Bea!!
Írtam privit homeos ügyben, kérlek a ha tudsz válaszolj a kérdéseinkre. Köszönöm.Mindig veled dicsekszem, hogy vagy nekem és most megrohantak a pocakosok a kérdéseikkel
Éva!!
Hát! Meggyógyultak szerencsére!!! És ami még nagyobb szerencse, hogy én sem lettem még mindig beteg. úgy tűnik le is zajlott az oviban is, úgyhogy megy is hétfőtől a Marietta oviba (2 hetet volt itthon)
"
Alvás??!! Ez olyan érdekes, hogy nálunk a levegőzés nem igazán befolyásolja az alvásukat. Persze én is próbálok minnél többet levegőn lenni velük, de akkor sem alszanak jobban. Ha szar az idő és napokig be vagyunk zárva, akkor is ugyanúgy alszanak. De már nem panaszkodom, mert a Marietta nagyokat alszik éjjel, szinte ébredés nélkül, és a Sára is alig ke (most), jó a betegség miatt tuti kimerültebbek - vagy a fene tudja!!!
Ja, és az is igaz, hogy mióta a Marietta fejénél jelzőfény ég, azóta alussza át nyugodtan az éjszakákat. Viszont a Sárát zavarja minden fény.
Réka jó hamar visszahízott - gratula neki!!!l
Olyan érdekes ez a koraszülés is. Sokat változott az elmúlt években Én még azt tanultam pl. hogy 28. héttől bezsélünk csak szülésről, előtte sbortusz. De ezt kitolták már 24. hétre!!! Ennyit fejlődött már az orvostudomány!!! És ennyit öregedtem már!!
Ikerbabák spontán készültek!!!
És beletrafáltál!!
Na, és az a ciciztetős kép!!!
Andi!!!
Miért tablettában kap antibiotikumot a csajszi??? Van ennek valami konkrét oka??? Sára is Augmentint szedett, de szirupban és nem volt gond a beadással. Én is piszok mód mindig megkostolom és kifejezetten fincsi - mint a rhinatiol
Tünde!!!
Ki a fenét érdekel a Balaton, amikor a fiad képét is nézhetem
Ez az utolsó kép tudod milyen??!!
Kory!!
Bárány!!!
Hiányoztok!! Hol vagytok!!???

Dominik és Én.
Bence és Dominik.
A szombati séta.