A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Babaproject elött álló Székesfehérváriak

Hmmm... ez pontosan mi is lenne?
Vendég

Nekem olyan furi. Nem mondom, hogy nem tetszik, ha én is kapnám, nem dobnám ki, de nem tudom....hát venni nem biztos, hogy ilyet vennék . Bár ez is 2008as modell.
n.k.ildi

Kb én is így vagyok vele. Elfogadnám, de nem vennék.
Vendég

Sziasztok!

Krixta!
sajnálom a görcsöket,de jövőhét mindjárt itt van és babázhatsz :lol: :lol: :lol:

Ani!
ezek szomorú hírek :(
de jó,hogy apával tudtál beszélgetni :P mégeccer jobbulást neki :D

babás görbém 8) :wink:
Kép
Vendég

Sziasztok. Hát csak az utolsó lapot néztem, és nem vágom: Vicuska érzel valamit? :) vagy lemaradtam volna valamiről?
Vendég

Ildi, hát ez is elég furi...

Vicuska, köszike, nagyon kedves vagy.

Nagyon szépen megy felfelé a hőcskéd, csak így tovább. Mindennapos frissítést kérünk!!!!

madiani

Vicuska
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :D Meg a zebrát is mutasd meg. ;) :)
Vendég

Elhúzok abrakolni. :)
Vendég

Ani!
a hőm te is tudod,hogy nagyon-nagyon gázosan alacsony,főleg ha azt veszük,hogy nyomom a progit... :evil:
de mint tudjuk,nem a maga hőtől lesz vki babás,hanem.... :wink:
Vendég

Márti!
mire gondolsz?
a babásvonalzómra? :P megelőlegeztem magamnak,ez egy optimista ciklus :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Nem semmi mennyit termeltetek,alig bírtam visszaolvasni ezt a 4 oldalt.

Andesz sajna beteg lett,nagyon fáj a torka és már láza is van,azt mondta lefekszik mert nem igazán érzi jól magát.Remélem Bencus nem kapja el és az én drága nővérkém is hamar kilábal ebből a nyavajából.Jobbulást Neki!

Pelusról annyi,hogy én személy szerint utálom a Pemperst,szerintem nagyon gagyi,3 óránként cserélni kell,mert különben átázik míg a Liberó egy egész éjszakát kibír.Ja és az anyagával és a vastagságával sem vagyok elégedett valamint a hátulján sincs gumírozás és a tépőzára ragad a bőrre is,míg a Liberóé nem.Kaptunk ajándékba Pemperst,alig várom már hogy végre elfogyjon.
De biztos mindenkinek más vállik be.Ez csak az én véleményem.
Popsi törlőt mi Jonsonst használunk általában lehet kapni az Auchanban 1700 ft-ért négy csomagosat,szerintem ez jó ár.és abból is a zöld a legjobb szerintem.Egyszer vettünk Montex-et az nagyon gagyi volt.Meg kaptam Lidl-is Cien-est meg DM-es Baby Love-sat ezek jók voltak,talán kicsit erős volt az illatuk,de nem olcsóbbak,mint a Jonsons így 4-es akcióban.Ja a Nívea az nagyon jó volt,de annak húzósabb az ára.

Chrissyy!
Mindegyik képen nagyon cuki Martika,nekem az első tetszik a legjobban,amikor apával fekszik az ágyban.

Kriszta!
Nem semmi,hogy megkopasztottak a gyógyszertárba,kész rablás.Örülök,hogy jó lett az NST.És hogy szépen tágulsz,legalább nem kell sokáig vajúdnod.Jó érzés lehet,hogy nemsokára kezedben tarthatod a picurt.

Kata!
A Ti babakocsitok is nagyon szupi!Hogy állsz a fájásokkal???

Ani!
Jó áron vetted a pelenkázó tatyót és tényleg olyan,mintha a babakocsihoz tartozna eredetileg.
Nagyon szépen nődögél a pocakod :D
A párodnak jobbulást.Nagyon nagy fájdalmai lehetnek.A volt kolleganőmnek is gerincsérve volt,de már nem érezte a lábfejét-azt mondták neki,ha nem műtteti meg magát,akkor le is bénulhat,így nagy nehezen rászánta magát a műtétre,de utána 3 hónapig szigorúan feküdnie kellett.
Sajnálom,hogy így rájár a rúd a családra.

Nati!
Lassíts a tempón,nem tesz jót a babónak ez a nagy hajtás.Voltál 4 D-n?Mi volt?Gyere és hozz képeket!

Macika!
Jó Corázást nektek.Köszi a segítséget,de most pénztárca kímélő életmódra vagyok ítélve,így nem kell semmi.

Judy!
Remélem a bőrgyógyász tud rajtad segíteni és mihamarabb meggyógyulsz.Biztos nagyon kellemetlen lehet.

Enikő!
Gratulálok a babához!És üdv. köztünk.Én is a Schwarczingernél szültem és nagyon elégedett voltam vele.Nagyon tudom Neked ajánlani!Bár szerintem a külseje átlagos,de nagyon kedves és jóhumorú valamint nagyszerű szakember.Az első két harmadba a Nővédelmibe jártam hozzá a (tesómmal,Andesszel együtt),majd az utolsó harmadba magánrendelésre az Orvosok házába.Magánba tavaly egy vizsgálat+UH azszem 6500 Ft volt,a szülésért pedig 50 000-et kért.De nagyon örülök,hogy őt választottam!
Amúgy a terhességem elején én is farkaséhes voltam,muszály volt 2 óránként bekapnom valamit.

Ildi!
Nekem van 12 hetes UH-s fotóm és nagyon jól látszik rajta a bébi,mindenképpen kérj.
Hol néztek itt Bodajkon házat?

Bessy!
Örülök,hogy ilyen rendesek ott a BMC-ben és hogy Fehérváron is ilyen alapos a kivizsgálás.Majd mindenképpen írd meg a fejleményeket!

Tand!
Nem is tudom miért rejtegetted előlünk eddig a pocidat!Nagyon formás és már jó nagy!Csini kismami vagy!

Vicuska!
Nagyon szép a hőd!Szerintem babás vagy!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Na puszika Mindenkinek,bocs ha valaki kimaradt a sorból!
Vendég

Vicuska!
Én nem értek a hőmérőzéshez,csak azt létom,hogy szépen ível felfele :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok.

Krixta, már meglepődtem, hátha mégis szülsz. :roll: De ezek szeritn még nem. Lehet, hogy jövő héten már együtt vajúdunk veled, és Judyval??? :roll: Érdekes lenne....

Ani, sajnálom a családi dolgokat... Sajnos ilyenkor nem sok okosat lehet mondani. :cry:
Voltam a Kenguruban, nincs olyan pelustáska, ami nekem kellene. :?

NST-N MINDEN OKÉ, LUSTÁK VOLTAK a gyerkőcök (bocs a nagybetűkért), csicsikáztak. de szinte mindenkié :wink:

Vicuska, jó a babás görbéd!! :lol: Csak így tovább, tessék melegedni!!

Tand, nagyon szép "kis" pocid van!! MEnnyit híztál eddig??

Na, emgyek kajálok még, aztán apa lassan itthon. Majd később jövök. A szülésznőm szerint hirtelen megnőtt a hasam!! :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Gabi
Andesznek mielőbbi gyógyulást!!!
Köszi az infókat!

Kata
Örülök, hogy minden rendben van.
Melegfront van, lehet, hogy ezért voltak lusták a bébik. :) Holnap hidegfront jön. ;)
Tényleg érdekes lenne, ha egyszerre szülnétek... :)
Vendég

Vicuska! Tényleg szépen alakul a görbe. Szerintem is hamarosan kismami leszel!

Gabi! Sajnálom a nővérkéd(Andesz. Ő is ezt a lázzal járó vírust kapta el? Hát jobbulást kívánok Neki, vigyázzon magára meg a kis Bencére.
Bodajkon ott a sípálya közelében(talán Diófa utca - remélem van ilyen) néztünk. Igazából csak maga a ház áll. Még be kell kívül belül vakolni, meg ami nincs benn bevezetni. Van még ráköltenivaló. Most semmit nem tudok és nem is akarok apácska nélkül intézni. Majd csak jövő hétvégén tudunk újból kimenni, ha hazajött. A tulaj egyébként fél millióval adja olcsóbban a házat, mint az ingatlanos. Nem sok, de ez is valami. Meg ugye mivel ez most épült felvehető rá a szocpol is.
n.k.ildi

Hű, tényleg... RL Konczné Kincses Andreát ajánlotta szülésznőnek. Walaki ismeri őt?
Vendég

Ildi
Nekünk is azt mondta a háztulaj (a kastélykertes :) ), hogy fél misivel kevesebbért adná. Azért én még próbálok lefarigcsálni az összegből. ;) :)
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Azt hiszem, hogy én nem fogok túl sűrűn ide látogatni, persze magamat ismerve majd nem fogok tudni ellenállni! :)
Tegnap írta valaki (bocs, a nevekkel így egy nap után még nem nagyon vagyok tisztában...), hogy shellcat ugyanolyan cipőben jár, mint én. Róla mit lehet tudni, kb. mikor található meg itt? Vagy inkább írjak neki privát?
s.eniko

Kata!
A lényeg,hogy jó lett az NST.

Ildi!
Tudom melyik az a ház.És már biztos,hogy megveszitek?Ha igen,akkor mikorra tervezitek a beköltözést?Majd,ha itt laktok,akkor tallkozgathatnánk,nincs sok barátom itt.Amúgy lehet,hogy új óvoda épül.(jelenleg amúgy 2 óvoda is működik a faluban)
Vendég

Kép

Ez az az bizonyos ház.

Alkudni mindenképpen megpróbálunk.
n.k.ildi

Kép

Ez az az bizonyos ház.

Alkudni mindenképpen megpróbálunk.
n.k.ildi

Ildi
Pont ezt a házat nézegettem tegnap. :D

Enikő
Márti elég változóan van itt, nyugodtan írhatsz neki privátban. Nem harap. :lol:
Vendég

Bocsánat! Egyszer akartam csak feltenni!
n.k.ildi

Szilvi! :D
n.k.ildi

Tudtok arról valami információval szolgálni, hogy a Schwarczinger (remélem, jól írtam a nevét), hol-mikor rendel?
s.eniko

Macika!
Én nem hallottam erről a szülésznőről,de talán a többiek....

Enikő!
Írhatsz privit is Mártinak,de ő is sűrűn jön és vissza szokott olvasni.
Vendég

Enikő!

Schwarczi a nővédelmiben hétfőn és kedden délelőtt 8-tól rendel,csütörtökön délután van,de időpontot kell kérni azszem kb. 2 hét múlvára kapsz.
Az Orvosok házában kedden van magánrendelése,ide is kell időpontot kérni,ha magánba akarsz menni elküldöm a telcsiszámát
Vendég

Sziasztok!

Jól eső érzés olvasgatni a dicsérő szavakat a dinnyémre! :lol:

Kata
Eddig 10 kg híztam, de szerintem mindet a pocakomra.
Egyébként nem csak Geri baba lustálkodik ma, Gérti is csak egy-két nyújtózsát produlált.

Andesz
Gyógyulgass, és nagyon vigyázz Bencére!

Gabi
Jó, hogy Noel éppen a dokira kezdte el öltögetni a nyelvét! :wink:

Krixta
Ne kapkodjad el azt a szülést! Ki fog akkor velem szűlni? Na jó, ha a te kislányod előbb szertne veled találkozni!? :lol:
Neked mennyi lett a terheléses cukorvizsgálatnál a terhelés utáni?Azért kérdezem, mert az enyém 6,6; a normál intervallum a papíron meg 6,1-ig van. Akkor az enyém most gáz? Holnap megyek dokihoz Ő majd felvilágosít, de gondoltam Te benne vagy ebben a témában.

Ani
Nagyon sajnálom a párodat, de bízzunk benn, hogy elkerülhető lesz a műtét!

Kép
tand

Jó ez az ingatlan.hu... Beleszabadultam. :D
Vendég

Ja Enikő!
A Nővédelmiben csak a délutáni rendelésre kell időpontot kérni a délelőttire csak mész és az ablaknál mondod,hogy a Schwarzinger dokihoz jöttél.
Vendég

Gabi, megtennéd, hogy elküldöd privibe a számát?
s.eniko

Andi
Nem is dinnye. :) Titababa rettentő aktív ma is, most is rúgdossa az oldalam. :D
Milyen cukrosvizsgálaton voltál? 2 órás?
Vendég

Gabi!Hát igen! Ez az elsődleges ház amit kinéztünk. Nekünk arra is kell ügyelni, hogy Bokod se legyen messze, mert anyósomék ott laknak.
Nyárra terveztük a költözést, ha a Bank is és mindenki úgy akarja.
Az meg maga lenne az álom, ha Bodajkon még az oviban is kapnék majd állást valamikor.
Aranyos vagy, részemről semmi akadálya nem lesz, hogy talizgassunk, barátkozzunk ott. Legalább egy barátnőm biztos lesz ott. :) Na meg korban is hasonlóak vagyunk.
Együtt mehetünk játszótérre... ó már alig várom!!
n.k.ildi

Szilvi! Azért pár percet dolgozz is ám! Nemám lebuksz!!
n.k.ildi

Ildi
Köszi az aggódást. Ilyenkor áldom a fejem, hogy szélet vállam van (nem kellett volna ennyit gyúrni :D ) és ügyesen tudok radarozni. :lol:
Vendég

Ildi!
teccik a leendő házatok :lol:

Andi!
lehet én még nem is dícsértem meg a pocakodat? :roll: :P

Kata!
szerintem is álmosító idő van,nem csoda hogy a babucik is szunyálnak :lol:

Gabesz!
Andesznak jobbulást :D

nya,lépek dolgozóba :evil:
Vendég

Enikő!
Privi ment.

Ildi!
Az jó lenne!Te is szeretsz csúzdázni meg mászókázni?,mert akkor mehetünk a játszótérre :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vicuska
Kevés munkát és gyors munkavégét. :D
Vendég

Épp babazenét töltögetek le.Noelnek nagyon tetszik :lol: :lol: :lol:
Nemsokára lépek,mert jön haza apa.
Vendég

Köszönöm, megkaptam. Azt hiszem, élek vele, legalábbis megnézem magamnak, hogy milyen :) eddig azt hiszem, őt ajánlottátok a legtöbben
s.eniko

Ha jó kis nyugis zenét szeretnétek, akár csak úgy, akár relaxálni, akár a babának, nagyon tudom ajánlani Kövi Szabolcsot! www.koviszabolcs.hu oldalon bele is lehet hallgatni néhány zenéjébe. Vannak olyanok, melyeket kifejezetten ajánl gyerekeknek. (most sajnos nem tudom az album címét)
s.eniko

En elköszönök mára, megyek órára :( Egyre kevesebb kedvem van a sulihoz. Lehet, hogy most néhány napig nem jövök, de hétvégén biztosan felnézek egy kicsit!
Addig is szép napot mindenkinek! :)
s.eniko

Köszi Enikő!
Tényleg nagyon szép és nyugis zenéi vannak.Erről az oldalról le is lehet ingyen tölteni néhány albumát: http://easyrider.try.hu/ ,csak regisztrálni kell.Én is innen töltöm a baba zenét,de sok más előadó is van,ha vkinek nem megy a letöltés írjon és megírom priviben,hogy hogyan is kell.Nem vagyok ám számítógép guru,nekem is úgy mutatták,magamtól nem jöttem volna rá.
Vendég

Na megjött apa,én is lépek.Majd holnap jövök.További szép napot nindenkinek!

Puszi
Vendég

Gabi! Csúszdázás? Majd együtt csúszok a gyerkőcömmel!! :D Olyan rossz, még azt se mondhatom, hogy a kislányommal, meg azt se, hogy a kisfiammal.

Szilvi! Nagyon huncutka vagy!

Vicuska! Köszi! Remélem a miénk lesz! Neked pedig laza munkát!!
n.k.ildi

Gabi
Jó apázást! :)

Ildi
Nem vagyok én huncut. Titababától tanulok. :lol:
Vendég

Vicuska
Látod ezt az optimizmust kell továbbra is megtartani! Mennek a drukkok továbbra is ezerrel!

Szilvi
Igen a 2 óráson voltam. Te tudsz valamit erről?

Kép
tand

Andi
Nekem 7,4 lett, a doki azt mondta, hogy 7,8ig jó.
Az éhgyomri a 6,1-es.
Vendég

Sziasztok!
Bocsi,hogy nem nagyon írok most senkinek!
Elég szarul vagyok,lázam most hál'isten nincs,az éjszakám viszont szörnyű volt!
Napközben sem igazán tudtam aludni!
Na képzeljétek felhívtam a Pesti dokit,mondtam neki,hogy nem kaptunk eredményt!
Azt mondta,küldik!
Kérdeztem milyen lett,ugy emlékszik,hogy minden oksi! :D
De én is így gondolom,mert már rég hívtak volna telon,ha valami nem jo!
Kriszta,Kata!Judy?
Örülök,hogy minden ok volt az NST-n,nagyon izgulok már értetek! :lol:
Vicuska!
Neked meg nagyon drukkolok! :D
Andi!
Nagyon szép formás a pocakod! :)
Ja,pénteken meg farsang lesz Patriknak,Ninja lesz! :D
Igyekszem addig kikúrálni magamat!

KépKép
KépKép
andesz78

Na,ez laptető lett :oops: :oops: :oops: