A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Linacska
Igen, szia Kép
quill

Balim,
Cegléd, Somi dr-nő? nem hallottam még róla. Írsz majd légyszi infot.

Dora,
Megnézegettem Kati képeit nagyon aranyos és mindkettőtökre hasonlit. Kép

Quill,
Miért kell gyógytornára járnotok?

KépKép
KépKép
nana09

Quill,
kicsi a világ, akkor jól gondoltam. Te Kecskeméten laksz egyébként?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, bele lehet tenni, igen, dönthető a támlája.
birolili

Dóra,
Te nekem nem vagy ismerős,Gyulai Melindát viszont ismertem,bár ha kérdezed a Zrínyire tippeltem volna(hogy onnan ismerem)De az biztos,hogy egy évfolyamba jártunk.Talán c-s volt?Általános tantervű osztályba járt?Előttem van az arca is.

Birolili,
Csak etetőszékben lehet etetni a gyereket?Akinek nincs az hogy szokta?Nem gondolkodtam még ezen,h.mi lesz,ha már nem csak szopizik.Én nehezen Vállalok be ilyen tárgyakat(csak,ami feltétlen kell),mert olyan kicsi házunk,h.nem fér el a sok holmi.
mrege

dora! jóóók a képek, annyira szép kisimult nagylányos arca van Katinak

roz?

KépKép
KépKép
bepa77

Quill,
mekkora volt Zsombor, mikor született? Azt hiszem, vele jól tudom hasonlítani Lilit, 21 óra ide vagy odaKép
Õ 3950 g/52 cm volt, és múlt csütörtökön mérték 5300 g/57,5 cm-nek.

Lili,
mennyire dönthető a háttámla, mekkora babát lehet beletenni?

Bea,
sajnálom a sérüléseket, ez volt az első? Lilin én is csináltam sebet úgy egy hónapja, de az csak picit vérzett, azért ijedtem meg, mert pont a tűzfoltja mellett volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, enyire:

Kép

Sztem bele lehet tenni egy 2-3 hónapos babát is, mert olyan, mint a hordozó.

Mrege, Kobudóéknak van egy nagyon jó kis székük, amit a nagy székre lehet feltenni. Az előző pár oldalak egyikén van a kép, keresd meg. Ahhoz nem kell nagy hely, mondjuk ahhoz sztem már kell, h. ülni tudjon a babó. De Kob mesélte, h. egyik barátnője olyanba etette a gyerkőcöt, mint amilyenben Zsófi fürdik. Kép Kép Fantázia kérdése...

Zsolti apuval és Lillával nagyon jót sétáltunk. Mind a két csajszi bealudt. Kép "Még jó, h. a babakocsikat bele lehet tolni a vízbe." ( idézet Zsoltitól. Kép )Vannak olyan nagy pocsoják....
birolili

Móni,
Te színházban láttad a Cavemant? Hogy sikerül eljutnotok? Nagyon jó lehetett, szeretem az ilyesmit. Régebben a SÖR-t láttam, azt ismered?

A betegeknek jobbulást, Flóra, Dani, Áki, Lilla gyógyuljatok!

MRege,
láttad a pár nappal ezelőtti képet Emese etetőszékéről? Nekünk is a helyhiány miatt volt nagyon jó Kamillánál, és most is beválik. Ilyenre nem gondoltatok?

Még próbálok jönni, és felrakni egy táblát az új tagjainkról!

Kép

Kép
kobudo

Lili,
egyre gondolunk Kép

Kép

Kép
kobudo

Balim, Te kérdezted, hogy mikor lesz eredménye a pécsi dolognak, igaz? Azt mondta sógornőm, h. kb. nyárra. Ezeket a vér mintákat kiküldték külföldre. Mert több embertől még nem láttak vérmintákat a családból. Vszínű egy új ága a genetikának....
birolili

Kob: igen a Belvárosi Színházban láttam, nagymama vigyázott a lányokra, sajnos nem könnyű megszervezni az ilyeneket, mert 30-40 km-re laknak a nagyszülők és mindannyian aktív dolgozok, de nagyon örültem ennek, mert nagyon vicces volt. Szerintem, azért sikeres ez a darab, mert magára ismer sokszor az ember.
Amit írtál azt nem ismerem az is hasonló?
moni77

Lili,
ez tényleg jó. Már csak egy indiszkrét kérdés: mennyibe kerül egy ilyen?
Mondjuk egyenlőre jól elvan a hordozóban, de előbb-utóbb majd kell valami.
Olyan édi Zsófi az msn-es képeden, na meg a hordozóban is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Helló!

Lina,
a barlangászat is klassz lehet, de még nem próbáltam. A nővérem viszont igen.
Pontos napirendünk még most sincsen, sztem nem is lesz. Csak nagyjábóli. 10-11 körül alszik és du. 2-3 körül. Hogy mennyit, az már változó. Hogy reggel mikor ébred, az is. Este meg 8-fél9 körül alszik el. Ennyi a napirend és ezt ő saját magának alakította így.

Lili,
én most jól vagyok, csak fáradt. Most nem lehetek én az ébredéseinek az oka.
Látom, maradtatok az eredeti elképzelésnél, nagyon jó ez a szék!

Balim,
tudom, kibírom, nincs máa lehetőség. Csak az a baj, hogy hosszútávon az alváshiány szervi problémákat okoz és ezeket nem fogom tudni kivédeni, erre csak az alvás lenne a megoldás. Még jó, hogy terhesség alatt semmit nem csináltam és fel voltam töltődve, mikor megszületett.

Bea,
szegény kis LillaKép Reméljük gyorsan elfelejti az eséseket.

Kobudo,
kétlem, hogy rá tudnám venni Robit. Ottalvás nem biztos, h gond lenne egyébként addigra. Visszük az ágyát, azt ismeri.
Képzeld, Leona megette vacsira, amit meghagyott délben és utána még megevett majdnem egy egész banánt, de egy jó nagyot. Méghogy nem eszik...

Móni, Pille,
lányok nagyon szépek és aranyosak!
Flórán nem is látszik sztem, hogy beteg.

Nana,
DaniKépKépKép Gyógyuljon meg szegényke gyorsan!
Neked pedig boldog névnapot kívánok, nem tudom, leszek-e még a hétvégén, inkább előbb, mint később.

Dóra,
sztem sem az okot, sem a megoldást nem fogjuk megtalálni erre az alvásproblémára. Rajtunk csak az idő fog segíteni.

Mrege,
itt egy kép egy hasonló székről, mint Kobudoéknak van, ezt állítólag a Corában lehet kapni:
Kép
Kép

Ez elég kicsi, nem?

Kobudo,
neked meg a háti hordozó, amit mondtam:
Kép
Kép
Kép

Jó éjszakát, holnap nem leszek, megyünk névnapozni.

Kép
sygnum

Sziasztok!

A lányom orosz mesét hallgat laptopról és vigyorog neki. Kényelmes férjem van, nem? Kép

Megyünk csavarogni Kecskemétre, majd nagyon kinyitom a szemem, hátha látom valamelyőtöketKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Nana, Somi dr-nőről és a kezelésről itt olvashatsz: www.gyogysapka.hu címen. Talán érthetőbb, mintha én magyaráznám. Marcinak nagyon sokszor volt arcüreggyuszija, sok antibiotikum-kúra ellenére is megmaradt. Itt voltunk öt kezelésen (teljesen gyógyszermentes) és kigyógyult belőle. Nekünk bejött Kép.
balim

Syg, csak annyit tudok írni, hogy vigyázz magadra. Amikor Leo alszik, akkor te is pihenj le azonnal. Át kell vészelnetek ezt az időszakot, nem lehetsz beteg, Leonak szüksége van rád. Kitartás!
Lehet, hogyha bejön a jó idő és sokat lesztek levegőn, akkor majd jobban alszik. De sajnos csak lehet...
balim

Sziasztok!

Lili: nagyon édes Zsófi az új székében!! Kép

Pille: nagyon szép kislányod van! Kép
Mikor mész ctg-re?
Nekem gyakorlatilag nem mondott semmit csak megnézte a szalagot és jövő hét csütörtökön mennem kell megint ctg-re.
Én amúgy már a 35. héten 2000 voltam, remélem 2 hét múlva kibújik Janika, nagyon várom már, de ha nem az se baj csak egészséges legyen. Kép

Velem pár napja nemtom mi van de keményedek, zsibbad a lábam, és délutánonként 5 körül kómába esem a fáradtságtól. Kép Hát gondolom csak a végét járom már...

Jajj volna egy kérdésem: nektek csináltak olyan vizsgálatot 35 hét körül vagy után hogy kenetet vesznek hogy születéskor a baba a hüvelyen keresztül meg ne fertőződjön? Remélem érthetően írtam le.

KépKép
erszényes

Lili: hova fogsz járni angolra? Vagy magántanár lesz?

KépKép
erszényes

Erszényes,
én kezdetektől 2000 voltam, a végén már 2100.
Nekem a 38. héten, mikor 3 napot voltam kórházban vettek kenetet, de úgy, hogy én szóltam, hogy nem kellene, mert én úgy tudom. Pont a 36. héten költöztem Budapestről Kecskemétre, úgyhogy elmaradt a két város közöttKép Ha kimutat valamit a vizsgálat, akkor adnak valami gyógyszert, hogy mire jön ki Janika, ne legyen gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Erszényes, 2f iskolába fogok járni. Kép

Ma mi is Solton voltunk a szülőknél. Jót ettünk.... Kép Majd jövök hétfőn. Holnap még pihenünk, élvezem, h. apa itthon van. Kép

Szép vasárnapot mindenkinek! Kép
birolili

Sziasztok!

Holnap én sem leszek, megyünk anyósom névnapját ünnepelni.
Lilinek ez lesz az első hosszabb útja, meg egy csomó számára ismeretlen emberrel fog találkozni, nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Újabban kezd nagyon anyás lenni, pedig születésétől mindig volt más kezében is, pár naposan már néhány órára otthagytuk anyunál, most valamiért mégis.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana! Nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Flóra már nem lázas, de ramatyul van, még soha nem köhögött ennyire szegénykém.

Erszényes, én is csüt. megyek ctg-re.Lehet, hogy összefutunk.

Megyek, szeretgetem a kis beteget.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok

Elég ritkán tudok jönni és hiányoztok is.
Boldog névnapot kívánok én is Nana neked.
Fotókat nézegettem inkább, mind nagyon aranyos és szép.

Lili

Nagyon klassz az etetőszék. Megkönnyítheti a dolgod.

Lina

Képzeld végre tudok fejni is. Így már tudom, h mennyi tejem van. 20 mili egy mellben Kép De legalább tudom. Kaptam kölcsönbe egy Avent mellszívót és nagyon könnyű vele fejni, pedig nekem ez soha nem ment és nem is fájdalmas. 10 perc alatt végzek két mellel, úgy 40 jön le szopizás nélkül. Babát is méregetem azért, de már ficánkol rajta. Kép

Be is kell fejeznem, mert ébred.

Puszi

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok,

boldog névnapot Nana!
Dani hogy van? Somi dr-nőről én is hallottam, csak jókat. Járni nem jártunk hozzá, bár egyszer felhívtam, azt mondta, hogy ismeri a gyerekorvosunkat, és beszéljem meg vele, hogy szükségnek tartja-e Kamilla kezelését Kép Aranyos volt.

A betegek javulnak? Flóra, Lilla?

Roz, mi van Veletek? Ilyen sokáig nem szoktál eltűnni!

Kézeljétek, megjött Emese első foga! Igaz, a jobb alsó kettes, de érezhető a kis éle, és látható is.

Cukker,
nem csodálom, hogy csak olvasol, nem baj, majd lassan több időd lesz, és akkor majd jössz sűrűbben. A tejszaporító fejést nem próbálod ki? 7-7-3-3-2-2 percig fejni felválta a két mellből, ez több idő, mint a 10 perc, de tuti hatásos.

Syg,
ezt a hordozót hol találtad? Ezt a fajtát még nem láttam...
Jól sikerült a névnapozás?
Emesének nagyon tetszett az őszibarack, ma egy kis rizzsel együtt kapja. Utána még bevágott egy fél almát is Kép Éljenek a jól evő lányaink!
Akkor megyünk túrázni? Nagyon light-os túrát akarunk most csinálni, csak a szoktatás vágett.
Egyszer Csehországban találkoztunk egy kempingben egy 5 fős családdal, a legkisebb gyerek 6-7 éves lehetett, mindenki vitte a zsákját, egy szép családi sátorral jöttek, na mi is így szeretnénk majd menni pár év múlva.

MRege,
van még asztalra szerelhető etetőszék is, azokból is elég nagy a választék, bár azt csak kb. 1-1 1/2 éves koráig tudod használni. Egy egyszerűt tudok kölcsönadni, ha kiakarod próbálni.

Még akartam írni, de mennem kell pelust cserélni.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Mi is hazaértünk márKép!
De sajna csak sikerül benáthásodni mindkettőnknek, h ez az Apa-féle-e, vagy otthon szedtük össze azt nem tudom, de lényegében mindegy is. Orrszívózást utáljuk,mindannyianKép.

Cukker,még múltkor akartam írni, h Adri nagyon nagyon szép,és "nagylányos"!

Dora, Kati egyre jobban hasonlít RádKép!

Kob, biztos, h nagyon sokat segítettél a 3havi tejadássalKép!(nem 7-7-5-5,3-3?)És Mesi harap is?Kép

Pille, a héten utána kérdezünk a férjed dolgának,és majd mailben megírom!

Lina, sztem még bőven ráértek az etetőszékkel, akkor is ha dönthetőKép, mi 5 hósan vettük, de csak kb 1 hó múlva állítottuk az asztal mellé,és azóta használjuk.
Egy tanács-amit én nem fogadtammeg, de jó lett volnaKép- kezdettől kössétek bele a Babát, így később nem lepődik meg, és utálja meg a belekötést-mi most ezzel harcolunk.

BAlim, köszi, pont egy hete volt,kedves, h gondoltál rámKép! Holnap asszem meglátogatjuk az új rendelőt,majd csak odatatlálok vhogyKép!

Lili, biztos, h nyelviskolába akarsz járni? Nem akarok sem beleszólni, sem lebeszélni, de én két éve jártam,és hát nagyon nem jött be, nem az én világom volt már, elmaradtak órák, ekkor és ekkor d.e pótoljuk-ja csak én dolgoztam, és hasonló problémák. De szorítok, h Neked sikerüljön!Kép És a nyelvvizsga is! És hát az etetőszék, nagyon szuper!Kép

Syg, megint itt a tavasz, mostmár költöztök? Mikor? Én sem alszom ám túl soakt, igaz, h 3x kelt"csak" éjjel Hannácska, és így 2-2-2-3órát aludtam, ami összességében elég, csak így darabolva elég sz---r(bocs, nem beszélünk csúnyán)!

Erszényes, Pille, Ti már nagyon a vége felé jártok, megint izgulhatunkKép, nekem csináltak a végén kenetet,igen.

Nana, hát nagyon Boldog Névnapot kívánunk Neked!

Nagyon jó volt otthon, csajszi irtó édes volt Anyukámékkal, meg aztán kényeztették agyba-főbe, Mami hintáztatta a karjain, Mami fogta evés közben, Papi játszott Vele lefekvés előtt, stb, és tanult egy csomó dolgot, mint hogy hol a füle, a szeme(ez még csak máson megy, a füle,meg csak magánKép), meg tapsolni, meg cuppog,mint a cápa-ez azért jó,mert "így eszik a jó gyerek is",és így megy a puszi isKépKép.

Most megyek, kipróbálom a bringámatKép

Kép
seriff

Seriff,

a nagyiknak az a dolga, hogy kényeztessék az unokákat, ugye? Olyan jó látni, hogy imádják egymást, nem? Apa is észrevette, hogy mennyit fejlődött Hanna?
Szerencsére nem harap Mesi, most még, Kamilla sem nagyon harapott, pedig a végére volt már foga rendesen Kép
A fejésről meg: a mellszívóm papírján van több féle is, zárójelben pár szám, ezért írtam így. Gondolom a rendszer a lényeg, az egyre csökkenő időtartam, ahogy a baba is szopizik. Nekem ezzel jött össze pár nap alatt szopi után este 100-150 ml.

Jó bringázást!

Kép

Kép
kobudo

Kob,én ám nem kötözködni akartamKép, csak én is Tőletek hallottam, tanultamKép! Igen,nagyon jó,hogy mennyire imádják egymástKép!
Hanna sem harap,csak ritkán,vagy mikor tuszkolom vissza,mikor Õ már nem kérKép!

Kép
seriff

Seriff,
tudom, hogy nem kötözködni akartál! Kép
Hát igen, ha már nem kér szegény, ne nagyon tud mit mondani, csak hogy: Anya, nem érted, hogy nem kérek? Akkor harapok! Kép

Kép

Kép
kobudo

Egy mai kép, azt hiszem kicsit kisebb sisakot veszünk a közös bicajozáshozKépKép

Kép
seriff

Boldog Zsuzsanna névnapot!
Kép

Tegnap Kecskemeten voltunk, nevnapozni. Ott volt az egesz csalad, harom es fel unokaval.Kép
Kép

Rege, akar az is lehet, hogy Melinda a Zrinyibe is jart.Kép A Katonaba valoszinuleg altalanos tantervu osztalyba jart. Azota mar elvegezte a teologiat, boldog feleseg es ketszeres anyuka.

Seriff, Hancinak nagyon jol all bukosisak!Kép
(Piros szemet XnView-val el lehet tuntetni! NEtrol le lehet tolteni.)

Erszenyes, igen nekem volt ilyen ( streptococcus ) kenetvetel.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Remélem, h mindenki élvezte a gyönyörű Napsütést maKép!

És ugye a kis betegek,mind gyógyulgatnak?Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Cukker,
lenne Adri számára egy rúgdalózónk. Hétvégén mikor tőled eljöttünk, akkor vettük, de nem néztük meg igazán, és most, mikor rá akartam adni Lilire jöttünk rá, hogy nem megy át rajta a feje már. Adrira még biztos jó lenne. 62-es.

Megjöttünk a nagy útból, úgy látom, hogy az utazással nem lesz gond. Ahogy belekerül a gyerekülésbe, már alszik is, az egyetlen gond az volt, hogy megálltunk tortáért, és hát arra felébredt, rájött, hogy éhes, de ahogy továbbindultunk, visszaaludt. Eleinte még tetszett neki a sok ember, mindenkire vigyorgott, az ebédet is szépen végigülte mellettem a gyerekülésben, de délután fél kettőre szerintem nagyon elfáradt, nyűgös volt. Ha felmentünk ketten a kisszobába, akkor vigyorgott, meg beszélgetett, ahogy visszamentünk a többiekhez sírt, úgyhogy háromkor el is indultunk haza, még arra sem ébredt fel, hogy hazaértünk, majdnem fél 6-ig aludt.

Nana,
sok boldog névnapot kívánok neked!!!

Seriff,
azért még nem akarunk venni etetőszéket, csak tájékozódunk. Azt hittem, abba majd csak akkor tehetem, ha már ő maga tud ülni. Viszont mivel Lili tápszert is kap, a védőnő azt mondta, hogy ő majd korábban kezdi el kapni a gyümiket, mint fél éves kora.

Tényleg, mikor fogja rendesen tartani a fejét? Ha hason van, akkor emelgeti, tartja, de ha függőleges helyzetben van, vagy fekvésből fel akarjuk húzni, akkor még hátracsuklik neki. Jó ez így még?

Kob,
lehet, hogy hülye kérdésem lesz: nekem van egy Avent mellszívóm, de kb soha nem olvastam el a papírját, lehet, hogy rosszul csinálom, azért nem sikerül? Én ha nem látom, hogy jön belőle, akkor abbahagyom, próbálom máshogy rátenni..., lehet, hogy ezt folyamatosan kellene csinálni, akkor is ha nem jön, mert majd megindul?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na egy picit bekukk. Igazából Adri nagyon jó baba. Eszik alszik. Csak azért nem netezek, mert pihenek és úszott a lakás, de most már elfogadható. Délután szokott nyűgi lenne, de ma még ez sem volt. Most már fél 8-kor elmúlt a 4 órás evési idő, de úgy beájult, h nincs szívem felébreszteni. Persze nem tudom, hogy éjszaka mi lesz. Nőtt az étvágya. Bevágja a 80 milit, delehet, h ez is kevés lesz, de óvatosan bánok vele, mert egyszer túlette magát, és rettntően csikart a hasa. Õ addig eszik, amíg adom. Mi meg már izzadunk, mert várja őt a 24 fokos fürdőszoba, ő meg csak szunyál. Asszem ma kihagyom a fürdőt. Úgyis napközben voltunk a kagyló alatt, mert hihetetlen mennyiségű kakit produkált. Kép Úgy féltem a puncusát a fertőzéstől.
Nana

Ezt mindenképpen akartam neked írni. Hihetetlen boldogság egy testvér. Én is még mindig elérzékenyülök. És így, hogy van köztük 7 év, ennek is meg van a maga csodája. Bence nagyon nagyon figyelmes. Most szegény 4 napja nem mehet a közelébe, mert influenzás. Szó szerint karanténban van a szobájában.

Seriff
Oltári ez a fotó. Vagány kiscsaj.

Lina

Megható ez a csapat. A barátnőimmel meg nem beszéltem már két hete.

Jó dolgunk volt hétvégén. Anyósom és apósomék hoztak annyi de annyi kaját. Egy hétig esszük. Csak most megijedtem ettől az átkozott madárinfluenzától. De csak nem dobjuk ki az ételt.

Lina

Nekem is Avent mellszívóm van. Nagyon jó. Akkor csinál vákumot, ha már jön a tejcsi. Eltűntek a csomóim is.

Kob

Köszi. Kipróbálom. Eddig is felváltva csináltam, de most majd figyelek a percekre is.

Syg

Beleolvastam egy kicsit az írásodba. Vigyázz magadra. Bárcsak segíthetnénk.

Erszényes

Nekem nem volt kenetvétel. De én úgy voltam már vele a végén, amikor ennyire túlhordatták, hogy legyen minél többféle vizsgálat. Nagyon féltem a túlhordás okozta bajok miatt. Pl első napokban zöld volt a kakija, meg nyákos. Csak a Kosztelny ne vizsgáljon meg a kórházban. Brutális volt, amikor azt nézte, hogy zárt -e a méhszáj. Amúgy a szülés számomra fájdalommentes volt, és most már itthon is tudok mindent csinálni. Hány hetes vagy?

Dóra

Aranyosak együtt a bébik. Mintha hasonlítana a babám a tiedre. Vagy rosszul látom? Én ehhez nem értek.

Baba még mindig alszik, addig olvasok.

Kép

Kép
cukkermáz

Ezt elfelejtettem. Móni és Quill üdv itt a neten. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Erszényes

Nekem a túlhordás miatt be kellett feküdnöm a kórházba, de a szülés semmiféle jelét nem éreztem. Hiába kérdezgették minden viziten, h vannak -e fájások. Csak az óriási has volt már fájdalmas, és nem bírta a lábam a súlyt. A végén örültem, ha a klotyóig el tudtam menni. Annyira féltem és sokat sírtam.

Lina

Én azt mondtam, hogy nem leszek aggódó. Második gyerek, tudom, h mit kell csinálni. Hát ugyaolyan vagyok, mint 7 éve. Folyton figyelem, h szuszog -e. Rettegek, hogy elkap vmit. Most hogy Bence beteg, maszkkal járkálunk. Annyira hiányzik Bence, múltkor sírtam.

Na megyek, felébresztem a lányt most már.

Kép

Kép
cukkermáz

Ismeritek a Humana szoptatós teát? Tegnap láttam a Tescoban, gyorsan vettem is egyet, és úgy néz ki, nagyon jó. Egyrészt kényelmes, mert granulátum, egy-két keverés, és már fel is oldódott, másrészt azt nem tudom, hogy több tejet csinál-e, de az biztos, hogy azt nagyon hamar, szopi után 1-2 órával szerintem már újra tudnám szoptatni Lilit, eddig 6-8 óra is kellett egy mellnek, hogy igazán megteljen.
Pedig tegnap kettőt, ma meg egyet ittam, és már várandósan is lehet inni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Cukker!

Köszi az üdvözlést.
Nagyon jó egészséget és sok tejcsit Adri babának és jobbulást kívánok Bencének.
moni77

Sziasztok!

Balim,
mostanában mindig lefekszek, amikor alszik nappal, de soha nem tudok elaludni. Képtelen vagyok nappal aludni, bármilyen fáradt is vagyok. Már az ovit is azért utáltam, mert aludni kellett (volna).
Leona nem alszik jobban a levegőtől, sőt. Túl sok inger éri és még csak rosszabbul alszik.
Én meg tegnap este és ma du. is rosszul lettem. Annyira fájt a gyomrom és hányingerem volt, hogy nem tudtam felkelni. Nem tudom, mi lehet ez.
Leona meg Robinál sírgdogált.

Erszényes,
pihenj csak, most nincs más dolgod!

Pille,
Flórának jobbulást!

Cukker,
a fejés nem egészen mérvadó ám! Állítólag 30 ml tejet nem lehet lefejni, de a baba ki tudja szívni. Az 2 mellben már 60 ml. Csak ne add fel! Ha van valamennyi tej, akkor abból lehet eleget csinálni! Ezt sose felejtsd el!

Kobudo,
www.litaf.com Nem tudom, lehet-e a hordozót is kapni Mo-on, én eredetileg a szék miatt néztem meg az oldalukat, azt a Kismama szerint a Corában és az exkluzív bababoltokban lehet kapni. Az ára...nem tudom. De vannak tök jó dolgaik.
Leona tegnap nagyon nyűgös volt, de azért kibírtuk. Túl sok volt az öltözés fel-le és természetesen nem tudott elaludni.
Túrázni...Robinak még megemlíteni is fölösleges. Nem azért, mert lusta menni, nagyon sokszor gyalog megy olyan helyekre, ahova én biztos nem mennék, hanem mert nem érdekli őt a túrázás. Kempingezés meg...Mi a szüleimmel mindig lakókocsival mentünk nyaralni ide-oda. Robi 1* volt velünk, azt hiszem elég is volt neki egy életre a kempingből.
Jóevő lánykám tegnap és ma is alig evett. Nem tetszett neki a zborsó-köles.

Seriff,
gyógyuljatok meg!
Itt a tavasz...de még nem fogunk költözni. Sztem majd áprilisban. Holnap csinálják a korlátot, az emeleti fürdőbe még nem jöttek meg a csempék, járólapok, a burkolók így nem tudnak még jönni. Még a szőnyegek is hátravannak, a kertet is fel kell tölteni, mielőtt megcsinálják a kapubejárót. Az a baj, hogy az egyik munkával meg kell várni a másikat. Most éppen a csempékre várunk. De egyszer...majd...valamikor...
Nekem a 2-3 ébredés lenne a célomKép Nagyon boldog lennék vele. 5 hónapja 6-8-10* kel éjjel Leona.
Nagyon ügyi Hanna, h megtanulta, h mi hol van. Én is próbálnék ilyeneket tanítani Manónak, de nem bír a fenekén nyugton maradni. Állandóan utána szaladgálok, mert mindig az kell, amit nem lenne szabad. Ma pl. felborította az 1 m-es kaktuszt, az sem volt gond, h megszúrta. Az autóban is ez a gond, ott is feláll és kimászik az üléséből.
Ez a sisak tényleg nagy még egy kicsitKép, de Hanna nagyon aranyosan "koncentrál"Kép
Napsütés nagyon klassz, de sajnos (nekem sajnos) előkerültek a motorok is. Ma du. már arra ébredt LeonaKép

Dóra,
lányok (mind a 3 az?) aranyosak.

Lina,
ez nagyon jó, h így el tudtok menni vele! Használjátok ki ezt a lehetőséget!
Én nem értek egyet a védőnőddel. Sztem a tápszeres babáknak semmivel nem érettebb a tápcsatornája, nem kell korábban elkezdeni a hozzátáplálást. Ha gondot okoz a tápszer (pl. állandó székrekedés), az más dolog. Én biztos nem kezdeném korábban. Éppen elég neki az a tejfehérje, nem kellenek még más, fajidegen anyagok is.
A fejüket stabilan 3 hónapos koruk körül kezdik el tartani, de ez változó. Lehet előbb is és később is. Ha lassan húzzátok ülésbe, akkor a végén nem emeli a fejét előre?
A fejést ne hagyd rögtön abba, ha nem jön belőle. Azt mondják, az az igazán hatékony fejés, amikor a tejleadó reflex beindul. Fejéskor ehhez több idő kell, mint ami a babának szükséges. Egyébként az oly' sokszor emlegetett www.lll.hu oldalon le van írva a fejés, tejszaporítás is, megelőző masszázzsal, mindennel együtt.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Erszényes,
én szóltam, h csináltassunk tenyésztést.

Cukker,
ha jól meg van sütve, főzve a kaja, akkor nem kapsz el tőle semmit. Így főleg nem, hogy nem te készítetted el, nem fogdostad a nyers húst.

Kép
sygnum

Rozzal mi van?

Kép
sygnum

Syg,

háti hordozó keresgélés közben akadtam rá, pontosan ilyen a mi etetőszékünk is:

http://www.babyshop.de/product_info.php?info=p2983_Sitzerh-hung-High-Seat-804425 .html

Kép

Kép
kobudo

Kob,
és ezt is össze lehet kicsire csukni?
Na meg hol vettétek? Ez annyiból jobb, h van tálcája és karfája is, nem tud belőle olyan könnyen kimászni.

Kép
sygnum

Syg,
Kamillának vettem még 3 éve, valahol a neten találtam rá, szerintem úgy vette a csajszi külföldön, és hozta be. Egy babaruha-börzén találkoztunk, ott vettem meg. Most nem láttam itthon, de tényleg olyan laposra össze lehet csukni, hárompontos bizt. öve is van.
Ha keresgélés közben ráakadok, szólok, jó?

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt,

mindenkinek jól telt az első tavaszi hétvége? Olyan szép idő volt!

Syg,
Emesének utána is jóétvágya volt, vacsira is bevágott pár kanál őszibarackot, szerencsére nem volt semmi kiütés rajta.
Láttad a bioboltban a kukorica és rizsmedált? Amaránt is van benne, nagyon ízlik, finom Kép

Ma Kamilla versmondó versenyre megy az iskolába, Õ fogja megnyitni Kép Holnap meg Farsang, jönnek a mamáék is, úgyhogy mozgalmas napjaink lesznek. Szerdán bábszínház...

Dora, Seriff,
édesek a lányok!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Horror éjjelünk volt, ami kalapálós reggelben folytatódik, hála a jó időnek,és építkező szomszédainkank, 7 óra óta dolgoznak. Bár tudnám, h mindjárt végeznek, de akkor meg jön a többi a környékben-Syg, nem Rátok céloztamKép! Az a baj, h én is tök beteg vagyok, fája fülem,folyik az orrom....

Cukker, jó, h itt vagy, sajnálom, h Bence beteg!

Bea, ugye Ti kérdeztétek a Béres cseppet? Fokozatosan kell bevezetni, először 2x1 csepp-et tegyetek abba,amit iszik Lilla-magában iszonyú íze van-aztán reggel 2, este 1 csepp, aztán meg 2x2 csepp.Most én is megint adom, nagy varázslás árán belejátszom a knálba kicsi víz,és úgy be-sajnálom,mikor a kíváncsiságát kell kihasználni...
Jól vagytok amúgy, meggyógyult Lilla teljesen?

Roz?

Syg,ma sem aludtatok jobban? Láttuk a sok-sok motorost,mikor bent sétáltunk a városban,és hát bevallom a sisakos kép is azért készült, mert Apa is elővette a motorját-előtte ment egy kört a bringámmal,és közölte dehogy megy többet,azt tekerni kellKép...

Mino,jól vagytok? Azt ígérted, h mostmár leszel!Kép
Bepa, mácsó Beni hogy van?
Lili, Ti nem sétáltatok tegnap a városban olyan fél3 körül?Domus parkoló?

Mi lehet Patriottal,Melisszával, Liolgával, Zsannal?

Beteszek még egy szombati képet, indulás előtt, Mamiéknál:Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Rozit ne keressétek, komoly családi problémája van. Kép

Ser, mi voltunk azok. Akkor én is láttalak titeket! Kép Pont indultunk haza, nem tudtunk sétálni Zsófival, nagyon nyűgös volt, pedig gyönyörű idő volt, aztán hazafelé el is aludt a kocsiban, és áttetük itthon a babakocsijába. És aludt 1,5órát.

majd jövök még, sír cirmoska.
birolili

Sziasztok,

Ser, de jó, hogy megint vagy! Nálunk még nem került elő a motor. Apa bánatára. Sajnos Eszti tegnap extra nyügi volt, így nem akarta itt hagyni a nyakamra még a fiúkat is. Majd legközelebb. De azért beindította egy kicsit Kép. Miért mentek a rendelőbe? Gyógyulj meg gyorsan!

Syg, hát akkor tényleg nincs több tanácsom. Lehet, hogy Leo is örökölte tőled és ő sem szeret aludni. Egyébként én is hallottam, hogy beindultak a motorosok, pedig messze van az 52-es. Esztit nem ébresztette fel, mert nem is aludt szinte egész nap semmit Kép. Nem tudom mi baja van.

Cukker, de jó, hogy tudsz jönni. Sajnálom Bencét, nagyon rájár most a rúd Kép.

Lili, mi van Zsófival, ő mindig olyan kis nyugis baba? Bár a másfél óra nagyon szép, én annyinak nagyon örülnék. Eszti ennyit alszik egész nap, de három részletben Kép. Rozt ajnálom, remélem hamarosan megoldódnak a problémák.

Kob, gratula a foghoz Kép. Kamilla nagyon ügyes versmondó, melyik verset mondja?

Dóra, nagyon édesek a bébik.

Nana, utólag kívánok nagyon boldog névnapot.

Ser, ez az alvós kép nagyon tuti. Hanci kiterült mint a Nagyalföld Kép.
balim

Ser, és miért volt horror éjszakátok?
balim

Sziasztok,,

szegény Roz,
sajnálom, bár pont most írtam Neki egy sms-t, hogy nem tudjuk, mi van vele...

Balim,
kaptam ajánlatot használt hordozókra, elküldöm őket, hátha téged érdekel, jó? Az árukat kicsit magasnak találtuk a minőségükhöz képest, de nem tudom, Ti milyet kerestek!
Kamilla egy rövid kis verset mond, Babafarsang a címe. Nagyon csodálkoztak az iskolában, hogy kiscsoportost visz az óvónéni, de tényleg szépen mondja.

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: