Driennke!
Nagyon helyes a kicsi lányod, nagyon lányos (bár nem tudnám megmondani, hogy miért

)! Szívből gratulálok hozzá!
Már teljesen meggyógyultatok? Hát nem a legszerencsésebb kezdet, de talán ezentúl messzire elkerül benneteket minden nyavaja!
Berni!
Az előbb jutott eszembe, hogy milyen jól is teszed, hogy kint is altatod a törpikédet. (De a mai időben remélem nem tetted ki

). Na szóval. Amikor Máté kicsi volt (igaz, ő a meleg nyárba született), nagyon sokszor aludt kint a levegőn a babakocsijában. Nagyon nagyokat tudott kint aludni, és jóízűeket. Még a legnagyobb hidegben is aludt kint naponta legalább egyszer. Én ennek tudom be azt, hogy a friss levegő megedzette, és nem is volt még komolyabban beteg

. A kint alvásnak akkor lett vége, amikor fel tudott állni a kocsiban ébredés után (már nem volt biztonságos a kis ördögfiókának

) Úgyhogy hajrá friss levegő! (kivétel csupán a nagy szél volt nálunk).
Gabi!
Utánanéztem

!
A 4 hósak között kedvelt volt a szilva

, alma-banánpüré, alma-sütőtök, alma-őszibarack, őszibarack, vilmoskörte birsalmával

.
5 hótól adhatók közül szinte mindent megevett, de nagyon ízlett neki: őszibarack pulykahússal, sütőtök csirkehússal, alma csirkehússal, alma sertésmájjal, csirke vegyes zöldséggel, na meg a gesztenyés

.
A Mildis gyümölcsös kaják azonban nem ízlettek neki.