott, nem? Vilka meg milyen nagy már
Utánaszámoltam, és döbbenetes, hogy már 5 hónapos lesz! Tényleg a hozzátáplálást elkezdtétek már?
és én is megyek aludni! 2003.10.19 20:06

... mindenkinek más a tempója... Csenge is egyik napról a másikra kezdett el dumálni... előtte egy-egy szó, meg öööö-k tömkelege
Ma meg már énekelget, mondókázik, és megállás nélkül fecseg... (mondjuk legnagyobb részét csak én értem
) 

.. és elég hamar eljön az az idő, amikor már egymással is remekül el lesznek... a végén nem is tudsz majd mit kezdeni a rengeteg szabadidőddel

az egész családnak!!!
szépen be is takargatta magát
Ébreszteni kellett fél7-kor... akkor is csak a macisütivel való "fenyegetéssel" (hogy az apja megeszi
) sikerült magához téríteni
.. ritka gonosz szülőnek éreztem magam, de már nem jutott más eszembe .. persze a délutáni tanulásomnak annyi volt...
2003.10.19 20:28
Ő akarta tudni, és nem biztos, hogy a felét is értette a magyarázatomnak a szervezetünk számára hasznos, ill. felesleges salakanyagokról
) 

De milyen lesz ezek után a kistestvér? 

), és veszünk sok kiflit is! (Ha nem fogy el, beteszem a fagyasztóba
)

2003.10.19 20:53
Nagyon ügyes Petra, hogy ilyen sokat alszik, ha van friss fotó róla kérjük szépen!!!!
Olyan szépek! Büszke lehetsz rájuk!
Azért lehet személyesen is vásárolni, vagy most már menjünk a netre?
, azért elég hülyén fog kinézni, ha nyugdíjasként fogunk a férjemmel végre "romantikázni", mármint ha megéljük
Te hogyan oldod meg a kanalas gyógyszer beadását? 2003.10.19 21:02
2003.10.19 21:12
Nagyon tetszett a hely! Egyébként az ismerősünk ismer téged látásból!
csak mert én is ezt szoktam este énekelni Rékának, kivéve mikor mesét olvasok. 

A legrosszabb, hogy én is elkezdtem öklendezni és ki is kellett mennem a szobából, nem bírtam! Teljesen kiborított, hogy a saját gyerekem hányását nem tudom elviselni!

2003.10.19 21:37
. Talán az vígasztalhat, hogy ilyen szép kort kevesen érnek meg.
!!!
) Szóval nem vagytok ti lemaradva, egyáltalán nem. Az autókat pedig úgy ismeri meg, hogy piros autó, kék autó, fehér autó, szürke autó, stb.
De azért szerintem ott leszünk...
Akkor érez bennünket biztonságban, ha otthon maradunk, vagy ha eljön velünk. Ezért megpróbálja megoldani a munkahelyén, hogy ott lehessen.
2003.10.19 21:43
Aranyos a kis gyertyafujo!

Toncsi hogy van?Miket tud?
Nagyon ugyesen mondokazik Donci!Az én fiam szerintem néma marad!
Vilka milyen nagy mar!

Nem tudom,akkor hogy sikerult kijonnunk az uzletbol.
2003.10.19 21:46
-kat ránk fért, de már sokkal jobb, hogy hogyan sikerült így lebetegednünk az talány, már nem is kutatom az okát régen, de kétféle dolog volt, és Márkom eddig jól bírta úgy hogy???? 
2003.10.19 21:49

Mit szól ehhez nagy Toncsi
2003.10.19 21:50
De már amúgy nem vagy hányós, igaz? Réka dumája nagyon jó!
A mákosgubát én is nagyon szeretem, de nem tudom, hogy kell csinálni, úgyhogy csináljatok csak! Majd lemeózom és elkérem a receptjét!
Nagyon rossz idők járnak rátok mostanában
Csengu viszont nagyon aranyos lehet, még ha fárasztó is néha!
Mi aza macisüti? Mit küldjek még a szakdolidhoz?
Néhány plusz oldalt, megszerkesztve? 

Miért hiszed, hogy elvesztegetett idő volt nem terhesen otthon lenni? Dórinak biztos, hogy más a véleménye! Amit írtál a "régi élet" visszatéréséről, hogy tudtok utazni, stb. az nagyon jó lehet! De én azért (is) akartam kis korkülönbséget kettejük közt, mert sok ismerősömnél láttam, hogy maradt az egyke, holott eredetileg szerettek volna még, csak a csaj visszament dolgozni, csak épp nem lehetett egy-két év múlva eljönni, aztán meg olyan jó volt már nem felkelni éjjej, meg ilyesmik ... Szóval, én féltem ettől, hogy mi is beleesünk egy ilyen csapdába - hááát, egy másmilyenbe estünk bele 

Még csak 4,5 hónapos
A hozzátápit nem akarom elkezdeni 6 hónapos kora előtt, így is úúúúúgy múlik az idő, hogy hihetetlen!
Árminnal alig vártuk mindig, hogy mikor tud már ezt-azt, alig vártam, hogy ehessen már mást is, mert kíváncsi voltam, milyen lesz pépeket gyártani, kanállal etetni ... hát, szoptatni jobb
Vilkával meg kettőt pislantunk, és máris fél éves - túl hamar! Máris hiányzik, hogy olyan icipici babánk is legyen! Na, azért még nem lesz!
2003.10.19 22:08
Húúú, de ciki, lehet, hogy rosszul daloltam eddig? Adjon Isten Jó éjszakát, küldje hozzánk szent angyalát.....-ez egy magyar népdal, melyet protestánsok is szoktak istentiszteleten énekelni, de ha jól tudom Kodály átdolgozta, és így lett Erdő mellett.... Én még kisiskolás koromban tanultam és Ákos koncertek végén is hallottam
! 2003.10.19 22:14

2003.10.19 22:23
Hallottam már olyanról, hogy az oviban a suli előtti nyáron az ovónők (akik ugyebár nem értenek hozzá) a betűket tanítják a gyerekeknek, mert a helyi iskola tanítónői ezt kérték tőlük. Szerintem ez rémes
2003.10.19 22:34
Napocs irto édes!
2003.10.19 22:48

2003.10.19 22:59
2003.10.20 07:00
legfeljebb délután megyünkorvoshoz. 2003.10.20 11:16
-t küldünk!!!!!!!!

És szerintem Vilka ezen a képen tiszta Te! 

2003.10.20 12:07

2003.10.20 12:08
2003.10.20 12:32
Nem nagyon vészes a helyzet, csak fogyott is és gyenge is. A pociján a bőr lassan, mint egy kiskutyáé.
De most majd! 2003.10.20 12:39

Néhány suli meg azzal akar több diákot vonzani (fejkvóta, ugye), hogy azt ígérik a szülőknek, karácsonyra megtanítják írni-olvasni a gyerekeket! Hát, nem tudom, milyen alapot képez ez a "tudás"...
Napocsnak is van szövege!
, de aztán varrónővel leszedettük róla azt a zsebet. Inkább vigyétek vissza blokkal együtt szvsz...
2003.10.20 12:41
2003.10.20 13:09
Ha végül mégis rám fog hasonlítani, és ördögfiókára sikerül, akkor nálad fogok reklamálni! 

De azért ez szuper, hogy sorban mindenkitől, akinél már megszületett a kistesó, azt hallom, hogy a másodikkal könnyebb.
Ez már reprezentatív mintának számít, ugye?!
Ő ugyanis még az egyszavas közléseknél is alig tart. A két kezemen meg tudom számolni a teljes szókincsét.
Jaj, de helyesek így együtt a gyerekeid! Ha eddig nem akartam volna másodikat, ettől a fotótól akkor is kedvet kapnék!
Vilka baba milyen nagy már!
Persze, biztosan sokkal okosabb lesz, és könnyebben megérti majd a helyzetet. Olyan gyorsan változik, és olyan sokat okosodik napról napra, hogy csuda.
Nem is értem, akik már mondókáznak milyen tempóban fejlődhettek. 

Mostanában szófogadó korszakát éli, ettől nagyon boldog vagyok
, remélem, hosszú korszak lesz... 

Azért arra kíváncsi leszek, amikor majd nem tudok mit kezdeni a rengeteg időmmel... 

Csengét egy ilyen késői kelés után mikor tudod este lefektetni? Mi az a macisüti?
Bár talán az én félelmeim jelentős része is abból ered, hogy nem szivesen "veszíteném el" ezt a nagynehezen megtalált önmagam újra. Fene tudja. Túl bonyolult vagyok én magamnak.
Azért igyekeztem is megfelelni a rólam kialakított képnek... 

Mi a multkor összefutottunk a CORA-ban Sziláékkal, hát a pasik majdnem jobban eldumáltak, mint mi!
Az, hogy elmenjen egy bútorboltba, és néhány órát nézelődéssel töltsön, neki tetsző, és a lakásunkban is elférő dolgokat nézzen ki, ki van zárva. Egy évnél tovább tartott, mire étkezőasztalunk lett, pedig amiatt naponta cseszegettem, minden szabad időnkben bútorboltról bútorboltra húztam, ő meg kelletlenkedett, és semmi nem tetszett neki. Már úgy nézett ki, az összeköltözésre rá is megy a kapcsolatunk.
Azután mikor a legszükségesebb dolgaink már megvoltak, feladtam a küzdelmet. Előszobafal nélkül végül is élhetek...
) tudok.
Imádom olvasni, ahogy a gyerekeidről, és általában a gyerekekről írsz!
Tőled tényleg kedvet (és önbizalmat) kap az ember a nagycsaládhoz!
Vak a cica?!
Ja, de édes! Alig várom, hogy Lacika is dumáljon már, pedig tudom, hogy akkor meg alig várom majd, hogy egy kicsit befogja a csőrét...

, remélem, hamarosan túl lesz a betegeskedésen!
A hasán nem, az tuti... 

Úgy ette az ebédjét, mint a nagyok, egy kanál meggyszósz, egy kis husi, és újra előről.
Mondjuk a husit még kézből, de a szószt szépen kanállal. Olyan boldog voltam! Most ugye napok óta nem eszik rendesen, a főziket mindig is finnyogta, és vagy husit evett, vagy főzeléket, mindkettőt még soha.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint