Sziasztok!
Jutta!
gratulálok a jó AFP eredményedhez.
Ancsi!
Részvétem. Biztos nem vigasztal, de már szegény nem szenved. Férjed, hogy bírja?
Nekem is extra hisztis napom van, pedig mi nem vagyunk eltítlva semmitől sem.
Manó is hisztis, vee együtt én is. Ma azért bőgtem mert nem találtam Manó kiskönyvét. MÁr indulásra készen voltunk a tanácsadásra, de könyv nuku. Szerencsére nélküle is megmérték Manót. Most volt a 2 éves méricskélés.
Andi!
Én is szívesen menék vásárolgatni, de egyedül nem szeretek, apát meg rávenni, kész ünnep lenne.
Na megyek megeszem Manó maradék ebédjét. Aztán takarítás, megint főzés. ja tegnap milánói volt. De egész hétvégén főztem, egy hadseregnek elég lenne. De Apa rosszul van nevelve, 2x ugyanazt nem eszi meg. Így vagy kidobom, vagy átmegyek konyhamalacba.
Marek!
Beagle, nagyon szép kutyus, csak vadászkutya, főleg kisebb állatok elejtése a szakterülete.

Falun jól jönne patkányfogásra.

Nekem az egyik kedvenc kutyafajtám, a németjuhász és a bernipásztor után.
Ja étvágy, kb. 2 hete nekem is visszatért.

Pedig jobb volt éhezni, nem kellett azon agyalni, mit egyek.
Timi!
Ismerős a ruhavásárlási téma. Ha nem vagy 55kg, vagy az alatti, akkor csak vagyonért kapunk ruhát. Kínai olcsó ruhákat el lehet felejeteni, mert nincs mértben. Sajna. Pórbálom a magyar termékeket kifogni, az minőségre is jobb, néha...
A héten mindenképpen meglepem magam pár holmival, tuti bőges lesz a vége, hogy rám sosincs ruha.
Sziasztok