A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a névnapi köszöntést!

Sajnos mi is még mindig betegek vagyunk. Dani 4 napja lázas. Kép Pedig eddig talán egyszer volt láza. Sokat sir álmában, nem ébred fel, így még nehezebb megvigasztalni.

A férjem is beteg volt és én is megint. fülfájás, torok fájás...

Kicsit kezdek kikészülni és nem magam miatt, de ez így pocakosan nagyon rossz. Dani legalább "kint" van és látom hogy van, probálok rajta segiteni... De mi lehet Botonddal??? Egy hónapja szinte állandoan beteg vagyok, kikurálom magam és újra és újra visszaesek. Kép Előbre is rakattam az Uh-át. LÁtnom kell hogy minden rendben vele... Kép

A képek tündériek.

Hanna milyen nagylány már! Kép

Dora kis Katija nagyon hasonlit (szerintem) a másik babára. Vagy nem??? Kép

Bocsánat sajnos még nem tudtam mindent visszaolvasni.

Kob, én is találtam neked vmit, persze ez lehet hogy nem elég "komoly", de legalább nem 60e.
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=index&cPath=127&zenid=e4a109b5524f4dd591d f6b895064bf6c

Ezt a honlapot mindenkinek ajánlom én már hetek óta keresgetek, itt eddig minden olcsóbb volt mint máshol.
www.bebibolt.hu

Somi dr-nőt ma megbeszéltük a doktornéninkkel, ezen a héten ha már nem lázas Danus el is visszük.
Hátha..

Bocs hogy ilyen sokat írtam magunkról. Probálok visszaolvasni és jövök.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok Lanyok,
A szulinap szuper volt majd du letoltom a kepeket. turo es almatortat csinaltam a turotortabol jol be is lakomaztak:-((
En mara total lebetegedtem, tegnap még birtam, bar mar kohogtem. remelem gyorsan kimaszok belole. Panka mar makk egeszseges, Beni is kifele maszik belole, apa mar tulesett, most en vagyok a soron:-((
mvirag

nana,
en is boldog nevnapot kivanok.
mvirag

Mvirág, utólag kívánok nagyon sok boldogságot a kis szülinaposoknak! Ez a fránya betegség, sajnálom Kép.

Nana, szegény Dani, szegény Ti. Ezt még mondani akartam, hogy lázasan nem szabad kimenni Ceglédre, mert akkor nem csinálják meg a kezelést. Próbáljátok ki, ártani biztos nem fog. Azért arra számítsatok, hogy egy kezelés nem lesz elég. De legalább nem kap gyógyit.

Kob, köszi, ha elküldöd nekem. Igazából nem feltétlen az ár számít, hanem az, hogy kényelmes legyen a babának és persze nekünk is, a hordároknak Kép. Persze azért a 60 ezres semmiféleképp nem lesz.
balim

Linacska,
en csak akkor raktam oket etetoszekbe mikor mar egyedul stabilan ultek, meg a bebihordozto is kerultem... De lehet hogy en vagyok tul ovatos.
mvirag

Kob, köszi megkaptam ez emilt. Amit múltkor küldtél linket (14 ezres) az jobban tetszik és nem sokkal drágább, mint ezek. De azért köszi, ha lesz még, küldjél. Nagyon ügyes Kamilla, hogy kiscsoportos létére ilyen kis bátor. Õ egyébként mondja már az "r" hangot?
balim

sziasztok

köszönöm az aggódást

mint lilike is irta van egy "kis " családi gonodom

tibor elköltözött itthagyott minket ...
van egy barátnője is ugyhogy nem tudom hogy mi lesz hogy lesz
egynelőre én csak vegátálok nem tudok gonodlkodni és sehogyan sem vagyok napokig csak bőgtem és nem érttem a helyzetet de sajnos nagyon véglegesnek tűnik ...
egyszerűen nem tudom átélni a napokat csak túlélni
pár napja már nyugtatóra kényszerülök anniyra nem birom
nagyon fáj ...
nem tudom hoy mit kellene tennem küzdeni érte vagy hagyni had menjen ...
a gyerekek miatt is nagyon szrtném ha viszajönne meg magam miatt is mert én még nagyon szertem...
de ha ő itt boldogtalan nm tudom van e értelme hogy viszajöjjön...
szóval sok dolog foglalkoztat azért nem is jövök

köszön hogy hiányoltok igyekszem magam összeszedni és megprobálok jönni

kob .
nagyon szépen köszönöm az sms és a felajánást is nagyon kedves vagy jól esett

puszilok mindenkit

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz,
nemis tudom, mit írjak, ez szörnyű... Tényleg szólj, ha segíthetek, vagy csak ha beszélgetni akarsz!

Balim,
nekem is az tetszett, amit korábban küldtem, valszeg meg is vesszük. Pár hét múlva megyünk Pestre, felpróbáljuk, és ha akkor is ok, akkor jöhet Kép
Egyébként tegnap angol honlapon találtam 230 dollárosat is! Kép HOgy az mit tudhat, nem sikerült rájönnöm, nekünk jó lesz az olcsóbb is Kép

Nana,
sajnálom Danit, sajnos ezek a közösségi vírusok ilyenek! Kép
A linket is köszi, ismerem, sőt, eddig ez a nyerő.

Virág,
várjuk a képet az egyévesekről!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok Lányok!

Kis- és nagybetegek gyógyuljatok meg hamar!!!!

Utólag is Boldog Névnapot Nana!

Cukker, igazásn szép nagylányod lett!

Fotók szuperek!

Szülinapos ikreknek Boldog Szülcsit! Kép

Quill, Moni üdv a csapatban!
(Én 1990-ben végeztem az eü-ben)

Hátihordi ügyben: nekem is küldenétek linkeket??
Egyszer találtam egy nagyon könnyű darabot, 10-en ezerért, asszem alig volt 2 kg.. De már nem tudom, hol van!
Mivel most ugye túra motorunk nincs, (a Pancsi műszakilag meghát...), és egyenlőre oldalkocsis motort nem tervez a költségvetésünk, marad a gyalogtúra! KépKép

Ser: köszi a hiányolást!!
Jó hosszú lány már ez a Hanna!Kép NZ (fogdoki) kérdezte, h Gy-nek hogyhogy nem chopper-je van, mert úgy emléxik, az volt a stílusa. KépKép

Rozkához ma beugrunk. Este azt mondta, hogy jelentkezni fog, ígéri!

Bálint bő két hét alatt gyógyult meg! De ostmár rendben van!! KépKépKép
(Apa gyógyult meg a leghamarabb, aztán Bálcsi, én még néha köhécselek, de nekem kb 2 hónap alatt múlik el teljesen..)
Előző éjszakánk isteni volt, 11-5:30-ig csak 3X ébredt Életke, de ma éjel Serfi szvaival élve a szokásos horror volt.. 45-60 percenként ébredt a Legény. KépKép Lelkileg mostanában már nem is visel meg annyira. Csak fizikailag.. Bár nekem talán jobb, mint Sygnek, mert "csak" az ízületeim fájnak, de a folyamatos nyűghöz hozzá lehet szokni. Míg a rosszullétek nagyon leverik az embert a lábáról..

Aki tudja, hogy mi történt velem az elmúlt két hétben, légyszi ne furcsálljátok, hogy itt vagyok, és mintha semmi sem történt volna, csevegek. Higgyétek el, sokkal jobb így, társaságban. Bálint, Andris, és a barátok, akik miatt nem jár az agyam már annyira.. Könnyebb a társaságban! Ezt Sbea tudja a leginkább.
Édesanyámat csütörtökön temettem.
...és az élet pedig megy tovább..

Ma beviszem Bálcsit a városba.. Kíváncsi vagyok, közűletek kivel találkozunk?!?
Puszi mindenkinekKép

KépKép
mino

Ja, és Balim!
Köszi az évfordulós köszöntést Bálint napra! Nektek is viszont kívánok még legalább 2-3X ennyit! Kép
Serfikém Te is öregebb lettél egy évvelKépKép De még mindig le vagy maradva mögöttem!!!

KépKép
mino

Látom Rozka már megelőzött..mire én elküldtem az én üzimet..

KépKép
mino

sziasztok

FONTOS! van egy 1,5 éves lány vizslánk akitől sajnos meg kell válnunk. Szeretném ha szerető gazdija lenne, de a környéken nem tart rá senki igényt.
Ha van ismerősötök aki kutyust szeretne INGYEN házhozszállítjuk! Sürgős lenne.Nagyon szereti az embereket!
Köszi
majd később még jövök

KépKép
KépKép
bepa77

Roz, nem találok szavakat. Nagyon-nagyon sajnálom Kép. Ha tudunk valamiben segíteni, csak szólj.

Mino, köszi Kép. Nem tudtam mi történt veletek, részvétem édesanyád miatt Kép.

Kob, én is kíváncsi vagyok milyen lehet "élőben". Kipróbálás nélkül nem mernék venni. Remélem mi is hamarosan feljutunk Pestre Kép. Azt nem tudod véletlenül, hogy hány kilóig jó az a hordozó?
balim

Roz,
Én is nagyon-nagyon sajnálom. Kép Sajnos nem tudom mi lenne a jó tanács, szerintem te ugyis tudni fogod. Borzalmas lehet én ugy érzem tul sem élném, de persze ott vannak a gyerekek és most már - igy anyaként- tudom ők tényleg mindennél fontosabbak. Az élet ilyen piszok. és a férfiak...és mondjuk az "ilyen" fajta nők is...
Bocsi, túl messzire mentem. Elvált szülők gyerekeként nőttem fel. A mamám 3szor vált el... Én azt vallom hogy jobb apa nékül, mint veszekedő szülők között felnőni, de persze még feleségként és anyaként (szerencsére) nem éltem ezt át, igy semmit nem tudhatok...
Nagyon sajnállak! Kép

Seriff,
Már tegnap kérdezni akartam, hogy nem mostanában van a szülinapod? A bringát talán arra kaptad??? Kép

Mino,
Szívből sajnálom. Kép Nagyon felnézek rád azért hogy képes vagy ilyen erős lenni és teljesen igazad van.
Pici Bálint örülök hogy túl van rajta. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Roz nagyon sajnálom, ami veled történt, sajnos segíteni sokat nem tudok, de gyerekfelügyeletre szívesen vállalkozok (megbízható vagyok Kép)

Mino fogadd őszinte részvétemet.
Alvászavarral küzdöket, csak biztatni tudom, hogy az idő megoldja a gondokat, van remény, bár ez tudom elég sovány vigasz.
Betegeknek jobbulást!
Réka most kezd ismerkedni a szavakkal, olyan szinten, hogy minden nap mond valami új szót, szerintem ez nagyon édes időszak (a többi is persze). pl. hétvégén olyan aranyosan mondogatta, hogy "apuci", tetszett neki és gyakran eszébe jutott, ismételgette,de amikor azt mondtam, hogy anyuci, arra rögtön rávágta, hogy "nem" és azt nem mondta utánnunk Kép

Most menem kell, mert álmos már!
moni77

Roz,pokolian sajnálom, amikor Lili írta, h baj van, ez ugrott be, ahogy írtad a bulit, stb. HA bármiben tudunk segíteni, szólj! Nagyon sajnálom!

Mino, Fogadd Õszinte Részvétemet!
Igen, korábban egy chopperje volt, amitől kórházból való hazajövetelünk napján szabadult meg, bocsánat adta el, nagyon fájó szívvel, 1981-es Honda volt, szerettük, meg azzal nyaraltunk De a kettő együtt már nem kellett. Igazából vágyott Õ mindig egy új klassz nagy motorra, csak 2 éve engedhette meg magának először....(most meg nézegeti a jövőre kijövő új Kawasaki-t, ami állítólag 1400-s lesz, de az az Õ alkatához már vsz túl nehéz, és persze drága is lesz...)

Balim, Hannácskának is folyik az orra, köhög, igaz láza nincs, de azt hiszem megmutatom, de lehet, h előtte fel kéne hívni....

Nana, uaz a betegségünk van, nekem is iszonyúan fáj reggelre a fülem....

MiVirág, Boldog Szülinapot a Kicsiknek!

Kép
seriff

Mvirag,

bocs...neked is nagyon köszönöm és nagyon boldog 1 éves szülinapot a picuroknak. Képeket ugye raksz majd fel?

KépKép
KépKép
nana09

Kob én is megkaphatnám te milyen hordozót szeretnél?
Illetve jó lenne egy kis segitség... Tudatlan vagyok ez ügyben. Szeretnénk kengurut venni (apa kérése Kép ) de sehol nem találok róla leírást, melyik jó? miért jó? mire figyeljek? mennyi idős kortól lehet belerakni a babát? stb.

Ezekbe a hátihordozokba gondolom, már min. 1 éves picurokat lehet vinni. Vagy nem???

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
a hordozóba 6 hós kortól, amikor már támasztással tudnak ülni, belerakhatóak a pöttömök. Kamillával 10 hós korában voltunk először, az még egy kölcsönkapott háti hordó volt.
Egyébként a nyerő eddig az, mit Te is találtál Kép
Babahordó kendővel nem szimpatizálsz? Vagy Apa? Az előnye szerintem az átlag kenguruval szemben, hogy már újszülött baba belerakható, fekvő pozícióban.
De küldök, vagy felrakok linkeket, de most mennemkell enni Mesivel, és elég álmoska már szegény.

Mino,
őszinte részvétem Anyukád miatt, egyáltalán nem rosszallunk amiatt, hogy itt vagy, sőt Kép

Kép

Kép
kobudo

Köszönöm Lányok!

Nana:
Mi nagyon sokat használtuk a kengurút! Egy Pierre Cardint vettem. Õk 2 félét forgalmaznak, de elsőre nem jót választottam, ezért másnap visszavittem, és kicseréltem. Nagyon szerettük! Andris is sokszor vitte benne Bálcsit! Amikor mentünk valahova, pl: orvoshoz, vagy sétálni, vagy tudtam, hogy sokat kell várni, vagy boltba..Szuper volt! Mindig bent volt az autóban, kímélte az ízületeimet, nem foglal sok helyet, és őrületesen jóízűeket aludt benne Bábi!
Mar2-2,5 éves kortól használható. Mivel Bálcsi koraszülött volt, sokat dilemmáztam! Mindig Kobudót bombáztam a tanácsokkal...Először megvarrtam a kendőt, azt próbáltuk, otthon mindig azt is használtam. Pl: ha lementem mosni a pincébe, vagy pakoltam.. A kocsiban meg ott volt a kengurú, amit 3 hónapos korától használtunk szinte minden nap Bálinttal.
És most a súlya miatt jöhetne a háti hordozó.. :o

KépKép
mino

bocs, helyesbítek:
2-2,5 hónapos kortól!!! KépKépKép

KépKép
mino

Köszönöm lányok!

A kendő egyelőre azért nem, mert apa azt azért nem szeretné...Kép

Én is úgy gondoltam hogy min. 2 hós kortól használható, de némelyikre ráírják hogy 0-tól...???

Mino
és akkor melyiket ne? illetve melyiket igen? Kép

Kob,
Várom. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt az oldalt, egy barátnőm készítette. A kislány baba a nem mozgóképeken - Petra (2003-2004-ben).

http://www.efk.u-szeged.hu/vedonoszak/baba/
moni77

Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt az oldalt, egy barátnőm készítette. A kislány baba a nem mozgóképeken - Petra (2002-2003-ban).

http://www.efk.u-szeged.hu/vedonoszak/baba/
moni77

A PC-t eleve jobbnak találtam, mint pl. a Chicco-t. A PC-ből az alacsony támlájú a szuper. Abban meg lehet fordítani a babót, hogy kifelé nézelődjön. Persze, amikor már érdeklik a külvilági dolgok..
Olyan furcsa, hogy annyi mindent kinőtt bálcsika!
Nekem ugyanolyan márka és szín a kenguru, a babatáska, a babahordozó, és a babakocsi. Olcsó, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Szoktak akciót tartani a termékeiből. Van Pesten és Dunaföldváron egy üzlet, ahol a bkocsit is vagy 7000-vel olcsóbban adták akcióban.
Bár, abból tudtam volna sokkal jobbat választani, de nekünk lényeg volt hogy több funkciós legyen, átfordítható karos, kicsi, és KÖNNYÛ!
Ha jól látom ez a mi kengurunk
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=51

KépKép
mino

Sziasztok!

Roz
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Ha valamiben tudok segiteni akkor szolj nyugodtan.

Mino
Fogadd öszinte részvétemet. Örölök hogy Bálcsika meggyogyult.

Nana
Utolag én is nagyon boldog névnapot kivánok.

Nem tudom hogy tud -e nekem valaki segiteni , volt már valakinek közületek vesekőve?

Pénteken nálunk is megvolt a farsang nagyon jol sikerült, lányok nagyon jol érezték magukat , Domikának még a hangja is elment .

Betegeknek mielöbbi gyogyulást kivánok.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsone, szia. A férjem családjában sajnos szinte mindenki veseköves. Páromnak is volt, öt éve először. Pokoli napok voltak. Azóta szerencsére nem jött elő. Abszolút leszokott a tejről, pedig előtte naponta egy litert ivott. Miért kérded?
balim

Balim
Nálam csötörtök éjszaka kezdödött hogy nagyon fájt a vesém se állva se ülve sehogy se volt jo , kijött minden belőlem . Péntekem elmentem dokihoz , elmondtam hogy mi a helyzet , de már forditottján mondta hogy a hányástol fájt a vesém, vizelet vizsgálat negativ. Péntek éjszaka 3/4 2-kor megint begörcsöltem + hányás , algopirin meg nospa , de nem csillapodott ügyelet kihivás , nagyon aranyos volt az ügyeletes doktornő és Õ egyből tudta hogy mi a baj a háziorvossal ellentétben. Mondta hogy ha láz van akkor egyből korház ,mertr elzárodhat a vesém , 4 orás szünet után ujjabb algopirin + nospa / nem vagyok egy nagy gyogyszerezős ,és a fájdalmat is birom , de ez már sok volt/. Sehogy nem mult a fájás és irány a korház, uh +rtg és kiderült hogy kövem van. Bocsi hogy hosszan irtam le , de a kö távozására vagyok kiváncsi hogy azt mindenféleképpen megérzem / olvastam olyat is hogy az első görcstől 24 ora legkésöbb /

Kép
Kép
Kép
kecsone

Moni,
nem ismerem ezt az oldalt, de nagyon tetszik! Rögtön ráismertem, hogy melyik baba Petra, elég jellegzetes vonásai vannak!
Asszem Te kérdezted, hogy mi a SÖR: Shakespeare Összes RövidenKép

Balim,
Kamilla sem mondja az r-t, sőt a magyar ékezetes hangokkal is vannak gondjaiKép

Kép

Kép
kobudo

Kob!
köszi a SÖR-t:-)
Az összes nem mozgó képen ő van.
Kamillának milyen jelmeze lesz?
Petra virág lesz, de nem házi gyártmány a jelmez.
Kecsone:
http://www.vitalitas.hu/?ctype=5&did=4626&cid=1325
Nana: Boldog névnapot utólag is.
Virág: Boldog szülinapot az ikreknek. Sikerült elfújni nekik a gyertyát?
moni77

Syg,
igazság szerint eddig nem próbáltam Lilit tovább húzni, mikor láttam, hogy nem hozza a fejét, hagytam, most hogy írtad, kipróbáltam, és igen, a végén egyenesbe hozza a fejét.

Mino,
mi voltunk délelőtt a városban, de csak Liliékkel találkoztunkKép
Megnéztük a baba-mama tornát, lehet, hogy járni fogok a picilánnyal.
Ha minden igaz, holnaptól lesz autóm.

Roz,
sajnálom, ami történt veled, olyan hihetetlen. Ha valamiben tudok segíteni szólj.

Kecsone
nekem csak vesehomokom volt, én is hánytam a görcsök mellé, és azt mondták, hogy a hányás a vesegörcs tipikus velejárója, mert először nekem is azt mondták, hogy valami izomgörcsöm van csak.
Én azt is észrevettem, amikor az elment, olyan volt, mint a szülés, hogy szinte rögtön elkezd múlni a fájdalom, de azért picit még néhány napig fáj.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm Moni neked is! Kép

Én is megnéztem az oldalt, nagyon aranyos, szép baba (és kislány Kép) Petra.

Pille, Erszényes jól vagytok???

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, utólag is Boldog névnapot kívánok! Kép

Rozi, mi beszéltünk. Én nem sajnálnám, menjen! Kép Sztem nem érdemel meg titeket! Ne haragudj, nem meg bántani akarlak....

Nana, nekünk Chicco go plus kengurunk van. Én nagyon szeretem. Ezt fektetve is tudod használni. Azért jó. Mondjuk mi csak 2* használtuk fektetve, mert utána már tudta magát benne tartani Zsófi. Én nagyon szeretem, apa is.
birolili

Sziasztok!

Nana: én is utólag Boldog Névnapot kívánok!! Kép

Roz: el sem hiszem hogy ilyen van!! Kép Annyira sajnálom, de szerintem ez csak valami pillanatnyi elmezavar lehet nála. Nem ismerlek titeket és nem is voltam ilyen helyzetben még (hála az égnek) de szerintem úgyis rá fog jönni hogy ez hiba volt. Kép

Én megvagyok, csak tegnap nagyon rosszul voltam de egy nap alatt sikerült meggyógyulnunk Minijanikával. Nagyon fájt a torkom, gyenge voltam, hőemelkedés stb. Kép
De ma már jót sétáltam a városban, ettem egy kupac gyümit úgyhogy márcsak várakozom hogy pici Janika megmutassa magát. Kép

KépKép
erszényes

Ja amúgy nekem nem volt mintavétel, úgyhogy asszem nekem is szólnom kell a dokinak.Kép
Köszi a segítséget lányok.

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Roz! Sajnálom ami történt, kívánom, hogy ... nem is tudom mit,az életben nem voltam és remélem nem is leszek ilyen helyzetben. Talán sok erőt!!

Mino, részvétem Kép

Nana, köszi hogy hinyoltál. Õszintén szólva ramatyul vagyok. Le akar szakani a derekam, meg jártányi erőm sincs. Szinte érzem, ahogy mennek szét a csontjaim. Flórától elkaptam a nyavaját, fáj a torkom és pont úgy érzem magam, mint amikor influenzás voltam, de lázam nincs.

Kecsoné, vesekő dologban toppon vagyok. Volt, van, lesz, ahogy a dokim mondta. Fájdalmat nem írom le, kaptál belőle ízelítőt (menni sem bírtam) de nekem kisebb babszem nagyságú is volt a vesémben minden előjel nélkül (hány évig növeszthettem tünetmentesen?)6 hét katéter az elzáródás veszélye miatt, és két uh-s zúzás után ürült ki teljesen az összes darabkája. Nem vettem észre, amikor elmentek, mert folyamatosan kellemetlen érzésem volt a katéter miatt, azt meg csak akkor vették ki, amikor kijött az összes darabka.

Flóra jobban van, már szakadozik a köhögése. Nagyon nem bírta már a bezártságot, most apával kint vannak.

Jobbulás kívánok minden kis és nagy betegnek, majd csak kitavaszodik és feltöltődünk végre.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Néhány dolgot még.

Seriff, köszi az utánajárást!! Mondjuk nem tudom mi ütött Istvánban, hogy a férjedet kérdezte, nekem kicsit kellemetlen is.

Erszényes, most látom, hogy hasonló cipőben járunk. Csütörtökön 7:45-re megyek ctg-re. Te mikor?

Lányok! Valahol azt hallottam, hogy 30 napnál vagy 3 hónapnál (erre nem emlékszem) nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell vinni a kórházba. Ez igaz?
Mi van, ha nem csinálja meg a doki ezt a mintavételt, amiről Erszényes is kérdezett?

Moni, köszi az oldalt el is mentettem. És tényleg rögtön felismerhető a lánykád.Kép

Nana, te hogy vagy pocakilag? Mikor mentek uh-ra?

pillle

Szia Pille!

sajnálom hogy te is beteg vagy. Kép Nem értem mi van én még soha nem hallottam ennyi beteg emberről, mint most. Borzalmas! Kép

Szerdán reggel megyek Uh-ra. Kép Pocakilag jól vagyok, legalábbis remélem. A hasam óriási, hétről-hétre érzem ahogy nő Botond. Kép

Viszont lenne egy kérdésem Mindenkitől.

Nektek volt olyan hogy apró, sok-sok tűszúrás szerüen fájt a hasatok??? Pár napja ez van néha, Daninál keményedés, görcs volt, de ilyen soha.

Lili,
Köszi. Én is Chiccot néztem ki, csak az sima Go, nem Go plus. Mino írta hogy szerinte jobb a PC mint a Chicco. Kiváncsi vagyok miiben, miért? Na hátha majd bejelentkezik. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek, a lányom újabban addig bűvészkedik alvás közben, még teljesen hozzá nem ér a feje a rácshoz, és ki nem tudja lógatni a kezét. Ha ez megvan, nyugodtan alszik órákat. Hogy miért jó ez neki?

Ma délután megint visszahányta az egész tejcsit, kezd aggasztaniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille,
ha Kecskeméten kötötted a házasságod, akkor csak viszed az anyakönyvit, ha valahol máshol, akkor kell csak 300 napnál nem régebbi. Vagyis a síma házassági anyakönyvi kivonat és valami igazolás, hogy tényleg házas vagy, nem váltál még el..., ha Kecskeméten kötötted, akkor mindezt látják anyakönyvezéskor.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille: Jobbulást kívánok!! Kép
Én 10.20-ra megyek ctg-re, csak győzzem utána utolérni a dokit. Múltkor is 1 órát vártam rá az elsőn. Kép
Te mikor mutatod meg neki a szalagot??

Nana: Bérczi Ildihez mész szerdán??
Nekem is volt hasonló jellegű fájdalom, sőt mindig máshogy fáj.

KépKép
erszényes

Mino, fogadd reszvetem! Nagyon sajnalom!

Roz, szornyu ami veletek tortent. En is bizom benne, hogy hamarosan rajon, hogy mit es kiket hagyott otthon.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pille, ne viccelj, segítünk, ha tudunkKép!

Nana, már akartam írni, h van egy nagyon egyszerű kengurunk, kétszer ha volt benne Hanna, szívesen odaado, ha gondolod, nem chicco, és nem is PcKép.

Kép
seriff

Ja, a doki köptetőt orrcseppet és fluimare-t írt, eddig mindegyiktől üvöltött Hannácska....

Balim, nekem nem tetszik nagyon ez az új rendelő, babakocsival pl. elég necces bejutni azokon az ajtókon, de lehet, h csak szokni kell, na mondjuk nem akarok annyit odajárni, h megszokjamKép!

És találkoztunk Sygékkel, és Leona nagyon édes volt, egy hangja sem volt, vagyis de, csak beszélgetett, annyira kópé, h hihetetlenKép!

Kép
seriff

Nana, nekem is szúrt (szúr).

Seriff, köszi nagyon!

Erszényes, ctg után még uh ott a kórházban, ami csak 9-től van, úgyhogy legalább fél órát várhatok az uh előtt. A dokit csak utána kezdem el kergetni Kép (már nem volt későbbi időpont)
Márc. 1-re be vagyok jelentkezve B.I-hez is.

Lina, köszi így már érthető!

pillle

Erszényes,
igen, B.I.-hez megyek.

Pille,
Én is március 1-re voltam beírva, csak átrakattam egy héttel korábbra.

Seriff,
Köszi a hordozó felajánlást. Kép De Hanna ugye nem lázas?

És Leona és Hanna mit szólnak egymáshoz?

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Üdv mindenkinek és jobbulást.

Nana09
Azért kell gyógytornára járnunk, mert nem tartja/tartotta rendesen a fejét. Most már egyre ügyesebb.

Linacska
Igen "már" kecskeméti. Kép
Zsombor szintén 3950 g-al született és 54cm-el, két hete mérték akkor 61 cm volt és 5430 g.
Hétvégén Zsombor is össze vissza hányt...aztán az egyik evésnél kevesebbet is kért. sztem teli volt..most azóta viszont csak néha jön vissza neki, egy-egy büfinél. :D

Lányok, Nektek mi a véleményetek az agyhártyagyulladás elleni védőoltásról?
Most adasam be és utána még kétszer vagy 1 éves kora után érdemes csak? (szerdán megyünk az első oltásra Kép)
quill

Nana én is B.I-hez megyek 10.40-re.

Pille: nekem múlt héten a doki 1 perccel hamarabb ment el a kórházból mint ahogy kiléptem a ctg-ből (apa a folyosón várt rám, látta is elmenni) és emiatt kellett egy jó bő órát várnunk. Kép

KépKép
erszényes

Nana,nem nem lázasKép.Amikor jöttünk vissza a dokitól Hanna aludt, Leo épp túl volt a tejcsin,és Robi odahozta, merthogy Hanna köhögött,azt hittem felébredt,de nem, és akkor Leo megfogta a kezét, az arcát, Hanna meg kinyitotta a szemét, aztán újra lecsukta.Kép Szóval nem beszélgettek túl nagyot Kép....

Quill, én nem adattam be, Roz úgy tudom igen, talán majd Õ mond többet.

Lina,lehet, h csak túlette magát Lili...

Képzeljétek, ma délben 19 fok volt! De most hallom, h hétvégén jön a hidegKép.

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: