Borcsa: Help!! Hogy kell fekve magamra kötni a kölköt? A leírásból nem megy
cory
2003.09.29 19:28

Rekord szuper szülés volt, Nyuszimanó reggel még bevásárlókörútra akart indulni, 9-kor kezdett el fájdogálni, 3/4 10-kor bent voltak a kórházban, akkor már 5cm-re nyitva is volt. Gyakorlatilag 3órás szülés volt!
Nahát, hogy ilyen is van... 
De jó! Nagyon jól vannak, a kétgyerköcös mami csak úgy sugárzik, a kisasszony nagyon gyönyörü kis formás baba, szóval jobb nap nem is lehetett volna a mai! 2003.09.29 19:32
Hú, nem lesz könnyű ...
Főleg, hogy pletykaszinten mennek a dolgok, de ez mindig így van sajnos.
De nem vészes azért. Ma már negyed 8-kor aludt
2003.09.29 19:42

Óriási nagy gratuláció Nektek, és jó egészséget Neked is, és Petrának is. 

2003.09.29 20:13

És sok puszi Leevinek! 2003.09.29 20:46
Láza nincs, az időre és/vagy a fogára gyanakszom, három rágó foga szinte észrevétlenül kibújt, a negyedik meg az istennek nem törik át. 2003.09.29 22:00

Amikor irtad,hogy csillapodik a viszketés,rogton arra gondoltam,hogy kozeledhet a szulés.Nem tudom van e koze hozza egyébként.

Tancolas!
Mit nem adnék egy jo kis tancikaért! 
Jol tudom,hogy a vezetéknevetek Nagy?Mert az unokanovérem férje és kisfia is Nagy Florian!
Egyébként szép név,fontoljatok meg!

Ja és a szakemberek!
Brrr! 

En most olyan 41.5-42 kg vagyok és-tudod-annyit,de annyit eszek!!Parom mar mondta,ha o ilyeneket enne,mint én(tej,tejtermékek,nutella,lekvaroskenyér),mar rég olyan uszogumi lenne a derekan,hogy megszolal!
Irto huncut tud lenni!
2003.09.29 22:33
2003.09.29 23:14
Gyerekek hogy viselik, hogy alig látnak, és Te?
.
picurka mozgolódik már?
Most már rétegesebben kell öltöztetni ezeket a lurkókat, mert rögtön megfáznak!
Tominak gyors gyógyulást! Ismeritek a Pulmex Baby kenőcsöt, mi nagyon szeretjük, ajánlom.
aztán leesett
Mennyire messzire költöztök a mostani lakásotoktól? Gyerekek fel vannak dobva? Napocsról őszi fotót kapunk? 2003.09.30 06:25

!!! Én is gondoltam csak úgy rátok tegnap délben....lehet, hogy mégis van titkos szülésindítónk?
2003.09.30 07:26

Boldog nagycsaládos életet kívánok!
Így aztán 3 hó körül az ültetéssel kezdtem. Ha megvan hogy kell, én is megnézném, mert a köv. babóval nem szeretném kihagyni. 2003.09.30 08:44

Szóval, mégiscsak hugi lett
A 29-e nagyon szép dátum - így épp 4 hónap van Vilka és Petra közt! Fotóóóó?????
A fekvő kötözést én láttam egy ismerősömnél, de nem tudom, le tudom-e írni
Ő a félbe hajtott kendőbe fektette a babát úgy kptájba, kétoldalt megcsavarta, hogy egy kis bölcsőszerűség képződjön. Így emelte magához, a két megcsavart szárat átvetette a vállain, ott keresztezte, előre vitte a derekán és elöl a hasán megkötötte. Hát, nem tudom, ez alapján megy-e?
Úgyhogy nem is írok most többet, csak ha meggyógyultam, de Petrát muszáj volt köszöntenem nekem is!
)2003.09.30 09:22

Esetleg elmehetünk Lucával, hátha személyesen értelemesebben el tudom mutogatni-magyarázni. 

hadak mennek neked! 

ok minden kis dáthásnak. 

2003.09.30 09:43
2003.09.30 11:31

Azt tudom, hogy H-et nem igazán kedvelték talán a MÁV-os orvosok, részben féltékenységből. Hogy mi van a háttérben, talán sosem tudjuk meg ...
A sajátomat is merem ajánlani, azzal együtt, hogy azért a stílusa nem tetszik mindenkinek

-ok 

2003.09.30 12:38
kiegészülve: 
. 2003.09.30 14:37
2003.09.30 14:38
2003.09.30 19:56
2003.09.30 20:17
A bölcsiben azt mondták, hogy ma csak 20 percet aludt, jó nyügis is volt itthon De tegnap éjjel nagyon jól aludt. Most is alszik már persze, mélyen és békésen
Meg Neked is rosszullétek ellen
Kár, hogy Tomi már nem férne bele, meg nincs is, és már nem is tudom kipróbálni Gyógyokat küldünk Tomival!!!! Nem baba ???
Kinéztem egy cipőt (vietnami, jó olcsó, futkosónak jó), a pénztárnál kiderült, hogy a gép nem tudja leolvasni a kódot, és a számokat meg nem lehet jól látni. Vissza a cipővel, csak az az 1 pár volt. Hagytam a fenébe, mert már rohannom kellett Daniért az edzésre. Most kereshetek újra cipőt grrrrrr .....
Viszont a vacsi (Sült csirke,krumplipüré) nagy sikert aratott
Rég írtunk kajákat. 2003.09.30 20:36
, nagy szeretettel kívánunk jó egészséget és sok-sok tejcsit

Szóval megvagyunk
Apa mondja a gyaksikat, Bácu meg utánozza, de valami irtó édesen, nagy igyekezettel. Nyújtózkodás, törzskörzés, -döntés, karlendítés, fekvőtámasz, helybenfutás. Én meg szép csendben meghalok a látványtól, no meg a nevetéstől

-ok százasával, persze Bácu is taknyos ám, immáron két hete... Elmúlik egyszer????? 2003.09.30 20:39
ízéket köszönm mindnekinek, sajna a helyzet egyre rosszabb, ma nem értem be az émelygéssel, 3szor rohantam a wc-re (bocs a részletekért), szóval a helyzet egyre rosszabb. Mondjuk csak ébredés után van gáz és ma délután én is aludtam Vilivel. Szerencsére ma itthon melózott apa, így be tudott segíteni. Hajnalban hasmenésem is volt, szóval most az egyszer remélem inkább valami vírus, mint a terhesség okozza, azon pár nap alatt túl van az ember.
Ezért nem bírom én ezt a versenyistálló szellemet.
2003.09.30 20:51

) Szerintem megoldjuk a háti hordozóval+apa nyakával!
Egy 2 éves és egy 0 éves mellett...
(33 hetes!)2003.09.30 21:40

Minden nap azon gondolkozom, mit csináltam egész nap egy gyerekkel, amitől kifáradtam, mert nem érzem magam teljesen kifacsarva. Bár ez asszem Balu nyugisságának köszönhető, meg a fickómnak, aki azért a házimunka egy részét elvégzi. (bár az elmúlt 1,5 hétben mostam, mosogattam, porszívóztam...) Ok, főznöm nem kell, és azért ez nagy segítség, meg a vásárlás sem az én feladatom, de azt most még úgysem tudnám csinálni a bezártság miatt. 2003.09.30 22:02
- de lehet, hogy egyszerűen nincs időm betegnek lenni: Árminnál beindult a dackorszak?, hisztikorszak? vagy mi 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele??? Nálatok nincs ilyesmi???? És mit kell ezzel tenni?
Mindez minden előzmény nélkül!!!! Nem akartam, hogy játsszon vele, nem varrtam rá a ruhájára, nem én adtam a kezébe (örültem, hogy élek egyáltalán). Aztán még visította azt is, hogy "nem adok puszit", amit olyasféleképp értett, hogy én ne adjak neki, de nem is akartam épp! Mikor mondtam, hogy jó, nem adok, akkor a földre vetette magát, aztán futott hozzám, aztán egy méterrel előttem mintha üvegfalba ütközött volna, megállt és visított tovább... Ma kb. 50-szer akart (volna) szopákolni. Kb. a 25. alkalom után mondtam, hogy majd ha este lesz. Erre közölte, hogy már este van. Én: még süt a nap (mondjuk du. 3 lehetett) Erre Ármin: nem, sötét van! És azon kezdett erősködni, hogy gyújtsunk lámpát, mintha attól lenne este. És közben szörnyenm mérges volt rám
És mondtam, hogy maradjon csendbe, mert Vilka baba alszik. "Vlika baba nem alszik" visította - és Vilka tényleg nem aludt már
Erre azt üvöltötte: Vlika bvaba nem ébredt fel" - de ezzel nem tudta visszaaltatni. A legrosszabb, hogy látom, hogy nagyon-nagyon mérges mindeközben! Rám, saját magára, a világra...
2003.10.01 07:45
Neked meg jobbulást.Vilinek gyógyulást. 2003.10.01 08:04
Én hozzászagolni sem tudnék
Nem is tudtam, hogy ilyen klassz szülésed volt
Viszont most nagyon örültem, hogy sikerült megveni a nagyágyakat, mert így 1/2 2- 1/4 6-ig SMSeztünk Máté ágyán. Hárman aludtunk együtt
2003.10.01 12:59

Ez tök jó!!!
2003.10.01 13:30
Ma pl. amikor Toncsit szoptattam, toporzékolva mutogatta Toncsi kiságyát és sírva kiabálta, hogy: oda! (Mármint hogy oda kell tenni a babát.)
) 2003.10.01 13:56
Pontosan mikorra is várható a Babucitok?
Nem egy szuper járgány, de arra épp jó volt és jó lesz, hogy ha Pestre kell utaznom a picivel ne a számomra megemelni is szinte lehetetlen nagy babakocsit vigyem.
. Szerencsére azért nem annyira, mint lent. Ezért tartok is a következőtől.
Hát igen, végülis igaza van.
Már hagyománnyá vált, hogy minden reggel/este csakis Ő kapcsolhatja fel/le a villanyt a szobában. Ha véletlenül elfelejtjük, akkor szemrehányó "Naaaaaaaa!"-val figyelmeztet és jobb észbekapnunk, mert különben jön a hiszti.
Mostmár a bilit is csak Ő hozhatja be és ha véletlenül elmozdítottam a helyéről, akkor addig "veszekszik" velem, míg pontosan vissza nem teszem a helyére. Próbálok mindig nyugodt és türelmes lenni ilyenkor, bár vannak olyan dolgok, amiket nem engedek meg neki, mégha hiszti is lesz a vége. Ilyenkor persze sírás közepette dacosan mondogatja, hogy "MENJJ INNEN!!!"
, ami hát...nagyon nem esik jól.

2003.10.01 14:08
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint