Húúú, hát asszem el fogjuk rontani ezt a kislányt... A pocakja miatt sokat cipeltük és most már többnyire ott alszik el... ahogy most is... Lehet hogy csak párm percig lesz nyugiban, de most sikerült letennem a kiságyba...

Kíváncsi vagyok.
Szóval Gabónál tartottam, hogy te aztán nagyon kipurcantál mire sikerült az a szalag!

De megvan az a lényeg!
A káromkodást ne bánd, te így vagy őszinte, így tudod magadból kiadni. Hidd el, én is rengeteget káromkodok, nehéz visszafogni magam.
Anyósod miatt sajnállak, látható volt az írásodon is, hogy totál ki vagy bukva...
Hajnus,
70 ezer az út?? És akkor amit fizetünk adó az hova megy el??!!
Anyuék alattunk laknak, két lakásos a ház (szerencsére

) külön bejárattal.
Múltko sikerült is összevesznem anyámmal gyereknevelés, szoptatás, miegymás ügyben...
Gabó, itt még neked írom, hogy sokszor én sem tudom ám megállni, sajnos akkor is, ha anyámmal beszélek. De van, hogy egész egyszerűen nem ért a normális beszédből, akárhányszor is mondom el. Mintha a falnak beszélnék...
Amica,
látom lesz viadal a költözéssel. Akkor nektek összejön minden. Irigyellek is meg nem is!

De a lényeg a végeredmény, hogy új lakásotok lesz, és a lényeg az is, hogy nagyobb!
Ági,
rend, nálunk??

Ritka. Aznap épp takarítottam, és gondoltam ez a legjobb alkalom, hogy fotózzak... Hihihi, pedig Vero korábban azt írta, hogy így nem ér, mert náluk még a kenyércsücsök is ott figyelt a konyhában...
Bocsi, Vero!
Jó olvasni, hogy Iván már jobban van! Remélem így is halad majd, és mihamarabb hazajöhettek. Otthon már sokkal jobb babázni, ezzel gondolom mindenki egyetért!
Ági, különben nem is annyira a kék a mindenem, csak úgy jött. Először az ülőgarnitúrát vettük meg, aztán a függöny már direkt kékre választottuk, az ülőgarnitúra miatt. Így viszont ha majd lesz valami szőnyeg is a nappaliba, az is kék lesz...

Asszem.

Vagy valami világos.
Bár ha Esztire hallgatok!! Egyszer említetted, hogy ha jót akarok, akkkor valami olcsót veszek és nem világosat, mert látok majd rajt banántól kezdve a csokin át mindent!!
Apukádnak jobbulást, vagyis reméljük megműtik normálisan az achilles-ét.
Eszti, és hol volt az a "lapos" buli, hogy nem sikerült olyan jól?
Erika,
lakásfelújítás alattatok??

Ejj, utálatos. Gondolom volt hangoskodás. De akkor azt mondták ez volt a java? Ezután már halkabban "ütlegelnek"? Kitartás!
Niki,
30 ezer??!! Az szerintem sok. Vagy nem? Legalábbis így egyszerre... De Szintinek lesz sok szép ruhácskája, az mondjuk jó!

A cipő is király, tök sportos lesz benne!
Nézitek a tánci-táncit??

Szombat esti tánc, vagy láz, vagy mittomén. Szóval azt. Én nagyon szeretem nézni, ha valaki szépen táncol, a jégtáncot is úúúgy tudom nézni!
Képzeljétek ebben az utóbbi pár napban tök sokszor kellett ruhát cserélni Dorkánál... Ha hason fekszik, és pont akkor jön egy vagy két hatalmas rotty, akkor a hasa lesz olyan, és így a ruhája is, ha meg háton találja el, akkor a háta.
A peluson nem hiszem, hogy múlik, mert előfordult ez már márkássak és márkátlannal is. Jó, mondjuk ezekben az esetekben rengeteg kasi jött egyszerre...

Csak úgy rezgett a pelenka!!
Mindegy végülis, ez is benne van a pakliban!!
Megyek mert megint tutl, szerintem lassan kajás is lesz!!
Jó éjt Mindenkinek!