Én is itt vagyok!!
De örülök, hogy válaszoltatok! Csak úgy benéztem, nem is reméltem, hogy feléledünk!
Rólam: fél éve költöztünk Szentendrére, van egy 3,5 éves és egy egy éves kisfiunk, még mindketten itthon vannak velem.
Kriszti: Hogy vagy? Mostanában jönne a kistestvér Domonkosnak! Írj, ha tudsz!
Kérdezted, hol van Szamárhegy. A Duna-part feletti dombot hívják így az óvárosban. Még nagyon új nekünk a hely, nem nagyon szoktam meg, remélem ez változik.
Lina: De jó, Kristófot a Jézuska hozta! Ez jó jel lehet!
Jó gyerekprogramokat nem nagyon tudok, csak a babaúszát ilyen kicsinek. Általában ezek fél-egy éves kortól kezdődnek pl. zenebölcsi. Én is hordtam őket Tücsökzenére, Pliccs-placcsra, játszóházakba a régi helyünkön, itt még fel kéne derítenem a helyet. Az Almafa Pomázon szóba jöhet nekünk is. Most a Tomboldába járunk, ez a 11-es út mellett egy viszonylag új (novemberben nyílt) játszóház, lehet csúszdázni, ugrálni, a kicsiknek meg molyolni a játszószobában. Bérlettel 800 Ft/ó. Egyébként a Bükkös parti meg a Duna parti játszótérre járunk.
Moti: Már nem sok van neked hátra! Tarts ki! Nekem nem sikerült egyiknél sem a végéig kihúzni, 32. és 36. héten jönni akartak.
Jó gyerekorvost én is keresek, az egyik kismama ajánlotta Korausz Etelkát Pomázon, talán meg kellene nézni, nincs az olyan messze.
Vali: Nekünk nagyon aranyos védőnénink van, Terike, lelkes, fiatal. Bár már így a második gyereknél újat nem nagyon tud mondani. Mindig jön, éppen most jelentkezett be szerdára.
Ovi, bölcsi: Úgy tudom, többszörös a túljelentkezés. Érdemes jóval előtte érdeklődni. Én két hete jártam végig a szóba jöhető helyeket, szerintem itt is szimpátia alapján megy a felvétel, ha egyébként megfelelsz (szentendrei lakcím stb.).
Bocsánat, ha hosszú voltam, igyekeztem felvenni a fonalat!
Mostmár szeretnék gyakrabban jönni, kb. 2-3 naponta jutok géphez, de akkor...!
Andi

Egyik kedvencem: a kis Bruce Willis:-)
Kristóf ismerkedik béka haverral
Boldizsár [/img]

egy tesós kép