A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Csak gyorsan végigfutottam, amit írtatok.
Mindenkinek köszi, már jobban vagyok. Hajnal kettőtől át is vettem Lilit, bár igazán még csak ülni, feküdni bírtam vele. Pont azt gondoltam, hogy ennél a szülés ezerszer jobb dolog volt, és kevésbé fárasztott ki.
Este meg éjszaka nem szopiztattam Lilit, nem is nagyon bírtam volna. Fejtem egy kicsit este, hogy ne durranjon be éjszaka, viszont nagyon aggódtam, hogy ezzel a sok folyadékvesztéssel a tejcsinek is annyi.
Reggel meg nem akartam hinni a szememnek, hogy picilányom egy ciciből 20 perc alatt 150 g-ot szopizott.

Mrege,
én minden reggel iszom tejeskávét, és nekem is azt mondta a védőnő, hogy attól nem lehet baja a babának. Igaz áttértem a koffeinmentes kávéra, de nekem úgyis csak az íz a fontos.
Sőt ettem baconos tojásrántottát isKép

Mvirág,
arra nincs valami jó ötlet az alvós könyvben, hogy a nagyon rendes baba, aki csak egyszer kel fel éjszaka, és akkor is azért mert éhes, miután befejezte a kajcsit ne vigyorogjon még két órán keresztül, mint a jóllakott napközis? Kép
Jó, két órában még ki is egyeznék, a mai hajnal egytől negyed ötig tartott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi a hozzászólásokat!Csak bugrottam megnézni,mit írtatok.Most szőrtelenítek,aztán megyünk a barátnőmmel,és persze Regével fürdőrucit(nekem),meg úszópelust venni a vasárnapi babaúszáshoz!További szép napot!KépKépKép
mrege

Sziasztok!

Csak kettokor aludt el a lany, nem tudom mi tortenhetett. A szokasos idoben a szokasos modon elaludt, mire hazaertunk felebredt. Kerultunk meg egy kort, de akkor vegkepp kinyilt a csipaja. Vegul nagy nehezen cicin bealudt. Visszaraktam a babakocsiba, most alszik.

Bepa, rokon csemetehez gratula!Kép

Koszonom a Sinlacos valaszokat.
Nem tudom, hogy ide irtam-e. A vedono mondta, hogy delutan ket cicibol etessem Katat, ha az ebredesek fennmaradnak, akkor ket het mulva kezdjem el a tejpepet. Utanuk neztem a neten, es ez a Sinlac azert volt szimpi, mert nincs benne tejszarmazek, szoja.

Leo tovabbra is elragado!Kép

Lina, orulok, hogy jobban vagy!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
én állandóan cicit nyomok a szájába, de nem kell neki a 2. sosem. Az 1-t még elfogadja 2 óránként.
Leona tuti nem azért kel fel, mert éhes.

Seriff,
látod-látod? Hát minek az a telefon?

Kép
sygnum

beszéltem minoval jól vannak már alszank is csak 3* ébredt most este balcsi
nincs gépe egyáltalán(elromlott) ugyhogy ne tud olvasni sem minket

syg
és most napközben mennyit aludt leo vagy elaludt ugy hogy nem rajtad ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok.
Na ti aztán termeltetek rendesen.KépNem győztem olvasni.

Mvirag mi kedden voltunk 9 hónaposak.KépMost jöttünk tanácsadásról.Lilla 9870 gramm és 80(!!!Kép)cm.

Bioptron lámpához nem tudok hozzászólni,mert nem használtam még soha,de sok jót hallottam róla.

Mrege hál'Istennek Lilla mindíg ilyen jókedvű.Bár volt egy röpke időszak,mikor vpróbálkozott a hisztivel.Na akkor egy kis boszi volt.Kép

Cukker nagyon sajnálom Bencét.Szorítunk neked,hogy minden jól alakuljon.

Ser köszi a sütési tanácsokat.Most hétvégén próbálkozom.Remélem sikerülni fog.Sütésben nem állok a toppon.Kép

Bepa szép és érdekes név a Keszi.Sztem is egy ősmagyar név.Egy ismerősömék gyerekét Kendének hívják.

Syg nagyon ügyes Leoka.A mászás az nálunk is ki akar maradni.Négykézlábra áll,de csak kutyázik.Néha megy előre egy kicsit,de aztán megunja,hasra vágja magát,és már kúszik is tovább.Most meg már álldogál,úgyhogy sztem nem fogja erőltetni.És én sem.Kép

Lina örülök,hogy már jobban vagy.Mi volt ez?Gyomorrontás?

Kob. nappal babázol,este tanulsz.Mikor alszol???Kép

Roz a csőrös pohár Lillának sem jön be,bár nekünk egy sima Bébé Jou poharunk van,nem ez a varázsitató,úgyhogy folyik is ám a gyerek nyakába a lötty.Kép

Nana amit Syg. írt,hogy megemelni az ágyvégét,az nálunk bejött.

KépKép
KépKép
sbea

bea
küldtem neked mailt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora, nekem ugyanezt mondta a védőnő, és hát nem azért ébredt a babó, mert éhes volt, hanem mert lappangott benne a betegség. Azt mondta nekem, h. nappal fogja az információkat, és figyel, nézelődik, és elfelejt enni, és éjszaka pótolja. Hát, én aztán ciciztettem onnantól kezdve állandóan és rengeteget bukott. Most, hogy tudom, h. nem az volt, így akkor etetem amikor ő kéri, és nem is bukik annyit....elég kitalálni, h. mi a baj...de az ember érzései bejönnek....főleg, ha támogatják is. Kép
Nem csináltunk vele semmit, mióta meggyógyult, azóta alszik ilyen jókat. Egyik napról, a másikra. Lehet, h. az antibiotikum volt ilyen hatásal rá? Kép

És el is felejtettem megköszönni Nektek a sok támogató szót, meg bíztatást! Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok! Kép Kép Jó ez a topic! Kép
birolili

Syg, nagyon aranyos Leo! Kép Kis ügyes!

És Lilla is! Azt el is felejtettem írni. Kép
birolili

Még valamit elfelejtettem Kép : Lina, örülök, h. jobban vagy! Nagyon jó kis járókátok van! Kép
birolili

Jaj Roz de aranyos vagy!!!KépKöszi szépen.
Bepa most olvastam mailt.Nagyon szépek vagytok!KépOlyan szép ez a filmecske.Várjuk a következő epizódot.KépKép

KépKép
KépKép
sbea

Nálatok is ilyen tetűlassú most a babanet?
Már kezd feldühíteni.Kép

Képzeljétek Lilla tegnap délután uzsira megevett egy egész zsemlét egy szelet pulykamellsonkával,ma meg u.ezt csak 2 szelet sonkát.Csak úgy falta.KépNagyon tetszett neki,ahogy katonázom.Olyan édesen cuppogtatta.KépHát csoda ha ilyen nagyra nő?Kép
Egy mai kép anya és apa szeme fényéről.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Kob ez nem új ülés kaptuk, a keresztfiúnké volt,csak a huzatot húzattuk át rajta.Dönthető a háttámlája,így kényelmesen tud benne szundítani is.Már ki is próbáltuk.Már kellett ez,mert a hordozót kinőttük.A biztonsági öv már nem ért keresztül a vállán.KépA múltkor is már a frász jött rám vezetés közben,mert mindíg néztem,hogy mikor mászik ki belőle,mivel az öv csak a derekánál volt bekötve.KépDe mostmár elkészült az új ülés.Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea, nagyon szép Lilla! Kép És mekkora már! Hatalmas! Apja lánya? Kép Kép
birolili

csak összejön még maKépcsak le kell kicsínyítenemKép((
Keszi:török eredet, de ősmagyar név:jelentés:rész, darab..
és köszönjük jól van anyuci és baba is....bár még élőben nem láttam én se...hétfőn ha addigra nem leszek nagyon beteg (fáj a torkom, apánál is így kezdődött)

KépKép
KépKép
bepa77

Nálam is tetű lassú a net.
Lilla, Leona édesek.
Bioptron lámpáról nagyon jókat hallok. Nekem kozmetikus használta arcomra, hasznnált. Bence születésekor nagyon felborultak a hormonjaim és sokáig aknés volt az állam.

Roz
Tele volt a postafiókom, most talán jó.

Seriff

Te olyan ügyes háziasszony vagy, hogy ennyit sütögetsz.

Mvirág

Én mindig féltem, hogy ikreim lesznek. Biztos nagyon nehéz, de amikor már nagyobbak, szerintem olyan nagy élmény lehet. Nekik is jó lehet.

Lina

Örülök, hogy jobban vagy és hogy még a tejcsi is megmaradt. Jót nevettem Lilinek, hogy két órát vigyorog éjjel. Mindig mesélek rólatok férjemnek.

Kob

Sok sikert a vizsgához.

Ma voltunk Bencével a 2. szurin, már jobban viselte. Én alig tudtam menni, ilyen nehéznek még nem éreztem a hasam. Persze, hogy a Rossmannban hosszú sor volt, és senkinek nem jutott eszébe, hogy előre engedjen. Már az ájulás kergetett. Hajfestéket vettem, hogy szép legyek bent, de apa lebeszélt róla. Nehogy ez a vegyszer ártson ababának. Így mehetek szülni lenőtt hajjal. Kép Micsoda problémáim vannak igaz?
Jó éjt (39+3)

Kép

Kép
cukkermáz

Hú, most már nagyon jól vagyok. Megkértük anyut, hogy délután jöjjön egy kicsit unokázni, mert mi nagyon álmosak vagyunk a tegnap éjszaka után.
Õ meg pattant, mi meg egy nagyot aludtunk.

Cukker,
én 10. hetes terhes korom óta nem festem a hajam, akkor azért az esküvőmre megtettem. Már alig birom, de megkérdeztem a védőnőt, hogy ok, kibírtam a terhességet, de most már ugye lehet, de nem javasolta. 11 éve voltam utoljára barnaKép

Bea,
igen, gyomorrontás volt, már délben fikáztam a bolognait, amit ettünk. Ilyen késztermék volt, és mondogattam, hogy nincs is benne elég hús, sok a paradicsom..., lehet, hogy nem kellett volna ezek után megenni.
Lilla ilyen nagy már? Mindig próbálom megjegyezni, hogy mikor mekkora volt, mert nagyjából Lilinél is erre számíthatok gondolom. Vagy ez a születéskori egyezőség csak egy dolog?

Tegnap voltunk tanácsadáson, Lili most 4850 g, és 55,5 cm, szóval csak 10 dekát hízott. A végén még elfogyKép Az 500 meg 250 g-ok után. Az arca nagyon csúnya, de nagy nehezen rájöttünk, hogy attól, hogy a mi ruháinkba beledörgöli az arcát, mikor felvesszük. Úgyhogy most szigorúan pelusban járunkKép

Ja, és a kep.tar.hu/mmester-re épp töltődnek új képek, de ha meglesz, majd ide is rakok ízelítőt, vannak nagyon aranyos mosolygós képei.
Reggel csikiztük a talpát, meg simogattuk a fülét, és nagyokat mosolygot neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
az előbb elfelejtettem írni, hogy nappal 2*45 percet alszik. Az ágyában alszik el, úgy tűnik, nála nem működik az, hogy jobban alszik, ha ott ébred, ahol elaludt. Bár erre már korábban is rájöttem.
Azt sem tudom, ennek az éjszakai kínlódásnak van-e értelme, vagy adjak neki inkább cicit. Van egy olyan érzésem, hogy úgyis mindig fel fog ébredni.

Lina,
örülök, h jobban vagy! A születési súly csak egy dolog, nem minden baba uúgy hízik utána.

Bea,
nem semmi evőkéje van! A felét eszi annak, amit én.

Jó éjszakát!

Kép
sygnum

Sziasztok,

Bea,
nagyon édes Lilla, és tényleg szép méretei vannak!

Kép

Kép
kobudo

Ja,
és Mindenkinek köszi a Bioptronos tanácsot, fényezem a lányt, még nem tudom, hogy használ-e, bízom benne.

Kép

Kép
kobudo

Kép
Keszi :nagy nehezen csak ideértKép

KépKép
KépKép
bepa77

Talán most ez a legjobban sikerült kép
Kép

A többit pedig itt lehet nézegetni
http://kep.tar.hu/mmester/50213682#2

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudom mi volt tegnap. Haomszor probaltam uzenetet kuldeni, de midig elszallt, ugyhogy, mar nincs kedvem megeszer leirni.
...

Bea,
Nem semmi méretek:-) Te hogy vetted ra a szilard etel fogyasztasara? Mivel kezdtetek? nekem Panka mindent kilok a szajabol ami nem pepes.... Beni meg csak- csak megeszi a darabosabbat is.

Az ivassal is gondok vannak, mert csak cumisuvegbol hajlandoak inni (pici korukban is probaltam a poharat, de nem ment). Ha van valakinek otlete... A csőrös sem jött be.
mvirag

lina
nagyon édes lili megnéztem a képeket

bea
ma muffin sütés Kép nagyon fini lesz szerintem 71 es a legfinibb Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Beni probalkozik a rizspuffanccsal.Kép
mvirag

Sziasztok!

Lilla királylány megint csoda édes, és a kockásfülű nyúl meg ott figyel a háta mögött.Kép Zsemle, sonka Hancinak is bejön, őrület, h a saját kajájától már elfordítja a fejét, és mikor 3 perc múlva eszünk mi is, csak úgy tátog, és cuppogja befelé a kajátKép, hát ha ez kell Neki, ám legyen, csak egyenKép!

Lina, Lili milyen édesen figyeli a csörgő börgő zenélő forgót! Örülök, h jobban vagy!

Syg, negyed 4-kor jött haza, persze tudhattam volna, legközelebb hallgatok a megérzésemre! Ne add fel! Kicsit én is kétségbe estem ma fél 5-kor, mert fél 10 óta ötödször ébredt Hanna, komolyan kezdtem úgy érezni, h szívat...

Roz, avent csőrös poharunk van, na azóta se ivott belőle rendesen, régebben egyszer kivettem a szelepet, h ne kelljen szívni, de így meg persze ömlött belőle a víz.

Dora, nyugodtan etetheted két ciciből, ha hízik, én csak ezért nem kezdeném ela tejpépet. Nálunk egyáltalán nem jött be, pedig tegnap is fél7kor vacsi, 8kor Sinlac, 9kor cici-alvás, és mégis fent volt már fél12-kor, meg 1-kor, 2-kor, stb....Biztos, h nem az éhségtől, de mit csináljak.....

Kob, nagyon tetszik, h fényezed a lányt, csak aztán csillogjon szépenKép!

Cukker, nem sütök ám mindig, tegnap is elmaradt....Jól vagy? Egy barátnőm is holnapra van kiírva, de még semmi jelKép!

Kép
seriff

virág
tesómék kislánya is ilyen nem hajlandó csak cumisüvegből inni és 2 éves ha neki az tetszik szerintem had igyon abból persze probálkoz poháral közben aztán majd rájön arra is hogy jó az is

pépes darabos erre is ugyanezt mondom nálunk is ugyan ilyenek voltak csajok niki csak pépesett ette de azt nagyon -nagyon sokáig adri meg már szinte darabossal kezte utálta az ilyen püréet áki meg nagykönyveszerűen csinál mindent előszőr a pépes azán a darbos csöröspohár nála sem jön be csak asima pohár bár tegnap megint egész szépen ivott szívoszállal is igy mostmár az sem fog gonodt jelenteni ha megyünk valahova viszünk csavaros üvegben inni és viszünk szívoszálat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz,
a 71-es muffin abban van, amit átküldtél nekem mailben? Van egy olyan érzésem, hogy én sem sokáig úszom már megKép

Képzeljétek, pici ügyes kislányom este fél 7-től reggel fél 6-ig aludt úgy, hogy fél 1-kor egyszer felkelt kajcsizni, és vissza is aludt, igaz apa hasán félülő helyzetben, de mikor minden böfi, puki kijött, már le lehetett tenni. Legalább aludtak egy kicsit együtt ők isKép
Reggel, mikor kelt, próbáltam nyugtatgatni, simizni, kivettem magam mellé..., aztán mikor semmi nem használt, akkor számoltam utána, hogy szegény már 5 órája nem evett, de nem voltam ehhez hozzászokva.

Lili,
úgyhogy bocs, hogy csak úgy eltűntem msn-ről, de tényleg úgy nézett ki fél 10-kor, hogy már ébredezik, rohantam kálciumot csinálni neki..., aztán mégis fél 1-es kelés lett belőle.

Bepa,
nagyon édes Keszi, és tök jó haja vanKép

Cukker,
holnapra vagy kiírva, nem 31-re?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

seriff
tudod mi fura nekünkidáig csak aventes poharunk volt niki is imádta adri is sőt nikit nyáron m,ár le kellet szokatni róla hu vagy egy tucatot elvesztettünk Kép hogyáki miért nem szereti ??!! na mindegy marad apohár elmentelre meg szívoszál Kép tgenap ákit is megtteték csajok margarinos kennyérel először csak néztem hogy na most mi lesz mert ő még nemevett ilyen hogy most fog megfuladni... Kép de aztán nem utánna megtátogott mint egy halacska hogy még -még Kép ugy látszik én már nem is vagyok az anyukája Kép majd a csajok felnevelik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lina
igen az amit ide is irtunk seriff is meg én is a csodás csokis muffin nagyon fini nálunk 3 adaggal kell kezdeni a sütést Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jo reggelt!

Reggel hetkor arra ebredtem, hogy nem birom megforditani a fejem, ha probaltam iszonyuan fajt. Mire kikaszalodtam az agybol mar sirtam, mert minden rossz mozdulatra belehasitott a fajdalom. Muszaj volt fajdalomcsillapitot bevennem (Rubophen - ugy tudom szoptatas alatt ezt lehet), mostmar jobb a helyzet, igaz jobbra meg mindig nem tudom elforditani a fejem, de legalabb nem nyilal bele minden mozdulatnal.

Lina, megneztem a kepeket!Kép Nekem a 9. tetszett nagyon!Kép

Sbea, tenyleg jo etvagy a van a lanynak!Kép

Virag, gyonyoru a kisfiad!Kép

Seriff, epp ez az! Szerintem eleg jol hizik, a vedono sem panaszkodik ra. Egy honap alatt (kb. 5 het) 850g-ot hizott. Szoval plussz megtomni nem akarom...
Tegnap elkezdtem inni a citromfu teat, delutan egy cseszevel, meg het orakor egyet. Ma nem ebredtunk ket es fel oranal surubben, ez jo.Kép

Mindenkinek szep hetveget, jo pihenest!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Mvirag,
Beni nagyon helyes kisfiucska. Kép Emlékeztet az én 1 éves Danimra. Kép

Lina,
Még tegnap este végignéztem az albumotokat. Nagyon jók a képek. Kép Édes, rácsodálkozó kis pofija van a kis Lilinek. És szuper ügyes baba! Így aludni 1 hónaposan! Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
nana09

Úgy tünik mi vagyunk a világon az egyetlen kivétel akinek nem jött be a citromfű tea. Kép de a kivitel erősiti a szabályt. na majd meglátjuk "ketteskénél". Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Virág mi is turmixolva kezdtük,aztán lereszeltem a kajcsit,aztán most meg villával vagy krumplipasszírozóval töröm össze.
Szerintem nagyon fontos,hogy lásson téged enni a gyerek,mert akkor ő is megkívánja,ő is kéri amit te.Ha látja,hogy te v.mit nem eszel meg,nem szereted,akkor attól sz.tem ő is idegenkedni fog.
Bár néha én is elbújok előle enni,mert az is kéne neki természetesen,amit még nem ehet.Kép
Tegnap Lillának is sikerült már pohárból innia,de fele még így is a nyakába ment.Kép

Bepa,Virág,Lina édesek a gyerkőcök.Kép

Ma nálunk is muffin sütés!KépApának természetesen a Serif pizzása kell.Már a sütit sem eszi meg hús nélkül.Kép

Kicsit kómás vagyok,ugyanis Lillácska 4* !!!Kép
ébredt az éjszaka.Mondjuk egy fél perc múlva már aludt is tovább.Nem tudom miért ébred mostanában?
Ha eddig jól aludt akkor miért most romlik el az alvókája?Kép

Most mennem kell mert hallom,hogy "ana"KépKépKép

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
egyátalán nem biztos hogy romlik az alvókája. Nagyon komolyan benne van a fogzás időszakában. Lehet hogy jön egy újabb fogacska. Kép Kép

Már az én férjem is vett muffin formát. Ezt a pizzás receptet hol találom???

KépKép
KépKép
nana09

Egy tegnapi kép anya sapijában.Kép

Kép

Ja és Cukker sokat gondolunk rád.

KépKép
KépKép
sbea

virág bea
nagyon cukik a gyerköcök Kép

nana
ketteske Kép ez nagyon tetszett Kép

adri az előbb kiboritotta a játékokat amit niki összeszedet rászoltam hogy szedje össze ugy szedte mint akinak húúúzák a fogát kétujjal és durcássan Kép Kép Kép olyan édes volt elfordultam ugy röhögtem Kép mire az a kosár kockát összeszedi igy holnap reggel lesz

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bea,
ez a lány....hogy produkálja magát mindig a fényképezőgépnek! Nagyon aranyos és a sapid nem is olyan nagyon nagy rá.

Nana,
citromfű nálunk sem 100%-os. Többször kell innom, mire nálam hat, Leonánál meg...semmi nem hat, még az altató sem hatott, amikor beteg volt és kapta a kúpot.

Dóra,
tegyél a nyakadra, válladra egy forró vizes törölközőt, utána meg próbáld át masszírozni.
Nem értem a védőnődetKép

Lina,
nagyon ügyes és édes kicsi lányod van!
Tápi kell még? Tejjel hogy állsz?

Seriff,
pedig addigra már Robi is hazajöttKép Mindegy, majd legközelebbKép
Mi már lassan 1 hónapja próbálkozunk és mégsem fogja fel vagy fogadja el, hogy csak 3* kap cicit, hiába ébred fel. Akkor is felébred 5-6* minden éjjel. Ha mázlim van, akkor még mielőtt lefekszek, ha nincs, akkor azután.
És én is úgy érzem, h szívat, és én is magunkat, mert ha adok neki cicit, akkor alszik 2,5-4 órát, ha meg cici nélkül altatom vissza, akkor felébred fél óra, 1 óra múlva újra, ha még mindig cici nélkül, akkor megint újra. Van ennek értelme? Én egyre inkább azt mondom, hogy nincsKép Ha 1 hónap alatt sem tanulta meg, akkor sztem nem is fogjaKép

Virág,
nagyon szép ez a kissrác! Olyan szép kis piros pofija van!
Próbáltál már a kezébe adni vmi párolt zöldséget, gyümölcsöt? Úgy sem kell neki?
Ivás esetleg sportkulacsból? Jobb ötletem nincsen. Kicsit hasonlít a cumisüvegre, de azért mégsem az.

Délután nem leszünk és lehet, hogy holnap sem tudok jönni, de ma este megpróbálok majd benézni.

Kép
sygnum

Annyira édes Lillácska, h mindig megmutatom Apának is, h nézze már meg mekkora kópé!Kép

Kép
seriff

Virág,
mármint Pankának a kezébe.

Roz,
játékok el vannak már pakolva?

Mi meg a muffinokkal vagyunk kivételek, nem szeresssssük.

Sonkáról jut eszembe. Valamelyik nap éppen erről beszélgettünk Robival, hogy mit fogunk adni enni Leonának, ha picit nagyobb lesz. Merthogy szalámi, kolbász, sonka kilőve, tele vannak minden szarral (nyilván nekünk is le kell szokni róla). Na de akkor mit? Azt hiszem, csinálhatok majd ilyen-olyan túrókrémet, zöldségkrémet, vajkrémet, szeletelhetjük a sült karajt...Munka lesz vele, de amúgyis annyi olyan dolgot megeszünk, amit nem kellene, később úgyis fog kapni az oviban, iskolában, de legalább addig nem kellene.
Vagy csak én viszem túlzásba? De azt hiszem, hogy ha "jó alapokkal" indul, akkor később is egészségesebben fog táplálkozni és élni, mint ha nem.
Pl. tv-t is nagyon ritkán nézek, ha ott van. Bezzeg apa...

Kép
sygnum

Már megint elfelejtettem vmitKép

Bepa,
Keszi jó nagy fiúnak tűnik! Szőke haja van?

Kép
sygnum

Képzeljétek itt volt mellettem a Danus és Lillácskára közölte: "de ajanyos kislány" Kép Aztán kiváncsi voltam látja-e a babákon hogy ki kislány és ki kisfiu, mert régen ugye ez nem ment. És mindenkit eltalált! Kép még az újszülött kis Keszire is közölte, kisfiu. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Seriff,
ne mutogass apának ekkora nagy "babákat", mert nem bizti, h azt nézi, mint te. Na ezt jól leírtam, de biztos érted, mit akarokKép

Kép
sygnum

Nana,
úgy megnézném már élőben ezt a kis dumás Danit.

Közben letelt a 45 perc és fel is ébredt a kis piócám.

Kép
sygnum

Hát igen Syg én is nagyon vigyáztam mindig milyen kajcsit kap a Dani. Aztán jött az ovi...vmelyik nap barna magos kenyér volt szalonával (!!!) az uzsi. Jó kis párosítás!

Mi sem adtunk Danusnak nagyon sokáig felvágottat stb. Anyukám csinált neki sült pipi meg pulykamellett és abból kapott katonákat.

Attól meg a frász jött rám amikor a két éves Danimat Tic-Tac-val és csipsszel kinálgatták. Én meg szóltam, hogy köszönjük nem kér... Kép Addig még csak látni sem látott ilyesmit. Cukrot, nyalokát a mai napig nem evett és milyen jól el van! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ja csak egy utolsó mai Dani beszólás, aztán én is rohanok. Dani tegnap nagy játszás közepette letörte az egyik szobanövény egyik levelét. Ma jött az elszámolás pillanata Apával. Apa szép szóval magyaráz...Dani ."sajnálom Apa" aztán pár perc taktikát váltott. Közölte hogy nem is ő törte le. Kérdeztük hogy akkor ki volt? Válasz: "senki. Nem tört el, csak egy kicsit elzsibbadt". Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana nagyon édesKép Vág az esze a gyereknek.Kép

Syg igazad van,csak az a probléma,hogy ennyi erővel már semmit sem ehetnénk meg.A zöldségeket,gyümölcsöket-mégha a piacon vesszük is meg-ki tudja mivel és hogyan kezelték.Én is próbálok úgy vásárolni,hogy a lehetőségekhez képest,egészséges élelmiszerek kerüljenek az asztalra.Sokat járunk piacra,meg pl. a tojást is háztól vesszük egy nénitől.

Hoppá jött v.ki

KépKép
KépKép
sbea

Syg, koszi, kiprobalom!

Nana, DaniKép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina

Néztem az albumot, nagyon édes mindegyiken. Nekem az a kedvencem, amikor a térdeden fekszik, a csuklóján van egy játék és nagyon figyel rád.
A festést én is abbahagytam terhesen, csak színeztem, de lehet, hogy azt sem kellett volna. Csak néztem bent a csajokat, hogy milyen jó kis frizurájuk van. Na de mindegy, várat ez még magára. 31-re vagyok kiírva, igen. Ma nst papíron sok fájást nézett a doki, de én csak keményedést érzek. Holnap újra kell menni. Egy fiatal doki nézte meg a papírom, szimpi volt és jót mosolygott, amikor mondtam neki, hogy már megint jönni kell? Ja és a szülészet előtt vártam rá, és pont vitték a babákat, hát én majdnem sírtam, olyan édesek voltak.

Roz

Nem baj, ha lassan is pakol, az a lényeg, hogy próbálkozik vele.

Nana

Dani csuda pofa lehet. Hogy vagy?
Én már ott tartok, hogy nagyon nehezemre esik a menés, mert nagyon feszül és szúr a hasam.
Bencénél mi is nagyon odafigyeltünk, hogy mit eszik. Szerencsére chipseket és szénsavas üdítőt a mai napig nem szereti.

Bea

Lila én is pont azt figyeltem, mint Syg, hogy kimondottan szeret pózolni.

Bepa

Keszi kis gézengúz. Kép

Dóra

Masszíroztasd férjeddel és egy kis mozgás vagy friss levegő. Nekem szokott segíteni.

Virág

Gyönyörű szép kisfiad van.

Seriff

Én ma rizskókot akartam csinálni, de nehezemre esik járkálni is. Lehet, hogy együtt szülök a bnőddel? Kép

39+4

Kép

Kép
cukkermáz

Dóra

Kati egyre szebb.

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: