A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Hangyák iszonyat, legújabb hangyaírtó, 4 db összetört fogamzásgátló tabletta a hangyajáratbaKép! Állítólag jó, én most sütőport használokKép.(már megmutattam Hannának hogyan kell a kicsi ujjával szétnyomni őketKép)
Porszívózás,én napközben már el sem rakom, be van dugva,és csak kihúzom,bekapcsolom....

Bepa, Beni betegen is egy igazi mácsó, őrjítő szemekkelKép!

Balim, jobbulást, van aki segítsen a háztartásban?

Nana, DaniKép

Sam, de jó, már épp hiányoltunk a múltkor! Lassan Hannád egyéves lesz! Miket csinál?

Roz,mindenképp nézesd meg a gyerekfogorvossal, nagyon kedvesek tényleg!

Kép
seriff

Sziasztok!

Mrege,Dora tök jók a képek!!Ezt a fürdőt már mi is terveztük kipróbálni,csak nem találtuk megKép,aztán meg terhesen nem szívesen mentem volna közös fürdőbe,de ez a babaúszás nagyon jónak tűnik!

Balim ez nem lehet túl kellemes,jobbulást neked!

Seriff most vagyunk a 35.hétben és ápr.17-re vagyok kiíírva.

Kép Kép

Kép
dettus

Seriff,
ez nagyon jó!! Sütőport én is használok, de fogamzásgátlót! Egyébként Hanna nem kapja be őket, miután összenyomta?Kép A porszívót én sem rakom el, vagy lakás vagy orrtakarítás Kép

Bepa,
Beni tényleg nőszédítő lesz!

Kép

Kép
kobudo

sam

de örülök neked hogy vagyto k?? képet kérünk ám biztos hatamsal lett már hanci is miket csinál már??? és t ehogy vagy ??

kob +seriff
én is sütöpprt hazsnálok fogamzásgátló Kép KépKépKép jót röhögtem
azán az anyakirálynő is egyen a fogg.ból Kép hátha nem kell annyit iratni Kép
én is ezt akartam kérdezni hanci nem eszi meg hangyócákat ?? áki ügyi de adri iiylen korában még a nemesvakolatot is leetta falról a hangya meg deszert volt Kép

kob
egyébként igen most megyük terhelésre ...

nana
tibor gyerkvigyázás ??!!! na arra lennék én kíváncsi még soha nem volt egyedül ákival nem is ettete még azt sem tudja mikor és mit eszik ....
csajokra tudna vigyázni de ákit nem bizám rá
bár ha leirnámbiztos megcsinálná de nem kérem meg inkább...

bepa
beni még betegen is codaszép Kép apátok meg .... Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Mrege,
Jo volt hogy talalkoztunk, Bocs hogy olyan gyorsan elviharzottunk, es nem is tudtunk beszelni, de sajnos az ott elkezdett nyugoskodes du is folytatodott es Beni is csatlakozott. Eleg ramaty napunk volt. egyelore nem betegek, nem tudom mi volt tegnap. Du egyfolytaban egymast maceraltak, ment a nyugoskodes. Nem szoktak ilyenek lenni , ugyíhogy estere total kiborultam.
Csak addig volt jo mig a vizben voltunk. Mind a ketto ugyes buvar:-) Meg megvan a buvarraflexuk.
mvirag

Mrege,
Most nezem a fotokat. Tok jok lettek. Lattam am a csajszit pihikezni a medence partjan a hordozoban, tok nyugis volt, nagyon esódi, jo hogy igy elvan az uszas utan.
mvirag

Csajok,
Bocs, nem igerem, hogy most surun fogok jonni, mert most mar a ket alvas sok nekik, az egy meg neha keves, igy eleg nehez tervezni, hogy mikor van egy kis nyugi. Huzosak voltak az utabbi napokKép
Bizom benne hogy most mar javul az ido es tobbet setalhatunk. Szokott valaki kozuletek a varosban setelni? Szivesen csatlakoznek idonkent valakihez, Neha mar annyira uncsi egyedul setalni. Nem isemerek itt senkit, es mar kezdek egeszen begolyozni ettol a teltol meg a bezartsagtol. Bocs a kirohanasert, biztos az utaobbi nehez napok miatt vagyok igy ki. A ferjem szerint meg holdfogyatkozas is volt es az is kiboritja az embereket. Na engem es ket csemetemet biztos hogy kiboritott tegnapKép
mvirag

Csajok,
Bocs, nem igerem, hogy most surun fogok jonni, mert most mar a ket alvas sok nekik, az egy meg neha keves, igy eleg nehez tervezni, hogy mikor van egy kis nyugi. Huzosak voltak az utabbi napokKép
Bizom benne hogy most mar javul az ido es tobbet setalhatunk. Szokott valaki kozuletek a varosban setelni? Szivesen csatlakoznek idonkent valakihez, Neha mar annyira uncsi egyedul setalni. Nem isemerek itt senkit, es mar kezdek egeszen begolyozni ettol a teltol meg a bezartsagtol. Bocs a kirohanasert, biztos az utaobbi nehez napok miatt vagyok igy ki. A ferjem szerint meg holdfogyatkozas is volt es az is kiboritja az embereket. Na engem es ket csemetemet biztos hogy kiboritott tegnapKép
mvirag

Dóra

Nagyon szépek vagytok. Aranyos Kati isé s a kutyus, ahogy érdeklődve lesik egymást.

Bepa

Beninek gyönyörű szép nagy szemei vannak.

Rege csodaszép.

Nana

Aranyos Dani, meséltem én is férjemnek a jó kis beszólásait.

Erszényes

Nekünk még mindig rendszeresen zöld a kakai, néha sárga. Nekem azt is mondták, h még miattam van. Meg azt is, hogy a végén zöld volt a magzatvíz, meg hogy nem tudja még teljesen kiválasztani a méreganyagokat, szóval válogass kedvedre. Én már megnyugodtam.

Roz

Oda a vakolat?)) Én nagyon kínlódom velük. Néha egy egész hadsereg vonul a falon. Azt mondják, hiába irtom, ha a szomszéd nem vigyáz. Legalább ti jól alszotok. Kép

Seriff

Asszem nekem is le kell adnom a rendmániámból, hisz a porszívó mindennap kell. Bencének is már az agyára megyek a :"Vigyázz a morzsákkal!" mondatommal. A sütőport nekem anyukám mondta, nagyon jó. Úgy eliszkolnak tőle, csak az a baj, ha eltakarítom újra jönnek. Meg hát jól néz ki sütőporral a konyhapult. Férjem szerint nagyon gusztosos. )))

Balim

Esztikének gratula! Nagyon sajnállak. Én minden évben elkapom, bár tavaly kimaradt szerencsére. Na ez az a betegség, amitől a legjobban rettegek. Legalábbis, amiket átéltem eddig azok közül.

Bepa

Kedves a párod. Én is pont így voltam tegnap. Finomat főzött, gondoltam legalább a rossz tulajdonságok mellett van jó is. Kép Én sem vok tökéletes. Én mostanában annyit pörölök vele. Biztos a hormonok. )

Lili

Sajnálom, hogy ilyen nehezek a napok.

Ma voltunk tanácsadáson. Na pont ez hiányzott nekem. Állítólag csak 4 dgk-ot hízott. Látszólag nő, és kerekedik, de az tény, hogy sokat kakil. Ma is már 4 volt 11 óráig. Amúgy minden ok. Nagyon sírt, mert éppen aludt volna már. Kellemes az idő odakint.
Ja, képzeljétek. Én is ettem két napon keresztül 4*5 golyó utricát és ma reggelre úgy beindult az egyik mellem, hogy Adrinak utána orrán száján jött vissza. Csak így nem tudom, h végül mennyi maradt benne, mert utána még kérte. De hallottam, hogy akkorákat nyelt megállás nélkül. Most végre sok lett a tej, ezt meg kihányja. Próbálkozunk. Viszont ezt a mellet szereti, a másikat alig szívja, és abban így alig alig van. Próbálom többet arra tenni.
Azt mondta a védőnő, hogy egyen 3 óránként 100-at. Dehát most meg olyan jót alszik. Remélem nem lesz baj és hízni fog.

Kép

Kép
cukkermáz

Mvirág

Én pont azon gondolkodtam, amikor jöttem haza Adrival a tanácsadásról, hogy picivel olyan nehéz tervezni előre. Én is sétálnék mással, de ma is szerettem volna még tanácsadás után sétálni, de jönni kellett haza, mert sírt, h éhes. Majd csak belejövök.
Talán összejön a babatali, és akkor találkozhatunk többen.

Kép

Kép
cukkermáz

Lenne egy SOS kérdésem.

Hol lehet Kecskeméten szoptatós melltartót kapni??? Az Alföldben van, de Anitából csak egy fajta. A Skálában Anita egyátalán nincs. Kép
Szerintetek hol nézzem meg???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lesz tali? Igyekszem ugy intezni a programunkat, hogy akkor lent legyunk Kmeten! De jo lenne talalkozni veletek!!!

Balim!Kép Jobbulast! Boldog felevest Eszternek, ha meg nem kivantam volna!

Erdekes, nalunk csak nappal nyugos Kati a foga miatt, ejszaka nem ebred sirva, pedig egesz feher mar a kis inye, mindennap ugy kelek, hogy mar biztos kint van, de megsem.Kép
En is Dentinoxot hasznalok, meg Chamomillat.

Bepa, Benedeknek is jobbulast! Edes a kepen! Szegenyken azert latszik, hogy nem okes.

Mvirag, sajnalom, hogy ilyen vacak napotok volt! En ilyenkor azzal biztatom magamat, hogy ennel csak jobb johet!
Majd ha Kmeten lakunk, szivesen setalunk veletek, meg barki massal!!! Addigra az ido is jobb lesz. Vagy ha ennyit benazunk, akkor ujra tel.Kép

Syg, vetettek Leonak cipocsket?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,
az Alföld alján a bababoltban? Nem tudom, milyen márkák vannak, de hátha...

Virág,
tényleg nehéz, amikor átállnak az egy alvásra, ráadául két gyerekkel...

Kép

Kép
kobudo

Meg irni akartam, hogy nalunk a kutya nagy kedvenc. Ha meglatja jar keze-laba ezerrel, es olyanokat visong neki, hogy majd megzabalom!KépKép Szegeny kutya meg csak huzogatja hatra a fulet.Kép Neha "megsimogatja", ami abbol all, hogy megutogeti a fejet es meghuzgalja a bundajat!Kép Persze utana nem felejtunk el kezet mosni!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Cukker, Hat szerintem ezt ugy lehetne, hogy megbeszeljuk, hogy pl, szerdan de-kent setalunk, persze igy is lehet hogy mas jon kozbe, de legalabb nagyjabol lehet tervezni.
Persze minnel kisebb a baba, annal nehezebb tervezni.

Csajok,
Ha tali lesz, ki ne hagyjatok, mert en lassan begolyozok ettol hogy nincsenek itt barataink. OK e-mailezni meg telefonalni is jo a barataimmal, de azert az nem olyan mint valakivel egy jot dumcsizni...Jovo het vegen megyunk a baratnomekhez Pecelre. De jo lesz.
mvirag

Sziasztok!

Nem vesztem el és még nem költöztünk, bár úgy néz ki, h végre eladjuk a lakást, úgyhogy Seriff most már semmi nem ment meg tőlünkKép

Kob,
kaptam egy mailt, amiben írtad, h k-sz nem jó. De arra válaszoltam is, h utána meg nekünk nem, úgyhogy jövő hét?

Quill,
egy okos fickó kitalálta, h ami eredeti formájában méreg, az hígítva gyógyít. Így működik nagyon leegyszerűsítve a homeopátia. A C-s hígítások a 100-as hígításokat jelentik, ezeket használják Mo-n a leggyakrabban. Minél hígabb egy szer, annál erősebb. Olyasmi ez a hígítás a homeopátiában, mint a rendes gyógyszereknél pl. a hatóanyagtartalom. A lényeg, h azt kell mondani, amikor kéred, h x hígításban.

Balim,
jobbulást!

Bepa,
Benedek betegen is gyönyörű kisfickó!

Cukker,
nagyon aranyosak a fürdős képek. Az 1. közülük a legszebb. Bence tényleg nagyon vékonyKép

Dóra,
aranyosak a képek!
Cipőt nem vettünk még, még nem jár támasz nélkül. Nem akarom elsietni.

Mrege,
Rege sokat változott, nem? Nagyon szép baba!

Nana,
nekem vmi Dorina, van, én nagyon szeretem, a Tescoban vettem, van a Metroban is. Szopis melltartóról beszélek.

Tegnap Beával és Minoval elvonultunk moziba, apucik meg rendeztek egy minitalit a babákkal nálunk. Ha engedi még Leona, teszek majd fel képet.

Bárcsak én mondhatnám, h Leona 3* ébredt...Olyan érzésem van, h ilyet én még nagyon-nagyon sokáig nem fogok még mondaniKépKépKép 20-30 perceket aludt ma éjjel, aztán 20-30-60-at forgolódott, nem tudott visszaaludni, cici már nem kellett, mert dugig volt. Ez jó pár napja így megy már, de eddig azért 1-1,5 órákat aludt legalább. De ezek a 20-30 percek...

Kép
sygnum

syg:mozi miatt irigyellek(mit néztetek?)
alvás miatt nemKép

KépKép
KépKép
bepa77

Jaaa, porszívót én nem hogy nem teszem el, hanem elő sem vehetem. Kész katasztrófa a takarítás. De a centritől már nem fél.

Kép

Kép
sygnum

Bepa,
Gagyi Mami 2-t

Kép
sygnum

hihihih de édesekKép
ilyen meleg van nálatok? bodyba a babyk

KépKép
KépKép
bepa77

Nem kapja be a hangyákat,mert hiába muattam hogy nyomja szét, nem akarjaKép.

Nana,ragaszkodsz a szoptatós melltartóhoz?Én a Tesco-ban vettem egyet,nem Anita volt, de igazából nem használtam, h lecsatolható a pántja. Van még vmi Szivárvány fehérnemű üzlet, de nem tudom, h hol, csak a reklámjukat olvastam vmikor.

Dora, nemsokára megtanul majd simogatni is Kati, és nem csak ütögetniKép!

Cukker, sztem ne agódj Adri hízásán (hidd el, tudom mit beszélek), és ha alszik a világért fel ne keltsd csak mert a védőnő mondta. Az meg, h egyen százat, na mindegy....Majd neki is megmondjuk, h hány óránként hány g-t egyen! Bocs, csak ezeken a hülyeségeken mindig fennakadok!

Kép
seriff

De drágák!Úgy látom Bálcsinak van a legnagyobb haja!

Syg,mikor költöztök? Remélem, h addigra meggyógyulunk, és ahogy ígértem vigyázhatok Leonára!Kép Milyen érdekes, h mikor 4 hónappal ezelőtt Hanna felállt azt hittem hipp-hopp egyedül jár, és nem, " csak" a bútorok, fal mellett, azért időnként egy kamikáze, és elenged mindent, és hopp seggre ülKép!

Kép
seriff

Cukker,
igaza van Seriffnek, az ennyit kell ennie, ennyiszer, annyit kell aludnia, annyiszor, ennyit legyen levegőn...dumákat én sem szeretem. Semmi értelme, minden baba más, mint ahogy a felnőttek is mások. Arról nem is beszélve, h vannak olyan napok, amikor többet eszik, jobban hízik, vannak amikor meg nem annyira.

Bepa,
igen, meleg van nálunk. Vagyis nekem nem számít annyira melegnek a 24 °C

Kép
sygnum

Köszönöm a melltartó ötleteket. Kép

Igen Seriff szoptatósat szeretnék én Danussal is használtam hogy lecsatolós a pántja.

Syg,
Köszi a Dorinát ismerem. Danussal én is olyat használtam, ill. elhasználtam 4-et is. Az a baj csak vele, hogy..szóval nekem egyébként sem kicsi a mellem, de ilyenkor, na meg pláne szülés után óriás lesz és az nem ad neki megfelelő alátámasztást.

A kép TÜNDÉRI!!! Kép Ügyik vagytok hogy csavarogtatok egy kicsit.

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
igen Bálcsinak van a legtöbb, leghosszabb haja és hát...nagyon szép baba.
1,5-2 hónap még biztos kell a költözéshez, addigra remélem azért csak meggyógyulsz!!!
Kamikáze akciók nálunk is vannak, egyre gyakrabban. És már tök ingatag dolgoknál is feláll.

Kép
sygnum

Hát ez tényleg elég "érdekes". Én elképzelni sem tudtam volna hogy felébresszem Dani babát...
Egyébként szerintetek van olyan baba aki nem jelzi (sír) amikor éhes???

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
az lehet. Nekem szúnyogcsípések voltak a melleim helyén, így nekem most kb. 80C/75D a méretem. Ezeket még megtartja. A Tesco üzletsorán is van egy fehérneműbolt, ott is vettem 1-et, de az is csak sima pamut, ráadásul aszimmetrikus a nyílása, ami igazából csak a bölcsőtartáshoz praktikus.

Kép
sygnum

Nana,
állítólag van olyan baba, aki csak akkor kér, amikor már nagyon-nagyon éhes.

Kép
sygnum

Nana,akkor esetleg Bp-en a bababoltokban...Tényleg,most így nem ugrik be, de esetleg a malomban nincs vmi fehérnemű bolt? VAgy a Centrum(Skálával) szemben,abban a baba és gyerekruha meg kismama boltban nézted?
Állítólag az a baba,akit sokáig hagynak éhesen sírni,ill. olyankor,mikor éhes cumit kap, le tud szokni a jelzésről-de nem akarok tudományos lenni,ma már úgyis megkaptam a férjemtől, h 100ezrek nőttek fel cumin és cumisüvegen, nem kell ezt túlmagyarázni....pedig csak meséltem vmit, na mindegy.

Kép
seriff

Seriff,
Ja, az én férjem szerint is már kicsit "túlképzett" vagyok, baba-és gyerektémában. Kép
Köszi, ott még megnézem

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
napszemüveget kipróbáltátok végül? Megtűrte magán Hanna?
Remélem meg lehet csinálni a fogam...Holnap megyek.

Kép
sygnum

Nana,
az Alföldben nézted már a kismamaboltban? Ott is vannak melltartók.

Kép
sygnum

Napszemüveget természetesen nem tűrte meg magán az én Drágaságom, de a Nap is csak 1x sütött, és nem sokat vittük kiKép. A napsütésben meg a másik kislányon volt, csak egy darabig nem tudtuk,h alszik-e, vagy mi van,mert nem láttunk át rajtaKép!
De majd megmutatom szívesen, még itt lesz egy darabigKép!

Kép
seriff

Seriff,
jövő héten jönnek a burkolók, ott lesz Robi is, ha tudunk, majd elmegyünk vele egyszer.

Kép
sygnum

Persze,bármikor!

Kép
seriff

Syg,
hát akkor azt nem kaptam meg. Sebaj, nem késtünk le semmiről Kép

Jók a képek a kis babataliról!

Kép

Kép
kobudo

Kob,
a citromailre ment. Mindjárt írok másikat.

Kép
sygnum

Kob, Seriff,
az indexről írtam.

Seriff,
Kamilla engem is elvarázsolt rögtön, amikor először láttamKép Igazi kis bájos kislány.

Kép
sygnum

Bocs ha nem irok mindenkinek...

Seriff,
Jo lehetett a mozizas. Babak es papak hogy birtak?

Seriff, Nana,
Az en ferjem mar javasolta, hogy lehetoleg tobb szakirodalmat ne olvassakKép

Dora,
A kutyus nalunk is nagy kedvenc. Egyszer elegge meg is lepodtem, mert tisztes tavolbol nezegettunk egy idegen kutyat, de egyszerre hajolt elore Panka es lepett elore a kutyus, es Panka elerte a kutyustKép

Bepa, Lili,
Fogzas eleg vacak tud lenni. Nalunk most jonnek a hatso orlok. Most arra gyanakszom, hogy emiatt van a hoemelkedesuk, mert mas tunetuk nincs. Sajna tegnap is nyugik voltakKép csak az a jo, ha magyunk valahova, vagy hozzank jon valaki, mert az eltereli a figyelmuket.
mvirag

Jó reggelt!

Mvirag, akkor Zsófinak is ezért lehet hőemelkedése? De neki csak kúszik egyre jobban felfelé. Este csak 37 volt, most meg 37,2. de már hívtam a doktornőt, h. nézze meg. Én csak úgy vagyok n yugodt. Igaz, nincs semmi más tünete...nem köhög, nem folyik az orra. Mi lehet, ha nem a foga? Kicsit aggódom.
birolili

Jó reggelt!
Virág, Lili: éljen a fogzásKép
Lili: most is olyan volt az éjjel mint előző?

KépKép
KépKép
bepa77

Syg

Csak óvatosan jelentkeznék. Nem lehet, hogy én küldtem neked azt a mealt? Kép) Arról volt szó, hogy eljöttök hozzánk.
Bencét meg jaj ne is mondd. Pedig megveszünk megvennénk neki minden finomságot, ha kérné. Úgy értem tegnap is vett neki apa stanglit, de nem kellett. Amúgy férjemmel mi is elég vékonykák voltunk gyerekkorunkban.

Jaj-jaj-jaj

A védőnő nem mondta, hogy ébresszem is fel Adrit, csak, h adjak neki 3 óránként. Persze, h nem veszem én ezt annyira komolyan, de az igaz, h adtam neki tegnap óta 100-at szopi mellé, ha elfogadta. Nem jött vissza, olyan nyugodt volt és jókat aludt. Hiába, csak reggelente és hajnalban van elég tejcsi. Egyébként ő nem az én védőnénim volt. Mondták is, h ne aggódjak a hízáson, de akkor is rossz volt.
Elkezdett mosolyogni rám a drágám, akkorákat vigyorog, csak még hang nem nagyon jön ki a száján, meg kell zabálni.

Ser

Ti is így jártatok méricskélésnél?

Lili

Szegény Zsófi baba. Jobbulást kívánok.

Syg

Nagyon édesek a lurkók. Bálcsi jó sokat nőtt, mióta az utolsó fotót láttam róla.

Dóra

Ez a ti kutyusotok a képen?

Kép

Kép
cukkermáz

Mvirág

Persze, összehozzuk valahogy azt a sétát. Még most elég bizonytalan, h mikor megyek Adrival. Olyan nehéz kivenni a babakocsit, talán 1 óra körül fogom időzíteni, mert akkor apa hazajön ebédelni.

Kép

Kép
cukkermáz

Mvirag, még azt akartam írni, h. Beáékkal mi sokat sétálunk bent a városban, persze én Zsófival is sokat sétálok. Ha gondolod, szívesen csatlakozunk hozzátok. Kép

Bepa, hasonlóan rossz volt az éjszakánk, mint a tegnapi. Kép Nem tudom biztosan, h. foga jön-e. Nektek?

Cukker, sztem ne aggódj hogy mennyit hízott. Sztem ha boldog, kiegyensúlyozott baba.... Kép
birolili

sziasztok!

Lili,
Van már fogacskája Zsófinak vagy ez lenne az első 2?
Szerintem a saját megnyugtatásodra hívd ki az orvost, mégiscsak jobb az ő szájából hallani hogy igen ez "csak" a fogacska. a bizonytalanság a legrosszabb. És akkor legalább nem kell tovább izgulnod hogy vírus vagy egyebek és probálhatod a leginkább enyhiteni a fájdalmát. Kicsit hideg rádóka, dentinox és mivel van hőemelkedés Panadol baby és sajnos sokat kézben, mert fekve fáj neki a legjobban.

KépKép
KépKép
nana09

Nana, most megerősítettél abban, hogy fekve fáj nekikKépnem tudtam eddig de láttam, hogy ölben van el a legjobban....
És Te hogy vagy? Babaságod?
Lili! mi éjszakáink:hm, nem fényesek....de -1-3 órás megszakításokkal ébred . Most pl. 20-20.45.aztán 23,00.50,2.35,5.20(gondolom, mert ekkor jön az első vonatKép,és még6.20-7.00
szóval ez van.Napközbe se túl jó, mert nem viszem ki(féltettem a betegség miatt, és még mindig köhög a drága)

Lányok, hogy tudnám azt megoldani, hogy a trutyi kijöjjön Beniből? orrból nem folyik, csak a köhögésnél hallom, hogy gurgulázik a cuccKép

KépKép
KépKép
bepa77

ja és Lili! Beninek tuti jön, sőt szinte már kint is van az alsó kettő

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Mvirág,
én voltam moziban, nem Seriff. Egyébként jó volt, ebben a moziban még nem is voltunk soha. Apák és babák is jól bírták, erősítették egymást. Azt hiszem, külön-külön nem bírták volna ilyen jól. Legközelebb ők kapnak kimenőtKép

Cukker,
tőled nem kaptam mailt, ez biztos. Nem felejtettem el, h megígértem, h megyünk, csak tele volt a hét. Talán a jövő héten már összejön.
Fura, h Bence semmit nem akar enniKép
Bálcsi már lehagyta Leonát súlyban.

Kép
sygnum

Nana, ez lenne az első kettő fogacskája. És tuti, h. ha leteszem, akkor fáj neki a legjobban, mert éjszaka csak kézben hajlandó aludni éjfél után... Kép

Bepa, nektek sem túl jók az éjszakáitok....Kép
Majdcsak kibújnak ezek a fogacskák....
birolili

syg: írnék emailt ha nem zavarlak vele?

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: