A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Képzeljétek tegnap előtt teregettem,Lilla pedig a vizes ruhákkal játszott,(segített anyánakKép)szedegette ki a kosárból.A végén már csak 2 bugyim volt a kezében,amit elkértem tőle,hogy hadd terítsem azokat is ki.Na erre lett ám sírás.Aztán oda kellett neki adnom 1 bugyimat játszani,mert addig nem hagyta abba.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Lina annak idején az Infacol nálunk sem jött be.Az Espumisan viszont használt a pocifájás ellen.Sajnálom a picurkád.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Lili,
most olvasom, milyen hó?????? Itt nálunk nincs.
Amúgy mi bent rakletteztünk, de nem volt gáz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Apa a nyakába kapja a lányt,és simán le lehetne pókhálóztatni Lillával.Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Nana, dehogy bántódtam meg, csak leírtam a másik oldalt isKép! Értem,perszeKép.

Bea, hát nálunk sem túl gyakori a babakocsiban elalvás, csak ha sikerül jól időzítenem a sétát,akkorKép.... Nálatok így megy a teregetés? Nálunk a kiterített rucikat cibálja le Hanna a szárítórólKép

Lili,lehet bent raclettezni, de nyitott abalaknál, vagyis inkáb nyáron, mert ahogy a husi sül rajta.....

Kép
seriff

bea Kép Kép Kép
ez foto meg ez story Kép édes kiscsaj Kép
nálunk is leszedi áki Kép és mostmár a csajok is eddig nem piszkálták pedig
adri ma meg is szentelte mert pelusnélkül van egy pár napja leszált a wc ről mondom ha kell pisilni szólj áh nem nem rázaz fejézt erre bemnet szobába és amit áki leszedett a száritóról ruhákat a közepére pisilt Kép Kép kis szaros mondtam is neki jó akkor mostmár mosd ki Kép Kép és hordta ki a mosogépbe Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Újra....Kép EL is felejtettem írni, h. sétáltunk Beáékkal. Kép Annyira szenilis lettem.... Kép

Zsófinak is rögtön el kell kapnom az alvását, mert ha fél órát várok, akkor bealszikkézbe, és akkor aztán borul az egész nap...ezért nem is nagyon tudok autóval sem kimozdulni vele, mert ha d.e., és d.u.-án felborul a megszokott alvás, akkor nyűgi van este. Kép De majd remélem, h. fog változni.

Megyek, készítek túrógombócot.

Szép napot mindenkinek! Kép
birolili

Bea, jó a kép és a sztori. Kép Bugyival játszott....hát, el tudom képzelni. Olyan élethűen tudod elmesélni. Kép A tegnap sztorid sem volt semmi..... Kép A Lillával száguldó babakocsi.... Kép Kép
birolili

Nem volt a héten internetünk, most újra itt vagyok. Majd próbálok visszaolvasni.
Uszodát nem ajánlott valaki nekem, ahova 1 év körüliekkel lehet menni már (tiszta víz, és nem túl hideg?).
mvirag

Lili, és magától visszaalszik vagy ringatni kell a kocsit? Napközben egyébként mindig kocsiban alszik? Mennyit szokott aludni?

Bea, Lilla milyen jól érzi magát apa nyakában! És milyen nagy már! Köszi a gratulát, a Bakonyba megyünk egy - remélem - nyugis (állítólag bababarát) helyre Kép. Bugyi Kép.

Ser, Y. sport-túra motorja van. Én még nem ültem rajat, mert tavalyi szerzemény és pocisan nem akartam felülni. Te fel szoktál mögé ülni? Garázst persze, hogy értettem, én is rengeteg érdekes alvási helyet éltem már át a lurkókkal. Tud a hátán aludni a babakocsiban?

Roz, Kép Kép Kép jó kis történet, még szerencse, hogy ilyen derüvel bírod Kép.

Syg, Bepa merre vannak ma?
balim

balim

már rájöttem ha idegbajt kapnék mindn ilyentől akkor már rég az idegosztáloyn lennék vann ilyen jó kis dolgaik
niki egyszer 9 kiló mosport öntött a fürdövizbe meg egy liter coccolinót adri fogrémmel és fokeféjével takaritota ki wc niki meg akarta etetni a nyáron a kutyékkal az ebádjét és tányérostól kivitte
adri posi krémmel ápolta le szekrénysort meg szőnyeget
abalkot akarank folyton pucolni igy papir kéztörlöüt már ki sem rakom mert 2 nap alatt elhordják .... van egy csomó ilyen mst hirtelen ennyi jutott eszembe Kép Kép ezek a leg emlékezetesebbek de ezek szerintem nem olyan vészes dolgok már tudom de van mikor egy pohát viz kiborulását is targédiaként élek meg de szerncsére ilyne ritkán van Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

vagyok, csak kicsit fáradtan...tegnap egész nap kettesben Benővel és ma is nyűglődősKépde ma korán jön apa, de este megint nem leszKép
Most hívtak meg az aranyból nyári táborra: érrdekes lesz de megyekKépmegyünk mind a 3anKépsosincs korán kezdeni.
Beni elkezdett sikongítniKéptegnap este nagyon bejött nekIKépmi még nem forgunk..kis lusti a fiam

Bea! bugyis sztoriKép
Roz! a lányaid se semmik: volt habzásKép
Ser! hol dolgozik a férjed:nekem ugyenis nagyon el kéne mennem fogdokihoz..nagyon szörnyűek a fogaimKépés igazából enm ismerek senkit...(
pusz
ebédidő van és Benedek már nagyon bújik

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Tegnap nagyon fáradt voltam, ezért nem jöttem. De. és du. is lefeküdtem Leonával, aludtam is kb. 15 percet. Aztán meg elaludtam a földön játék közben, arra riadtam fel, h Leona felállt a kanapénál.

Mino,
feladtam, mert nem láttam értelmét tovább kínlódni. 1 hónapig csináltam és még mindig felébredt 5-6*, hiába kapott csak 3* cicit. Õ nem az a gyerek, akinek ezt meg lehet tanítani -és azt hiszem, sokmindent nem fogok tudni megtanítani neki-, mert nagyon öntörvényű és akaratos. Mindemellett nagyon anyás. Most ott tartunk, hogy mindent csak velem hajlandó csinálni. Fél évig Robival fürdött, most nem hajlandó, csak velem. Amikor meg kiveszi Robi, kétségbeesetten kapaszkodik vissza hozzám. Kaját csak én adhatok neki, ha Robinál van, akkor is jönni kell -többnyire- oda, ahol én vagyok, különben keres. És ez azóta lett ilyen drasztikus, hogy elvettem az éjjeli szopizásokat, még ha nem is mindet. lehet, h véletlen egybeesés, lehet, h nem.
Fizet neked a kórház a reklámért?Kép Na jóKép A 2-at is itt fogom szülni -bár minden vágyam az otthonszülés lenne-, ezzel elárultam, h nem annyira brutális, de lehetne sokkal jobb is és ez nem pénzfüggő. Tulképpen egyetlenegy gond van vele, amit te is írtál, hogy kérni kell. Miért nem mehetnek a dolgok kérés nélkül is normálisan? Úgy látszik, nekik több idő kell, mint más kórházaknak.

Lina,
tejallergiás nem lesz tőle, de a szója is erős allergénKép De ha sugárban folyik a tejcsi, akkor miért kell a tápi? Még mindig nem értem. Mert az éjjeli oké, ne azzal kezdd a leszoktatást, de nappal? Vagy most csak a diéta miatt kell a tápi? De akkor meg annál jobb az anyatej. Sok gyerek még később 1-2 éves korában is csak szopizni akar, amikor beteg és nem kell más kajcsi. Persze, ha még szopizik egyáltalán.
Nem akarok én beleszólni a dolgodba, csak én úgy veszem ki a szavaidból, hogy elég lenne a tej.

Nana,
sajnálom, hogy beteg vagy!Kép Igyál nagyon sok folyadékot!

Én hagyom a hordozóban aludni, ha elalszik az autóban és nem ébred fel arra, h kikötjük. Simán beteszem a szobába aludni sapistól, overallostól. Örülök, h alszik.

Magkérdeztem szopis tanácsadót a barackról, azt mondta, ne adjak neki 1 éves kora előtt, ha most allergiás volt rá.

Tegnap kapott kölesgolyót és nagyon tetszett neki. Ma kölespehely lesz a kajcsijában, kíváncsi leszek rá.

Seriff,
a súlyra meg azt mondta, h az sem baj, ha rövid ideig stagnál ebben a korban a súlya és ha fejlődik, élénk stb., akkor ne foglalkozzak a súlyával. Ráadásul hiába adok neki táplálóbb kaját, abból kevesebbet fog kérni, mert az ő súlyszabályozása még nincs elrontva és csak annyit vesz magához, amennyire szüksége van, ha nem tömöm és nem trükközök vele, h egyen.

Kobnak sikerült a vizsgája? Tud róla vki valamit?

Kép
sygnum

Balim, Zsófi nappal csak babakocsiban alszik, igen, itt az előtérben. De van, mikor el kell vinnem sétálni, és hga bealudt, akkor fel tudom húzni, h. nehogy megfázzon. D.e.-t is és d.u.-án is 2,5 órákat szokott aludni. EZ így jó neki, mert mióta ezt bevezettem, azóta nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott, és este is könnyen alszik el.
Egyébként Zsófi sem forog még, de én szoktam neki néha segíteni, mert oldalra már nagyon szépen fordul. de nem izgat, majd mindent akkor csináljon, amikor itt lesz az ideje....Kép

Syg, nagyon sajnállak! Szegénykém, ülve elalszol.... Kép Nem írom, h. pihenj, hisz nem tudsz. Kép
birolili

Syg,
igazság szerint elég lenne szerintem a tejcsi egy hasonló korú de kisebb súlyú babának, Lili másfélszeresét eszi annak, mint kellene, úgy érzem nem tudok vele lépést tartani. Olvastam, hogy előfordul, mint a felnőtteknél is, hogy sokkal nagyobb a tápanyagigénye, viszont ezek a babák nem híznak el. Lili is olyan kis arányos, nincs rajta hurka sem, de nagyon sokat eszik.
Meg még az is gond, hogy nem túl hatékonyan szopizik, az üvegből a maradékot könnyebben megeszi, én meg ugye béna vagyok fejni, hogy még a z üvegből is tejcsit tudjon kapni, mikor már elfáradt.
Délután megyünk gégészhez, mert újra erősödtek ezek a furcsa légvételei, meg a nyugtalan szopizás.
Éjszaka meg nem én vonom el a tápit, hanem már ő nem kéri, szopizik, és szépen visszaalszik. Hozzáteszem éjszaka nekem is több tejem van, mint napközben.

Lányok,
Megint beszéltem Cukkerrel, puszil mindenkit. Megy majd holnap EST-re, meg magzatvíznézésre. Ha hétfőig nincs semmi, akkor hétfőn vagy kedden kiveszik pici Adrit.

Az én lányom meg reggel óta csak a gyerekülésben hajlandó ellenni. Jobban, mint a kezemben. Most is kint van a konyhaasztalon, én meg gépelekKép
Hang nélkül ül benne, és nézelődik. Hát ezért vettünk mi járókát...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

azt akartam még kérdezni, hogy Kecsón meszekba szerintetek megnézné-e valaki Benedek pocakját UH-n.Ildi? vagy ő scak babákkal foglalkozik?

KépKép
KépKép
bepa77

azt akartam még kérdezni, hogy Kecsón meszekba szerintetek megnézné-e valaki Benedek pocakját UH-n.Ildi? vagy ő scak babákkal foglalkozik?

KépKép
KépKép
bepa77

Miért kell megnézni Beni pocakját? csak nincs vmi baj?
birolili

in uterin még vesemedence tágulata volt, és utolsó UH, /amikor ortos uhn voltunk kértem nézzék meg (2 hónaposan ) /is megvolt még...

KépKép
KépKép
bepa77

Ujbol kezdem már kétszer elszállt !

Sziasztok

Meggyogyultunk ! Enikőnek arcüreg gyulladása volt , Katának szerencsére csak az orra folyt .Enikőt még gyertyázzuk arcán ez szokott nálunk használni.

Valaki emlitette a Baba expot , valami plakát volt kirakva az oviban , majd délután megnézem pontosan , de mintha a müv házban lenne .

Roz
Olvastam hogy nálatok is voltak szem problémák , Katának is állandóan becsipásodik a kis szeme , de mindig csak az egyik .
Erdei ovi , nagyon jo , engedd el szerintem . Mi már három éve járunk ki , de nagyon szeretik a gyerekek , most is várják már a havat mert be van nekik igérve hogy akkor menni fognak . Nagyon klasz kis környezetben van , erdő van mellette ,és nagyon sok mindent tudnak igy megtanulni a természetből . Lovagolnak minden nap , már Domika elengedett kézzel is mer lovagolni.Nem kell esténként altatni majd Nikit .

Bepa
A házi orvosunk csinál hasi ultrahangot annak idején Domikát is megnézte igaz már nagyobb volt , de ha érdekel akkor megadom tel számát, és meg tudod kérdezni hogy megnézné -e.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Siasztok!

Csak átfutottam a rengeteget, amit ma írtatok!
Rozkához csatlakozom, gyönyörűen dolgozik a fogorvosunk! Kép Mi évek óta meg vagyunk elégedve a munkájával!És van Dr N Z-nél jóval drágább doki is, nem is kevés! (Ser: és Dr NZ motoros cimbora is, nem csak a fogtech. sógorom! KépKép)
Balim
Mi febr14-én ünnepeljük a 11 évet! De lesz aznap egy sokkal különlegesebb esemény is! Bálint első névnapja! KépKép
Syg
Leo-ra no comment..Hogy látod a szombatot?

KépKép
mino

Siasztok!

Csak átfutottam a rengeteget, amit ma írtatok!
Rozkához csatlakozom, gyönyörűen dolgozik a fogorvosunk! Kép Mi évek óta meg vagyunk elégedve a munkájával!És van Dr N Z-nél jóval drágább doki is, nem is kevés! (Ser: és Dr NZ motoros cimbora is, nem csak a fogtech. sógorom! KépKép)
Balim
Mi febr14-én ünnepeljük a 11 évet! De lesz aznap egy sokkal különlegesebb esemény is! Bálint első névnapja! KépKép
Syg
Leo-ra no comment..Hogy látod a szombatot?

KépKép
mino

Lina,
éjjel a pihenés miatt van több tejed, eleinte nekem is úgy volt. Ma már...utálom az éjszakákat, így éjjel van kevesebb.
Kíváncsi leszek a gégész véleményére. Leona sem volt kis súlyú, szopizott is óránként az elején. És hízott 900-1000 g-okat havonta.
Én csak attól féltelek, hogy nehogy rászokjon az üvegre. Akárhogy is látszik, abból könnyebben jön az a tejcsi és mindig uúgy. Nem lenne jó, ha leszokna a szopizásról.
Le ne essen az asztalról! Sztem ne tedd oda.

Bepa,
a Repülőkórházban van egy magánorvosi rtg és uh rendelés, ő néz babákat is.

Lili, feküdtem.

Mino,
még nem tudom, de csüt. változik a műsor. Majd este megbeszélem Robival.

Kép
sygnum

Lina nem a tejcsi, hanem a tápi az üvegből. Bocsi, fáradt vagyok

Kép
sygnum

köszike, a dokikatKép
a repkórházi jobbann tetszik ott van a suli isKép
Syg! ez nagyon rossz, hogy most már ennyire anyás Leo vagyis nem rossz hanem ilyenKépcsak érdekes, mert Robi is sokat van Vele nem?ANya csak egy van!Reggel én is sokszor arra kelek, hogy Beni magyaráz mellettemKépki tudja mióta...
(most hason alszik a kiságyába: vannak még csodákKép

KépKép
KépKép
bepa77

Mino, akkor teljesen egyidősek vagyunk "párilag" Kép. Én is N.Z.-hez járok és nagyon szeretem. Azóta nem félek a fogorvostól, mióta hozzá járok. Már ha ugyanarra gondolunk...

Kecsoné, és hol van ez az erdei ovi? Matkópusztán? Jól elékszem? Szegény kis Enikő, szerencsére a többiek megúszták.

Bepa Kép, kérdezd meg a háziorvost, talán ő tud valakit. Eszter is nyűgös volt ma, de végre aludt 3,5 órát és most jól van. Tényleg lehet valami a levegőben.

Lili, ügyesek vagytok, hogy van napirend. Szép nagyokat alszik Zsófi!

Syg, tényleg nagyon fáradt lehetsz, hog elalszol mellette Kép.

Roz, hát nem semmi dolgok történtek veletek. Így utólag jó poénnak tűnik, de akkor abban a pillanatban nehéz a jó oldalát nézni Kép.
balim

Csak beugrottunk.mert betegek vagyunk.KépLehet hogy a hétvégi úszás!?A popójában 37,5-öt mértem.KépMegtört a jég!Most vagyunk először betegek.Tisztára izgulok.Fél6-ra megyünk a Varga Judithoz.Lehet h. túlreagálom
a dolgot,de nem volt még eddig beteg,és nem tudom kell-e aggódnom vagy nem.Mellesleg én is szortyogok,de az most nem lényeg.

Drukkoljatok,h.lemenjen a láza.Adtam már neki egy fél Germicidet,este kapunk orrszívót.
mrege

kati

probáld meg hogy könycsatornát maszirozod akár szopi közben a kisujaddal ezt nekünk barna kati mutata igy uszta meg áki az átmosást

balim
nekünk a kisfájiban lesz az erdei ovi
NZ a temsetéren van szuper doki és tényleg ugy ad szurit is hogy meg sem érzed Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Bodzateát adtam neki mézzel!Lehet tőle baja?Mondjuk hasmenése?
mrege

Tiszta lekiismeretfurdalásom van.Biztos nem öltöztettem fel rendesen!
mrege

Mrege,

Én - az elmult hetünk után - biztos elvinném orvoshoz. Bánom hogy Danit nem vittem, de hát neki mégcsak hőemelkedése sem volt (olyan mint én, nem lázasodunk). Nagyon remélem hogy nem kaptátok el ezt a ronda vírust! És sajna lehet a fürdőzéstől. Kép

Már írni akartam, hogy én senki helyében nem vinném az elkövetkező hetekben Úszni a piciket, persze ti tudjátok, de minket még semmi nem döntött így le a lábunkról. Támad ez a fránya vírus! Kép

Dani délelött 2 órát sírt egyfolytában. Kép ílyen utoljára az első fogacskák kibujásánál volt.

Minden kijön belőlünk, szegény most már panaszkodik hogy éhes.

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
értettemKép Nem hiszem, hogy le fog szokni a cicizésről, képzeld, ma délelőtt először azon aludt el. Nem engedte el, mielőtt elaludt volna, olyan kis aranyos volt.
Hú, meg úgy szopizik, hogy közben izeg-mozog, tekereg, kapálózik, szerintem hatszor lemozogja, amit megeszikKép

Én reggel voltam úgy, hogy miközben szoptattam, néha majdnem rábólintottam szegény Lilire, mert be-bealudtam alatta.
Meg amit még észrevettem, hogy a cicit rögtön tudja, hogy hogy kell szopni, az üveget meg húzogatni kell a szájában, hogy rájöjjön.
Nemsokára megyünk ahhoz a gégészhez, remélem nem szenvedteti meg nagyon Lilit, na meg arra is, hogy ez a bácsi is megkapja-e a doktorbácsiknak járó pisi-kakitKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, nekem a popsikrémes bútorápolás tetszik legjobban Kép!

Bea,nagyon édes Lillakirálylány,ha elfogytak a pókhálók, várunk szeretettelKép!

Balim, először nem tudtam,mi az az ipszilon túra motor, de leesett, h YamahaKép, enyémnek Z1000-s Kawasakija van, ültem rajta,mert 2004 áprilisi, úgyhogy szeptemberig még bőszen ott feszítettem a kis dzsekimben...Képzeld, mióta ilyen hideg van,és ennyire be kell öltözni a sétához,nem akar hasrafordulni a babakocsiban Hanna, úgyhogy szerencsére,igen, alszik így. Az ágyában meg egyre többször oldalt fekszik,pont,mint énKép.

Most itt töröm a fejem,h ki az a NZ,aki fogorvos,és motoros is, Mino, egy mailben írd már meg lécci!Kép

Bepa,írok mindjárt mailt.

Én meg elmentem a régi új boltba, és addig Apa volt itthon Hancival,és olyan rossz érzés volt, mikor megjöttem, nem olyan volt,mint este,mikor Apa megérkezik,és fülig szalad a szája, és trappol oda....

Kecsóné,rég olvastunk, de jó, h újra ittvagy!Kép

Syg,én mondtam,h ne aggódj a súlya miatt, látod nem hittél nekem.....Kép

Kép
seriff

Mrege, a popó 37.5, az igaziból 37.0-és az akár normális is lehet. Persze azt Te látod, h mennyire bágyadt! De tudod,h ilyenkor nincs P(ugye jól emlékszem,h Nektek is a dokitok?), a felesége van szerda d.u, de most lehet, h Õ sincs.Ja, de olvasom,h nem is oda viszitek.
A mézet igazából 1 éves kor alatt nem ajánlják, de nem akarok okoskodni Kép.

Nana, kétszersült, háztartási keksz, tea-ásványvízKép!

Kép
seriff

Köszi Seriff és Syg,
Tudom,Kép mind megvan, de eddig a folyadék is kijött. Kép

Mézet szerintem semmiféleképpen nem szabad. Én ugy tudom az TILOS.

Hanna "nem trappolása..." ismerős, tudom milyen rossz. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lina,
majd írj, mit mondott a gégész. sztem nyugodtan aludj el szopi közben, ha álmos vagy. mi sokszor aludtunk úgy az elején.

Mrege,
mézet neeeee. Pollen lehet benne, allergizálhat .

Nana,
akkor csak jobbulást tudok kívánni!Kép

Kép
sygnum

Roz, akkor egy dokira gondolunk Kép.

Ser, én kíváncsi vagyok, hogyha már forog, akkor milyen helyzetet vesz fel alváshoz. Majd kiderül. Valami műszaki hiba van kedvenc kábel társaságunknál, ma sem mindig volt net. Ez kimondott sportmotor? Nem értek ám hozzá Kép. És voltatok hosszabb úton is vele? Hogy bírja a feneked?

Mrege, szerintem se adj mézet, allergizál! Ez még nem láz, ne aggódj túlságosan. Látsz rajta mást is?

Nana, nagyon sajnálom ami veletek van.
balim

rege! mézet ne adj megint nem ajánljákKépmegitta? szerintem attól lehet hasmenése, de a betegségtől is: mi a baja? Benedek is köhög meg szipog, de szerencsére nem komoyl, és én nem is vittem dokihoz(persze ebben a többiek is megerísítettekKép

KépKép
KépKép
bepa77

Lina, hát még olyan pici Lili a járókához!Kép Kb 3 hónapos koruktól szokták Õket szoktatni.

Nana, mézről én is ezt hallottam, erre egy ismerőstől kb 4 hónapja kaptunk egy üveg mézet,Hannának a teába. Mondta a férjem, h dehát nem teázik, reakció:akkor mit iszik? Megjegyzem, 3 vagy 4 éves gyerekeik vannak. Azért az nem a múlt század, na mindegyKép

Kép
seriff

Meg vmi olyan baktérium is lehet benne, ami csak a csecsemőkre veszélyes....

Balim, ez naked motor.Túl nagy helyem nem volt, hát azt hiszem Balatonederics vot a legtávolabb, de odafelé 2 részletben mentünk,mármint egyik nap csak Zamárdiba, másnap onnan tovább, vissza meg egyben,na az necces volt.Ez még Badacsonyon túl van,és hát még nem volt meg a motoros dzsekim,úgyhogy nyári melegben sídzsekibenKép, ha mentünk nem volt gáz, de a pirosnál szakadt rólam a víz.

Kép
seriff

megitta.nem tudom hasmenés-e,csak sűrűbben kakil.egy picit raktam csak a teába,mert először cukrot tettem-elfelejtettem a mézet,így mézet már csak egykicsit tettem bele,h.ne legyen túl édes.kösz hogy szóltatok,mert akkor nem adok többet.kicsit bágyadt,szortyog,és nyűgi.nem marad meg úgy egyedül a helyén,mint szokott.most mintha jobban lenne már,mert dumál.Kép
mrege

A múlt héten még én is nagy buzgón hangoztattam, hogy én biz nem vinném orvoshoz, ha nincs láz stb.
hát a jelenlegi állapotunkban, ezt már nagyon másként látom, de a popiban 37,5 az még szerencsére tényleg nem láz. Kép Bár az nekünk sincs, még most se. Bár ez "közösségi" vírus lehet, arra meg Mrege, Bepa nincs esélyetek, úgyhogy remélem tényleg semmi komolyabb. Kép

Lina,
Szoritok kis Lilinek a dokibácsihoz

Seriff,
nem féltél(félsz) a motoron?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nem, de az egykerekezést nem szerettem, szerencsére csak háromszor csinálta, de azt mind egy úton, Szolnokról visszafelé. Persze,mert csak így bírta, hisz így volt farnehéz a mociKép.

JA, hát nem is meséltem, Hanna legújabb hajmeresztő mutatványát! Feláll az etetőszékben, engem meg a frász kerülget,h kizúg, ha fogom a kezét, eltolja magától,ha belekötöm sír. Ki az a hülye aki a háttámlára festi a figuárkatKép?!

Kép
seriff

SER!Kép
most ismét az aggódó anya kérdez: mostanában kajcsi után (nem mindig) 1 órávalé visszajön egy nyeletnyi gyomorsavas tejcsi Benedeknél...ez még ugye nem tuti refluxos baj?(szoktam irtó dobálós játékokat játszani azért van ugye)

KépKép
KépKép
bepa77

Hát ezek a kiscsajok Kép nem semmik! Kép Dani semmi ilyet nem csinált..

Hú!! én még soha nem motroztam! De én egy bizonyos sebbesség felett már tutti nagyon félnék. Hát így a kor előrehalattával egyre beszaribb vagyok. Kép Bezzeg a 20-as éveimben. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hát Bepa, én sem akarok okoskodni, de én mindenhol azt olvastm hogy a "baba dobálós" játékokkal nagyon vigyázni kell. Akármennyire is élvezi a kicsi, bizony árthat neki.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Voltunk uszizni,szerintem kaphattunk ott is közösségi vírust.Meg én is "orrdugulok",meg ilyesmi,úgyhogy akkor nem lehet egyszerű megfázás.Nem?Vagy mindketten egyszerre megfáztunk?Most elaludt,nagyon hamar,ahogy a hasára fektettem,rögtön.Úgyhogy biztos van valami.Ha nem ébred fel 5-ig nem tudom felébresszem-e,h.mehessünk a dokinénihez.Mindegy majd kiderül.Megmértem a lázát megint.5 percig volt bent a lázmérő(úgy láttam már nem megy tovább)és 37.1-et mutatott.Meddig kell bent tartani egyébként?10 percig,ahogy nekünk a hónunk alatt(de furcsa ez a kifejezés...mindegy értitek!)?

Azt hiszem még a múltkori fényképes dologra nem reagáltam,szóval..I.Gabi csoporttársam volt a főiskolán,így jól ismerem.A Juhar utcán egymás közelében is dolgoztunk,csak ő a Logioviban,én pedig a Szakértőiben.

Ki ez a Dr.N.Z.?Én is ismerek egy fogdokit,akinek ez a monogrammja.Németh Zoltánnak hívják,és kb.50-60 közötti korú lehet.Õróla van szó?Még gyerekkoromban jártam hozzá,fogszabályozásra.
mrege

Sikerült egy képet lekicsinyítenem Regéről.Ha sikerül elküldenem többet is küldök!Kép
mrege

De akkor gondolom szoktál találkozni a Gabival, ha így felismerted a Blankát? Tündéri egy kiscsaj! Kép Imádnivaló, miket csinál, Dani soha nem volt ilyen kis fintorgó, táncoló, popiriszáló...pont mint Hanna. De hát a lányok már csak ilyenek! Kép

Hát ezért mondtam, hogy én most nem vinném úszni a kicsiket. Ott aztán imádnak terjedni a vírusok. Ha láza lenne nagyon gyorsan menne fel a higanyszál, szerintem 5 perc bőven elég.

nem tudom Mrege Kép a múlt héten még én is azt hittem csak megfáztunk. Majd látod...az biztos hogy a hő ilyenkor 4-5 körül ugrik meg.

KépKép
KépKép
nana09

Rege, milyen lázmérőtök van? Ha digitáális, az csipog,mikor "kész". HA a sima higanyos, akkor azt addig kell, míg megáll, ez úgy van,h az elején gyorsan szalad felfelé a higanyszál, aztán lassul, és már csak fél fokokat ugrik, max 2.5 perc ezzel is. Ha popóban 37.1, az tényleg normális. Egyébként persze, h megfázhattatok egyszerre.KépKép Ha meg alszik, hátha jobban lesz. És még vmi, estére egy-két tizeddel mindenkinek magasab a hője.

Bepa, eddig nem jött vissza? Sztem se dobáld, próbáld ki, ha megszűnik az volt a bajKép!De egy nyeletnyi, időnként, az nem refluxKép!

Nana, hát 180-190 volt a max,mikor én ottültem, de ez nem tartósan, csak pillanatokig, előzésnél,átlag 160. Nélkülem meg..., le se írom,mert én is kiakadtam.
És hogy néz ki a sütőnk mindennap? Minek kellett inox?!Kép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: